De britiske konservative begår harakiri, og Corbynmarxisterne udnytter det til fulde

Af Caspar Stefani 43

Som konservativ og som kvart brite, er det er noget så trist at følge de britiske konservative i øjeblikket. En unik mulighed for at skabe en positiv fortælling om konservatismen, og vise hvordan det er vejen frem for Storbritannien efter det skelsættende EU-valg sidste år, er nu ved at løbe ud i sandet. Alt sammen grundet personlige ambitioner i Premierminister Mays kabinet, og en manglende forståelse for nødvendigheden af at stå sammen i dette skæbneøjeblik. Et klokkeklart eksempel på politik når det er allerværst, nemlig når personlige ambitioner står over nationens ve og vel,

I konservative kredse har der altid været interne kampe om EU-spørgsmålet, det kender vi også til herhjemme. Men få steder har det været så betændt, som hos de britiske konservative. Her har det ikke bare været betændt, for nu er der nærmest gået koldbrand i det sår, der er EU-spørgsmålet.

Jeg havde også stemt for brexit

Jeg ville selv som brite have stemt for at forlade EU til sidste års afstemning. For hvis der er nogen der kan få en success ud af at forlade unionen, er det Storbritannien. Men det er ikke ligefrem beroligende at se, hvordan det er blevet håndteret. Der var ingen plan, og problemerne hober sig op. Blandt andet at mange ”Brexiteers” glemmer, at man også skal lytte til de 48% der stemte for at Storbritannien skulle blive i EU. Kun på den måde kan man undgå, at landet splittes helt efter så skelsættende et spørgsmål. Man må ikke undervurdere sammenhængskraftens betydning for ens nation, og når man har sammenhængskraften for øje, må man også forstå, at kompromiser er nødvendige. Det forstår hverken Boris Johnson eller Nigel Farrage.

Når det kommer til Brexit har det den betydning, at lederne må sørge for en aftale, som et overvejende flertal af briterne kan acceptere. Ekstremisterne og yderfløje kan man sjældent gøre tilfredse.
At sørge for en aftale, der kommer alle briter til gode, er det som den pragmatiske Theresa May har forsøgt. Desværre har hardlinere haft stort held med at sabotere hendes forsøg på at samle befolkningen. Og deres sabotage kan have ret katastrofale konsekvenser for Storbritannien, hvor EU’s erfarne forhandlerne, kan ende med at køre briterne over. Det er i forvejen ret svært at forhandle, og det bliver ikke ligefrem gjort nemmere, at det ikke kun er forhandlerne på den anden side af bordet, der modarbejder en, men også dem som burde være ens holdkammerater.

Storbritannien har mere end nogensinde før brug for et regeringsparti, der står sammen om en linje, hvor man sætter fædrelandet over egne dagsordener

 

May’s katastrofetale til det netop overstået konservative kongress, hvor alt gik galt, var symbolsk for situationen i Storbritannien og de britiske konservative. Ikke nok med hosteanfald, fik hun også en fyreseddel af en komiker, foran hele sit bagland. Det var ikke rart at se, og man kunne ikke undgå at have ondt af May, der har fornuftige hensigter med hendes politik om et Storbritannien, der fungerer for alle.

Rollerne i britisk politik er byttet om

Samtidig med afstemningen omkring medlemskabet af EU 2016, var Labour – de britiske socialdemokrater – i gang med deres helt egen omgang selvdestruktion efter valget af den yderligtgående Jerermy Corbyn som ny leder. Hans formandskab blev hjulpet godt på vej af venstreradikale kræfter i Momentum-bevægelsen, samt andre ekstreme fraktioner på den britiske venstrefløj. En venstrefløj, som de moderate Labour-folk havde formået at pacificere efter deres kupforsøg mod Lord Kinnock, men som atter var vågnet, tændt af krise-politikken og de hårde besparelser, som Cameron-regeringen havde gennemført.

Corbyn, der igennem sin parlamentariske karriere ikke havde skabt nogle politiske resultater, men konsekvent stillet sig på bagbenene og sagt nej til alt, blev valgt som formand, og var op imod en uhørt ringe udvalg af kandidater. De moderate Labour-folk måtte se måbende til, mens Corbyn tog sejren.

