Selvfølgelig vil man ikke integreres i vores dekadente samfund

Af Jesper Holm Frederiksen 270

Integrationsdebatten. Den er formentlig den diskussion, der har fyldt mest i den offentlige og politiske debat i de seneste to årtier. Den har ført til regeringers fald og ført andre til magten. Den har splittet et folk, for hvem konsensusdemokrati ellers synes at være det højeste mål.
Hele humlen i debatten har været at besvare spørgsmålet “hvordan får vi indvandrerne til at blive en del af os?”
Gud ved, hvor mange forsøg, der er blevet gjort. Fra politisk side har man vedtaget over 40 forskellige integrationspakker siden 1983. Nogle advokerer for, at vi ikke må tale hårdt om integrationsproblemerne og stille krav (den appeasement-strategi, vi kender fra Sverige), mens andre vil hævde, at vi netop skal have forventninger, stille krav om en personlig indsats og et personligt ansvar fra indvandrerne.
Hvorfor vil så mange af vores nye borgere så ikke være en del af os? En del vil gerne, naturligvis, men foruroligende mange forskanset sig i alment boligbyggeri, hvor man bor og lever med ligesindede. Her kan man leve hele sin tilværelse uden på noget tidspunkt at være nødsaget til at forholde sig til det omkringliggende, danske samfund. Man kan hente sin gage på borgerservice, man har sin egen grønthandler, halalslagter og skole. Man har det hele og behøver således aldrig bevæge sig udenfor Mjølnerparken, Vollsmose, Rosenhøj og hvad har vi.

Hvorfor vil de ikke blive en del os? Vi kan fortsætte med at lave et par nye “integrationspakker” i hver folketingsperiode, men vil det virke? Vil vi på grund af dem kunne løse de problemer, vi ser i hele Vesteuropa, og som ingen andre har kunnet finde en holdbar løsning på? Jeg tvivler.

Hvorfor vil de ikke blive en del af os? Skyldes det manglende integrationsindsats? Skyldes det arbejdsløshed? Skyldes det danskernes fordomsfuldhed? Der kunne nævnes mange andre faktorer, og en kombination af dem kan sagtens tænkes at have en vis indflydelse. Jeg vil i al stilfærdighed pege på en forklaring, jeg mener er underbelyst:

Vi er ikke et attraktivt samfund at blive en del af.

De postmoderne – herunder, og måske i særdeleshed, Danmark – vestlige samfund er degenererede. De er moralsk og kulturelt dekadente. Det er samfund, der lever i en permanent tilstand af dionysisk rus og i total ansvarsløshed.
Hvad er det så, de har mødt, vores nye borgere, da de hver især kom hertil? Hvis vi skal prøve at sætte os i deres sted, må vi have in mente og forestille os at være født og opvokset i samfund med en traditionel familie- og samfundskultur. I samfund, hvor religiøs praksis (i de fleste tilfælde islamisk) har været en væsentligt og betydningsfuld del af det daglige liv. En meget tæt familie og/eller stammestruktur, hvori man har sine forpligtelser. Forpligtelser og bånd, som man i langt de fleste tilfælde end ikke kunne forestille sig at leve uden. Da jeg var udsendt i Afghanistans Helmand-provins oplevede jeg og mine kollegaer det pashtunske folks liv, med deres skikke, sædvaner og adfærd. De var at tælle blandt verdens allerfattigste folk. Men ikke alt guld skinner, og hvad pashtunerne ikke besad i rigdom, besad de så sandelig i nære familiære og civilsamfundsmæssige relationer. Moder Theresa skulle engang have udtalt, at hun var mere bekymret for børnenes velbefindende i rige, vestlige samfund, end for de indiske gadebørn. For de indiske gadebørn var ganske vist fattige, men de var altid sammen med deres forældre. Det var også, hvad jeg så i de små afghanske landsbyer i Helmand. De var altid sammen med deres forældre, eller legede med deres søskende, fætre og kusiner eller landsbyens børn. Her var ingen iPad, passivitet eller hjernedøde Pixar-animationsfilm.

Hvad mødte de så, vores nye medborgere, da de ankom til vores postmoderne, virkelighedsfjerne, vestlige samfund?

Det, de har mødt, og fortsat møder, er svage, ødelagte civilsamfund. Familier i opløsning, splejsede familier med selvrealiserende forældre, dele-børn, bonus-børn og fælles-børn. Uopdragne børn. De vil have set børn og unge med en total mangel på respekt for traditionelle autoriteter. Uden interesse for deres omverden, for naturen, for litteratur, for historie, for deres skolegang. Men med stor interesse for spillekonsoller og sodavand.
De må have set “Teenagere”, der råber, skriger og bander af deres forældre, giver dem fingeren, for fuck dem. Teenagere, store børn, som drikker sig sanseløst berusede. Ikke i øl, snaps eller vin, men i breezere, dårlig tequila og isbjørn. På de røgfri(!) diskoteker kan de vælte rundt uden at skulle samtale, for “musikken” overdøver alt. De aner ikke, at vi har en uvurderlig sangskat eller at vores kulturkreds har fostret verdens største komponister og musikere.
Vores nye medborgere har set en ungdom, der er ude af stand til at skabe sociale relationer uden først at “drikke sig i hegnet”. En ungdom, det ikke har den mindste kendskab til sit lands historie, geografi eller vores religion. Men den har været ude i verden. Den har været i Sunny Beach og udforsket sig selv som backpacker i Vietnam. Men tog tidligt hjem pga. den høje luftfugtighed og dårlig 4G-dækning.
Vores nye medborgere hører om den danske sang, at den skulle være en ung blond pige. Men hun klæder sig promiskuøst, er letlevende og kæmper med fjerde bølge for retten til at have sex med adskillige på een gang, flere gange, på samme tid. Hun taler hellere, lettere og længere om sex end om tro. Hun fortæller sig selv og sine veninder, at mænd ikke går op i, hvor mange hun har været i seng med, og hvis han gør, så vil hun hellere leve alene og føre en barnløs tilværelse. Det er senromersk dekadence.
Indvandrerne har set, at vores raske ungersvende er dvaske ungersvende. De har rødsprængte øjne fra at have”gamet” natten lang. De glemte også, de havde en aflevering at lave. Det er ligemeget. Læreren er imod karakterer, men de danske jenser ender alligevel i bunden.

De må også have set, hvordan kvinder hyldes for at forlade deres familie og kaste deres børn ud i eksistentielt limbo. Men så er børnene jo heldigvis størstedelen af deres vågne timer i institution, i hænderne på fremmede, professionelle pædagoger og lærere, som de små kan lade deres indestænkte frustrationer og aggression gå udover. De professionelle får løn for at høre børnene sige, at de savner deres forældre, og forældrene slipper for at høre på den slags hjerteskærende klager.
Indvandrerne vil naturligvis også have mødt den vestlige mand. Nej, ikke ham, der underlagde sig hele verden og bredte civilisationen til de yderste afkroge på denne planet og gjorde de største videnskabelige landvindinger i historien, skabte den mest effektive militærmaskine i verden, skabte den største kunst, filosofi, litteratur, arkitektur, etc. Nej, ikke ham. For ham har vi dræbt. Indvandrerne har i stedet mødt den moderne, vestlige mand. Han er det største skvat, man kan forestille sig. Han kan intet, men end ikke det, ved han. Han kan ikke forpligte sig. Han kan ikke forsørge, og han er et evigt barn, det hænger i sin mors skørter.
Vores nye medborgere, med en kende mere traditionelt syn på menneskets tilværelse, må også have set vores ældre. Den del af befolkningen, som i stort set alle andre kulturer og til alle andre tider har været en højtagtet del af befolkningen, hvis visdom, man har brug for. Nej, dem har de måske egentlig ikke mødt, for de bliver opbevaret i grimt, moderne byggeri, i institutioner, hvor de kan sidde alene og rådne op, blive vasket en gang om ugen og få feltrationsmad i en bakke.

Vi vil så gerne have, indvandrerne bliver en del af vores samfund. Vi hævder, at vi tilbyder dem demokrati, tolerance, ligestilling, “personlig frihed” og menneskerettigheder. Men hvad giver vi dem egentlig? Vil I have frihed? Gu fanden, skal I have frihed! Frihed til at være stiv som en 13-årig!

Hvis jeg var i deres sted, ville jeg egentlig også tøve med at kaste mig blindt ind i det vanvidsprojekt, som kun findes i postmoderne vestlige samfund.

270 kommentarer RSS

 1. Af J. Hans en

  -

  Ikke et af Jesper Holm Frederiksen`s dårligste indlæg.

 2. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Det er modigt og sundt med en seriøs selvkritik. Flot skrevet. En blogger, som har forstået essensen af næsten det hele.

  Men integration betyder jo heller ikke at være ens. Vi er uanset hvad forskellige.

 3. Af Gunnar Söderkvist

  -

  Äntligen en artikel som tydligt belyser varför integration inte fungerar.
  Som lärare sedan många år i svenska för nyanlända i Sverige har jag full förståelse för att bakgrunder är olika.Det är dock min förhoppning att någon svensk någon gång börjar värdesätta och lyfta fram de fördelar som familjesammanhållning, traditioner och respekt är i ett samhälle där jaget och självförverkligandet håller på att lösa upp gemensamma värderingar och stolthet över vad tidigare generationer grundat och byggt upp gemensamt.

 4. Af Jørgen Skov

  -

  Støn for en omgang – ædle vilde!
  Verden er et stort eksperimentarium – men selvfølgelig – er man bange for at eksperimentere – så der der jo altid trygheden i bjergene omkring Kabul – få nu et liv!

 5. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det kan godt være, at mange ateister er dekadente, fordi de ikke frygter guds straf for hor, men langt de fleste ateister kan slet ikke hamle op med pædofile katolikker og pædofile islamister, når det handler om dekadente, seksuelle overgreb…

  Det er ikke nyt, at dekadente, religiøse hyklere giver den i rollen, som renfærdige moralister – bare tag katolikkerne.

  Men de pædofile katolikker overtræder deres egen religions grunddogmer groft; det gør de pædofile islamister ikke; deres religiøse ideologi tillader dem, at voldtage barnebrude og mindreårige sexslaver.

  Rettroende islamister anser Muhameds tvangsægteskab med den lille pige, Aisha, for at være det ideelle ægteskab.

  Islamisternes moralistiske hykleri er i særklasse, for de mener, at kvinder, der er blevet voldtaget, og som ikke kan opfylde sharias umulige beviskrav til voldtægtsofre, skal stenes ihjel for hor, mens de mandlige islamister, der stener voldtægtsofrene, i praksis selv må hore alt det, de vil.

 6. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Det er ikke nyt, at dekadente, religiøse hyklere giver den i rollen, som renfærdige moralister.

  Rettroende islamister anser Muhameds tvangsægteskab med den lille pige, Aisha, for at være det ideelle ægteskab, selvom han ifølge de mest anekendte hadither begyndte at voldtage den lille pige kort tid efter, han havde tvunget hende til ægteskab – for ægteskabsvoldtægt er tilladt, ifølge sharia, uanset brudens alder.

  Islamisternes moralistiske hykleri er i særklasse, for de mener, at kvinder, der er blevet voldtaget, og som ikke kan opfylde sharias umulige beviskrav til voldtægtsofre, skal stenes ihjel for hor, mens de mandlige islamister, der stener voldtægtsofrene, i praksis selv må hore alt det, de vil.

 7. Af Brian Abildgaard

  -

  Egentligt en i min verden en totalt misforstået opfattelse af hvordan et land og mennesker inkluderer sig selv i et samfund. Jeg er træt af de mange indvandrere (herunder asiater, europæer, amerikanere, afrikanere mm) der flytter til et andet land (hvilket som helst land) og slår sig ned i kolonier og i mangel på vilje og en måske misforstået forkærlighed for oprindelseslandets skikke fastlåser sig selv. Ingen lande har lyst til at have den type boende.
  Vi bør have og har givet et utal af tilbud til dem der ønsker at blive integreret. Vi kan måske gøre mere. Til dem der ikke ønsker at være en del af dette samfund og finder landet helt forkert indrettet er landets grænser åbne udadtil.
  Er der borgere i landet der ønsker at ændre på kulturen (og finder den dekadent) kan man jo kæmpe for det, allernemmest og bedst starte med sig selv og sin egen familie som foregangsmand/kvinde. Det er et frit og åbent land med ytringsfrihed og demokrati.

 8. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Selv danskerne er indbyrdes forskellige.

  Nu når Jesper Holm Frederiksen tager et seriøst initiativ og kommer med en konstruktiv og sund selvkritik. Så burde vi, nydanskere, indvandrere, flygtninge, immigranter, udlændinge og kald det hvad du vil, på samme måde som Jesper Holm Frederiksen komme med en seriøs, ærlig, initiativtagende, konstruktiv, oprigtig og troværdig selvkritik. Vi (borgere med anden ernisk baggrund) er heller ikke stuerene og vi mangler også en del at tage fat i. Det hele er en gensidig handling. Selvfølgelig med en sand og ægte og inkluderende integration af alle uanset baggrund og historie.

 9. Af Ib Kyv

  -

  Noget tyder på, at Jesper Holm Frederiksen ikke helt ved, hvad han taler om…

  For det er primært muslimske kvinder, der er flygtet fra deres mænd, fordi mændene udsatte dem for sytematisk vold, der fylder op på landets kvindecentre, og børn med muslimske forældre får langt oftere tæv af deres forældre, end etnisk danske børn gør.

 10. Af Niels Peter Lemche

  -

  BRIAN ABILDGAARD, hvor vil du egentlig hen med din kommentar. Folk har flyttet, også i massevis, gennem historien. Derfor var der noget, der hed “Danelagen” i England, Normandiet i Frankrig og Magna Grækenland i Italien. Ikke mindst englænderne har i nyere tid forladt deres regnfulde ø og bosat sig i store kolonier uden for England, i Spanien, ikke mindst Mallorca, eller i Tyrkiet, f.eks. i Fethiye, steder hvor der er sol og vand, og hvor de præger billedet uden at integrere sig.

  Rundt omkring Stillehavet har du kinesiske kolonier, i Californien således i høj grad i San Francisco — i Los Angeles er det nok mest japanere. Integration: Jo, men den er mådelig. De skaber overalt parallelsamfund uden nødvendigvis at være det store problem for andre.

  Så hvad vil du egentlig gøre ved det, andet end at sige, at du er “træt” af det?

 11. Af Ib Kyv

  -

  Desuden nævner Holm Frederiksen ikke dét alvorlige integrationsproblem, som det er, at unge, etnisk danske mænd også er i overhængende risiko for, at blive udsat for grov vold fra sin potentielle, muslimske svigerfamilie, hvis de vil giftes med en ung, muslimsk kvinde, men ikke selv vil konvertere til islam.

  En ung, etnisk dansk mand blev for et par uger siden udsat for grov voldtægt af faderen og broderen til en muslimsk kvinde, fordi han havde formastet sig til, at bede om faderens tilladelse til, at gifte sig med hende.

 12. Af Kim Kaos

  -

  Jeg syntes de skal pakke deres kuffert og forlade vores dekadente samfund.

 13. Af J. Hans en

  -

  AF BRIAN ABILDGAARD – 1. JULI 2017 14:10

  Jeg har boet i en lang række lande.
  Og danskerne er nogle af de værste til at bo i kolonier.
  Jeg har mødt danskere i Sydkorea som aldrig kunne drømme om at spise koreansk mad.
  Selvom de har boet der i flere år.

 14. Af søren afsbøll

  -

  Der har vi det igen – som en anden flagellant skal vi nu tage den mislykkede integration på os – vel skal vi da ej – hvad i hulen er det for en argumentation ?? Hvis ikke ” vores” samfund duer … så er det vel ikke her man skal være .. vel ? Det her er hvor vi er og kommer fra fra – og om en eller anden tilrejsende – ikke synes at vi duer ..flygtning eller migrant– så er det ikke noget vi skal problematisere her og man kan frit vælge døren… afgang kære ven

 15. Af jan ulrik friis

  -

  Hvor længe endnu kan vi danske opretholde et fungerende velfærdssamfund, læg dertil en økonomidk krise som ER på vej (2017), en religionskrig som ER på vej(2017), Afrika & Mellemøstens islamister som alle ER på vej, vi vil synke ned i vold i anarki i en ren regulær nedslagning af det etniske danske folk, Sverige et “godt” eksempel en hurtig etnisk udrensning af et nordisk broderfolk!

  Om ikke vi rydder Danmark for islam, vil islam rydde Danmark for danskere, godt og ondt kan aldrig forenes!

  Absurde konventioner, der overtrumfer værtsnationens suverænitet på bekostning af at islamistiske kriminelle og terrorister nu overtager nationalstaten Danmark!

  Vi danske bliver fordrevet fra Danmark, forsvinder i verdenshistoriens største folkevandring, Danmark oversvømmes nu af fanatisk religiøse, EUs sekulære og demokratiske retsstater vil forsvinde, og forvandles nu i røverreder!

 16. Af lisbeth sørensen

  -

  Ha ha…Tak gud DK er et frit samfund og ikke et boglig konservativt uden beruselse med forældet standarder..

  Derfor konservative og muslimske-jødiske indvandrer minder mest om jer end os røde. Lidt adskiller jer.

  Mht indvandring. Vi skal stemme om alle dens nuancer. Som det er nu bestemmer borgerlige sammen med indvandrer at vi skal have en løs og fri indvandringspolitik..

  Nej tak. Kun os etniske danskere skal stemme herom også.

 17. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, jeg tror nu, at det kommer til at ske for dine venner i Rusland længe inden, det for alvor rammer os.

 18. Af J. Hans en

  -

  AF JAN ULRIK FRIIS – 1. JULI 2017 14:38

  Du er helt forkert på den.
  Bandemedlemmerne er sjældent religiøse.
  Du må glæde dig over, at de ligesom rockerne ofte er ateister.

 19. Af Ib Kyv

  -

  Selvfølgelig bør trettenårige ikke drikke sig i hegnet; men tolvårige bør heller ikke kunne presses til, at gifte sig med voksne mænd.

  Uddrag fra ” Hidsig kamp om Erdoğan-støttet lovforslag, der vil legalisere tyrkiske barnebrude” af Sultan Coban, Berlingske 21.11.16:

  “Udskældt lov om seksuelle overgreb skal legitimere islamiske ægteskaber med barnebrude, mener kritikere.”

  “I juli forsøgte regeringen under samme paragraf 103 at sænke den seksuelle lavalder til 12 år, men forfatningsdomstolen forkastede forslaget med den begrundelse, at der var sjusk i formuleringen. Regeringen blev bedt om at komme med et nyt udkast ved årets ud- gang.”

  “Alligevel er der hvert år tusindvis af familier i Tyrkiet, der gifter deres umyndige døtre bort ved islamiske ægteskaber. Disse barnebrude havner ofte i tvangsægteskaber, og i de fleste tilfælde er manden mange år ældre end den umyndige pige, hvorfor sagerne bliver til pædofilisager.” – Dét vil Erdogan gøre lovligt.

 20. Af Kaj Gefke

  -

  Du beskriver kun adfærden hos et mindretal. Flertallet af danskere er ordentlige, arbejdsomme, flittige, og mange lever i en kernefamilie. Vores alkoholkultur kunne dog behøve korrektion. Roskilde-festivalen ligeså.
  Nogle er kristne og andre er ateister eller andet. Men fælles for de fleste er, at de etiske normer er i orden. Derfor fungerer vores samfund stadigvæk godt og de rige tager sig med glæde af de fattige.

 21. Af P Christensen

  -

  Hvorfor vil de ikke blive en del af os?

  Fordi de ikke behøver blive en del af os.
  Her kan de få lov leve næsten som derhjemme, hvor de kom fra.
  Forskellen er, at her er de livsvarigt – dekadent – forsørget af de danske skatteydere.

  Årsagen er årtiers politisk berøringsangst overfor indvandrere – kald det bare racisme.

 22. Af Jakob Rasmussen

  -

  Den pusher, der blev skudt på Christiania efter at han havde skudt en tilfældig forbipasserende, og skudt mod et par betjente, sympatiserede med Islamisk Stat.

  De islamistiske terrorister, der planlagde og begik bombeattentaterne i Madrid, finansierede attentaterne ved at sælge hash og marihuana.

  Der er ofte tæt forbindelse mellem menneskesmugling, narkosmugling, våbensmugling og islamistiske terrororganisationer.

 23. Af Jakob Rasmussen

  -

  Er den muslimske kultur nu så dydig og børnevenlig, som blogindlægget påstår, at den er?

  Trettenårige bør selvfølgelig ikke drikke sig i hegnet; men tolvårige bør heller ikke fuldt legalt kunne presses til, at gifte sig med voksne mænd.

  Uddrag fra ” Hidsig kamp om Erdoğan-støttet lovforslag, der vil legalisere tyrkiske barnebrude” af Sultan Coban, Berlingske 21.11.16:

  “Udskældt lov om seksuelle overgreb skal legitimere islamiske ægteskaber med barnebrude, mener kritikere.”

