Individualiseringen er en beklagelig udvikling, og den skal vendes

Af Caspar Stefani 58

 

Uafhængighed og individualisering har negative konsekvenser. Det som gør vores liv til noget større familie, tro, nation og andre fællesskaber, er gennem længere tid blevet nedbrudt. Det gjorde det fordi, at det blev anset som værende en begrænsning af individet.

 

Debattøren Rasmus Ulstrup var med i aftenshowet i går, efter hans indlæg om singlemødre-fænomenet havde skabt en hidsig debat. Det var rart, at der selv i agurketiden kunne være en debat, der reelt var værd at tale om.

Mange, særligt solomødre, så det som et angreb på dem som personer, hvilket resulterede i nogle ret grimme personangreb rettet mod Rasmus. Men sådan skal det ikke ses. Det skal ses som et opgør mod den evige søgen efter frigørelse, og muligheden for at være uafhængige af andre mennesker, som Rasmus så rigtigt gik i rette mod. Der kan man med rette også rette skytset mod mænd.

 

Uafhængighed og individualisering har negative konsekvenser. Det som gør vores liv til noget større familie, tro, nation og andre fællesskaber, er gennem længere tid blevet nedbrudt. Det gjorde det fordi, at det blev anset som værende en begrænsning af individet.

 

Men hvad man glemmer, er at disse fællesskaber er med til at skabe individet, og gøre en til en del af noget større. Rasmus spørger hvad der sker i et samfund, når vi i mindre grad har brug for andre, til at opnå vores mål.. Netop det spørgsmål, er en af årsagerne til, at konservatismen fortsat har sin berettigelse, og vi ser dens genopblomstring. For konservatismen går i rette mod den udvikling vi har set i vesten.

 

Det kan godt være, at det er dejligt for den enkelte solomor, men man må også huske på barnets behov. Det er vigtigt for et barn at have en faderfigur i sit liv. Og den bedste mulighed for det, er altså i et parforhold, hvor man er sammen om at skabe nogle trygge rammer for ens barn. Og parforhold koster. Problemet er, at den pris er færre nok villige til at betale – fordi det er nemmere at klare sig selv, sådan som samfundet er skruet sammen i dag.
Jeg er ikke selv den hellige smagsdommer i dette, for jeg er også selv et produkt af min tid og den stigende individualisering. Selv har jeg været egoistisk i mine tidligere forhold. At jeg ikke ville kæmpe nok for det, måske fordi, at jeg måske søgte det uopnåelige. Hvor jeg hele tiden så på, om det nu var det rigtige for mig. Det må jeg naturligvis arbejde med, og det bør andre også.

 

Jeg kunne sagtens forestille mig, at der er mange mænd der ikke er interesseret i at få børn. Og det er det samme problem. For flere virker børn som en belastning. En hæmsko på hvad man selv vil opnå. Men når målet for ens liv bliver succes i arbejdslivet, bliver ens liv et trist liv. Hvor mange fortryder på deres dødsleje, at de fik børn? Det er ens arv der betyder noget, at man giver noget videre til næste generation. Ikke at man fik scoret drømmejobbet og millionerne rullede ind på kontoen, eller om man fik lavet damer indtil sjoveren ikke kunne mere.

 

Engang var det at få børn det største man kunne opnå, nu kunne man frygte, at børn kommer i anden række, og det vigtigste er karrieren og ens eget liv. Formålet, er for mange, at ens liv bliver begrænset så lidt som muligt af andre. Forpligtende fællesskaber anses som værende en begrænsning, og det er en farlig vej at gå for et samfund.

 

Vi er bange for at binde os, vi er bange for at forpligte os på hinanden. Måske fordi vi frygter, at vi går glip af noget? Måske fordi vi søger det perfekte – som man ikke kan opnå – eller at vi vil have hvad vi ikke kan få? Uanset hvad, er det en udvikling der skal standses.

58 kommentarer RSS

 1. Af Flemming Lau

  -

  Stefani, gode reflektioner over processen, når een bliver til to! Frihed og hensyn bør følges ad. Når man bliver gift er vi ikke kun os selv mere, jeg er blevet til et vi! Det kan munde ud i en børnefamilie. Mange børnefamilier kan munde ud i lokal samfund og så videre.

  Udfordringen er ikke at sætte forventningerne til livet, den bedre halvdel, børnene, boligen eller samfundet for højt. I livet vandre sorrig og glæde til hobe. Når livet engang skal gøres op, er spørgsmålet om vi har været lige så kække i modgang som i medgang. For min egen part at dømme, så er der plads til forbedring…!

