Den radikale verdensanskuelse må holdes uden for indflydelse, for Europas skyld

Af Caspar Stefani 56

I et desperat forsøg på opmærksomhed i en ellers anonym tilværelse har den radikale partileder, Morten Østergaard, taget utraditionelle midler i brug. Til de radikales årsmøde valgte han at hylde hende, som i den grad har splittet Europa, som var med til at forårsage Brexit, og hvis politik risikerer endegyldigt at lægge EU i graven. En union, som de radikale ellers holder så meget af.

Han hyldede Angela Merkel for at have åbnet grænserne. Et parti, som egentligt gerne vil kunne tages seriøst, men som i en desperat kamp for at vinde de tabte vælgere tilbage, tyer til drastiske midler og ønsker en politik, der på sigt vil undergrave ikke kun Den Europæiske Union, men medlemsstaterne ligeså. Pudsigt når de holder så meget af førstnævnte. Kærligheden til sidstnævnte, har igennem en længere periode dog været til at overse.

For hvis der er noget migrantkrisen viser – for den er ikke slut endnu – så er det, at Europa er fyldt. For at lande ikke skal knække over, blive splittet ad, lide af øgede kriminalitetsrater, højere ulighed, ghettodannelser, parallelsamfund og en voldsom forøgelse af de offentlige udgifter, så må migrantbølgen standses. Jeg har tidligere kaldt de radikale for et politisk kompas i den forstand, at man skal gøre det modsatte af det, som de foreslår. Så kan de fortsætte med deres vrøvl om om glæderne ved masseindvandring. En glæde, som vi øvrige dødelige spændt venter på at opleve.

Vi skal lukke de ydre grænser hermetisk. De radikale må forstå, at det ikke er os alle, der kan bo som dem, med altan udover søerne og økologi en masse. Det er en gratis omgang, når de vil tage flere flygtninge, for det er ikke dem, der rammes af konsekvenserne af wir-schaffen-das politiken. Men det er jo som bekendt altid nemmere at være god for andre folks penge.

Pudsigt er det i øvrigt, at Morten Østergaard under sin tale vælger at sige, at Københavns Kommune måtte afvise virksomheder, der vil hjælpe flygtninge. For der var simpelthen for mange, der vil hjælpe. I hans mærkværdige tale, sagde han følgende:

Sågar var det sådan i København, at Anna Mee (beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune) måtte sige til de virksomheder, der henvendte sig for at hjælpe flygtninge: ”At så mange flygtninge var der heller ikke, men I kan hjælpe nogle andre borgere. ” Og derfor er virkeligheden jo den, at i dag i Danmark er der jo ikke nogen, der har det dårligere på grund af flygtningekrise

Det pudsige ved at benytte København som eksempel er jo, at Københavns Kommune modtager en minimal andel af de asylansøgere, der kommer hertil. I 2015 var tallet faktisk 0. Hvorfor er det mon sådan? Fordi Københavns Kommune i forvejen har rigeligt at bokse med, når det kommer til integration og andelen af beboere med anden etnisk herkomst. Det er derfor en art falsk nyheder, når han siger, at vi sagtens kan tage flere flygtninge på baggrund af en kommune, der stort set ingen modtager. I 2016 fik de lidt over 300 flygtninge, men i en by med op mod en million indbyggere, er det til at overse. I mindre byer i Jylland ser man det samme antal flygtninge. Der kan man tale om reelle udfordringer.

Østergaard påstod også, at der ikke er nogen der har det dårligere som resultat af migrantkrisen – som han så yndigt kalder flygtningekrisen. Dertil må man spørge, om han mener masseovergrebet i Køln nytårsnat var offerløst? Eller de mange andre ofre for asylansøgeres kriminalitet? Eksempelvis det unge danske par, der midt i København blev brutalt overfaldet af 6 unge marokkanske drenge? Er det konsekvensløst, når milliarder, der ellers kunne bruges på andre ting, må bruges på folk som ikke engang er asylberettiget?

Det må efterhånden være tydeligt for enhver, at gennemførelsen af De Radikales politik, vil være enden for Europa og Danmark som vi kender det. Og uanset hvordan man har det med EU, er det vigtigt, at den radikale verdensanskuelse aldrig får fodfæste, og den påvirkning den allerede har fået på vores verden, må afgrænses og forkastes. De har formået, gennem årene og på trods af skiftende størrelse, at få massiv indflydelse på dansk politik. Men de har en meget farlig tendens i deres politik. De tager nemlig som oftest fejl. Derfor må vi håbe, at deres indflydelse minimeres, indtil de bliver voksne, og kan føre en ansvarlig politik. Indtil da, så må De Radikale bare affinde sig med, at vi ikke allesammen kan være lige så gode mennesker som dem.

