Sætter venstrefløjen egentligt pris på de der betaler gildet?

Af Caspar Stefani 136

Når forfejlede analyser viser, at de rigeste snyder i skat, sviner de røde kollektivt de velhavende til, men når tal viser hvor meget de finansierer, er alt påfaldende stille på de rødes frontafsnit.

En ny CEPOS analyse viser, at den rigeste procent af danskerne finansierer hele 120.000 offentligt ansatte, og betaler 9.7% af alle skatter i Danmark. Det er sådan set ikke en nyhed. Alle dage har vi vidst, at vores “progressive” system har den konsekvens, at velhavende betaler mere.

Når man tænker på topskatteydere, tænker man automatisk på direktøren i Vedbæk, men billedet er lidt mere nuanceret end det. Mange glemmer, at vores system er indrettet således, at middelklassen også nemt kan blive ramt af topskatten. Her til lands straffes man nemlig for flid og hårdt arbejde. Men det er rart med endnu en påmindelse, for mange trænger til at få gentaget budskabet. Det virker nemlig ikke rigtig som om, at alle sætter lige meget pris på det.

Ak, de borgerlige står naturligvis i kø for at løfte bowlerhatten og takke skatteyderne. For os er det nemme point at takke de, der loyalt betaler deres – i øvrigt alt for høje – skatter. Men det er lidt noget andet for venstrefløjen. På side et i partibogen står der jo, at man ikke takker sit fjendebillede. DF takker jo heller ikke muslimerne for deres vælgertilstrømning. De rige er jo ikke en del af folket, må man forstå. I den yderste venstrefløjs parallelle univers, er det nemlig dem, der nasser på os andre!

For borgerlige er det nemme point at takke de, der loyalt betaler deres skatter. Men det er lidt noget andet for venstrefløjen. Man takker jo ikke sit fjendebillede. DF takker jo heller ikke muslimerne for deres vælgertilstrømning.

Da en analyse baseret på skøn – ikke viden – viste, at de rigeste snyder i skat, da stod de røde i kø for at svine de velhavende og succesfulde til kollektivt. De bidrog til at mistænkeliggøre en hel gruppe personer, blot fordi de havde nogle flere cifre end os andre på bankkontoen. Selv Socialdemokraterne, som man skulle tro var lidt mere fokuseret på at samle befolkningen, mistænkeliggjorde store danske familievirksomheder. Jesper Petersen, Socialdemokraternes skatteordfører glemte dog lige at nævne, at analysen var baseret på skøn og ikke viden. Alligevel udnyttede man hos sosserne muligheden for at hænge successfulde familier ud for at fremme partiets dagsorden, og puste til en påstået modsætning mellem de velhavende og den øvrige del af befolkningen.

“Wow. Er det i øvrigt ikke nogle af de samme familier, VKLA og DF vil give massive lettelser i arveafgiften?” var Jesper Petersens svar til analysen, der alligevel ikke kunne bruges det til store.

Når viden fremfor skøn kommer frem, og omvendt viser, hvor meget de velhavende finansierer, er alt påfaldende stille på de rødes frontafsnit. Og det er jo egentligt mærkeligt, at fjendebilledet er de, der finansierer velfærdsstaten. Man kommer unægteligt til at stille spørgsmålet, om venstrefløjen egentligt sætter pris på de der betaler for velfærdsbuffeten?  De, der finansierer at unge kan få sig en uddannelse, og samtidig få finansieret sine bajere af skatteyderne. Hvor ofte hører man et enkelt men fortjent ”tak” til de rigeste danskere? Næh nej, de må nøjedes med udskamning, og finde sig i at være kilden til endnu flere af venstrefløjens valgløfter.

Da Theresa May under det britiske valg sagde, at der ikke findes et pengetræ, passer det ikke. For venstrefløjen findes pengetræet. Den består bare af de ”rige” – de kan simpelthen ikke betale skat nok.

Et ret godt eksempel var da A.P. Møller og hans Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers gennem deres fond donerede 1 milliard kroner til folkeskolen. Hvad var Finn Sørensen, socialordfører for Enhedslistens kommentar?

”Vi har åbenbart krævet for lidt op i skat hos Mærsk. Der må være mere at komme efter”

Det der gode menneskesyn de røde ofte bryster sig af, gælder åbenbart ikke når man er velhavende. Da er man blot et pengetræ, der ikke kan plukkes nok fra.

Det her er ikke en bagatel. Enhedslisten er ikke noget lille parti, og når selv Socialdemokraterne hopper med på udskamningsvognen, har vi et problem.

Bare for en gangs skyld ville det være rart med et ”tak” til de danskere der loyalt betaler deres skat, selvom de måske synes den er for høj.

 

 

136 kommentarer RSS

 1. Af Thomas egeskjold

  -

  Jeg tror at venstrefløjen mener det samme som de altid har ment. nemlig at i et fællesskab, skal de stærkeste skuldre bære de tungeste byrder. Og det er vel fornuftigt nok mener jeg.

  Og så i øvrigt så er det den Danske arbejder der skaffer indtægten til den rigeste 1%.

  Hvis den danske arbejder gik hjem ville al indtjening stoppe. hvis den rigeste 1% gik hjem ja så ville der ikke ske en pind. Arbejderen vil stadig møde på arbejde og producere hvad vi har brug for, med mindre de rigeste 1% sætter sig imod.

 2. Af B. Mortensen

  -

  Hr. stefani
  “De rige er jo ikke en del af folket, må man forstå. I den yderste venstrefløjs parallelle univers, er det nemlig dem, der nasser på os andre!”

  Så hvis alle der arbejder i Danmark blev hjemme hvem skaber så de værdier du omtaler?
  Det ene duer ikke uden det andet. Samfundet uddanner så nogle kan opfinde de maskiner/ computer vi benytter i industrien, andre skal betjene dem og der er sågar folk der skal opstille dem, programmerer dem og nogle der skal oplære dem der skal arbejde ved/ med dem. Så har vi ikke talt hele administrationen med…. Salg og indkøb, fragt og den generelle transport af vare. Ingen står alene når det drejer sig om udvikling da vi alle er afhængige af hvad andre har udført eller udføre..

 3. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Egeskjold
  “Arbejderen vil stadig møde på arbejde og producere hvad vi har brug for, med mindre de rigeste 1% sætter sig imod.”

  Meget enig…

 4. Af Lisbeth sørensen

  -

  “En ny CEPOS analyse viser, at den rigeste procent af danskerne finansierer hele 120.000 offentligt ansatte, og betaler 9.7% af alle skatter i Danmark. ”

  Normalt borgerligt ævleri..Top 1% ejer 40% af alle Danske værdier, men betaler uforbeholdent få af alle skatter som kan læses her, søllle 9.7%..

  Lige kommet frem hvorledes den rigeste 1% ejer 30% flere penge end hidtil bedømt, i udenlandske skattely mv.

  Vi skal have dødsstraf på bordet for de værste her..Over 3oo.ooo kr i snyd. fx og dødsstraf? Lad os stemme om det?

  Som Thomas Picketty har forslået, skal der skatter på værdier og ikke blot indkomst..3% ville være et passende sted at starte for at få bugt med den stigende ulighed?

 5. Af J Hans en

  -

  Et ret godt eksempel var da A.P. Møller og hans Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers gennem deres fond donerede 1 milliard kroner til folkeskolen.
  Skriver Stefani.

  Det er de tusindevis af ansatte i A.P. Møller som skaber værdierne i dette firma.
  De er ikke skabt af A.P. Møller, Hustru Chastine Mc-Kinney Møller eller Mc-Kinney Maersk.

 6. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Mange glemmer, at vores system er indrettet således, at middelklassen også nemt kan blive ramt af topskatten. ”

  Du mener så sindrigt indrettet for top 1%, at de ikke betaler mere, men faktisk mindre i skat end top 2-15%?

  Jo, præcist sådant har top 1% indrettet skattesystemet..Fordi de bestemmer den politiske retning da de har købt alle borgerlige partier, inklusiv S,R og DF..

  “De rige er jo ikke en del af folket, må man forstå. I den yderste venstrefløjs parallelle univers, er det nemlig dem, der nasser på os andre!”

  Præcist..Borgerlige nassere som bloggeren her, der har nallerne godt nede blandt overbetalte af offentlige kroner…FX modtager i 6ooo kr. pr. time produceret i radion..cordua og ven har 2 timer dagligt der, altså 12.ooo kr. dagligt. Og alle bloggere her i B har vist timer i Radio 24-pladder?

 7. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Da en analyse baseret på skøn – ikke viden – viste, at de rigeste snyder i skat, da stod de røde i kø for at svine de velhavende og succesfulde til kollektivt. ”

  Så fortsætter bloggeren med direkte løgn og fake news…Uanstændigt at b tillader det, men bloggene er jo kendte for deres u-journalistiske kritiske sans her i B?

  “Det er de rige og selvstændige, der snyder mest i skat og får lavet mest sort arbejde. Men mange andre ville sandsynligvis gøre det samme, hvis de havde muligheden.” https://www.b.dk/nationalt/velhavende-og-veluddannet-og-snyder

  Skam ikke skøn, men viden..Selv berlingske ved det…Bloggeren må begynde at læse berlingske og udvide sin viden?

 8. Af Lisbeth sørensen

  -

  ” Og det er jo egentligt mærkeligt, at fjendebilledet er de, der finansierer velfærdsstaten. Man kommer unægteligt til at stille spørgsmålet, om venstrefløjen egentligt sætter pris på de der betaler for velfærdsbuffeten?”

  Naturligvis sætter venstrefløjen pris på sig selv, og andre i venstrefløjen der finansiere hele gildet via deres hårde slid og sved..

  Denne anstændige og store majoritet i -90% (Er jo desværre mange fattige der er dumme nok til at stemme borgerligt), må indføre dødsstraf over for de værste borgerlige pengekriminelle..Jeg tilbyder gerne selv og trykke på knappen her i fremtiden? Det vil faktisk give mig en stor fornøjelse således at gøre god samfundsgavn.

 9. Af Lisbeth sørensen

  -

  “et ret godt eksempel var da A.P. Møller og hans Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers gennem deres fond donerede 1 milliard kroner til folkeskolen. Hvad var Finn Sørensen, socialordfører for Enhedslistens kommentar?
  ”Vi har åbenbart krævet for lidt op i skat hos Mærsk. Der må være mere at komme eftesamfundsgavn.”

  Og naturligvis er der det..A.P møller betale slet ikke fair dansk skat, som gør ej lego mv. De bruger skattely over hele verden, I panama bruger de 6o firmaer mener jeg det var, som skattely for mæersk kroner tjent i latin amerika..Ingen har nogen ide om hvor mange penge familien Mæersk har skjult i udlandet..Ingen. Lego bruger den geniale luxembourg finte, ligesom Ikea. Sådan kunne man fortsætte.

  Undertegnede har familie der arbejde i en af de store fonde der giver milliarder til kultur projektter mv i Danmark…Det hele her er også en skattefinte. Det kan trækkes fra deres samlede skattebillet og derefter bruges som selvpromovering af firmaet ..Jeg har gratisbiletter til det meste af Dansk kultur.. 🙂

 10. Af Lisbeth sørensen

  -

  “et ret godt eksempel var da A.P. M.øller og hans Hustru Cha.stine Mc-Ki.ney M.øllers gennem deres fond donerede 1 milliard kroner til folkeskolen. Hvad var Fnn Sre.nsen, socialordfører for Enhedsli.stens kommentar?
  ”Vi har åbenbart krævet for lidt op i skat hos Mæsk. Der må være mere at komme eftesamfundsgav.”