 2. Af J Ha nsen

  -

  Uafhængighed og individualisering har negative konsekvenser.
  Skriver Stefani.

  Ja, sådan tænker soldater og korservative jo.
  I disse kredse er ensrettethed og uselvstændighed en positiv egenskab.

 3. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  PS fra anden blog: Er en baskuld er tørsaltet rødspætte eller pigvar? Har søgt forgæves

 4. Af Orla Guude

  -

  En virkelig fin gymnasiestil – måske en tøddel mere. Hvem ved?
  Pro et Contra. På den ene side og på den anden side. Nogen vil det ene, andre vil noget andet. Facts og perspektivering er også med – gaaab!
  7 med pil opad.

 5. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et brugbart simpelt værktøj på nettet – HVOR MANGE HEDDER…

  http://www.dst.dk/da/Statistik/emner/befolkning-og-valg/navne/HvorMange

  Prøv f.eks navnet Orla Guude, resultet i 2017 hedder 1.928 Orla, men ingen har efternavnet Guude. Altså i dette tilfælde fake efternavn – slet indlæg.

 6. Af Hannibal Olsen

  -

  Om 20 år, vil du selv genlæse dette, og tænke – “Hvad er dog det for en frastødende snotunge, der har skrevet dette?”

  Det er, hvad vi andre tænker nu.

 7. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Et samfund, hvor alle marcherer i takt, fungerer simpelthen ikke, fordi det ikke er fleksibelt nok.

  Det var derfor kommando-socialismen brød sammen.

  For selv socialister vil have personlig frihed, og finder sig ikke i, at blive kommanderet rundt af falske autoriteter, der ikke ved, hvad de taler om, men som kun har den magt, de har, fordi de har de har “rigtige” holdninger og den “rigtige” partibog.

  Tjernobylkatatstrofen skete, fordi de ansatte ikke var ansat, fordi de var kompetente, og fordi kommandovejene var korrumperet af politisk fnidder.

  (Anton Hannibal Olsen var, ifølge børnebogsforfatteren Munro Leaf, ikke en møgunge. Han var blot en lille, stædig dreng, der ikke ville gå i skole, og som derfor ikke lærte noget.)

 8. Af Flemming Lau

  -

  Vi lærer noget hver dag! Issing er faktisk noget der kan spises. Glæder mig til at prøve…
  Tak J.H!

 9. Af Leif Mortensen

  -

  Hr. Hannibal Olsen: Dit udsagn er jo – om muligt – endnu mere frastødende. At du ikke er enig, giver vist ikke dig status som “talsmand” for alle os andre!?

 10. Af Orla Guude

  -

  @JAN PETERSEN – 25. JULI 2017 20:06
  En anden simpel test –
  Hvilke tåber tror på konspirationer omkring WTC – slå dem op på nettet.
  Altså i JP’s tilfælde en fake konspirationstosse – slet ham tvangsindlæg ham.

 11. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt findes der 3 Hannibal Olsen i Danmark. To af dem kan findes på krak.dk. Den tredje er også meget nem at finde, hvis man gider Google lidt. Tvivler meget på nogen af de tre er forfatter til ovennævnte “Hannibal Olsen Gylle”. Derfor – ryd denne blog for vanlig fakes og debat sabotører, der plager alle B.dk blogs. Her er opskriften:

  “How to Display or Block IP Addresses On Your WordPress Site”
  https://www.elegantthemes.com/blog/tips-tricks/how-to-display-or-block-ip-addresses-on-your-wordpress-site

 12. Af lisbeth sørensen

  -

  “Mange, særligt solomødre, så det som et angreb på dem som personer,”

  Ja , yderst mærkeligt hvorledes solomødre skulle se en mandlig debattør der agitere imod singlemødre for værende et angreb? Man er målløs..Hvor langt er landet ikke faldet i saglighed? 🙂

  ” nogle ret grimme personangreb rettet mod Rasmus. ”

  En nær ven lyder det til? Om ikke andet i forståelse mod kvinder?

  ” Det skal ses som et opgør mod den evige søgen efter frigørelse, og muligheden for at være uafhængige af andre mennesker,”

  Ja, dybt forageligt hvorledes kvinder ønsker frigørelse og være frie ligesom mænd, og uafhængige? ER VIRKELIG, VIRKELIG FORAGET HER. . 🙂

  “Uafhængighed og individualisering har negative konsekvenser.”

  mm. NATURLIGVIS MAN ER EN MAND, ELLER HUR? DREJER SIG NATURLIGVIS OM KVINDENS UNDERTRYKKELSE DETTE INDLÆG..

