Revolutionære kongemærkehipsteres krigsretorik?

Af Jesper Holm Frederiksen 268

Den 18. juli rettede cand.mag. og civilansat i Forsvaret, Niels Jespersen her i avisen et par anklager mod Johan Christian Nord efter, at denne helt nøgternt havde påpeget, at vi har mennesker gående i blandt os, der – som at blinke med øjnene – vil skære vores hals over, køre os ned med lastbiler, kaste homoseksuelle ud fra højhuse og generelt undertvinge os deres ”hellige” forskrifter, sharia-loven.
Jeg kunne ikke drømme om at hævde, at Niels Jespersen ikke er klar over dette, ej heller betvivle, at han forstår alvoren, for det har han bestemt vist tidligere, at han gør. Men netop derfor kan det undre, at han føler sig kaldet til at kaste ret alvorlige anklager efter konservative debattører, hvis ærinde er at pege på det indlysende: vi har en fjende, og han vil slå os ihjel.

Jespersen hævder, at de konservative “kongemærkehipstere” (tak for det udmærkede udtryk, i øvrigt) svælger i krigsretorik, revolutionsiver og socialdarwinisme, sågar.

Krigsretorik er helt rimeligt. Vi påpeger jo netop, at vi er i krig med fundamentalistiske islamister. Den krig har vi ikke ønsket. Vi har ikke sat fjendskabet, men de. Men det kræver også kun, at den ene part sætter et fjendskab.
Så nu står vi i kamp. Vi er midt i en eksistentiel kamp, og alle mand, der kerer sig om frihed og livet er forpligtet til at gå ind i den kamp. Fjenden, fundamentalistiske islamister, skal isoleres og knuses. Er det krigsretorik? Ja, for pokker, det er, for vi er faktisk i krig. Ethvert terrorangreb er en militær handling, som er politisk motiveret. Vi skal føre krigen med statens sværd. Hvis først staten ikke vil, kan eller tør være stat, og dermed forsvare sine borgere, bliver det først rigtig grimt.

Angående revolutionsiver, er der vist tale om en grov misforståelse af det måske mest grundlæggende element i den konservative idéhistorie. Enhver konservativ lider derimod af en udpræget revolutionsforagt. Jespersen begrunder anklagen med henvisning til, at der fra konservativ side jævnligt ønskes internationale konventioner ophævet, midlertidigt suspenderet eller revideret. Men konventioner, der undergraver folkestyrets suverænitet, beskytter ikke det frie samfund. Konventioner, der forhindrer det etablerede samfund i at skille sig af med fjender af samfundet, vil derimod føre langt større ulykke med sig.
Revolutionen er ikke at revidere eller ophæve konventionerne. Hvis konventionerne er den direkte eller indirekte årsag til befolkningsudskiftning og beskyttelse af det frie samfunds fjender, så er de selvsamme konventioner revolutioner i sig selv. Uden konventionerne lever vi ikke i en art naturtilstand, som Niels Jespersen hævder, og det er ikke på grund af konventioner og abstrakte idealer om menneskerettigheder, at vi i Vesten ikke udsætter hinanden for det barbari, som han og jeg har set i Afghanistan. De frie, vestlige samfund hviler på en frihedstradition, der er funderet i vores religion og kulturarv. Det er kulturelt homogene nationalstater, der har vist sig som de mest stabile samfund, og de kan sikre freden og friheden – ikke forflommede konventioner og skåltaler om menneskerettigheder.

 

268 kommentarer RSS

 1. Af Niels Larsen

  -

  Du tager i høj grad fejl, JESPER HOLM FREDERIKSEN. Vi er ikke i krig med fundamentalistiske islamister, men med islam som sådan. Det fremgår ganske tydeligt at Koranen, at islam er i krig med alt andet end lige præcis islam.

  Og det gør alle, som hylder pædofilprofeten og hans afgud, til vore fjender. Like it or not – it’s a fact.

 2. Af Niels Peter Lemche

  -

  Hold da op NIels, du må være tosset på den danske damefodboldlandshold, hvor en af stjerne er afghaner! Hendes søster spiller også fodbold og studerer medicin på Aarhus Universitet. Det må simpelthen gøre ondt helt ind i dit sorte hjerte.

 3. Af Niels Peter Lemche

  -

  Hold da op NIels, du må være tosset på den danske damefodboldlandshold, hvor en af stjerne er afghaner! Hendes søster spiller også fodbold og studerer medicin på Aarhus Universitet. Det må simpelthen gøre ondt helt ind i dit sorte hjerte.

 4. Af Niels Peter Lemche

  -

  Men, Jesper, du må bare som alle andre erkende, at den homogene nationalstat er ved at forsvinde.Derfor handler det mest om at omdefinere den. Niels Larsens alternativ fører ingen steder hen, hvis man ikke kan flytte Danmark op på månen, og det er sikkert ikke engang langt nok væk. Det skal flyttes helt ind i en anden dimension.

 5. Af Henrik Larsen

  -

  Mange tak, Jesper Holm Frederiksen, for at have sat velformulerede og -gørende ord på en frustration jeg selv følte, da jeg læste Niels Jespersens udlægning af “verden på hovedet, det kristne vestens arvesynd, version xxxx”.

  Som tidligere soldat, der havde været forpligtet til udsendelse til Irak, Afghanistan mm. , hvis jeg var blevet bare et stykke længere, priser jeg mig nogle gange lykkelig over, at det ikke kom så vidt for mig, både henset til det dobbelte sæt spilleregler, som de danske soldaters modstandere kan betjene sig af, og ikke mindst den samtidige ringeagt og nidkærhed, der i vide kredse herhjemme omgærder de udsendtes mission og motivation (“det var for eventyrets skyld, men så blev han voksen”..).

  Især i forbindelse med det sidste, kan det undre mig, at Niels Jespersen, som vel er uddannet i at betjene og betjene sig af våben, overhovedet er taget ud? Hans flagellantiske refleksioner, over hvad krigen derude har “gjort” ved folk, forstår jeg dårligt, han må da have haft en ide om, hvad (selv) moderne våben “gør” ved folk, i øvrigt uanset om man rammes fra “god” eller “ond” side? Hvad var den overordnede mening med at tage ud, og var det kun de onde, vestlige soldaters skyld, at missionen (i manges øjne) ikke lykkedes?

 6. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “… vi er i krig med fundamentalistiske islamister. Den krig har vi ikke ønsket.”

  Hvis vi ikke havde deltaget i den ulovlige angrebskrig mod Irak, så ville vi stadig blot være et fjernt, ukendt land i de fleste islamisters bevidsthed, og Islamisk Stat ville ikkehave eksisteret.

  For Islamisk Stat blev som bekendt dannet af sunni-muslimske officerer fra Irak, der blev fyret og marginaliseret efter Saddam Husseins fald, og som derefter måtte se, at den sunni-muislimske minoritet, der tidligere var en forkælet minoritet, blive undertrykt af Iraks shia-muslimske majoritet.

  Uanset, hvor lidt, jeg bryder mig om islamister, så er og forbliver det et faktum, at vi angreb Irak uden legitim grund, og dermed skabte grundlaget for Islamisk stat.

 7. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN, o´g hvad så? Det er historie. Hvor mange år er det siden?

  Problemet er ikke, hvad vi gjorde i sin tid: men hvad vi gør ved problemet nu. Og var Saddam i øvrigt noget at samle på? Vi er da sluppet af med bestialske galninge som Saddam og Ghaddafi.
  Who’s next!

 8. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Henrik Larsen

  Du skriver bla. om “…den samtidige ringeagt og nidkærhed, der i vide kredse herhjemme omgærder de udsendtes mission og motivation”.

  Jeg tager ikke afstand fra soldater, der deltog i Irak-krigen, fordi de troede på politkerne; jeg tager afstand fra de politikere, der løj for dem.

  For Forsvarets Efterretningstjeneste havde allerede oplyst Anders Fogh Rasmussen om, at det var usandsynligt, at Saddam Hussein besad masseødelæggelsesvåben, og FN’s våbeninspektører konstaterede igen og igen, at de ikke kunne finde skyggen af masseødelæggelsesvåben i Irak, da Anders Fogh Rasmussen alligevel – mod bedre vidende – påstod, at han med sikkerhed vidste, at Saddam Hussein var i besiddelse af masseødelæggelsesvåben.

  Det er den ulovlige angrebskrig mod Irak, der var den direkte årsag til, at I.S. blev dannet, som jeg fordømmer – ikke dig, og dine kammerater.

 9. Af Helge Nørager

  -

  Men AFR fik da sit job, Jakob.

  Jeg vil have den Irak kommission retur………….

 10. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Først lyver politkerne for soldaterne, og så fordømmer nogle af dem deres indsats…

  H. Larsen skriver bla. om “…den samtidige ringeagt og nidkærhed, der i vide kredse herhjemme omgærder de udsendtes mission og motivation”.

  Jeg tager ikke afstand fra soldater, der deltog i Irak-krigen, fordi de troede på politkerne; jeg tager afstand fra de politikere, der løj for dem.

  For Forsvarets Efterretningstjeneste havde allerede oplyst Anders Fogh Rasmussen om, at det var usandsynligt, at Saddam Hussein besad masseødelæggelsesvåben, og FN’s våbeninspektører konstaterede igen og igen, at de ikke kunne finde skyggen af masseødelæggelsesvåben i Irak, da Anders Fogh Rasmussen alligevel – mod bedre vidende – påstod, at han med sikkerhed vidste, at Saddam Hussein var i besiddelse af masseødelæggelsesvåben.

  Det er den ulovlige angrebskrig mod Irak, der var den direkte årsag til, at I.S. blev dannet, som jeg fordømmer – ikke dig, og dine kammerater.

 11. Af Peter Mielsen

  -

  N P. Lemche: “Men, Jesper, du må bare som alle andre erkende, at den homogene nationalstat er ved at forsvinde.Derfor handler det mest om at omdefinere den.”

  Et typisk “universitets” indlæg milevidt fra virkeligheden og kendskab til det menneskelige sind. Det er vulgær herrementalitet, når den er værst, at teologen bilder sig ind, at man kan diktere og omdefinere, hvad mennesker skal tro, føle og mene.. Præcis som marxisterne, der tog fat i 68 og nu er lykkedes med at ødelægge ufatteligt meget. Resultatet er et samfund og kontinent i hurtigt tiltagende opløsning, hvor en masse selvoptagede mennesker ikke kerer sig det fjerneste om hinanden, og konsekvenserne af det, de sætter i gang.

 12. Af J. Hans en

  -

  Det er ikke utænkeligt, at nogle muslimer gerne vil skære halsen over på et par danskere.
  Siden 2003 har Danmark deltaget i overfald imod en lang række lande som aldrig har udgjort en trussel imod Danmark.
  Danmark er medansvarlig for måske fire millioner dræbte mennesker i disse krige.
  Ca. 30 millioner mennesker er gjort til flygtninge.
  Flere lande er totalt ødelagte og blevet til failed states.
  Disse bl.a. danske forbrydelser har medført et had til vesten, som det vil tage generationer at hele.
  Soldaten skriver, at vort samfund er funderet i vores religion og kulturarv.
  Fortæl det til ofrene for vores forbrydelser.

 13. Af hans andersen

  -

  Da en røverhøvding for 1400 år siden opfandt islam for at holde styr på sin bande erklærede han samtidig krig mod resten af menneskeheden da kun bandemedlemmer ikke skulle røves og slås ihjel.
  Sværere er det ikke 🙂

 14. Af Helge Nørager

  -

  “mennesker gående i blandt os, der – som at blinke med øjnene – vil skære vores hals over, køre os ”

  Tale måden er vist.
  …mennesker gående i blandt os, der – som uden at blinke med øjnene – vil skære vores hals over, køre os ….

  Nu kommer en blogkommentator nok og kalder dig en putler, en fremmed som afslører sig selv med dårlig grammatik, faktisk er du nok slet ikke et menneske, men en robotblogskriver af russisks fabrikat.

  Men helt ærligt hvad er en “kongemærkehipster” for en dims eller type..?
  Har tænkt en del over det men er ikke moderne nok eller med på noderne til at vide hvad en “kongemærkehipster” er for noget.
  Og hvordan er udtryk opstået, i et Russisks sproglaboratorium, vil nogen vel mene. 🙂

  Utroligt at Konservative ikke ønskede at Irak kommission færdiggjorde deres arbejde,.
  Hvordan kan i se jer i spejlet og kalde jer soldaternes parti ?.

 15. Af Lisbeth sørensen

  -

  “, at vi har mennesker gående i blandt os, der – som at blinke med øjnene – vil skære vores hals over, køre os ned med lastbiler, kaste homoseksuelle ud fra højhuse og generelt undertvinge os deres ”hellige” forskrifter, sharia-loven.”

  Borgerlige højreradikale kristenfundamentalister mener du?

 16. Af J Ha nsen

  -

  Vi påpeger jo netop, at vi er i krig med fundamentalistiske islamister. Den krig har vi ikke ønsket.
  Skriver Jesper Holm Frederiksen.

  Hvorfor pokker har vi så startet krigene i Iraq, Afghanistan, Libyen og Syrien.
  Det skulle vi vel have undladt, hvis vi ikke ønskede krigene.

 17. Af Niels Peter Lemche

  -

  P E T E R N I E L S E N, nationalstaten opstod for 200 år siden som en omdefinering af, hvad folk tænkte og mente.

  Indlæg i filtret.

 18. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Krigsretorik er helt rimeligt. Vi påpeger jo netop, at vi er i krig med fundamentalistiske islamister. Den krig har vi ikke ønsket. ”

  Forkert!

  Vesten har netop selv startede krigene der..Og der var ingen terror i vesten fra muslimer før alle krigene i startede i nullerne og 90erne i mellemøsten?
  I har meget blod på samvittigheden jer vko-lavko stemmende.

 19. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Uanset, hvor lidt jeg bryder mig om islamister, så er det alligevel et faktum, at FE havde oplyst AFR om, at der ikke var beviser for, at Irak besad masseødelæggelsesvåben, da han alligevel påstod overfor Folketinget, at han med sikkerhed vidste, at Irak besad masseødelæggelsesvåben, og at det derfor var nødvendrigt at angribe Irak.

 20. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Krigsre torik er helt rimeligt. Vi påpeger jo netop, at vi er i kr ig med fundamentalis tiske isla mister. Den kri g har vi ikke ønsket. ”

  Forkert!

  Vesten har netop selv startede krig ene der..Og der var ingen terr or i vesten fra m uslimer før alle kri gene i startede i nulle rne og 90erne i me llemøsten?
  I har meget b lod på samvittigheden jer vk o-lav ko stemmende.

 21. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Kri,,gsre torik er helt rimeligt. Vi på,peger jo netop, at vi er i kr ig med fun,damentalis tiske isla mister. Den kri g har vi ikke ønsket. ”

  Forke,rt!

  Ves,ten har netop selv startede k,rig ene der..Og der var ingen terr or i vesten fra m uslimer før alle kri gene i startede i nulle rne og 90erne i me llemøsten?
  I har meget b lod på samvittig,heden jer vk o-lav k,,o stemmende.

 22. Af Lisbeth sørensen

  -

  ” Det er vulgær herrementalitet, når den er værst, at teologen bilder sig ind, at man kan diktere og omdefinere, hvad mennesker skal tro, føle og mene.. Præcis som marxisterne, der tog fat i 68 og nu er lykkedes med at ødelægge ufatteligt meget”

  Krigene i mellemøsten blev startede af israelitter som lemchen, kristenfundamentalister som Lau..I usa var den en ren kristenfundamentalistisk-israelitterorganisation under Bush-cheney fx. Viser hvor farligt det er når man stemmer på religiøse mennesker til valg.

 23. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Angående revolutionsiver, er der vist tale om en grov misforståelse af det måske mest grundlæggende element i den konservative idéhistorie. Enhver konservativ lider derimod af en udpræget revolutionsforagt.”

  Naturligvis..Man kommer ikke uden om at borgerlige forhold er “status quo, status quo, status quo”…Kampråbet her lyder ud fra ethvert borgerligt landsmøde. Retur til 1799 nu…..

 24. Af J Hanse n

  -

  Jesper Holm Frederiksen.
  Nogle på debatten er lidt tungnemme.
  Kun du ikke lige forklare hvorfor Danmark deltog i overfaldet på Iraq i 2003.
  På det tidspunkt var der ingen islamistisk trussel imod Danmark overhovedet.
  Truslen opstod på grund af krigene imod Iraq, Afghanistan og Libyen.
  IS opstod på grund af krigen i Iraq.
  Og fordi vesten tillod shia muslimernes etniske udrensning af sunni muslimer.

 25. Af hans andersen

  -

  Som i andre kriminelle bander er der dødsstraf for udmeldelse af den muslimske bande, den krig som røverhøvdingen startede for 1400 år siden fortsætter så længe godtroende mennesker falder for røvernes propaganda og tror det drejer sig om religion.

 26. Af Lisbeth sørensen

  -

  ” Konventioner, der forhindrer det etablerede samfund i at skille sig af med fjender af samfundet, vil derimod føre langt større ulykke med sig.”

  Hvilke konventioner skal ophæves, for at “status quo borgerlige religiøse” kan fjernes fra den politiske indflydelse?

  Burde være fuldt ud muligt?
  Vi kunne indføre til at starte med kun adgang til stemmeurnerne for fornuftige ateister, kun opnåelse af statsborgerskab for ateister og kun adgang til folketinget for ateister?

  Dette vil uden tvivl føre til et mere anstændigt Danmark der ikke laver angrebskrige i mellemøsten mod sagesløse civile muslimske kvinder og børn? Såvel som højne ligheden, anstændigheden i landet ikke så lidt?

 27. Af Ib Kyv

  -

  Gad vide, om det var en russisk fake-news-fabrik, der bildte AFR ind, at der var masseødelæggelsesvåben i Irak?

  Det kunne ligne Putin.

 28. Af Lisbeth sørensen

  -

  ” Konventioner, der forhindrer det etablerede samfund i at skille sig af med fj.ender af samfundet, vil derimod føre langt større ulykke med sig.”

  Hvilke konventioner skal ophæves, for at “status quo borg.erlige reli.giøse” kan fjernes fra den politiske indflydelse?

  Burde være fuldt ud muligt?
  Vi kunne indføre til at starte med kun adgang til stemmeurnerne for fornuftige at.eist.er, kun opnåelse af statsborgerskab for ateister og kun adgang til folketinget for ate.ister?

  Dette vil uden tvivl føre til et mere an.stændigt Danmark der ikke laver an.grebskrig.e i mellemøsten mod sagesløse civi.le mus.limske kvinder og børn? Såvel som højne ligheden, anstændigheden i landet ikke så lidt?

 29. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Rasmussen
  “Hvis vi ikke havde deltaget i den ulovlige angrebskrig mod Irak, så ville vi stadig blot være et fjernt, ukendt land i de fleste islamisters bevidsthed, og Islamisk Stat ville ikkehave eksisteret.”

  Det begyndte med USA bevæbnede og trænede Taliban/ Al Qaeda i Afghanistan.. Russerne blev af den daværende regering i Afghanistan bedt om at komme til hjælp mod netop Taliban/ Al Qaeda for at skabe et sekulariseret samfund. Vesten støttede disse rabiate og kaldte dem for frihedskæmper/ Mujahideen.. Hvem husker ikke James Bond, Rambo og andre film hvor vesten fremstiller dem som forstående, uddannet og et folk med sympati for ligestilling mellem kønnene….. Ris til egen røv som man siger.

 30. Af Peter Nielsen

  -

  “Hvorfor pokker har vi så startet krigene i Iraq, Afghanistan, Libyen og Syrien.
  Det skulle vi vel have undladt, hvis vi ikke ønskede krigene.”