56 kommentarer RSS

 1. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “Østergaard påstod også, at der ikke er nogen der har det dårligere som resultat af migrantkrisen …”

  Enten ved han ikke, hvad han taler om, ellers også taler han mod bedre vidende…

  For siden migrantinvasionen i Sverige fandt sted, er antallet af uopklarede mord eksploderet i Sydsverige, og især svenske kvinder er forståeligt nok blevet langt mere utrygge, hvilket givetvis skyldes, at antallet af voldelige overfald og seksualforbrydelser også er eksploderet – som en direkte følge af migrantinvasionen.

  Uddrag fra ” Svenske kvinder kan ikke gå frit: Hver tredje er bange for at gå ud” af Thomas Harder , EB 10. Januar 2017:

  “Hver fjerde fortæller nu, at deres livskvalitet er blevet påvirket af utryghed – næsten en fordobling i forhold til året før. Og 12 procent fortæller, at de er blevet hjemme fra en aktivitet, fordi de er utrygge”

  “Blandt kvinderne er der 31 procent, der fortæller, at de føler sig noget eller meget utrygge eller at de på grund af utryghed lader være med at gå ud.”

  “Sådan står der i en pressemeddelelse fra det svenske kriminalpræventive råd, Brottsförebyggande rådet (Brå), der i dag kan offentliggøre den nationale tryghedsundersøgesel for året 2016.

  – Andelen af folk, der er bange for at blive overfaldet eller mishandlet er steget blandt både mænd og kvinder…”

  “Cirka hver tredje (34 %) fortæller, at de på mindst et tidspunkt i løbet af året har valgt at gå en anden vej eller valgt et andet transportmiddel.

  – 12 procent fortæller, at de er blevet hjemme fra en aktivitet, fordi de er utrygge.

  – 23 procent mener, at deres livskvalitet er blevet påvirket af denne utryghed – det er næsten en fordobling i forhold til året før.”

  Danmark undgik som bekendt det meste af migrantinvasionen, ogy derfor er københvanerne sig langt mere trygge, end beboerne i vores svenske naboby gør:

  “I juni måned offentligjorde Københavns Kommune ‘Tryghedsundersøgelse 2016’, der viser, at langt de fleste københavnere føler sig trygge, når de færdes i deres nabolag. Kun 6 % af københavnerne fortæller, at de er utrygge i deres nabolag, ligesom færre københavnere har været udsat for kriminalitet.”

 2. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Rettelse:

  “Danmark undgik som bekendt det meste af migrantinvasionen, og derfor er københavnerne langt mere trygge, end beboerne i vores svenske naboby er:”

 3. Af Ole Hansen

  -

  Ja, det er rystende og chokerende hvilke blodige konsekvenser indvandringen af millioner af arabere og afrikanere har haft for svenskerne, tyskerne, danskerne og mange andre i EU. Hertil kommer en syndflod af økonomiske og sociale ulykker. Hvad man kan se meget mere om på den korte avis, 24nyt.dk, 180gr, snapha og you tube. (merkels migrant crisis).

  Men i de radikale og skabsradikale kliker er de så fatsvage og tungnemme, eller så korrupte, at de bliver ved med at påstå at masseindvandringen er berigende. Selvom den har været til ulykke for utallige europæere, og nu truer med at udvikle sig til en katastrofe med velfærdssammenbrud, kulturel kollaps, statsbankerot, øget sygdom, sundhedsskandaler, endeløse konflikter, social uro, terror og borgerkrig.

 4. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Uddrag fra “11 mord og 80 mordforsøg: Politiet kan ikke klare det” af Thomas Harder, EB 27. januar 2017:

  “…vi kan ikke klare det på egen hånd.”

  “Sådan skriver Stefan Sinteus, politimester i Malmø, i dag på Facebook i et opslag om de mange sager, der lige nu skal opklares:

  – Vi har i Malmø en opadgående voldsspiral – for tiden efterforsker vi 11 drab og mere end 80 mordforsøg.

  – Og dertil skal lægges al anden vold, mishandling, overfalsvoldtægter og bedragerier. Selvfølgelig er vi en yderst anstrengt situation, skriver politichefen…”

  De mange skudepisoder på Nørrebro har forbindelse til de omfattende bandekonflikter i vores lille naboby:

  Uddrag fra “Politiet i Malmø: Vores efterretningstjeneste taler med den danske” af Ritzau 5. aug. 2017:

  “I det sydsvenske er politiet også opmærksomme på den danske konflikt, da bandefolk tilsyneladende bevæger sig frem og tilbage over Øresund.”

  “Ifølge Københavns Politi har der været 18 banderelaterede skyderier i hovedstaden siden 12. juni.