  RIGTIGE MÆND HVILER I SIG SELV, OG SER IKKE KVINDENS FREMMARSH SOM EN TRUSSEL..DE ER STADIG LANGT, LANGT BAGEFTER..MEN FREMTIDEN ER DERES.. DE HAR DE NØDVENDIGE KVALIFIKATIONER I FREMTIDENS SAMFUND..SÅ ENKELT ER DET.

 13. Af lisbeth sørensen

  -

  “Rasmus spørger hvad der sker i et samfund, når vi i mindre grad har brug for andre, til at opnå vores mål.. Netop det spørgsmål, er en af årsagerne til, at konservatismen fortsat har sin berettigelse,”

  Meget langt tid siden, at det at være afhængig af andre havet meget værdi…Jeg vil påstå aldrig nogensinde?

  Men ja, konservative ønsker tiden retur til tiden hvor folket var totalt afhængig af deres herregårdsejere ,der tog kokkens datter som lyst..Lange udsigter til at Danskerne ønsker sig selv retur dertil…Derfor svæver K på spærregrænsen..Følg med tiden , eller bliv fjernet fra historien..

 14. Af M.S. Carstens

  -

  Jeg ønsker “debatørene” god vid fremover på Berlingske Blogs, hvis dette kommer på skærmen:

  https://ricardtriis.wordpress.com/

  ikke at det har noget med bloggen som så´ at gøre, men mere for, at vise latterligheden i, at man her investere sin tid, på noget, som jeg på

  http://www.uriasposten.net/nye-tips
  nr. 8819 forsøger at poientere:

  Man holdes i MSM hen (som stemmekvæg), tror man bliver hørt, mens andre løber med vores fællesforsikring.

  Hvis ikke jeg her har ret, burde der i denne og fremtidige blogs slet ikke forekomme fnidder, filtre, personangreb og alt det andet som Berlingske blogs brillierer med, dag efter dag og de selv samme kommentatorer ynder, at få deres, forhåbentlige kostbare, tid forspildt med.

  Se også

  https://www.document.dk/2017/07/22/ondskaben-iblandt-os/

  og fortæl mig lige igen, hvis min kommentar kommer på, hvor idiotisk man her bruger sin tid, frem for at handle, søge indsigt og argumentere ud fra fakta, frem for, at lade sig bruge som msm-hønsefodder?

  Jeps:
  det har intet med emnet at gøre, men derimod med den måde slige blogs franarrer almen skatteslave sin mulighed for, i sin begrænsede fritid, at søge fakta, fremfor at ytre følelser, i inderlig tiltro til, “at blive hørt”

  Jeg får sikkert ikke meget ud af dette (endnu), men jeg må virkelig spørge debattørene på diverse blogs:
  Fik I noget ud af det, eller kunne tiden og energien have været brugt bedre, andre steder?

  Jeg håber hermed, at have givet et par eksempler på, hvordan skattestøttede medier udnytter skatteslavernes tid og energi, uden at der kommer hverken dybere indsigt, ægte debat med blogoplægger eller fremadrettet handling ud af det.

  Sluttelig, vil jeg gerne henvise til

  https://ricardtriis.wordpress.com/2017/07/24/et-vendepunkt-2/

  som et godt eksempel til, at fordybe sig og tage stilling til tingene, frem for, mere eller mindre blind, at fortsætte msm ønske om, at gøre folket til grin, med og over for sig selv i blogs, der som regel ender ud i intet, for den enkelte og som ofte kun er bragt på, for at promovere blogskriveren selv.

 15. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Det kan godt være, at det er dejligt for den enkelte solomor, men man må også huske på barnets behov”

  Barnet har det altid bedst i trygge omgivelser..Hvor der ikke er en misbrug.er fader-moder figur..Længere er den ikke.

  Se fx Berlings.kes berømte debattør pre.b.e.n f-9 der diskuttere i 9 dagli.ge navne, og siger han eksistere i et fadernet.værk der debattere her? (alle ham selv! 🙂 ) …Man undre sig over hvorfor han ikke kan se sine børn? Jeg har tiltro til systemet i DK nok til at tro at grunden må have været stærk? Er selv opvokset med en enlig og yderst succesfuld mor .Og er dybt taknemmeligt herfor..Uden tvivl var min far langt mere interessant, succesfuld på sine områder, men han var ikke egnet til børn. Jeg påstår at det er de færreste fædre i det hele taget? De bliver mestendels tvunget ind i det..Kvinder er født med et børnegen…Og mænd må gøre det bedste..