  Jeg forsvarer ikke Vestens handlemåde men vil blot gøre opmærksom på, at Saddam Hussein myrdede løs og var i gang med et folkemord på kurdere, der blev gasset. Kun uvidende eller manipulerende personer hævder, at Irak ikke var en heksekedel, da Vesten blandede sig, og at irakerne ikke selv har stået for næsten alle myrderierne. Det var etniske oprør, religiøse oprør. og i det hele taget oprør af mange slags, som irakerne selv stod for.

  I Libyen var det på samme måde. Landet var kun udadtil en stat, indadtil var det som nu et territorium med stammer, der kun ventede på at ryge i hovedet på hinanden. Syrien det samme, der har aldrig været tale en et naturligt statsforhold, kun om en diktator, der holdt sammen på noget, der ikke hænger naturligt sammen, hverken etnisk, religiøst eller på anden måde. Mine arabiske bekendte hævder, at kun diktatorer og fundamentalistisk tankegang kan holde sammen på muslimske stater, og indtil videre kan jeg ikke få øje på noget, der modbeviser dette. Erdogan bliver hele tiden værre, Malaysia og Indonesien ligeså, og det var især disse lande, der førhen blev fremhævet som demokratiske, hviket de jo ikke er

  Jeg nærer stor respekt for de unge danskere, der troede, at de satte livet på spil for en god sag, hvis aspekter de naive vestlige politikere ikke havde hverken helt eller halvt styr på. En af mine nærmeste slægtninge var i Afghanistan og kom heldigvis styrket ud af det helvede og har stor gavn af den selvsikkerhed, som i dette tilfælde blev udviklet, men som ikke alle er så heldige at få med sig hjem. Ingen kan vide, hvad der gemmer sig i menneskers sind af styrke og svagheder, førend vi bliver udfordret tilstrækkeligt.

 31. Af Lea Nielsen

  -

  Er man “en fjende af samfundet”, hvis lyver bevidst for, at narre et flertal af politikerne i det pågældende samfund til, at deltage i en ekstremt dyr, ulovlig angrebskrig mod et fjernt land, der ikke er en trussel?

 32. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE – 29. JULI 2017 13:27

  Jeg må skuffe dig.

  1. Jeg følger ikke damefodboldslandsholdet og har ingen anelse om eller interesse i, hvem der er på holdet.

  2. Jeg interesserer mig i det hele taget ikke for fodbold – den seneste kamp, jeg har set, var finalen i EM 1992.

  3. Du kan ikke modsige eller bortforklare, at Koranen opfordrer til had, terror, vold og mord på alle ikke-muslimer.

 33. Af J Ha nsen

  -

  AF PETER NIELSEN – 29. JULI 2017 14:30
  “Jeg forsvarer ikke Vestens handlemåde men vil blot gøre opmærksom på, at Saddam Hussein myrdede løs og var i gang med et folkemord på kurdere”

  Saddam brugte gas imod kurderne flere år før overfaldet på Iraq i 2003.
  Teknologien til gassen som saddam brugte imod kurderne og Iran var i øvrigt leveret af USA og tro det eller lad være. Tyskland.
  Saddam myrdede ikke løs i 2003.

 34. Af Niels Peter Lemche

  -

  Men der er ingen ende på, hvad “L i s b e t h” kan få igennem. Så det f i k man ud af kampen mod s p a m m e r n e.

 35. Af Niels Peter Lemche

  -

  Men der er ingen ende på, hvad “L i s b e t h” kan få igennem. Så det f i k man ud af kampen mod s p a m m e r n e.

 36. Af Niels Larsen

  -

  LISBETH SØRENSEN: “Hvilke konventioner skal ophæves?”

  Vi kan begynde med Menneskerettighedskonventionen (omdefinere den, så den udelukkende gælder for mennesker i lande, som har underskrevet den – det udelukker omgående samtlige muslimske lande), Statsløsekonventionen (det er ikke vores opgave at give statsløse forbrydere et pas) og Flygtningekonventionen (vi har intet ansvar for folk i andre verdensdele.

 37. Af ,Lis,beth ,s,ørensen

  -

  “Hvis konventi.onerne er den direkte eller indirekte årsag til befolkningsudskiftning og beskyt.telse af det frie samfu.nds fje,nder, så er de selvsamme k.o,nventioner rev,olution,er i sig selv. ”

  Her kan vi overføre tanken til liberal,ister..Selv af ateis.tisk karrakter. Da de jo er fjen.der af samfundets bor,gere?
  Hvorledes ændre vi grund.loven så top 1% fjernes fra den politiske ma,gt, og den returnere til folket?

  Som det er nu, har Danmark jo virkeligheden 4 liberalis.tiske partier mindst..K, V,LA og R..Og som det er nu kan top 1% via deres e.jerskab af disse fire partier, aviserne, og jo bestemme alt for meget som ikke gavner Danskerne, og er derfor samf.undsfje.nder af Danskeren?

 38. Af Peter Nielsen

  -

  “Saddam myrdede ikke løs i 2003.”

  Ork jo, folk forsvandt i stort antal for aldrig at dukke op igen. Det er ikke længe siden jeg en lang aften havde en samtale med en højt respekteret mand, der rådgiver regeringer så langt som til Kina. Han kunne fortælle om den lange muslimske tradition med at lade bl.a. irakere “forsvinde”.

  Jeg forstår egentlig ikke, hvad du mener at få ud af at fremstille muslimer som uskyldige børn, der ikke har ansvar for deres eget og altid kun er ofre for andre. Det forekommer mig at være en ultra racistisk tankegang, som du og ligesindede giver udtryk for. Kun ved at ansvarliggør folk viser man dem respekt.

 39. Af .lis.beth .s.ørensen

  -

  “og det er ikke på grund af konve.ntioner og abstr.akte ide.aler om mennesk.erettigh.eder, at vi i Vest,en ikke uds.ætter hinanden for det ba,rba,ri, som han og jeg har set i Afgh,anis,tan. De fr.ie, vestli.ge samfund hviler på en frih,edstradition, der er funder.et i vores reli,gion og kult.urarv.”

  Helt fo.rkert..

  For det første steg…..Resten i fifleriet giver. op efter 8 forsøg..

  israelitlemche,

  Hvorfor skriver du i en dansk debat om Danskhed, da jo er udenlandsk? Og Nu lykkedes det endelig for li.bak at fjerne hans ikke emnerelevant nonsens..Kunne andre bloggere ikke følge op her?

 40. Af jan ulrik friis

  -

  Tak J esper at du bringer fokus på det faktum at fjenden nu allerede står i landet, og over en milliard langskæggede islamister er på vej i stormløbet på EU og Danmark!

  De sidste år er der gået rundt om den varme grød, forståeligt nok en trudsel at der er islamister i Mellemøsten & i Afrika, det er der fordi det er islamistenes hjemlande, det er der hvor de ALLE islamister hører hjemme, og der de alle der har forvildet sig til EU skal hjemsendes til, og det kan ikke gå hurtigt nok!

  Islamisterne har allerede overskredet deres velkomst!

  “Vi skal føre krigen med statens sværd. Hvis først staten ikke vil, kan eller tør være stat, og dermed forsvare sine borgere, bliver det først rigtig grimt.”

  Ja her har vi så sandelig et dødbringende problem, at staten ikke vil, ikke tør, end ikke viljen til at være stat, staten vil aldrig nogensinde forsvarer de danske borgere i Danmark imod de indtrængende islamister, for så var det sket,staten er handlingslammet, det får vi alle nu at se, måske det sidste vi ser, her giver jeg Jesper ret, så bliver det først rigtigt grimt, ja dette bliver sådant rigtigt grimt som i en splatter b-film, men glem ikke at dennegang er det danskerne der bliver regulært nedslagtede!

  Statens svær der er sat til at redde og beskytte os det danske folk ser vi aldrig mere til, det ses også tydeligt deraf at det danske folk allerede gjort til 3-4 rangs i eget land, nedprioriteres nu time for time til intet,det er også planen, vi kender allesammen planen, intet hemmeligt i det, vi ved allesammen at dette er udslettelsen af EUs nationalstater, udslettelsen af nationalstaten Danmark, en etnisk udrensning af det europæiske, det danske folk!

  Nej staten kommer IKKE danskerne til hjælp, det vil aldrig ske, for så var det sket!

  J esper det er klar tale, vi det danske folk har kniven på struben:

  ” Vi skal føre krigen med statens sværd. Hvis først staten ikke vil, kan eller tør være stat, og dermed forsvare sine borgere, bliver det først rigtig grimt.”

 41. Af .lis.beth .s.ørensen

  -

  “LISBETH SØRENSEN: “Hvilke konventioner skal ophæves?””

  Det er som sagt de konventioner der tillader religiøse at stemme.blive MF Såvel som at top 1% kan stemme sig til folkets penge via deres ejerskab og sponsering af politiske partier..

  Man kunne fjerne deres stemmeret til at starte med, og ret til at sponsere politiske partier, eje aviserne,bloggerne og deraf meningen?

  Kunne nogen dog ikke åbne for pre.ben f1-9´s dårekiste i dag, og få lidt luft ind i den friske vinds anledning i dag?

 42. Af .lis.beth .s.ørensen

  -

  “LISB-ETH SØ-RENSEN: “Hvilke konventioner skal ophæves?””

  Det er som sagt de konventioner der tillader religiøse at stemme.blive MF Såvel som at top 1% kan stemme sig til folkets penge via deres ejerskab og sponsering af politiske partier..

  Man kunne fjerne deres stemmeret til at starte med, og ret til at sponsere politiske partier, eje aviserne,bloggerne og deraf meningen?

  Kunne nogen dog ikke åbne for pre.ben f-1-9´s dår-ekiste i dag, og få lidt luft ind i den friske vinds anledning i dag?

 43. Af hans andersen

  -

  Muslimer bliver fra blealderen indoktrineret i koranen, dvs i at blive samvittighedsløse røvere, kun få frigør sig fra hjernevasken, de eneste samfund hvor de ikke slår naboen ihjel er en politistat.
  Det er nemmere at lære en hest at synge end at få en muslim til at være civiliseret.
  Kun lande hvor der ikke er muslimer vil klare sig i fremtiden, muslim inficerede lande vil gå ned i fattigdom og borgerkrig ligesom exJugoslavien.

 44. Af jan ulrik friis

  -

  …..i filter……..

 45. Af Flemming Lau

  -

  Vesten har med mellemrum været i krig med den Islamofacistiske djævletro i mere end 1400 år. Læren er at den som græs skal slås og holdes nede! Det viste franskmændene i 1831 da de fik styr på bar bar kysten i det nordlige Afrika!

  Den islamiske revolution i 1979, gav håb for mange islamiske strubesnittere om at krigen mod den vantro verden, kunne vindes, dels ved sværdet dels med barnevogne! Så langt når vi næppe da der er for meget indavl i den kultur! Men det betyder ikke at Vesten skal frasige sig “Del og hersk” strategien i den islamiske verden, tværtimod.

  Det ignorere pingerne i eliten bare, så længe det tjener deres eget velevned. Niels Jespersen blot en af de opportunistiske diciple, med store ambitioner der uden blusel vil “stikke” sine kollegaer i ryggen, hvis det tjener karrieren! Vend aldrig ryggen til sådanne typer, eller rettroende muslimer! Takken for at USA hjalp Afghanistan, under Sovjets besættelse blev 9/11.

 46. Af J Ha nsen

  -

  AF PETER NIELSEN – 29. JULI 2017 14:53
  “Ork jo, folk forsvandt i stort antal for aldrig at dukke op igen.”

  Korrekt.
  Saddam var en slyngel.
  Men der var ingen islamistisk terror i Iraq under ham.
  Men hvorfor var det så vigtigt at fjerne Saddam?
  USA og Europas nærmeste allierede i den muslimske verden er slyngelstater som Saudi Arabien, Israel og Bahrain.
  Her forsvinder mennesker også. Og undertrykkes.
  Israel myrder palestinernes uden nogen form for begrundelse, især kvinder og børn. Det er rendyrket terror.

 47. Af Niels Larsen

  -

  “Israel myrder palestinernes uden nogen form for begrundelse, især kvinder og børn. Det er rendyrket terror.”

  Nej. Det er rendyrket propaganda og 100% løgn fra din side.

 48. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Det er absolut forståeligt, at danske soldater er nervøse for udsigten til, at flere hundrede, radikale, danske islamister, der været i Syrien, for at kæmpe på Islamisk Stats side, vender hjem.

  Men vi må ikke undergrave vores demokrati, ved at kriminalisere tilhængere af en bestemt ideologi, uanset, hvor afskyelig, den er; vi kan med andre ord ikke internere radikale islamister, blot fordi de er islamister, uden at skade vores demokrati alvorligt.

  Men vi kan og bør selvfølgelig retsforfølge de islamister, der har været i Syrien, for at kæmpe på én af de islamitiske terrororganisationers side.

  Oppositionspartierne vil forkæle de hjemvendte “irakkrigere”, som DR kalder de islamistiske terrorister, der har været I Syrien for at støtte I.S., eller andre islamistiske terrororganisationer, i stedet for at retsforfølge dem for krigsforbrydelser, samt for, at støtte en terrororganisation.

  Men de islamister, der har været i Irak, for at kæmpe på terrororganisationen I.S.’s side, bør selvfølgelig retsforfølges og straffes.

  Ellers vil “krigen mod terror” være en tragisk joke, og de danske soldater vil ikke bare være i fare for at møde de hjemvendte islamister, de vil også være komplet til grin -og det vil være politikernes skyld.

 49. Af J Ha nsen

  -

  AF FLEMMING LAU – 29. JULI 2017 15:11

  En skotte, Georg Macdonal Fraser, har skrevet nogle bøger om en engelsk officer og gentleman som deltog i de engelske krige imod Afghanistan.
  Har du læst disse bøger?
  Den engelske officer deler holdninger med dig Flemming Lau.

 50. Af Svend Jensen

  -

  Roskildebispen Jan Lindhardt (1997-2008) sagde i en DR udsendelse engang:

  “islam har erklæret den kristne verden krig og den erklæring kræver et passende svar”.
  Når den danske kirkes primas udtaler dette må omverdenen reagere. Politikerne, som er den nærmeste omverden til bispen, har reageret ved at lukke ubegrænsede mængder af islams krigere ind i landet uden den fjerneste kontrol og med fri adgang til socialkontorernes kasser.
  En sådan fremgangsmåde kaldes normalt ‘overgivelse’, hvilket altså er det danske svar på den islamiske krigserklæring.
  En mildest talt særpræget form for krigsførelse når vi nu er islam militært og moralsk overlegne.
  Den nærmeste logiske forklaring må være, at de kristne danskere foretrækker og håber på den ‘langsomme’ overgivelse; altså den demografisk forårsagede – så gør det ikke så ondt at blive tvangskonverteret til den ny majoritets overtro?

 51. Af Niels Peter Lemche

  -

  w o w agurketiden ovre for d e g l a d e drenge, der plejer at f y l k e s på Berlingske b l o g.

 52. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Israel myrder palestinernes uden nogen form for begrundelse, især kvinder og børn. Det er rendyrket terror.”
  Nej. Det er rendyrket propaganda og 100% løgn fra din side.”

  Overhovedet ikke!

  Lemchens hjemland under sidste Gaza krig dræbte eller lemlæstet 14.ooo palæstinensere og ødelagde alt infrastruktur, hospitaler ,skoler mv. som de gik efter først..99% var civile..De 2ooo affyret rakatter fra Hamas fik kun ram på 4 civile lemchentyper..Det er terror..

  Kun 77 IDF terrorister døde fra Palæstinensisk kampild, fra heltene her. Forsvarskrig af palæstinenserne var det, fra den zionistiskeangrebskrig.

  Forbryderstaten skal under FN kontrol og tvinges til at følge internationale humanistiske spilleregler og menneskeretskonventioner.

 53. Af Jen s Hanse n Taasinge

  -

  Heldigvis fik jeg nazisten til at stoppe paa bloggen:
  AF J HA NSEN – 24. JULI 2017 17:29
  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.

 54. Af hans andersen

  -

  Muslimer kan sammenlignes med psykopater når sygdommen tager magten skærer de hovedet af sagesløse, men ikke alle muslimer får et udbrud de er bare smittet så for at stoppe sygdommen bør man opbevare dem så sagesløse kan være i sikkerhed mænd for sig og kvinder for sig så de ikke opformeres da børn af muslimer næsten alle er smittet, det samme gjorde man i middelalderen med spedalske og det stoppede sygdommen.

 55. Af Flemming Lau

  -

  Koks i filteret. PS jeg søger på ham J. H.

 56. Af J Hans en

  -

  AF FLEMMING LAU – 29. JULI 2017 16:03
  “Koks i filteret. PS jeg søger på ham J. H.”

  Den engelske gentleman og officer hedder Sir Flashman.

 57. Af J Ha nsen

  -

  “AF JEN S HANSE N TAASINGE – 29. JULI 2017 15:51”

  Endnu et sygt, falsk og enslydende indlæg indsat af Kim R Olsen. I mit navn.
  Manden kalder sig selv for naz ist.
  Han må jo vide det.
  Og hvorfor indsætter Kim Olse n så mange sandheder om sig selv?

 58. Af M Jørgensen

  -

  Jeg vil gerne tilslutte mig dem der mener at det var en fejl baseret på en løgn der fik os med i Irak .
  Jeg er også enig i at det har været en af årsagerne til oprettelsen af islamisk stat, men at dette alene skulle være årsag til de terrorhandlinger som rammer vesten i disse år, det tror jeg ikke på.
  Sandheden mener jeg skal findes i en religion og dens tilhængere,der opfordres til et opgør med de vantro hvor end de befinder sig.
  Hvor der er et muslimsk flertal vil der være en forfølgelse af de kristne mindretal, og det gælder alle steder.( også herhjemme i boligghetto-områder )
  Man behøver bare kaste blikket mod Egypten , hvor der opleves en stigende forfølgelse og terrorhandlinger mod det koptiske mindretal , det samme kan man sige om det der opleves i Indonesien mod det kristne mindretal.

 59. Af Niels Peter Lemche

  -

  Er der i øvrigt nogen her, der er i tvivl om L i s b e t h s hjemstavn?

 60. Af ..lis.beth ..s.øren.sen

  -

  “at f y .l k e s på Ber.ling ske b l o. g.”

  Tid.eligt du har åbnet op for hje.m.mebræn deriet i dag ,le m.ch.en?

  “Oppositionspartierne vil fork.æle de hjemvendte “ira.kkrig.ere”, som D..R kalder de is.lami.stiske ter.ro.rister, der har været I Sy.rien for at støtte I…S., eller andre isla.mistiske ter.rororganisati.oner, i stedet for at retsf.orfølge dem for kri.gsforb.rydelser, samt for, at støtte en te.rrororg.anisat.ion.”

  Hvad er dette zi.on istis.kevrø vlerier?

  resten af svaret i fifleriet.

 61. Af ..lis.beth ..s.øren.sen

  -

  “Er der i øvrigt nogen her, der er i tvivl om L i s b e t h s hjemstavn?”

  Tvivler..Ægtedanskere er letgenkendelige som er israelitzionistenlemchen?!

 62. Af Niels Peter Lemche

  -

  Men Jesper, du kan lige så godt godt lukke nu. Enhver meningsfuld diskussion er nu udelukket, når alle indlæg besvares med personlige angreb fra den samme usammenhængende person.

  Givetvis også dette.

 63. Af J Ha nsen

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 29. JULI 2017 16:33
  Lemc he.
  Hvorfor indsætter din gode ven Kim R Olse n det samme syge indlæg i mit navn.
  Flere gange i samtlige blogs.
  Er det fordi, at han trækker offerkortet?
  Forsøger at få mig udelukket fra debatterne?
  Eller er her tale om psykisk sygdom. Måske arvelig. Så er han naturligvis undskyldt.
  Ved Lemc he, hvad årsagen mon er?

 64. Af Svend Poulsen

  -

  -Islamister der drog i krig mod Danmark har intet at gøre her.
  Og de har ikke “hjemme” her.
  De er fjender og vi er stadig i krig. Og deres venner bør interneres.