  Og naturligvis er der det..A. P mø..ller betale slet ikke fair dansk skat, som gør ej leg o mv. De bruger sk.atte ly over hele verden, I pan.ama bruger de 6o firmaer mener jeg det var, som ska.ttel y for mæ ersk kroner tjent i latin amerika..Ingen har nogen ide om hvor mange penge familien M.æersk har skjult i udlandet..Ingen. Le.go bruger den geniale luxembourg finte, ligesom Ikea. Sådan kunne man fortsætte.

  Undertegnede har familie der arbejde i en af de store fonde der giver milliarder til kultur projektter mv i Danmark…Det hele her er også en skattefi nte. Det kan trækkes fra deres samlede skattebillet og derefter bruges som selvpromovering af firmaet .

 11. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Bare for en gangs skyld ville det være rart med et ”tak” til de danskere der loyalt betaler deres skat, selvom de måske synes den er for høj.”

  Hvor bliver man træt af at høre på skingre højrebloggere der ønsker at blive slikket i bagdelen dagen lang?

  De er så billige. og nægter at betale for fornøjelsen på det frie markedet selv. Gratisterne her, er simpelthen så billige at man brækker sig?

 12. Af M Jørgensen

  -

  Her i landet straffes man for flid og hårdt arbejde, korrekt -sosu assistenten , pædagogen , sygeplejeren, renovationsarbejderen, den faglærte med fysisk krævende arbejde og mange,mange flere . Kan se frem til et arbejdsliv med tiltagende nedslidning og en pensionsalder der vil være den højeste i Europa .
  Nu mangler vi bare at kuglestøderen og manden med de stålblå øjne begynder at gentage mantraet om at det er topskatten der er skyldig i , at det går ad h til herhjemme.

 13. Af J. Hansen

  -

  Det er fordi vi har bombet i Syrien, Irak, Afghanistan, Libyen.
  Det er er Bush og Fogs skyld.
  Så får jeg altså stådreng af hende Lisbeth, det er bare en skam, at hun er mand.
  Mææen. jeg er nu også til den slags.

 14. Af J. Ha nsen

  -

  “AF J. H ANSEN – 27. JULI 2017 15:122

  Nå, Kim Ol sen har rigtig gang gang i falske indlæg i andres navne idag.
  Hvorfor indsætter det perverse svin ikke sine perverse fantasier i sit eget navn?
  Sædelighedspolitiet overvåger uden tvivl psykopaten.
  Og kender hans IP adresse.

 15. Af Niels Peter Lemche

  -

  Bravo Caspar, da du ikke overvåger din blog, så endte det det sædvanlige sted.

 16. Af Niels Larsen

  -

  Skattesnyderi er selvforsvar, når politikerne smider pengene ud på ligegyldige udlændinge i det omfang, det sker i disse tider; vi har absolut intet ansvar overfor disse muslimer og afrikanere udover, hvad hver enkelt af os hver især føler.

  Og jeg føler bestemt intet ansvar overfor folk, som med fornøjelse vil stikke en kniv i ryggen på mig.

 17. Af Niels Larsen

  -

  I øvrigt til del enig med det første indlæg ovenfor. Vi kunne sagtens undvære de rigeste 1%, men nok ikke deres produktionsapparat.

 18. Af Kåre Lund

  -

  Merværdi skabes af arbejdere, succes skabes af ledere; vi er alle i samme båd, og burde øve os i at hjælpe og takke hinanden.

 19. Af Niels Peter Lemche

  -

  KÅRE LUND, og hvor havde man mest brug for ledere? I de socialistiske systemer. Problemet har bare været, at deres ledere er så ringe — bortset vist fra i Kina, hvor lederne synes at have forstået, at de skal holde sig væk fra det, de ikke har forstand på. Så kører firmaet Kina rigtig godt.

 20. Af Arne Nielsen

  -

  Ja, men det er jo ikke let at være rig. Alle de der mennesker som man har til at gøre arbejdet for sig, skal jo ledes, og arbejdet skal fordeles. Og ansvaret, tænk på ansvaret. Når man nu har så mange mennesker i sit brød, er der jo ansvaret for alle disse arbejdspladser, hvorfor det er vigtigt, at det går firmaet, eller man skulle måske sige firmaerne, godt. Og samtidigt er der jo alle de grådige banker, man har at slås med, og det der forbandede Folketing, som laver love, man skal have at bøvle med. Men det værste er nu konkurrenterne, hvormed man slås til døden, Jo, man har mange bekymringer, når man er rig. Men den der venstrefløj – kan det ikke være rystende ligegyldigt, hvorvidt de er taknemmelige, eller hva’? Det betyder ikke en hujende fis, hvad de mener om nogetsomhelst. At en kommentator på en avis mener, at det er meningsfuldt at bringe på bane, hvorvidt alle de ansatte i stat og kommuner er taknemmelige, sam alle de øvrige – folkepensionister f.eks – kan man da kun trække på smilebåndet af. Det kan da godt være, at der er nogle småborgere, som mener, at dette er meget væsentligt, men det store hartkorn kan da kun grine højlydt af sådan en diskussion

 21. Af J Hans en

  -

  AF NIELS PETER LEM CHE – 27. JULI 2017 15:32

  Ja. lemch es perverse ven Kim Ols en er som sædvanlig på banen med sine perverse pædofile fantasier.
  Kim Ol sen og Lem che vil åbenbart ødelægge alle blogs.

 22. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Af Niels Peter Lemche – 27. juli 2017 16:00
  KÅRE LUND, og hvor havde man mest brug for ledere? I de socialistiske systemer. ”

  I lemchens foretrukne fascistiskesystemer, er ledelsessystemet baseret på totalitære forhold kun. Noget der altid kendetegner socialsitiske systemer er at at de har gode ledere der repræsentere max antal borgere, som fx. Kuba..Kina er ikke socialistisk andet end af navn,..Deres version er ekstrem fascistiskkapitalisme, ligesom lemchen ønsker det..Kina har sammen med Rusland verdens største ulighed. I Kina ejer top 1% 75% af alle værdier..I DK trods alt kun 4o%..

  Hvorfor skriver lemchen nu i j.hansens navn ovenover og kommer med pervereteret ønsker om sex med undertegnede? Har konen hans lukket ned her? se by at få lukket ned for manden her B..Giver ingen mening at lade ham udstille sig selv så meget værd dag? Er synd for hans familie…

  ” vi er alle i samme båd, og burde øve os i at hjælpe og takke hinanden.”

  Absolut ikke..Dette ønske om elitærrøvslikning er uanstændigt.

  “They talk about the failure of socialism but where is the success of capitalism in Africa, Asia and Latin America?” Fidel Castro

  ““It was possible, no doubt, to imagine a society in which wealth, in the sense of personal possessions and luxuries, should be evenly distributed, while power remained in the hands of a small privileged caste. But in practice such a society could not long remain stable. For if leisure and security were enjoyed by all alike, the great mass of human beings who are normally stupefied by poverty would become literate and would learn to think for themselves; and when once they had done this, they would sooner or later realise that the privileged minority had no function, and they would sweep it away. In the long run, a hierarchical society was only possible on a basis of poverty and ignorance.”
  ― George Orwell, 1984

 23. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Af N..iels Pe.ter Lem.che – 27. juli 2017 16:00
  KÅ.RE LUN.D, og hvor havde man mest brug for ledere? I de socialistiske systemer. ”

  I lemche.ns foretrukne fa.scistiskesystemer, er ledelsessystemet baseret på to.talitære forhold kun. Noget der altid kendetegner socia..lisitiske systemer er at at de har gode ledere der repræsentere max antal borgere, som fx. Kuba..Kina er ikke socia.listisk andet end af navn,..Deres version er ekstrem fa.scistiskkapitalisme, ligesom le.mchen ønsker det..Kina har sammen med Rusland verdens største ulighed. I Kina ejer top 1% 75% af alle værdier..I DK trods alt kun 4o%..

  Hvorfor skriver lemc.hen nu i j.han.sens navn ovenover og kommer med perveret.eret ønsker om s.ex med undertegnede? Har konen hans lukket ned her? se by at få lukket ned for manden her B..Giver ingen mening at lade ham udsti.lle sig selv så meget værd dag? Er synd for hans familie…

  ” vi er alle i samme båd, og burde øve os i at hjælpe og takke hinanden.”

  Absolut ikke..Dette ønske om elit.ærr.øvslikning er uanst.ændigt.

  “They talk about the failure of socialism but where is the success of capitalism in Africa, Asia and Latin America?” Fid.el Cas.tro

  ““It was possible, no doubt, to imagine a society in which wealth, in the sense of personal possessions and luxuries, should be evenly distributed, while power remained in the hands of a small privileged caste. But in practice such a society could not long remain stable. For if leisure and security were enjoyed by all alike, the great mass of human beings who are normally stupefied by poverty would become literate and would learn to think for themselves; and when once they had done this, they would sooner or later realise that the privileged minority had no function, and they would sweep it away. In the long run, a hierarchical society was only possible on a basis of poverty and ignorance.”
  ― Georg.e Or.well, 198.4
  .

 24. Af Kim R. Ol sen

  -

  Det er ikke mig som indsætter perverse indlæg om børnesex i andres navne.
  Det er Lemc he.
  Den lille skælm.
  Lem che kender mig jo.

 25. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Af Niels Larsen – 27. juli 2017 15:46
  I øvrigt til del enig med det første indlæg ovenfor. Vi kunne sagtens undvære de rigeste 1%, men nok ikke deres produktionsapparat.”

  Rent vrøvl naturligvis..Og manden burde henrettes for at komme med så idiotisk en tankegang her i debatten?

  Produktionsapparatet kan sagtens overtages af -99%…En hurtig og snild politisk beslutning her burde kunne gøre det..

  George Orwell , den demokratiske socialist, snakker om max forskel mellem rig og fattig på 1-lo…I dag rejser verdens lo rigeste personer det samme som verdens 50% fattigste..Det er på tide med en helt ny form for økonomiske ejerskab..Ligesom US i forrige århundrede endte med at have 3 personer der sad på 50% af økonomien der, hvilket ødelagde innovationen og konkurrencen er det nu igen tid til en større omrokering..

  Derudover beviseligt, at et firma fungere bedst når folk er ejere i det og dermed føler medansvar..De arbejder simpelthen hårde, bedre da..
  Man kunne se på det tyskejet “trader joe” supermarked i US fx. Det fungere på den måde at når man bliver ansat der bliver man automatisk delmedejere..Dette gør at “trader joe” er den mest attraktive supermarkedsarbejdsplads i US..Og kunne indføres pr. lov i DK også for at få lønningerne op for de fattige supermarkedsansatte i danmark..

 26. Af lisbeth sørensen

  -

  “Af N.iels Lars.en – 27. juli 2017 15:46
  I øvrigt til del enig med det første indl.æg ovenfor. Vi kunne sagtens undvære de ri.ges.te 1%, men nok ikke deres produktionsapparat.”

  Rent vrø.vl naturligvis..Og manden burde he.n.ret.tes for at komme med så idi.o.tisk en tanke.gang her i debatt.en?

  Produktionsapp.aratet kan sagtens overtages af -99%…En hurtig og snild politisk beslutning her burde kunne gøre det..

  Resten af kommentaren i fifleriet sendt af 8 omgange..Det første er læseligt?

 27. Af Flemming Lau

  -

  Hvor godt er man sikret som selvstændig, i relation til A-kasse?