  “Engang var det at få børn det største man kunne opnå, nu kunne man frygte, at børn kommer i anden række, og det vigtigste er karrieren og ens eget liv”

  Fakta er at vi er milliarder , milliarder for mange i verden?
  Vi burde hylde dem der ikke får børn, stoppe immigrationen af nye “børn”….Den med at det holder hjulene i gang er rent spinn-nytteløst også, drejer sig blot om konservativ velfærds og løn dumping og ikke reel nødvendighed!

  Og tage en generation hvor vi i DK med en stram indvandringspolitik passer på vores ældre godt, frit, samtidig med færre børn.

  Den Danske befolkning vokser og vokser..Snart er vi 6 millioner..Målet må være retur til fem millioner..

  Lad dronningen give medaljer til hver eneste Danske kvinde der ikke får børn , på deres 50 år? Ikke en dag at spilde her..Og dem med 3 eller mere børn, modtager en utaknemmeligheds medalje..

  Og ja, muslim er skal straffes økonomisk , som borge rlige, når de føder alt for mange børn..

  I USA er den borgerli ge republi kanske fødselsprocent ca. 4o% over røde gode demo kratiske-sociali stiske medborg ere?..Den Danske ditto er ikke kendt, men er nok noget mindre.. Måske ho re i kun 3o% flere børn end os røde gode?

  På tide at DST laver en statistik herom i DK?

 16. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Prøv f.eks navnet Orla Guude, resultet i 2017 hedder 1.928 Orla, men ingen har efternavnet Guude. Altså i dette tilfælde fake efternavn – slet indlæg.”

  Lykkedes konspirationsteoretikeren JP at skrive endnu en kommentar, uden at relatere til emnet som sædvanligt..

  Læs venligst berlingske blogregler..Kommentarer skal være emnerelevante?..
  Guud er derudover KIMPOlsen..PsyKO som han foretrækker at kaldes normalt.En venstreKO.. Forsøger at stjæle lidt Venstrestemmer her over…Hvis jeg var tvunget vil jeg faktisk i dag foretrække K over for V..Og flere gange hvis jeg skal være ærlig..

  “For selv socialister vil have personlig frihed, og finder sig ikke i, at blive kommanderet rundt af falske autoriteter, der ikke ved, hvad de taler om, men som kun har den magt, de har, fordi de har de har “rigtige” holdninger og den “rigtige” partibog.”

  tossescientologister som jr. er udover alt saglighed altid. Og scientologister repræsentere ingen frihed udover scientologister..

  Socialister består altid for den største mængde af personlig frihed for max borgere, over for liberalismen.. Og så kommer sekter som jr´s scientology..Der er der absolut ingen..Deres medlemmer forfølges overalt når de forlader sekten her.. Børn må ikke se deres forældre mv. I skal forbydes..I er en pengekriminelsekt . I misbruger sårbare unge for egen vindnings skyld…I er formentlig den værste sekt i Danmark?

 17. Af Ib Kyv

  -

  Gad vide hvor mange Messias-komplekser, der kommer ud af alle disse ubesmittede undfangelser?

 18. Af ..Lisbeth ..sørensen

  -

  Du regner vel ikke med at denne konservative elite der kommentere dig får dig ind ind i tinget?

  Er set håb før..Men så håbløst et håb?

 19. Af ..Lisbeth ..sørensen

  -

  Du regner vel ikke med at denne kon.serv.ative elite der kommen.tere dig får dig ind ind i tin.get?

  Er set håb før..Men så h.åbløst et h.åb?

 20. Af ..Lisbeth ..sørensen

  -

  “Prøv f.eks na vn.et O r.la Gu.u..de, result et i 2017 hedder 1.92 8 Or…la, men ingen har efternavnet Gu.u..de. Altså i dette tilfælde fa.ke efter.navn – slet indlæ..g.”

  Resten i dit fi..fleri, hr. konse.rvat.iv?…Langt, til alle andre bloggere, andre blot mit eget synspu nkt?

  Hvor mange bø rn selv?

  Sendt af ca 6 om an ge?