  Det må være den militære straffelov der gælder.

 65. Af Peter Nielsen

  -

  Stod det til mig, skulle disse såkaldte IS-krigere slet ikke lukkes ind. De har fortabt deres ret til at være her og er nu udlærte i mord og sexforbrydelser.

  EU’s særlige afdeling for forebyggelse af, hvad disse forbrydere mod menneskeheden kan finde på i Europa er naturligvis godt ment, men igen ser vi denne naivitet, der skriger til himlen. Man forestiller sig bl.a. , at de en tid skal fængsles og under kærlig indoktrinering af passende imamer, og hvad er det`? Hallo, hallo, hvor finder man en imam, der er erklæret modstander af koranens intense opfordringer til at dele mennesker op i muslimer og vantro, og som er villig til at advare mod at følge opfordringerne i islams hellige skrifte? Man finder højest imamer, der benægter, at koranen indeholder uhyggeligt diskriminerende og voldelige opfordringer, og at målet er at erobre og at få vantro til at underkaste sig.

  Naser Khader har igen været ude med en af sine vi-danskere-udtalelser og er nu kraftigt imod asylstop. Kom det mon bag på nogen? Hvordan kan konservative lade sig forblænde af ham, og agter man at fortsætte med at opstille ham? Jeg får åndenød af arrigskab, når han udtaler sig o,m, hvad vi-danskere tror og mener. Den mand er landets mest fremtrædende kriger for islam, for pennen er stærkere end sværdet. At tolerere alt, hvad der kommer fra den kant, har ikke noget med tolerance at gøre, det er utilgivelig dumhed.Han er af samme art som de mest vulgære DF’ere, der definerer danskhed som røde pølser etc.,

 66. Af Niels Peter Lemche

  -

  P E T E R N I E L S E N, det er. når man læser et indlæg som dit seneste, at man bliver glad for grundloven. Men den kender du måske ikke?

 67. Af Niels Peter Lemche

  -

  Men d e t e r a l v o r l i g e r e, når så mange indlæg (fra den samme eller de samme to p e r s o n e r) lægger skylden for krigene på Danmark. Er vi i krig, er det landsforræderi, og se, det er en forbrydelse, vi kan straffe for.

  Så når Jesper H o l m skriver, at vi er i krig, så er det jo faktisk sådan, at vi kunne bringe LS og JH med vennerne for retten, eller hvad Jesper?

  N å, kommer det som en overraskelse, L S?

 68. Af Niels Peter Lemche

  -

  Men d e t e r a l v o r l i g e r e, når så mange indlæg (fra den samme eller de samme to p e r s o n e r) lægger skylden for krigene på Danmark. Er vi i krig, er det landsforræderi, og se, det er en forbrydelse, vi kan straffe for.

  Så når Jesper H o l m skriver, at vi er i krig, så er det jo faktisk sådan, at vi kunne bringe LS og JH med vennerne for retten, eller hvad Jesper?

  N å, kommer det som en overraskelse, L S?

 69. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Af Sve.nd Pouls.en – 29. juli 2017 16:41
  -Islam.ister der drog i k.rig mod Danmark har intet at gøre her.
  Og de har ikke “hjemme” her.”

  Spørgsmålet her er også, om de borger lige sønner der drog i kr ig, og droppet bom ber i lo kms højde mod civile, ikke også skal str affes?Ihvertfald deres le dere Fog h mv. som sendte dem ud på fal ske præmisser? Og svaret er jo, det burde man da!

  Problemet er jo at politikerne har immunitet for kri gshandlinger begået mod fredelige nationer der intet har gjort os her? Grundloven skal vel ændres her, for at være tidsmæssig korrekt og anstændig?

 70. Af J Ha nsen

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 29. JULI 2017 16:55

  Hjemmeværnsmanden og stikkeren Lem che må endnu engang indberette dem, som han er uenige med til mossad, SOK, PET, Frelsens Hær, FET, Rottekorpset og Ædedolkenes Club.
  Soldat Jesper Holm er vist ikke rigtigt klædt på til at vurdere den slags.
  Sådan som jeg læser hans indlæg.

 71. Af Lisbeth sørensen

  -

  Kære JH…

  Ja, libak er endelig lykkedes med at få fjernet KOoglemchens spam lader til? hvorfor kan andre så ikke også?

  “N å, kommer det som en overrask else, L S?”

  Danskere der har støttet op om I.D.F, og som dig mød.es med ag.enter fra den isr.aelskeefter.retningstje.neste burde automatisk fjernes fra offentlige stillinger, debatten..Dette er jo anti-dansk virke? Du må rejse retur til mellemøsten som Netanyahu har foreslået jer? Og opmuntringen er hermed givet videre til dig. I gør det vel ikke uden kontanter med fra statskassen?

 72. Af P Christensen

  -

  Det er i lige så høj grad borgerne der kæmper med,
  at deres politikere ikke skal kunne fortsætte med
  at lukke problemer ind i landet, således som det er sket det seneste halve århundrede.

  Men lige tilbage fra tyskerne rendte os over ende i 1940 og til dato,
  er vores selvbestemmelse jo per salami-metode taget fra os.

  PS. Hvis ikke vi havde overfaldet Irak i 2003, ville islam kun eksistere som en stramaj-klub.

 73. Af Henrik Øelund

  -

  Nadia Nadim er dansk, flygtet fra Taleban i Afghanistan for at komme til et ordentligt land med ordentlige mennesker.
  Hvad er din pointe?

 74. Af Peter Nielsen

  -

  Lisbeth Sørensen, man kan være uenig med dig, og det er jeg tit, men dum er du ikke, og du ved udmærket, at hvis der bliver åbnet op for grundlovsændringer, vil det være en invitation til ragnarok. Derfor må vi leve med Grundlovens mangler og tidsmæssige svagheder. I øvrigt mener jeg, at man allerede har begået vold imod den ved at lade EU-domstolen overtrumfe den.

  Det havde man ikke behøvet. I det hele taget har vore politikere og embedsmandsapperatet været alt for føjelige og undladt at brugen de kattelemme, der findes. Professor Mads Bryde Andersen anviste forleden en mulighed, og jeg kan ikke forestille mig andet, end at vi på et tidspunkt får sat de forbandede og destruktive konventionsbestemmelser ud af kraft, det er blot et spørgsmål om tid, førend desperationen over dem vinder over pænheden. For som Jesper Holm Frederiksen skriver, er vi i krig, religionskrig, og det bliver vi med at være, så længe muslimer undlader at modernisere deres tro på koranen og hadith. Som det er i øjeblikket, kan de vælge og vrage i et sandt rædselskabinet af traditioner og sura-vers, og at nogen er mere kritiske end andre i deres valg er ikke ensbetydende med, at de ikke kan skifte mening og vælge anerledes, hvis det betaler sig for dem, at vinden blæser den vej. Vi ved allerede, at den gamle skrøne om, at religiøs radikalisering tager tid, ikke holder., og at radikalisering kan foregå som et lyn fra en klar himmel.

 75. Af Peter T

  -

  Helge Nørager
  Du spørger Jesper Holm Frederiksen om, hvad en ‘kongemærkehipster’ er. Det skulle duk da hellere spørge Niels Jespersen om. Det er jo ham, som JHF også antyder i sin blog, der har introduceret begrebet i sin kommentar den 18. Juli i denne avis.
  Hvorfor mener du (‘nogen’ skriver du ansvarsfralæggende), at ordet skulle være opstået i et russisk sproglaboratorium? Det giver ikke megen mening i mine øjne at et russisk laboratorium skulle besvære sig med at opfinde et lidt underligt dansk/engelsk ord af den art.

 76. Af Niels Peter Lemche

  -

  HENRIK ØELUND, i N i e l s L a r s e n s optik, så er hun ikke dansk, for hun er muslim. Det var pointen. Du ser selv, hvem indlægget var rettet imod. Han gled udenom ved at svare, at han ikke interesserer sig for f o d b o l d. Meget bekvemt.

 77. Af Niels Peter Lemche

  -

  HENRIK ØELUND, i N i e l s L a r s e n s optik, så er hun ikke dansk, for hun er muslim. Det var pointen. Du ser selv, hvem indlægget var rettet imod. Han gled udenom ved at svare, at han ikke interesserer sig for f o d b o l d. Meget bekvemt.

 78. Af lisbeth sørensen

  -

  “Naser Khader har igen været ude med en af sine vi-danskere-udtalelser og er nu kraftigt imod asylstop. Kom det mon bag på nogen? Hvordan kan konservative lade sig forblænde af ham, og agter man at fortsætte med at opstille ham? Jeg får åndenød af arrigskab”

  Naturligvis..Han er en hykler og populist her, og har altid været en således. Naturligvis ønsker han i virkeligheden flere muslimer til landet. Han står jo også bag de “moderate muslimer” mv.?
  For ham drejer det sig kun om politisk magt, og i længden støtter han da i virkeligheden om et muslimskt danmark. K har gjort det genialt, da han skaffer muslimske stemmer til dem, som nu er ca. 7% af befolkningen. Og blå blok er jo den indvandrervenlige fløj?

  Under VKO mere end fordoblet i indvandringen til DK end lo året før..

  Under lavKO er der nu kommet 2oo.ooo nye registreret arbejdssøgende til Danmark på 2 år og lidt. 35.ooo nye muslimske asylansøger som så godt som alle bliver statsborgere ,får familiesammenførelser og bliver til loo.ooo blot disse fra 2 år.

  Det hele med DF´s opbakning naturligvis..Man undre sig over om det vil lykkedes DF-S regeringen der kommer snarest at få lukket ned her? Man må håbe på det..For er sidste udkald nu! Men uden støtte fra khader bliver det naturligvis, som altid.

 79. Af lisbeth sørensen

  -

  “Af Niels Peter Lemche – 29. juli 2017 17:28

  HENRIK ØELUND, i N i e l s L a r s e n s optik, så er hun ikke dansk, for hun er muslim.”

  Denne er også korrekt..Hvis man er muslim, israellit bliver man ikke katoffeldansker..Da skal man være ateist, og dele de Danske kulturrødder om kvindfrihed mv. Selvom selvfølgelige kan man også diskuttere om kristenfundamentalister af borgerlig slags er ægtedanskre også, da ikke Deler danske dyder her heller?

  Man er kun Dansk på papiret da lemchen..Ligesom dig..Og ikke ægtedansker som undertegnede. Og fra det synspunkt er NBL da naturligvis Dansker, selvom jeg ikke deler mening med ham da det er for useriøst og han ikke evner at se hele billedet.

 80. Af J Ha ns en

  -

  Lemche.

  Kender du en begravelses salme skrevet omkring år 1500 af en præst i Odense. Som hed Mikkel.
  Salmen står i Hans Thomissøns salmebog.
  Jeg dedikerer den hermed til Lem che.

 81. Af lisbeth sørensen

  -

  “Af Niels Peter Lemche – 29. juli 2017 17:28

  HENRIK ØELUND, i N i e l s L a r s e n s optik, så er hun ikke dansk, for hun er muslim.”

  Denne er også korrekt..Hvis man er musl.im, isra.ellit bliver man ikke katoffeldansker..Da skal man være ateist, og dele de Danske kulturrødder om kvindfrihed mv. Selvom selvfølgelige kan man også diskuttere om krist.enfundamentalis.ter af borgerl.ig slags er æ.gtedanskere også, da ikke Deler danske dyder her heller?

  Man er kun Dansk på papiret da le…mchen..Ligesom dig..Og ikke æg.tedansker som undertegnede. Og fra det synspunkt er N..BL da naturligvis Dansker, selvom jeg ikke deler mening med ham da det er for us.eriøst og han ikke evner at se hele billedet.

 82. Af Kai Michu

  -

  J HA NS EN

  Du virker som om du er paranoid. Hvad er der med dit spøgelse du kalder Kim?

 83. Af Peter Nielsen

  -

  Nadia Nadim kom til verden i Kabul og var en stor teenager, da hun flygtede fra Afghanistan. Hun er naturligvis afghaner. af fødsel og opdragelse, anderledes kan det ikke være, og et statsborgerskab ændrer ikke på det. Men hendes børn kan blive danskere, hvis de opdrages til at være det, og sådan har betingelserne til alle tider været for udvandrere. Udvandrere beholder noget af fædrelandet i sig, og sådan skal det også være. Man kan ikke skifte kultur, som andre skifter tøj, men man kan tillempe sig en ny kultur og lade sine børn blive en helhjertet del af den. Dette tillader islam ikke.. Islam anbefaler at lægge ud med at overholde landets love, men det er noget helt andet end helhjertet at skifte fra en islamisk til en demokratisk kultur opbygget på kristendom, og dette mindes vi jo dagligt om i medierne.

  Danskhed er ikke noget, man kan forære et andet menneske, som man synes godt om, det er ikke noget, man gør sig fortjent til, det stikker langt dybere, og det skriver jeg uden den mindste bagtanke Jeg tror faktisk ikke, at jeg selv ville have valgt at være dansk, hvis jeg havde haft muligheden, men det var det, der faldt i mit lod, og jeg er villig til at overtage arv og gæld.

 84. Af J Hansen Taasinge

  -

  http://gotfredsen.blogs.berlingske.dk/2017/07/23/ et-farligt-regime-af-foelelser/?_ga=2.264263693.361603557.1500564568-1181212733.1500564568

  Jer er hvad jeg satte ind på Gotfredsens blog:
  AF J HA NSEN – 24. JULI 2017 17:29
  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.

  Sendt fra min iPad

 85. Af J Ha nsen

  -

  “AF J HANSE N TAASINGE – 29. JULI 2017 17:45”

  Ja. Kim Olsen fortsætter med de falske syge indlæg.
  Han vil åbenbart gerne fortælle om sig selv.
  Nu gider jeg ikke, at nævne de syge gentagelser som Kim Ols en indsætter igen og igen.

 86. Af Hr. J Ha nsen

  -

  AF J HA NS EN – 29. JULI 2017 17:40.
  Et af versene Lem che.

  “Her hjælper ej gave, ej herre bøn,
  Men du får da den rette løn,
  Dig skjuler ej hule, ej tårn, ej mur,
  Du arme usselige kreatur.”

 87. Af John Laursen

  -

  En person der ikke ved hvad han skriver om, skriver: ___ ” nationalstaten opstod for 200 år siden som en omdefinering af, hvad folk tænkte og mente. ”

  En sådan uvidenhed skal rettes. Danmarks og andre europæiske nationers historie som nationalstater går meget længere tilbage i historien end 200 år.
  For Danmarks vedkommende går den danske nationalstats historie tilbage til i hvert fald 1219, hvor danerne kæmpede under deres smukke nationalflag, Dannebrog og sandsynligvis meget længere tilbage, helt tilbage til danskernes Dannevirke-grænse.
  Dansk sprog, dansk lov ( tingsretterne ), dansk kongedømme, dansk sæd og skik, var gældende.

 88. Af Niels Peter Lemche

  -

  J O H N L A U R S E N, rigtig. Hvis du tager op på F r e d e r i k s b o r g m u s e e t, så er det den version, du får. At det så var et johannitterflag, det er en anden sag. Der er vist også opstået problemer mht. 1219.

  H v e r a f d i n e punkter holder ikke for en historisk analyse, først og fremmest fordi du ikke aner, hvad en nationalstat e g e n t l i g er for noget.

  Og den med sproget: Ja, det danske sprog kom for alvor til v e r d e n med Molbechs indsats i første halvdel af 1800-tallet. Før det var der ikke noget standardsprog andet end det, som man brugte i cen tral ad mi ni stra tio nen i København.

  Det er ikke noget usædvanligt: Man ser det samme i næsten alle europæiske lande. Italiensk er det måske ældste sprog i
  Vesteuropa, der er nogenlunde intakt siden middelalderen. Det var nemlig toscansk, som det anvendtes på Dantes tid. Men prøv at se, hvor langt de kommer med det ude i landet. Prøv at tage en prøve på siciliansk. Og på samme måde med dansk: Der var indtil c. 1800 et væld af dialekter med egne grammatiske regler og udtale, så forskellige at almindelige mennesker — som det hedder — ikke havde mange chancer for at forstå hinanden. Hvis du er fra København, har du forsøgt at forstå en fra Vendsyssel, der taler sit eget sprog?

  Du skulle studere dette fascinerende emne bare e n smule.

 89. Af jan ulrik friis

  -

  Igår udefor i samfundet lå jeg selv i slipstrømmen af 2x F16, det var en god position, den bedste, ja sådant der virkeligt rykker, så J esper forstår udmærket din tale om krigsretorik, nu vi er midt i en islamistisk magtovertagelse af Europa og Danmark, USA/Frontex henter nemlig nu dagligt op langs Afrikas kyster, og sejler islamisterne den lange lange vej til Europa, til udslettelsen tilintegørelsen af EUs folk og nationalstater, kamtrænede unge islamistiske mænd, i millionvis vælter islamisterne op i stormløbet på Europa og Danmark, de er nu overalt, borgerkrigen helt forudsigelig!

  “Så nu står vi i kamp. Vi er midt i en eksistentiel kamp, og alle mand, der kerer sig om frihed og livet er forpligtet til at gå ind i den kamp. Fjenden, fundamentalistiske islamister, skal isoleres og knuses. Er det krigsretorik?”

  Midt i dette islamistiske exodus, denne etniske udrensning af det danske folk, der er kommet ned over os, hvor det danske folk tydeligvist helt nedprioriteret, bortprioriteret, for intet at regne, vi danske er overladt til os selv, i den grad at ingen længere prioriterer det danske folk, uønskede, lagt ud som kanonføde!

  Danmark et dejligt land, vi elsker vort land, vores stolte tusindårige kultur, men med islamisternes ankomst er det slut, freden forsvandt, fremtiden bliver uden plads til danske i vores tidligere så dejligt Danmark vort fædreland !

  Fædrelandskærlighed forstår islamisterne sig ikke på, for så var de selv blevet i deres eget fædreland, med ligesindede islamister, ligesom de der ikke elsker Danmark også burde forlade landet, I kender igen venligboerne – godhedsindustrien vores folkevalgte på deres onde gerninger, tager sig til kende som bizzar blødsødenhed, men i virkeligheden en kynisk etnisk udrensning af det danske folk!!

 90. Af Kim R Ols en

  -

  Jeg har byttet om på pillerne. Jeg er helt bims. Jeg skulle tage to af de brune og en sort. men har doseret helt forkert og ved en fejl også taget to af de røde.
  Så nu kan jeg ikke finde ud af det mere. Er jeg pædoKim, harald, Lis beth, naziKim, Lemc he.
  Kan jeg lide drenge?
  Hvem er jeg? Jeg kan ikke huske det mere, for jeg bruger så mange navne. Når jeg indsætter mine syge racistiske og perverse indlæg.
  Min sagsbehandler er bekymret, hun har ringet efter en vogn. Nu kommer den, den er rød.
  Men jeg er jo brun. Mig ikke forstå???

 91. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og så glemte jeg: Hedder Valdemar Sejrs lov ikke “J y d s k e l o v”? Den første danske lov, der var gældende i hele riget, var vist C h r i s t i a n Vs fra 1683.

 92. Af Finn Bjerrehave

  -

  De 10 bud, 1.ste bud: Du må ikke have andre guder, og i år 614 oprettede Muhammed ønsket om en Muslimsk bevægelse , hvor Allah er guden, og krigen mod Gud er begyndt, og se hvad disse udbrydere af det 1.ste bud har opnået i alle disse år, og selv gud måber, og disse udbrydere af Guds tro, betaler den højeste pris, nemlig det svære liv, og vi andre som modstandere, og uden samarbejde aldrig fred og velstand, og vi bestemmer selv.
  Det 1.ste bud. Finn Vig

 93. Af Je ns Hansen Tåsinge

  -

  Det jeg skrev på Gotfredsens blog var:
  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.
  – og det står jeg naturligvis ved som den intelligente, anstændige og humanistiske blogger jeg er!