  “I juli forsøgte regeringen under samme paragraf 103 at sænke den seksuelle lavalder til 12 år, men forfatningsdomstolen forkastede forslaget med den begrundelse, at der var sjusk i formuleringen. Regeringen blev bedt om at komme med et nyt udkast ved årets ud- gang.”

  “Alligevel er der hvert år tusindvis af familier i Tyrkiet, der gifter deres umyndige døtre bort ved islamiske ægteskaber. Disse barnebrude havner ofte i tvangsægteskaber, og i de fleste tilfælde er manden mange år ældre end den umyndige pige, hvorfor sagerne bliver til pædofilisager.” –

  Dét vil Erdogan gøre lovligt, og netop derfor er det vigtigt, at støtte Støjbergs kamp mod, at ægteskab med børn bliver legalt i Danmark!

 24. Af jan ulrik friis

  -

  L emche…………

  Gud bevare Danmark……Gud bevare Sverige……Gud bevare Rusland !

 25. Af M.S. Carstens

  -

  Af alle riger og lande, hvorfor i alverden har de så udvalgt Danmark til deres forsørgelse?

 26. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF: Amen!

 27. Af jan ulrik friis

  -

  L emche…..ikke altid let at stille ind den rigtige frekvens, men ser vi idag er på bølgelængde!

 28. Af Niels Larsen

  -

  Hvordan vi får indvandrerne til at blive en del af os?

  En helt umulig opgave. Tag Gür som eksempel. Perfekt til dansk. Tilsyneladende beleven og civiliseret. Men alligevel underlagt den islamiske svøbe og oven i købet Erdugal (hvad han bestemt er) fan.

  Hvorfor vil så mange af vores nye borgere så ikke være en del af os?

  Bl. a. fordi deres vanvittige religion/krigsideologi direkte forbyder dem at blive det. “Tag aldrig et civiliseret menneske (i krigsmanualen står godt nok kristen eller jøde, men det er synonymer for civiliserede mennesker) til ven”.

  Og i boligblokkene kan de svine kvinderne til med sorte sække uden at nogen peger fingre af dem. Og holde fuld kontrol med kvindernes seksualitet samt ind i mellem begå et vanæredrab eller to på dem, der træder ved siden af.

  Hvis de vestlige samfund virkelig er så moralsk og kulturelt dekadente, hvad får så barbarer sydfra til at flokkes til dem i milliontal? Nåh jo! De sociale kasser, som politikerne gavmildt lader stå åbne for dem. Luk kasserne og se millioner af disse uønskede muslimer og afrikanere stemme med fødderne i hastigt trav mod grænsen! Tag det bare som en opfordring, “kære” politikere!

  Når det er sagt, så har Jesper Holm Frederiksen da ret et langt stykke hen ad vejen mht. vore samfund. Og dog. Det, han klager over, kaldes normalt for personlig frihed – noget dem sydfra ikke har.

  Og vore samfund bliver sgutte bedre af at tillade barbarerne sydfra at invadere os i hundredtusindvis. Men med sikkerhed ringere.

 29. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LARS EN – 1. JULI 2017 15:22
  “Og holde fuld kontrol med kvindernes seksualitet samt ind i mellem begå et vanæredrab eller to på dem, der træer ved siden af.”

  Niels Larse n har tidligere skrevet, at han kan lide at piske og mishandle kvinder.

 30. Af Niels Larsen

  -

  Ak kære J. Hanse med n… det er mange år siden.

  Og det var kun med deres udtrykkeligt tilladelse. 🙂

 31. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Svar til dig og andre hos kaula nbl. Men hun nægter ytringsfriheden som de fleste liberalister altid..

  Carstens..af samme grund som Lemches folk jøderne…gode penge her for dem. Da ikke af kærlighed til Danmark?

 32. Af lisbeth sørensen

  -

  Nbl er også uden tvivl til golden showers som rollemodellen trump? 😎

 33. Af lisb eth søren sen

  -

  Nbl er også uden tvivl til golden showers som rollemodellen trump? 😎..

 34. Af Finn Elholm

  -

  Jesper Holm Frederiksen: Du er usædvanligt klartskuende og velformuleret. Tak for det. Du leverer her hovedforklaringen på vore problemer med indvandrerne fra de muslimske lande: Os selv ! Og det dysfunktionelle samfund, vi har skabt – eller er på vej til at skabe.

 35. Af jan ulrik friis

  -

  H ansen, ja denne forsamling vantro islamistiske vælfærdsturister, banditter og organiserede bander – salafister – jihadister – langskæggede flygtningebørn og deres hele familiesammenføring!

  H ansen der er endnu tid for Danmark, ligesom vi så det i Ungarn, at bygger en mur, tredobbelt mur, langs hele den tyske grænse, en effektiv grænsebevogtning, at lukke Danmark indtil dette islamistiske exodus overstået, nu gælder det vores allesammens overlevelse, “to be or not to be”……Tyskland og Sverige kan gå tabt……men her må Danmark ikke sove i timen!

 36. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LARSEN – 1. JULI 2017 15:30
  “Ak kære J. Hanse med n… det er mange år siden.”

  Ja. Det er mange år siden, at du skrev det.
  Men jeg er belemret med en klæbehjerne.
  Som er blevet yderlige skærpet på grund af det arbejdsmæssige.
  Og de højreekstremistiske bloggere kan ikke hacke sig ind i den.

 37. Af Ib Kyv

  -

  Selvfølgelig vil de ikke integreres; vi tillader jo ikke barnebrude – endnu.

 38. Af J. Hans en

  -

  JAN ULRIK FRIIS

  Først må vi standse vores vanvittige krige som skaber flygtninge og immigrant problemerne.
  Så må vi tage den derfra.
  Hvis jeg ikke husker helt forkert.
  Så har Ungarn ikke været med til at skabe flygtningeproblemerne i større omfang.
  I modsætning til Danmark.

 39. Af Karla Jensen

  -

  Drømmen om barnebrude er, om noget, dekadent…

 40. Af Brian Abildgaard

  -

  Godt spørgsmål hvad jeg vil eller kan gøre ved det. Jeg er mere nysgerrig på hvorfor det hele tiden debatteres hvad vi skal gøre i stedet for hvad tilflytterne burde gøre.

  De navne på kolonier du renser op er lige præcis det jeg syntes der er værst. Det er jeg helt enig i. Folk flytter for, at opnå en måske bedre tilværelse?
  For derefter at isolere sig i en ensartet gruppe. Ja dem er jeg “træt” af. De bidrager næppe med meget til stedet de flyttede til.

  Danevang er med i præcis samme ikke inkluderende, meget reservererede ikke integrerede miljø.

 41. Af Flemming Lau

  -

  J. H. F.
  Selverkendelse er en dyd, så længe den ikke udvikler sig til selvhad og selvdestruktion. Og at tro at liberalismen i form af hedonistisk og materiel vellevned, skulle afskrække muslimer for at blive en del af det danske, er en vildfarelse! Den islamiske stamme og klan kultur bygger på frygt. En social spændetrøje gennemsyret af frygt for at der bliver kastet skam på familiens ære. Et simpelt og løst rygte er nok til at en familie kommer i “bad standing!” Det er Jehovas vidner x 10, med et stort tvist af voldsparathed.

  Det materielle USA er drømme landet for mange muslimer, dog under forudsætning af at de efter kort tid ender som millionærer. Stillet overfor usandsynligheden for dette, er det salafistiske Saudiarabien klart når 2. Det er igen valget mellem luderen og madonnaen!

 42. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Så får vi den rene reaktionære konservative vare, og det skal Frederiksen have tak for. Det er al ære værd. Den må være en øjenåbner for mange og forklare, hvorfor de konservative er inde i et race mod spærregrænsen.

  De konservative har sikkert engang haft en berettigelse. Det har de ikke mere. Hvordan skulle et parti, der rummer så negative synspunkter, kunne skabe noget positivt for Danmark. Regeringssamarbejdet demonstrerer det i øvrigt med al ønskelig tydelighed.

  Frederiksens sortsyn overgås kun af Morten Messerschmidt, så jeg synes, at de skulle følges ad på nedturen og lade moderne indstillede mennesker komme til.

 43. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Noget ensidigt valgt – og ingen forhindrer indvandrere i at bidrage med bedre end deres eget, som ligner det, vi heldigvis er sluppet fra for generationer siden mere eller mindre – denne tvangspligt på forskellige områder i familierne, som naturligvis er nødsaget under trange kår til at holde endnu mere sammen.

  De problemer, vi har i vore dage og i vort samfund, kommer frem i lyset, så vi kan gøre noget ved dem, og desuden er alt godt glemt og gemt i denne artikel – fx den enorm store tilslutning til idrætten nu i Aalborg.

  Jeg kender også ungdommen på at være flittige, passe deres ting og nu i dag mindst 5 unge mennesker på arbejde i en Meny-forretning, så hjælpsomme og venlige .. og så har jeg selv en søn med 3 skønne unger, som er en vidunderlig fra for dem, fordi han også formår at prioritere dem og sørge godt for dem med et dejligt job. Sjove, glade, intelligente, hensynsfulde og kærlige.

 44. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Nej, de fremmede vil ikke integreres i det danske samfund, men de holder sig mærkeligt nok ikke for fine til at leve af danskerne.

  De fremmede kommer som tiggere, og de taler om stolthed og deres store kultur, men de kan åbenbart ikke forsørge sig selv i deres egne lande. Hvad er de fremmedes kultur så værd? Ingenting! De fremmede har intet andet end hånden strakt ud efter et par mønter, det er hele deres kultur.

  I øvrigt finder jeg det komisk, når Hr. Holm Frederiksen fremhæver de fremmedes moral og familieværdier på danskernes bekostning. Han har åbenbart aldrig været på Amagerbrogade om aftenen og natten, hvor fjollede indvandrertøser byder sig til for enhver forbipasserende.
  Jeg forstår godt, at indvandrerknægtene har travlt med at forsvare deres søstres dyd, for indvandrertøser synes meget optaget af at miste den.

  De fremmedes moral og kultur, Vor Herre Bevares!

 45. Af jan ulrik friis

  -

  H ansen, enig,

  men tiden løber nu ud for Danmark!!!!!

  Det nu er tid, at Danmark efterlade alt krigsmateriel hvor det står, på Østfronten eller i Syrien, en fuld dansk tilbagetrækning af samtlige danske styrker, fuld tilbagetrækning samtlige danske styrker til forsvaret af Danmark!

 46. Af Flemming Lau

  -

  J. H. F. Forveksel ikke frygt med moral, som bindemiddel i de muslimske samfund!

 47. Af John Laursen

  -

  Ja, ingen tvivl om at dekadence og depravation har et godt tag i en del af de vestlige lande. Der er dog undtagelser f. eks. Polen, Ungarn, Tjekkiet m. fl. I de vestlige lande hvor dekadencen og depravationen har godt fat er man stivnet i konventionel konventionstænkning, intet livstegn at spore. Det sejler bare derud ad.

  I Danmark startede det vel så småt i begyndelsen af 1960`erne og fortsatte derud ad med folk som Erik Sigsgaard, Jens Jørgen Thorsen, Tine Bryld, Rifbjerg m. fl. Over politisk ansvarsforflygtigelse med EF, udlændingeloven af 1983 til EU-tyranniet i dag og politisk sanktioneret arabisk-afrikansk invasion.

  Den nuværende ” regering ” sætter ligesom de forrige ” regeringer ” hensynet til Merkel, EU, forældede og uhensigtsmæssige konventioner, FN, højere end hensynet til Danmark og danskerne – dybt depraveret.
  Det er også et udtryk for depravation at der kun er tre partier i Danmark, hvoraf det ene ikke engang er opstillingsberettiget, der sætter hensynet til Danmark og danskerne højere end andre hensyn, nemlig Dansk Folkeparti, Dansk Samling og Nye Borgerlige.
  Hvis de tre partiers gode viljer og hensigter skal resultere i Danmarks og danskernes overlevelse og fortsatte eksistens, så skal vælgerne være klar over at hvis de ikke stemmer på de tre partier så stemmer de på islamisering af deres land, hvilket vil ødelægge Danmark og gøre det ubeboeligt for danskerne. Og de skyldige i det, er så vælgerne selv – den ultimative dekadence og depravation.

 48. Af J. Hans en

  -

  AF JAN ULRIK FRIIS – 1. JULI 2017 16:17

  Enig.
  Men flyene er vist hjemme for at blive lappet sammen endnu engang.
  Så bliver der da ikke myrdet kvinder og børn med disse fly imens.

 49. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  De fremmede er alt for klistret til og ind i hinanden, de større brødre skal ligefrem agere forældre for deres søstre; men de selv går efter de danske piger, ‘luderne’ kaldet – og hvor de noget ældre af indvandrerne, mændene, ikke kan forstå, at de danske kvinder har en mening og ikke finder sig i deres macho-væsen, hvorfor de forlader dem igen, hvis de skulle være blevet kæreste el måske ligefrem gift med en af disse indvandrere.

  De må se til, hvad de er flygtet fra i stedet for at videregøre dette regimes intolerance mm. Det er i øvrigt rædselsfuldt at se disse ældre kvinder ofte tillige kortbenede kvinder med lange gevandter, for store selv i omfang til sådan klædedragt og så disse tørklæder, hvor deres alt for tykke kinder vælter udover.

  Jeg fatter ikke, at de finder sig i det – men det er så hjem til kødgrydernes velsignelse, hvor de må trøstespise igen eller måske blot må finde sig i en madkultur der ikke gør noget godt for vægten. De kunne se langt bedre ud – men må det ikke, har måske endikke sans for det, de er jo velbjærget i den trygge familieform, dvs forsørget og modtager måske tillige kongens mønt fra den danske stat til vedligeholdelse af en vis undertrykkelse i den gamle kultur, der ikke slippes og derfor gør det sværere for næste og næste generation af indvandrere igen.

  De kan ikke vores sprog, ser deres eget lands tv – og aner ikke, hvordan der er uden for – kun vejret og lidt handlen i et center med også klude til de større størrelser kan sige dem et el andet; men de yngre af slagsen hundser eller har problemer med deres ofte råbende børn, der ligefrem slår ud efter dem. Jeg har heldigvis ikke set mange, fordi jeg ikke handler i deres norsjællandske ghetto.

  Der sket ikke en dyt! Sagt af en, der godt lige kunne smide et par kilo selv. 🙂

 50. Af J. Hans en

  -

  AF KAJ VILHELM SEN – 1. JULI 2017 16:12

  Hvilket parti opholder du dig i nu.
  Det nazistiske parti, danskernes parti, er jo lukket.

 51. Af Gert Hansen

  -

  Problemet for en vis religiøs retning der de sidste ca. 40 år er kommet til Danmark er, at den intet ønske har om at blive som etniske danskere. Deri har klummeskribenten helt ret.

  Det er således ved at gå op for en stadig større del af danskerne. Det er ellers ikke noget nyt, for man har blot behøvet at se på andre samfund rundt om i verden, hvor denne religion er i mindretal, og i århundreder har levet i parallelsamfund. Altid som ‘ofre’, undertrykte og forfulgte. I alt fald i deres egen selvforståelse. Det er også helt tydeligt at det i en del lande medfører indre uroligheder og terror, og i andre tilfælde krigslignende tilstande mellem to nabolande. Sådan er det, og sådan vil det blive ved med at være.

  At visse tilvandrede ikke ønsker vor ’sex, drugs and rock’n’roll’ kultur forstår man på sin vis godt. Dog uden at deres alternativ er attraktivt for en etnisk dansker, eller er det for mange andre kulturer. Eksempelvis den kinesiske eller indiske. Selvfølgelig er det problematisk at få et befolkningselement der ikke spiser svinekød og drikker alkohol, og ikke går ind for sex (for kvinder i alt fald) før ægteskabet, når de havner i et samfund som det danske, der sætter en ære i at går ind for det, og dyrker det lidenskabeligt.

  Nu har man i mere end fyrretyve år snakket om ‘fejlslagen integration’, uden at man fra politisk hold har kunnet gøre noget ved det. Så det vil man fortsætte med. Indtil samfundet engang bliver indrettet efter de nye forhold, og endelig opgiver at der kan gøres noget ved det, for at bibeholde det som hidtil. Det betyder selvfølgelig farvel til det såkaldte velfærdssamfund – det er allerede begyndt – fordi det ganske enkelt ikke kan finansieres under de nye forhold. Så samfundsstrukturen skal helt omlægges, og det gælder også andre vesteuropæiske lande, men hvad det kommer til at betyde, er man ikke begyndt at diskutere politisk endnu. Ikke offentligt, i alt fald. Men med den dumhed og naivitet – eller er det kynisme? – man har oplevet fra politisk hold i de sidste fyretyve år, kan man tvivle på, at det diskuteres politisk privat.

 52. Af A Bierce

  -

  Nogen af os foretrækker vestlig dekadence fremfor islamisk selvpiskning. Det er netop charmen ved den moderne verden – ønsker du frihed tager du til vesten – ønsker du at piske dig selv med skorpioner tager du til østen.
  Mange valgmuligheder for at give dit liv fylde med dine ønskeomgivelser er indenfor rækkevidde. Grib en af dem og glem at “græsset altid er grønnere hos naboen”.
  Livet består altid i at træffe valg på eget ansvar uden religioners hjælp, hvis du er kapabel hertil – kun islamsystemet, socialakrobaterne og de radikale elsker at overtage det ansvar.

 53. Af M.S. Carstens

  -

  Kære Jesper Holm Frederiksen,

  Det er rent ud sagt en forfærdelig svada af selvpineri du her fremkommer med. Ja, jeg måtte tilbage for at se om den skulle være udgået af venstrefløjen/radigale.
  Du kan på ingen måde skyde hverken vore unge eller andre skylden for den manglende integration i skoene, med de argumenter du her kommer med, for selv i Sverige tårner integrationsproblemerne sig op i, efterhånden, borgerkrigslignende tilstande.
  Norge og Tyskland er også rimelig “perfekte” i modsætning til dine klager over etniske landsmænd i Danmark, men er da vist heller ikke skånet for de enorme problemer med, især muslimske, indvandrer?

  Man skulle næsten tro, Jesper Holm Frederiksen, at dit erne er, at vi skal fralægge os vores kultur og opdrage os vore unge efter islamiske regler, med tildækning af kvinderne, kvinder er mandens ejendom, nul fest og alkohol, nul livsreflektion, kvinder kan kun svært blive skilt fra en mand, der forlanger sex efter for godt befindende og eventuelt ved udøvelse af fysisk revselse, ligesom med børn der ikke vil bede 5 gange daglig, æresdrab, dyremishandling, omskæring, ……. ?

  Dine argumenter holder ikke meter og jeg syntes det er uforskammethed at komme med slige beskyldninger mod danskere, som i dobbelt så lang til som din levetid, har bøjet sig for muslimske krav og postet xxxmilliarder i netop de muslimske tilvandrere, som, ene af alle, ikke selv formår at indpasse sig til det land, som de selv har udset sig,

 54. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Til J. Hansens oplysning. Danskernes parti var ikke et nazistisk parti, hvilket man ville vide, hvis man har blot en smule indsigt i politisk ideologi.

  Desværre er det ofte folk uden dannelse, der taler og skriver om nazister. Hvor ville det dog være vidunderligt, hvis folk ville sætte sig lidt ind i tingene, før de beskæftigede sig med dem.

  Efter krigen blev der produceret mange primitive film, hvor nazister blev omtalt, og denne bondske omtale præger stadig mange danskere. Hellere få sine synspunkter fra aviser og film end ved at læse noget seriøst synes at være den almindelige holdning.

  I øvrigt kan jeg oplyse, at jeg allerede for fire år siden trak mig ud af politik (Danskernes Parti) på grund af alder, men jeg mener stadig, hvad jeg altid har ment.

 55. Af A. Bierce

  -

  @J. HANS EN – 1. JULI 2017 15:55
  korrektiv til sandheden:
  Først må vi standse muslimernes vanvittige folkevandring som skaber problemerne i EU.
  Så må vi tage den derfra.
  Hvis jeg ikke husker helt forkert.
  Så har Ungarn ikke været med til at skabe flygtningeproblemerne overhovedet.
  I modsætning til Tyskland.

 56. Af J. Hans en

  -

  AF A. BIERCE – 1. JULI 2017 16:55

  Flygtningeproblemt er skabt pågrund af USA`s og bl.a. Danmarks overfald på lande som Iraq, Libyen og Syrien (igennem stedfortrædende terrororganisationer i første omgang).
  Det vil højrefløjen helst lyve sig fra.
  Politikerne, medierne og befolkningen har tilsyneladende indgået en stiltiende overenskomst om, at Danmarks ansvar for flygtninge problemet skal forties.
  Danmark bør som kompensation for Danmarks forbrydelser modtage omkring en million flygtninge.

 57. Af Gert Hansen

  -

  Der er meget rigtigt i Jesper Holm Frederiksens beskrivelse af det etniske danske samfund. Men noget sådant kunne skrives om de fleste andre samfund.

  J.H.F. skriver med begejstring om Afghanistan. Jaså, er det måske et mønstersamfund? Ville han bytte de danske forhold med de afghanske? Jeg tvivler ærlig talt.