  Den svenske avis Kvällsposten beretter, at der i Malmø har været 13 skyderier siden 10. juni. Siden årsskiftet har der ifølge avisen været 36 skudepisoder i den svenske by.

  I slutningen af juli fortalte det svenske politi, at banden Loyal to Familia, der blev dannet i København i 2013, var ved at etablere sig i Malmø.”

  “Politiet i Malmø fortæller til TT, at de ved, at “deres” kriminelle en gang imellem rejser til København.

  – Om de begår kriminalitet der, kan jeg ikke udtale mig om. Men vi ved, at vores kriminelle er derovre for at mødes med ligesindede fra tid til anden, siger Stefan Sintéus.”

 5. Af J HANSEN

  -

  Stefani ønsker, at vi vender tilbage til de gode tider, hvor KUerne spankulerede rundt i Københavns gader i klædelige uniformer.
  Stolte som hanekyllinger.
  Stefani har deltaget i Danmarks forbrydelser i nogle muslimske lande.
  Morten Østergaard forsøger at rette op på følgerne af de forbrydelser som Stefani har været med til at begå.
  Forbrydelser som har medført millioner af dræbte, mange flere flygtninge og terror.
  Stefani har meget på samvittigheden.

 6. Af Ole Hansen

  -

  Er det vildledning eller snik-snak ja cob s-r forsøger sig med? Det er ganske vist rigtigt at gangstervældet i Malmø, Gøteborg og Stockholm osv. er endnu værre end i København, der endnu ikke er på højde med de svenske byer hvad knivstik, hjemmerøverier og skydning i gaderne angår. Men kriminaliteten vokser hele tiden, og tryghedsundersøgelser kan ikke bruges til noget. Ombord på Titanic, i Hiroshima, i Hamborg og mange andre steder, følte folk sig også trygge, lige til katastrofen ramte dem.

 7. Af Ole Hansen

  -

  Indlæg 14.25 kom på, men det lidt tidligere kom ikke på??

 8. Af Niels Larsen

  -

  I min verden er der et enkelt ord, som til fulde er dækkende for hr. Østergaard og hans usle slæng.

  Det begynder med l og ender på r, men kan ikke skrives i fuld længde, da dommerstanden ikke er dansksindet her til lands.

  Intet parti har nogen sinde gjort så meget skade på og for Danmark end det i al evighed forbandede DrV.

 9. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Alla andre, end OH, kan forhåbentlig selv læse sig til, at jeg på ingen måde bagatelliserer situationen i København, men tværtimod viser, hvor galt det kan gå, hvis de danske politikere begynder, at opføre sig lige så uansvarligt, som de svenske politikere har gjort, i forhold til den illegale migration…

 10. Af Kim R Olse n

  -

  Takket være de radikale kom Danmark godt igennem Anden Verdenskrig.
  De slog hårdt ned på de kommunistiske ballademagere som nogle kaldte frihedskæmpere.
  I virkeligheden forsøgte de at ødelægge Danmarks gode forhold til Tyskland.
  Heldigvis var der kun meget få af disse ballademagere.
  Tyve gange så mange gode danskere påtog sig et ansvar, og deltog heltemodigt i Frikorps Danmark imod kampen imod de bolsheviker. De gjorde Danmark en stor ære.
  Der er brug for deres slags idag hvor krigen raserer vort land. Og andre gode danskere.
  Nu hvor de røde kommunister og muslimer huserer i gaderne og gør højrefløjen skræmt og utryk.
  Det er lige før de også skræmmer vores kvinder børn.
  Det viser hvor uhyggelig situationen er.

 11. Af Ole Hansen

  -

  Et indlæg der var helt på linje med ste fa ni er stadig ikke på?? Er det serveren det er galt med? I et halvt år eller mere er det blevet meddelt at den eller “siden” ikke virkede eller var for længe om at svare. Ofte har den så virket alligevel. Men det er træls at længere indlæg ofte forsvinder/aldrig kommer på.

 12. Af Kim Ol sen

  -

  Hassan dog……

 13. Af Kim O lsen

  -

  Hassan.
  Så længe hyppige stavefejl afslører din uregelmæssige skolegang , skal du nok ikke skrive i veluddannedes navne. Det er for let at gennemskue.

 14. Af Ole Hansen

  -

  Hvis vi ser på samtlige af tante Bs debatter, er det påfaldende så ofte seriøse indlæg forsvinder. Indlæg der udtrykker enighed med blogholderen, forsvinder også tit. Derimod ser det ud som om visse tumper, støjsendere og islamiseringstilhængere altid kan komme igennem, både med lange og korte kommentarer. Det er en mystisk og debat-ødelæggende redigering.