  Eksempel hentet fra nettet:

  En persons ejer af skobutik, begynder at skrante med helbredet! Da det gik ok, var omsætningen 2 mio pa. 280 arbejdsdage a 10 timer=2800 årligt. En ansat har ca 1924 timer årligt.
  Han skal sælge 9 pr sko til 800 kr hver dag, i 280 dage årligt. 1 ekspedition tager ca 30 min=1260 timer indtægtsgivende aktivitet, som er reel arbejdstid! Dertil skal lægges administrations tid som kun tæller 1 times adm til 2 timers reelt arbejde dvs 50% som lægges oveni ialt 1260+630 timer = 1890 timer årligt. Det er ikke engang nok til fuld understøttelse!

  Dilemmaet er om han skal dreje nøglen med det samme, mens han kan få en rimelig understøttelse, og så starte op igen når han er blevet opereret, og kommet sig eller kæmpe sig på arbejde hver dag, blot for at konstatere at det kun går én vej..!

  De problemer har vi alm lønslaver ikke, udover en evt. sygdomsramt sur chef…!

 28. Af lisbeth sørensen

  -

  ………………………………..
  Ge.orge Or.w.ell , den dem okrati ske soci.alis t, snakker om max forskel mellem ri.g og fatti.g på 1-lo…I dag rejser verdens lo ri.ges.te pers oner det samme som ver dens 50% fatt.igs.te..Det er på tide med en helt ny form for økon omiske e.jerskab..Ligesom U S i for rige århun drede endte med at have 3 pe rsoner der sad på 50% af øko nomien der, hvilket ødelagde inno vationen og k onkurr.encen er det nu igen tid til en større o mro keringer..

  Derudover bevis eligt, at et fir ma fungere bedst når fo lk er eje.re i det og dermed føler med.ans var..De arbe jder simpelthen hå.rde, bedre da..
  Man kunne se på det ty.ske.jet “trad.er joe” super marked i U S fx. Det fungere på den måde at når man bliver ans at der bliver man automa tisk delm ede je.re..Dette gør at “trad er joe” er den mest attrakti ve superm arkedsarbejdspl ads i U S..Og kunne indf øres pr. lo v i DK også for at få lønnin.gerne op for de fa.ttige super markedsansat te i dan mark…….

 29. Af Niels Peter Lemche

  -

  “KIM R. OL SEN”/LS/JH, nu ved jeg ikke, hvem du/I vil overbevise. Du/I har vist overset, at din/jeres identitet er kendt for Berlinske blogs redaktion. Så hvem vil du/I imponere?

  Men der er efterhånden mange søm i ligkisten her.

 30. Af Lisbeth sørensen

  -

  Hvem er det lemchen forsøger at overbevise via hans zionistiskefrimurerpludder dagligt? Ingen køber det herinde..Flyt hjem til zioland..Tak. Og lad os danskere diskuttere om vores eget land i fred. Tak!

 31. Af P Christensen

  -

  Ingen aner reelt, hvem der betaler hvad i skat herhjemme.
  Et dybt idiotisk skattesystem der mest af alt beskatter arbejder
  og ikke spekulation, en jungle af love,
  et dysfunktionelt overformynderisk EU og offentligt system der
  er kollapset i sin embedsudøvelse,
  betyder fri leg for plat og svindel – der betales af skatteyderne een gang til.
  Problemet er ikke blevet mindre med EUs frie bevægelighed af platugler.

  Seneste har vi også hørt om Venstres såkaldte “håndværker-fradrag” som
  intet med fradrag i skattemæssig forstand har at gøre.
  Det er socialistisk planøkonomi fra et parti der kalder sig liberalt. Lad naboen betale din håndværker.
  “Fradraget” skulle hindre sort arbejde, mens kontrolleres ikke og hindrer dermed ikke en skid.
  Skaber tværtimod mere offentligt administration såfremt det kører – hvilket næppe er liberalt tankegods. Desuden kan det undre at regeringen indfører noget der sætter gang i økonomien,
  når finansministeren er bange for en overophedning.
  Det tilkendegiver han ihvertfald når kommunerne beder om lov til at bruge
  lidt af deres egne rester af penge. Qua Skats kollaps kan staten jo iøvrigt heller ikke kan finde ud af at kræve op for kommunerne. Suk suk suk.

  Nok for nu.
  Listen af fordummelser i det danske samfund fra både rød og blå de seneste årtier (EU-tiden) kræver megen spalteplads at opremse.

 32. Af Niels Ohlsen

  -

  ” DF takker jo heller ikke muslimerne for deres vælgertilstrømning. ”

  Det gør de da i høj grad. Ellers ville dette populistiske parti ikke have de lukrative karrierer, som muslimerne har givet dem. Partiet ønsker da heller ikke af samme årsag at løse problemet “for meget”. For så ville partiet blive dødsdømt. A la UKIP.

 33. Af Jan Petersen

  -

  “Caspar Stefani er 26 år, nationalkonservativ debattør og Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti.”

  Hvem – ved deres fulde fem – vil stemme på den mand? Han evner end ikke at styre egen blog efter Berlingske debatregler. Lovgivningsarbejde er formentlig lidt mere kompliceret end en simpel WordPress blog. Ikke just et plus for din politiske karriere Caspar 🙁

 34. Af Peter Nielsen

  -

  Hvem er egentlige “de rige”, som ikke mindst journalister på skift fabler om og snobber for?

  Hvor meget skal der til for at være “rig”, og hvad med alle de lemmedaskere, der nasser på offentlige ydelser og nyder livet. F.eks efter 2-3 måneders sæsonarbejde? Eller som professionelle helårssnyltere, der aldrig bliver trætte af at beklage sig? De er i hvert fald rige på fritid, medmindre de arbejder sort, hvad mange af dem jo gør.

  Jeg har altid foragtet trafikken med sort arbejde, men efterhånden har det nået et omfang, så at jeg mener, at det bør være en borgerpligt at anmelde det,man får kendskab til. Selv om det ligger i de fleste af os, at det er uanstændigt at angive nogen. Jeg har aldrig gjort det, men jeg er dødtræt af alle de fiduser, jeg hen ad vejen opdager er helt almindelige, og som jeg pligtskyldigt betaler for som en hæderlig skatteborger.

  Jeg er også dødtræt af håndværkere, der skriver alt for mange timer på og kræver, at deres medhjælpere bliver lønnet med 450 kr. i timen, selv om de ikke er faglærte. Har netop modtaget en sådan regning, hvor timeantallet er angivet som det dobbelte af, hvad der rent faktisk blev ydet og mundtligt aftalt. Dette var en såkaldt anlægsgartner, en meget anløben branche for ufaglærte, og “anlægsgartneren” forsøger at true mig med inkasso. Han ved sikkert alt om, hvor dyrt det er at hyre en advokat. Den slags typer er der mange af i Danmark. Danmark er blevet et mekka for plattenslagere.

 35. Af Lisbeth sørnsen

  -

  Naturligvis burde Casper straks fjerne JP´s og Lemchens indlæg, der ikke relatere til emnet, modsat os andre seriøse debattører`?

  Det står der også de vil gøre i debatreglerne..Uforståeligt at det ikke sker?

 36. Af Lisbeth sørnsen

  -

  Naturligvis sørgeligt hvis anløbne borgerlige dovne, ikke kan finde ud af at svinge en spade i haven…Vi ser det desværre tit Peter Nielsen..Denne borgerlige dovne type..Først vil ikke betale, så beklager sig,men er alligevel for dårlig til at svinge spaden selv..Samme typer der misbruger au-pair piger, som de bruger som husslaver med 89 timers ugentlig arbejde, men de fodre dem med rester fra hundeskålen..

 37. Af Finn Larsen

  -

  Trættende dumborgerligt indlæg.

  Selvfølgelig ville det være rart at kunne beholde lidt flere penge til sig selv, men hvad folk som bloggeren her mangler forståelse af, er at langt hovedparten af de der er rige her i landet netop er rige fordi vi fordeler samfundets indtægter ud til borgerne således at flere kan købe varer og ydelser og gøre andre borgere rige.
  Med stigende grad af automatisering vil vi være nødsaget til at gøre dette i yderligere grad.

  I øvrigt er vores skattetryk faldet de seneste år.

 38. Af J Hans en

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 27. JULI 2017 17:20

  Alt det kan du drøfte med din ven Kim R Olse n.
  Og lad være med at blande andre ind i jeres svineri.
  Og lad være med at indsætte indlæg i vi andres navne.
  Berlingske kender jeres IP addresser.
  Jeg ved, at det må forekomme nærmest umuligt for dig.
  Men prøv at spille ærligt spil.

 39. Af J Hans en

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 27. JULI 2017 17:20

  Alt det kan du drøfte med din ven Kim R Olse n.
  Og lad være med at blande andre ind i jeres svineri.
  Og lad være med at indsætte indlæg i vi andres navne.
  Berlingske kender jeres IP addresser.
  Jeg ved, at det må forekomme nærmest umuligt for dig Lem ch e.
  Men prøv at spille ærligt spil.

 40. Af Jan Petersen

  -

  Bloggens emne er vel OK og seriøs nok. Til gengæld er bloggens kommentarspor – som vanlig – hærget af et par kendte debat sabotører, navne fakes og andet junk. Ren spild af tid at forsøge med en seriøs kommentar i det forum. Få lidt styr på din blog Caspar !

 41. Af Peter Nielsen

  -

  Lisbeth Sørensen, hvis du gerne ser anlægsgartnerbranchen nedlagt, græder jeg tørre tårer. Jeg forsøgte blot at købe mig hjælp til min gamle mor i den anden ende af landet, da det lå lidt tungt med min fritid. Det er jo sådan med os borgerlige rige svin, at vi gennemgående ikke har faste arbejdstider men må blive ved, til vi er færdige. Overarbejdsbetaling kender vi heller ikke til, men den slags småting har du nok aldrig hørt om. For dig er det sikkert en vits, at der er en sammenhæng mellem arbejdsindsats og aflønning. Glem heller ikke, at det er venstresiden, der betaler for det danske forlystelsesliv og de mange restauranters eksistens. Uden venstresidens store behov for at gå ud at spise, ville restaurationsverdenen ikke kunne eksistere.

  Ang. de husslaver, der kaldes aupairs, kender jeg ingen, der ville ansætte dem, og hvis jeg skal tro de sidste meldinger fra forskerverdenen, foretrækker mange danske mænd at gifte sig med de asiatiske piger, der udadtil virker så medgørlige og parate til at leve for at levere sex og service. Men ofte fører et hemmeligt dobbeltliv, når gemalen passer sit job som langturschauffør.

  Dette er ikke “de rige” borgerliges problem, det er ikke dem, der gifter sig med de fattige piger fra Asien, det er tabermændene, og aupairpigerne findes i København og Nordsjælland .

 42. Af Karen Schultz

  -

  Sætter venstrefløjen egentligt pris på dem der betaler gildet?
  – ogpå dem, der kan stave?

 43. Af Niels Peter Lemche

  -

  Caspar, i øvrigt hedder det ikke “Sætter venstrefløjen egentligt pris på de der betaler gildet?”, men “Sætter venstrefløjen egentligt pris på dem, der betaler gildet?”

  Sorry, men jeg er selv ofte blevet rettet for at blande formerne.

 44. Af Christian Læssøe

  -

  Hvis AP Møller ikke havde firmaet, så var der ingen lønnede ansatte, der kunne betale skat, og alle kan ikke være på kontanthjælp

 45. Af lisbeth sørensen

  -

  “Er kendt for berlingske redaktion blog”Lemchen

  Hedder det ikke “af” på helt korrekt dansk? Og hvad forventer Lemchen de gør for ham? Sender de et mossad hit team ud efter os? Spar os for dine trusler ynkeklynkelemche..

 46. Af Christian Læssøe

  -

  Hvis AP Møller ikke havde firmaet, så var der ingen lønnede ansatte, der kunne betale skat, og alle kan ikke være på kontanthjælp
  Og B – dette er IKKE en gentaget kommentar – den første døde i timeout hos jer, så der har ikke været en tidligere… Comprendo?