Selv min farmor, en livslang Labour tilhænger var chokeret – på trods af at hun langt henne af vejen var enig med Corbyn. Som hun siger, vil Corbyn aldrig finde fodfæste mellem de mange arbejdervælgere, der med rette er bekymret for bl.a. indvandring og multikultur. Det er dog ved at ændre sig, hvor de konservatives hang til selvdestruktion, i disse dage viser sig på det værst tænkelige tidspunkt. De britiske konservative kan kun tale om Brexit, som de ikke engang har styr på, alt imens Labour, med en marxist i spidsen, kommer med løsninger på adskillige store udfordringer, som briterne oplever i deres dagligdag, blandt andet et presset sundhedsvæsen og boligmangel.

De britiske konservative havde en alletiders mulighed for at udnytte, at Labour har en marxist ved røret. Men næh nej, i stedet går det op i intern fnidder og magtkampe. Og det er det sidste, at Storbritannien (og de konservative) har brug for i øjeblikket. Storbritannien har mere end nogensinde før brug for et regeringsparti, der står sammen om en linje, hvor man sætter fædrelandet over egne dagsordener. Det tyder ikke på, at Boris Johnson har forstået dette, og det er jeg oprigtigt ked af, fordi han om nogen var en mand jeg havde stor sympati for. Men når man står overfor hårde forhandlinger med EU om en grim skilmisse, så duer det ikke, at børnene begynder at råbe op og sabotere det der kunne blive en aftale, der kom alle til gavn.  Det er nemlig i alles interesse, at Storbritannien får en aftale, der holder dem tæt på Danmark.

.

43 kommentarer RSS

 1. Af j.. haNse n..

  -

  Det er herligt at følge de britiske konservative.
  Dem var jo dem som ønskede den tåbelige EU afstemning i første omgang.
  Ikke Labour.
  Selvom unge Stefani mener, at det hele er Corbyns skyld.
  Kan Stefani ikke sende nogle KUere i uniform efter ham?
  Når man ser hvordan de konservative i Storbritannien kvajer sig, så kan vi være glade for, at de konservative i Danmark ingen indflydelse har.
  Men græd ud Stefani.
  Måske kan farmor trøste.
  Hvis hun stemmer Labour er hun jo ikke helt dum.

 2. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Hvem finansierede egentlig Brexit-kampagnen?

  Meget tyder på, at saudiarabiske interesser, med direkte forbindelse til den saudiske efterretningstjeneste, leverede i det mindste en del af finansieringen af Brexit-kampagnen.

  Uddrag fra “Who paid for the leave vote? Brexit should be halted until we know ” af George Monbiot, Guardian 28. juni 2017:

  “All we have is an admission by the DUP that the money came to it through an organisation called the Constitutional Research Council. We know nothing about this group other than that it is based in Scotland and run by a man called Richard Cook. He was formerly vice-chairman of the Scottish Conservative party.

  In 2013 he founded a company with the former director of the Saudi Arabian intelligence agency.”…

 3. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Hvis den saudiarabiske efterretningstjeneste kan finde på, at øve afgørende indflydelse på britisk politik – hvilket tilsyneladende er tilfældet – så er Danmark også i risikozonen for, at det samme sker her.

  Derfor er det fuldstændigt nødvendigt, at vi allerede nu forbyder politiske partier, at modtage bidrag fra udenlandske interesser, samt at sørge for, at der er fuld klarhed over, hvor ALLE bidrag til politiske kampagner kommer fra!

 4. Af Jan Petersen

  -

  Jeg er absolut tilhænger af demokrati og folkeafstemninger. MEN, når en folkeafstemning er så fundamental som f.eks Brexit, mener jeg ikke, et spinkelt flertal er i orden. Det skaber mere splid end enighed i en befolkning. Brexit burde bygge på minimum 60-40% eller mere – 2/3dele . . . eller 67%. Bare min mening.

 5. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN – 5. OKTOBER 2017 21:12:

  Sikke noget vrøvl at fyrre af.
  Ikke fordi jeg er tilhænger af den saudiske regering, men det er uholdbart at beskylde saudierne for alt ondt i verden.