 94. Af jan ulrik friis

  -

  ….igen i filter cirka 18:05………..

 95. Af Niels Peter Lemche

  -

  Når jeg nu gerne vil se korrekt dansk, så hedder det ikke “H v e r a f d i n e punkter holder ikke for en historisk analyse, først og fremmest fordi du ikke aner, hvad en nationalstat e g e n t l i g er for noget.”, som jeg skrev, men “ingen a f d i n e punkter holder for en historisk analyse, først og fremmest fordi du ikke aner, hvad en nationalstat e g e n t l i g er for noget.

 96. Af Kim R Ol sen

  -

  Min pattaya ladyboy vasker mit eneste par underbukser næsten hver uge.
  Hvis nødvendigt.
  Jeg lider af inkontinens og en slap muskel.
  Men den slags tager han sig ikke af.
  Jeg elsker mit fascistoide paradis.
  Her er ingen kommonister og muslim lovers.
  Jeg er en ægte humanist.
  Jeg sørger godt for min ladyboy.
  Og han for mig.

 97. Af Per Torbensen

  -

  Irak og Libyen blev primært smadret fordi ,de ville erstatte betalingen for olie med andre valutaer end den gængske Dollar som reserve mønt.Den dag olie handles i andre valutaer er USA på røven,deres seddelpresse går ganske enkelt kaput og den har kørt på højtryk i mange år.Det er virkelig synd for danske frivillige soldater,at de bliver misbrugt i et spil de ikke kender udgangen af og spillet fortsætter.
  Krigene i Mellemøsten og andre steder hvor USA besegler Verdenen med mindst 14 operative hangarskibe ,handler ikke om demokrati ,men om varer og ydelser på deres egne hylder til mindste pris uanset den menneskelige omkostning derved.

 98. Af Niels Peter Lemche

  -

  PER TORBENSEN, de har ti + 1 under opstart (Ford). Resten er skibe til helikoptere m.v. Altså attackskibe.

  Men det er klart, at dine venner kun har en plimsoller, der knapt kan sejle ved egen kraft.

 99. Af Niels Peter Lemche

  -

  PER TORBENSEN, de har ti + 1 under opstart (Ford). Resten er skibe til helikoptere m.v. Altså attackskibe.

  Men det er klart, at dine venner kun har en plimsoller, der knapt kan sejle ved egen kraft.

 100. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Der er en del naive debatdeltagere, som vil få sig en ganske ubehagelig overraskelse, når de hjemvendte “danske” islamforkæmpere begynder deres terror i Danmark. Hvorfor i alverden skulle de dog optræde anderledes i Danmark end i Syrien og Irak? Disse fremmede vil uundgåeligt udløse en blodig terror, og ligene af sagesløse danskere vil komme til at flyde i gaderne.

  Allerede nu bør man nøje overveje, hvad man selv vil gøre i en sådan situation, for man skal ikke regne med, at de slappe danske myndigheder har noget som helst svar på en sådan terror. Man vil bare samle ligene sammen og undskylde morderne, og man er jo nu begyndt at tale om, hvilken “behandling” de hjemvendte terrorister skal have. Men man kan ikke stoppe terror med pædagogik, det kan man kun på den gode gammeldags måde.

  Nej, det er forfærdelig trist, at der stadig er nogle overlevende fra kampen i Mellemøsten, der kan vende tilbage til Danmark, og vi skal nok høre fra dem, stol trygt på det!

 101. Af J Ha nsen

  -

  AF KAJ VILHELMSEN – 29. JULI 2017 19:08
  “Der er en del naive debatdeltagere, som vil få sig en ganske ubehagelig overraskelse, når de hjemvendte “danske” islamforkæmpere begynder deres terror i Danmark. ”

  Der er en del danskere som føler sig meget ubehageligt til mode.
  Når de ser, hvordan Kaj Vilhelmsen Lem che og Kim Olse n opfører sig på debatterne.

 102. Af lisbeth Sørensen

  -

  Vuf..

  Slet ikke blot islamister der mangler fædrelandskærlighed. Også lemcheisrealitterne og khadertyperne i blå blok. De har kun deres egen lille stamme for interesse. Samme med liberalisterne.

  Krigsfanatikerne i blåside interessere sig også kun for egne penge? For det er da ikke DK de har beskyttet i iraq?

  Drejer sig om stammeforhold her!

  Også et i fifleriet?

 103. Af lisbeth Sørensen

  -

  Vilhelmsen,

  Den danske stat har allerede udmeldt hvor bekymret de er mht typer som dig og nok, juf m.fl? Mere end syrienskrigere endda!

  Og i har begået langt mere terror i Skandinavien mht antal af døde end dem? Jeres breivikske rollemodel 80 børn alene?

 104. Af lisbeth Sørensen

  -

  Korrekt lemchen.

  Vi i vesten har sponseret dit ziohjemlands militæromkostninger.

  Dette skal slutte nu. Og en økonomisk verdensboycut mod dig og dine der.

  Olieprisen faldt kun fordi zionisterne i USA ønsket at gøre det ondt på Rusland og venezuela. Som fru Krarup skriver i sin kommentar i b, så er en russisk boycutt counterproductive. Ledes Nato af folk fra lemchenlandet i Mellemøsten? Jo det gør det nok!

 105. Af jan ulrik friis

  -

  NU kom mine 2 indlæg ud af filteret: 14:57 & 18:07
  ….læs eller genlæs…..Islamisterne har allerede overskredet deres velkomst!…….

 106. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Torbensen
  “Den dag olie handles i andre valutaer er USA på røven,deres seddelpresse går ganske enkelt kaput og den har kørt på højtryk i mange år.”

  Verden har besluttet at vi alle betaler i Dollar.
  Hvordan ville de ellers kunne føre krig og kunne opretholde en krigsmaskine 24/7.- 365. Sovjetunionen gik konkurs p.g.a. oprustning og våbenkapløb.
  Til gengæld fik rumkapløbet igang sat en kæmpe teknologisk udvikling og meget fremskridt for alle.

 107. Af Henning Svendsen

  -

  Er man gudstro så er det Vel de hellige skrifter man retter sig efter og her kan man fedte for sin Gud på mange måder og selvmordsbælter bliver nok snart afløst af en æske tændstikker-så kan alle være med-ja vi har kun set begyndelsen?!-Europa er for lille til at rumme en kristen Gud !-med FN som førerhund tordner Islam ind over vores grænser og målet er nok at plante deres snotklud på Nordpolen og gøre krav gældende.

 108. Af Kim R O lsen

  -

  Debatten er afsporet.
  Ejer kummunisterne deres navne?
  Har jeg ikke lov til at skrive i kommonust navne?
  Jag har lov til at indsætte indlæg i komunisternes navne.
  Det gør jeg i alle blogs.

 109. Af John Laursen

  -

  29/7 2017 Kl. 18.24

  En nationalstat er et hjemsted for en befolkning med samme sprog, med et fast afgrænset territorium, med love,med samme sæd og skik, med en centralmagt – konge eller andet. Alle disse ting har karakteriset Danmark siden Dannevirke-grænsen blev bygget.

  Retslige spørgsmål blev afgjort på tinge, beliggende over hele Danmark. Ting . Fælles – germansk,oldnordisk, hing – historisk forsamling af befolkningen inden for et vist område til offentlig rådslagning og afgørelse af retssager. Centralmagten var kongen. Og sproget var dansk, i den forbindelse er dialekter ligegyldige.

  Nej, Dannebrog var ikke et Johanitterflag. Det stammer fra den store, indflydelsesrige Hviide slægts våbenskjold.

 110. Af R. Harald Kristiansen

  -

  L..i..s.. b .e t h.
  Din viden om Danmark er ikke imponerende. En kartoffeldansker (kartoffeltysker hedder det faktisk) er en dansker af tysk afstamning. Der er ikke noget, der hedder kartoffeldansker. Kartoffeltyskerne kom fra Sydtyskland. Se nu at få læst noget om “dit hjemland”. Du er slet ikke uvidene, der findes ikke ord over det du er.

 111. Af Niels Peter Lemch e

  -

  Alle er vist kun ude på at kloge sig.
  Jag er professor.
  Godt nok kun i overtro.
  Men hvad betyder det?
  Jeg gennemførte.
  Til alle jer uenige, forrædere, uslinge, debatspoilere.
  Jeg kommer efter jer.

 112. Af lisbeth Sørensen

  -

  Katoffeldansker er et kendt dansk udtryk. Som er kommunefarvet dansker. Men du er jo en fremmede og forventes ikke at vide meget om Danmark ,og er derfor undskyldt!

  Hvad du er, er en islandsnasser på danskeren. I stjæler vores uddannelser, job ingen dansker bør frivilligt i gedelandet. Rosajertand må tage hjem. Titusindvis har vi nu uddannet af jer gratis her. Dette skal slutte nu.

  Danskere før islandske i Danmark. Tak!

 113. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og J e s p e r , s k i d e r i k k e r n e her holder sig heller ikke tilbage fra at poste i andres navne. At det er ulovligt, generer hverken dem eller Berlingske debatredaktion, som ikke stopper det.

  Vi taler her om indlægget 20:34

 114. Af Niels Peter Lemche

  -

  JOHN LAURSEN , ja, du er dybt forankret i nationalromantikken fra … det 19. årh.

  Du kender vel den om konen, da hun så sønner hænge i galgen i Varde: Tak du din skaber for, at du ikke endte for Riber ret!

 115. Af Niels Peter Lemche

  -

  JOHN LAURSEN , ja, du er dybt forankret i nationalromantikken fra … det 19. årh.

  Du kender vel den om konen, da hun så sønner hænge i galgen i Varde: Tak du din skaber for, at du ikke endte for Riber ret!

  Og jeg skulle have tilføjet, at, nej, din definition er ikke korrekt. Og må derfor konkludere, at du ikke har en idé om, hvad du taler om.

 116. Af Rune Gunnersen

  -

  “som at blinke med øjnene” – er det ikke fordanskning af “in the blink of an eye” smeltet sammen med det danske udtryk “uden at blikke med øjnene”?

 117. Af bent jensen

  -

  VI ER PÅ VEJ MOD ØKONOMISK DEROUTE PLUS RAGNAROK-AGTIGE TILSTANDE MED VELFÆRDSKOLLAPS, VOLD, TERROR OG MASSEVIS AF TRAGEDIER OG DØDSFALD

  JHFs debatoplæg er glimrende og rummer megen sund fornuft. At Danmark nu befinder sig i nok den største og værste krise nogensinde, kan selv forvirrede, røde og radikale typer som le mche, li s beth, sti ne bos se, zenia og so fie car sten ikke bortforklare. Men det er ikke kun fanatikerne fra Afrika og Mellemøsten der er problemet. Det er også vores politikere, medier og hele godheds/indvandringsindustrien. Se hvordan skandale-fabrikken Chrborg smadrer løs på vores kultur, demokrati og infrastruktur. Både velfærden, postvæsnet, forsvaret, sundhedsvæsnet, skattevæsnet, skolerne og de danske hjem og familier tæppebombes med forringelser, lukninger og nedskæringer. Ja, listen over områder der hærges af dødssyge indgreb, overgreb, angreb, skandaler og “reformer” er meget længere. Ligesom Sverige er vi nu på vej mod anarki, barbari og det rene ragnarok pga. kommunisme, feminisme, pladderhumanisme og politisk uduelighed og korruption. Se den korte, snap hanen, avpixlat, newspeak og “merkels migrant crisis”

 118. Af M Jørgensen

  -

  R Harald K
  Kartoffeldansker er et slangord der bliver brugt om etniske danskere i indvandrermiljøet : en hvid kartoffeldansker;:

 119. Af Flemming Lau

  -

  Apropos Dannebrog og Johanitternes riddernes fane! Krak de Chevalier i Syrien og Antvorskov kloster blev begge bygget i 1164!

 120. Af lisbeth sørensen

  -

  Katoffeldansker er et ord som har været brugt nok i 100 år. Dengang borgerligheden ikke var så selvigtig og overalt..ca 80ernes yuppitid hvor ordet gik ud af drift mestendels. Og fra da danskerne stadig havet lidt selvironi tilbage. I nyere tid kom så katoffeltyskere så til kun i nær brug. Mens kommunefarvet blev bibeholdt. Kartofler ses jo ikke længere som god spise? 🙂

  I Randers området bruges det stadig. Bloggerne er derfra. Og meget familie der selv i området som i venssysel. De har stadig selvironi.

 121. Af lisbeth sørensen

  -

  Kat offeldansker er et ord som har været brugt nok i 100 år. Dengang borgerligheden ikke var så selvigtig og overalt..ca 80ernes yuppitid hvor ordet gik ud af drift mestendels. Og fra da danskerne stadig havet lidt selv ironi tilbage. I nyere tid kom så katoffeltyskere så til kun i nær brug. Mens kommunefarvet blev bibeholdt. Kartofler ses jo ikke længere som god spise? 🙂

  I Ra nders området bruges det stadig. Blogeren er derfra.. Og meget familie der selv i området, som i venssysel. De har stadig selvironi.

 122. Af hans andersen

  -

  Muslimerne erklærede krig mod resten af menneskeheden for 1400 år siden, og ifølge deres overtro må de ikke indgå fredsaftaler, kun de mest intelligente befolkninger har fattet dette Japan og Sydkorea her er islam uønsket.

 123. Af Jan Sørensen

  -

  “Vi er i krig med fundamentalistiske islamister”, skriver du.

  Sludder.

  Der dør ikke flere danske af islamisk fundamentalisme end der dør danske ved at gå over for rødt lys.

  Nej min ven, problemet er, at vi er i krig med total muslimsk masseindvandring i Danmark.
  Hastigt stigende.
  Snart påståede flygtninge, snart “familiesammenførte”.
  10. – 20. 000 årligt.

  Men der er jo fy, fy, og fy at nævne problemet.
  Det eneste problem vi danske skatteborgere faktisk har i dag.

  Danske medier og danske venstreorienterede fra EL til R er vildt benovede over islamismens storslåede sejre.

  Byder alle islamer velkommen hid til Dannevang til evig overførsel for sig selv og sine efterkommere. Det har vi nu set i 3 generationer siden 60’erne. – I følge alle seriøse statistikker.

  Den har vi hørt før fra R, i 1940:

  ”De store tyske sejre, der har slået verden med forbavselse og beundring” , meddelte R.

  Og R opfordrede indstændigt i 1940 og resten af krigen til stikkeri af danske modstandsfolk, som R anså som værende væmmelige landsskadelige personager.

  I dag er enhver borgerlig dansker landsskadelig med manglende intellektuel formåen, i R’s landsskadelige tankegang!!
  At R hastigt nærmer sig spærregrænsen kan ikke undre?

 124. Af G. Sørensen

  -

  Når politiet ikke længere kan klare at fange de lovløse, så de kan blive straffet, tager selvtægten over.

  Hvis jeg f.eks. smasker en møgirriterende unge, der plager andre legende børn, et par på kassen. Og hvis det er ungens forældre, der skal bestemme straffen til mig. Så kan den gå hen at blive temmelig hård. måske de endda ønsker jeg skal miste den hånd der slog. Hvis det er politi og domstole, der skal idømme straffen bliver det nok en bøde og betinget fængsel.

  Der er grund til at frygte selvtægt. Og grund til at frygte den skjulte kriminalitet, der allerede nu foregår her i landet og som aldrig bliver anmeldt og gjort bekendt.

 125. Af John Laursen

  -

  29/7 2017 Kl. 20.52

  Nå, tænkte jeg det ikke nok. Du ved ikke engang hvad nationalromantik er for noget.
  Til din oplysning kan jeg oplyse dig om at Nationalromantikken var en litterær genre fra ca. år 1800 til 1870.

 126. Af Lisb eth Sør e nsen

  -

  Undskuld min dårlig Dansk!

 127. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Boycot hedder det på dansk. Ordet er afledt af navnet (Charles) Boycott. Boycott på engelsk.
  Boycut(t) er nok noget helt andet.

 128. Af Benny B

  -

  “22.19-22 …Til dem, der er vantro, vil der blive skåret klæder af ild. Kogende skoldhedt vand skal gydes over deres hoveder, så deres indvolde og hud smelter.”

 129. Af Niels Peter Lemche

  -

  JOHN LAURSEN, ja, og det så ikke ærgerligt,at du stadig ligger under for den!

  I øvrigt slog jeg efter med hensyn til Hvideslægtens våbenskjolde: Der er intet dannebrog her. Hvor du har det fra, det ved jeg ikke. Farverne var blå og gule.

  Men der ser ud til, at du ikke rigtig forstår, hvad det er, du har at gøre med. Jeg tror ikke, at du har uddannelse til kritisk at beskæftige dig med nationalitetsbegrebet. Men du må da gerne opgive dine kilder.

  Og mht. 1219, så er der noget, der tyder på, at legenden oprindeligt sigter til et slag i 1208 og
  ikke 1219. Det redder Guillou for en brøler, når han påstår, at den danske hird ved Gestilren 1210 bar rød-hvide farver. Ikke at Guillou vidste det.

 130. Af Niels Peter Lemche

  -

  JOHN LAURSEN, ja, og det så ikke ærgerligt,at du stadig ligger under for den!

  I øvrigt slog jeg efter med hensyn til Hvideslægtens våbenskjolde: Der er intet dannebrog her. Hvor du har det fra, det ved jeg ikke. Farverne var blå og gule.

  Men der ser ud til, at du ikke rigtig forstår, hvad det er, du har at gøre med. Jeg tror ikke, at du har uddannelse til kritisk at beskæftige dig med nationalitetsbegrebet. Men du må da gerne opgive dine kilder.

  Og mht. 1219, så er der noget, der tyder på, at legenden oprindeligt sigter til et slag i 1208 og
  ikke 1219. Det redder Guillou for en brøler, når han påstår, at den danske hird ved Gestilren 1210 bar rød-hvide farver. Ikke at Guillou vidste det.

 131. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og så, JOHN LAURSEN, definitionen på nationalromantikken i Den Store Danske: “nationalromantik, bevægelse, opstået i Europa i begyndelsen af 1800-tallet, der forenede romantikkens indfølende dyrkelse af naturen og middelalderhistorien med de nationale strømninger i tiden.”

  Der er meget, du skal have læst op på.

 132. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og så, JOHN LAURSEN, definitionen på nationalromantikken i Den Store Danske: “nationalromantik, bevægelse, opstået i Europa i begyndelsen af 1800-tallet, der forenede romantikkens indfølende dyrkelse af naturen og middelalderhistorien med de nationale strømninger i tiden.”

  Der er meget, du skal have læst op på.

 133. Af Niels Peter Lemche

  -

  G. SØRENSEN, du tegner en situation, der giver den bedste grobund for mafiaen. Den tilbyder beskyttelse, når myndighederne ikke kan klare det, for man kan ikke fratage mennesker deres krav om retfærdighed.

 134. Af lisbeth sørensen

  -

  “at det er ulov..ligt, ge..nerer hverken dem eller Be.rling.ske de.batreda.ktion, som ikke stop.per det.
  Vi tal.er her om indl..æg.get 20:34”

  St.op med at skr.ive i dit eg.et nav.n, le..mche.n…Øj.eblikk.eligt!..Eller du bliver an.m.eldt til po.liti, p..et, f..e, spejd.ernes lan.dsorganisation, B og jød.is.kekv.indersfrihedsorganisation, såvel som indv.andre.rnes lan.dsorga.nisation!!!!

  Men hvis det utroligt nok skulle vise sig at indl..æget ikke er skre.vet af d.ig selv, støtter jeg op om at folk kun skr.iver i deres eg.et na.vn…Eller ihvertfald blot i samme fals.ke som Hr.R..os.a? ser at k.o ovenover skriver i mit igen..Normalt..
  .Underte.gnede skriver aldrig og har aldrig gjort det ,i andr.es nav.ne. Intet ødelæg.ger en bl.og mere.