 15. Af Ole Hansen

  -

  Ja cob s-r, det er da muligt at jeg ikke forstår dine sproglige finurligheder mv. Men det er da også muligt at du udtrykker dig klodset, selvmodsigende, tvetydigt eller uhensigtsmæsdsigt. Du skriver om tryghed i Kbhvn. Det er en illusion der smuldrer mere og mere. Du påstår at vi undgik det meste af migrantinvasionen. Men der er nu en million migranter her til en pris af mindst 200 milliarder kr. pr. år, eller mere. Og hver dag kommer flere til. Og antallet af forbrydelser, sygdomme og velfærdssvigt vokser og vokser. Prøver du at bagatellisere tingene?

 16. Af Ole Hansen

  -

  Indlægget som stadig ikke er på, påviste noget om hvor utrolig tungnemme og fatsvage de er i de radikale og skabsradikale kliker, hvor de efter 30 år stadig fabler løs om at masseindvandringen er en berigelse. Ligesom der var noget om EU, mer kel, godhedsindustrien og hol ger k. nielsen fra SF. Se selv “mer kels migrant crisis” på you tube. Og se den korte, 24nyt.dk, snapha nen og 180gra.

 17. Af Thomas Jensen

  -

  Så længe de Radikale ikke kan forstå, at “En fremmed er en trussel du ikke har mødt endnu”, så skal de selvfølgeligt stå udenfor enhver indflydelse.

  For stuerene, det bliver de aldrig!

 18. Af Erik Larsen

  -

  Hr. Østergaard aner ikke noget om noget som helst. Han ville ikke have kunnet få et job som “postbud” eller “pølsemand” – nej, han har sneget sig ind i politik (som han intet ved om) og efter min og mange andres mening burde han sammen med alle radikale politikere fra 1968 – 2017 blive stillet for en domstol, for hvad de har gjort – eller rettere ikke gjort for almindelige danskere – kun for at “kulturberige” vores land.
  Alt ALT beviser at de er skyld i at Danmark i dag nærmer sig svenske tilstande.
  Vold, Voldtægter, hjemmerøvere, tyverier, skyderier knivstik, bilbrænderier, sten fra motorbroer , danskere der ikke kan få bolig , sygehjælp og meget mere. Listen er lang og der MÅ OG SKAL komme en regning til de personer, der jo er rene landsf………..!
  Der kan da ikke være danskere der stemmer på dette parti. (men alligevel er de nok over grænsen med nye ikke-etniske danskere, der jo nok elsker dem).

 19. Af poul andersen

  -

  Man gider jo næsten ikke deltage, når indlæg bare forsvinder i den blå luft, hvis de er på mere end fire-fem linjer, eller hvis de afslører for meget om hvor rablende skørt, perverst og råddent visse dele af systemet fungerer. Hvorfor repareres serveren ikke, eller hvorfor udvandes og skævvrides debatterne af filtret?

 20. Af poul andersen

  -

  Tænke sig, der er nu tre renlivet radikale partier, R, LA og Alternativet. Og så er der V, K, SF, S og enhedslisten som også i årevis har støttet de radikales politik. Det er logisk at Danmark nu har kurs mod katastrofe og massedød. Ministrene griner, de radikale griner, de røde journalister griner, betonbureaukraterne griner, godhedsindustrien griner – på de fleste fotos. Men der er ikke meget at grine af for de almindelige fem millioner danskere hvis fremtid ligner et mareridt.

 21. Af Lisbeth sørensen

  -

  De borgerliges indvandringspolitik har været katastrofelt.

  Under vko mere end fordoblet i indvandrerantallet til dk i jeres løn og velfærds dumpningsinteresser.

  Under LavKO -og psykokims venstre-df regering- er der kommet 200.000 uregistreret indvandrer og arbejdssøgende til DK. På under 3 år. Ny rekord. Alle tiders asylmodtager rekord ,besidder disse landsforrædere også..

 22. Af Lisbeth sørensen

  -

  De borgerliges indvandringspolitik har været katastrofelt.

  Under vko mere end fordoblet i indvandrerantallet til dk i jeres løn og velfærds dumpningsinteresser.

  Under La vKO -og ps.ykopæ.dokims venstre-df regering- er der kommet 200.000 uregistreret indvandrer og arbejdssøgende til DK. På under 3 år. Ny rekord. Alle tiders asylmodtager rekord ,besidder disse landsforr..ædere også..

 23. Af Lisbeth sørensen

  -

  De borgerl..iges indvandr.ingspolitik har været katas..trofelt.

  Under vko mere end fordoblet i indvandr..erantallet til dk i jeres løn og velfæ.rds dump.ningsinteresser.

  Under La vKO -og ps.ykopæ.dokims ven.stre-d.f regering- er der kommet 200.000 uregist.reret indva..ndrer og arbejdssøgende til DK. På under 3 år. Ny rekord. Alle tiders as..ylmodtager rekord ,besidder disse la.ndsforr..ædere også..