  For det første har saudierne intet med brexit at gøre og for det andet er saudierne allieret med briternes ærkefjende Pentagons (Trump) USA. For det tredje er saudierne ligeglade med om Storbritannien er med eller ude af EU.

  Storbritannien stemte på brexit på grund af Rothschild. Storbritannien kan sagtens klare sig uden EU, fordi briterne har verdenskapitalismens fædre (Rothschild) bag sig. Danmark og danskerne har ikke den samme mulighed. Den uerfarne og ukendte Macron blev valgt som Frankrigs næste præsident takket være Rothschilds medieverden. Tysklands store økonomi blev til virkelighed takket være Rothschild. Spanien blev medlem af EU på baggrund af Rothschilds politiske og finansielle manøvre i EU. Vatikanet og paven er tæmmet af Rothschilds ‘nye verdensvision’. Schweiz fik et særstatus som verdenselitens hovedbase igen med indgreb fra Rothschild familien.
  Jeg kan bare blive ved…

  Storbritanniens største våben og internationale magt demonstration i udenrigspolitik er uden tvivl og uden diskussion Rothschild familien. Ud over Storbritannien, strækker Rothschild familien sig og har indflydelse i lande som Frankrig, Spanien, Tyskland, Italien, Holland, Schweiz osv. Derudover har familien bakket op om Rockerfeller dynastiet i USA. Familien har kapitaler nok til at styre lande og starte verdenskrige. Rothschild er ikke en konspirstionsteori men selve virkeligheden.

 6. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN – 5. OKTOBER 2017 21:12:

  Sikke noget vrøvl at fyrre af.
  Ikke fordi jeg er tilhænger af den saudiske regering, men det er uholdbart at beskylde saudierne for alt ondt i verden.

  For det første har saudierne intet med brexit at gøre og for det andet er saudierne allieret med briternes ærkefjende Pentagons (Trump) USA. For det tredje er saudierne ligeglade med om Storbritannien er med eller ude af EU.

  Storbritannien stemte på brexit på grund af Rothschild. Storbritannien kan sagtens klare sig uden EU, fordi briterne har verdenskapitalismens fædre (Rothschild) bag sig. Danmark og danskerne har ikke den samme mulighed. Den uerfarne og ukendte Macron blev valgt som Frankrigs næste præsident takket være Rothschilds medieverden. Tysklands store økonomi blev til virkelighed takket være Rothschild. Spanien blev medlem af EU på baggrund af Rothschilds politiske og finansielle manøvre i EU. Vatikanet og paven er tæmmet af Rothschilds ‘nye verdensvision’. Schweiz fik et særstatus som verdenselitens hovedbase igen med indgreb fra Rothschild familien.

  Jeg kan bare blive ved…

 7. Af alex nyman

  -

  Ja, en lille udenlandsk borgerlig Tory nasser er du….slet ikke Dansker. som os.

  Os rigtig Danskere har ingen ytringsfrihed mere, ej politisk magt. alt er nu overtaget af de udenandske nassere..

  Undertegnede har nok boet længere i UK end bloggeren her. Og nej, britterne ønsker absolut ikke britexit længere, Og så kan vi lægge hans mafiosi tilgang oveni?
  Hans viden om hvad britter ønsker sig er manglende. Han tænker kun udfra top 1% og kun derfor har en fået en blog i denne fascistiske avis.

  Din ignorance er massiv mht. Corbyn og hans support..Tory forbryderne er nu i minoritet. Corbyn stjerne blot stiger og stiger..Skotland kæmper for deres retfærdige kamp for at komme ud af tory Vestminster, og blive det selvstændige land de fortjener at være, til alles gavn.

  Du er en ussel, billig købt fremmede..Fjern ham fra den Danske indflydelse..Lad os få Danskere ind på posten her,,Tak.Ingen fremmede. Og især ikke af britisk tory karrakter. De er verdensforbryder nr. 1. Altid.

 8. Af alex nyman

  -

  JP. naturligvis ikke …Du snakker Torysnak her..To tredjedel flertal er en gammel borgerlig drøm..Og har intet med demorkati at gøre, men fascisme som du tilhører..