  “Danske med.ier og danske ven streorien terede fra E
  L til R er vildt ben
  ovede over isla mis..mens storslå.ede sejre.” J S

  Kun borge.rlige blok der er dette!

  Derfor mere end fordoblet de/i ind.vandrerantallet under V K O?..

  Derfor er 2oo.ooo arbejdssøgende blevet registreret over 2 år og lidt her i DK nu under Ny.este Lav..K..O..Og ca. 35.ooo asy lanmodtagere som alle bliver stat sborg.ere og bliver til loo.ooo med de kommen de fami.liesammenfø.relser..

  Borger.ligeblok er altid den velfær.dsfo rringe.nde og indv.andrerven.lige bl.ok..

  Enh.edslist.en har landets stra.mm.este indva.ndringspolitik, da kun de er imod ud.enlan.dsk lø.ndump.ning..Hvilket ihvertfald fra.sort.ere mange øs.teuro.pæere..Men bor.gerlig er for lø.n.du.mpning og velfæ..rdsforringe.lser..Og deres men.ing er at in.dvan.drer er godt for Danmark ,for intet andet gør dem selv så r.ig..e i top 1%..

  I borger..lige stem..mende der ønsk.er en str am indv.andring, er ble..vet h.oldt for n a..r i 3o år..Og klo gere af det er i ikke blevet over tid, som sidste valg viste?.

  I k.øb.er alt af den borg.erligepropa ganda frit og kvit..Ikke klo..ge nok til at have noget at s tå i mod med!

  De ru dover er R bo..rgerlig? Så naturligvis støtter de de andre bor g.erlige s part iers venlige ind vandrerpol.itik? Et liber..alistisk parti, blot med lidt opba kning til bil lige pointer om bø.s..ser mv. Den dag det parti forsvin.der ud af Dansk poli tik, bliver virkelig en vidu nderlig dag.

 135. Af lisbeth sørensen

  -

  Nå, fandt endelig fyordet til sidst efter 12 forsøg..Var det B.o.r.ger…l.i g?
  Hvis bloggeren gider kan han altid sætte det første nogenlunde læselige indlæg på? Ellers må i leve med den..Og nu forsøger vi at få anden del af kommentaren på..

 136. Af lisbeth sørensen

  -

  Nå, fandt endelig .f.y.ordet til sidst efter 12 forsøg..Var det B.o.r.ger…l.i g?
  Hvis blog.geren gi..der kan han altid sætte det første nogenlunde læ.selige indlæ.g på? Ellers må i leve med den..Og nu forsøger vi at få anden del af komm.entaren på..

 137. Af lisbeth sørensen

  -

  G.sø.re..nsen..

  Absolut burde du miste en hånd, hvis du slå..r et barn som en voksen mand..Måske gives til en gla.diatorkamp uden beskyttelse mod en t.yr i Spanien?
  Din fjernelse kan vel betale for sig selv da?

  Undertegnede erindre da jeg var 9 år og fik bank af en borgerlig mand på en nabo vej hvor jeg opvokset..Jeg havet godt nok lige eksploderet hans postkasse da det var nytårsaften , men han gav mig knytnæveslag mv. indtil blodet flød..4 fædre fra vejene omkring mødte op og gav ham en røvfuld han aldrig glemmer, så en ambulance måtte møde op..Han politianmeldte intet naturligvis..I i årene derefter holdte han sig langt fra mig. Møder stadig disse heltefædre engang imellem og er stadig taknemligt. og vil gøre det samme for et andet barn i nød i dag. Selvtægt er helt acceptabelt ved børnevold.

 138. Af lisbeth sørensen

  -

  ” for man kan ikke fratage mennesker deres krav om retfærdighed.”

  JO, det kan man godt..Og det skal et samfund også gøre. Mm det drejer sig om børnevold mv. Tand for tand som israelitterne snakker om, er gammel overtro blot, og skal aldrig tillades i et moderne samfund..

  Der er en grund til at Norge kun har 2o% gentagere i kriminal systemet over for USA´s mener 84% eller sådant..At det betaler sig at satse på rehabilitering. Og Danmarks er ca. af det halve af Norges blot..Vi burde så afgjort kopiere det Norske kriminalsystem .

  “Af R. Harald Kristiansen – 29. juli 2017 21:37
  Boycot hedder det på dansk. ”

  Boycot Islandnassere i det Danske uddannelsessystem med det samme tak…

  Boycutt iceland freeloafers immediately, thank you! (nasser kan sådant set ikke oversættes direkte til engelske mener jeg!)

  Af Lisb eth Sør e nsen – 29. juli 2017 21:36
  Skriv i eget navn psyKO..Tak

 139. Af R. Harald Kristiansen

  -

  L I S B E T H hvorfor skiver du “Jeres breivikske rollemodel…” i en kommentar om danskere. Jeg troede, at du var dansker? Nu får jeg også at vide, at muslimer kalder danskerne kartoffeldanskere. Det vil sige brugen af ordet kartoffeldansker er højst 50 år og noget man bruger blandt muslimer. Nu er jeg også bare islænding med islandske, danske og finske aner, hvad ved jeg om muslimer. Måske har jeg bare meget høflige muslimske venner og bekendte. Meget tyder på, at L S’s temperament går af med hende og hendes skrivevenner og her får de afsløret deres had mod danskere og vesterlændinge. Vores tyrkiske medborger Mehmet Sami Gür udtrykker ofte, at Vesten er på vej, ad Hekkenfeldt (Hekla) til og kun et muslimsk tusindårrige kan erstatte vores perverterde vestlige verden. Der er noget, der tyder på, at nogle af vores muslimske medborgere hader og foragter os. Når man skimmer bloggen, kunne det tyde på, at hadet og foragten er gengældt. Dette kunne give anledning til bekymring for fremtidigt fællesskab muslimer og kulturkristne imellem. Mine muslimske venner og bekendte fortæller mig, at somaliere, libanæsere og palæsinensere er de sværest integrerbare indvandrere i Danmark.

  M. Jørgensen tak for beskeden om ordet kartoffeldansker. Svin og luder har jeg derimod hørt brugt.

 140. Af R. Harald Kristiansen

  -

  L S jeg er ikke Kim. Det kan du se på min tekst. Jeg er kun på bloggen for at øve dansk.

 141. Af R. Harald Kristiansen

  -

  L S jeg er ikke Kim. Det kan du se på min tekst. Jeg er kun på bloggen for at øve dansk..

 142. Af Jan Petersen

  -

  Indrømmet, jeg er kommet meget sent ind i denne “debat” – og kan se jeg ikke just er gået glip af noget. Vil blot påpege det utrolig ringe i at omtale en eller anden – cand.mag. og tjenestegørende soldat i Hæren, Niels Jespersen og en anden Johan Christian Nord – UDEN link til omtalte artikler. Jeg Googlede selv Niels Jespersen artikel (følger nedenfor), gider ikke Google Johan Christian Nord. Men Jesper Holm Frederiksen, gør lidt bedre hjemmearbejde til næste indlæg – OK 🙂

  Kongemærkehipsternes ubehagelige krigsretorik
  Tirsdag D. 18. JULI 2017 KL. 16:00
  https://www.b.dk/kommentarer/kongemaerkehipsternes-ubehagelige-krigsretorik

 143. Af R. Harald Kristiansen

  -

  L S
  Kartoffeltyskerne kom til Danmark/Jylland omkring 1759 fra det sydlige Tyskland. Det er vist ikke helt korrekt det du skriver i din kommentar kl. 21.07. Ordet kartoffeltysker er meget ældre end muslimers brug af øgenavnet kartoffeldanskere. Du og J H er suverænt de flittigste brugere af øgenavne på bloggen. Men fakta interesser dig ikke rigtig. Jeg føler mig forpligtet til at oplyse dig lidt. Vi kan ikke lade dig vandre rundt i et evigt mørke.

 144. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos kartoffeltyskere, formentlig et rimelig valid link her:

  Kartoffeltyskere
  https://da.wikipedia.org/wiki/Kartoffeltyskere

 145. Af Lisbeth sørensen

  -

  “L S jeg er ikke Kim. Det kan du se på min tekst”

  Ved godt at du kun skriver skriver i egen tilkendegivet falsk indentitet i “eget navn”, som du har sagt!..Kommentaren af bloggeren Kimpolsen-psyKO..Men følg venligst b blogreglerne i fremtiden, og skriv i eget navn , tak..

  ” Nu får jeg også at vide, at muslimer kalder danskerne kartoffeldanskere.”

  Fra en fremmed til en anden fremmed naturligvis..Slå bare ordet “katoffeldansker” op, og du vil finde tusindvis af seriøse indlæg i medierne fra information mv. At du tror på en anden fremmed borger, siger alt. Men ja, du er undskyldt som fremmed og ikke Dansker..Vi forlanger ikke at i ved alt om Dansk kultur! Blot at i er istand til at lære mens i er, før i skal hjem igen..

  “Nu er jeg også bare islænding med islandske, danske og finske aner”

  Ja ja..I forgår blot islæninge..I dag Dansk og finske aner og i morgen engelske, amerikanske og russiske uden tvivl….Du er gennemskueret som den charlatan af en islandsk borger du er, der lever af Danske penge, og har fået alt foræret her i landet af Danskeren og på hans og hendes bekostning. .

  Ingen Dansker har inviteret hr.Rosa som gedepasser til DK? Vi har ikke fået lov at stemme om i burde have ret til at komme ind i landet? Om vi ønsker at vi uddanner jer før en Dansker?

  Og lad forslaget her gå videre til folketinget..
  Danmark er træt af den frie indvandringspolitik i har ført. Lad os stemme om dens fremtid,,Hvem, hvorfra, hvor mange? Og nu tak, før det er for sent!

  Giv os nu vores demokrati tilbage plutokratiskefolketing af Danmark..Lad det Danske folk bestemme? I har ingen ret til at nægte os det?!

 146. Af Lisbeth sørensen

  -

  Katoffelislæningene er her forresten i titusindvis Hr.Rosa?

  Og i skal naturligvis hjem igen..Ingen Danskere har da inviteret jer, via ønske?

  Og naturligvis skal Danmark stemme om vi ønsker islandskenassere eller ej i det Danske uddannelsessystem og jobmarkedet?

  Vi kan ikke overlade denne magt til politikerne alene som er købt af industrien i sin majoritet, og blot ønsker flere og flere løndumpere og indvandrer?..Derfor skal vi have folkeafstemninger på indvandrerområdet mv.

 147. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Du har en kort hukommelse L I S B E T H. S med de mange opdigtede navne. Martinez hed du engang. Da du startede med L S forsvandt Teddy Bjørn Olsen. Jeg modtog aldrig SU L S. Jeg arbejdede hele min studietid. Du arbejder til gengæld ikke. Du blev aldrig færdig med dine studier, du er bitter. Det skinner igennem i alle dine tekster.

  Det er nok ligeså fornuftigt at forbyde mennesker, som ikke kan stave til boycot og parallellsamfund at stemme, som kun at tillade ateister at stemme. Du er ikke ateist L S. Du er bare en splidmager..

 148. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Gå i seng L S. Må gud være med dig. Jeg har ikke tid. Og lad nu være med at spilde mere tid på indeholdsløst og giftigt sludder.

 149. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Gå i seng L S. Må gud være med dig. Jeg har ikke tid. Og lad nu være med at spilde mere tid på indeholdsløst og giftigt sludder..

 150. Af lisbeth sørensen

  -

  Frk Harald,

  Nu har hjemmebrænderiet vist taget overhånd igen? Fermenteret på gedeben, torsk og edderfugle?

  Må Nordstjernen snarest føre dig hjem til egne. Danmark er åbenbart ikke stedet for dig. Jeres manglende humor mv. Man kan nasse i mange andre lande? Fx Finland? Vil de ikke have dig? Held og lykke der!

 151. Af John M

  -

  Se hvor sørgeligt enhver debat er i landet kaldet Danmark.

  fyldt med maxister der ødelægger enhver debat
  Så længe DRR TV kan ansætte fordele og kneppe løs på den arbejdende daner

  Selv stats medie har igen debat.?

  Der er ligesom I ikke har forstået, vi har tilgang på tusinde hver mdr.

  Fortsæt med at ødelægge og forhindre enhver debat om det !

  Jeres censur virker ikke !

  I HAR skabt os , og vi vokser uden for msm,

  Held og lykke

  Hver og èn vil stå til ansvar for det danske folk, når vi releaser

  Hvèr og èn

  MÅL NO !1
  DDR TV !
  “vores alle sammen”

 152. Af Thomas egeskjold

  -

  Det er en ældgammel krig der startede da vores Allierede via deres CIA. gennemførte et kup imod en demokratisk valgt regering i Iran, for at indsætte deres egen USA venlige mand (shaen) Og altsammen for at få fingerne i deres olie.

 153. Af Arvid Holm

  -

  Når Danmark og andre vestlige lande fører krig i islamiske lande, begrundes det altid med fine, humane hensigter.
  Modstandere af krigene afviser de pæne begrundelser som løgnagtige, og anfører i stedet lavsindede motiver.
  Men det er komplicerede situationer, hvor man kan argumentere for nærmest hvad som helst på det grundlag, som man selv finder på.
  Nu mener en del debattører, at krigene medfører terror som hævn.
  Tilsyneladende mener de, at krig i islamiske lande har terror som en konsekvens, vi bør acceptere, for vi har selv været ude om det?
  Deri ligger dog, at vi i strid med retssystemets princip accepterer privatpersoners ulovlige selvtægt.
  Men såvidt jeg ved, er det kun i tilfælde af gensidige fornærmelser, at overgreb ophæver hinanden.
  Ved andre lovovertrædelser skydes staten ind mellem kamphanerne som den forurettede part med den begrundelse, at statens love tilsidesættes med de ulovlige handlinger.
  Både det oprindelige overgreb og hævnen kategoriseres som særskilte lovovertrædelser, der i det store og hele straffes hver for sig uden modregning.
  Kun derved eliminerer retsstaten hævn/vendetta som rimelig/acceptabel adfærd.

 154. Af J Ha nsen

  -

  AF R. HARALD KRISTIANSE N – 30. JULI 2017 0:54

  “harald” er syg i hovedet.
  Hvorfor blander han mig ind i det ævl, som han skriver til andre kommentatorer?
  “haralds” løgnehistorier, racistisk intimidering med øgenavne, stråmænd og personangreb er ikke interessant.

 155. Af P Christensen

  -

  Læren af den megen i uro i Mellemøsten er:
  vi skal ikke derned – og de skal ikke herop.
  Alt for meget af deres uvæsen er nu blevet udbredt i vore samfund.

  Uansat om Europa handler i forhold til uro eller ej, får vi kritk for det.
  Verdens øvrige lande er (uden at modtage kritik) passive i forhold til Mellemøsten
  – men de har jo heller ikke selv ukrudtet i baghaven.

  Det er naivt at tro at Mellemøsten har fundamentet til demokrati og fred.
  Det vil i givet fald tage generationer – ja måske århundreder.
  Det ligger i deres kultur hvor fundamentalistisk religion stadig er stærkt funderet.
  At have stærke mænd og ikke demokrati er deres valg, som vi ikke skal blande os i.

  Der er dog enkelte fællesnævnere mellem Mellemøsten og vore vestlige samfund.
  Eksempelvis det vestlig velfærdssamfundet, hvor borgere fra Mellemøsten gladeligt
  har taget imod tilbud om at lade sig passivt forsørge af de vestlige skatteydere,
  der er faldet i ryggen af egne politkere.

 156. Af J Ha nsen

  -

  AF NIELS PETER LEMCH E – 29. JULI 2017 20:49
  “s k i d e r i k k e r n e her holder sig heller ikke tilbage fra at poste i andres navne.”

  Lemc he synes ellers, at det er fint, at Kim R Ols en indsætter indlæg i vi andre navne.
  Og ved Lemc he selv hvad han indsætter om aftenen?

 157. Af Benny B

  -

  Koranen maler et meget klart billede af islams dna.
  Godheds populisterne burde læse den,.

  “4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem. Tag ingen af dem til ven eller hjælper!”

 158. Af Henning Svendsen

  -

  Vores Proffessor har en løsning på Mellemøsten!-giv de forskellige deres egne jagtmarker tilbage
  Og det er da også en god løsning !-det ligger jo i vores Gener. At vi søger sammen med ligesindede bygger et Plankeværk og sætter vagt ved porten
  Israel har i mange tusind været :hjemløs:kun sølle 80 år har været under eget flag
  Alligevel påstår vores Proffessor at Nationalstaren er en nyere opfindelse
  Så på godt og ondt så er Nationalsten bedste garant for fred og fordragelighed
  En indrømmelse som vores Proffessor af vanvare tit får vrøvlet ud
  Hvad Arvid Holm skriver er lidt uforståelig!-vores ageren i Mellemøsten skaber en meget farlig fjende !–den ensomme hævner og hidtil har vi sluppet billigt men det kan blive til et sandt helvede med Ragnarok og Atombomber. som eneste løsning.

 159. Af J ens Hanse n

  -

  AF J HA NSEN – 24. JULI 2017 17:29
  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.

 160. Af Peter Nielsen

  -

  “AF THOMAS EGESKJOLD – 30. JULI 2017 4:34
  Det er en ældgammel krig der startede da vores Allierede via deres CIA. gennemførte et kup imod en demokratisk valgt regering i Iran, for at indsætte deres egen USA venlige mand (shaen) Og altsammen for at få fingerne i deres olie.”

  Vrøvl, det forløb er ikke “ældgammelt”, men det er islams indre opgør, som starte for 1400 år siden og stadig pågår med millioner af ofre.

  Alt sammen skal skrives i to ord, og det hedder fingrene og ikke fingerne.

 161. Af Niels Peter Lemche

  -

  H E N N I N G S V E N D S E N, hvis jeg skulle markere alle fejlene i dit indlæg blev det en hel artikel. Er det ikke sjovt, at der ikke var noget der hed Israel mellem 132 eft.Kr. og 1848? Som Yigal Yadin hilste Ben Gurion, da han havde udgravet Bar Kochbas breve fra Wadi Murabbat, hvor romerne havde ladet ham dø af sult: En hilsen til Israels leder fra hans forgænger (titlen er nasi’ Jisrael).

  Ja, og n a t i o n a l i s m e n som garant for fred: Ein Reich, ein Volk, ein Führer! Jo godav do!

 162. Af Niels Peter Lemche

  -

  I Danmark skulle det måske hedde: Ét rige, ét folk, og én Løkke!

 163. Af Niels Peter Lemche

  -

  T H O M A S E G E S K J O L D, dit indlæg er faktuelt forkert. Den sidste shah blev shah, da hans far, shaen, blev fjernet, da englænderne og russerne tog kontrol med Iran i 1941. Der var ingen amerikanerne på banen på det tidspunkt. Det har der så muligvis nok været, da Mosaddeq blev styrtet i 1951. Men det korte af det lange er, at Mohammad Reza Pahlavi var shah af Iran fra 1941 til 1979.

 164. Af Niels Peter Lemche

  -

  Rettelse: Mosadeq blev styrtet i 1953.

 165. Af Helge Nørager

  -

  Kongemærke.
  Da ingen har kunnet forklare hvad en kongemærkehipster er.

  Lidt historie, i 1941 begyndte befolkningen at gå med et lille mærke i revers på jakker og frakker.
  Det var et symbol for Chr. X.
  Min fader havde denne nål, på samme tid begyndte alsang at komme frem, som aktiv i Københavns sporvejes kor, var min farfar, en af arrangører af første koncert i Tivoli, det blev en tradition, og kongemærke var højeste mode i København, den sommer.
  Senere blev det et diskret symbol overalt i landet.

  Men er det det som hentydes til ?.
  Kongemærket var et symbol på fædrelandskærlighed, og et udtryk for foragt for besættelses magten som ikke kunne straffes.