  Selvfølgelig er mellemøstlige, afrikanske og sydasiatiske stammesamfund anderledes i deres tættere sammenhold og sociale kontrol af enkeltindividerne. Sådan var det også i Danmark indtil for ca. 100 år siden, og måske endnu i små danske landsbysamfund, som det dog er let at ‘flygte’ fra når man kan stå på egne ben. Men er forholdene meget bedre i de førnævnte eksotiske områder? Ikke efter min mening. ‘Failed states’ en masse med borgerkrig og etniske og religiøse uroligheder, terror og nedslagtninger. Lande der er helt i bund i Human Development Reports.

  Hvis altså ikke de bor ovenpå eksporterbare kulbrinter, hentet op af foragtelige vesterlændinge og deres teknik, så regimerne kan betale deres befolkninger for at holde sig i ro, godt hjulpet af et autoritært/diktatorisk styre, der kun vil have udlændinge midlertidigt boende som samfundet har brug for, eller for at benytte som slavearbejdere til alle deres prestigeprojekter, som de tror de kan imponere verden med.

  Jeg vil holde en halv kasse bajere på, at JHF nok ikke ville bytte.

 58. Af Svend Jensen

  -

  @NIELS PETER LEMCHE – 1. JULI 2017 14:24
  “Folk har flyttet, også i massevis, gennem historien. Derfor var der noget, der hed “Danelagen” i England…”
  — Angelsakserne i England massakrerede på et tidspunkt de fleste daner i “Danelaw”.

  “Rundt omkring Stillehavet har du kinesiske kolonier, i Californien således i høj grad i San Francisco — i Los Angeles er det nok mest japanere…. De skaber overalt parallelsamfund uden nødvendigvis at være det store problem for andre.”
  — De er jo heller ikke muslimer!

  Husk at ‘rigtige’ folkevandringer altid ender med, at den oprindelige befolkning eller den indvandrede befolkning bliver udryddet eller decimeret. Historien fremviser kun få tilfælde, hvor forskellige folkeslag enten integreres eller lever i harmoni i samme område.
  Selv i Skåne kan ’svearne’ stadigt ikke rigtigt sammen med ‘danerne’ efter 350 års besættelse.
  I Sydslesvig pågår den stille krig om territoriet mellem daner og germanere.

 59. Af Niels Larsen

  -

  J. HANSE N

  Jeg mente, at det er mange år siden det blev lagt på hylden. 🙂

  Jeg faldt i fælden og blev gift igen…

 60. Af happybrexit heimlich

  -

  Jeg så nylig et TV program om min fødeby Haderslev og blev atter en gang mindet om hvor uvidende rigsdanskerne er om tyskernes medfødte aggressivitet. Den 9. april 1940 blev 7 personer, 4 soldater og 3 civile dræbt i Haderslev efter at der var indgået våbenhvile med tyskerne -vore soldater kæmpede til sidste blodsdråbe- men blev som så ofte før faldet i ryggen af rigsdanskerne. Kommandoerne til Slesvigske Fodregimente gik nemlig via Viborg og var derfor forsinkede! Har man hørt noget så tåbeligt? Hvor fa…. troede rigsdanskerne at tyskerne ville angribe først? i Viborg??? Ligeså var det i 1864:en samling forvirrede snakkemennesker fra Københavns Universitet havde indført den nye grundlov og i deres iver efter selvforherligelse overvurderet sine evner til at modstå den preussiske armé ved Dannevirke. Nu er vi der så igen, igen: uvidende Københavner tåber i samarbejde med vestjyske pengepugere har atter engang solgt vort land til tysk kolonialisme. Dette aggressive folkefærd forsøger nu at gennemføre indlemmelsen i EU (læs Deutsche Reich) med hjælp af sine allierede i de 2 verdenskrige; nemlig tyrkerne og islamisterne i det hele taget. Er rigsdanskerne virkelig så ubegavede, som historien synes pege på eller vil de med vold og magt sælge os til Gross ( stor) tyskland? så at de kan få deres del af kagen når bestikkelserne deles ud i Bruxelles?

 61. Af J. Hans en

  -

  AF HAPPYBREXIT HEIMLICH – 1. JULI 2017 17:35
  “Har man hørt noget så tåbeligt? Hvor fa…. troede rigsdanskerne at tyskerne ville angribe først? i Viborg???”

  Ikke relevant.
  Det er landt mere relevant , hvilket land Danmark vil overfalde og besætte næste gang.
  Og skabe endnu større flygtninge problemer.

 62. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Til J. Hansen: Jeg forlod allerede Danskernes Parti for fire år siden på grund af alder, men jeg mener stadig, hvad jeg altid har ment.

  Og nej, Danskernes Parti var ikke et nazistisk parti, hvilket du ville vide, hvis du havde sat dig ind i tingene. Hvis dog bare folk satte sig ordentligt ind i de ting, som de kommenterer.

  Hvad skulle folk uden dannelse gøre, hvis de ikke havde nazisterne at snakke om. Det er jo så dejligt let af fordømme dem, for det kræver intet, og man bliver populær på det. Havde man ikke nazisterne, så måtte man opfinde dem af hensyn til landets bonde..ve.

 63. Af Niels Larsen

  -

  J. HANS EN

  Ingen grund til at overfalde andre lande. Fjenden i form af hundredtusinder af muslimer står allerede i landet. 🙁

 64. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS LARSEN – 1. JULI 2017 18:03
  “Ingen grund til at overfalde andre lande. Fjenden i form af hundredtusinder af muslimer står allerede i landet. 🙁”

  Muligt.
  Men det gjorde de ikke, da vi overfaldt Iraq i 2003.

 65. Af anton c

  -

  Alt det med “integration” er godheds- og indvandringsindustriens og pladderhumanisternes dagdrømmeri og illusionsnummer, for ikke at sige sv in del nummer. Der er brugt massevis af milliarder af kroner på projektet, men sandheden er at feministerne og de tossegode mv. er i færd med at forære danskernes land, byer, kvinder, penge, rettigheder og fremtid væk til hundredtusindvis af migranter. Titanic-Danmark kæntrer på et tidspunkt. Ligesom Sverige er Danmark på vej mod katastrofe og undergang. Se den korte av is og snapha nen.

 66. Af J. Hans en

  -

  I 2003 svigtede medierne og danskerne, eller 50,5 procent af dem, fuldstændigt deres ansvar.
  Da de tillod Fogh og Per Stig Møller at lyve os ind i Iraq krigen.
  Medierne svigtede fuldstændigt deres ansvar.
  De optrådte sig fidele, ukritiske og krybende overfor den stærke mand.
  Danskerne ligeså.
  De så jo, at huspriserne og friværdierne eksploderede.
  Hvem i alverden kan så bekymre sig om ligegyldige krige?.

  Desværre meddanskere.
  There is no turning back.
  Vi må betale for Foghs og medløbernes vanvid i årtier.

 67. Af Niels Peter Lemche

  -

  SVEND JENSEN, du fantaserer ud fra din uvidenhed. Det går faktisk ret godt i Skåne. Svedificeringen efter Skånska kriget lykkedes — især da man tyndede voldsomt ud i den mandlige befolkning. De færreste skåninge ved faktisk noget om deres områdes forhistorie. Så vi kan lave grin med dem, hvis vi vil, men dit billede af forholdene er fuldstændig falsk.

  Så kommer vi til andre folkevandringer, som har ændret en del karakter efter, at historikere, der ikke var forudindtagne, begyndte at se på dem. Den muslimske folkevandring i det 7-8. årh eft. Kr. f.eks.: Kærnen bestod af arabere fra den arabiske halvø, men hovedparten var lokale, der sluttede sig til dem og deres religion, og så gik det stærkt vestover. Da germanerne brød ind i Romerriget, så havde det været forberedt i flere hundrede år — så her har du en sag — men opgiv nu de naive forestillinger om folkevandringer. Sagen er, at man ikke kunne flytte ret mange mennesker simpelthen af logistiske årsager. Der skulle stadig skaffes mad til tre måltiden per mand pr dag. Der er heller ikke noget, der tyder på, at kineserne i Californien vil “erobre” USA og slå den hvide befolkning ihjel. Det er feberfantasier og viser egentlig kun, hvor betændt dit syn på andre mennesker er.

 68. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære JESPER HOLM FREDERIKSEN, egentlig synes jeg ikke, at Svend Jensens “alternative” historieskrivning skal have lov at stå uimodsagt. Please se i dit filter!

 69. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære JESPER HOLM FREDERIKSEN, egentlig synes jeg ikke, at Svend Jensens “alternative” historieskrivning skal have lov at stå uimodsagt. Please se i dit filter!

 70. Af lisbeth sørensen

  -

  DK skal naturligvis stemme om indvandringen. Om vi ønsker jødisk immigration mv..

  De dansk dekadente dyder med frivilligt pisk for NBL mv skal forsvares. Ikke modarbejdes. Jeg kunne da godt hjælpe her Niels? Men jeg bestemmer antal og bliver uden udklædning som sygeplejerske?!

 71. Af wolfgang pauli

  -

  Islam er tabernes religion. Irakerne kan ikke forsvare sig mod de nye korsfarere. Det er påvist at IQ niveauet i islamiske lande ligger på omkring 85. Det betyder, at disse landes befolkninger dårligt nok kan forsvare sig selv mod vestens overlegne militære styrker. Ligegyldigt hvilket militær islamisterne stiller op med, er deres IQ for lavt til, at de formår at sejre over de kristnes militær. I sidste instans kan Vesten bare nuke Mekka, hvormed alle de islamiske problemer bliver løst én gang for alle. Indtil videre kan de islamiske lande kun overleve på de kristne landes nåde og barmhjertighed. Synd for dem.

 72. Af Erik Bramsen

  -

  Integrationsdebatten. Den er formentlig den diskussion, der har fyldt mest i den offentlige og politiske debat i de seneste to årtier. Den har ført til regeringers fald og ført andre til magten.

  Indvandringsdebatten.

 73. Af Lisbeth sørensen

  -

  ” IQ niveauet i islamiske lande ligger på omkring 85. Det betyder, at disse landes befolkninger dårligt nok kan forsvare sig selv mod vestens overlegne militære styrker. ”

  Tvivler at noget adskiller fra en fattig bonde i et muslimsk land der har set sin familie bombet af vesten, og en borgerlig soldat i militæret..Formentlig har førstnævnte en noget højere IQ..Men desværre er undersøgelser manglende her..Så svært at bevise hvilken vej som helst.

 74. Af Lisb et h sø rensen

  -

  ” IQ niveauet i islamiske lande ligger på omkring 85. Det betyder, at disse landes befolkninger dårligt nok kan forsvare sig selv mod vestens overlegne militære styrker. ”

  Tvivler at noget adskiller fra en fattig bonde i et musli msk land der har set sin familie bo mbet af vesten, og en borg erlig soldat i militæ ret..Formentlig har førstnævnte en noget højere IQ..Men desværre er undersøgelser manglende her..Så svært at bevise hvilken vej som helst.

 75. Af Flemming Lau

  -

  Fogh og Stig Møller gik med i Irak 2003 da Saddam ikke ville rette sig efter RS 1441, og det var meget dumt af den gamle gas diktator! Derudover var der masser af muslimer i Danmark inden 2003. 1983-60 000,….2003-200 000….2017-450 000….2050-3.2 mio! Denmark the land og Milk and honey!

 76. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: For satan hvor var det skønt at få tømt tarmen. Der ligger en kæmpe dej i tønden og jeg skal indrømme, at det gør ondt i sjælen at må trække ud.

 77. Af Flemming Lau

  -

  DK 1983-60 000 muslimer, 2003-200 00,. 2017-450 000, 2050-3.2 mio!

 78. Af J. Hans en

  -

  AF LISB ET H SØ RENSEN – 1. JULI 2017 19:31

  Ja.
  Hvad er IQ niveauet for de soldater som lader sig anvende som mordere og besættelsesstyrker i de muslimske lande.
  Og senere vender hjem til Danmark som potentielle mordere i Danmark også eller potentielle selvmordere.
  Et relevant spørgsmål.
  Det skal understreges, at de menige er frivillige.
  Specialstyrkerne og officererne kan ikke sige fra overfor vanviddet.
  Men igen.
  I henhold til dommene i Nurnberg.
  Så er man skyldig. Selvom man handler efter ordre.

 79. Af Birger Nielsen

  -

  Herligt indlæg fra Jesper Holm. Herlig ironi. Hvorfor vil alle de respektable og skønne religiøse mennesker dog bosætte sig i dette skrækkeligt ugudelige land. Ufatteligt at så mange rettroende muslimer vil lade sig omgive af disse usympatiske danskere. Man fatter det ej.

 80. Af J. Hans en

  -

  AF LISB ET H SØ RENSEN – 1. JULI 2017 19:31

  Ja.
  Hvad er IQ niveauet for de soldater som lader sig anvende som mordere og besættelsesstyrker i de muslimske lande.
  Og senere vender hjem til Danmark som potentielle mordere eller som potentielle selvmordere.
  Pinet af skyldsfølense.
  Det er et relevant spørgsmål.
  Det skal understreges, at de menige er frivillige.
  Specialstyrkerne og officererne kan ikke sige fra overfor vanviddet.
  Men igen.
  I henhold til dommene i Nurnberg.
  Så er man skyldig. Selvom man handler efter ordre.

 81. Af Erik Bramsen

  -

  “Moder Theresa skulle engang have udtalt, at hun var mere bekymret for børnenes velbefindende i rige, vestlige samfund, end for de indiske gadebørn.”

  Det siger en del om Moder Theresa. Og om dig, at du ikke kan se det groteske.

 82. Af J. Hans en

  -

  AF J. HANS EN – 1. JULI 2017 19:43

  Og det er jo derfor, at de menige og officererne i Hæren helst skal have en IQ så lav som muligt.
  Så kommer de ikke til at lide af ansvarsfølelse eller skyldsfølelse.
  I Søværnet er det naturligvis helt modsat.

 83. Af Birger Nielsen

  -

  Mother Theresa var blot en religiøs fanatiker, der ikke behandlede børnene særligt vel, har det senere vist sig.

 84. Af wolfgang pauli

  -

  I middelalderen havde korsfarerne gennemsnitligt også en højere IQ end de uvidende, religiøst vildledte islamiske bønder. Lande med høj-IQ befolkninger er naturligvis de mest teknisk udviklede og kan derfor let besejre endimensionalt tænkende primitive agrarlande. Hvilket Vestens lande så gjorde fra 1100 tallet og fremefter.
  Der er intet nyt under solen her. Om du så har 10 guder at tilbede, hjælper det dig ikke hvis din IQ er 15 points lavere end erobrernes. Taberlandende må overgive sig til de intelligente lande på nåde og unåde. Vestens lande vinder altid, så længe de er foran i gennemsnitlig IQ og ikke er hæmmet af religion. Det er logik for perlehøns.

 85. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Det skal understreges, at de menige er frivillige.
  Specialstyrkerne og officererne kan ikke sige fra overfor vanviddet.
  Men igen.
  I henhold til dommene i Nurnberg.
  Så er man skyldig. Selvom man handler efter ordre.”

  Selv menige er skyldige i mit synspunkt. I DK kan man frasige sig at deltage i morderiske krige og blive ansat i en børnehave mv. nogle måneder. Alternativt kan man tatovere Fuck you på sin højre hånds underside, som en amerikansk vietnam nægtere ven af undertegnede gjorde. Det hjælper også..Man kan gøre flere positive tiltag her. Alle der deltager nu er skyldige..Men naturligvis mest dem der gør det helt og altdeles frivilligt og med fornøjelse..Borgerlige officere altså..

 86. Af J. Hanse n

  -

  AF WOLFGANG PAULI – 1. JULI 2017 20:01

  Vandt korsfarerne krigene?
  I øvrigt i et meget begrænset område af Mellen Østen.
  Pludselig var de væk igen.
  Og muslimerne bredte sig over hele Middelhavsområdet.
  Langt op i Spanien.

 87. Af Birger Nielsen

  -

  Pauli
  Målte man IQ i middelalderen ?
  Angående det religiøse er jeg enig med dig. Som en klog mand engang har sagt:” Hvor relegionen går ind, går forstanden ud.”

 88. Af J. Hanse n

  -

  AF WOLFGANG PAULI – 1. JULI 2017 20:01

  Vandt korsfarerne krigene?
  I øvrigt i et meget begrænset område af Mellem Østen.
  Pludselig var de væk igen.
  Og muslimerne bredte sig over hele Middelhavsområdet.
  Langt op i Spanien.

 89. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Af Birger Nielsen – 1. juli 2017 20:07

  Pauli
  Målte man IQ i middelalderen ?”

  Ifølge Pauli ja, Men nej. De højreradikale lære lidt hverdag herinde.

  Men mellemøsten havet uden tvivl en langt højere IQ da, da de var langt længere fremme i videnskab mv. end os..Hvoraf man kan lære at satse på sådanne ting, er gavnlig for en højere IQ..Også bevist at jøderne , AshkeNAZI jøder især, har blandt den højeste IQ af alle, og uden tvivl pga. af deres mange rejser og kulturindsigter som flygtninge. Man skal blive smartere hvis man vil overleve når under angreb, end de omkringværende..Og over generationer bærer dette frugt. Altså ikke en genetisk grund, men rent arvet af historien de har været igennem..Selvom de forsøger at gøre den genetisk uafbrudt. De vil jo gerne være et herrefolk?

 90. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Af Birger Nielsen – 1. juli 2017 20:07

  Pauli
  Målte man IQ i middelalderen ?”

  Ifølge Pa uli ja, Men nej. De højr eradikale lære lidt hverdag herinde.

  Men mellemøsten havet uden tvivl en langt højere IQ da, da de var langt længere fremme i videnskab mv. end os..Hvoraf man kan lære at satse på sådanne ting, er gavnlig for en højere IQ..Også bevist at jøderne , AshkeN AZI jøder især, har blandt den højeste IQ af alle, og uden tvivl pga. af deres mange rejser og kulturindsigter som flygtninge. Man skal blive smartere hvis man vil overleve når under angreb, end de omkringværende..Og over generationer bærer dette frugt. Altså ikke en genetisk grund, men rent arvet af historien de har været igennem..Selvom de forsøger at gøre den genetisk uafbrudt. De vil jo gerne være et herrefolk?

 91. Af Birger Nielsen

  -

  Hansen
  For en gang er jeg enig med dig. Araberne havde deres “intellektuelle” højdepunkt i middelalderen.
  Siden er det kun gået baglæns. Det skyldes naturligvis deres faste binding til denne absurde tro.
  Findes der arabiske ateister ? Kun døde.

 92. Af Birger Nielsen

  -

  Hansen
  Ja, det var muslimernes storhedstid i middelalderen.
  Siden hen er kun gået tilbage. Religionen ?

 93. Af Birger Nielsen

  -

  Så er filter også slået til her.
  Vorherre bevares.
  Skal vist holde en anden avis.

 94. Af Lisbeth sørensen

  -

  Yep..Også et her i det..Sendt i fire udgaver plus..

 95. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Integration, delagtiggørelse, medborgerkab, inklusion osv. betyder:

  1) Hvordan har jeg det selv som borger med det? Føler jeg mig integreret? Er jeg godt informeret om grundloven og lever jeg op til love og regler i samfundet?
  2) Hvordan er de andre (majoriteten) etniske flertal overfor mig? Føler jeg generelt, at jeg er velkommen i det givne samfund?
  3) Har jeg en uddannelse og et job? Betaler jeg min skat og andre udgifter? Kan jeg købe de ting jeg har behov for? Har jeg råd til det?
  4) Har jeg et socialt netværk, et godt boligforhold?
  5) Kan jeg mestre sproget? Føler jeg, at jeg magter sproget, når jeg taler om, med og til folk? Hvordan har de andre med mit sprog? Forstår de mig? Forstår de mit budskab?
  6) Hvordan har jeg det med mine naboer, venner og kollegaer? Har jeg et godt forhold til dem? Inviter jeg dem til mit hjem? Bliver jeg selv inviteret til deres hjem? Får jeg besøg eller tager jeg selv på besøg hos dem?
  7) Er jeg aktiv med til forskellige sociale arrangementer og aktiviteter? Føler jeg, at jeg er en del af fællesskabet?
  8) Sker mødet mellem mig og de etniske danskere på baggrund af kulturel og sproglig manipulation, hvor synet på mig er det samme som at sprogstimulere efter de danske spilleregler i stedet for at fokusere på mit behov som et frit og ligestillet individ?
  9) Eller sker mødet som en ligeværdig samtalepartner, hvor der udveksles og deles oplevelser, erfaringer, diskussioner og latter uden at jeg bliver navigeret og påført instruktioner.
  10) Føler jeg, at der fra etniske danskernes side er respekt og tolerance til forskellighed og anderledeshed? Og føler jeg, at der er lige chancer og muligheder i uddannelses- og erhvervsbrancherne.
  11) Betragtes multikulturalismen og antallet af etniske minoriteter som en fordel og gevinst eller snarere end som en udfordrende og truende samfundsudvikling?
  12) Er der politisk og pædagogisk fokus på integration og delagtiggørelse eller bliver det udført som et implicit mål under dække af assimilation?
  13) Blivet jeg accepteret og respekteret som jeg nu er eller er der en forventning om, at jeg skal omvendes, konverteres og fordanskes?
  14) Hvad betyder demokrati, menneskerettigheder og ligestilling i dansk optik? Er disse idealer beregnet og kun tiltænkt for majoriteten eller betyder den danske og politiske diskurs det samme som at kunne tale dansk og den danske kultur?
  15) Hvad betyder danskhed? Betyder det at have et etnisk og ægte dansk navn? At have kæledyr derhjemme? At have kunstværker derhjemme? At kunne spise flæskesteg? At kunne drikke alkohol? At kunne have et løst og uforpligtende forhold?
  16) Eller betyder danskhed blot at have sin opvækst i Danmark med det rødbedefarvede pas, aftjent værnepligt, en uddannelse, et job, socialt netværk, en god bolig, mestring af det danske sprog og betaling af min skat til den danske stat til tiden?