  “at der er fuld klarhed over, hvor ALLE bidrag til politiske kampagner kommer fra!”

  Rasmussen…Ingen hemmelighed at alle bidrag til alle partier , pånær liste Ø, kommer fra industrien og top 1%..Kun tosser der ikke har forstået dette endnu..

  “Men græd ud Stefani.
  Måske kan farmor trøste.”

  JH.

  De fleste Tory forældre vil formentlig ikke sætte kedlen over for deres børn, mm. de blev betalt for det. Spørgsmålet her er kun om stefanis farmor bliver betalt nok for at ville håndtere sit barnebarn, som det normalt er i borgerlige kredse.

 9. Af alex nyman

  -

  JP. naturligvis ikke …Du snakker Torysnak her..To tredjedel flertal er en gammel borgerlig drøm..Og har intet med demorkati at gøre, men fascisme som du tilhører..

  “at der er fuld klarhed over, hvor ALLE bidrag til politiske kampagner kommer fra!”

  Ras.mu.ssen…Ingen hemmelighed at alle bidrag til alle partier , pånær liste Ø, kommer fra industrien og top 1%..Kun to.ssssssser der ikke har forstået dette endnu..

  “Men græd ud Ste.fani.
  Måske kan fa.rmor trøste.”

  J..H.

  De fleste T.ory forældre vil formentlig ikke sætte kedlen over for deres børn, mm. de blev betalt for det. Spørgsmålet her er kun om stefanis farmor bliver betalt nok for at ville håndtere sit barnebarn, som det normalt er i borgerlige kredse.

 10. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det, så er brug (misbrug) af navnet Axel Nyman vel rimelig patetisk. De Axel Nyman jeg lige kan Google, vil formentlig aldrig plapre løs fra en rendesten 🙁

 11. Af Jan Petersen

  -

  Som jeg har foreslået utallige gange – log på blog kommentar spor med Nemid. Så ved alle, hvem der kommenterer. Og uvorne gæster – utrolig nemme at høvle ud 🙂

 12. Af j.. hanse n..

  -

  Hvem skal håndhæve et evt. burka forbud?
  Politiet, hjemmeværnet eller tidligere besættelsestropper fra Iraq eller Afghanistan.
  Eller skal vi have et religiøst politi som i Saudi Arabien?
  Politikerne har startet debatten for at lefle for den indre svinehund hos vælgerne.
  Nu er de så nødt til at gennemføre et forbud på grund af en folkestemning, som man selv har skabt.
  En sørgelig form for demokrati.

 13. Af bent jensen

  -

  J an pet ers en er klog og skarp på nogle punkter, men forbløffende stupid på andre punkter, skrev en blogger. Det bekræfter j an p igen og igen. Gennemtænker j an p kun nogle af sine kommentarer? Er j an p tilfreds med halve og kvarte sandheder?

 14. Af bent jensen

  -

  Der var da ikke 67% ja-stemmer til indmeldelse i den totalitære union, hvorforfor skal der så 67% eller flere stemmer til for udmeldelse? J an p er måske europat?

 15. Af j.. han SE n..

  -

  Det var hurtigt, at Pind lukkede foe indlæg.
  Og slettede de indsatte indlæg.
  Han må være en meget følsom person.
  Undertegnede bakkede helt op om hans indlæg.
  Men det var åbenbart ikke nok til at berolige Pind.

 16. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Uanset, hvad du mener Gür, så tyder alt på, at stærke kræfter i Saudi Arabien forsøgte at påvirke Brexit-afstemningen, ved at finansiere DUP’s Brexit-kampagne lige før afstemningen.

  Det var den tidligere chef for Saudi Arabiens efterretningstjeneste, Nawwaf bin Abdul Aziz, der efter alt at dømme stod bag forsøget på, at påvirke Brexit-afstemningen, og han benyttede sig netop af det nordirske parti, DUP, fordi Nordirlands valgkampagneregler tillader store, anonyme bidrag, så donoren ikke umiddelbart kan identificeres direkte.