  Men har let svært ved at se relation til dagens problemer i Danmark.

 166. Af Benny B

  -

  Koranen:

  88.5-7 De (vantro) skal brændes i flammende ild, drikke kogende vand og de skal æde torne og tidsler

  Elsk din næste, siger de gode hele tiden , men kender de islam og muslimers hensigt?

 167. Af Peter Nielsen

  -

  “Ja, og n a t i o n a l i s m e n som garant for fred: Ein Reich, ein Volk, ein Führer! ”

  Ih ja, samme grundtanke som EU. Uhyggeligt som tingene gentager sig.

 168. Af Erik Skifter

  -

  Kære Berlingske
  Hvorfor lukker I ned for kommentarfeltet i flere blogs, hvor emnet er en smule kontroversielt og måske tabubelagt. Senest her Mikkel Anderssons blogs hvor emnet er hvorfor humanisterne ikke længere høres og tages alvorligt i udlændingedebatten. Det er en udvikling vi ser mere og mere af, hvilket er uheldigt.

 169. Af Søren Koblegaard

  -

  Du læser ikke hvad der står. Niels Peter Lembke. Nadim er mig bekendt muslim, det er normalbetegnelsen for dem, der fødes ind i Islam. Der er ikke noget belæg for at bruge hende som eksempel, på hverken for eller imod Islam, hun ser jo ud til at have valgt vor vej. Men det ændrer jo ikke det faktum, at vi er i krig med Islam, både fysisk, kulturelt og mentalt.

 170. Af Svend Poulsen

  -

  # Erik Skifter
  Det er nok pga ca 50 ud af 60 ovenstående indlæg, der lader til at være skrevet af de samme ca 3 personer..
  I øvrigt giver jeg gerne 100,- til et nyt tastatur til alle tre: bare kom med kontonummer, så sender jeg pengene.

 171. Af k Ol sen

  -

  AF SVEND POULSE N – 30. JULI 2017 10:35
  “Det er nok pga ca 50 ud af 60 ovenstående indlæg, der lader til at være skrevet af de samme ca 3 personer..”

  Det passer ikke. Fjols.
  Jeg har kun skrevet 18 af indlæggene.
  Kommonisterne eger ikke derres navne.

 172. Af jan ulrik friis

  -

  Vi er nu i helt samme situation som under besættelsen, de onde år i 40’ernes Danmark, idag som dengang var det danske militær også henvist til passivitet, resten faldt på Østfronten!

  Fjenden står nu igen i Danmark, hærger i vold og voldtager, imens de udplyndre landet til ukendelighed, lægger danskerne for hån, de folkevalgte viser igen deres sande ansigte, fandt aldrig de vises sten (lapis philosophorum ) kun marionetter i fjendens hånd, en gentagelse de onde år om igen på anabolske steroider, ligesom regeringen under den anden verdenskrig svigtede sit eget det danske folk!

  “Vi skal føre krigen med statens sværd. Hvis først staten ikke vil, kan eller tør være stat, og dermed forsvare sine borgere, bliver det først rigtig grimt.”

  Vi må aldrig glemme den store begejstring, en majdag 1945 og Danmark frit, den jubel der skyllede hen over Danmark, det håb lever endnu at Danmark en dag igen vil juble, vil blive en fri en selvstændig nation!


  En lærke letted’, og tusind fulgte,
  og straks var luften et væld af sang.
  De tusind tårne tog til at tone,
  så landet fyldtes af klokkers klang,
  og byer blomstred i rødt og hvidt,
  og det var forår og Danmark frit!

  Det var en morgen som tusind andre
  og ingen morgen i tusind år,
  da Danmark vågned med klare øjne
  til glædestimer og frimandskår,
  og landet lyste fra sund til klit,
  for det var forår og Danmark frit!

  Vi mindes stille de tapre døde,
  hvis navn lever i Danmarks navn,
  og takken søger til dem, der segned’,
  og dem, der sidder med tunge savn.
  Gud trøste dem, der har lidt stridt,
  til det blev forår og Danmark frit!

  Men du, som styrter de stoltes riger
  og løser fangne af bolt og bånd,
  dig flyver hjerternes tak i møde,
  vor skæbne er i din stærke hånd.
  Nu er det forår og Danmark frit.
  Velsign det, Herre, fra sund til klit. “

 173. Af Kim R Ols en

  -

  AF JAN PETERSE N – 30. JULI 2017 0:38

  Bor du i Thailand Jan?
  Det gør jag også.
  Hvis du kommer til Pattaya kan vi mødes.
  Så skal du se min nye ladyboy.
  Jeg kommer på en dansker bar.
  Hvor man kan spise frikadeller.
  Baren er ren. Ingen kommonister.
  Kun fascister, Dfere og nazister.

 174. Af frederik pedersen

  -

  Hvorfor får radigale debatsabotører og indvandringsindustriens agenter lov til at oversvømme debatterne med løgn, ævl og nonsens? De fleste seriøse bloggere er gået deres vej. Og der kan ikke være mange læsere tilbage. Jeg forstår simpelt hen ikke hvad der er meningen med tante B.s skøre redigering.

 175. Af Henning Svendsen

  -

  Jeg taler om Makkabæernes storhedstid tid hvor de Holdt alle fjender ude af landet i omkring 80 år
  Israel i nyere tid fik landet som belønning for store lidelser
  Så et folk skal altså lide og græde tårer af blod-men så kan de til gengæld blive belønnet med en Nationalstat
  Så en Nationalstat er kun til særlig udvalgte folkefærd som fortjener denne gave?? Alle andre må bare leve i Anarki

 176. Af krister meyersahm

  -

  ” Ethvert terrorangreb er en militær handling, som er politisk motiveret”, mener forfatteren. Jeg mener ikke, man kan kalde det en militær handling, hvis et terrorangreb ikke, udføres af en fremmed magts militære styrker. Sandheden er jo, at alle de terrorangreb Europa har .lidt under, er udført at private afsporede banditter. Derfor gør vi sagen værre, når vi sender vore styrker på hævntogt på fremmed territorium – det er hverken klogt, legitimt eller legalt. Banditter skal her i landet bekæmpes af politi og efterretningsvæsen.

  Jeg er af den opfattelse, at vi bør ændre Grundlovens § 19 og fratage folketinget retten til at sende danske styrker på krigstogter på fremmed territorium, med mindre. vi eller vore allierede er angrebet først, vel at mærke, af regulære styrker. Med denne begrænsning af politikernes uindskrænkede ret i spørgsmålet havde vi undgået mange ulykker og vigtigst – ikke pustet til ilden.

 177. Af Lisb eth Ssørnsen

  -

  “Det er nok pga ca 50 ud af 60 ovenstående indlæg, der lader til at være skrevet af de samme ca 3 personer..”

  Det passer ikke. Fjols.
  Jeg har kun skrevet 18 af indlæggene.
  Kommonisterne eger ikke derres navne.
  Undskuld min dårlig Dansk. Jeg havet kun været i Danmark 30 år, og jeg erjo ordblind.

 178. Af Jen s Hans sen

  -

  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.

 179. Af Svend Poulsen

  -

  -Selv en ordblind islamist kan stave til kontonummer. Men der er måske gratis mellemrumstangenter at få andre steder?
  Hvis energien brugt til at gennembanke mellemrumstasten blev brugt til landsgavnligt arbejde ville jeg være ganske glad.

 180. Af J Nielsen

  -

  “Når Danmark og andre vestlige lande fører krig i islamiske lande, begrundes det altid med fine, humane hensigter.”

  Erstat “fører krig i” med “angriber”. Og så var Irak ikke islamisk.

  “Modstandere af krigene afviser de pæne begrundelser som løgnagtige, og anfører i stedet lavsindede motiver.”

  Det skyldes at de pæne begrundelser var løgn. Der lå andre motiver bag, som ikke alle var lavsindede, men som ikke var egnede til at få flertal for beslutningen om at angribe et andet land.

  “Men det er komplicerede situationer, hvor man kan argumentere for nærmest hvad som helst på det grundlag, som man selv finder på.”

  Når det gælder angrebet på Irak skulle der vrides godt og grundigt på argumenterne, som beskrevet i J Tynell: Mørkelygten, kap. 8: – Kom nu ikke og sig, at det ikke kan lade sig gøre.

  “Nu mener en del debattører, at krigene medfører terror som hævn.
  Tilsyneladende mener de, at krig i islamiske lande har terror som en konsekvens, vi bør acceptere, for vi har selv været ude om det?”

  Igen er det ikke “krig i islamiske lande”, men angreb på andre lande.

  Det afstedkommer civile ofre, men hvorfor skulle det være begrænset til det land man angriber? Det kan ligesågodt ende med at være på hjemmebanen. Hvilket var hvad et snævert flertal sagde ja til i 2003. Så på den måde er det allerede accepteret. Der blev stemt, og der var flertal for krig.

  Én part kan beslutte ved angreb at starte en krig, men den samme part bestemmer ikke hvornår det er slut.

  “Deri ligger dog, at vi i strid med retssystemets princip accepterer privatpersoners ulovlige selvtægt.
  Men såvidt jeg ved, er det kun i tilfælde af gensidige fornærmelser, at overgreb ophæver hinanden.
  Ved andre lovovertrædelser skydes staten ind mellem kamphanerne som den forurettede part med den begrundelse, at statens love tilsidesættes med de ulovlige handlinger.
  Både det oprindelige overgreb og hævnen kategoriseres som særskilte lovovertrædelser, der i det store og hele straffes hver for sig uden modregning.
  Kun derved eliminerer retsstaten hævn/vendetta som rimelig/acceptabel adfærd.”

  Retssystemet i denne forbindelse ligger ikke indenfor retsstatens regi. Det er ikke knyttet til en nation, men er internationalt. Hvem er kamphanerne her? En flok lande går sammen om at overfalde et andet land. Det kan man da kalde selvtægt: nu tæver vi dem, hvem vil være med.

  Hvordan skal den forurettede part søge kompensation? Det lader sig ikke gøre, idet angriberne har sørget for at træde det internationale retssystem under fode.

 181. Af M Jørgensen

  -

  “Vi må aldrig glemme den store begejstring, en majdag 1945, Danmark frit”
  Og alle havde deltaget i frihedskampen, eller kendte en som , som kendte en der havde deltaget i kampen.
  Knap så stor var begejstringen blandt alle de kræmmersjæle der havde udnyttet besættelsen og varerestriktionerne til at berige sig selv ,med en omfattende sortbørshandel , der trak spor med sig ind i efterkrigsårene.
  Tænk bare på edderkoppesagen og det omdømme som politiet fik i forbindelse hermed.

 182. Af Li sbe t Sørenss en

  -

  Svend Poulsen
  Typisk borgerli.g nedgøring af mig fordi Jeg er socialist og ordblind. Efter næste valg ryger du ud ad Dan,ark hurtigere end du kan sig ytringfrihed. Jegbhavet tidligere bevist at borgerlige ej fortjener at vær i landet mit.

 183. Af J Ha nsen

  -

  AF J NIELSE N – 30. JULI 2017 11:57
  “Når Danmark og andre vestlige lande fører krig i islamiske lande, begrundes det altid med fine, humane hensigter.”

  Ingen af de lande som Danmark har overfaldet var islamistiske.
  Hverken Iraq, Libyen og Syrien.
  Til gengæld er vi allierede med slyngelstater som Israel og Saudi Arabien.

 184. Af R. Harald Kristiansen

  -

  L S og J H, at I gider blive ved.
  I dyrker begge to supremacisme, er I klare over det? I er supremacister.

  Jeres humane indstilling kan ligge et lille sted. I chikanerer indtil deltagerne forsvinder, det er jeres mål. Det er et udemokratisk tankesæt. Men ak, ingen af jer er demokrater. Ingen af jer er socialister, eller kerer jer om Irak, Iran, Syrien etc. Målet er at kun chikane. I ved, at Irakkommentaren virker og så kører debatten. I er som små børn, I elsker gentagelsen. Gentagelsen giver tryghed.

 185. Af Niels Peter Lemche

  -

  PETER NIELSEN, fejl som sædvanlig: Det hedder ein Reich, ein Volk, eine Führerin!

  Den burde kunne tilfredsstille selv dig.

  Så er der selvfølgelig lige den med “ein Volk”, når det skal omfatte både franskmænd og tyskere. Den skal du meget ud på landet med.

 186. Af Niels Peter Lemche

  -

  HENNING SVENDSEN, ja, sådan da, med lidt romersk assistance. Og så kaldte hasmonæerne sig ikke konger over Israel, men ledere af jødernes forsamling.

  Altid lidt vanskeligt, når en amatør vil diskutere med en professionel.

 187. Af Flemming Lau

  -

  Helge Nørager 9:50.
  En fin afrunding af Christian den 10 mærke! Selvfølgelig er Kongen et naturligt samlingspunkt, for et land i nød, herunder en besættelse. Han var en central person under påske krisen og genforeningen, men spørgsmålet er, hvorfor et lille uanseeligt mærke som symbol…?

  Var det danskens kvittering og trods mod tysken, arrigskab over vi ikke var bedre forberedt over det som kom. Og ikke mindst sorgen over de 16 som faldt 9 april 1940..?

 188. Af Svend Poulsen

  -

  Der vil altid være nogle der ikke forstår.
  I skolen gav jeg dem så mange bank at de flyttede deres uforståendehed uden for rækkevidde og ikke oftere troede at de havde en eksistensberettigelse.
  Skal du have nogle bank? Og det bliver ikke med mellemrumstasten.. Næh med spaden du!

 189. Af hans nielsen

  -

  Hvorfor griber blogholderne ikke ind overfor li s be th og j ha n sen/has san? JHF vil modvirke Danmarks ødelæggelse, men hvorfor tillader han så forrykte tilhængere af vås, løgn, galskab, invasion og islamisering at dominere debatterne?

 190. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRISTIANSEN, det kan være en og samme person, eller to, der sidder ved siden af hinanden foran en computer på et eller andet flygtningecenter. Men de ligesom en kræftknude: Ødelægger kun indtil værten dør, hvorefter de selv går til grunde.

 191. Af J Hanse n

  -

  AF R. HARALD KRISTIA NSEN – 30. JULI 2017 12:09

  “harald”
  Ingen har bedt om at have dig hængende over sig.
  Og igen. Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har skrevet det.
  Din perverterede interesse for undertegnede er ikke gengældt “harald”.
  Og alle dine løgnehistorier som du gentager i alle blogs, de er helt uinteressante.
  “harald”. Du må forstå, at fordi at du er sær, så er du ikke interessant.
  Men hvis du skal foretage dig noget nyttigt “harald”.
  Kan du så ikke forklare din ligesindede Kim R. Olse n, at han ingen vegne kommer, ved at indsætte det samme indlæg ti gange i mit navn, på alle blogs.

 192. Af Jen ss Han ss en

  -

  Jeg står naturligvis ved hvad jeg tidligere har skrevet:
  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.
  Sådan skriver en anstændig, intelligent og humanistisk blogger, At I ved det!

 193. Af R. Harald Kristiansen

  -

  L. S og J. H, at I gider blive ved.
  I dyrker begge to supremacisme, er I klare over det? I er supremacister.

  Jeres humane indstilling kan ligge et lille sted. I chikanerer indtil deltagerne forsvinder, det er jeres mål. Det er et udemokratisk tankesæt. Men ak, ingen af jer er demokrater. Ingen af jer er socialister, eller kerer jer om Irak, Iran, Syrien etc. Målet er at kun chikane. I ved, at Irakkommentaren virker og så kører debatten. I er som små børn, I elsker gentagelsen. Gentagelsen giver tryghed..

 194. Af J Ha nsen

  -

  AF R. HARALD KRISTIANS EN – 30. JULI 2017 12:50

  Igen “harald”.
  Du kommer ingen vegne med dine gentagelser, løgnehistorier, stråmænd og personangreb.
  Lad dog være med at chikanere andre, hvis du ikke ønsker et svar.
  Der er da ingen som har udbedt sig at have dig hængende over sig.

 195. Af Kim R. Ol sen

  -

  Jeg har byttet om på pillerne. Jeg er helt bims. Jeg skulle tage to af de brune og en sort. men har doseret helt forkert og ved en fejl også taget to af de røde.
  Så nu kan jeg ikke finde ud af det mere. Er jeg pædoKim, Steiness, Lis beth, naziKim, Lemc he.
  Hvem er jeg? Jeg kan ikke huske det mere, for jeg bruger så mange navne. Når jeg indsætter mine syge racistiske og perverse indlæg.
  Jeg har drenge på hjernen.
  Min sagsbehandler er bekymret, hun har ringet efter en vogn. Nu kommer den, den er rød.
  Men jeg er jo brun. Mig ikke forstå???

 196. Af Anders Jensen

  -

  Det må være pinligt for et dagblad som Berlinske, der gerne vil fremstå seriøs og troværdig, at skulle give plads til en så indholdsløs og infantil debat.

  Små forpjuskede originaler som gentager samme holdninger dag efter dag, debat efter debat. Ingen særlig viden eller indsigt, kun en masse holdninger og vrede.

 197. Af Birger Nielsen

  -

  Milde guder en gang sludder, som debatterne har udviklet sig til. Jeg forstår godt, at flere og flere lukker detes debatter, når de sædvanlige spoilere og vrøvlehoveder som L.S. og J.H. har frit spil med deres absurde sludder, som bliver gentaget i manisk idioti.

 198. Af den hvide pimpernel

  -

  Hvad er der i grunden tilbage af demokratiet/folkestyret? Al debat er
  afsporet og gennemmanipuleret eller foregår via fjæs-book. Eller er blokeret på forhånd som hos mik kel and er son og an ne li se mar strand mfl. Og EU og FN får lov til at styre 80-90% af lovene og reglerne. Politikerne er sprællemænd og marionet-dukker. Læs bogen “EU = Europas fjende/undergang. Se den korte, avpixlat, newspeak, snap hanen og mer kels migrant crisis.

 199. Af J Ha nsen

  -

  AF BIRGER NIELSE N – 30. JULI 2017 13:33

  Enig.
  Det er noget forbandet svineri, at andre end højreekstremister må ytre sig på Berlingskes blogs.
  Debatreglerne må opdateres.

 200. Af den hvide pimpernel

  -

  Dominerer radigale elementer tante B.? Man kan godt finde ud af at blokere eller slette hundredvis af oplysende, aktuelle og saglige indlæg. Men de velkendte tre-fem tos ser der overfylder og ødelægger de fleste debatter, gør man tilsyneladende intet for at stoppe???

 201. Af Peter Nielsen

  -

  Niels Peter Lemche

  Jeg citerede skam kun dine “guldkorn” fra i morges kl 9:35, men I er måske flere, der hedder. det samme og ikke kan huske, hvad I selv skriver eller lægger mærke til, hvad navnebrødrene har gang i? Det er dig/jer og ikke mig, der hele tide kredser om H i tl er og hans forbrydelser.

  Morgenavisen Jyllands-Posten har i dag en udmærket opsummerende artikel om Polen hvor det nævnes, at de andre store EU lande udelukker landet fra de særlige møder, som de holder uden de små lande. Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien mener jo at kunne sætte dagordenerne udenom os andre, der blot er kødrand og stemmekvæg for deres “store” tanker.

  Læs Knuths kronik i Berlingske. Helt på linje med vor konservatiive blogger og de beretninger jeg kender til fra Afghanistan og niecen.

 202. Af den hvide pimpernel

  -

  Tosserne skriver antagelig fra et plejehjem for åndsformørkede senildemente og udbrændte alkoholikere/stofmisbrugere. Den slags får normalt ikke deres forvrøvlede skriblerier optaget i papiravisernes læserbrevsdebatter. Hvorfor favoriseres de så her??? Resultatet er at mange gode indlæg aldrig bliver sendt ind. Fordi risikoen for at spilde sin tid er for stor. De fornuftige indlæg blokeres eller drukner i mængden af idi oti.