 47. Af J Ha nsen

  -

  AF CHRISTIAN LÆSSØE – 27. JULI 2017 18:56
  “Hvis AP Møller ikke havde firmaet, så var der ingen lønnede ansatte, der kunne betale skat, og alle kan ikke være på kontanthjælp”

  De fleste af A.P. Møllers ansatte er ansat i udlandet. Og betaler ikke skat til Danmark.
  Søfolkene. De få danskere som er tilbage betaler ikke skat. Skatten ryger direkte i A.P. Møllers lomme.
  I Danmark har A.P. Møller inden for de sidste få år fyret et par tusinde medarbejdere.
  Mig bekendt er ingen af dem på kontanthjælp.
  Det samme gør sig gældende for andre firmaer i Danmark.
  Fyrede medarbejdere kommer ret hurtigt i arbejde igen.

 48. Af lisbeth sørensen

  -

  Plutokratiet i DK har den store mangel , at folket ikke kan stemme sig til deres egne penge i top 0.20%.

  Vi mangler så afgjort et valg om hvor meget vi skal konfiskere her, og dele ud til folket fra deres egen sved? Som det er i dag modtager de blot brødkrummer og uååligheden stiger og stiger.

  Så vidt vides er det kun ø der er villig til denne. Og altså er et rigtigt demokatisk parti?

 49. Af P Christensen

  -

  Penge er een ting, indsats er noget andet.
  Penge i sig selv skaber ingenting, men har formidler så at sige kun:
  Penge er: 1.betalingsinstrumenter, 2.værdimålere, 3.værdiopvaring.

  Velfærd derimod skabes af arbejdskraft, og dér er nødvendigvis ingen proportionalitet
  imellem erhvervet formue og egen indsats.
  Flere steder på kloden er slaveret grundlæggende stadig ikke ophævet.
  Man kan arbejde dagen lang og kun skabe værdier for andre, uden selv at få del i dem.
  Andre steder på kloden kan man få værdier, uden selv at have haft hænderne oppe af lommen.

 50. Af J ens Hans en

  -

  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.

 51. Af Niels Poulsen

  -

  P. Christensen:

  “Penge i sig selv skaber ingenting …”

  Det er ikke korrekt. Vores erhversliv kunne ikke producere og aflønne medarbejderne, med mindre der var rige mennesker, som investerede deres kapital i virksomhederne, f.eks. gennem investering i aktier.

  Tænk, hvis der ikke var iværksættere, som skabte nye produkter. Tænk, hvis der ikke var kapital til at investere i fabrikationen af disse nye produkter.

  Karl Marx er nok den dummeste filosof, som nogensinde har eksisteret.

 52. Af Kurt Jørgensen

  -

  Jeg tror de Liberale trænger til en tudekiks… For det er da godt vildt så hårdt, det er at være multi millionær i Danmark..

  Ja det er rigtigt at den rigeste 1 %, betaler ca 9 % af skatten, men husk nu lige også på. At den 1 % af befolkningen også ejer, ca 33 %, af alle værdier i Danmark…

  Det vil sige at resten af Danmarks befolkning, som er de andre 99 %. De ejer kun tilsammen kun det dobbelte af hvad de rigeste ejer… Imens at selvom de “kun” har det dobbelte af de rigeste i værdier, så skal de betale mere end 11 x så meget i skat, som den rigeste 1 % gør…

  Så det er vist slet ikke så slemt, at være multi millionær i Dagens Danmark, som artiklen skal få det til at lyde som….

  Og så er jeg så træt af at høre, at det er åbenbart ikke mere, kommer an på om man har et hårdt fysisk job. Næ det er lønnens størrelse der afgør, om man er arbejder hårdt i Danmark. Så for de 100.000 vis af Lagerarbejdere, Brolæggere, Rengøringassistenter, Landbrugsmedhjælpere osv osv. Næ de yder ikke mere flid og de har helle ikke et hårdt arbejde, da der er langt fra bare at komme i nærheden af topskatten… Så vi laver åbenbart ingenting, det er nok derfor så mange af os, hurtigt bliver slidt ned…

  Næ vi skulle bare prøve, at sidde bag en computer hele dagen. Det er åbenbart virkeligt hårdt, det er derfor mange af dem, efter arbejder tager ud og spiller golf, eller dyrker masser af anden motion. Imens vi andre bare ligger derhjemme, for at kunne knokle videre næste dag..

 53. Af Carsten Fyrststein

  -

  Det kan der være delte meninger om. Til gengæld servicere elite, politikere og medier pædofile santanister jævnfør Ronald Bernard.

 54. Af torben hansen

  -

  Både venstre-, midter- og højrefløjen inde i skandale-fabrikken Chrborg er inficeret af kommunisme, feminisme, pladderhumanisme og totalitær tænkning. Og mange optræder som marionet-dukker og sprællemænd for EU og godheds-/indvandringsindustrien. Mens de fleste danskere er for sløve og tankeløse når det gælder landets-, deres egen- og børnenes fremtid. Derfor ligger Titanic-Danmark dybt i vandet, og en total katastrofe vil nemt kunne ske indenfor få år. Læs avpixlat, den korte og snap hanen, og se hvor tæt vi selv er på svenske tilstande.

 55. Af Thomas egeskjold

  -

  Mennesker kan sagtens skabe produkter uden at skulle dele med slipseklædte nasserøve. Og produktet ville også kunne oppebære sig selv og sin egen produktion. Alene fordi profitten ikke skal deles med en slipseklædt nasserøv. men kun skal oppebære løn til ham der fysisk laver produktet og materialer.

 56. Af L. Paitersøn

  -

  @ CASPAR STEFANI.

  DE OFFENTLIGE LEVERANDØRERS SUB ORGANISATION: “CEPOS”, HAR SOM ALTID ET PROBLEM.

  1. For at tilhøre den rigeste 1%, kræves 1,36 million kroner brutto i årsindkomst.
  2. Hovedparten af nævnte indkomster, er skat, dvs. markeds-immune indtægter..
  3. Man betaler altså ofte skat via hel, eller delvis tvang, i form af (andres) skatter.

  HER KOMISK FÅ EKSEMPLER PÅ DE 1% RIGESTE:
  * Samtlige folkeamatører, har i snit (inkl. pension mv.) en årsindkomst på godt 1,4 millioner.
  * Embedsværk, Talrige Spindoktorer, Overload af skatteorienteret salg i alle retninger, etc. –>

  Overall er problemet det samme, at nævnte statsmonopoliserede, samt tonsvis af div. andre
  hjemmelavede-uden-for-betalernes-økonomiske-demokratiske-rækkevidde-omkostninger,
  fluks konverteres om til total ignoreret system-konsekvens, forstået i kompensation, hvorpå
  kompensationerne; såsom at jeres personbilpark har ca. 860.000 millioner lavere værdi end
  Svenskernes, samt tillæg af alt fra vand, EL, forsikringspriser, samt betalte krone VS. leverede,
  samlet set, levere et “ignoreret” skattetryk, som er i omegnen af 15% højere end i går og tror.

  HVAD SKER DER HVIS MAN SÆTTER SKATTEN STATISK NED FRA CENTRALT HOLD ?

  1a. Løndannelsen beror på driftspris/købekraft. (købekraft via ekstern leveret, koster over tid)
  1b. Når skatten sættes ned, uden skattelønnen følger med ned, får du en skatte-lønstigning.

  2a. Når skatten sættes statisk ned, vil skattens markeds-immune gager + goder, indlysende
  betale mindre i retur til den selv samme statskasse som fodre dem, (via markedets lommer),
  hvormed den samlede system-konsekvens, overgår til kompensation; heraf endnu flere af
  disse tåbelige 90.000 – 140.000 miniput fattigmands biler, endnu flere skæreoste vil udskiftes
  med en tarvelig flødehavarti, und so weiter, und so weiter, und so weiter, und so weiter, —–>

  ERGO.. SÆTTES SKATTEN STATISK NED, GÅR DEN OP, VERSUS DYNAMISK SKAT, SOM RETTER TIL.

 57. Af Jakob Roerup

  -

  Jeg er temmelig enig med udlægningen i artiklen. Mit indlæg, er derfor en generel kommentar til mange af de kommentarer, som indlægget har medført.
  Fra tid til anden, kan en diskussion være af typen “hvem kom først, ægget eller hønen”. Det er blot ikke tilfældet her.
  Virksomhedsejeren kommer før arbejderen. Der er ingen arbejder uden en arbejdsgiver. Derudover, hvis arbejderen går hjem, stifter sin egen, bedre, og mere retfærdig – må man forstå, virksomhed, ændre hun/han selvfølgelig status til…arbejdsgiver. hmmm…

  Vi lever i et land, hvor der er meget fokus på udligning mellem rig og fattig, måske endda et af de bedste? (giv mig endelig, eksempler på bedre lande!). Vi skal hele tiden have fokus på ikke at der ikke forefindes uhyrlig udbytning mellem rig fattig, men jeg mener, at diskussionen om at der er et ultimativt problem i Danmark, er fuldstændig forfejlet – det er en diskussion, der i yderste konsekvens, kan føre til Brexit/Trumph agtige tilstande…. det er vi ikke tjent med…

  /Jakob

 58. Af Lisbeth sørensen

  -

  Det er ikke korrekt. Vores erhversliv kunne ikke producere og aflønne medarbejderne, med mindre der var rige mennesker, som investerede deres kapital i virksomhederne, f.eks. gennem investering i aktier. ”

  NP…rent vrøvlerier her..

  Aktier købes mestendels i etableret firmaer, og er opbevaring..Få virkelig rige investere i opstart virksomheder mv. De fleste rige i dK lever blot af gamle arvede penge..
  Derudover betyder aktie investering ikke at der skabes nye job i Danmark automatisk. Betyder generelt blot at de kloge narre de mindre kloge her, altså institutionelle normale Danskere der har deres pension investeret i aktier mestendels..De er altid ofrene her.

  Derfor skal vi have skat på værdier, udover indkomst,,,Højere aktieindkomst..Grønland er for tiden verdens billigste aktieland..De betaler ikke en krone der i aktieafgift på profit for øjeblikket..Børsen er yderst skuffet over at de overvejer at introducere den Danske aktieskat der, for øjeblikket.. 🙂

 59. Af Lisbeth sørensen

  -

  Det er ikke korrekt. Vores erhversliv kunne ikke producere og aflønne medarbejderne, med mindre der var rige mennesker, som investerede deres kapital i virksomhederne, f.eks. gennem investering i aktier. ”

  NP…rent vrø.vler.ier her..

  Aktier købes mestendels i etableret firmaer, og er opbevaring..Få virkelig rige investere i opstart virksomheder mv. De fleste rige i dK lever blot af gamle arvede penge..
  Derudover betyder aktie investering ikke at der skabes nye job i Danmark automatisk. Betyder generelt blot at de kloge narre de mindre kloge her, altså institutionelle normale Danskere der har deres pension investeret i aktier mestendels..De er altid ofrene her.

  Derfor skal vi have skat på værdier, udover indkomst,,,Højere aktieindkomst..Grønland er for tiden verdens billigste aktieland..De betaler ikke en krone der i aktieafgift på profit for øjeblikket..Børsen er yderst skuffet over at de overvejer at introducere den Danske aktieskat der, for øjeblikket.. 🙂

 60. Af Frank Andersen

  -

  Venligst brug DISQUS i kommentar sporet, så at brugere kan blokere for de værste idioter…

 61. Af .Lis.be.th .s.ø.rens.en

  -

  Det er ikke korrekt. Vores erhversliv kunne ikke producere og aflønne medarbejderne, med mindre der var rige mennesker, som investerede deres kapital i virksomhederne, f.eks. gennem investering i aktier. ”

  NP…rent vrø.vler.ier her..