 24. Af Lisbeth sørensen

  -

  Psykopædokim,

  Du kan takke de røde for modstanden under anden verdenskrig. 90% var røde her. Først i krigens sidste dage hvor gratis arbejdskraft til k og eliten beviseligt ville have, at de udmeldte sig af DNSAP, og holdt op med at marchere rundt i skrårem i Københavns gader og gøre livet utryk for ægtedanskeren.

  Til stor sørgelighed for kofamilien.

 25. Af Jorn D.

  -

  I min ingeniør studietid var det radikale venstre imod EU (EF),
  imod Nato , imod USA og imod at industrien samarbejdede med
  læreanstalterne, da man jo kunne fremstille “bomber” !
  til
  gengæld hjalp de Sovjet med at få stoppet Nato’s forsvarsplaner !
  og
  Grundloven skulle åbnes og Kongehuset, folkekirken og Hjemmeværnet skulle lukkes !
  og
  lige før 2’den verdenskrig, inviterede det synagogale borgerskab nazi officerer til middag
  og
  De synagogale radikale holdt åbentbart med Nazisterne under krigen, ved at sende
  1/8 del’s jøder tilbage til udryddelse i fyrrene !
  og
  de radikale samarbejdede tilsyneladende efter krigen med Sovjet imod Nato raketterne

  jeg prøvede at undersøge og forstå de radikale’s slingrekurs !
  og
  jeg fandt ud af at de radikale blev oprettet, sammen med “indeklemte
  husmænd” for , at tjene det jødiske borgerskabs interesser !
  og
  desværre har Gammel T. parti de radikale tilsyneladende fået total kontrol over pressen !
  og
  De radikale , som jødisk parti , udstiller gang på gang et umådeligt had
  til alt hvad der er dansk og kristent og forherliger det multietniske !
  og
  det er tilsyneladende vigtigt for dem at forstærke “dem og os” følelserne !

  “Gammel T. parti” de radikale syntes målrettet at leve for at ¯delægge Danmark !
  men
  gammel T. parti de radikale følger blot amerikanske jødiske organisationers plan
  ligesom
  Sverige der for over 10 Âr siden har oprettet et institut of Jewish Lerning med
  navnet Paidaia, med Barbara Lerner Spectre som leder (se p YouTube), med
  formålet “Jewish implementation of multiracial multiculturalism in the Europe”
  Ifølge Barbara Lerner Spectre: ( samme plan som i USA )
  Der er antisemitisme fordi Europa ikke har “lært” at være multikulturelle !

  Nu skal hele Europa lide under multietnisk kaos, fordi jøderne ikke i 5000 Âr,
  har vundet en popularitets konkurrence og hellere vil ødelægge Europa,
  end forsøge at opføre sig “ordentligt” !

  for at “helbrede” Europa for antisemitisme, importerer Europa’s
  jødiske partier ( i Danmark præsenteret ved gammel T. parti de radikale ),
  semitiske muslimer til Europa, som de efterfølgende kalder antisemitter
  men
  hvorfor skal det egentlig gå ud over hele Europa / verden, at jøderne
  i 5000 Âr ikke har vundet en popularitets konkurrence !
  ja
  hvad er fornuften i, at fylde ghettoerne op med 52 forskellige etniske grupper,
  når bare 2 af dem ikke kan leve fredeligt sammen, der hvor de kommer fra !
  men
  nu som før må/måtte de, på trods af massiv “fremmed fedtning”
  jo
  have beskyttelse på samfundets regning

  ironi.mus

 26. Af Henrik Petersen

  -

  Blot til oplysning: Der bor lidt over 600.000 i Københavns kommune. København er ikke – som i ikke – en millionby.

 27. Af Kim R Ol sen

  -

  Jeg har byttet om på pillerne. Jeg er helt bims. Jeg skulle tage to af de brune og en sort. men har doseret helt forkert og ved en fejl også taget to af de røde.
  Så nu kan jeg ikke finde ud af det mere. Er jeg Hass an, Guude, Lis beth, Harald.
  Jeg skriver falske indlæg i alle navnene. det har jeg lov til.
  Hvem er jeg? Jeg kan ikke huske det mere, for jeg bruger så mange navne. Når jeg indsætter mine syge racistiske og perverse indlæg.
  Og mine små drenge er væk.
  Min sagsbehandler er bekymret, hun har ringet efter en vogn. Nu kommer den, den er rød.
  Men jeg er jo brun. Mig ikke forstå???