 203. Af den hvide pimpernel

  -

  Nogle af de meget flittige debatsabotører og støjsendere skriver også i andre bloggeres navne. Disse falske indlæg er oftest lette at gennemskue, men hvorfor får både vrøvle indlæg, falske indlæg og uhumske indlæg lov til at forringe/ødelægge debatterne???

 204. Af Niels Peter Lemche

  -

  PETER NIELSEN, jeg ved ikke, hvor du vil hen med dit indlæg mod mig. Det handler om nationalisme og påstanden om, at nationalisme er en garanti for fred, når det faktisk er lige det modsatte, der er tilfældet. Derfor kom en henvisning til den måske mest “nationalistiske” formel op.

  Den 2. Verdenskrig er den indtil i dag mest afgørende begivenhed i menneskehedens historie. Derfor kommer den op hele tiden, undtagen — måske — hos den nye generation, der er meget langt væk fra den. Tænk bare på kritikken af filmen Dunkirk for ikke at have nok kvinder og sorte med. Den eneste fejl er, at der på stranden ikke er en eneste soldat der ryger. En soldat i 1940 uden en cigaret … glem det.

  Men som sagt: Dit angreb havde vist egentlig ikke noget formål.

 205. Af R. Harald Kristiansen

  -

  L…i. S.b e..t-h er ikke det mindste ordblind, hun er siðblind.

 206. Af Svend Poulsen

  -

  -Ser lige at MF Carl Holst frygter Trumpismen i Danmark.

  Mon ikke mere han frygter “Drain the Swamp” ?
  Fordi jeg synes at han om nogen repræsenterer både en grådighed og en hel utrolig mangel på empati. Venstre skulle have smidt ham ud for længe siden. Derfor går de også tilbage.

  Selv stemte jeg Trump (!)

 207. Af Peter Nielsen

  -

  Niels Peter Lemche, du har forbløffende lidt fornemmelse for, hvad der foregår i debatten. Mit indlæg var blot et af mange vink med en vognstang om, at det både er idëforladt og vulgært, at du hele tiden henviser til na z ismen.

  Hvis du havde haft større psykologisk og psykiatrisk indsigt, ville du desuden vide, at når nogen begynder at bygge imperier og svinge pisken for at få andre til at gå under åget, er det med små variationer de samme psykiske kræfter, der er på spil, og derfor har de store “ismer” noget grundlæggende til fælles, selv om de udadtil kan forekomme meget forskellige. De handler om viljen til magt og andres underkastelse, mens patriotisme handler om kærlighed og retten til at beskytte det, man holder af. Derfor virker dine h i tl er-henvisninger også helt ude i hampen.

  Jeg har ikke set den nye “Dunkirk”, men jeg har en dvd med den gamle, som er ganske god, og hvor der bliver røget mange cigaretter. Men du har ikke ret i, at WW2 var den til dato mest afgørende begivenhed. På sin vis var det i nyere tid WW1, mens WW2 kun var afslutningen efter en våbenhvile. Desuden var WW2 kortvarig ift. 30 års krigen , Den sorte død rev omkring en tredjedel af Europas befolkning bort og skabte store sociale omvæltninger, fordi jord og gods blev fordelt på færre. Udviklingen i skibsbyggeri og teknikken og opdagelsesrejserne var andre skelsættende begivenheder. Ligeledes det romerske imperiums kollaps.

 208. Af Svend Poulsen

  -

  4 mellemrum.
  Faktisk helt fornuftigt.

  Så kan vi sagtens komme videre i vort lands fremtid.
  Også I andre.
  mvh

 209. Af Henning Svendsen

  -

  Små Nationalstater er uskadelige og begrænser krigen til fodboldbanen-men når De små Stater bliver sparket omkuld og indlemmet i et Storrige så går det galt for så får vi en stormagt der har kræfter til at stikke verden i brand ,vi så det med Sovjet og Hitlers Tyskland og vi har USA og Kina med flere.
  Og ingen kan give en logisk forklaring på et Storriges berettigelse de løber løber panden mod en mur ligesom vores Proffessor der har en tyk hjerneskal.

 210. Af Niels Peter Lemche

  -

  PETER NIELSEN, Vor Herre bevares … når vi taler om nationalisme, så hiver jeg bare det værste eksempel herpå frem, som tænkes kan. At du er træt af at tale om fortiden er mig da inderlig ligegyldigt.

  I stedet for at betragte WW I som afgørende, så var det måske bedre at betragte WW I som forspillet. Hvad WW II betød, det ser vi først i dag, da den traditionelle vestlige verdensorden bryder sammen. Så det er mere eller mindre vores vestlige civilisations undergang, vi er vidner til. Og det startede lige efter afslutningen af WW II, da man ude i 3-verden havde set, at de små gule sagtens kunne hamle op med de hvide. Så fik vi befrielseskrigene i sydøstasien fulgt af befrielseskrigene i Afrika: Den hvide man var til at tale med.

  Da vi så samtidigt lod os oversvømme af billig amerikansk underholdning, det hjalp jo heller ikke meget.

  Ingen tvivl om, WW I og især II knækkede ryggen på den europæiske civilisation. Kun nationalromantikere kan ikke se det, for de lever i en nu fjern fortid. EU var vores sidste chance, og den er snart forspildt, hvis nationalromantikkerne får det, som de vil have.

  Se det var diskussionstemaet..

 211. Af Niels Peter Lemche

  -

  HENNING SVENDSEN, nej, i dit nationalromantiske univers holder du givetvis meget af den lille købmand nede på hjørnet … men hov, blev han ikke opslugt af en kæde? Og blev kæden ikke opslugt af en endnu større kæde, der blev opslugt af en multinational kæde?

  Jo, hvis dine forventninger til livet handler om at danse folkedans til folkemusik på bymarkederne, så skal du bare fortsætte med dine drømme. Hvis du vil have at dit land skal overleve som en dynamisk del af verden omkring landet, så skal du vist se at finde alternativer.

  Ellers bliver det (er det nok allerede) som en japansk rigmand sagde for tredive år siden: I det 21. årh. er USA vores farm, og Europa vores boutique! Måske kan du få lov til at sælge Nørregadebolcher til de kinesiske turister, hvis du smiler pænt og har vasket dine hænder.

 212. Af Niels Peter Lemche

  -

  HENNING SVENDSEN, nej, i dit nationalromantiske univers holder du givetvis meget af den lille købmand nede på hjørnet … men hov, blev han ikke opslugt af en kæde? Og blev kæden ikke opslugt af en endnu større kæde, der blev opslugt af en multinational kæde?

  Jo, hvis dine forventninger til livet handler om at danse folkedans til folkemusik på bymarkederne, så skal du bare fortsætte med dine drømme. Hvis du vil have at dit land skal overleve som en dynamisk del af verden omkring landet, så skal du vist se at finde alternativer.

  Ellers bliver det (er det nok allerede) som en japansk rigmand sagde for tredive år siden: I det 21. årh. er USA vores farm, og Europa vores boutique! Måske kan du få lov til at sælge Nørregadebolcher til de kinesiske turister, hvis du smiler pænt og har vasket dine hænder.

 213. Af Peter Nielsen

  -

  Du lader sjældent din koloniherrementalitet hvile i fred i ret lang tid, Lemche. Men i betragtning af, at østasiater gennemgående har en højere IQ end europæerne, er det mit gæt, at der i alle tilfælde ville være sket en udligning. Du var i øvrigt selv en del af den bevægelse, der i tresserne fik kanoniseret “den ædle vilde”, og noget asylstop er du jo heller ikke interesseret i, for det harmonerer ikke med din religiøse tro og religiøst politiske tilknytning til et svensk parti, om hvilket du en gang skrev, at I “holder jeres sti ren”. Det kan nu i høj grad diskuteres, I har i hvert fald udelukket et parti fra det demokratiske samarbejde, skønt det repræsenterer mere end en fjerdedel af den svenske befolkning og stadig bliver større.

 214. Af Peter Nielsen

  -

  Du lader sjældent din koloniherrementalitet hvile i fred i ret lang tid, Lemche. Men i betragtning af, at østasiater gennemgående har en højere IQ end europæerne, er det mit gæt, at der i alle tilfælde ville være sket en udligning. Du var i øvrigt selv en del af den bevægelse, der i tresserne fik kanoniseret “den ædle vilde”, og noget asylstop er du jo heller ikke interesseret i, for det harmonerer ikke med din religiøse tro og religiøst politiske tilknytning til et svensk parti, om hvilket du en gang skrev, at I “holder jeres sti ren”. Det kan nu i høj grad diskuteres, I har i hvert fald udelukket et parti fra det demokratiske samarbejde, skønt det repræsenterer mere end en fjerdedel af den svenske befolkning og stadig bliver større.

 215. Af lisbeth Sørensen

  -

  Nasserharald..

  Lidt sørgeligt at du ikke er villig til at rejse hjem som Lemchen? Vi har jo ikke inviteret dig-jer?

 216. Af lisbeth Sørensen

  -

  Endelige siger Lemche “vil du dit land….”. Vi er mange der har ventet på at israelitten acceptere at han ikke er dansker. Tak for en gang skyld..

 217. Af lisbeth Sørensen

  -

  Pre.benf12 er her igen i 4 navne.

  Åben nu dårekisten i dag. Det regner og han kan så også få et brusebad?

  Ps Hils Island hr.rosa.

 218. Af lisbeth Sørensen

  -

  Pre.ben f12 er her igen i 4 navne.

  Åben nu d årekisten i dag. Det regner og han kan så også få et brusebad?

  Ps Hils Island hr.ros a.

 219. Af hans nielsen

  -

  Ni els pe t er l em che påstår at EU er vores sidste chance for at redde civilisationen. Det er en kortsynet og vildledende påstand. EU fører an i importen af hærskarer af migranter. Og fører an i udhulingen af de lokale demokratier. Læs bøgerne EU = Europas Undergang/Fjende. Se den korte, avpixlat, newspeak, snap hanen og merkels migrant crisis. Blad rundt og find de film og fakta som viser at kommunisme, fascisme og feminisme får velfærdstab, familieopløsning, fattigdom, sygdom, barbari, vold og mord til at brede sig overalt i Vesteuropa og Skandinavien.

 220. Af Niels Peter Lemche

  -

  AF PETER NIELSEN, du har meget travlt med at pådutte andre meninger. Og når du er blevet sat på plads på et punkt, finder du straks et andet sted, hvor du tror, at du kan sætte kniven ind.

  Jeg aner ikke, hvad du snakker om, når du taler om ‘koloniherrementalitet’. Er det noget sniksnak, du har lånt hos Lisbeth? Og den med IQ, aner ikke, hvad der er din kilde. Vel bare endnu et løsrevet postulat?

  Jeg er enig med dig på ét punkt, nemlig at udelukkelsen i Sverige af SD nok ikke er en forbrydelse, men noget langt værre, nemlig en dumhed, og det sagde jeg til andre i partiet for snart ti år siden under henvisning til, hvordan det var gået med DF. Så der står jeg for netop det modsatte af, hvad du pådutter mig.

  Med hensyn til indvandring, ja, det er blevet diskuteret til bevidstløshed. Vi har i Europa brug for en indvandring, endda en ganske stor en, fordi vi ikke reproducerer os selv. OK, det kan være at computerteknologi om få år vil gøre en utrolig mængde mennesker arbejdsløse (men det var nok ikke det du tænkte på). Så klarer vi os en rum tid endnu, indtil den sidste lukker og slukker.

  Hovedparten af syrerne vender hjem, når der er fred. Hvorfor skulle de blive her? Her er hundekoldt og vådt, og den lokale befolkning søger alle mulige andre steder hen for at få lidt sol på blege kroppe. Syrerne har faktisk — modsat palæstinenserne — et sted at drage hjem til. Og der bliver brug for dem. Der er, når der bliver fred, masser af muligheder i Syrien, hvor hele den vestlige del af landet hverken er ufrugtbar eller overbefolket. De afrikanske indvandrere er en anden sag, for de søger efter et sted, hvor de kan få et ordentlig liv. De er det virkelige problem. Egentlig burde de have det bedre hjemme; men fordelingen af goderne er meget ulige, og de besiddende er uden nogen form for solidarisk sans med den øvrige befolkning. Når herskerne mener, at befolkningen er til for dens skyld og ikke omvendt, går det galt. Det er jo også den fælde, USA er løbet ind i.

 221. Af Niels Peter Lemche

  -

  HANS NIELSEN, en hel række af postulater, som kun har sig selv at bygge på, dvs. er selvforstærkende. Henvis til seriøse tal og kilder og det sædvanlige smudslitteratur, som de højrekonservative holder så meget af.

 222. Af J Ha nsen

  -

  Danmark vandt over Tyskland i kvindefodbold.
  En dansk kvinde med afghansk baggrund spillede en hovedrolle.
  Tak til Nadia Nadim.
  Vi er stolte af dig.

 223. Af hans nielsen

  -

  Krigene i 1848-50 og 1864, samt 1. og 2. verdenskrig udsprang langt hen ad vejen om hvem der skulle have retten til hvilke landskaber. Problemer og stridigheder der opstod
  pga. folkevandringer. Igen og igen er indvandring endt i blodige konflikter, terror og krig.
  Men de fleste vælgere, politikere og journalister er historieløse….. samt døve og blinde overfor alle erfaringer og advarsler. TITANICS folk i styrehuset/på broen ignorerede SYV advarsler om isbjerge….. ligesådan ignorerer V, K, S, R, SF og LA osv. alle advarsler om at Danmark er på undergangskurs.

 224. Af Niels Peter Lemche

  -

  Tænk, at man skulle bifalde et indlæg af JH! Men enig mht. Nadia Nadim. Der er nogle muslimske kvinder med krudt i, ikke bare Malala.

 225. Af Niels Peter Lemche

  -

  t æ n k e n g a n g: Sagde noget pænt til J H, og filtret tog det!

 226. Af Lisbeths Sørensen

  -

  Lemchen,

  Ligesom du og dine isrealitter blev, bliver de nye asylmodtagere også hvis de kan.. De tager kun hjem under tvang og ved indførelse af nye konventioner.

  Syrien er smadret i 30 år fremad. Og de ender alle på dyr overførelsesindkomst som lemchen har været i 40 år, eller måske religiøse fanatikere som dig og terrorister i ateistiske Danmark.

 227. Af hans nielsen

  -

  Mit indlæg 16.53 er i f ilt ret

 228. Af Niels Peter Lemche

  -

  L i s b e t h, dit sprog bliver mere og mere uforståeligt. Hvad er d e t du vil s i g e?

 229. Af Lisbeths Sørensen

  -

  Lemchen,

  Filteret acceptere naturligvis ikke noget pænt skrevet fra lemchen.. Computeren ved godt at det må være en falsk kommentar skrevet af en anden da.

 230. Af Niels Peter Lemche

  -

  Blot at jeg også kan lide N a d i m…

 231. Af Lisbeths Sørensen

  -

  Le…mchen,

  Filteret acceptere naturligvis ikke noget pænt skrevet fra le…mchen.. Computeren ved godt at det må være en fa lsk kommentar skrevet af en anden da.

 232. Af Orla Guude

  -

  @J HA NSEN – 30. JULI 2017 16:33
  “Danmark vandt over Tyskland i kvindefodbold. En dansk kvinde med afghansk baggrund spillede en hovedrolle. Tak til Nadia Nadim. Vi er stolte af dig.”

  Hvordan klarede hun at spille i fuld indpakning – villatelt under narrehue med glughuller ?
  Hun er måske konverteret til fornuft ?

 233. Af Lisbeths Sørensen

  -

  Le…mchen,

  Filte ret accept ere naturligvis ikke noget pæn t skrevet fra le…mchen.. Computeren ved godt at det må være en fa lsk kommentar skrevet af en anden da.

 234. Af Lisbeths Sørensen

  -

  Lemchen er fessorkvaksalver og taler i tunger..hans meninger drejer sig om at indføre millioner af zionister til Danmark..

 235. Af J Ha nsen

  -

  AF ORLA GUUDE – 30. JULI 2017 17:04

  Kim R. Olsens racistiske indlæg gider jeg ikke at besvare.

 236. Af Peter Nielsen

  -

  Lemche, du har ikke sat mig på plads men er hele tiden nødt til at skifte emne, fordi du ikke kan klare diskussionen med de vidtløftigheder, du forsøger at pådutte andre, samtidig med at du sviner os til ved at associere os med det værste, du kan komme i tanke om.

  “Jeg er enig med dig på ét punkt, nemlig at udelukkelsen i Sverige af SD nok ikke er en forbrydelse, men noget langt værre, nemlig en dumhed, og det sagde jeg til andre i partiet for snart ti år siden under henvisning til, hvordan det var gået med DF. Så der står jeg for netop det modsatte af, hvad du pådutter mig”

  Jeg henviser blot til din egen selvglæde ved at “holde sin sti ren”. Det er ikke længe siden, du skrev det, og nu vil du så have mig til at tro, at det var på stik imod, hvad du ønskede. Den skal du længere ud på landet med.

  Hvad angår Syrien, har jeg normalt sans for arkitektur og antikviteter, men jeg håber virkelig, at den forgård til helvede, som går under betegnelsen det danske hus i Damaskus, bliver lukket. Værre giftblandere end den bande fra KU, der har frekventeret dette sted, intrigeret og givet hinanden professorater, skal man lede længe efter .De nød tilværelsen på de danske skatteyderes regning og holdt helt tæt med de informationer, som de havde adgang til og umuligt kunne overse. Ingen advarsler overhovedet kun fedteri for hinanden og karrieren, og ingen af dem efterlader sig andet en nogle bunker ligegyldige papirer, hvis indhold virkeligheden forlængst har gjort til skamme. I svigtede fundamentalt. I dag er det såkaldt teologiske fakultet på KU reduceret til en blandet landhandel, der med større ret kunne kaldes etnografisk eller antropologisk, og hvor man udklækker typer, som kommer til at ødelægge folkekirken og stemme på Alternativets narrehatte og andet gøgl.

  Syrerne bliver her, til de bliver smidt ud. De er ikke højt uddannede og har ikke udsigt til nogensinde at få så høj en levestandard, som den danske velfærd giver dem, uden at de yder det fjerneste. Der bliver sikkert også overskud fra sort arbejde til at holde mange og lange ferier i Syrien. Hvis jeg var dig, kunne jeg ikke se vore to konservative bloggere og dine børnebørn i øjnene.

 237. Af Niels Peter Lemche

  -

  PETER NIELSEN, så bekendte du da for alvor kulør, og det er ikke rart at se på, med en retorik, der minder om LS og JH.

  Har du været i Syrien? Har du besøgt det danske hus i Damaskus? Eller er det bare dine dumme forudfattede meninger?

  I øjeblikket drager syrerne ifølge den internationale presse tilbage i et antal af omkring 100.000 om måneden.

  Men tak for at du viste dit sande ansigt, selv om det ikke er rart at se på.

 238. Af Niels Peter Lemche

  -

  PETER NIELSEN, så bekendte du da for alvor kulør, og det er ikke rart at se på, med en retorik, der minder om LS og JH.

  Har du været i Syrien? Har du besøgt det danske hus i Damaskus? Eller er det bare dine dumme forudfattede meninger?

  I øjeblikket drager syrerne ifølge den internationale presse tilbage i et antal af omkring 100.000 om måneden.

  Men tak for at du viste dit sande ansigt, selv om det ikke er rart at se på.

 239. Af Niels Peter Lemche

  -

  OK P e t e r N i e l s e n … f i k ikke lov til at svare dig. Tak for, at du viste dit sande a n s i g t

 240. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og P e t e r N i e l s e n, de oplysninger, man kan læse om s y r e r n e er, at de vender hjem sådan cirka med 100.000 om m å n e d e n.

 241. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og P e t e r N i e l s e n, de oplysninger, man kan læse om s y r e r n e er, at de vender hjem sådan cirka med 100.000 om m å n e d e n.