  Resten af mit saglige indlæg i fifleriet..giver op..

 62. Af .Lis.be.th .s.ø.rens.en

  -

  Det er ikke korrekt. Vores erhversliv kunne ikke producere og aflønne medarbejderne, med mindre der var rige mennesker, som investerede deres kapital i virksomhederne, f.eks. gennem investering i aktier. ”

  NP…rent vrø.v.ler..ier her..

  Resten af mit sa.gli.ge indl..æg i fif.leriet..giver op..

 63. Af .Lis.be.th .s.ø.rens.en

  -

  Det er ikke korrekt. Vores erhversliv kunne ikke producere og aflønne medarbejderne, med mindre der var rige mennesker, som investerede deres kapital i virksomhederne, f.eks. gennem investering i aktier. ”

  Resten af mit sa.gli.ge indl..æg i fif.leriet..giver op..

 64. Af .Lis.be.th .s.ø.rens.en

  -

  Det er ikke korrekt. Vores erh.versliv kunne ikke producere og aflønne medarbejderne, med mindre der var rig.e men.nesker, som invest.erede deres ka.pital i vir.ksomhederne, f.eks. gennem investeri.ng i akti.er. ”

  Resten af mit sa.gli.ge indl..æg i fif.leriet..giver op..

 65. Af l.... s...............

  -

  Fifleriet…Et svar til N.poulsen sendt af 9 omgange?

 66. Af l.... s...............

  -

  Fif..leriet…Et svar til N.po.ulsen sendt af 9 omg.ange?

 67. Af Jan Sørensen

  -

  Nu skal man jo ikke tage fejl af, at alle svigermødres drøm, Jesper Petersen, er noget af det mest ræverøde, man overhovedet kan forestille sig i dansk politik!

  Han lever, som alle andre ræverøde, i den vildfarelse, at man aldrig kan løbe tør for andre folks penge.

  Og S har indtil for ganske nylig ment, at andre danskes penge skal betale for at velfærdsbuffeten er gratis for hele verdens befolkning.

  At man nu har ny og falske toner ved ny formand, den tidligere ræverøde Mette, skyldes jo såmænd kun skarp konkurrence fra DF om stemmekvæget.

  Men når Mette kommer til magten, vil det være på stemmer fra Alt, SF, EL og R.

  Og så skal i bare se løjer!!

  Er der i øvrigt nogen, der kan fortælle mig, hvornår det egentlig var, at danske betonkommunister med hang til tortur og massernes ensretning, skiftede pisken ud med denne skjønne fredselskende grønne “humanistiske” olivenkvist, som de nu altid fejer med for egen dørtærskel?
  F. eks. den skjønne Johanne med sin ny dørtærskel til 6.500.000,- danske skattekroner!

 68. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt kan blogs på WordPress også meget enkelt blokere for evt “idioter”, hvis Caspar Stefani nationalkonservativ debattør og Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti – ellers gider sætte sig lidt ind i, hvordan WordPress egentlig fungerer 🙂

 69. Af Flemming Lau

  -

  Et firma er som en organisme, med mange funktioner og det er helt hen i vejret at forkaste hint eller dint lem, ved at sige “Dig har ikke brug for!” Bare fordi direktøren efter 30 år hårdt ledelses arbejde, med at få ideer, samle investeringer, ofte risiko villig kapital, belåningen af egen ejerlejlighed, være på forkant med udviklingen, hvor moden skifter hver 3 måned, og en ugentlig arbejdstid på 80 timer, tillader sig at iføre sig slips eller golfsko, skulle være en nasser..er mig en gåde…!

  Der er ingen tak når konen er skredet, og han ligger på B 6 med en hjerneblødning..!

 70. Af L. Paitersøn

  -

  @ JAKOB ROERUP.

  1. Tjek venligst op på antallet af jobs som er hægtet op på den skattebaserede aktivitet i DK.
  2. Du vil da opdage, at antallet af de klassisk off. ansatte, kun skal forstås som et delelement.

  KONKLUSION:
  Det giver ingen sammenhængende mening at agiterer for statisk nedsat skat, da du dermed
  nedsætter den skattebaserede aktivitets tilbageløb til statskassen, hvormed de egentlige
  betalere, (altså markedets underlagte), får endnu højere driftsomkostning, som igen bevirker,
  at rentabiliteten ved out, og insource mv., øges, såvel kompensationerne, hvad enten vi taler
  endnu flere fattigmands trabant biler, i 90.000 – 140.000 kr. klassen, hurtigere udsmidning fra
  sygelejet på hospitalerne, (uden skatten falder tilsvarende med nedsat kvaliteten, etc. etc.).

  Sorry.. men jeres samfundsøkonomiske basisviden, giver desværre fortsat ekko i et fingerbøl

 71. Af lisbeth sørensen

  -

  Indlæg til jacob egerup i fifleriet?

 72. Af lisbeth sørensen

  -

  PS…Derudover burde den konservative wanna be MF, slette følgende indlæg da det ikke følger B reglerne om at være emnerelevant?
  Af Jan Petersen – 27. juli 2017 22:24

 73. Af lisbeth sørensen

  -

  PS…Derudover burde den konservative wanna be MF, slette følgende indlæg da det ikke følger B reglerne om at være emnerelevant?
  Af Ja..n Pe.ters ..en – 27. ju.li 20.17 2.2:.24

 74. Af lisbeth sørensen

  -

  PS…Derudover burde den konser.vative wan.na be M.F, slette følge.nde indlæ.g da det ikke følger B regl.erne om at være e.mnerelev.ant?
  Af Ja..n Pe.ters ..en – 27. ju.li 20.17 2.2:.24

 75. Af lisbeth sørensen

  -

  Og nyt til J::::::::::P??????????????????????????

 76. Af Mona Jessen

  -

  Det er giver sig selv; det er snart slut med vækst da det snart ikke længere er muligt. Og vækst er idioti. Og dette giver så mulighed for bedre samfund der giver mening.

 77. Af Mona Jessen

  -

  Det siger sig selv; det er snart slut med vækst da det snart ikke længere er muligt. Og vækst er idioti. Og dette giver så mulighed for bedre samfund der giver mening.

 78. Af Kåre Lund

  -

  Uden yderligere kendskab til hans litteratur, har jeg ofte hørt Marx citeret for, at kapitalismen er en forudsætning for den efterfølgende kommunisme. Til det siger Margaret Thatcher (igen citeret fra hukommelsen): problemet med socialisme er, at man på et tidspunkt løber tør for andre folks penge.
  Disse for kontroløkonomiske samfund nødvendige penge kommer fra velstand, hvorfor det ikke er sandsynligt med et kontroløkonomisk samfund i Danmark dels fordi, som R.S. Petersen sagde “det regnede den dag” (hvor revolutionen skulle finde sted), dels fordi ressourcerne simpelt hen er spredt over alt for mange hoveder.
  Skulle revolutionen gennemføres, skulle så mange halshugges, at Det Stockholmske Blodbad ville ligne en rift i fingeren.

 79. Af Kåre Lund

  -

  Uden yderligere kendskab til hans litteratur, har jeg ofte hørt Marx citeret for, at kapitalismen er en forudsætning for den efterfølgende kommunisme. Til det siger Margaret Thatcher (igen citeret fra hukommelsen): problemet med socialisme er, at man på et tidspunkt løber tør for andre folks penge.
  Disse for kontroløkonomiske samfund nødvendige penge kommer fra velstand, hvorfor det ikke er sandsynligt med et kontroløkonomisk samfund i Danmark dels fordi, som R.S. Petersen sagde “det regnede den dag” (hvor revolutionen skulle finde sted), dels fordi ressourcerne simpelt hen er spredt over alt for mange hoveder.
  Skulle revolutionen gennemføres, skulle så mange halshugges, at Det Stockholmske Blodbad ville ligne en rift i fingeren.

  Jeg bliver ved, til jeg får slået min kommentar op.

 80. Af Kåre Lund

  -

  Uden yderligere kendskab til hans litteratur, har jeg ofte hørt Marx citeret for, at kapitalismen er en forudsætning for den efterfølgende kommunisme. Til det siger Margaret Thatcher (igen citeret fra hukommelsen): problemet med socialisme er, at man på et tidspunkt løber tør for andre folks penge.
  Disse for kontroløkonomiske samfund nødvendige penge kommer fra velstand, hvorfor det ikke er sandsynligt med et kontroløkonomisk samfund i Danmark dels fordi, som R.S. Petersen sagde “det regnede den dag” (hvor revolutionen skulle finde sted), dels fordi ressourcerne simpelt hen er spredt over alt for mange hoveder.
  Skulle revolutionen gennemføres, skulle så mange halshugges, at Det Stockholmske Blodbad ville ligne en rift i fingeren.

  Jeg bliver ved, til jeg får slået min kommentar op.
  Jeg bliver ved, til jeg får slået min kommentar op.

 81. Af karl jensen

  -

  ….de rigeste danskere er blevet rige på at undertrykke de som arbejder for dem.

  Lars larsen? betaler en timeløn på 67 kroner.

  Lego? brikkerne laves af børnearbejdere i pakistan, Taiwan, Kina og Afrika.

  Maersk? Sender deres skibe til ophug i afrika, hvor menensker får 1 kr om dagen, og dør som fluer.

  Mere Maersk? Benytter udelukkende havne med daglejere uden fagforeninger….

  Det er tilladt at researche lidt du fimsededrengerøv, før du åbner din velfriserede mund.

 82. Af Kåre Lund

  -

  Uden yderligere kendskab til hans litteratur, har jeg ofte hørt Marx citeret for, at kapitalismen er en forudsætning for den efterfølgende kommunisme. Til det siger Margaret Thatcher (igen citeret fra hukommelsen): problemet med socialisme er, at man på et tidspunkt løber tør for andre folks penge.
  Disse for kontroløkonomiske samfund nødvendige penge kommer fra velstand, hvorfor det ikke er sandsynligt med et kontroløkonomisk samfund i Danmark dels fordi, som R.S. Petersen sagde “det regnede den dag” (hvor revolutionen skulle finde sted), dels fordi ressourcerne simpelt hen er spredt over alt for mange hoveder.
  Skulle revolutionen gennemføres, skulle så mange halshugges, at Det Stockholmske Blodbad ville ligne en rift i fingeren.

  Jeg bliver ved, til jeg får slået min kommentar op.
  Jeg bliver ved, til jeg får slået min kommentar op.
  Jeg bliver ved, til jeg får slået min kommentar op.

 83. Af Lisbeth sørensen

  -

  “….de rigeste danskere er blevet rige på at undertrykke de som arbejder for dem.

  Lars larsen? betaler en timeløn på 67 kroner.

  Lego? brikkerne laves af børnearbejdere i pakistan, Taiwan, Kina og Afrika.

  Maersk? Sender deres skibe til ophug i afrika, hvor menensker får 1 kr om dagen, og dør som fluer.

  Mere Maersk? Benytter udelukkende havne med daglejere uden fagforeninger….

  Det er tilladt at researche lidt du fimsededrengerøv, før du åbner din velfriserede mund.”

  Karl Jensen

  Du har helt ret…Og flere indlæg i fifleriet der påpeger selvsamme også…Tak…. du har helt ret..

  Vi ‘Danskere er nu til grin i disse borgerlige aviser for vores egne penge og sved..
  .

 84. Af Lisbeth sørensen

  -

  “….de ri..gest.e danskere er blevet rige på at und.ertrykke de som arbejder for dem.