 96. Af wolfgang pauli

  -

  17) Hvad betyder det for et land hvis en fredelig majoritet af et lands befolkning har en gennemsnitlig IQ på 100 og en aggressiv voksende minoritet i samme land har en gennemsnitlig IQ på 85?

  Kilde: Slå op under “worldmap of IQ”.

 97. Af Niels Peter Lemche

  -

  Jesper Holm,

  Det ser ud til, at alt muligt svineri slipper igennem. Jeg kan ikke engang få lov til at kommentere et indlæg fra Svend Jensen. Fjern din censur! Det er uværdigt.

 98. Af Niels Peter Lemche

  -

  Jesper Holm,

  Det ser ud til, at alt muligt svineri slipper igennem. Jeg kan ikke engang få lov til at kommentere et indlæg fra Svend Jensen. Fjern din censur! Det er uværdigt.

 99. Af Frk. Tania laksko

  -

  Ikke en disse betyder det Pauli. Psykopater har mestendels høj iq og især set med massemordre som Bundy
  mv..

 100. Af Kim Olse n

  -

  Jeg har byttet om på pillerne. Jeg er helt bims. Jeg skulle tage to af de brune og en gul. men har doseret helt forkert og ved en fejl også taget to af de blå.
  Så nu kan jeg ikke finde ud af det mere. Hvem er er Harald, Lis beth, Lemc he, Kim 0.?
  Hvem er jeg? Jeg kan ikke huske det mere, for jeg bruger så mange navne.
  Min sagsbehandler er bekymret, hun har ringet efter en vogn. Nu kommer den, den er rød.
  Men jeg er jo brun. Mig ikke forstå???

 101. Af Bjarne Bo Jensen

  -

  Jeg forstår ikke helt blogindlægget i relation til problemerne med integration af indvandrere.
  Hvis indvandrerne ikke synes om vores værdier, moral etc., er der jo ingen der tvinger dem til at blive i Danmark.
  Danskere, der ikke synes om at bor her, kan jo i princippet også flytte til et land, hvor befolkningens levevis passer bedre til ens egen opfattelse af, hvordan livet bør udfolde sig.

 102. Af Paul Bischoff

  -

  @Jesper Holm Frederiksen – Bullseye! Rigtige danskere lever ganske anonymt i Danmark, hvis de altså stadig findes…

 103. Af M.S. Carstens

  -

  Mehmet Sami Gür – 1. juli 2017 20:57 :

  Det handler sq ikke om hvad du føler, efter som du selv/dine har udvalgt destinationen;

  Det handler om, at du skrotter det lort du/dine “søgte asyl” fra og at du og dine SELV tilpasser sig din/dines udvalgte destination; Danmark!

  Du/dine har fået i hoved og røv (xxxmilliarder i tilpasningshjælp) i 50 år+, så kom ikke her og stil krav til os, men se til, at du og dine tilpasser Jer jeres udvalgte destination, med det som vort land er bekendt for, frem for, at spille offerkortet, for INGEN “flygtning” burde få flygtninge status, udover ganske få kvoteflygtninge, så i virkeligheden er du/dine fupflygtninge, der burde have status som imigranter og dermed afkræves fuld dokumentation for, at man ikke lægger det danske folk til last for sit nærværd i landet på noget niveau i samfundet.

  Her er det os og ikke fremmede, der stiller reglerne og er nogen af Jer uenig deri / i jeres mangel på opfyldelse af krav, står det jer da fuldstændig frit, at forlade landet igen.
  Vi, i Danmarks frie vestlige kultur, har bestemt ingen regler, love eller konventioner, som påtvinger jer at blive her, på vores regning, så så´ som man er kommet, kan man lige få fint smutte igen, hvis duften i bageriet ikke passer til forventningerne!

  M.a.o. er du/andre utilfreds med menuen; så smut!
  Hele EU står jer vist åbent? I altfald hele den vej i er kommet af 😉

 104. Af hans andersen

  -

  Det er da egentligt meget let at forstå.
  Alle muslimer er medlemmer af den muslimske røverbande som Muhammed opfandt reglerne for..
  Så når de ikke vil ligne deres ofre er det for at andre røvere ikke skal røve dem,. grunden til at de kommer til Europa og andre steder er manglen på ofre i deres hjemlande, her er alle der ikke er bandemedlemmer aflivet.
  Ikke på noget tidspunkt i historien eller noget sted i verden har den muslimske bande kunne sameksistere med ikke muslimer, så enkelt er det.

 105. Af fremmedarbejder viking

  -

  HVORFOR ???

  FORDI… , tror du at folk har flygtet fra LØGN & ÅNDELIG KORRUPTION & NABOENS SLADDER, for at så IGEN acceptere det samme slags samfund bare på et andet geografisk sted og endda fra Statens og den fjerde StatsMagts side i form af diverse news/ aviser/ journaler/ notater/ planer/ 20cm tykke skrevne sager om objektivt set sagsbehandlerens egne problemer i hovedet/ kommentatorer/ journalister ???

  FORDI… , folk har flygtet fra Statskontrolleret presse i hjemland, for at så få et CHOK når de oplever at medier og historien er ENDNU MERE Statskontrolleret og uintelligente og falske og manipuleret i de skandinaviske lande og især i Danmark takket være flerpartisystemet som bare kæmper for egen popularitet og ikke for befolkning, og hvilket så selvfølgelig sker på den måde fordi de gerne vil forblive Kongedømme der holder situation og forløb i jerngreb. Hvad fanden gør man så, …pakker man børnene og vender tilbage til hjemland, eller for at ikke afbryde børnenes opvækst så venter man simpelthen på at dø i det nye land og lade børnene selv opdage hvordan ting er og bare håbe på det bedste i deres tilfælde?

  FORDI… , når selve Staten er SÅ kontrollerende at den endda lyver til sit eget folk om Danmarks historie… hvad er der så at tale om med danskerne hvis de er så dumme og tror på løgne? Flag faldet fra Himlen den 15/ juni i Estonia, og så… punktum?

  FORDI… , folk har i hjemlande skrevet graffiti og avisartikler og sange om landets overhoved som de kritiserede, for at så komme til Danmark og Sverige og Norge og opleve at INGEN INDFØDTE tør det samme om Dronningen, eller at INGEN får frihed til det i TV uden at blive lukket ned af “autoriteter og de lærde” med det samme !? Bagefter kan man læse at 90% støtter Kongehuset, hvilket er jo ifølge samtlige fysik love er umuligt når de ikke kender Kongehusets geringer og ugerninger og hensigter og heller aldrig har de personligt udspurgt Kongehuset om noget som helst mere konkret… Jamen, kære venner, HVAD er det I vil have at vi to skal så snakke om når I er så meget bagud, når I ikke tør snakke om politik og manipulation og filosofi og retfærdighed på et sprog hvor selv en 7 årig kunne forstå ting?
  Nej tak… vi skal nok passe os selv og I må selv passe hvad jeres eget er… Jeres Dronning er ikke også min Dronning. Jeg ser mig selv her som en gæst bare. I må selv ordne jeres egne mere seriøse ting, jeg skal ikke misbruges af hverken jer folket eller af Dronningen i jeres indbyrdes game bare fordi I selv frygter for livet og for jeres ve og vel… Vi har intet at snakke om faktisk… Det intelligente debatniveau som jeres universitetsuddannede og politikere og medier har, det niveau opnår vores børn i hjemlande allerede ved 10 års alder.

  I bund og grund, handler det om at man tænker… bliver også selv ældre og kan ikke bruge hele mit liv i énmands kampen for retfærdighed og sandhed og imod overmagten, og slet ikke i det nye lykkepille & bodega land hvor alle siger at alt er så fint bare fordi de føler frygt så meget… Jeg har ingen behov for at lave om på eller at skulle være den der ordner jeres samfund, den må I da selv klare…

 106. Af fremmedarbejder viking

  -

  “Gud, Konge og Fædreland” vil i mit land af befolkningen blive fortolket som:
  “Gud, Konge og Fædreland- er dem der imod din egen vilje TAGER DIT LIV og SJÆL og ALT”.
  Og så kunne man derfra diskuttere om Gud har retten til det, eller er det Kongen og Fædreland der også har den ret.

  Det er nok kun i Danmark, at man skal give et udtryk for at “Kongen og Fædreland” nærmest er hævet op over Gud når det gælder deres ret til at fratage dig et liv og sjæl og alt…

 107. Af fremmearbejder viking

  -

  Du var i Afghanistan fordi du skulle hjælpe til din Dronning og til Rusland, og ellers din Dronning sammen med Rusland render rundt omkring i verden og de vil i fællesskab ødelægge andre GAMLE SPROG hvor udtalen af sandheden ikke er så forfalsket som i skandinaviske sprog:

  Afghanistan,
  Egypten,
  Irak,
  Ukraine,
  Syrien,
  Balkan,
  Grønland
  Færøerne,
  Island,
  Ethiopia,
  Somalia,

  OSV…

  Bliv ikke overrasket hvis du som soldat også bliver sendt en tur til Indien eller deromkring!

  Så bliver det pisse nemt når man er den der også underskriver at man ejer gamle civilisationers dåbsattest, ikke også?

 108. Af E. C. Andersen

  -

  Et væsentligt indspark i debatten. Vores mere og mere depraverede samfund er der nok flere, også indfødte danskere, der iagttager med sorg. Emnet burde kunne give stof til en omfattende debat. Tilstanden gør det nemmere for udefrakommende langsomt at ødelægge den kultur, vi har i dag.. Når fremmede tilmed dræner vores kasser, giver det anledning til, at vi selv som folk splittes. Den meget omtalte sammenhængskraft forsvinder. Vi forsvinder som kultur. Det er udviklingen – eller skulle man sige afviklingen.

 109. Af Bent Nielsen

  -

  Hvis deres samfund er funktionelt, og vores samfund er dysfunktionelt, hvorfor flygter de så. Iøvrigt er vores samfund slet ikke så depraveret som der beskrives. Faktisk det rene vrøvl

 110. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Sikke en svada på denne blog:

  1. Tag hjem I mænd, hvor piskning (mest af kvinder, er obligatorisk) – for utroskab.
  2. Hvor hænder og andet skæres af folk for simpelt tyveri.
  3. Hvor fængsling for anderledes politisk tænkning og troende er obligatorisk.
  4. Hvor der mangler udvikling af samfundene, hvis ikke deres diktatorer ønsker at
  importer dig og dat fra Vesten.
  5. Hvor folk forfølges og dræbes, så de må flygte (bla til Danmark – det omvendte
  kunne ikke forekomme i de lande.
  6. Hvor kristne og jøder forfølges.
  7. Hvor sunni og shia ikke kan enes.
  8. Hvor analfabetisme florerer, så ingen rigtig forstår – andet end, at de troende er
  på den, da de er henvist til (udsagn for nogle år siden fra Ægypten) at tro, at de
  relgiøse ikke kan begå fejl og vil dem det godt, hvorfor de stemmer på de værste
  af slagsen.
  9. Folk holdes i fattigdom – derfor så mange flygtninge til Vesten.
  10. Hadet til Vesten følger med i flygtningenes mentale tilstande – de kan ikke
  se skoven for bare træer.
  11. De inviterer had-prædikanter til også Danmark – og vi må endelig ikke gribe i –
  vi hr jo ytringsfrihed og må ikke forsvare os selv og de indvandrere, vi har, til
  at lytte til det ensporede l…, de i forvejen er fyldt op med og kommer fra.
  12. De tjekkes af andre ensporede her i landet, så de ikke kan slippe mere fri.
  13. De kriminaliserer vort samfund langt yderligere end vi selv er i stand til.
  14. De koster kassen, og kvinderne skal bare samles for at lave mad, vi lie skal
  smage , og så sker der ellers ikke yderligere.
  15. Deres unge mennesker skal lige have en gang sport i ghettoernes kældre – ikke
  andet kulturelt som fx at lære landet og sproget bedre at kende, så de til
  stadighed skal tale perker-dansk, og hvor ingen vil ansætte dem med dette.
  16. De får kun drømme om enkelte sportsfolk – ikke noget væk fra mors kødgryder
  i ghettoen.
  17. De må ikke deltage i udflugter med skolen eller idræt dér, hvis det ikke er
  opdelt i kønnene hver for sig. De må slet ikke cykle, pigerne – storebrødrene
  skal holde opsyn med dem – og de skal have tørklæde på ved en vis alder –
  mens deres brødre render rundt efter og muligvis med ‘luderne’, de danske
  piger, de alligevel ikke må gifte sig med.
  18. Pigerne må heller ikke gå uden for rækkerne og gifte sig med danske mænd.
  19. Også ligegyldigt – det ender alligevel galt. De danske piger vil ikke finde sig i
  undertrykkelsen – men galt er sket, hvis der er nået at komme børn af disse
  forhold.
  20. Visse imamer må ikke give hånd, andre inden for skolevæsenet må heller ikke,
  vist et par censorer engang.

  Fortsæt selv., hvor anstrengende det må være at være indvandrer, der også sørger for, at vi trues på livet og ikke kan bevæge os alle steder mere i Danmark, såvel som enkelte politikere har døgn-bevogtning, og vi skal have ekstra beskyttelse til de danske jøder, der har været her i århundreder – ved deres få samlingssteder.

  Snart skal vi have og ligefrem vænne os til bevæbnede styrker ligefrem, i gader og stræder, siges det.

  Kunne man ikke lige finde på andet – få urostifterne fjernet og ligedan sørge for, at vi ikke modtager flere flygtningen lige fra dele af Melleøsten i gerne flere årtier.

  Vi har fået nok – så tag hjem igen fremfora tudnytte os økonomisk og geografisk., hvis der ikke kan ske ændringer til det bedre. Det koster for meget og er mere end trættende til stadighed at skulle betale til og forholde sig til.

  Og – sjovt nok kun mennesker med islam som baggrund tér sig så tåbeligt som tak! Dog ikke alle skal det siges. En del er nemlig ganske glade og vel integrerede og nyder friheden og alle mulighederne, også for uddannelse. BHL
  .

 111. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Sikke en svada på denne blog:

  1. Tag hjem I mænd, hvor piskning (mest af kvinder, er obligatorisk) – for utroskab.
  2. Hvor hænder og andet skæres af folk for simpelt tyveri.
  3. Hvor fængsling for anderledes politisk tænkning og troende er obligatorisk.
  4. Hvor der mangler udvikling af samfundene, hvis ikke deres diktatorer ønsker at
  importer dig og dat fra Vesten.
  5. Hvor folk forfølges og dræbes, så de må flygte (bla til Danmark – det omvendte
  kunne ikke forekomme i de lande.
  6. Hvor kristne og jøder forfølges.
  7. Hvor sunni og shia ikke kan enes.
  8. Hvor analfabetisme florerer, så ingen rigtig forstår – andet end, at de troende er
  på den, da de er henvist til (udsagn for nogle år siden fra Ægypten) at tro, at de
  relgiøse ikke kan begå fejl og vil dem det godt, hvorfor de stemmer på de værste
  af slagsen.
  9. Folk holdes i fattigdom – derfor så mange flygtninge til Vesten.
  10. Hadet til Vesten følger med i flygtningenes mentale tilstande – de kan ikke
  se skoven for bare træer.
  11. De inviterer had-prædikanter til også Danmark – og vi må endelig ikke gribe i –
  vi hr jo ytringsfrihed og må ikke forsvare os selv og de indvandrere, vi har, til
  at lytte til det ensporede l…, de i forvejen er fyldt op med og kommer fra.
  12. De tjekkes af andre ensporede her i landet, så de ikke kan slippe mere fri.
  13. De kriminaliserer vort samfund langt yderligere end vi selv er i stand til.
  14. De koster kassen, og kvinderne skal bare samles for at lave mad, vi lie skal
  smage , og så sker der ellers ikke yderligere.
  15. Deres unge mennesker skal lige have en gang sport i ghettoernes kældre – ikke
  andet kulturelt som fx at lære landet og sproget bedre at kende, så de til
  stadighed skal tale perker-dansk, og hvor ingen vil ansætte dem med dette.
  16. De får kun drømme om enkelte sportsfolk – ikke noget væk fra mors kødgryder
  i ghettoen.
  17. De må ikke deltage i udflugter med skolen eller idræt dér, hvis det ikke er
  opdelt i kønnene hver for sig. De må slet ikke cykle, pigerne – storebrødrene
  skal holde opsyn med dem – og de skal have tørklæde på ved en vis alder –
  mens deres brødre render rundt efter og muligvis med ‘luderne’, de danske
  piger, de alligevel ikke må gifte sig med.
  18. Pigerne må heller ikke gå uden for rækkerne og gifte sig med danske mænd.
  19. Også ligegyldigt – det ender alligevel galt. De danske piger vil ikke finde sig i
  undertrykkelsen – men galt er sket, hvis der er nået at komme børn af disse
  forhold.
  20. Visse imamer må ikke give hånd, andre inden for skolevæsenet må heller ikke,
  vist et par censorer engang.

  Fortsæt selv., hvor anstrengende det må være at være indvandrer, der også sørger for, at vi trues på livet og ikke kan bevæge os alle steder mere i Danmark, såvel som enkelte politikere har døgn-bevogtning, og vi skal have ekstra beskyttelse til de danske jøder, der har været her i århundreder – ved deres få samlingssteder.

  Snart skal vi have og ligefrem vænne os til bevæbnede styrker ligefrem, i gader og stræder, siges det.

  Kunne man ikke lige finde på andet – få urostifterne fjernet og ligedan sørge for, at vi ikke modtager flere flygtningen lige fra dele af Mellemøsten i gerne flere årtier.

  Vi har fået nok – så tag hjem igen fremfora tudnytte os økonomisk og geografisk., hvis der ikke kan ske ændringer til det bedre. Det koster for meget og er mere end trættende til stadighed at skulle betale til og forholde sig til.

  Og – sjovt nok kun mennesker med islam som baggrund tér sig så tåbeligt som tak! Dog ikke alle skal det siges. En del er nemlig ganske glade og vel integrerede og nyder friheden og alle mulighederne, også for uddannelse. BHL
  .

 112. Af wolfgang pauli

  -

  @FRK. TANIA LAKSKO – 1. JULI 2017 22:04
  “Ikke en disse betyder det Pauli. Psykopater har mestendels høj iq og især set med massemordre som Bundy…”

  Tanias logik viser hvilken iq gruppe hen tilhører. Hen giver et – goddag mand økseskaft – svar!
  Tania kan ikke flyve – en sten kan heller ikke flyve – ergo er Tania en sten.

 113. Af Niels Peter Lemche

  -

  BIRGER NIELSEN, ja, det er slået effektivt til, bortset fra svinske indlæg og antisemitiske indlæg. Må ikke engang få med, at mine indlæg censureres bort.

 114. Af Niels Peter Lemche

  -

  BIRGER NIELSEN, ja, det er slået effektivt til, bortset fra svinske indlæg og antisemitiske indlæg. Må ikke engang få med, at mine indlæg censureres bort.

 115. Af P Christensen

  -

  Et lige så væsentligt integrations-spørgsmål som indvandringen,
  er hvorledes vi får integreret magthaverne med resten af befolkningen ?

 116. Af Svend Jensen

  -

  @P CHRISTENSEN – 2. JULI 2017 9:59
  “Et lige så væsentligt integrations-spørgsmål som indvandringen,
  er hvorledes vi får integreret magthaverne med resten af befolkningen ?”

  Nu må P Christensen ikke stille ublu krav, henset til magthavernes/elitens mangelfulde fatteevne og interesse for dem som betaler regningen for deres udskejelser.
  Vi bør nøjes med ydmygt at bede eliten/magthaverne om at acceptere danskerne som menneskelignende væsener, der faktisk burde indrømmes ret til bebo deres eget land i fred for indtrængende fjender. Vi takker på forhånd for elitens tildeling af den nådige gunst.

 117. Af jan ulrik friis

  -

  Egentligt morsomt, næste økonomiske krise, den vil komme, for den vil komme, et stop for sociale udbetalninger, ugeration måske noget der ligner 1 Richs kornkaffe & 1 kg saltet flæsk & 1 rulle toiletparpir, morsomt den dag kassen lukker i for sociale ydelser, utroligt at der skal en økonomisk krise til inden Danmark får ryddet op i svineriet, so be it!

 118. Af jan ulrik friis

  -

  ……naturligvis genbrugsparpir!