 21. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et velment råd til ” KONSERVATIV REAKTION ” – få lidt styr på Jeres blog. Det er utrolig enkelt, men kræver selvsagt – at man gider læse kommentarsporet på egen blog – bare af og til . . . og selv styre blog efter Berlingske egne debatregler (slet diverse fake skrammel), samt sætte et par WordPress filtre korrekt – ikke mindst block af et par ip-adresser. Så vil blog køre perfekt 🙂

  NB: Personlig ville jeg føle mig som noget af en taber, hvis jeg kørte så elendig en blog 🙁

 22. Af jan pettersson

  -

  Så hvor mange unyttige spiser har du produceret hr. konservativ? J….P…/blogger?

  Derudover har jeg også et langt gammelt sagligt indlæg i fifleriet? Du ved relatere til emnet, ikke blot JP´s ævleløs virkelighed uden hoved eller hale i bedste Niels peter lemchen stil?

 23. Af jan pettersson

  -

  Så hvor mange un.ytti.ge spis.er har du prod.uceret hr. kons.er.va.tiv? J….P…/blogg.er?

  Derudover har jeg også et langt gammelt sagligt indlæg i fif.leriet? Du ved relatere til emnet, ikke blot JP´s æv.leløs virkelighed uden hoved eller hale i bedste Ni.els p.eter le.m.chen stil?.

 24. Af J Hans en

  -

  AF FLEMMING LAU – 25. JULI 2017 20:34

  Vær velbekomme.
  Ligesom det herrens år.

 25. Af Orla Guude

  -

  @ ..LISBETH ..SØRENSEN – 26. JULI 2017 1:22
  Lisbeth S. og Jan P. burde gifte sig med hinanden. De passer perfekt til hinanden; paranoide controlfreaks med ambitioner om at herse med danskerne. N.P.Lemche vil, som teolog, sikkert gerne smede dem sammen mod at slippe for deres patetiske jeremiader i fremtiden.

 26. Af J Hans en

  -

  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.

 27. Af J Hans en

  -

  “AF J HANS EN – 26. JULI 2017 10:34”

  Dette indlæg er indsat af Kim Ols en i mit navn.
  Hvorfor skriver han dog ikke sandheden om sig selv i hans eget navn?
  Er der ingen grænser for hvor dybt Kim Ol sen kan synke?

 28. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Inklusion vs. Individualisering

  På den ene side bakker vi op om retten til inklusion af alle i det store fællesskab. Men på den anden side kan vi ikke give afkald på individets frihed og individets ret til at vælge.

  Det er et stort paradoks og en indviklet modsætning i samfundet.

 29. Af Lasse Sundstrøm

  -

  M. S. Carstens
  At deltage i diskussioner på diverse blogs er eget valg. Jeg læser blogs en gang imellem og deltager en gang imellem. Spørgsmålet er, om det er det værd, når man læser nogle af kommentarene her. På en blog kan der opstå en interessant diskussion med kant. Det gør det en gang imellem. Man møder også kloge mennesker ind imellem og får en god dialog, trods meningsforskelle og forskellig politisk observans. Min oplevelse er dog, at for mange prøver at ødelægge samtaler på bloggene.

 30. Af Lasse Sundstrøm

  -

  Parforholdt koster ikke, et godt parforhold kræver, at begge parter giver hinanden en vis frihed. Vi kan ikke bestemme over hinanden, det kommer der ikke noget godt ud af. At være gode venner er også afa og omega. Det skal selvfølgelig ikke udelukke andre venskaber. Prøv aldrig at styre din partners venskaber.

 31. Af Lasse Sundstrøm

  -

  alfa og omega

 32. Af jørgen jespersen

  -

  Ste fa ni har igen ret. Kommunisterne har sammen med feministerne røvrendt danskerne noget så grusomt. Man har opløst og splittet titusindvis af familier. Samfundets mest grundlæggende enhed, familien, har man undergravet med hetz og ondsindet propaganda. Forældre mistænkeliggøres på 117 måder. Også slægterne/bedsteforældrene har man snigløbet. Med bureaukrat og salami-metoder har man mangedoblet antallet af skilsmisser, og antallet af tabermænd og taberbørn. Kommunismen, kvindesagen og “ligestillingen” består efterhånden kun af løgn, hykleri, humbug og ragen til sig. Plus at man tilstræber at afskaffe privatlivet/ at nedgøre mændene/ at destruere hjertebåndene mellem børn og forældre. Børnene skal helst være statens ejendom, mener de røde, der også bruger folkeskolen til ensretning og indoktrinering af eleverne.