  Lar.s lars.en? betaler en timeløn på 67 kroner.

  Le..go? brikkerne laves af børnearbejdere i pakist.an, Tai.wan, Ki.na og Afr..ika.

  Ma..ersk? Sender deres skibe til ophug i afri..ka, hvor menensker får 1 kr om dagen, og dør som fluer.

  Mere Mae..rsk? Benytter udelukkende havne med daglejere uden fagforen..inger….

  Det er tilladt at resea..rche lidt du fim..sededrengerøv, før du åbner din velfri.serede m..und.”

  Ka..rl Jens.en

  Du har helt ret…Og flere ind..læ.g i fi.fle.riet der påpe.ger selvsam..me også…Tak…. du har helt ret..

  Vi ‘Danskere er nu til g.rin i disse bo..rge..rlige aviser for vores egne penge og sved..
  .

 85. Af .Li.sb.eth ..sø.r....ense.n

  -

  “….de ri..gest.e danskere er blevet rige på at und.ertrykke de som arbejder for dem.
  Lar.s lars.en? betaler en timeløn på 67 kroner.”

  …Resten i fifleriet?

  Nu 3 der…

 86. Af Henrik Dietz

  -

  Thomas Egeskjold – “…hvis den rigeste procent gik hjem, ja så ville der ikke ske en pind,” skriver du.

  Har du et læsehandicap, siden du ikke har forstået noget som helst af den ellers let læste tekst?

  Hvis den rigeste procent gik hjem eller fx emigrerede,, ville 120.000 offentligt ansatte mangle løn.

  Det står i teksten, skal jeg læse det højt for dig?

  Ligeledes ville et to-trecifret antal tusinde i den private sektor miste deres job.

  Arbejderne ville ikke “stadig møde på arbejde og producere det vi har brug for”, når direktøren er rejst, og virksomheden lukket.

  Det er trist, at du og mange andre har et så barnagtigt og forkert syn på, hvordan et samfund fungerer…

 87. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Grunden til at L S ikke kan komme til på bloggen i øjeblikket, er den, at hun og J H sidder med bar røv på en isflage i Nordatlanten uden Wi-Fi.

 88. Af Annelise Hammond

  -

  L S og J H er på vej op til Akkari. Her vil de gå i Hans Egedes fodspor.

 89. Af Annelise Hammond

  -

  L S og J H er på vej op til Akkari. Her vil de gå i Hans Egedes fodspor..

 90. Af Arvid Holm

  -

  Det kan opfattes som ydmygende at være snylter.
  Snylterne vil derfor forsøge at italesætte/skabe en anden virkelighed.
  Den stolte/djærve socialist er konstrueret med stort besvær og tvivlsom tilslutning.
  Fjenden/kapitalisten må for enhver pris dæmoniseres, så fællesskabsfølelse til den side udelukkes.
  Samme mekanisme er årsag til indbrudstyvens ynkelige hærværk og tilsvining i ofrenes huse.
  Tyven vil overfor sig selv og sine medskyldige etablere en status som frihedskæmperen, der aktionerer imod de rige kapitalistsvin.

 91. Af Kim R Ols en

  -

  AF R. HARALD KRIS TIANSEN – 28. JULI 2017 3:05
  “Grunden til at L S ikke kan komme til på bloggen i øjeblikket, er den, at hun og J H sidder med bar røv på en isflage i Nordatlanten uden Wi-Fi.”

  Det er ikke mig som har skrevet dette indlæg.

 92. Af Hr. J H

  -

  AF R. HARALD K RISTIANSEN – 28. JULI 2017 3:05

  Så har hara ld igen tilbragt natten sammen med to flasker hjemmebrændt.

 93. Af E Svith

  -

  @L. PAITERSØN
  Jeg har lidt svært ved at forstå dine indlæg, måske du vil uddybe lidt? Jeg håber i hvert fald at du vil besvare mine spørgsmål så jeg bedre kan forstå din pointe.

  Du skriver at:
  “Når skatten sættes statisk ned, vil skattens markeds-immune gager + goder, indlysende
  betale mindre i retur til den selv samme statskasse som fodre dem, (via markedets lommer),
  hvormed den samlede system-konsekvens, overgår til kompensation;…”
  Hvad vil det sige at en system-konsekvens overgår til kompensation? Hvad er en system-konsekvens?

  Sådan som jeg læser dine indlæg ser du ud til at argumentere for at hvis man sætter skatten ned, at så stiger den faktisk? Jeg kan ikke se hvordan dette følger, måske du kunne komme med et regnestykke, som viser at hvis man sætter skatten ned, at så stiger skattetrykket? Eller misforstår jeg dig fuldstændigt?

  Endvidere: kunne du redegøre for hvad forskellen på at sætte skatten statisk ned og dynamisk skat er?

  @KARL JENSEN
  Hej Karl. Kunne du komme med noget dokumentation for dit indlæg?

  For eksempel:
  Hvor stor en andel af Lars Larsens medarbejdere tjener 67 kroner i timen?

  Hvor stor en andel af Mærsks afrikanske ophuggere dør og hvad er deres egentlige gennemsnitsløn?

 94. Af Svend Jensen

  -

  Begynderkursus i klassisk marxisme:
  Almindelige mennesker (‘idiotis’ på græsk) betaler, når de køber varer, for omkostningerne ved at udvikle, producere og sælge varerne.
  Hvad de betaler derover, ryger lige ned i foret på vareproducentens lommer som fortjeneste. Producenten skal således ikke bruge fortjenesten på at betale regninger hidrørende fra produktionen af hans varer. Den er hans ubeskåret – minus skat.
  Fortjeneste er derfor at regne som gave fra de varekøbende kunder, kvit og frit.
  Når producenten derefter vælge at donere noget af sin fortjeneste til godgørende formål, befordrer producenten blot varekøbernes gave videre til de af ham udvalgte modtagere; dog nu efter eget privat skøn og med den efterfølgende applaus han mener at fortjene.

 95. Af Palle Huld

  -

  Sætter højrefløjen mon pris på alle de lønmodtagere som udfører det arbejde de rige er blevet rige af.

  Og så er der selvfølgelig også alle de rige, der er blevet rige alene ved finansiel svindel og bedrageri. dem sætter ingen forhåbentlig pris på.

 96. Af Henrik Nielsen

  -

  “Sætter venstrefløjen egentligt pris på de der betaler gildet?”: “egentlig” og “dem”! Caspar Stefani du burde rykke direkte tilbage til første klasse uden at indkassere penge, når du passerer Start.

 97. Af J Ha ns en

  -

  Sætter venstrefløjen egentligt pris på de der betaler gildet?
  Skriver Stefani.

  Påstår Stefani, at ingen på venstrefløjen arbejder og betaler skat?

 98. Af J Ha ns en

  -

  Det er jo sådan set den højrefløj, inclusiv DF, som Stefani tilhører der altid forsøger at omgåes skattereglerne.
  Eller gemmer penge i udlandet.

 99. Af bjarne jensen

  -

  Det er mændene der har skabt den moderne verdens huse, biler, lokomotiver, vaskemaskiner, tv-apparater, vacciner og helbredende mediciner, computere, flygler, kuglepenne, briller, mikroskoper, kikkerter, kameraer, krydstogtskibe, flyrejser, fjernvarme, asfalterede vejre og meget, meget mere. Uden mændene havde vi stadig boet i jordhuler og stengrotter. Alligevel mener feministerne og feminiserede tøffelhelte at mændene skal behandles som retsløse undermennesker. Bare se hvordan de feministdominerede partier og bureaukratier udnytter, undertrykker og tyranniserer mændene ved enhver lejlighed. Se “Why women destroy families, nations and civilizations”.

 100. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Hvis ingen tog initiativ og hvis ingen opfandt noget nyt, ville vi ikke sidde og kommunikere på denne blog. Vi ville sidde omkring bålet og fortælle historier. Vi ville ride på heste og kameler i stedet for at køre i bil, tog og eller flyve. Arabiske mænd ville ikke pumpe deres olie op og køre i italiensk designede Ferrarier. De arabiske kvinder kører selvfølgelig ikke i Ferrarier. Det må de ikke.
  I, der forherliger den arabiske kultur, ville bo dernede, eller rejse derned med skibe, hvis vi i det hele taget havde opfundet skibet. Andre ville rejse nord, syd, vest og øst på for at søge nye horisonter, vel at mærke hvis vi havde skibe og initiativ. Jeg taler ikke for, at man udnytter de ansatte i firmaene, mennesker, som ofte er med til at skabe ideer og værdier for firmaet men, at vi har behov for initiativtagere. Hvis ingen tager initiativ til noget, sker der ingen udvikling.
  Selvfølgelig har jeg skrevet teksten kl. 3.05. Grunden til at teksten kommer om natten er, at jeg rejser i udlandet i forbindelse med mit arbejde, L S og L H, I sørgelige småskårne typer. Husk Grundlovens paragraf 87.
  Magen til udemokratisk vrøvl, der kommer fra jer. Sagen er den, at L S, L H og deres Genossen prøver at hindre andre indlæg ved at oversvømme bloggen med usympatiske indspark og chikane af mange deltagende. De er ikke venstreorienterede, ej heller socialister, de er bare mennesker, som bruger bloggene som kamparena. De er småskårne på alle måder. De bringer aldrig nye synspunkter ind i samtalen. Læs en artikel i Information 18.07.2017 om trolls. Jeg kunne tænke mig at spørge, hvorfor de ikke skriver i Information, I stedet fylder trollene B bloggene med hjernedødt sludder om de andre deltagende og sjældent om emnet. Hvad får de ud af a svine deltagerne til? Bemærk dette udsagn vil af J H/andre kompaner, blive spejlet og brugt imod mit eget udsagn.

 101. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRISTIANSEN, egen, egen! De ville flyde derned på deres ege.

  Men diskussionen er kørt lidt ud i enten-eller, som om det er et enten eller mellem dem, der har pengene, og dem, der udfører arbejdet. Men egentlig skal der tre instanser til: En, der får en idé, en der betaler for, at den kan føres ud i verden, og en, der laver det fysiske arbejde. Men diskussionen endte som den om hønen eller ægget.

 102. Af Sonja Andersen

  -

  Det danske samfund er ret beset ikke andet end moderne slaveanstalt der har, som formål at tjene de få.

  Med hensyn til stress nærmere DK sig japanske/sydkoreaske tilstande.

 103. Af Morten Miller

  -

  Er der ikke nogen af jer ihærdige bloggere der skal på arbejde ?

 104. Af J Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIA NSEN – 28. JULI 2017 12:33
  “Vi ville sidde omkring bålet og fortælle historier. Vi ville ride på heste og kameler i stedet for at køre i bil, tog og eller flyve.”

  Heste og kameler?
  “harald” må nøjes med sin ged.
  Og ingen er vel i tvivl om at “harald” selv indsætter sine syge og perverterede indlæg.
  Det behøver han vel trods alt ikke hjælp til.
  Og det kan jo ikke være særligt vigtigt, det som “harald” fordriver tiden med, når han har tid til at skrive infantile indlæg om natten.
  Hold igen med det hjemmebrændte “harald”.
  Og naturligvis får “harald” svar på hans perverterede personangreb.

 105. Af Stine Hansen

  -

  Det ser ikke godt ud, fordi EL til LA er depraveret partier. Alt. mindst depraveret dog stadig korrupt parti. Og jeg var selv en af første til at få Alt. opstillingsberettiget ; velvidende at det var og er korrupt parti, men Alt. er stort skridt frem i den rigtige retning for DK.