 119. Af Birger Nielsen

  -

  Niels Peter Lemche

  Jeg giver dig ret. Fatter ikke hvordan dette filter virker, om det er et teknisk problem eller det er censur/flabethed. Det virker vilkårligt, hvad der slippes igennem.
  Ingen af bloggerne gider svare.

 120. Af s.d. Poulsen

  -

  Beskrivelsen passer sikkert for en del af DK’s befolkning, men den dækker langt fra alle danske familier. Vi har også stærke familier, som både støtter hinanden, tager på ferie sammen, værner om deres ældre og deltager i samfunds – og kulturlivet. Vi har flittige unge mennesker, der tager en god uddannelse, arbejder og stifter familie helt i overensstemmelse med de gængse danske traditioner. Højskolerne lever i bedste velgående og bringer den danske sangskat og kultur ind i elevernes bevidsthed. Desværre er det ikke de velfungerende mennesker, vi ser og hører om i medierne, men de egocentriske, performancehungrende, selvpromerende og ofte speedsnakkende mennesker, hvis hele udsyn til verden kredser om dem selv og hvor de er om lidt……….Artiklen er dog værd at tænke over, lære af – og måske begynde at handle efter både i forhold til os selv – og i særdeleshed i forhold til de mennesker, som kommer til vores land!

 121. Af Niels Peter Lemche

  -

  BIRGER NIELSEN, egentlig tror jeg, at de fleste blogger taber interessen for deres blogs sådan ti minutter efter, at den er kommet op. Der er indlæg, ingen fornuftig person ville lade slippe igennem, f.eks. en serie af anti-´jødiske indlæg, som kunne være taget ud af Der Stürmer.

 122. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 2. JULI 2017 11:27

  stikkerlemche som godt kan lide at bruge øgenavne må indberette det hele til FET, SOK og PET.
  Sådan gør en god hjemmeværsmand.

 123. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Danskerne vil ikke integrere indvandrere, og det er lidt for smart at vende det til, at det er indvandrerne, der ikke vil integreres. Vi har et såkaldt dansk folkeparti, hvis eksistensgrundlag er danskerens modvilje mod integration, og vi havde – forhåbentlig havde – en Morten Messerschmidt, der samlede sig en halv million stemmer på nej til integration.

  Det er kendsgerninger og de ødelægger billedet af danskeren som det åbne, rare og venlige menneske, vi anser os selv for at være. Tricket er at pådutte indvandrerne en række holdninger til danskerne, som de ikke har, og som vi naturligvis selv ved ikke passer, og giver det skylden for den manglende integration. Det er genialt. De vil ikke integreres, fordi de hader vores værdier. Det er også dumt.

  Det er også dumt at hævde, at de ikke ønsker integration uanset, hvad vi gør for dem. De er her for at tage vores goder fra os. Hvor skal de skamme sig. Vi forkæler dem ud over alle grænser og så vil de ikke integreres, men kalder os alt muligt grimt. Det har vi ikke fortjent. Send dem hjem. Det er altså deres egen skyld.

  Det er alt for avanceret spin. Det er ikke en dansk politiker værdigt og slet ikke, når man ved, hvordan ubefæstede sjæle sluger det hele råt uden at skænke det en tanke, at det er spin, der ingen gang burde have på jorden. Indvandrerne drømmer om at blive integreret, men hindres i at få muligheden af en benhård kold og kynisk holdning fra danskernes side.

 124. Af Niels Peter Lemche

  -

  J Hassan, fattede du ikke engang min lille korte linie. Der er ikke noget, der hedder FET, og SOK eksisterer ikke længere.

  Ærlig talt, selv du kan gøre det bedre.

 125. Af Kim Olse n

  -

  Hassan

  SOK findes ikke mere. Der er ikke noget der hedder FET.

  Hvis du vil svine politiske modstandere til, så gør det dog i det mindste på et oplyst grundlag.

  Du gør dig selv til grin!

 126. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kim Olsen,

  Og med hensyn til min “stikkervirksomhed”, så er Hassan-Hansen vred over, at jeg indberetter indlæg som dette til debatredaktionen:

  AF THOMAS BORGSMIDT – 1. JULI 2017 19:35
  Lemche: For satan hvor var det skønt at få tømt tarmen. Der ligger en kæmpe dej i tønden og jeg skal indrømme, at det gør ondt i sjælen at må trække ud.

  Og jeg kan love ham, at det bliver jeg ved med.

 127. Af J. Hans en

  -

  AF JØRGEN VILLY MADS EN – 2. JULI 2017 11:31

  Enig.
  Flere danske partier, især DF, Venstre og de Konservative har i femten år gjort alt for at gøre tilværelsen så sur og meningsløs som overhovedet muligt.

  Støjberg er for øjeblikket en af de mest højtråbende.
  Man er i øvrigt yderst naiv, hvis man tror, at Støjberg interesserer sig for disse såkaldte barnebrude. Og deres ve og vel.
  Det gør hun ikke overhovedet.
  Og Støjberg sender jo uden nogen form for skrupler børn hjem til tortur og død.
  Men her var der endnu en chance for at tyranisere nogle forsvarsløse mennesker.
  En sådan chance lader St øjberg ikke gå fra sig.
  Slet ikke når hun kan score et par billige points ved endnu engang at appellere til vælgernes indre svinehund.

  Støjberg, Venstre og DF arbejder målrettet på at gøre tilværelsen i Danmark så sur og uudholdeligt som muligt.
  I håbet om at skræmme flygtninge væk fra Danmark.

  At man gør det under falsk humanisme, lovbrud og spin gør det bare endnu mere ulækkert.

 128. Af J. Hans en

  -

  AF KIM OLSE N – 2. JULI 2017 11:36

  Så er nazikim på banen med øgenavne, løgn og personangreb.
  Hvorfor ikke i andres navne som sædvanligt?

 129. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 2. JULI 2017 11:35

  Stikkerlemc he med øgenavnene.
  Du er jo en gamling som lever i fortiden.
  Så hvad er problemet?
  Er du allerede stærkt beruset?
  Klokken er vist kun ca. 12:00 i Danmark.

 130. Af BENT JENSEN

  -

  Gamle kommunister og politiserende feministiske kvinder forstår som regel ikke ret meget. De er virkelighedsfjerne, historieløse og ofte ligeglade med deres fædreland og egne landsmænd. For dem er ideologi, teori og tankespind alt.

  Jes per ho lm har skrevet ET GLIMRENDE, KLARSYNET OG FREMSYNET DEBATOPLÆG. For sandheden er jo at Danmark er et dekadent, forrykt og perverst samfund efter årtiers kommunistpropaganda, feminisering og korruption. Skilsmissetallet er gået fra 1-2% til 75%, tusinder af børn er gjort faderløse, tusinder af mænd er gjort retsløse, tusinder af børn er underkastet statsopdragelse. De trygge og kærlige hjem er udskiftet med støvede, støjende, urolige, smittefarlige, feminiserende og hjernevaskende institutioner eller tvangsfjernelser til fremmede plejeforretninger. Hertil kommer massevis af andre forhold og fænomener, der viser at Danmark er på vej ned ad et skråplan der kan ende i et helvede af et samfund.

 131. Af Lars Nielsen

  -

  Måske indvandrerne synes at mærkelige overskæg og grønne jakker er en tand for dekadent.
  Når man tager et sted hen omfavner man det. Ellers kan man blive væk. Og som i et hvert forhold at det hele pakken med det gode (socialsikkerhed og muligheder til de der vil og kan) men også man måske ikke bryder sig om.

  Jeg har boet i 4 lande på 3 kontinenter, altid arbejdet, betalt min skat og har haft stor lokal vennekreds. Har man ikke lysten bliver man aldrig integreret.

  Men hvis integration er direkte mod nogens religion er det jo klart den ikke kommer til at lykkes.

 132. Af J. Hans en

  -

  AF LARS NIELS EN – 2. JULI 2017 12:05
  “Jeg har boet i 4 lande på 3 kontinenter, altid arbejdet, betalt min skat og har haft stor lokal vennekreds. Har man ikke lysten bliver man aldrig integreret.”

  Er de lande som du har arbejdet i blevet bombet, invaderet, besat, udplynret og ødelagt af USA og bl.a. Danmark?
  Jeg har arbejdet i udlandet i det meste af mit liv.
  Og observeret at meget få danskere bliver integreret i udlandet.
  De lever i deres ghettoer.

 133. Af Niels Juul Hansen

  -

  @E.C. Andersen

  Du har fuldstændig ret.

  De hersens muslimer skal ikke komme her ødelægge vores kultur og ukristelighøre os.

  Det kan vi udmærket godt selv klare.

 134. Af BENT JENSEN

  -

  Danmark og Sverige er nu blandt de mest MANDSFJENDSKE, familiefjendske og børnefjendske lande i verden. Chrisiansborgs rødsorte, menneskefjendske og danskerfjendske politik er nu for alvor ved at slå igennem. En smadring af vores kultur, økonomi, velfærd, familieværdier, fred og sikkerhed er i fuld gang. Postvæsnet, sundhedsvæsnet, forsvaret, skattevæsnet, folkeskolen, DSB, DR, den sociale velfærd og meget mere befinder sig i en jammerlig tilstand. Tusinder er gjort arbejdsløse ved at sende firmaer og arbejdspladser ud af landet. Og i stort omfang bliver de arbejdsløse tyranniseret med umenneskelige og tåbelige krav. Og de hjemløse behandles som 5. rangs borgere i deres eget land. Kun migranter har ret til bolig, job, velfærd og pension osv.

  Over 1000 danske læger har forladt Danmark til fordel for andre lande. Noget som sammen med Schl üters “reform” i sin tid er årsag til den store lægemangel i Danmark. Andre “reformer” og forringelser i de senere år har medført tusindvis af unødvendige dødsfald blandt voldsofre, ulykkesofre og sygdomsramte. Man kunne blive ved. Vi kan være på vej ind i en fremtid med enorme mængder af idi oti, bar bari og endeløse ræd sler. Hvad enten den typiske vælger eller borger forstår det eller ej.

  Se den korte og snap hanen!!

 135. Af Lisbeth sørensen

  -

  Pauli
  Målte man IQ i middelalderen ?”

  Ifølge Pa uli ja, Men nej. De højr eradikale lære lidt hverdag herinde.

  Men mellemøsten havet uden tvivl en langt højere IQ da, da de var langt længere fremme i videnskab mv. end os..Hvoraf man kan lære at satse på sådanne ting, er gavnlig for en højere IQ..Også bevist at jøderne , AshkeN azi jøder især, har blandt den højeste IQ af alle, og uden tvivl pga. af deres mange rejser og kulturindsigter som flygtninge. Man skal blive smartere hvis man vil overleve når under angreb, end de omkringværende..Og over generationer bærer dette frugt. Altså ikke en genetisk grund, men rent arvet af historien de har været igennem..Selvom de forsøger at gøre den genetisk uafbrudt.

  Af Ni els Pe ter Le m che – 2. juli 2017 11:35
  J Hass an, fattede du ikke engang min lille korte linie. Der er indlæg, ingen fornuftig person ville lade slippe igennem, f.eks. en serie af anti-´jødiske indlæg, som kunne være taget ud af Der Stürmer.”

  Frimurerbroderlemche..Den eneste jeg har set komme med anti-semitiske indlæg er dig her i debatten, og et par andre højreradikale.., Uafbrudt nævner du at alle og enhver er palæstinenser som du er uenig med, kalder dem øgenavne mv, som du jo hader så inderligt og simpelthen ikke kan holde højrearm nede når du i din fordrukne tilstand beskylder enhver for at være..Har vist noget med din jødiske baggrund at gøre? 🙂 Du er jo beviseligt ikke Dansker via egen tilkendegivelse.

 136. Af Arvid Holm

  -

  Den europæiske kultur har skrevne og uskrevne love og regler, der tilstræber en balance mellem frihed og tvang, der ikke opfattes som rimelig af mennesker fra andre kulturer, der er kendetegnet ved en anden balance.
  Det synes også på sin plads at påpege det fald i magt/status, som mænd fra den islamiske kultur vil opleve, hvis de skifter kultur.
  Helt indlysende er det ikke til deres fordel at integrere sig, sålænge det omgivende samfund undlader at gøre det fordelagtigt ved at belønne integration eller straffe manglende integration så eftertrykkeligt, at påvirkningen overtrumfer eksisterende påvirkninger fra islamisk side.

 137. Af J. Hans en

  -

  AF LARS NIELS EN – 2. JULI 2017 12:05

  I Iraq og Libyen var danske firmaer som A.P. Møller blandt de første til at få del i rovet.
  Efter at landene var blevet bombet og ødelagt af USA og bl.a. Danmark.
  Og hvis jeg skal være ærlig.
  Den eneste form for “integretion” som jeg generelt ser iblandt danskere i udlandet.
  Det er at at danskerne gifter sig med lokale.
  Hvorefter de forventer, at konerne totalt underkaster sig de danske normer.
  Der er dog glædelige undtagelser.
  Jeg betragter mig selv som værende en af de få.

 138. Af Lisbeth sørensen

  -

  Indlæg til fremmedarbejderen, jødenogfrimurerenlemcheifilteret?

 139. Af Lisbeth sørensen

  -

  Pauli
  Målte man IQ i middelalderen ?”

  Ifølge Pa uli ja, Men nej. Dehøjr eradikale lære lidt hverdag herinde.

  Menmellemøsten havet uden tvivl en langt højereIQ da, da de var langt længere fremme i videnskab mv. end os..Hvoraf man kan lære at satse på sådanne ting, er gavnlig for en højereIQ..Også bevist atjøderne , AshkeN azijøderisær, har blandt den højeste IQ af alle, og uden tvivl pga. af deres mange rejser og kulturindsigter som flygtnnge. Man skal blive smartere hvis man vil overleve når under an greb, end de omkringværende..Og over generationer bærer dette frugt. Altså ikke en genetisk grund, men rent arvet af historien de har været igennem..Selvom de forsøger at gøre den genetisk uafbrudt.

  Af Ni els Pe ter Le m che – 2. juli 2017 11:35
  JHass an, fattede du ikke engang min lille korte linie. Der er indlæg, ingen fornuftig person ville lade slippe igennem, f.eks. en serie af an ti-´jø di ske indlæg, som kunne være taget ud af Der S t ür mer.”

  Frimurerbroderlemche..Den eneste jeg har set komme med anti-se mit iske indlæg er dig her i debatten, og et par andre højreradikale.., Uafbrudt nævner du at alle og enhver erpalæstinenser som du er uenig med, kalder demøgenavne mv, som du jo haderså inderligt dette dejlige folk, og simpelthen ikke kan holde høj rearm nede når du i din fordru kne tilstand beskylder alle og enhver fra venstrefløjen for at være..Har vist noget med dinjø diske baggrund at gøre? Du er jo beviseligt ikke Dansker via egen tilkendegivelse.

 140. Af J. Hans en

  -

  AF GRETHE L HANS EN – 2. JULI 2017 12:26
  “L. Sørens en og J. Hans en stop det drilleri mod NPL”

  Kære Grethe L. hanse n.
  Jeg driller sandelig ikke Lemc he.
  Det kunne jeg aldrig drømme om.
  Han er jo en meget gammel mand.
  Og dem skal man vise respekt.
  Det er tvært imod Lem che som driller mig.
  Med sjove spøgefulde øgenavne og lignende.
  Og så indberetter han mig til organisationer som ikke eksisterer længere.

 141. Af Hr. J H.

  -

  AF GRETHE L HA NS EN – 2. JULI 2017 12:26
  “L. Sø rens en og J. Hans en stop det drilleri mod NPL”

  Kære Grethe L. H anse n.
  Jeg driller sandelig ikke Lemc he.
  Det kunne jeg aldrig drømme om.
  Han er jo en meget gammel mand.
  Og dem skal man vise respekt.
  Det er tvært imod Le m che som driller mig.
  Med sjove spøgefulde øgenavne og lignende.
  Og så indberetter han mig til organisationer som ikke eksisterer længere.

 142. Af Lisbeth sørensen

  -

  Umuligt at få mit indlæg igennem jernfifleriet..sendt i 8 udgaver nu korrigeret..Det første er nogenlunde læseligt, men snakker om ashkenNAZI jøders IQ over for andre mv. og hvorledes jødernes egen påstået genetisk storhed er løgn og bedrag og kunne været taget ud fra “der sturmer” mv. ?

 143. Af Lisbeth sørensen

  -

  J.hansen..Ja ,har bla. forsøgt i det manglende indlæg i fifleriet at forklare hvorledes Lemche er en anti-semit, selvom han er en jøde , og altid en af avisens mest svinske og uanstændige debattører..

 144. Af Lisbeth sørensen

  -

  J.ha ns en..Ja ,har bla. forsøgt i det manglende indlæg i fif leriet at forklare hvorledes Le m che er en an t i-se m it, selvom han er en j ø de , og altid en af avisens mest svin ske og uanstæ ndige debattører..

 145. Af Lisbeth sørensen

  -

  J.ha ns en..Ja ,har bla. forsøgt i det manglende indlæg i fif leriet at forklare hvorledes Le m .ch.e er en an. t i-se. m it, selvom han er en j ø .de , og altid en af avisens mest svin. ske og uanstæ .ndige debattører..

 146. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Spørgsmål til Jesper Frederiksen.
  1. Kunne du tænke dig at bo i et muslimsk land, resten af dit liv?
  2. Har du børn?
  3. Lad os antage, at vi indførte frivillig sharialov kun for muslimer, fordi vi har et demokrati. Hvor mange af de muslimske deltagere på bloggen ville tilslutte sig ordningen tror du? Ikke mange tror jeg? Hvad tror du?

  Vi ved allerede, at børn i udsatte boligområder stener ambulancer, politi, brandvæsenet og postbude. Det er selvfølgelig i afmagt, jævnfr J. Hansen. J Hansen det kunne nu have noget med opdragelse og forældrenes holdninger til myndigheder at gøre, fremfor lyst til at udøve Sharialoven.

  Mehmet Sami Gür du er opvokset i Danmark, det er jeg ikke. Du er imam og jeg er arkitekt og ingeniør. Dit ligger i sjælen mit i det praktiske. I min sparsomme fritid arbejder jeg med indvanderbørn. Jeg har igennem tiden også haft mange indvandrere ansat.
  De har lignet danskere til forveksling. Til gengæld mærker jeg i mit frivillige arbejde forskel på de familier, der ikke er tilknyttet til arbejdsmarkedet og dem, der er. Nogle er uden uddannelse og job, nogle har jobs. De bor ofte i store samlede bebyggelser. Vi ynder at kalde disse områder gettoer, hvilket er stigmatiserende, både for danskere og indvandrere. Kommunere er selv placeret dette store antal mennesker i disse byggerier. Rige kommuner optager ikke mange indvandrere. Lige i øjeblikket har vi disskussionen i Gentofte, hvor hvert 4. barn er indvandrer i en bestemt skole. Det skyldes, at man byggede en af de mest rædselsfulse byggerier i Danmark til indvandrere. Byggeriet ligger imellem motorveje mm. I disse store byggerier bor oftest fattige danskere og fattige indvandrere. Vi ved også, at indvandrerbørn i mindre byer bliver bedre og hurtigere integrerede. Det skyldes idrætsklubber og liv tættere på danske familier.

  Mit råd til en kommende politiker. Riv ned disse enorme, dårlige og rædselsfulde betonbyggerier opført i 60erne og 70erne. Byg mindre enheder og fordel indvandrere og socialt trængende danskere blandt fungerende danskere. Og Lisbeth før du kommer igang. Jeg har ikke tegnet disse byggerier, jeg er for ung.

  Indvandrere oplever i disse store bebyggelser mange danskere med sociale problemer. De møder i færre tilfælde mennesker, der tager på arbejde og bidrager til samfundet. Landsbyggefonden har bidraget med enorme summer til renovering af mange af disse byggerier. Landabyggefonden er lejernes penge. I Århus har man sågar udskrevet arkitektkonkurrencer om Gjellerupparken. Denne bebyggelse kommer aldrig til at fungere, trods milliardinsats. Ligeledes kan vi tage Vollsmose og Nørrebros store byggeri Mjølnerparken, der står for at blive renoveret for omkring en milliard kroner, betalt af Landsbyggefonden. Mjølnerparken er et dårligt byggeri. Riv det ned byg noget bedre og sæt kvoter på, hvor mange invandrere, der må bo disse steder. Nogle gange er det bedre at flytte mennesker til bedre steder. Indvandrere, der får bedre livsvilkår flytter fra disse store samlede bebyggelser.

  Hvis man ikke stille krav til et menneske på den ene, eller den anden måde, viser man dette menneske ikke respekt, derfor bør vi forlange noget for de ydelser folk får og vi bør ikke gøre dem til invalidepensionister, med mindre de er syge, danskere så som udlændinge. Ydelsestiden skal selvfølgelig være i forhold til gældende laveste løn. Hvis et menneske yder, er det en del af det fungerende samfund, derved får dette menneske også selvrespekt. Udlændinge vil møde danskere og danskere vil møde danskere på job og få større indsigt i det danske liv og arbejdsmarket og evt. finde nye veje. Hvis vi ønsker at beholde vores velfærdssamfund må alle yde, hvis de kan.
  Jeg håber at min tekst kommer igennem. Den er lang.
  Med venlig hilsen R. Harald.