  “In February, after some political pressure, DUP MP Sir Jeffrey Donaldson revealed the adverts had been bought using a £425,000 donation from a group called the Constitutional Research Council, chaired by former Scottish Tory vice chairman Richard Cook.

  Donaldson described the council as a “group of businessmen that promotes pro-union politics”.”

  “What’s the Saudi link?

  A possible link was made by Adam Ramsay, co-editor of the OpenDemocracyUK website.

  Examining documents held at Companies House, he discovered Cook had, in 2013, founded a company called Five Star Investment Management with Prince Nawwaf bin Abdul Aziz of Saudi Arabia, which, says the site, “was seen by economists as a likely beneficiary from Brexit”.”

  “Prince Nawwaf, who died in 2015, was no casual investor. He had been Saudi minister for finance, government spokesman and diplomatic fixer before becoming head of intelligence.”

  “Saudi economists, he noted, had argued that the referendum result was good for the country because of the subsequent fall in the value of the pound.”

 17. Af bo henriksen

  -

  På 24nyt.dk kan man læse om hvor feminiseret og radikaliseret DK er blevet. Noget der på snesevis af forskellige måder har gjort utallige mænd, familier, børn, patienter, voldsofre, ældre og andre til RETSLØSE TABERE. Ligesom vores økonomi, velfærd, sundhed og demokratiets og samfundets kvalitet og fremtid er blevet undergravet. Se også BT, eb, jp, den korte, urias og snapha.

 18. Af bo henriksen

  -

  Kriminaliteten i vores land er eksploderet. Læs den korte avis.

 19. Af bo henriksen

  -

  Pape og hans “konservative” samt løkke og V er vist også ved at begå politisk selvmord, og de tre radikale partier plus S, SF, DF og enhedslisten vil nok også udnytte det til fulde. Men snydt bliver vælgerne i alle tilfælde.

 20. Af bo henriksen

  -

  Indlæg over 5 linjer sluges af fi l tre t.

 21. Af Maria Due

  -

  “Undertegnede bakkede helt op om hans indlæg.
  Men det var åbenbart ikke nok til at berolige Pind”

  Lad dog barnet. Han havde sikkert allerede før sin postering besluttet at slette alle kommentarer for at markere, at han kan gøre den slags. Han er meget opmærksomheds søgende.

 22. Af bo henriksen

  -

  Antallet af forbrydelser/overfald er mangedoblet, mængden af unødige og meningsløse lidelser og dødsfald på hospitalerne er mangedoblet. Skilsmissetallet er gået fra 1-2% til 75%. 500 milliarder/45% af statsbudgettet fjolles væk. Over 500 skoler er sparet væk. Retsvæsnet, forsvaret, velfærden, boligbyggeriet osv. har man slagtet løs på med vilde sparekrav.

 23. Af j hANSe N..

  -

  AF MARIA DUE – 6. OKTOBER 2017 14:38
  “Lad dog barnet. Han havde sikkert allerede før sin postering besluttet at slette alle kommentarer for at markere, at han kan gøre den slags. Han er meget opmærksomheds søgende.”

  Du har nok ret.
  Det er sidste gang jeg læser hans blog.

 24. Af J. Hanse n

  -

  Men alligevel er det ubegribeligt, at han lukker bloggen, når jeg har beriget debatten med mine genialiteter.

 25. Af kiM R olSE n

  -

  Det er ikke maj som har skrevet dette indlæg.
  Jeg skriver ikke i andres navne.
  men jeg skriver heller ikke i mit egen navn.
  Bare fordi man er til små drenge må man ikke være i fred.

 26. Af Maria Due

  -

  “Men alligevel er det ubegribeligt, at han lukker bloggen, når jeg har beriget debatten”

  Det var hård kost!

  Den korte kalder Pind for gammelliberal, og det er noget vrøvl. Hans liberalisme er nærmere spritny LA- tankegang for teenagere på Ole Birk Olesens blog. Støvrings kronik om liberalisme var også helt uforståelig for os liberale, der altid har betragtet EU som først og fremmest et socialdemokratisk projekt og husker JP’s spørgsmål i en leder for ikke så mange år siden om, hvornår Venstre egentlige blev pro EU og al det der med at marchere samme vej i takt? Men ingen orker at sige Støvring i mod, det ville blive alt for omfattende. Lytter man til Asle Toje, som jeg tidligere gjorde med glæde, bliver EU også til liberalisme fra første færd, så nu lytter jeg ikke mere til Toje. Hans undskyldning er, at han er fra bibelbæltet i Rogaland.