 106. Af Stine Hansen

  -

  Det ser ikke godt ud, fordi EL til LA er depraveret partier. Alt. mindst depraveret dog stadig korrupt parti. Og jeg var selv en af første til at få Alt. opstillingsberettiget ; velvidende at det var og er korrupt parti, men Alt. er stort skridt frem i den rigtige retning for DK.

 107. Af P Christensen

  -

  Vær varsom med at kalde nutidens “venstrefløj” for “venstrefløjen”.
  Nutidens venstrefløjen har intet med fortidens ditto at gøre.
  Fortidens venstrefløj havde arbejderklassen som målgruppe.
  Dem har man forlængst forkastet til fordel for indvandrerne/muslimerne.

  Det er en konsekvens af at venstrefløjen efterhånden blev “højtuddannet” (relativt).
  Det betød dels et farvel til arbejderkvarterne og dermed til indsigten i forholdene dernede.
  Man blev altså ikke ramt af de negative konsekvenser af egen stadigt højere moral.
  Dels var mange højtuddannede humanister, som jo alene kunne finde ansættelse i
  jobs der tog sig af de mange indvandrere, som ikke blev selvforsørgende.

  På samme vis er kvindekampen fuldstændig forkastet af “venstrefløjen” for
  ikke at træde især muslimer over tæerne.

  Idag har en alm. lønmodtager stort set ingen steder at sætte sit kryds.
  Det nærmeste vi kommer et arbejderparti idag er DF. Dog med en markant margin,
  hvilket siger endnu mere om de øvrige alternativer.
  Hvad enten krydset sættes til venstre eller højre oversvømmes man
  af importerede sociale problemer eller løndumpere.

 108. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Bjarne Jensen
  Husk, at kvinder ikke kunne stemme før 1915. Husk at kvinder ikke fik studentereksamen før end langt ind i det 20.ende århundrede.
  Husk at kvinder var hjemmegående og passede børnene. Husk kvinder som den danske Inge Lehman, der påviste at jordens inderste kerne er fast, først nu i 2017 fået en statue ved KU. Husk den polskfødte Marie Curie. Husk den tyskfødte skuespiller og opfinder Hedy Lamarr, som skabte muligheden for mobiltelefoner og mange flere kvinder. Det er nemlig sådan at mænd ofte har skrevet om mænd.

 109. Af J Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIA NSEN – 28. JULI 2017 12:33

  I øvrigt. Så har undertegnede ingen form for konversation haft med “harald” på denne blog tidligere.
  Undertegnede henvender sig aldrig til “harald” i første omgang.
  Før han begynder med sine løgnehistorier, stråmænd og personangreb.
  “harald” må være en usædvanlig hadefuld og forbitret person. Fyldt med mindreværdskomplekser.
  Og ingen fremgang at spore.
  Selvom “harald” ager med geder, så når han aldrig frem.

 110. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære Caspar, på tide, du enten lukker for din blog eller rydder op, for nu overtager de sædvanlige marodører debatten.

 111. Af bjarne jensen

  -

  Redigeringen af alle tante B.s blogs er en gåde. Filt ret fungerer skrupskørt. Seriøse indlæg i massevis blokeres. Resultatet er at mange oplysende og højaktuelle indlæg aldrig skrives. Resultatet er at net-trolde, islamister, debatsabotører, tos ser og agenter for de radikale samt indvandringsindustrien oversvømmer og dominerer de fleste debatter.

 112. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Utroligt hvorledes b ikke kan få lukket ned for pædoko, nasserharald, isrealitlemchen og pattaya beboeren jp?

  Deres ikke emnerelevant indlæg kan slettes? Står i debatreglerne at det skal de?

  Ikke en af dem er vist dansker..lemchen er tilkendegivet landsforræder da han mødes med mossad..hr Rosa skriver i falsk navn og er på grisefest i gran Canaria. (Nede og demonstrere mod gedernes behandling der!).

  Deres id kan nemt blokeres..kom nu igang…tak..

 113. Af M Jørgensen

  -

  “Det nærmeste vi kommer et arbejderparti i dag er DF. Dog med en markant margin.”
  Denne markante margin viser sig ved at de har lagt stemmer til forringelser der rammer den alm. Lønmodtager(dagpengeforringelserne fandt de selv på )- lige fra fradrag af faglig kontingent over dagpenge til pensionsforhold , og i flere tilfælde har det været i alliance med de radikale.
  Vel vidende at de radikale ikke kunne drømme om at ændre holdning , selv om de skulle pege på en S ledet regering.
  Så nej ! DF er et borgerligt nationalkonservativt parti og ikke et alm.lønmodtagerparti.

 114. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Indv andrer stemmer mest på bor gerlige partier. Ø er ateistisk. Indva ndrer er religiø se..

  Se nas.serharald fx? Stemmer på nye borg erlige da islæn…ingernes parti er nedlagt.

  R er et borge. rligt Na.sserparti. Dem stemmer lemc heisrea litten på.

  Disse høj..reradika le må under pe. t’s overvå gning. Formentlig udvis es fra landet? Burde være muligt ingen af de to er dansker.

 115. Af Jens Taasinge Hans en

  -

  AF J HA NSEN – 24. JULI 2017 17:29
  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.

 116. Af E Svith

  -

  @Lisbeth
  Er det rigtigt at indvandrere stemmer mest på borgerlige partier? Kunne du poste et link om dette?

 117. Af E Svith

  -

  @L. PAITERSØN
  Jeg har lidt svært ved at forstå dine indlæg, måske du vil uddybe lidt? Jeg håber i hvert fald at du vil besvare mine spørgsmål så jeg bedre kan forstå din pointe.

  Du skriver at:
  “Når skatten sættes statisk ned, vil skattens markeds-immune gager + goder, indlysende
  betale mindre i retur til den selv samme statskasse som fodre dem, (via markedets lommer),
  hvormed den samlede system-konsekvens, overgår til kompensation;…”
  Hvad vil det sige at en system-konsekvens overgår til kompensation? Hvad er en system-konsekvens?

  Sådan som jeg læser dine indlæg ser du ud til at argumentere for at hvis man sætter skatten ned, at så stiger den faktisk? Jeg kan ikke se hvordan dette følger, måske du kunne komme med et regnestykke, som viser at hvis man sætter skatten ned, at så stiger skattetrykket? Eller misforstår jeg dig fuldstændigt?

  Endvidere: kunne du redegøre for hvad forskellen på at sætte skatten statisk ned og dynamisk skat er?

 118. Af Niels Peter Lemche

  -

  BJARNE JENSEN, nu bliver der ingen debat, hvis alle dem, du nævner, blev udelukket. Søger du monolog, så er det vist ikke på bloggene, du skal lede.

  Debat har at gøre med at være uenig. Nettroldene er ikke uenige med nogen som helst. De vil bare ødelægge.

  Så måske skulle du lige se på, hvad du har skrevet.

 119. Af J Nielsen

  -

  “I, der forherliger den arabiske kultur, ville bo dernede, eller rejse derned med skibe, hvis vi i det hele taget havde opfundet skibet.”

  Ellers havde araberne nok gjort det, jf. Skumbad Søfareren. En stor del af stjernehimlen er navngivet på arabisk. Af hensyn til navigation. Det hedder stadig en Al Manak.

 120. Af J Nielsen

  -

  “Husk Grundlovens paragraf 87.”

  Læst og næsten forstået.

  “Magen til udemokratisk vrøvl, der kommer fra jer. Sagen er den, at (…) prøver at hindre andre indlæg ved at oversvømme bloggen med usympatiske indspark og chikane af mange deltagende. De er ikke venstreorienterede, ej heller socialister, de er bare mennesker, som bruger bloggene som kamparena. De er småskårne på alle måder. De bringer aldrig nye synspunkter ind i samtalen.”

  Bortset fra at “aldrig” er et stort ord, det er dog sket, er det også min opfattelse. Det er vendettaer og stort set intet andet.

 121. Af Kim R Ol sen

  -

  Jeg har byttet om på pillerne. Jeg er helt bims. Jeg skulle tage to af de brune og en sort. men har doseret helt forkert og ved en fejl også taget to af de røde.
  Så nu kan jeg ikke finde ud af det mere. Er jeg pædoKim, Ha nsen, Lis beth, naziKim, Lemc he.
  Kan jeg lide drenge?
  Hvem er jeg? Jeg kan ikke huske det mere, for jeg bruger så mange navne. Når jeg indsætter mine syge racistiske og perverse indlæg.
  Min sagsbehandler er bekymret, hun har ringet efter en vogn. Nu kommer den, den er rød.
  Men jeg er jo brun. Mig ikke forstå???

 122. Af Karsten Neue

  -

  Det er danske lønmodtagere der sørger for velfærdssamfund.

  Husk at ØD og OD kan i mindste udskyde kapitalismens fald for en tid.

  Og særlig grådig V, K, LA og Nye Borgerlige kender prisen på alt og værdien af intet.

  Mon ikke elite og politikere har sikret sig billet til anden planet når kloden bliver udtømt for værdier.

 123. Af Peter Nielsen

  -

  Da jeg er en af dem, der hele mit liv har været med til at betale gildet, og som indtil for få år siden var stolt over det, tillader jeg mig at lægge et indlæg ind, som jeg ikke kunne placere hos Uffe Ellemann-Jensen, der lukkede for kommentarer, kort efter at jeg havde skrevet, at han og Lemche konsekvent overser, at Europa har et fælles problem med islam. Det er ærgerligt at bruge tid på et seriøst svar for derefter at blive mødt med en lukket dør, formodentlig fordi jeg ikke dyrker Den kolde krig og håber på et fredeligt forhold til de unge russere.

  Niels Peter Lemche, jeg konstaterer nok en gang, at du er blevet meget grov i tonen og ensidig og vulgær i dine konklusioner.

  Skulle nogen være interesset, kan jeg henvise til wikipedias omtale af et frugtbart russisk-dansk samarbejde, som der er grund til at være stolte over. Jeg kunne også have skrevet om familien Rachlins år i Sibirien og interessante oplysninger om venskaber med jævne russere:

  “Det Store Nordiske Telegraf-Selskab tog afsæt i en koncessionsaftale som Tietgen i 1869 fik med den russiske zar, som gav firmaet eneret på (og pligt til) at oprette og drive telegraflinjer i Rusland. Det åbnede for et stort pionérarbejde med at etablere forbindelser over de vældige strækninger fra Europa til fjernøsten.

  Selve anlægsarbejdet i Rusland blev forestået af den russiske regering som allerede på det tidspunkt havde trukket kabler et godt stykke ind i Sibirien, men som ville have en samarbejdspartner til at dække Kina og Japan, før det gav mening at fortsætte ruslandslinien helt østpå til Vladivostok. Store Nordiske kom derfor til at anlægge og drive egne telegraflinjer i Asien, og skulle samtidig hjælpe russerne med drift, vedligeholdelse, teknisk assistance, uddannelse m.v.

  Det Store Nords tidligere kontor på The Bund i Shanghai.
  De følgende år udvidede man telegrafnettet kraftigt både i Europa, hvor man fik dækket både Oslo, London og Paris, samt i Østen hvor man opererede langs Kinas kyst fra Hong Kong til Shanghai og videre til Japan hvor man åbnede sin første station i Nagasaki i 1871. De to områder blev holdt sammen af ruslandslinjen, som også fik udvidet kapacitet. Ud over selve linjeetableringen blev der åbnet telegrafstationer og kontorer mange steder”

  Jan Petersen, i modsætning til dig, behøver jeg ikke henvisninger til at slå op i Wikipedia, og jeg har også fattet mere end dig om Polens situation, og at den katolske kirke stadig spiller en vigtig politisk rolle. I DK synes folkekirkens venstrefløj derimod at være i færd med at kæmpe for en politisk rolle til at destruere sig selv.