 147. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Jesper Frederiksen
  Jeg har et ganske langt indlæg, som ikke handler om personfnidder, men hvordan boligforhold har indflydelse på familieliv, indvandring og indvandreres liv. Det er i filteret.

 148. Af J. Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIA NSEN – 2. JULI 2017 13:50

  Så skulle det da være første gang Harald indsætter et indlæg som ikke er person angreb.
  Han kan endda svine personer til som ikke deltager i en debat.

 149. Af Niels Frederiksen

  -

  Debatsabotørerne og landsbytosserne har som sædvanlig travlt med at
  drukne debatten i vås, vrøvl og løgnagtige påstande. Men at Danmark er et land i frit fald, at de gamle partier sender elendigheden og døden ind i stadig flere danske hjem, at stadig flere familier hærges af af rødfascistisk politik, uretfærdighed, splittelse, kriminalitet, sygdom og økonomisk stress og nedtur, kan de dog ikke bortforklare.

  BT skriver idag på FORSIDEN om oprør fra udkanten: Politikerne lytter ikke til os. Systemet er råddent, pilråddent. Hele skidtet er råddent. Ja, det tør siges. Og fint hvis pressen langt om længe sætter lys på den uduelighed og råddenskab der er vokset til en allestedsnærværende trussel mod alt og alle.

  Nu er også Danmark ved at få svenske tilstande. Læs den korte avis og snap hanen.

 150. Af Niels Frederiksen

  -

  PS: Noget som jeg selv har erfaret, er at der er opstået wild-west agtige tilstande i min egen by. Med talrige overfald, vanvidskørsler, knivstikkerier og skyderier osv. Og så har jeg fra venner og bekendte hørt om de frygtelige tilstande der er opstået på visse hospitaler i Sønderjylland og Kbhvn mv.

 151. Af Ib Kyv

  -

  “Selvfølgelig vil man ikke integreres i vores dekadente samfund”

  Nej, selvfølgelig vil man ikke dét, hvis man ikke kan få lov til at udsætte sin barnebrud for systematisk ægteskabsvoldtægt og ryge hash, uden at de dekadente myndigheder blander sig!

 152. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg læser på Metroexpress fredag 30. juni 2017:

  “Studentervogne blev angrebet i ghettoerne”.

  Det blev de også sidste år og da endog med “sten, syrelignende væske og æg”.

  I år har ejeren af disse festlastbiler.dk aftalt og fået skrevet ind i kontrakten med studenterne, at chaufføren på ruten kunne vælge at undgå visse områder. Kanonslag, der ramte en chauffør i brystet var også med i optællingen af hændelser, som man i skrivende stund ikke var færdig med.

  Det er områder som Nørrebro, Amager, belastede områder i Tåstrupgård, Mjølnerparken, Egedalsvænge i Kokkedal, Bispeparken i Kbh NV og Kierulffsvej i Slagelse, hvor boligområdet Ringparken ligger. Og det skulle være områder, der i forvejen optræder på regeringens ghettolister, ifølge Metroexpress.

  Svineri. Bur dem inde.

 153. Af R.Harald Kristiansen

  -

  J Hansen kan du ikke komme til Danmark med din udenlandske kone, på grund af manglende tilhørsforhold? Det er synd og jeg merer det.
  J Hansen, du og Lisbeth står for de fleste chikanerende indlæg. Prøv at tælle hvor mange du har, bare på denne blog. Det er også flot, at du kommenterer noget du ikke har læst.

 154. Af R.Harald Kristiansens

  -

  J Hansen kan du ikke komme til Danmark med din udenlandske kone, på grund af manglende tilhørsforhold? Det er synd og jeg merer det.

 155. Af l sørensen

  -

  Indlæg fjernes hurtigere her end jøden frimurer kan få dem indberretiget og det er immervæk hurtigt..Er fin ytringsfrihed for jøder og muslimhadere i denne avis, ingen for kritikere af disse to..

 156. Af Berit Bøgelund

  -

  Der er en mening med bloggen. Jeg lader den i fred. Rævene ryges ud.

 157. Af Svengali Jensen

  -

  Det kan godt være, at vi tæver vores børn meget oftere, end etnisk danske forældre gør, og at muslimske kvinder langt oftere må søge beskyttelse fra ægteskabsvold på kvindecentre, men vi er “Loyal To Family” – LTF forever!

 158. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Af Berit Bøgelund – 2. juli 2017 15:02
  Der er en mening med bloggen.”

  Naturligvis..Opbakning til blind nationalisme, krig og armod..Som sædvanligt i B..

 159. Af Svengali Jensen

  -

  “Familier i opløsning, splejsede familier med selvrealiserende forældre, dele-børn, bonus-børn og fælles-børn. Uopdragne børn. De vil have set børn og unge med en total mangel på respekt for traditionelle autoriteter.”

  Sådan er det ikke i de muslimske lande, hvor børn må tæves ad libitum og tvinges til ægteskab – med efterfølgende, legal ægteskabsvoldtægt af barnet.

  I Iran er faderkærligheden så stærk, at den tilsyneladende er på grænsen til det incestuøse; landets islamistiske regime tillader stedfædre, at gifte sig med steddøtre, når steddøtrene er fyldt 11 år.

  Woody Allan er nok en af de meget få, der kan goutere dén udgave af faderkærlighed til steddøtre i vesten…

 160. Af Niels Frederiksen

  -

  SVERIGE ER VED AT BEGÅ KOLLEKTIVT SELVMORD
  Hvis vi ønsker at der skal være en menneskeværdig og civiliseret fremtid for Danmark, vores børn og os selv, bør vi nok sætte os ind i hvordan feminister, kvindesagskvinder, kommunister samt falske, skøre og korrupte “humanister” har bragt Sverige helt frem til afgrundens kant. Feministerne har længe været i gang med en slags krig mod mændene, hjemmene , demokratiet og nationen/fædrelandet. Med feministisk hetz, juridiske tosserier og politisk korrekthed har de destrueret utallige svenske familier, har forpestet tilværelsen for hundredtusindvis af svenskere, og har forvandlet samfundet til en mellemting mellem et galehus og et rædselskabinet. Kriminaliteten er eksploderet, hverdagsterror præger byerne, mordraten er mangedoblet, mændene nedværdiges og alt med velfærd og sundhed styrtdykker. Se BT, eb, den korte, snap hanen, merkels migrant crisis og “Why women destroy families, nations and civilizations”.

 161. Af Berit Bøgelund

  -

  Dog et spørgsmål. J..Hansen..
  Er du en af disse mænd, der ikke kan komme tilbage til Danmark, fordi du ikke har nok tilhørsforhold til landet og din kone er udlænding? Din tekst kunne antyde det. Du virker nemlig som en vred mand.

 162. Af Svengali Jensen

  -

  Apropos “familier i opløsning”.

  De illegale migranter fra Afrika og Mellemøsten, der forsøger sig som lykkejægere i vesten, selvom de ikke har krav på asyl, er stort set altid mænd, og mange af dem er gift.

  Så lykkejægerne forlader kone og børn for at søge lykken i vesten, der dermed er ladt i stikken i et fattigt udviklingsland; og derfor bør alle migranter, der ikke har krav på asyl, sendes hjem meget hurtigere, end det sker nu.

 163. Af Svengali Jensen

  -

  Det er faktisk dybt egoistisk af de ansatte i flygtningebranchen, der tjener store penge og gør karriere på grund den igangværende folkevandring fra Afrika og Mellemøsten, som nogle af dem selv er med til at holde igang, at give fattige mennesker, der ikke har skyggen af krav på asyl, fordi de ikke er personligt forfulgte, et falsk håb om, at de kan få flygtningstatus i vesten, så de forlader deres familie i hjemlandet, der dermed får endnu sværere vilkår.

 164. Af Niels Peter Lemche

  -

  Nyheden om flygtninge i sidste uge var, at indtil nu er i 2017 500.000 syriske flygtninge vendt hjem.

 165. Af Kim Olsen

  -

  “AF J. HANS EN – 2. JULI 2017 11:48
  AF KIM OLSE N – 2. JULI 2017 11:36

  Så er nazikim på banen med øgenavne, løgn og personangreb.
  Hvorfor ikke i andres navne som sædvanligt?”

  Overhovedet ikke Hassan.

  Jeg belærer dig blot om tingenes faktiske tilstand.

  Hvis man opfører sog som dig, når man kvajer sig og henviser til myndigheder, som ikke eksisterer er man da en klovn.

  Nu bliver dette indlæg fulgt op af et antal falske indlæg i mit navn ikke Hassan?

 166. Af Kim Olsen

  -

  “AF J. HANS EN – 2. JULI 2017 11:48
  AF KIM OLSE N – 2. JULI 2017 11:36

  Så er nazikim på banen med øgenavne, løgn og personangreb.
  Hvorfor ikke i andres navne som sædvanligt?”

  Overhovedet ikke Hassan.

  Jeg belærer dig blot om tingenes faktiske tilstand.
  Hvis man opfører sig som dig, når man kvajer sig og henviser til myndigheder, som ikke eksisterer er man da en klovn.

  Nu bliver dette indlæg fulgt op af et antal falske indlæg i mit navn ikke Hassan?

 167. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM OLSE N – 2. JULI 2017 16:24

  naziKim fylder bloggene med løgn, øgenavne, stråmænd, personangreb og indlæg i andres navne.
  Hvad vil fjolset egentlig?

 168. Af G. Sørensen

  -

  Gang på gang hævdes det, at flygtningene kommer fordi vi sendes krigere til deres lande. Hvorfor er der så en masse tyrkere her? Hvorfor er der somalier>? Hvorfor er der arabere her? Er det nedkæmpelsen af IS der tales imod? Eller skulle forsøget på at nedkæmpe Taleban ikke have været?

  Indrømmet krigen mod Irak burde ikke have fjernet Sadam – han skulle have fået lov til at knægte befolkningen på sin grusomme vis, nogle synes måske de havde fortjent det, og indrømmet, der kom ikke noget bedre ud af det. Heller ikke i Libanon.

 169. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS PETER LEMCH E – 2. JULI 2017 16:06
  “Nyheden om flygtninge i sidste uge var, at indtil nu er i 2017 500.000 syriske flygtninge vendt hjem.”

  Det var gode nyheder.
  Hvis flygtninge fra Syrien efterhånden kan vende hjem.
  Godt at få nogle facts ind i debatten.
  For en sjælden gangs skyld.
  Og så fra Lemc he.

 170. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Personangreb er i et ord min ven.

 171. Af Lars Bang Pedersen

  -

  Og alt i mens, nogle tænker store tanker på blogge med videre, går vort land til grunde i et middelalderligt kaos.

 172. Af l sørensen

  -

  S.jensen..

  Jøderne kan også fæderkærlighed til døtre som udkants dfere i Brønderslev mv..incest er fuldt ud lovligt der endnu i Israel. Men kun mellem far og datter. Steddatter vel også Ja..

 173. Af L Sørensen

  -

  Person angreb er i to ord for ikke højreradikale borgerlige, når de vil igennem fifleriet..

  Lillek0 ødelægger alle blogge. Og skriver uafbrudt i mit navn.

 174. Af L Sør...ensen

  -

  Person angreb er i to ord for ikke højr.eradikale b.orgerlige, når de vil igennem fifleriet..

  Lille.k.0 ødelægger alle blogge. Og skriver uafbrudt i mit navn.

 175. Af L Sør...ensen

  -

  Per.son ang.reb er i to ord og punktummer for ikke hø.jr.eradik.ale b.orgerlige, når de vil igennem fifl.eriet..

  Lille.k.0 ødelægger alle blogge. Og skriver uafbrudt i mit navn.

 176. Af Søren Vestergaard

  -

  Det kan næsten ikke blive mere grotesk. På både lille ørs og søri nes blogs kan li s beth og lignende boltre sig, mens seriøse indlæg skjules for læserne. Og på flere og flere debatter blokeres der for ALLE indlæg.

 177. Af Søren Vestergaard

  -

  Er denne computer sortlistet?

 178. Af Indlæg blokeres her og hos lille ør og sø rine.

  -

  Er serveren holdt op med at virke??

 179. Af tula bula

  -

  Nej, serveren er nok ikke holdt op med at virke.

  De spionerer bare IP adresser og hvilke udlændinge kritiserer Danmark og Kongehuset …. Bagefter spørger de os udlændinge hvorfor vi ikke deltager i debatter, efter de har slettet vores kommenterer og lukket for vores facebook profiler…

  De kan ikke nøjes med kun meninger.
  De vil have fat i kritikernes :
  adresse,
  postnummer,
  navn,
  efternavn, OG
  mail adresse…
  Og nogle andre aviser vil have kritikernes telefonnummer også…

  Det er jo også langt nemmere hvis samfundskritikerne selv udleverer sig selv…

 180. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Luk bloggen. Den er ligegyldig.

 181. Af l s.ørensen

  -

  “Af Jørgen Villy Madsen – 2. juli 2017 19:29
  Luk bloggen. Den er ligegyldig.”

  Du har ihvertfald ikke hjulpet her..Men er er en del debattører der lader til at have en stor interesse i at alle blogge og debatter nedlægges, både på den yderste venstrefløj, og højrefløj og den “såkaldte normale borgerlige fløj”..Denne sidste lader til , til alle tider at have den største interesse af alle til at nedlægge ytringsfriheden?

  Men enig i at et par blogger som KO, lemche og Fru Harald ødelægger debatten. Saglig diskussioner om islændninges omkostninger for Danskere, henlægges som et personligt angreb, og besvares uhørt og usagligt. Er et problem om stammesamfund i DK, hvor islæninge, jøder , borgerlige kristne og muslimer fx føre personlige debatter…Når man analysere hvor meget debataktivitet de religiøse har i berlingske er man mållløs..selvom vi for 90% vedkommende er ateistiske..Normale Danskere deltager vist meget lidt i den offentlige debat, og vi er henledt til fanatistiske religiøse uafbrudt der sætter dagsorden, især kristne og jøder..Hvor useriøst? Muslimer er tvunget til lidt selvforsvar her og der, men får ikke lov til at agitere som bloggere, selvom vi nu har hvad 8% muslimer i landet..Men naturligvis hvis bloggene fyldes med kvalmende højreradikalt had hvis de begyndte at skrive blogge også. Tror ikke der er en avis i DK, med en troende muslim der skriver blogge om og om islam? Men utallige af jødiske-der nægter at oplyse deres baggrund- og kristne..På den anden side mener jeg ikke at indvandrer som jøder og muslimer burde have politisk magt i landet og stemmerettighed..Kristendommen blandt etniske danskere vil automatisk dø ud alligevel..

 182. Af lise s

  -

  Og endnu et indlæg i fifleriet her, dennegang til jwm..Til grin..Hvis 4 nu i fifleriet..

  Du må lære at tage kritik mht. at borgerlige officere har lavere iq end andre ledere i samfundet hr. blogger, og anden saglig viden..Kun via viden kommer vi videre..

 183. Af liseb s

  -

  “Af Jør gen Vi lly Madse n – 2. juli 2017 19:29
  Luk bloggen. Den er ligegyldig.”

  Du har ihvertfald ikke hjulpet her..Men er er en del debattører der lader til at have en stor interesse i at alle blogg e og debatter nedlægges, både på den yderste venst refløj, og højref løj og den “såkaldte normale borg erlige fløj”..Denne sidste lader til , til alle tider at have den største interesse af alle til at nedlægge ytrings friheden?

  Men enig i at et par blogger som K….O, le…mc he og F ru H…ar ald ødelægger debatten. Saglig diskussioner om islæ ndni nges omkostninger for Danskere, henlægges som et personligt angreb, og besvares uhørt og usagligt. Er et problem om stammesamfund i DK, hvor islæninge, j øder , bor gerlige kris tne og m uslimer mv.fx føre personlige debatter…Når man analysere hvor meget debataktivitet de religi øse har i berl ingske er man mållløs..selvom vi for 90% vedkommende er ateisti ske..NormalDanskere deltager vist meget lidt i den offentlige debat, og vi er henledt til fanati stiske religi øse uafbrudt der sætter dagsorden, især kristne og jød er..Hvor useriø st? Musl imer er tvunget til lidt selvforsvar her og der, men får ikke lov til at agitere som bloggere, selvom vi nu har hvad 8% mus limer i landet..Men naturligvis hvis bloggene fyldes med kv alm ende højrera dik alt h ad hvis de begyndte at skrive blogge også. Tror ikke der er en avis i DK, med en troende m uslim der skriver blogge om og om islam ? Men utallige af jødi ske-der nægter at oplyse deres baggrund- og krist ne..På den anden side mener jeg ikke at indvandrer som jø der og musl ime r burde have politisk magt i landet og stemmerettighed..Kristendomm en blandt etniske danskere vil automatisk dø ud alligevel..

 184. Af M.S. Carstens

  -

  tula bula – 2. juli 2017 19:25
  ja !
  og når “filtret” opdager, at der kunne komme en seriøs debat ud af et samfundsunderkendende oplæg, så træder udelukkelserne i kraft, på må og få.
  Vi er ganske enkelt skvattet i spinatbedet med begge ben og bliver således holdt på mediernes kontrol, af politisk (økonomisk)velvilje og pøblens henvisning til omsons tidsfordriv, mens idiotien da lystigt kan gå sin skæve gang, med den det danske folk som gid sler og frontlinje, mod det ma kab re, som de har fået sat i sene og tjent deres fede på, mens de var her.
  At der kommer nogen (børn/børnebørn) efter dem, er i deres optik “bare ærgeligt for dem”:
  De tjente kassen og vi må bøde med livet, og vore kære, derfor.

 185. Af f v

  -

  Hvad er det I mener at vi to har at snakke om, når denne slags som i linket her, er højdepunkt på jeres danske civilisation?

  https://www.b.dk/nationalt/noegenloebet-den-aarlige-publikumsfavorit-paa-roskilde-festival#slide-6

  Jeres Kongedømme tvinger vores børn til at blive ydmyget i folkeskolen, og I frastjæler børns blufærdighed og uskyld og værdighed, for at de skal fra barnsben føle sig som voldtaget og indoktrineres som ofre, når I tvinger dem til at i folkeskolen bade nøgne sammen men andre efter idtræt. Ligesom man afklædte jøderne og ydmyggede dem den allersidste gang inden man skulle gasse dem.
  Det er vel fordi I er så fattige og I ikke har råd til at betale for et par bruseforhæng på folkeskoler…

 186. Af f v

  -

  Skal vi vædde at de her folk i linket her, som repræsenterer jer og den danske kultur, er faktisk “universitetsuddannede” og “forskere” og kommende “pædagoger og lærere og socialrådgivere og læger og sygeplejersker og jurister og journalister” ?

  https://www.b.dk/nationalt/noegenloebet-den-aarlige-publikumsfavorit-paa-roskilde-festival#slide-19

  Forhåbentligt ender det også med Danmark som det er endt med de civilisationer hvor man kan finde tilsvarende skulpturer som ligner det man kan se på billedet i linket… For “det Danmark JEG kender” er ikke til at holde ud for hverken indfødte danskere fra underklassen eller for gæster…

 187. Af f v

  -

  Skal vi vædde at de her folk i linket her, som repræsenterer jer og den danske kultur, er faktisk “universitetsuddannede” og “forskere” og kommende “pædagoger og lærere og socialrådgivere og læger og sygeplejersker og jurister og journalister” ?

  https://www.b.dk/nationalt/noegenloebet-den-aarlige-publikumsfavorit-paa-roskilde-festival#slide-19

  Forhåbentligt ender det også med Danmark som det er endt med de civilisationer hvor man kan finde tilsvarende gamle skulpturer som ligner det man kan se på billedet i linket… For “det Danmark JEG kender” er ikke til at holde ud for hverken indfødte danskere fra underklassen eller for os gæster…

 188. Af fifle. lisbeth r...Sørensen

  -

  Pe rson an greb er i to ord med mellem rum når man ikke er borgerlig Frk.harald..

  “når I tvinger dem til at i folkeskolen bade nøgne sammen men andre efter idtræt. ”

  Naturligvis har nogen en større ikke erect lem end andre..Er vel ubetydeligt?

  Stadig 3 indlæg i fifleriet kan de komme på hr. officer? Hr. officer må de ikke komme på? Hr. fantastiske officer af det Danske militær, der har reddet Danmark fra alle verdens krige, , kan de da ikke komme på?

  Nazikoen er altid der inde for minutter når han bevises i andres navne mv. ja JH…

 189. Af R. Harald Kristiansen

  -

  L I S B E T H
  Det er muligt, at I vores gæster fra de muslimske lande gerne vil bestemme, men personangreb er nu i et ord og det var det også før du kom til landet. Har ikke tid til dine kommentarer, skal på arbejde.
  Med venlig hilsen Rosa Harald

 190. Af J. Hans en

  -

  Kan ASH godt lide islandske mænd som harald?
  Hun sletter mine indlæg.
  Men lader haralds svineri stå.
  Herunder hans nærmest perverse person interresser.
  Haralds sygelige løgnhistorier om de uddannelser som han ikke har er også helt ligegyldige.