 33. Af jørgen jespersen

  -

  PS: Det at skilsmisse-procenten er steget fra 1-2 % til 75%, er et af mange tegn på at samfundet er ved at gå i opløsning. Noget andet som også truer danskernes liv og livskvalitet, er den invasion og snigende besættelse som foregår. En sådan masseindvandring ender altid i konflikt, terror og krig. Regeringens politik mht. postvæsnet, forsvaret, velfærden og sundhedsvæsnet m.m.m., udgør også en voksende og yderst alvorlig trussel mod Danmarks eksistens, fred og sikkerhed. Se den korte og snap hanen samt merkels migrant crisis.

 34. Af lisbeth sørensen

  -

  ja, or la er jo som bekendt pædoKO,KIM0..Nyt navn hver dag, ligesom preben-idag jes persen. KOen skal aldrig få lov at gifte sig med et barn som han ønsker..Aldrig.

  Han deler det med aldrig at reletere til emnet med Jan..En perfekt sexsual partner sådanset, selv om Jan er vist myndig, og altså alt for gammel til pædoko mener den syge selv…

 35. Af lisbeth sørensen

  -

  ja, or la er jo som bekendt pædoKO,KI.M0..Nyt navn hver dag, ligesom pre.ben-idag jes persen. K.Oen skal aldrig få lov at gifte sig med et barn som han ønsker..Aldrig.

  Han deler det med aldrig at reletere til emnet med Jan..En perfekt sexs.ual partner sådanset, selv om Ja.n er vist myndig, og altså alt for gammel til pæd.oko mener den syge her selv…

 36. Af lisbeth sørensen

  -

  ja, or la er jo som bekendt pædoKO,KI.M0..Nyt navn hver dag, ligesom pre.ben-idag jes pe.rsen. K.Oe.n skal aldrig få lov at gifte sig med et barn som han ønsker..Aldrig.

  Han deler det med aldrig at reletere til emnet med Ja.n..En perf.ekt sexs.ual partner sådan set, selv om Ja.n er vist myndig?, og altså alt for gammel til pæ.d.oKO mener den sy g e her selv…

 37. Af jørgen jespersen

  -

  PS 2: Bemærk hvordan visse politikere optræder som EUs og indvandrings-industriens marionet-dukker og sprællemænd. Både enhedslisten, alternativet, liberal alliance, R og V samt SF mfl. går ind for at Danmark skal være et indvandringsland. So fie car sten ni el sen og pe r nille skipper er tilhængere af burka og niqab, af multi-kulti og islamisering. Derved går de jo i realiteten ind for kvindeundertrykkelse og opbygning af voldsomme konflikter. Og på sigt for Danmarks ødelæggelse. Læs “Why women destroy families, nations and civilizations”.

 38. Af lisbeth sørensen

  -

  ja, or la er jo som bekendt pæ.doKO,KI.M0..Nyt navn hver dag, ligesom pre.ben-idag jes pe.rsen. K.Oe.n skal aldrig få lov at gifte sig med et ba.rn som han ønsker..Aldrig.

  Han deler det med aldrig at reletere til emnet med Ja.n..En perf.ekt se.xs.ual partner sådan set, selv om Ja.n er vist myndig?, og altså alt for gammel til pæ.d.oK.O mener den sy g e her selv…

 39. Af jørgen jespersen

  -

  PS 3: Hvordan kan det være at trolls, debatsabotører og støjsendere får lov til at oversvømme de forskellige blogdebatter? Tante B kan da godt finde ud af at slette hundredsvis af seriøse indlæg. Hvorfor favoriseres agenter, tosser og tumper? Hvorfor lader man trollene dominere? Hvorfor?

 40. Af jan ulrik friis

  -

  Middelalderlige tilstande af vold – død – terror, vores danske værdier trædes under fode, civilisationens frie fald i kaos og anarki frem for vores øjne!

  Engang var vi verdens lykkeligste folk, nu er vi degraderet til 3 – 4 rangs borgere i eget land, fremmede islamiske folkeslag fra Sudan – Libyen – Afghanistan – Marocco – Syrien – Irak ect har overtaget vores land og rettigheder!

  Danmark er allerede gået alt alt for langt i “berigelsen”, ren ondskab at vores folkevalgte i selvdestruktion gør alt for at ødelægger Danmark, vores fornemme urgamle danske kultur, ødelægges nu systematiskt i et multi- kulti vanvid, en etnisk udrensning af vi danske, stop vanvidet inden dette islamistisk multi-kulti bliver til en ensidig regulær nedslagtning af danske!