  Liberalisme er simpelthen blev et skældsord i visse kredse, og Pind og veninderne Birthe, Britta og Eva har gjort deres til at cementere det.

 27. Af kiM. Ol Se n

  -

  Marie Due..
  Gid vi kunne slippe for dit vrøvl.
  Du er et skruk gammelt kvindfolk.
  Inders inde er du socialist.
  Du er ikke en af os.

 28. Af j hans E n

  -

  AF MARIA DUE – 6. OKTOBER 2017 20:01
  “Men alligevel er det ubegribeligt, at han lukker bloggen, når jeg har beriget debatten”

  Denne sætning er tydeligvis skrevet af Kim R Olsen. Imit navn. Det gør han på de fleste blogs.
  Jeg har jeg hængende over mig i alle blogs.
  Det har kørt i årevis.
  Jeg aner ikke hvad baggrunden er for hans had og bitterhed.

 29. Af j haNs E n

  -

  AF MARIA DUE – 6. OKTOBER 2017 20:01
  “Men alligevel er det ubegribeligt, at han lukker bloggen, når jeg har beriget debatten”

  Denne sætning er tydeligvis skrevet af Kim R Olsen. I mit navn. Det gør han på de fleste blogs.
  Jeg har haft ham hængende over mig i alle blogs.
  Det har kørt i årevis.
  Jeg aner ikke, hvad baggrunden er for hans had og bitterhed.

 30. Af Maria Due

  -

  Dr. Jekyll and Mr. Hyde syndromet, vil jeg tro. Jeg er glad for, at jeg ikke hører til og ikke er ung .

 31. Af j. haNs E n

  -

  AF MARIA DUE – 6. OKTOBER 2017 20:41

  Ja.
  Men meget ubehagelig at have manden hængende over sig. I årevis.
  Bl.a. med indlæg i mit navn.
  Og jeg aner ikke, hvad årsagen er.

 32. Af kIm. hANse N

  -

  Hassan og dueungen har ingen humoristisk sans.

 33. Af georg christensen

  -

  De engelske konservative, de virkelige “socialkonservative”, har forlængst forstået, At det nuværende amerikaniserede/tyske, “neoliberalistiske” system , i sin “grådighed” , har overskredet en “rød linie”. Når “renten” stiger, for at indsamle de værdiløse “papirlapper” , som Euroens centralbank har leveret går det galt for hele EUROPA tankegangen “Euroen”, er ikke andet som en tomhed som forsøger sig sammen med en anden tomhed “dollaren”. To tomheder i kampen mod hinanden. Det under mig, at “verdensbanken” og “verdens valuta” fonden, endnu ikke har set “problemstillingen”. NB: Til verdensbanken og valuta tossen; hvor er værdibedømmelsen af enkelthedens “arbejdsydelse” i jeres system henne?.

 34. Af Per Torbensen

  -

  Bare rolig George eller urolig seddelpressen har også sin begrænsning.

 35. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en meget god DR.dk artikel om Englands håbløse kvindelige leder. Skal man finde noget værre, må man vel rette blikket mod Tyskland. Gu’ ved, hvordan i øvrigt Europa / England egentlig så ud politisk tilbage i 1920-30’verne – før hele lortet gik op i røg i 1940’erne?

  “BAGGRUND Vingeskudt Theresa May kæmper for sit politiske liv
  Den britiske premierminister forsvarer sit lederskab, efter at flere partimedlemmer vil have hende til at gå af.”
  http://www.dr.dk/nyheder/udland/baggrund-vingeskudt-theresa-may-kaemper-sit-politiske-liv

 36. Af happybrexit heimlich

  -

  Heja UK,

  I skal nok klare det -intet kan vel være værre end at være medlem af EU!
  Calm down and continue your good work!