 28. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt iflg Wikipedia:
  København er Danmarks hovedstad og er med 1.295.686 indbyggere (2017)[1] landets største byområde omfattende 18 kommuner eller dele heraf.[3] Centrum for byområdet udgøres af Københavns Kommune, der med 602.481 indbyggere (2017) er Danmarks mest folkerige kommune, og enklaven Frederiksberg Kommune med 105.037 indbyggere (2017).[4] I hele byregionen, (den 2.778 km²[5] store Hovedstadsregionen), bor to millioner mennesker (præcist 2.027.628[2] pr. 1. januar 2016). Den danske hovedstad er desuden grænseby og centrum for Øresundsregionen, som er Nordens største metropolregion. Øresundsregionen dækker 20.649 km² i Danmark og Skåne og omfatter 4 mio. indbyggere (2017), heraf 2,7 mio. (2017) i Danmark.[6]

 29. Af Kim R Olse n

  -

  “AF KIM OL SEN – 17. SEPTEMBER 2017 15:54”

  Blogbestyrer fjern venligst de syge indlæg som jeg indsætter.
  Og til alle gode danske mænd.
  Situationen fra 1941 gentager sig.
  Vores civilisation trues af kommunister, jøder, romaer og islamister.
  Meld jer til vores frikorps anno 2017.
  Kæmp for alt hvad jeg naziKim har kært.

 30. Af Anders V. Hansen

  -

  Hvor er det dog ynkeligt, at en, eller flere, venstreradikale antisemitter forsøger, at sabotere debatten.

  Fatter du/I ikke, at vi udmærket ved, at du/I skriver i Kim Olsens navn?

  Mon ikke stort set alle kan gennemskue, hvilke indlæg, som Kim har skrevet, og hvilke indlæg, der err skrevet af en antisemitisk troll?

  Du/I gør kun Jer selv til grin.

 31. Af Kim R Ols en

  -

  AF ANDERS V. HANSE N – 17. SEPTEMBER 2017 21:42

  Har I så forstået at jeg ikke skriver i mit eget navn.
  Kun i andres.
  I er til grin alle sammen.
  kommunister, radikale, gutmenchen, muslimer

  MVH
  naziKim

 32. Af Jan Petersen

  -

  Casper Stefani har faktisk skrevet et glimrende blogindlæg, men det er da mere end mystisk, at Casper lader kommentarsporet skamride af en håndfuld – navne fakes, net trolls og debat sabotører 🙁

 33. Af J HaNseN

  -

  AF JAN PETERSE N – 17. SEPTEMBER 2017 21:59

  Ja.
  På Støvrings blog indsatte Kim Olse n et sygt indlæg i mit navn.
  Den slags er yders ubehageligt.
  Mærkeligt at Kim Olse n fortsætter med den slags perverse svineri.
  Alle gennemskuer ham.

 34. Af Kim R Ols en

  -

  Jeg lover at lade være med at indsætte indlæg i andres navne og lyve om andre, hvis de bare lover at lade være med at skrive sandheden om mig.
  A deal?

 35. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er Kasper Støvring en af de få Berlingske bloggere, der faktisk følger, kommenterer og holder orden på egen blog. Det kunne andre B.dk bloggere lære en del af 🙂

 36. Af Jesper Thomsen

  -

  Hr Østergaard glemte behændigt også udgiften til ikke vestlige, de fleste ved hvem de er…
  Den var i 2014 33 miliader og efter sigende 71 miliader i 2015 et tal der kun går en vej, og det er op.

  Utrolig at sådanne mennesker som de radikale kan blive valgt til noget som helst med den virkelighedsfjerne udsyn. Hvad kunne vi ikke få af velfærd uden den byrde? Ja måske selv vores ældre kunne måske få pleje og omsorg, og det uden de skulle behøve at gå med bleer.

  Hvis det er rigtigt hvad der siges ude i det pulserende liv at deres vælgere hovedsagligt er undervisere, må man til at kikke på dette sekment…. vi kan og må ikke se på at vores land. Liver ødelagt af mennesker der lever godt, ja åbenbart for godt for andres penge.

 37. Af J Hanse n

  -

  AF JAN PETERSE N – 17. SEPTEMBER 2017 22:23

  Enig.
  Han fjernede syge indlæg fra Gert Hans en og Kim Olse n.

 38. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos de 33 milliarder som ikke-vestlig indvandring kostede danske skatteydere i 2014, skal man lægge vel mærke til, at det var regeringens officielle tal. Hvilket vil sige, at tallet er manipuleret, vinklet og fordrejet efter alle den politiske kunsts regler. Hvor stort det reele tal er nu, ved jeg ikke. Men hvor stor byrden egentlig er, kan vel illustreres med – at dansk erhvervsliv forventes at lægge beskedne ca 53 milliarder kr i statskassen for samlet selskabsskat i 2017!