 191. Af Kim P Olsen

  -

  Præmissen for bloggen er interessant.

  Integration i det danske samfund er åbenbart noget man kan vælge fra.

  Så fik vi da sat ord på problemet.

  Nu er der brugt milliarder og atter af milliarder fra den fælles kasse til integration, men man må forstå, at det blot er et tilbud.

 192. Af Niels Peter Lemche

  -

  J. Hassan, er du så ubegavet, at du ikke ved, at Rosa er et kvindenavn?

 193. Af Niels Peter Lemche

  -

  J. Hassan, er du så ubegavet, at du ikke ved, at Rosa er et kvindenavn?

 194. Af Bent J

  -

  Sludder og vrøvl Lemcke Rosa er navnet på en ko kendt fra tegneserien om koen Rosa.

 195. Af henrik hansen

  -

  J. has san og li s beth m.fl. er kun med for at ødelægge debatterne. De er antagelig professionelle debatsabotører eller agenter for lyssky agendaer. Evt. er de bare mentalt forstyrrede. Bortset fra det er en organiseret smadring af vi danskeres kultur, samfund og fremtid i fuld gang. Læs selv pressens mange artikler om de uhyrligheder og massedødsfald der foregår i hospitaler der behandler fysiske og psykiske sygdomme. Læs selv om de kolossale skandaler der hærger alle dele af samfundet. Læs selv om hvordan EU og de radikale eller rødsorte partier trækker i trådene. Og læs den korte og snap hanen.

 196. Af henrik hansen

  -

  PS: Det kan også være klogt at læse “merkels migrant crisis”/one year on samt “Why women destroy families, nations and civilisations”. I Sverige demonstreres det nu uafbrudt året rundt, at dominans af feminister, kvindesagskvinder og ligestillingsfanatikere er den sikre vej til katastrofe, idioti, gangstervælde, hverdagsterror og mange andre ulykker.

 197. Af Kim P Olsen

  -

  FET &SOK?

  Når uvidenhed og faktaresistens møder hinanden i smuk symbiose…..

 198. Af Kim P Olsen

  -

  Hvor barnligt og afvigende kan det blive.

  Nu får Hassan endnu et hysterisk anfald fordi nogen formaster sig til at oplyse, at Rosa er et kvindenavn.

  Farcen fortsætter med Hassan ( En krydsning imellem Komiske Ali og Trump) i hovedrollen 🙂

  PS. Hassans definition på en na zis t er såmænd bare en person, som har vundet en diskussion med Hassan. Den slags gør man ikke ustraffet.

 199. Af lisb s

  -

  H øjreradika le na zist erog udenlandske borgere som Le mche,R osa og CU F, skal ud af landet..Vi har nok na zist er her allerede blandt vores egne..¨¨

  Vi må have en ny n azistlov mod uddenlandske borgere indført…Rosa retur til Island, Lem til Israel, CUF til mørkeste udkantsdanmark vel i Pattaya? Tag hr. Hansen, prebenf1 med jer.

  “stikk erLem che.
  Indberet det hellere til Pet,”

  Formentlig den Isr aels ke efterretningstjeneste der kommer først her..Han har tilkendegivet her i debatten at mødes med sådanne nogle anti-danske…Morsomt at følge, jeg ser det for mig…”jeg har mødt 2 ekstremistiske pal æsti nenser i debatten, jeg følger dem dag og nat , de er farlige, kan jeg så få den brune konvulut nu?”….Zi onisterne tror muligvis på ham, men formentlig giver de ham blot en flaske brændevin af medlidenhed.

 200. Af lisb s

  -

  Og endnu et indlæg til stikkerlem, nasserosa, PsyKO såvel som dårekiste beboeren prebenf1her kaldt Hr. Hansen?

 201. Af lisb s

  -

  Og endnu et indlæg til stikkerle m, nasseros a, PsyK O såvel som dårekiste beboeren preb enf 1her kaldt Hr. Ha nsen?

 202. Af J. Hans en

  -

  AF KIM P OLS EN – 3. JULI 2017 13:15

  naziKim skriver jo ind imellem i navnet rosa.
  Men naziKim skriver jo i så mange navne.
  naziKim. En krydsning imellem goebbels og et gadekryds.
  Men det er ingen farce når naziKim sviner kvinder til eller indsætter perverse indlæg om børnesex.

 203. Af lisb s

  -

  Hø jrera dika le n azisterogudenlandske borgere som LemcheRosaogCUF, skal ud af landet..Vi har noknazister her allerede blandt vores egne..¨¨

  Vi må have en nynazistlov mod uddenlandske borgere indført…Rosaretur til Island, Lemchen til Isr ael, CUF til mørkeste udkantsdanmark vel i Patt aya? Tag hr. Ha nsen, preb enf1 med jer, Nøglen til dårekisten fåes i receptionen…

  “stikk erLem che.
  Indberet det hellere til Pe t,”

  Formentlig den Isra elsk eefterretningstjeneste der kommer først her..Han har tilkendegivet her i debatten at mødes med sådanne nogle anti-danske…Morsomt at følge, jeg ser det for mig…”jeg har mødt 2.ekstremistiskepalæstinenser i debatten, jeg følger dem dag og nat , de er farlige, kan jeg så få den brune konvulut nu?”….Zioni stern e tror muligvis på ham, men formentlig giver de ham blot end en flaske brændevin af medlidenhed?

  PsyK O…Rosaer et “ko” navn..Det ved du da godt? Pas nu med de farlige tyre ude på engen i dag.

 204. Af J. Hans en

  -

  AF KIM P OLS EN – 3. JULI 2017 13:15

  I øvrigt.
  Så må naziKim og Lemc he jo være racister.
  Når de tror, at de kan intimidere andre med muslimske navne.
  Kun racister bruger den slags.
  Ud over deres manglende argumenter.

 205. Af Kim P Olsen

  -

  Så skal jeg ellers love for, at låget røg af septiktanken!

  I har totalt knald i låget begge to!

 206. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSE N – 3. JULI 2017 13:39

  naziKim må skynde sig og indsætte nogle indlæg i andres navne.
  Så får den det nok bedre.
  Men han har da ret i at ham og Lemche stinker.
  De vælter sig jo i deres svineri.

 207. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Når Saudi Arabien vil tvinge Qatar til, at lukke den tyrkisake luftbase i Qatar, så skyldes det sandsynligvis, at det er fra den luftbase, angrebene mod Islamisk Stat er udgået fra.

  Saudi Arabiens Ministerium for religiøse anliggender var som bekendt efter alt at dømme direkte involveret i terrorattentaterene den 11/9 2001, hvis man skal tro Berlingskes fremragende journalist, Poul Høi….

 208. Af Egon Didiriks e n

  -

  AF JAKOB SCHMIDT RASMUSSE N – 3. JULI 2017 14:56

  Saudi Arabien betragter Qatar som en provins.
  De er rasende over, at Qatar optræder mere og mere selvstændigt.
  Både USA og SA er rasende over, at Qatar tillader en relativt fri TV station.
  En TV station som kritiserer alt og alle.
  Bortset fra magthaverne i Qatar.
  USA myrder så mange af kanalens journalister, som de har mulighed for.

 209. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  “USA myrder så mange af kanalens journalister, som de har mulighed for.”

  Det er noget af en påstand – har du dokumentation for den?

  Men det er på tide, at EU tager afstand fra de saudiske diktaturs trusler mod det selvstændige land, Qatar, og forsvarer retten til en fri presse, der afslører det saudiske diktaturs grove forbrydelser og systematiske menneskerettighedskrænkelser.

 210. Af E. Didiriks e n

  -

  AF JAKOB SCHMIDT RASM USSEN – 3. JULI 2017 15:22

  https://en.wikipedia.org/wiki/April_8,_2003_journalist_deaths_by_U.S._fire

  Led selv videre.
  Der er en tydelig trend i USA`s mord på journalister.

 211. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Trump lovede før valget, at de pårørende, til ofrene for terrorattentaterne den 11/9 2001, ville få lov til, at sagsøge Saudi Arabien for medvirken til terror.

  Hvad blev der mon af dén retssag?

  I stedet solgte han våben for flere hundrede milliarder til det religiøse diktatur, som tilsyneladende også har støttet Islamisk Stat.

  Saudi Arabien kasserede for nogle få år siden en del skolebøger, fordi der stod, at slaveri var tilladt, selvom Saudi Arabien formelt set har forbudt slaveri; men sharia tillader jo slaveri…

  De selvsamme skolebøger dukkede senere op i Islamisk Stat, der som bekendt tillod slaveri – herunder voldtægt af mindreårige sexslaver.

 212. Af Finn Bjerrehave

  -

  Eller hvis andre har læst din kamp på kulturen i Muslimske samt Jødiske omskæringer, bliver hælen svaret, og du er fordømt.
  Ganske enkelt.Finn Vig

 213. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT RASMUSSEN, måske solgte han ikke helt så meget. Så vidt jeg forstår, var det mest løfter, han kom hjem med. Men i Trumps mangel på virkelighedsforståelse bliver et løst tilsagn hurtigt til noget, der allerede er skrevet under på.

  Det, som vores ven hentyder til, var vist, den amerikanske granat, der dræbte en Al-Jezeera-journalist under angrebet på Baghdad. Den kan de ikke løbe fra. Jeg husker tydelig optagelsen af, hvordan en Abrams løfter sin kanon og affyrer en granat, der rammer den pågældende journalist en etage eller to over den, der optog hændelsen..

  Jeg ved ikke, om amerikanerne siden bevidst har søgt at ramme arabiske journalister. Mit gæt er, at de har de ikke.

 214. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT RASMUSSEN, måske solgte han ikke helt så meget. Så vidt jeg forstår, var det mest løfter, han kom hjem med. Men i Trumps mangel på virkelighedsforståelse bliver et løst tilsagn hurtigt til noget, der allerede er skrevet under på.

  Det, som vores ven hentyder til, var vist, den amerikanske granat, der dræbte en Al-Jezeera-journalist under angrebet på Baghdad. Den kan de ikke løbe fra. Jeg husker tydelig optagelsen af, hvordan en Abrams løfter sin kanon og affyrer en granat, der rammer den pågældende journalist en etage eller to over den, der optog hændelsen..

  Jeg ved ikke, om amerikanerne siden bevidst har søgt at ramme arabiske journalister. Mit gæt er, at de har de ikke.

 215. Af Vi er i ‘en permanent tilstand af dionysisk rus’, ‘total ansvarsløshed’ - Dengule.dk

  -

  […] Reaktionære Jesper Holm Frederiksen er noget tættere på skiven, for selvom det ikke helt holder, at muslimer undsiger danskheden på grund af liberal-nihilismen, så giver han en ganske god, omend lidt hård karakteristik af Danmark anno 2017. Fra Berlingske – Selvfølgelig vil man ikke integreres i vores dekadente samfund. […]

 216. Af Thomas Vestergaard

  -

  Super relevant sammenligning – Jeg har nemlig også hørt at de i Seoul har store problemer med utilpassede danske unge, der løber rundt og handler med narko og slår folk ned, ligesom de forbyder deres koner at arbejde og omgås koreanske mænd.

 217. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Nu har jeg taget screenshots af alle kommentarer fra kære L I S B E T H og kære J H A N S E N mm. på denne blog. Jeres kommentarer er underholdene.
  I er rigtig ude med gyllesprederen i dag. Det er som forår på landet.
  Med venlg hilsen Rosa Harald.

 218. Af C S

  -

  Jeg har da sjældent læst et indlæg med så slet et skjult et had til kvinder! Jeg har siddet på hænderne i 3 dage førend jeg skriver dette.
  Hvorfor ikke ligge unge mænd til offentlig udskamning fordi de går i shorts og stramme t-shirts? og måske har flere sex partnere og måske på samme tid – og måske – uden blusel – taler om det!
  Hvis det er det som udgør vores tidligere og nuværende materiale i milllitærs officers materiale er der al mulig grund til at nedlægge hæren øjeblikkeligt.

  Hvorfor? Menneske rettigheder er faktisk menneske rettigheder, fandme ikke kun mænds rettigheder. Så glem ikke at hvis en kvinde ligger i med en, er der også en partner – som har mindst lige så meget ret og ansvar i situationen.

  Indlægs holderen burde fandme skamme sig eller måske er konen skredet eller han så at en kvinde fik det job han ønskede? Hvad ved jeg? Men han kunne starte med at forholde sig til mænds adfærd. For det ved han noget om

 219. Af R. Harald Kristiansen

  -

  underholdende skulle der stå.

 220. Af J. Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIAN SEN – 3. JULI 2017 17:45

  Ja Harald.
  Der er fint.
  Alt det har du nævnt tidligere.
  Din manglende uddannelse er ikke interessant.
  Din sygelige og perverterede interesse for vi andres private forhold.
  Det må du tale med en læge om.
  Op på geden Harald.

 221. Af R. Harald Kristiansen

  -

  C S jeg læste indlægget som et forsøg på at beskrive en ortodoks muslims tanker eller en kysk 100 årigs. En slags omvendt indlæg. Måske har jeg misforstået det? Derfor fik de 3-4 gæster fra de fjerne himmelstrøg lov til at komme med de fleste indlæg. Alle andre blev blokerede. Det har sandelig også givet vores gæster luft under vingerne. De fik så at sige ventileret den dårlige luft ud.
  Med venlig hilsen R.H.

 222. Af J. Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIAN SEN – 3. JULI 2017 18:20

  Op på gedebukken Harald Jerntand.

 223. Af P Christensen

  -

  Berlingske bør lægge den begrænsning at hver kommentator (mail, ip-adr, navn) max. kan
  komme med nogle få svar på en blog.
  Så undgår man evighedsmaskinerne af tomhjernede æv-bæv indlæg.

 224. Af Svend Jensen

  -

  Jeg skal love for at Jesper Holm Frederiksen har fat i den brede pensel når han udmaler situationen; det er en hel hvidtekost.
  I og for sig beskriver han kun den tøjlesløse og slappe ungdom, således som en militær nu er skikket til. Oberst Hackel har ikke levet forgæves. Siden Gorm den Gamles tid har de unge mænd været opfattet som nydelsessyge slapsvanse, lige indtil de blev indfanget af militæret og dermed konverteret til stærke voksne mænd med ansvarlighed og beslutsomhed tatoveret ind i sjælen. De unge er dekadente, undtagen os fra Randers.
  Man skal kun være glad for, at de indrykkende islamiske generationers ungdom bliver lige så slapt indolente som deres danske modstandere. For den kommende civile religiøse borgerkrig i Danmark betyder dette, at insurgenterne sandsynligvis ikke orker at rende rundt i gaderne med tunge våben og plaffe løs. Det er meget nemmere bare at bruge stemmebåndet som maskingevær samt skrigeri som lydbomber. Hvem der vinder er egentlig ret ligegyldigt; bare socialkontoret ikke lukker.

 225. Af J. Hans en

  -

  AF LISB S – 3. JULI 2017 13:18

  Ja.
  Når naziKim og stikkerLem che får et svar på deres racistiske brug af øgenavne, personangreb, stråmænd og løgnehistorier.
  Så holder de en kort pause.
  Hvor de spiser noget medicin og drikker sig mod til.
  Så er de klar igen.
  Til nye bedrifter.
  Ind imellem kan det blive til at de indsætter indlæg i andres navne.

 226. Af J. Hans en

  -

  Lemc he skriver at han figurerer på diverse sider.
  Åbenbart har han gennemført en uddannelse i overtro.
  Her på debatterne viser han en anden side af sig selv.
  Han er åbenbart en slags stikker.
  Han fornøjer sig når en person som Kim Olse n sviner kvinder til eller indsætter syge indlæg om børnesex.
  Læser Lemc hes bekendte og mulige familie med?
  Reagerer de på Lemc hes syge opførsel?
  Hvis Lemc he inviteres til selskaber en sjælden gang.
  Oplever han så at mødrene knuger børnene til sig.
  For at “manden” som fornøjer sig om indlæg om børnesex ikke kommer i nærheden af dem.
  Oplever Lem che at mændene rynker på næsen, når Lemc he hvert femte minut drukkent skråler skaal.
  Oplever Lem che, at børnebørnene sørger for, at oldebørnene ikke kommer til at sidde på oldefars knæ.
  Med mindre at han er under skærpet opsyn.

 227. Af kim P Olsen

  -

  Syge stodder!

 228. Af R. Harald Kristiansen

  -

  J H A N S E N
  Utroligt at du ikke skammer dig J H. Du er ynkelig. Kommentar af den 3. juli 2017, sendt kl. 20.36 af J H A N S E N meldes nu til politiet. Der er taget tryk af udsagnet, samt hele forløbet.

 229. Af Kim P Olsen

  -

  Berlingske bærer en stor del af skylden. Avisen burde, som andre aviser, have blokeret Hansen for flere år siden

  I stedet har avisen villigt lagt spalteplads til Hansens perverterede og dybt nedværdigende injurier.

  Skam jer!

 230. Af Maria Engel

  -

  -Som bloggeren skriver: yallaher hører kun hjemme i yallah
  og yallah ligger 6164 km fra Danmarks sydligste socialkontor.
  Aldrig give penge eller plads til yallah. Udryd yallah hvor end I ser dem. Pris Herren og bed for yallahs udryddelse.

 231. Af N O Nielsen (Niller)

  -

  Dekadencen i det danske samfund ! -Ved at læse de forskellige kommentarer kunne man godt få den tanke at der er noget om snakken-
  Men heldigvis står det ikke helt så galt til, for der findes en anden verden udenfor B debatunivers-

 232. Af r. vangkilde

  -

  JESPERS DEKADENTE FRIHED, – at den personlige konservative frihed ikke vil kunne integreres i den danske sociale velfærdsstat ELLER, – hvad ved immigranter, asylsøger overhoved noget om demokratisk politik, når et velfærd fællesskab er et gratis og kontant omfordelings system.

 233. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Jeres dræbende og dødkedsommelige kommentarer skal stoppe nu. Hvis det ikke sker vil I alle – under alle jeres navne – blive meldt til politiet for mordforsøg.

  Jeg er overbevist om, at jeg har en sag, der holder i byretten, og at dommen bliver livsvarig bortvisning fra deltagelse i offentlige debatter.

 234. Af Niels Peter Lemche

  -

  JVM, den bliver garanteret anket til højesteret!

 235. Af Lisbeth sørensen

  -

  “#Op på gedebukken Harald Jerntand.”

  🙂 Helt enig!

  Af R. H arald Kristians en – 3. juli 2017 17:45
  “Nu har jeg taget screenshots af alle kommentarer fra kære L I S B E T H og kære J H A N S E N mm. på denne blog”

  Du burde sætte dem i ramme, og slå dem op på væggen dine, og læse dem igennnem 4-5 gange om dagen for at lære lidt. Du har intet at komme efter, og har ikke meldt nogen til politiet..Masser af uhumske indlæg fra din side at melde til politiet her hvis vi gad..Alle uhumskheder startede af Hr. Harald Jerntand..

  “Af Jørgen Villy Madsen – 4. juli 2017 9:38
  Jeres dræbende og dødkedsommelige kommentarer skal stoppe nu. Hvis det ikke sker vil I alle – under alle jeres navne – blive meldt til politiet for mordforsøg. ”

  NPL vil altid blive frikendt som frimurer..Fyldt med frimurer brødre hans i den dømmende og udøvende magt. Desværre..de skal forbydes..

 236. Af Lisbeth sørensen

  -

  Borgerlige kan ikke integreres i Danmarks fine dekadente samfund, som deles af flertallet…..Bla. derfor er muslimer-islamsiter og borgerlige så lig hinanden..Et alen så at sige..

  Staten burde gå ind og lave tvangsaktiveringskurser i Danskhed for denne yderst afstumpet, gammeldags og tilbagestående samfundsgruppe, som ikke kan følge med tiden..

 237. Af J. Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIANS EN – 3. JULI 2017 21:51

  Skamme mig?
  tværtimod.
  Kim Olse n indsatte et sygt indlæg om børnesex på Day Poulsen s blog.
  Lemc he fornøjede sig over det.
  Alle kan gå ind på Day poulsens og læse kommentarerne.
  Day Pouls en slettede Kim Olsens indlæg.
  Han havde ingen andre muligheder.
  Jeg gav ham to muligheder.
  Slet Kim Olse ns syge indlæg
  Eller Berligske, Kim Ols en og Day Poul sen anmeldes til politiet.
  Ti sekunder efter var kim Ols ens indlæg væk.
  Men jeg har en kopi liggende af det.
  Så jeg ser frem til din politi anmeldelse.
  I øvrigt så skriver Kim 0 i et utal af navne.
  Hvilket navne skal politiet bruge.
  Lem ches og Kim 0 øvrige indlæg ligger fortsat på day Poul sens blog.
  Op på den islandske gedebuk igen harald jerntand.

 238. Af J. Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIA NS EN – 3. JULI 2017 21:51

  Og Harald Bliktand.
  Jeg har haft Kim 0 Og Lemc he hængende over mig i årevis.
  Med løgn, injurier, øgenavne, falske indlæg, stråmænd og syge personangreb.
  Du følger i deres fodspor.
  På dit ubehjælpsomme kaudervælsk.
  Jeres slags får et passende svar.
  Så kan I klynke nok så meget.