 37. Af l sørensen

  -

  “Liberalisme er simpelthen blev et skældsord i visse kredse, og Pind og veninderne Birthe, Britta og Eva har gjort deres til at cementere det.”

  Har altid været et skældsord. Ligesom borgerlige hattedamer som dig selv. Din store støtte til Breivik dengang, vidner om et menneske fra den yderste sorte kælder..

  “Dr. Jekyll and Mr. Hyde syndromet, vil jeg tro. Jeg er glad for, at jeg ikke hører til og ikke er ung ”

  rent ondskab kun, ja..Ingen andre karrakter..

  liberalisme er ufrihed for folket, ondskab..

 38. Af l sørensen

  -

  Fhv tory statsminister Heath, er nu bevist at have været en pædofil og voldtaget utallige børn..Det er altid en Tory i UK ,når det kommer til børnemisbrug..

  Og hvis man skal være ærlig, det er det vel også i Danmark, hvor Tory skal erstattes af Borgerlig..Se fx. festen af Vinterberg.

  Gud vide hvor mange borgerlige i tinget, er pædofile i Danmark? Nogen bud på en procentvis?

 39. Af Maria Due

  -

  I min optik har Breivik fra dag et været sindssyg, og det har jeg et professionelt forhold til.

  Theresa May er efter min mening en stilig person og fuld af god vilje men befinder sig i en temmelig umulig stilling, hvor gud og hver mand synes optaget af at spænde ben for hende, selv om de ikke stod i kø for at få hendes job. Traditionelt opfattes briterne som hårde og dygtige forhandlere, men i øjeblikket minder det konservative parti om perioder for søsterpartiet i Danmark, som bloggeren er for ung til at huske men givetvis har hørt om.

  Jeg kendte for længe siden en engelsk konservativ politiker ganske godt, og han var som ikke så sjældent for engelske politikere efter militærtjenesten startet i efterretningstjenesten. Han hed Cranley Onslow og arbejdede i en længere årrække for MI6 og bl.a. i miljøet omkring Kim Philby, hvor der var langt flere involveret over meget længere tid, end vi normalt hører om, når talen er om the Cambridge Five. Onslow havde tidligere arbejdet i Burma tæt på grænsen til Kina og senere med Foreign Office i Whitehall London som dækorganisation. Han var i en kort periode minister under Margaret Thatcher og i en længere den mest betydelige af de konservative backbenchers. Efter sigende også den, der til sidst formåede at fortælle mrs. Thatcher, at hendes løb var kørt. En klassisk konservativ, der i min tid ikke ville drømme om ikke at trække i sort ulden habit på en drønhed sommerdag men hjemme igen delte gavmildt ud af det anker cider, som han var begejstret over at have fået optravet, og som jeg husker som det mest berusende, jeg i mit liv er stødt ind i. Jo, det var grumme hyggeligt sådan en sommeraften sammen med ham og ladyen, hvis madlavningsevner indskrænkede sig til at stege en lammekølle om søndagen, og den spiste man så af til næste søndag. Men Onslow kunne også være spids som en syl på en elegant måde, som da han om Labours problembarn Brian Sedgemore udtalte: “a boil on the bottom of the Labour party – painful to live with, better not mentioned and best kept out of sight”. Det huskede The Guardian i nekrologen, og sådan har jeg det med Corbyn, der vil have briterne ud af NATO. Desværre befinder han sig ikke på bunden af partiet, og det fortæller også en sørgelig historie.

 40. Af l sørensen

  -

  onslow, var bror til Ms. Bucket..

  Serien bygget over overnævnte debattør og vennen Onslow?

  lommepsykiatere er blå blok fuld af. Br..eivik var en helt almindelig borgerlig, frimurer og alt right højreradika troende.l..Er så mange tikkende ligeledes her i B. debatten.

 41. Af l sørensen

  -

  Af j.. han SE n.. – 6. oktober 2017 11:54

  “Det var hurtigt, at Pind lukkede for indlæg.
  Og slettede de indsatte indlæg.”

  Det gik stærkt ja. Du kan læse et par af dem her..Som altid det samme..Blå blok står bag indskrænkelser af ytringsfriheden, friheder generelt..Ønsker et plutokrati, hvor kun top 1% er frie, ligesom Hit.ler forsøgte at få staplet på ben..