  Som det ser ud nu har danskerne intet fremtidshåb, ingen fremtid i Danmark.

 41. Af J Ha nsen

  -

  AF JAN ULRIK FRIIS – 26. JULI 2017 18:25

  “Engang var vi verdens lykkeligste folk, nu er vi degraderet til 3 – 4 rangs borgere i eget land, fremmede islamiske folkeslag fra Sudan – Libyen – Afghanistan – Marocco – Syrien – Irak ect har overtaget vores land og rettigheder!”

  Ja, Vi ødelægger det ene muslimske land efter hinanden.
  Indbyggerne fra de lande som vi ødelægger flygter op til vores lande.
  Det er vel meget logisk.

 42. Af jan ulrik friis

  -

  J H ansen ………. for det kan man se på et landkort, hvor kæmpestore landområder Afrika & Mellemøsten består af, islamisterne har i forvejen disse kæmpe store landområder til deres rådighed, fyldt op af jihadister og salafister, og alligevel vil islamisterne stjæle vores lille Danmark, kvit og frit, må det aldrig ske, J H ansen Danmark er nemlig ingen gavebod!

 43. Af Lasse Sundstrøm

  -

  Jørgen Jespersen
  Skilsmisseprocenten i DK ligger på knapt 50%.

 44. Af J Ha nsen

  -

  AF JAN ULRIK FRIIS – 26. JULI 2017 19:17
  “islamisterne har i forvejen disse kæmpe store landområder til deres rådighed, fyldt op af jihadister og salafister, ”

  Der var ikke mange jihadister i Iraq, Libyen og Syrien før bl.a. Danmark overfaldt og ødelagde disse lande.
  Hvorfor overfalder vi sekulære lande?
  Og allierer os med slyngelstater som Israel og Saudi Arabien.

 45. Af jan ulrik friis

  -

  J H ansen …….det var også en fejltagelse, vi måtte give op midt i kampen på grund af metaltræthed, uanset slyngelstat eller mindre slyngelstat, uanset står Danmark nu til at miste alt, og her har jeg ikke engang regnet Grønland med, i bedste fald ender vi det danske folk som Inuitter!

 46. Af J Hanse n

  -

  AF JAN ULRIK FRIIS – 26. JULI 2017 19:51

  Enig.
  Vores børn og børnebørn kommer til at betale i årtier for vores politikeres forbrydelser.
  Og fordi vælgerne lod politikerne slippe godt fra deres forbrydelser.

 47. Af Svend Jensen

  -

  @MEHMET SAMI GÜR – 26. JULI 2017 12:25
  “På den ene side bakker vi op om retten til inklusion af alle i det store fællesskab. Men på den anden side kan vi ikke give afkald på individets frihed og individets ret til at vælge. Det er et stort paradoks og en indviklet modsætning i samfundet.”

  Med ‘vi’ menes sandsynligvis ‘vi i de kristne lande’ ?
  Med islam er alting meget nemmere. Retten til inklusion bliver i islam pligten til inklusion af ligesindede med samtidig restriktion på individets frihed til alene at ‘vælge’ hvad koran-sharia foreskriver.
  Islam opløser paradokset og den indviklede modsætning erstattes af simpel underkastelse efter én universel lov givet af en menneskeskabt ikke-fysisk ideel guddom.
  De islamiske samfund har eksisteret som ufri religiøse fængsler i 1400 år. De indsatte muslimer tror, at deres fangetilværelse er det normale – de ufri muslimer er rædselsslagne over den attråede vestlige frihed og forstår den ikke.
  Frihed sætter dig i stand til at værdsætte og udnytte mulighedernes mangfoldighed under eget ansvar – ligegyldigt om Allah vil det eller ej.

 48. Af Jan Nielsen

  -

  Da Teddy Bjørn Olsen forsvandt fik vi L S.
  De er vist meget tæt på hinanden.

 49. Af bjarne jensen

  -

  På et tidspunkt lød et spørgsmål til Tony Blair: “Har de blod på hænderne, hr. premierminister? (Det havde han) Det samme spørgsmål bør stilles til den svenske og danske statsminister. For hundredvis og tusindvis af svenskere og danskere er allerede ofre for kriminalitet, sygdom og død pga. asocial, samvittighedsløs og rablende vanvittig politik. Nu udsættes vi danskere også for importeret falsk medicin, leveret af totalt hensynsløse gangstere. Det sætter det uansvarlige og skandaløse salg af seruminstitutet og vaccinefabrikken i relief. I fremtiden risikerer vi at vacciner og andet er dødbringende. Lige nu er det kræftmedicin og medicin mod psykiske lidelser der forfalskes. Læs selv Berlin gskes nyheder. Se også den korte og “avpixlat”/snap hanen.