 39. Af erik jensen

  -

  Drengerøve. To kællinger er hvad de tynd-arme er. Hvad fanden er det for noget børnehave det her?! Kan vi SÅ få nogle mandfolk her på avisen, eller skal det hele være KÆLLINGE MÆND ! SATAN OG HELVEDE !

 40. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Caspar Stefani

  Utroligt så meget tid og spalteplads politikere og debattører både fra Socialdemokratiet og hele den blå blok bruger på Radikale, som mistede halvdelen af vælgernes tilslutning ved sidste valg og endte med sølle 4,6% af samtlige stemmer.

  Hvorfor skal du forsvare dine synspunkter overfor deres politik? Er du bange for, at det kanonvalg, som Angela Merkel helt sikkert vil få, også vil smitte af på dansk politik? At det igen er stuerent at være tilhænger af et stærkt Europa som et modsvar til sociopaten og den patologiske løgner i Det Hvide Hus?

  Det er gået op for flere og flere britere, hvor tåbelig Brexit var, men det nu er for sent at tage en fortrydelsespille. Hver gang Boris Johnson åbner munden, ødelægger han Storbritanniens chancer for en fornuftig aftale, så selv de ivrigste brexittilhænger beder ham holde bøtte.

 41. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Selvfølgelig er Europa ikke fyldt!

  Din idiot! Hvem har Du tænkt Dig skal producere de velfærdsydelser, som der bliver flere af,

  Du er så stupid, at Du ganske enkelt ikke er i stand til at have en mening!

 42. Af Bjørn Sørensen

  -

  “De Radikale har formået, gennem årene og på trods af skiftende størrelse, at få massiv indflydelse på dansk politik. Men de har en meget farlig tendens i deres politik. De tager nemlig som oftest fejl.”

  Problemet med de Radikale er at de er en flok klaphatte, som tror at deres naive ideer kan redde verden. De er uforbederlige og dumsmarte men med et ben i hver lejr, så de hele tiden kan være med hvor det sker. og yder salvelsesfulde ord med deres skinhellighed. Ideen med venligboerne er typisk naiv radikal pladderhumanisme.
  De sidste hundrede år har de ustandseligt dummet sig med deres tåreperseri.

  Den største ulykke for landet er deres ødelæggelse af folkeskolen.

 43. Af Svend Jensen

  -

  Det radikale Venstre har et primært politisk sigte med alle deres anstrengelser – flere muslimer til Danmark, endnu flere muslimer til Danmark og så 100.000 flere muslimer.
  Sommetider undrer man på, om det partis ledelse overhovedet kan tænke på andet end muslimers ve og vel. De har muslimer på hjernen 24/7.
  Alle medlemmer af partiet burde konvertere en bloc til islam og dernæst emigrere til deres lykkeland østpå – et vaskeægte muslimland.
  Der kan de vel få styret deres bizarre lyst til at omgive sig muslimer i ubegrænsede mængder.
  Flertallet af danskere er ikke, som de radikale, opfyldte af grænseløs kærlighed og trang til underkastelse under det muslimske folk – tværtimod.

 44. Af Niels Juul Hansen

  -

  Indlæg hænger! Venligst frigiv fra censurfilter.

 45. Af Kristoffer Hansen

  -

  Vi skal bare have genindført dødsstraffen i fædrelandet hurtigst muligt. Blasfemiske narkohandlende luderrøvslorte og suspekte slappik junkier skal henrettes i røven af hinanden på Rådhuspladsen på live reality-tv. Fuck satans bøssepikkultur.

 46. Af J HANSE n

  -

  AF SVEND JEN SEN – 18. SEPTEMBER 2017 8:15
  “De har muslimer på hjernen 24/7.”

  De eneste som har muslimer på hjernen, det er højreekstremister som Svend Je nsen.
  De kan sådan set ikke skrive om andet.

 47. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Hvis jeg havde Aladdins lampe, og kunne få et ønske opfyldt, så ville dette ønske være, at de radikale kommer under spærregrænsen ved næste folketingsvalg, så vi endelig kommer af med dette landsforræderiske parti, og forhåbentlig aldrig hører fra dem mere!
  Aldrig har noget parti skadet Danmark så meget som de radikale!
  Mvh.

 48. Af Svend Jensen

  -

  @J HANSE N – 18. SEPTEMBER 2017 8:52
  “De eneste som har muslimer på hjernen, det er højreekstremister som Svend Je nsen.
  De kan sådan set ikke skrive om andet.”

  J.H. har myrdede muslimer på hjernen og kan ikke skrive om andet end at Vesten har myrdet 4 millioner muslimer. De 100 millioner hinduer som muslimerne myrdede i Indien og Afghanistan i årene 1000-1600, plus de 2 millioner myrdede armenere fra 1917, nævner J.H. interessant nok aldrig.