  Kære pind og andersson,

  Som Pind og PET gentagende gange har sagt, så udgør højrefløjen i alt right som Andersson tilhører, en terrortrussel i Danmark sammen med islamisterne. Dette har Andersson taget sig til brystet og er dybt skuffet over at den næsten stuerene side af blå blok, påpeger denne væsentlige sandhed..

  “Af j.. hAnSe n.. – 5. oktober 2017 15:47

  Før Anden Verdenskrig forhånede, spottede og latterliggjorde JP jøder.
  Og forsvarede hitlers jødeforfølgelser.
  I 2001 da Fogh og Pia Kjærsgaard lagde deres sorte klamme hånd over Danmark blev det så muslimernes tur til hån, spot og latterliggørelse.#

  Kære J…hAnSe n,

  DF blev opfundet under en god våd julefrokost af resten af blå blok for at vildlede befolkningen mht deres stramme indvandringspolitik..

  Fx. mere end fordoblet DF antallet af indvandrer under VKO..Og nu nær en fordobling igen på 2 et halvt år, med 2oo.ooo nyankomne fremmede arbejdssøgende.

  V,K,LA forsøger at lade som om at de er skeptiske over for DF og deres indførelse af løndumpere og velfærdsforringere..Men det er et internt spil for galleriet blot, for at vildlede de svagtbegavede DF stemmende. Naturligvis støtter DF toppen og politikerne ikke op om deres egne vælgere og deres interesser..Det viser deres tilstedeværelse i blå blok uden S´s stramme indvandringspolitik som Danskerne beviseligt ønsker indført…Pind forsøger også blot at virke kritisk mod DF.

 42. Af Flemming Lau

  -

  Maria Due. 6 oktober. 20:03.
  Ja! Desværre.

 43. Af Maria Due

  -

  Støvring lever højt på, at hans beundrere sjældent spørger nærmere ind til hans personlige definitioner af dette og hint, og jeg kan godt have ham mistænkt for ikke at have opfattet, at hans kronik i JP forleden ramte ved siden af i brugen af ordet “liberal”..JP havde da også forsynet den med følgende bemærkning: “Dette er en kronik skrevet af en ekstern kronikør. Jyllands-Posten skelner skarpt mellem journalistik og meningsstof.”

  Hvem kan fx forklare mig, hvori forskellen på De konservatives og de nationalkonservatives konservatisme består set fra hhv. de nationalkonservatives og de konservatives side? For mig, der hele livet har kendt konservative på nærmeste hold, er det helt indlysende, at det nationale altid er indgået naturligt i deres værdier – for nu at bruge et efterhånden stærkt fortærsket ord. Ligeså har det været helt naturligt, at de har haft blikket vendt ud mod verden både arbejdsmæssigt og mht. deres kulturelle interesser. Ingen vil vel benægte hr. Møllers globale engagement og medlemsskab af De konservative, han var jo også Berlingskes største aktionær i mange år. Forskellen mellem konservative og liberale holdninger kan være hårfin og handler ofte om graden af risikovillighed.

  For Støvrings beundrere, der kalder sig nationalkonservative, er globalisme og liberalisme ikke desto mindre ét fedt og lig med flere muslimer og noget negativt. Liberalisme er ellers et omfangsrigt begreb, og der er en verden til forskel på de forskellige strømninger, der spænder fra det blide og stærkt moralske til LA’s version, som jeg sjældent er enig i.

  Men dette ved Støvrings beundrere ikke eller også vil de ikke vide af det, skønt det jo har været meget tydeligt under burka-diskussionen. Jeg tror, at det i vid udstrækning skyldes, at de ikke voksede op i borgerlige miljøer, for så ville de have vidst det. Måske er det også sådanne forhold, der splitter Theresa May’s parti?

  Alt i alt synes jeg, at det ofte viser sig, at folk ikke vil vide af de definitioner, som tidligere har været de gængse. Det gælder også ord som islamisme og integration, som gennemgående tillægges det indhold, der passer bedst i diverse politikeres og meningsdanneres personlige kram.

Kommentarer er lukket.