 242. Af Peter Nielsen

  -

  Nå, hvis det var sandt , måtte man jo gå ud fra, at Danmark er ved at være tømt for syrere. Det synes nu ikke at være tilfældet.

  Ang. at vise sit sande ansigt, er forstillelsen helt på din side.

 243. Af Niels Peter Lemche

  -

  P e t e r N i e l s e n, det er lejrene i nærområdet, Jordan og Tyrkiet, der først tømmes.

 244. Af Lisbeth Sørensen

  -

  De titusinder af syrer her tager aldrig hjem igen mm de smides ud?

  Vi så samme med israelitterne i gammel tid? De blev også.

  For mange penge her. Og Syrien er smadret en generation i fremtiden. Derfor skal vi have garantier på at de aldrig bliver statsborgere ,og tvinges hjem.

 245. Af Lisbeth Sørensen

  -

  ..De titusinder af sy..rer her tager aldrig hjem igen mm de smides ud?

  Vi så samme med isra..elitterne i gammel tid? De blev også.

  For mange penge her. Og S..yrien er sma.dret en generation i fremtiden. Derfor skal vi have garantier på at de aldrig bliver statsborgere ,og tv..inges hjem.

 246. Af Lisbeth Sørensen

  -

  ..De titusinder af sy..rer her tager aldrig hjem igen mm de smi.des ud?

  Vi så samme med isra..elitterne i gammel tid? De blev også.

  For mange penge her. Og S..yrien er sma.dret en generation i fremtiden. Derfor skal vi have garantier på at de aldrig bliver stat.sborgere ,og tv..inges hjem. Mv.

 247. Af Lisbeth Sørensen

  -

  ..De titusinder af sy..rer her tager aldrig hjem igen mm de smi.des ud?

  Vi så samme med isra..elitterne i gammel tid? De blev også.

  For mange pe..nge her. Og S..yrien er sma.dret en generation i fremtiden. Derfor skal vi have garantier på at de aldrig bliver stat.sborgere ,og tv..inges hjem. Mv.

 248. Af Kim R Ol sen

  -

  Jeg har byttet om på pillerne. Jeg er helt bims. Jeg skulle tage to af de brune og en sort. men har doseret helt forkert og ved en fejl også taget to af de røde.
  Så nu kan jeg ikke finde ud af det mere. Er jeg pædoKim, Steiness, Lis beth, naziKim, Lemc he.
  Hvem er jeg? Jeg kan ikke huske det mere, for jeg bruger så mange navne. Når jeg indsætter mine syge racistiske og perverse indlæg.
  Mine ldrenge må passe på mig.
  Min sagsbehandler er bekymret, hun har ringet efter en vogn. Nu kommer den, den er rød.
  Men jeg er jo brun. Mig ikke forstå???

 249. Af Kim R Ols en

  -

  AF MIK NESLO – 30. JULI 2017 19:11

  Jeg indsætter mine racistiske indlæg så tit jeg vil.
  Bare læs mit navn bagfra.
  Og jeg har lov til at intimidere andre med racistike navne som hassan..
  Det skal du ikkke blande dig i lemch e.
  Syge gamle fjols.

 250. Af Orla Guude

  -

  @PETER NIELSEN – 30. JULI 2017 18:05
  “Syrerne bliver her, til de bliver smidt ud. De er ikke højt uddannede og har ikke udsigt til nogensinde at få så høj en levestandard…”

  Jamen – det vil jo sige, at Elitens herskerinder og mange politikere med dem, har taget fejl. Enten er Eliten dummere end politiet tillader eller også holder Eliten bevidst befolkningen for nar.
  De råbte ud til alle verdenshjørner og skrev det i kronikker, selv til pæne aviser, at de syriske flygtninge var hjernekirurger, atomfysikere, IT-specialister, økonomiprofessorer, opfindere og kandidater til nobelpriser.
  Jeg vil aldrig mere tro på én fra Eliten; hen er et fæ – ikke en koryfæ. Er det de samme fæ, som i de seneste 20 år har råbt, at der er skrigende mangel på højt uddannet arbejdskraft?
  Det skrig bør nok reduceres til en spagfærdig hvisken. Tro på Eliten lige så langt som du kan kaste et 20 tons lokomotiv.

 251. Af John Laursen

  -

  I Danmark i dag findes der desværre en masse mennesker, typisk venstrefløjsfolk og radikal-liberale globalister, der kun ser på verden som de synes den skal være og ikke som den er. De taler om ting som ikke findes i virkelighedens verden f. eks. ” verdenssamfundet ”, ” integrationen ”, ” fredsprocessen i Mellemøsten ”. De priser FN, EU, Bilderberg`ernes ” verdensregering ”, George Soros, Warren Buffet, Clinton Foundation, feminismen, kvinfo osv.
  I deres fantasiverden ser de for sig, en verden uden grænser, uden fællesskab, uden et fælles sprog, uden identitet, en verden hvor det er lige meget om noget er godt eller ondt, retfærdigt eller uretfærdigt. Alt skal røres sammen i én stor pærevælling og vupti, så er alle jordens 7 milliarder mennesker pludseligt lykkelige – mener de.

  Disse venstrefløjsfolk og radikal-liberale globalister har også den forestilling at nationalisme er noget grimt noget. De mener i deres uvidenhed ( de har nok set et par dokumentarfilm om nazismen og anden verdenskrig, i fjernsynet og tror så at de ved alt, at de er eksperter ) at nationalisme er det samme som nazismen. Det er det ikke.

  Den nazistiske, totalitære ideologi kom ikke til magten på grund af nationalisme men på grund af ydmygelserne, fattigdommen, krigsskadeerstatningerne, elendigheden og arbejdsløsheden som tyskerne gennemlevede i mellemkrigsårene efter Versailles-fredstraktaten. Tyskerne ville ud af elendigheden og lod sig forføre af nazistpartiets løfter om en gylden fremtid. De fleste havde ingen klar forestilling, eller viden om hvad nazistpartiets ideologi, politikker og ambitioner, konkret ville blive og hvilke konsekvenser de ville få. De færreste mennesker er spåmænd/koner der kender fremtiden. De ville bare ud af elendigheden.

  Nationalisme, det nationale, handler om på bedste måde at tage vare på en nation og dens folks bedste trivsel. Intet andet. Der findes nationale sikkerhedsråd ( og for de anti-nationale globalister, FN`s sikkerhedsråd – sikkerhed?? ), nationale kompromisser etc. For det bedste for nationen og dens folk.

  Kærlighed til Fædrelandet og evt. stolthed over det, er Patriotisme. Intet andet.

  Summa summarum : Folk der siger at nationalisme er det samme som den nazistiske totalitære ideologi, er uvidende eller har knald i låget.

 252. Af Debatterne ødelægges igen og igen. Hvorfor?

  -

  Skriver man noget sagligt og oplysende over tre-fire linjer, skriver man et indlæg nr. 2, eller svarer man en blogger og nævner navnet, ender man ofte i det skørt fungerende fil ter. Demokratisk debat? Nej, en par odi på samme.

 253. Af L. Paitersøn

  -

  @ E SVITH. 1 – 2. (da kommentarerne er lukket i forrige blog, besvares dit spørgsmål her)

  “Kan du svare på hvad du mener med: Statisk/Dynamisk skat, = skat ned, er = skat op” (red.).

  SYSTEMBAGGRUNDEN FOR AT STATISK NEDSAT SKAT I DK, INDLYSENDE LEVERE HØJERE SKAT.

  Dvs. når man i Danmark har et “folkestyre”, som betyder legmandens styre, altså det almene,
  det amatøristiske, det forfladigende, det jævne mv., samt her er 0,00 CV adgangskrav til selv
  de mest basale int. handels- og forretningsmæssige erfaringer, jamen så ber man selv om at
  det går galt, da de folke-amatører som søger ind i folke = legmandens ting, straks begynder
  at spekulere i at maksimere indkomsten, uden om evnernes dok. værdi åbenlyst rækker til.

  For at kunne berige sig selv uden om dokumenteret værdi, (som markedet jo ellers afkræver),
  har nævnte folke amatører, skyndt sig at skatte-opkøbe det kunstige filter mellem borgerne
  og sig selv, (også kendt som pressens ansatte), (som derved vinder på tvangens indkomster),
  hvormed amatørerne har kunne dyrke skattebaseret genvalgs-strategi for stabile genvalg.

  Ergo står man f.eks. med en kunstig km lang, overlaps-tyk social-industri, bestående af alkens
  fra: SFI, KORA, Socialforskere, Socialministeriet, rådet for socialt udsatte i Socialministeriet,
  98X Kommunale social afd., tillagt sub-levels som Huset Zornig, integrationsindustri, etc. etc.,
  alt sammen uden reel dokumenteret effekt, hvis omkostninger er aftalt uden for markedet.

  Da sygen efter 88 års korrumperet toenighed, af et skattebaseret co-work mellem nu mange
  gange nævnte folke-amatører, og disses (for befolk. midler), købte presseansatte, hvis niveau,
  meninger, præsentationer etc. etc., tilmed end ikke er valgt, evalueret, endsige på review mv.,
  står man derfor med en samlet skattebaseret aktivitet, som er SÅ fuldtonet kolonorm, at her
  (groft sagt), kun er indenlandske miniput virksomheder, såsom:; frisører, cykelsmede mv. i den
  ene ende, mens resten består af markeds-immune, + skatte subsidieret erhverv i anden ende

 254. Af R. Harald Kristiansen

  -

  L S Jeg kender dit forhold til islændinge. Lad det nu ligge. Hvorfor har du noget imod indvandrere fra Mellemøsten? Du siger, at du er venstreorienteret. Venstreorienterede plejer gerne, at være mere positive overfor indvandrere.

  N I E L S P E T E R L E M C H E
  Jeg har haft lidt ferie og læst lidt om Mellemøstens historie. Det er rigtigt, det du fortæller om landegrænser. Hvis man bare ser på Syrien, er der kurdere, armenierer, assyrere, tyrkere, kristne, drusere, alawitter, shiaer og arabiske sunnaer mm., der bor i landet. Det er ikke så lidt. Jeg har også genlæst Israels/Palæstinas historie. Den er vist heller ikke uden komplikationer. Tror du nogensinde der bliver fred der?

 255. Af L. Paitersøn

  -

  @ JESPER HOLM FREDERIKSEN.
  har del 2 i dit filter. (er mit eneste – delt-i-to indlæg, modsat andres +40 indlæg eller mere, tak.

 256. Af ..Li..sbeth .Søre.nsen

  -

  Frk.hara..ld..

  Underte.gnede har altid støttet en stra.m udlæ.ndingepolitik. Især De titusinder af syr..er her tager aldrig hjem igen mm de smid.es ud? ??

  Vi så samme med isra..elitterne i gammel tid? De blev også.

  For mange p.enge her. Og S..yrien er smadret en gene.ration i fremtiden. Derfor skal vi have gara..ntier på at de aldrig bliver statsborgere ,og tvinges hjem. og har stjå..let en dans..kers udda.nnelse.

  Der..udover er det bor..gerlige par.tier der har en lemp.elig indv.andrerpolit.ik. Dette viser statis..tikkerne også. 200.000 nyankomne regist..reret på de sidste par år blot som arb..ejdssøge.nde her.

 257. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRISTIANSEN, fred? I absolut forstand, aldrig.

 258. Af Niels Peter Lemche

  -

  J O H N L A U R S E N, én ting er, hvad nationalisme er, noget andet, hvad andre gør den til. Det er ikke et låst begreb, men et dynamisk. Derfor kan man sige, at en n a t i o n a l s o c i a l i s t er nationalist, men en nationalist behøver bestemt ikke at være en nationalsocialist.

  Jeg kunne ikke finde på, at kalde H.C. Andersen for en nationalsocialist, fordi han skrev “I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme”.

  Men det er en god idé at tænke på, hvad begrebet kan (mis)bruges til.

 259. Af Niels Peter Lemche

  -

  J O H N L A U R S E N, én ting er, hvad nationalisme er, noget andet, hvad andre gør den til. Det er ikke et låst begreb, men et dynamisk. Derfor kan man sige, at en n a t i o n a l s o c i a l i s t er nationalist, men en nationalist behøver bestemt ikke at være en nationalsocialist.

  Jeg kunne ikke finde på, at kalde H.C. Andersen for en nationalsocialist, fordi han skrev “I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme”.

  Men det er en god idé at tænke på, hvad begrebet kan (mis)bruges til.

 260. Af R. Harald Kristiansen

  -

  L S Jeg kender dit forhold til islændinge. Lad det nu ligge. Hvorfor har du noget imod indvandrere fra Mellemøsten? Du siger, at du er venstreorienteret. Venstreorienterede plejer gerne, at være mere positive overfor indvandrere.

  N I E. L S P. L E. M C H E
  Jeg har haft lidt ferie og læst lidt om Mellemøstens historie. Det er rigtigt, det du fortæller om landegrænser. Hvis man bare ser på Syrien, er der kurdere, armenierer, assyrere, tyrkere, kristne, drusere, alawitter, shiaer og arabiske sunnaer mm., der bor i landet. Det er ikke så lidt. Jeg har også genlæst Israels/Palæstinas historie. Den er vist heller ikke uden komplikationer. Tror du nogensinde der bliver fred der?

 261. Af Grethe L Hansen

  -

  Laursen…
  “Disse venstrefløjsfolk og radikal-liberale globalister har også den forestilling at nationalisme er noget grimt noget. De mener i deres uvidenhed ( de har nok set et par dokumentarfilm om nazismen og anden verdenskrig, i fjernsynet og tror så at de ved alt, at de er eksperter ) at nationalisme er det samme som nazismen. Det er det ikke.”

  Prøv et familiemedlem i KZ-lejre ( stutthof, neuengamme… Internering i horserød… Kommunist loven af 22 juni 1941…..
  Tænk at være så uvidende og så prale om det!!
  At være stolt/ glad for sit land er ingen skam eller forbrydelse, men et overdreven syn på egen fortræffelighed ( vi er bedre end alle andre) føre til nazisme og fascisme….

 262. Af Flemming Lau

  -

  “lod sig forføre af nazistpartiets løfter om en gylden fremtid.”

  Man har siden ’90 erne ladet sig forføre af ” hyper-globalismen” i eufori over at den kolde krig blev til en varm fred!

  De modernistiske konstruktivister troede i deres vildfarelse, at globalismen som sekulær erstatnings religion, kunne gøre det af med kristendommen såvel som det nationale! Man har med religionskritik søgt at latterliggøre den kristne tro! Det nationale har man søgt at dæmonisere, ved at sætte det = med krig, hvis man blot havde for en krone nationalfølelse. Overdrivelse fremmer til tider forståelsen. I denne tid har det snarere en kontraproduktivt virkning! Hvorfor..?

  Fordi det man beskylder de nationale for, er i realiteten “Chauvinisme”! Den har Europa set under Napoleon og Adolf, som begge er herrefolk, troede de! Det er udfordringen for modernisterne! Gode teoretikere, men svage i historie og på de psykologiske mekanismer hos folket, for der sætter de sjældent deres ben.

  Krig mellem nationer i Europa, er det sidste, disse skal være nervøse for. Efter krigen blev mange lande meget homogene, efter utallige etniske udrensninger! Denne stabile homogenitet gik i fløjten, ikke med internationaliseringen efter krigen, men hyper-globaliseringen efter murens fald. Denne hybris er mindst ligeså farlig som Chauvinisme, også farligere vil jeg mene. De enkelte lande har ukritisk åbnet grænserne for en kultur der nærer en afgrundsdyb foragt, og et had mod vestlig kultur som overgår de flestes fantasi.

  Faren er ikke krig mellem nationer, men derimod den værste form for krig, nemlig borgerkrig! Man har ikke ville erkende at Libanon ’75 og Bosnien ‘ 92 kunne blive os til dels! Kultur optimismen tror på mennesket, indtil den tynde fernis krakkelere og så har vi balladen, borgerkrigen…!

 263. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Krigen i hele verden foregår mellem USA (Pentagon) og Storbritannien og familien Rothschild fra London. Alt andet er små (ligegyldige) detaljer.

  Hvilken side står Danmark henne? Den amerikanske eller den britiske? Eller er det begge dele (neutralitet)?

 264. Af Flemming Lau

  -

  Jeg har set Tyrkiets hang til detaljer i Ayros Nicolaus på Cypern!

 265. Af John Laursen

  -

  Du skriver til mig ___ ” Prøv et familiemedlem i KZ-lejre ( stutthof, neuengamme… Internering i horserød… Kommunist loven af 22 juni 1941…..
  Tænk at være så uvidende og så prale om det!!
  At være stolt/ glad for sit land er ingen skam eller forbrydelse, men et overdreven syn på egen fortræffelighed ( vi er bedre end alle andre) føre til nazisme og fascisme…. ”

  Jeg ved ikke hvad du mener med ” Prøv et familiemedlem i KZ-lejre ”
  Jeg ved ikke hvad du mener med ” Tænk at være så uvidende og så prale med det ”
  Jeg er ikke uvidende om Scavenius`s kommunistlov og interneringen af kommunister i Horserød lejren og jeg praler ikke. Jeg synes ikke at jeg har fortjent din uforskammethed.
  Scavenius`s kommunist lov og hans underskrivelse i Berlin af Antikomintern-pagten var en overtrædelse af Grundloven og på alle måder afskyelig. Scavenius var landsforræder.

  Jeg kan fortælle dig at kommunisterne ikke var ene om at blive interneret og sendt i tyske konzentrationslejre. Mange Holger Danske folk og folk fra andre modstandsgrupper blev også sendt i tyske koncentrationslejre, hvor mange døde. Jeg kan også fortælle dig at 1700 danske politibetjente blev sendt i tyske koncentrationslejre, mange af dem døde der.

  Jeg kan ikke se at et overdrevent syn på egen fortræffelighed har noget som helst med Patriotisme at gøre. Det har kun noget med hovmodig selvglæde at gøre.

  Jeg bryder mig ikke om din ovenfor nævnte uforskammethed. Jeg vil sætte pris på en undskyldning fra dig.

 266. Af poul pedersen

  -

  JHF, hvorfor tillader du at konvertitter/islamister og røde landsbytosser ødelægger debatterne?? (debatsabotører som l is be th og j h an sen mfl.) Og hvorfor skjules indlæg 16.53 fra igår (og andre indlæg) fortsat??

 267. Af jan ulrik friis

  -

  M ehmet G ür –

  “Hvilken side står Danmark henne? Den amerikanske eller den britiske? Eller er det begge dele (neutralitet)?”

  Vigtigt at Danmark nu melder klart ud, siger klart fra, ellers går vi nu med Nato, EU & M erkels islamister, det hele kalifat, USA & Storbrittannien ned i en undergang hvorfra der ingen vej er tilbage!

  Hr L emche har helt ret med hensyn til Israel: ” fred? I absolut forstand, aldrig.”

 268. Af jan ulrik friis

  -

  Kommentarer er nu lukket, men det gælder naturligvis ikke for mig!!!

  L aursen ser du er så uheldig at løbe ind i en venligbo fra godshedsindustrien, en G H ansen der i sin uforskammethed direkte fra start trækker både nazist og facistkortet, vil at du skal have dårlig samvittighed over at være dansk i Danmark!

  Her skal vi allesammen være forsigtige at aldrig følge godhedsindustriens regelsæt, som fører Danmark ud i vold i anarki og direkte undertrykkelse som vi nu ser det ske, ondskabsfuldheder og den direkte vej til udslettelsen af nationalstaten Danmark!

  En undskyldning fra en venligbo der hader sit eget det danske folk, Hr L aursen sandsynligvis får du aldrig denne undskyldning fra G H ansen, du er jo dansk i Danmark, derfor ligger godhedsindustrien dig nu for had!

  Iøvrigt L aursen, dit indlæg 30. juli 2017 20:16 et kanon godt indlæg, anbefaler andre at læse, også vil det være klogt at genlæse!

Kommentarer er lukket.