 239. Af Kim P Olsen

  -

  Jeg kan kun gentage: Syge stodder.

 240. Af J. Hans en

  -

  De syge og perverse indlæg som Kim 0 indsætter om børnesex, det taler vist for sig selv.
  Og Lemc hes fornøjelse over dem.
  Der er vist nogle ømme punkter som er ramt her.

 241. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  JO FLERE, der andmoder enhver blogholder om at slette personangreb — dvs decideret svinske, intimiderende og primitive indlæg og ligedan indlæg fra folk, når de anvender andre navne end eget navn, altså hvor debatreglerne overtrædes konstant, — og ligedan informerer til debatredaktionen om at få slettet, så kan det være, at det hjælper.

  Støvring har på det seneste været en knag til at slette disse folk, vi snart alle kender til ulidelig fra hver eneste blog på b.dk., og hvor de ligedan ser ud til at tillægge andre mennesker, hvad de selv indeholder. Det, der kaldes projektion.

  Folk forsvinder fra debatterne, de gider ganske enkelt ikke – og debatredaktionen er for doven og ser kun, hvad de selv vil se, så flere skal der til for at slippe for disse trolls .. så behøver ingen at ulejlige politiet, hvis Berlingske selv sørgede for overholdelse af egne regler. Mvh BHL

 242. Af J. Hans en

  -

  AF BIRGIT HVIID LA JER – 4. JULI 2017 17:03

  I øjeblikket har vi ca. fire til fem højreekstremister som ødelægger debatten.
  Kim Ols en, Carl Pedersen, Lemc he, Harald.
  Som optræder som herrefolk.
  De tror, at fordi Berlingske er en reaktionær borgerlig avis, at så kan de tillade sig hvad som helst.
  De bliver tilsyneladende oprigtigt overraskede, når de får svar på tiltale.
  Så klynker de som små børn.

 243. Af Kim P Olsen

  -

  Ingen klynker Hassan.
  Konstaterer blot, at du har knald i låget.
  Tror du virkelig selv på alt det vrøvl du skriver om andre debat tører!

 244. Af Erik Larsen

  -

  Javel, så man må ikke kommentere barnebrude. Der er lukket!!!
  Men hvis Danmark kan acceptere at man må være “gift” eller gifte sig med piger under den lavalder vi selv har i loven – så er det vist nok på tide at gøre et totalt oprør mod konventioner, grundlov – you name it.
  Hvor dumme KAN danskere dog vedblive at være? forstår I da ikke hvad i INDFØRER i landet af såkaldte “flygtninge ” og deres “Koran”. Vågn dog op unge børn af 68’erne, der foreløbig har stort set ødelagt det danske samfund.!!

 245. Af J. Hans en

  -

  AF KIM P OLSE N – 4. JULI 2017 17:41

  naziKim med løgn, stråmænd og racistiske øgenavne.
  Han underminerer Harald Bliktands politianmeldelser.
  Er det damage control som psykopaten Kim 0 har gang i?

 246. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  Hvad du har gang i med andre debattører er mig inderligt ligegyldigt, og du kan med fordel blande mig uden om.

 247. Af J. Hans en

  -

  AF KIM P OLSE N – 4. JULI 2017 18:17

  Eftersom naziKim fylder debatterne med indlæg i andres navne, løgnhistorier, racistiske øgenavne, personangreb, perverse indlæg om børnesex, tilsvining af kvinder.
  Indikereder det at naziKim ikke deltager i debatterne?

 248. Af Lars Nielsen

  -

  J. Hansen,

  Jeg synes du siger indirekte at det er mere OK ikke at lade sig integrere fordi man kommer fra et land som bombes af USA og Danmark? Pointe ikke forstået.

  Du har da ret i at mange danskere ikke integrerer sig og er i “Ghettoer” og mange gange ikke bestiller andet end at rakke ned på det land de bor og arbejder i men personligt har jeg hovedsageligt haft lokale venner. Der hvor jeg bor i dag er jeg lokalt gift på 25. År og er flydende i skrift og tale i en sådan grad at ingen forstår jeg er udlænding hvis de taler i telefon med mig. Og jeg kender mere til landets nyere historie og musikkultur end de fleste lokale.

 249. Af Kim P Olsen

  -

  Hassan
  Du har knald i låget!
  Dine indlæg bliver mere og mere indebrændte og uforståelige..

 250. Af J. Hans en

  -

  AF KIM P OLSE N – 4. JULI 2017 20:21

  naziKim fremstår sig mere og mere som den rendyrkede psykopat og patologiske løgnhals, som han er.

 251. Af J. Hans en

  -

  AF LARS NIELS EN – 4. JULI 2017 19:43

  Spar mig for dine stråmænd Lars Niels en.
  Jeg skriver, at du næppe opholder dig i et af de lande som USA og bl.a. Danmark har bombet tilbage til stenalderen.
  Jeg arbejder ind imellem for IUG.
  Jeg har set, hvad USA og bl.a. Danmark efterlader sig af ødelæggelser, had, raseri, fortvivelse, dræbte familiemedlemmer.
  I de lande som vi bomber.
  Men jeg synes da, at det er fint, hvis du har et forhold til din familie og det land som du bor i.
  Som ligner min tilgang til tingene.

 252. Af Peter Jørgese n

  -

  J. Hanse n.
  Jeg nærer en dyb respekt for dig.
  Du kæmper en hård kamp imod højrefløjen.
  Men stop op ind imellem.
  De er det ikke værdd.

 253. Af Bjørn Danh

  -

  Også jeg!
  Du må ikke give op JH. Du er den eneste anstændige blokker på Berlingske og hvert et ord du skriver om de højreekstremistiske blokkere her er jo sande fra ende til anden.
  Give ‘em hell!

 254. Af R. Harald Kristiansen

  -

  J H A N S E N kalder mig højreekstremist. Jeg må gøre ham ked af det. Jeg stemte på Enhedslisten sidste gang. Jeg kan godt lide de pigerne i Enhedslisten. Tro det eller ej. De er bare for godtroende.
  Jeg stemmer blankt næste gang. Efter at have været i kontakt med ikke vestlige indvandrere, i mit frivillige arbejde og mit arkitektarbejde, har jeg opdaget hvor megen parallelløkonomi, der køres i nogle indvandrerkredse. Her arbejder alt for mange samtidig med, at de får bistand, eller indvalidepension. Jeg har mødt flere mennesker, der holder to store lejligheder i sociale boligbyggerier,( i forbindelse med ombygninger), hvor de lejer den ene ud. Adskillige kører i store biler og rejser tilbage til hjemlandet i flere måneder på bistand. Jeg kender sågar nogle der gør i øjeblikket. Jeg forstår godt hvorfor de indvandrere, der er her på bloggen larmer så meget. De prøver at overdøve det der sker. De ved at dette foregår. Hvis man larmer nok og kalder andre nazister, gedehyrder, børnelokkere, siger at islændinge nasser og meget andet, så tror disse bloktrolls, at de kan skjule, at antallet af ikke vestlige indvandrere/efterkommere/migranter, der bliver forsørget af den danske befolkning, er større end hele Islands befolkning. Jeg kan skaffe trollene arbejde på en islandsk trawler med det samme, hvis de ville.

  Jeg er fuldt ud klar over, at største delen af ikke vestlige indvandrere er flittige og arbejdssomme mennesker, der er dog for mange, der ikke er. De brodne kar ødelægger for alle de andre. Jeg er også klar over, at mange ikke kan bidrage grundet traumaer og andre skavanker.

  Jeg tror ikke, at muslimer har lavere IQ end nordboer. Nogle har i hvert fald regnet den ud. Og i øvrigt J H, så er dit danske ikke så blændende godt, som du selv tror.

 255. Af L...... s...ørensen

  -

  umuligt at få kommentarer på her..Har forsøgt flere gange..

  klynkekoen, Ki m 0 , deltager kun med personangreb, og intetsigende nonsens altid. utroligt at B tillader det. Som hans skriverier i utallige af vores navne.

  “Af R. Ha ra ld Kristia nsen – 5. juli 2017 0:03
  J H A N S E N kalder mig højreekstremist. Jeg må gøre ham ked af det. Jeg stemte på Enhedslisten sidste gang. Jeg kan godt lide de pigerne i Enhedslisten. Tro det eller ej. De er bare for godtroende.”

  Rolig Hr. Ros a..Ingen tror på dig..Du manipulere dagen lang i dine indlæg

  herom.Ingen køber dine løgne og bedrag i debatten.

  Hvad det drejer sig om at få vist islændninge døren for Danske uddannelsespladser, SU og arbejdspladser, da ingen af os tager den vej..I er simpelthen for dyre i drift og frasortere ægtedanskeren via jeres nasseri,, og skal ud af landet. Længere er den ikke..

  Islæninge forsørges jo afbrudt af os Danskere i uddannelsesystemet og koster os flere hundredtusinde kroner årligt pr. person, Og når vi analysere hvor mange job i tager på Danskeres bekostning, milliarder og milliarder kr i tabt indtjening. ,I må og skal hjem..MM. vi kan finde ud af at tjene penge på jer i uddanelsessystemet.

  Hjem med jer.

 256. Af .l.... .sørensen...

  -

  klynkekoen, Ki m 0 , deltager kun med personang reb, og intetsigende non sens altid. utroligt at B tillader det. Som hans skriverier i utallige af vores navne. Svært at besvare hans personlige angrebaf nonsensical opførelse i B, og tvangstanker om et par blogger..

  “Af R. Ha ra ld Kris tia nsen – 5. juli 2017 0:03
  J H A N S E N kalder mig høj reekstremi st. Jeg må gøre ham ked af det. Jeg stemte på Enh eds listen sidste gang. Jeg kan godt lide de pigerne i Enh edslis ten. Tro det eller ej. De er bare for godtroende.”

  Rolig Hr. Ros a..Ingen tror på dig..Du manipulere dagen lang i dine indlæg. Fuld af løgn og bedrag. Du stemmer på Islændninges parti, det radikale venstre.

  Hvad det drejer sig om at få vist islændnin ge døren for Danske uddannelsespladser, SU og arbejdspladser, da ingen af os tager den vej..I er simpelthen for dyre i drift og frasortere ægtedanskeren via jeres na sse ri,, og skal ud af landet. Længere er den ikke..

  Islæn inge forsørges jo afbrudt af os Danskere i uddannelsesystemet og koster os flere hundredtusinde kroner årligt pr. person, Og når vi analysere hvor mange job i tager på Danskeres bekostning, milliarder og milliarder kr i tabt indtjening. ,I må og skal hjem..MM. vi kan finde ud af at tjene penge på jer i uddanelsessystemet.

  Hjem med jer.

 257. Af .l.... .sørensen...

  -

  Indlæg til klynkekoen og jerntandRosa i filteret igen?

 258. Af Orla Guude

  -

  @R. HARALD KRISTIANSEN – 5. JULI 2017 0:03
  “Jeg tror ikke, at muslimer har lavere IQ end nordboer. ”

  Spørgsmålet om IQ er ikke tro, men om facts.
  Slå op under “world map of IQ”. Der vil du se at i de fleste muslimske lande er gennemsnittet af IQ ned på 70 -80. I Vesteuropa er gennemsnittet på 100.

  I gamle dage havde man ‘KomIntern’ som en verdenskommunistisk formel bevægelse, der overalt arbejdede for kommunismen i alle lande med alle midler.
  I dag har man ‘MusIntern’ som en verdensislamisk uformel bevægelse, der overalt arbejder for islamismem i alle lande med alle midler. Nogle steder hedder bevægelsen ‘Det Muslimske Broderskab’.

 259. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Og jeg skriver bloktrolls, det svarer til blockheads, fordi en dialog er umulig for jer. I læser ikke hvad der bliver skrevet. I besvarer blot jeres egne tanker, ikke andres. L S og J H mm. kald mig hvad I vil. Det siger mest om jer selv. Mennesker som skriver tekster som jeres, kan man ikke argumentere med, derfor stopper jeg med at prøve. I bor vel stadigvæk hjemme hos mor og far. I er bare spild af tid SUF er. Fortæl de andre hvad det står for. Vi andre går på arbejde for at forsørge jer og betale jeres SU. Inger af jer bor i udlandet, som I skriver. Som Bjørn Danh skrev engang “jeg mødte en på uni”. Se nu at få læst noget, drop bloggen, så I ikke bare bliver en byrde for samfundet og LS du kan godt blive bedre til dansk. Det er jeg selv blevet.
  By by blackbird.

 260. Af Ina Bach

  -

  Og den postmoderne agnostiske dansker mener, at der ikke findes en objektiv moral. Du kan skælde ud på kristne mennesker, som dog godt ved, at de selv er syndere og ikke altid kan leve op til det som er objektivt godt. Kristendommen lærer ikke, at kristne ikke synder, men netop at vi synder og derfor har brug for frelse. Det starter med syndsbekendelse.

  Jeg synes det er langt mere ynkværdigt med alle de mennesker, der går sanseløse rundt og holder fast ved den moralske relativisme, fordi de ikke vil indrømme overfor sig selv at de handler forkert.
  Også interessant når man ser på kommentarerne herinde. Jeg har aldrig mødt en pædofil katolsk præst. Derimod har jeg mødt mange katolske præster, munke og nonner, som levede med en selvdisciplin , sandheden tro, som de færreste danskere kan gøre sig begreb om.

  I taler herinde som om pædofili er den eneste form for perversion tilbage, som I ikke vil acceptere. Dermed glemmer I at der er mange former for perversion. Fx. pornografi, sidespring, hor, osv. ud over alle mulige andre synder.. Men det er måske lettest at forholde sig til pædofili, fordi det er noget som man ikke selv gør sig skyldig i.

  Artiklen har mange vigtige pointer. Åndeligt set er mange danskere nogle stakler. Jeg håber vi besinder os. For vores egen skyld. Ikke kun for muslimernes.

 261. Af J. Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIA NSEN – 5. JULI 2017 0:03

  Harald Sorttand.
  Din syge og perverterede interesse for undertegnede er uønsket.
  Jeg er bedøvende ligeglad med hvem og hvad du er.
  Og især hvad du ikke er.
  Jeg forsøger bare at holde dig lidt på afstand.
  Det er dig Harald Blacktooth som har startet svineriet.
  Og hvad angår dine politianmeldelser.
  Go ahead.
  Jeg tror næppe, at kim 0 og Lemch e er interessede.
  kim 0`s indlæg om børnesex og Lemc hes fornøjelse over de syge indlæg kan findes på Day Poul sens blog.
  Din, kim 0`s og Lemc hes racistiske brug af øgenavne giver uden tvivl også nogle minus points.
  Når I møder op på politistationen.

  So. Harald goat driver.
  Keep the other“s happy.
  Keep me innocent.

 262. Af J. Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIANS EN – 5. JULI 2017 0:03
  “Og i øvrigt J H, så er dit danske ikke så blændende godt, som du selv tror.”

  Korrekt.
  Jeg gider faktisk ikke at checke mine indlæg for fejl, når jeg besvarer syge og perverterede indlæg.
  Men når personer som hverken kan læse eller skrive begynder at nævne andres stavefejl.
  Som Lemc he og Harald Bliktand.
  Så nævner jeg hykleriet.

 263. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Hvis Danmark og danskerne var så elendige som det antydes, så ville det danske samfund for længst være ophørt med at eksistere. Elendige er hverken Danmark eller danskerne. Der findes en sund og stærk kerne af danskere i Danmark, der ikke lader sig afficere eller intimidere af populistiske typer som Stefani, Lars Løkke, Messerschmidt osv.

  Der er mennesker, der sikrer, at Danmark består og fortsat vil bestå, fordi de evner at kunne skelne mellem hvad der vigtigt, og hvad der ikke er det. Danmark har gennemlevet en række små og store kriser som den nuværende, der må betegnes som hørende til petitesserne.

  Det er lykkedes for vore populister at puste til ilden og få den til at se farlig ud. De har opdaget, at det er der stemmer i, men den er ikke farlig. Det ved det fornuftige Danmark. Indvandringen stiller krav, men ikke store krav, som ikke kan styres. Den er under kontrol af kræfter, der ved hvad de har med at gøre.

  Vor pligt som vælgere er at styre er vore magtglade populistiske politikere, der ikke skyr nogen midler, hvis der er stemmer i det. Vort demokrati gør det muligt at afvise visse elementer ved det kommende valg. Lad os benytte os af det – denne gang.

 264. Af J. Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIA N SEN – 5. JULI 2017 0:03

  Og i øvrigt Harald Jerntand.
  Jeg har haft Kim 0 og Lemc he hængende over mig i årevis.
  Tror du virkelig, at jeg ville nævne de ting om de to personer, som jeg gør.
  Hvis jeg ikke havde dokumentationen liggende stand-by.

 265. Af Lisbeth sørensen

  -

  Jerntandrosa harnasset hele livet i dK, fået sin uddannelse af Danskerne og frasorteret en af vores egne der og på arbejdsmarkedet. Islændnigne skal forbydes adgang til dK på disse områder, da ingen Danskere tager den modsatte vej..Har intet personligt med jerntanden at gøre, men er rent logik for burhøns for sammenhængskraften og mulighederne for vores egne borgere…

  Og KO, O rla Gu ud, Lavkul turelle som dig har en af de laveste IQ der eksistere…Et stort problem…

  Har nu 3 længere indlæg i filteret her..Nogen af dem endda drejer sig om andet end psykoKOen og smeltedigeltanden?

 266. Af J Nielsen

  -

  “Jeg har aldrig mødt en pædofil katolsk præst.”

  Det er faktisk interessant, for der har jo været en del ret nylige sager i denne tusind+ årige kristne kulturkreds. Men det er ikke givet at et seksuelt overgreb på en mindreårig bunder i pædofili.

  Homoseksuel praksis kan forekomme blandt heteroseksuelle mænd under fængselslignende tilstande, hvor kontakten til kvinder er afskåret. Afholdenhed er en mulighed for mange, men ikke for alle. Man tager hvad man kan få.

  Cølibatet kan sammenlignes med et (selvvalgt) fængsel. Og der findes præster, der opdager at de ikke kan leve op til denne skal vi sige ret specielle ide om livslang afholdenhed. På den anden side vil man ikke opgive præstegerningen, så opgaven bliver at finde en “partner” der kan holde tand for tunge. En der vil makke ret. En hvis vilje kan formes. Resultatet kender vi, og det involverer ikke får.

  Men det bliver gerningsmanden ikke nødvendigvis pædofil af, i klinisk forstand. Det er meget muligt at han havde foretrukket en ligeværdig seksualpartner. Det lader sig bare ikke forlige med resten af livsbananen.

  Denne forskel på pædofili og pædofil praksis gælder også i andre sammenhænge. Det første er en efter min mening sygelig tilstand, der ikke er særlig udbredt. Og formentlig uhelbredelig. Det andet kan bunde i kulturelle forhold, normer om hvad man skal, må og ikke må. Pligt, ejendomsret og alliancehensyn. Der er og har været mange grunde.

 267. Af J Nielsen

  -

  “Jeg gider faktisk ikke at checke mine indlæg for fejl, når jeg besvarer syge og perverterede indlæg.”

  Med egne syge og perverterede indlæg. Stavefejl er da det mindste af det.

 268. Af Orla Guude

  -

  Muslimer har aldrig problemer med at være grænseoverskridende, undtagen når det drejer sig om deres egen ‘religion’. I følge den religion er alt grænseoverskridende forbudt med dødsstraf som konsekvens i tilfælde af overtrædelse.
  Eksempelvis er det grænseoverskridende ikke at stene utro personer ihjel. Det er også grænseoverskridende at snuppe en bajer eller en hotdog. Det er godt at danskerne ikke er tvunget til at integreres med den slags personager.

 269. Af .l. .sørensen

  -

  Johanne schmidtnielsen,

  Er du selv lesbisk-biseksuel?

  Det er så normalt nu faktisk som du selv forklaret. Har du haft les.biske partnere?

  OrlaKO,

  Højreradikalegræssere som Orlako, har heller intet problem med at række ned på danskere. Du fik jo engang smidt en hjemløs der Sov foran din lejlighed i Sydhavnen mener jeg det var, fra bænken kPO? Indlæggene er fjernet nu fra beboer organisationen der. Men har vist det før her i B.

 270. Af P Christensen

  -

  Orla Guude – du kæmper forgæves.
  Du kan ikke få banket fornuft ind i knolden på nutidens venstreorienterede.
  De har forlængst begået forræderi mod arbejderklassen
  og kvindekampen og har af uransagelige grunde overgivet
  sig til islam – også kaldet muzislam grundet dens mange
  morbide ligheder med den nazisme som de venstreorienterede
  ellers også engang var imod.

  Mit bud på årsagen til venstrefløjens sygelige bundvending
  er hvad jeg kalder racisme-paranoia.
  At man simpelthen er bange for (berettiget) kritik af folk med
  anden hudfarve eller etnicitet end ens egen.
  Også selvom de opfører sig kritisabelt.

  Nogle er så ræd for at blive kaldt racist, at de ender med at være det.

Kommentarer er lukket.