 50. Af bjarne jensen

  -

  Hvis alle opløste parforhold med børn regnes med, altså også papirløse “ægteskaber” som de røde opreklamerede efter 68, er skilsmisseprocenten nu 75%. Aldrig har der været så mange faderløse børn og retsløse fædre. Ul rik Fri is har ret i at det begynder at se sort ud for det danske folk. En gigantisk katastrofe er i hastig udvikling. Men både de radikale og de skabsradikale politikere er ligeglade. Og mange vælgere/borgere fatter ikke situationens alvor. Bl.a. fordi vi cen su reres og vildledes året rundt. Se den korte, avpixlat og snaphanen

 51. Af bjarne jensen

  -

  Se Berlin gskes netavis ang. FALSK OG FARLIG MEDICIN til kræftpatienter og psykisk syge mv.

 52. Af bjarne jensen

  -

  Se Berlin gskes netavis ang. FALSK OG FARLIG MEDICIN til kræftpatienter og psykisk syge mv. Se også 20.40 ovenfor.

 53. Af bjarne jensen

  -

  Se Berlin gskes netavis ang. FALSK OG FARLIG MEDICIN til kræftpatienter og psykisk syge mv. Se også 20.40 ovenfor…….

 54. Af Kim Olse n

  -

  Jeg har byttet om på pillerne. Jeg er helt bims. Jeg skulle tage to af de brune og en sort. men har doseret helt forkert og ved en fejl også taget to af de røde.
  Så nu kan jeg ikke finde ud af det mere. Hvem er er Hansen, Lis beth, Lemc he, Kim 0.?
  Hvem er jeg? Jeg kan ikke huske det mere, for jeg bruger så mange navne.
  Min sagsbehandler er bekymret, hun har ringet efter en vogn. Nu kommer den, den er rød.
  Men jeg er jo brun. Mig ikke forstå???
  På afdelingen kalder de mig nazis t. Men jeg stemmer på danskernes parti.

 55. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Bjarne f1 Jensen”…Ja, falsk medicin kan vi ikke give dig..Det kunne være katastrofalt for det omkringliggende samfund, børn mv. ?

  Pædokoen skriver i alle andres navne herinde JH..Utroligt at avisen ikke kan nedlægge hans skriverier..Koen er jo ikke rask, og burde ned i dårekisten sammen med preb.en..De mangler vel begge også en at hygge sig med?

 56. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Bjar,ne f,1 Je,nsen”…Ja, falsk medicin kan vi ikke give dig..Det kunne være katastrofalt for det omkringliggende samfund, børn mv. ?

  Pæ,dokoen skriver i alle andres navne herinde J,,H..Utroligt at avisen ikke kan nedlægge hans skriverier..Ko,en er jo ikke ra,sk, og burde ned i då,rekisten sammen med preb.en..De mangler vel begge også en at hygge sig med?

 57. Af Lisbeth sørensen

  -

  Kære VUF,

  Der er nu mange lavkulturelle DF-V kommuner hvor ingen normaltbegavede Dansker frivilligt vil bo, besøge…Især mange af disse i Jydens land..Der ville det være bedre at lave lillebælt om til en fast grænseforbindelse. Disse kommuner er simpelthen ikke stuerene, og fulde af fadbamser, bø rnemisbrugere mv. ..Se fx. Tønder og brønderslev kommune?

  ikke et begavede menneske kunne drømme om at bo blandt sådanne mennesker? Eller blot købe noget i sådant en by, eller besøge den?

 58. Af Kim P. Ol sen

  -

  Jeg har byttet om på pillerne. Jeg er helt bims. Jeg skulle tage to af de brune og en sort. men har doseret helt forkert og ved en fejl også taget to af de blå.
  Så nu kan jeg ikke finde ud af det mere. Hvem er er Ha nsen, Lis beth, Lemc he, Kim 0.?
  Hvem er jeg? Jeg kan ikke huske det mere, for jeg bruger så mange navne.
  Min sagsbehandler er bekymret, hun har ringet efter en vogn. Nu kommer den, den er rød.
  Men jeg er jo brun. Mig ikke forstå???

Kommentarer er lukket.