 49. Af jan ulrik friis

  -

  …..i filter…….cirka 11:50…..i den sammenhæng skal vi se de Radikale og deres onde medløbere der bedriver Radikal politik som ren terrorvirksomhed på dansk jord,…….. i filter…

 50. Af Lisbeth sørensen

  -

  Tingene forholder sig præcist som Borgschmidts opbakning til flere løndumpere og velfærdsforringere viser…

  Det er hans blå blok der altid har ønsket dem, og mener at Danmark har uendelig plads til flere indvandrer og velfærdsforringere. De lever nemlig godt at disse..Og kommer altid med det samme ævl om at der mangler 4oo.ooo nye ansatte i plejen..

  Her kan man skule til den fantastiske politiker Mette Frederiksens sidste kongres. Hun fortæller klart of tydeligt at der en majoritet på 80% af Danskerne der ønsker en stram indvandringspolitik og at derfor støtter S op om denne, modsat de borgerlige partier..(som kun støtter op verbalt, for stemmers skyld, men ikke i virkeligheden, som viser deres mange indvandrerrekorder siden Schluter tiden..).

 51. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Det må efterhånden være tydeligt for enhver, at gennemførelsen af De Radikales politik, vil være enden for Europa og Danmark som vi kender det.”

  Løgnene i blå partier om deres stramme indvandringspolitik forstætter ufortrødent. Dagligt i lind strøm lyver og fordrejer de sandheden i alle Danske medier, som de tilfældigvis også ejer og derfor kan bruge som propagandamaskiner.

  Ikke tvivl om at de Radikale støtter fri indvandring og løndumpere. Det jødiske-indvandrer-parti er jo ikke Dansksindet. Den deler fuldstændig opfattelse med resten af blå blok her, som det tilhører..Indvandrer gavner industrien, velfærdsforrignere lønninger til Danskerne..

  Derfor har VKO og nu lavKO alle tiders indvandrerrekord. 2oo.ooo nye er nu registreret over de sidste 2 et halvt år.

  Mette Frederiksen, Kom ind og få ryddet op..Du får min stemme ved næste valg nu. Mm. Ø udmelder stærkt at de også bakker op om Socialdemokratiets indvandrerpolitik..

  Vi sender lige vores indlæg til støvring, som nægter alt kritik…Manden er uanstændig og ikke hustrænet. Bruger falske statistikker i alt..Fuld af løgn og bedrag.

  “When they said repent
  I wonder what they meant”

  Som Leonard Cohen sang, “there is a crack in everything, that’s how the light gets in”..Men hos Støvring omfavner kun det mørkeste sindet. Religionens ondskab..Hadet……..

 52. Af lis.b..e.th s.øre..n.sen

  -

  “Det pudsige ved at benytte København som eksempel er jo, at Københavns Kommune modtager en minimal andel af de as..ylansøgere, der kommer hertil”

  Et langt svar til dette bed–rag ligger i fifleri-et.

  Det første er nogenlunde læsel-igt?

  ..Er naturligvis bl-å blok der har ønsket flere frem-me..de som Stef–an.i ind i landet. .

 53. Af Jan Andersen

  -

  Indlæg der bakker ste fa nis indlæg op, forsvinder på mystisk vis. Er det chefredaktøren der sørger for at afslørende kritik af borgen, de radikale, godhedsindustrien og sundhedsvæsnet blokeres?

 54. Af P Christensen

  -

  “Den radikale verdensanskuelse”…
  Den var godt nok et fint synonym for, at tisse konstant i egen rede.

 55. Af Henrik Larsen

  -

  Kære Caspar,

  Måske er der håb endnu for Konservative. :-))

  Den næstsidste hhv. sidste sætning er helt korrekte, de Radikale er helt skæve udi deres samfundseksperimenter, som (ikke engang) sat på spidsen betyder, at gammeldanskere skal løbe hurtigere og pensioneres senere, fordi nydanskeres bosættelse skal finansieres.

  Imedens hyldes det, som skulle finansiere vore “hængekøjer”, slatne bananer og jeg skal give dig, hvilket bare er et fatamorgana, da der stadig forsvinder arbejdspladser ud af landet, og da pensionistbyrden bredt bare stadig bliver tungere, selv om de kære nydanskere i radikalt lingo netop kom hid for helt uselvisk at afhjælpe denne.

  Som bekendt er definitionen på sindssyge noget med at prøve det samme igen og igen, med håbet om at det går anderledes, og det fra folk som sygeliggør enhver kritik af deres projekt….

 56. Af jan ulrik friis

  -

  ….endnu i filter min tekst af 18 september cirka 11:50………Helvede startede ikke med M erkel hendes islamiske multi-kulti planer, længe inden M erkel var de Radikale på banen…….i filter….

Kommentarer er lukket.