 124. Af Mads Timo

  -

  Du mener vel også at afghanerne skylder dig en tak for at slå deres landsmænd ihjel ik?
  Jeg skylder dig vel også en tak for at du har rendt rundt og dræbt folk i Afghanistan for Line skattekroner? På trods af at landet endnu engang er på katastrofens rand?

  Din blog er så himmelråbende stupid at du burde losses direkte ud over kommunegrænsen!!

 125. Af Henning Svendsen

  -

  Ja når skatten sættes ned så gælder det også alle dem der sidder i udvalg -råd -kommissioner -ja listen er lang og de skal jo betale mindre retur til den kasse som folkene i Netto folkene fylder op konstant
  Så dem i Netto får jo alligevel ikke skattelettelser
  Det må siges at være en statisk nedsættelse lidt ligesom statisk elektricitet der heller ikke kan bruges til noget
  Sætter de Røde pris på Miljøet ?fugle fisk og natur -det er jo disse tre der betaler for vores vellevned og her må vi sige at de Røde vil skide på Miljøet som de altid hat gjort

 126. Af P Christensen

  -

  M.Jørgensen 16:.
  Ingen partier er entydigt røde eller blå,
  selv om de gerne vil give udtryk for det.
  DF er på flere punkter mere røde end blå,
  og også på nogle punkter endog mere røde end de røde selv,
  selv om de “røde” nok ikke bryder sig om at høre det.

  Men stort set ingen folketingspartier er idag repræsentative for befolkningen
  hvad angår erhverv, boligform, pension osv.
  Og slet ikke dem helt ude til venstre, der om nogen burde være der.

  Adhæsionen mellem DF og de blå er primært indvandringspoltikken,
  som overhovedet ikke har vundet genklang hos venstrefløjen
  trods årtiers råb nede fra vælgerdybet.

  Det er venstrefløjens laissez-faire indvandringspolitik
  der er udtryk for et af de største svigt overfor lønmodtagerne.
  Et halvt århundrede import af sociale klienter til parallelsamfund
  har kostet dyrt i højere skatter og i sociale problemer.

  Det har især har kostet for arbejderklassen, hvor problemerne bekvemt er blevet placeret.
  Men den er jo heller ikke længere inkluderet hos venstrefløjen,
  der selv forlængst har fundet sig til rette i sit elfenbenstårn.

 127. Af Lars Svendsen

  -

  National konservativ…nuvel, men behersker ikke vores smukke modersmål. Det hedder nu “Sætter venstrefløjen egentlig pris på dem, der betaler gildet?”.

 128. Af J Nielsen

  -

  “National konservativ…nuvel, men behersker ikke vores smukke modersmål. Det hedder nu “Sætter venstrefløjen egentlig pris på dem, der betaler gildet?”.”

  Hvis jeg skulle gætte, ville jeg tro det var et tilfælde af overkorrekthed.

  Det hedder ikke “mig og Jesper hænger lige lidt ud sammen”, men “Jesper og jeg”. Det er sevet ind, men det bliver så til at nogen helt undgår akkusativ- og dativformerne. For så lyder det finere.

  Tror man.

 129. Af Niels Peter Lemche

  -

  J. Nielsen, den der med “dem” og “de” i den pågældende sætning er jo ret klar. Men i det hele taget er sproget på bloggene, især i kommentarerne, ofte ret så ubehjælpeligt. Der er mange tegn på, at en del bloggere med danske “-sen” navne ikke har dansk som modersmål.

  Men om “dem/de” husker jeg en samtale, som Hans Brix i sin tid referede, som han havde haft med Brandes, hvor de faktisk ikke var helt enige om den korrekte brug. Jeg tror, at det er i “Fagre Ord” (but stand to be corrected).

 130. Af P Christensen

  -

  Her er en debattør der er inde på lidt af det rigtige.

  https://www.b.dk/kommentarer/toer-du-tage-et-stykke-blankt-papir-og-tegne-danmark-paa-ny

  I steder for årtiers politisk idioti hvor tingene i samfundet kun er blevet dyrere, men dårligere,
  bør man “formattere harddisken” i stedet for de mange forringende lappeløsninger
  vort samfund er blevet udsat for som følge af bla EU og fejlslagen indvandring.

  Det er en kunst at man på nogle årtier har kunnet gøre DK både dummere og fattigere
  men til en langt højere pris – i flere henseender.

 131. Af Lisbeth sørensen

  -

  “J. Nielsen, den der med “dem” og “de” i den pågældende sætning er jo ret klar.”

  Det hedder os Danskere, over for jer fremmede 🙂 -som lemchen-Rosa-stefani..mv. Så mange udenlandske bloggere her..Støvring er vist også en jøde?, og begge de to liberalister er udenlandske også..Snart må Danskere slet ikke være i Danmark mere, og deres ytringsfrihed slettes uafbrudt..

  Mht. emnet, for der skal jo være en voksen tilstede nu når j.nielsen og lemchen ikke evner at relatere til emnet? ellers går debatten jo som bekendt i grøften?…

  Ulighed er dårlig for den samlede økonomi..Det er uomtvisteligt bevist at større ligehed betyder en samlede sundere økonomi..Udover at det er den korrekte vej at gå set fra et humanistisk synspunkt.

  “OECD, IMF, Verdensbanken og FN er enige om, at økonomisk ulighed skader vækst og velfærd. Flere usikre job for freelancere, vikarer, der har ringe løn- og arbejdsvilkår, er skadeligt og øger uligheden, fastslår OECD nu. Ny dagpengeløsning for freelancere er en del af løsningen i Danmark, mener FTF.

  Hvad der tidligere var et traditionelt venstreorienteret budskab, bliver i dag favnet bredt af næsten alle økonomer og internationale organisationer: Ulighed – stigende forskel mellem rig og fattig – er noget skidt, fordi det skader væksten og sammenhængskraften. ”
  https://www.ftf.dk/aktuelt/ftf-analyse/artikel/oecd-flere-usikre-job-skaber-oeget-ulighed-og-skader-vaeksten/

 132. Af Lisbeth sørensen

  -

  “J. Nie.lse..n, den der med “dem” og “de” i den pågældende sætning er jo ret klar.”

  Det hedder os Danskere, over for jer fremmede 🙂 -som lemchen-Rosa-stefani..mv. Så mange udenlandske bloggere her..Stø.vr.ing er vist også en jø…de?, og begge de to liberalister er udenlandske også..Snart må Danskere slet ikke være i Danmark mere, og deres ytringsfrihed slettes uafbrudt..

  Mht. emnet, for der skal jo være en voksen tilstede nu når j.niels.en og le..mchen ikke evner at relatere til emnet? ellers går debatten jo som bekendt i grøften?…

  Ulighed er dårlig for den samlede økonomi..Det er uomtvisteligt bevist at større ligehed betyder en samlede sundere økonomi..Udover at det er den korrekte vej at gå set fra et humanistisk synspunkt.

  “OECD, IMF, Verdensbanken og FN er enige om, at økonomisk ulighed skader vækst og velfærd. Flere usikre job for freelancere, vikarer, der har ringe løn- og arbejdsvilkår, er skadeligt og øger uligheden, fastslår OECD nu. Ny dagpengeløsning for freelancere er en del af løsningen i Danmark, mener FTF.

  Hvad der tidligere var et traditionelt venstreorienteret budskab, bliver i dag favnet bredt af næsten alle økonomer og internationale organisationer: Ulighed – stigende forskel mellem rig og fattig – er noget skidt, fordi det skader væksten og sammenhængskraften. ”
  h.ttps://www.ftf.dk/aktuelt/ftf-analyse/artikel/oecd-flere-usikre-job-skaber-oeget-ulighed-og-skader-vaeksten/

 133. Af Lisbeth sørensen

  -

  Og endnu en i fifleriet om ulighed?

 134. Af Hassan Taasinge

  -

  AF J HA NSEN – 24. JULI 2017 17:29
  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.

 135. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Jeg ville ikke fare i blækhuset alene på baggrund af udtalelser fra CEPOS.
  Jeg er en af disse personer, der har fundet på ting og projekter, som så senere har givet job til et vist antal mennesker i en given periode. Der har været mange projekter, mange ansatte og meget arbejde. Jeg har bevæget mig fra at være ung ansat senere til ung leder til sidst at blive partner i et firma.
  Min rolle, som er at skabe projekter andre kan arbejde med, har for så vidt ikke ændret sig i hele forløbet. Det vil sige, fra at være ansat til at blive leder i sidste ende, ændrede ikke mit angagement ej heller at jeg har skaffet et vist antal menesker arbejde i en vis periode.

  Vi har selvfølgelig været:
  A. Afhængige af en der ville udføre noget.
  B. Nogle gange skaber vi opgaverne selv som design og for egne penge.
  1a. Behov for udførelse af noget. En bygherre privat eller offentlig skal have udført noget.
  2a. Besvarelsen kan være, en vundet konkurrence, eller en direkte hendvendelse, som afstedkommer et projektforslag. Somme tider for et beskedent beløb, somme tider for, no cure no pay(gratis arbejde, dog på betingelse af at firmaet får enten penge for udførelsen af projektforslaget, eller høster hele projekteringen og udførelsen af et byggeri/design.
  3a. Projekteringsperioden med ingeniører mm.
  4a. Udførelsen med ingeniører og håndværkere mm.
  I hele denne periode er der mennesker, der udfører et stykke job. De skaber værdier og betaler skat.
  1b. Hvis det er et stykke design, kan man selv være den der skaber værdierne fra stat uden bygherre. Hvis firmaet er heldigt kan det tjene penge på et design i mange år. Jeg nævner et eksempel. En ung mand kommer fra Arkitektskolen med sit afsluttende projekt/design i 60erne. Vedkommende bliver ansat på en respektabel tegnestue (indehaveren er død nu). Ejeren får den unge ansat og hans afgangsprojekt fra Kunstakademiet kommer i produktion. Indehaveren i firmaet bruger den unge mands kreativitet og afgangsprojekt for selv at tjene penge. Arkitekttegnestuens indehavers arvinger tjener stadigvæk penge på denne, dengang unge arkitekts arbejder. Dette er sket før jeg blev uddannet, men dette er desværre en rigtig historie. Således bliver værdier også skabt Stefani. Det er ikke kun de rigeste, der skaber værdier. Sagen er, medarbejdere skaber store værdier i samfundet og måske de største. Initiativ og skabertrang vil altid være vigtigt i et samfund.

 136. Af John Laursen

  -

  Svend Jensen 28/7 2017 Kl. 9.05

  Du skriver noget vrøvl, med følgende udsagn ___ ” Almindelige mennesker (‘idiotis’ på græsk) betaler, når de køber varer, for omkostningerne ved at udvikle, producere og sælge varerne.
  Hvad de betaler derover, ryger lige ned i foret på vareproducentens lommer som fortjeneste. Producenten skal således ikke bruge fortjenesten på at betale regninger hidrørende fra produktionen af hans varer. Den er hans ubeskåret – minus skat.
  Fortjeneste er derfor at regne som gave fra de varekøbende kunder, kvit og frit. ”

  Nej, vareproducentens fortjeneste er ikke en gave fra de varekøbende kunder. Vareproducentens fortjeneste er vareproducentens løn for at tage initiativ til at bekoste og producere varer som forbrugerne har brug for og som de derfor gerne vil betale for.

  Vareproducenten kan ikke producere varer uden at have råd til at producere varer. Vareproducenten har derfor, ligesom forbrugerne brug for aflønning.
  Vareproducenten kan ikke producere varer uden aflønning og forbrugerne kan ikke købe varer uden aflønning.

Kommentarer er lukket.