DR’s venstredrejede fortælling om vores historie har vidtrækkende konsekvenser

Af Caspar Stefani 146

Weekendens afsnit af Historien om Danmark har sat sindende i kog blandt mange danskere og fagpersoner. Den ensidige fortælling om venstrefløjens rolle under det sidste århundrede – særligt besættelsen – er ikke kun forkert, den viser en dyb mangel på ansvarsfølelse overfor de konsekvenser, vinklingen af Danmarks Radios satsninger har.

Det kan ikke være så svært, at levere en dokumentar, som brede dele af befolkningen kan acceptere. I stedet sidder borgerlige seere tilbage med den tro, at deres hold er det onde, fordi vi var afvisende overfor statens rolle som formynder. Den største synd er dog, at Ifølge Historien om Danmark ledes man hen i den tro, at de borgerlige ingen særlig rolle spillede i frihedskampen. Det er måske bekvemt at tænke, at man kan dele det så enkelt op, men det er unuanceret, og det kan altså gøres bedre.

Kunne man i sin vildeste fantasi forestille sig, at såfremt der skulle komme et sidste afsnit med Historien om Danmark, hvor perioden frem til i dag blev skildret, vil blive sat et kritisk blik på velfærdsstaten, masseindvandring og multikultur? Næppe.

Lektor Henrik Børge forsvarer DR i en kommentar og skriver kort sagt, at de borgerlige var de onde, fordi vi var imod det der udviklede sig til den universelle velfærdsstat. Som om den helt objektivt er ufejlbarlig. En af de konservatives hovedopgaver har alle dage været, at sørge for omvæltninger i samfundet ikke var alt for voldsomme. Det som venstrefløjen vil have og i høj grad fik, ser vi konsekvenserne af i dag. For vi lever med en offentlig sektor, der agerer som barnepige for alle, fremfor sikkerhed for de, der har behov. Det er det som borgerlige alle dage har kritiseret, og var imod, fordi vi så løsninger andre steder end i staten. Det gør os ikke til onde.

Børge skriver, at han til gengæld mener, de radikales rolle bliver nedtonet. Jeg er helt enig, for de radikales rolle når det kommer til vores nation er helt central for de mange udfordringer vi ser i dag. I mellemkrigstiden havde deres ”hvad kan det nytte” tankegang spredt sig til andre partier, og resulteret i, at man skar drastisk ned på forsvaret. Det havde den konsekvens, at tyskerne uden problemer kunne besætte os – fordi vi er blevet bildt ind, at Danmark ikke kan forsvares, åbenbart som den eneste nation i verden.

Det ville også være mere relevant, såfremt der kom et afsnit om efterkrigstiden og frem til i dag med et andet fokus. For det var radikale tanker, der åbnede op for masseindvandringen og multikultur, og for alvor forandrede Danmark. For slet ikke at tale om den kulturradikale kamp mod centrale institutioner som familien, folkekirken og nationalstaten. Men kunne man i sin vildeste fantasi forestille sig, at såfremt der skulle komme et sidste afsnit med Historien om Danmark, hvor perioden frem til i dag blev skildret, vil blive sat et kritisk blik på velfærdsstaten, masseindvandring og multikultur? Næppe.

For det er ikke bare TV og underholdning. Historien om Danmark, 1864 og andre satsninger er noget som vil være med at påvirke danskernes syn på centrale historiske begivenheder i mange år fremadrettet, på samme måde som Matador får danskere til at tro, at radikalerne var modstandsfolk og at Konservativ Ungdom ikke lavede andet end at marchere i gaderne med strakt højre arm. Faktisk var KU’erne sammen med kommunisterne den gruppe af politisk aktive, der mistede flest til nazisternes kugler. I en tid hvor man ikke længere fordyber sig i historien, afhænger meget af vores forståelse af historien gennem TV’et. Danmarks Radios udsendelser betyder uendelig meget for danskernes forståelse af vores historie, og det virker ikke som om, at de tager dette ansvar seriøst.
Det DR glemmer, er. at når de viser venstresnoet propaganda, er ikke kun, at de svigter deres meget vigtige public service opgave. Det er også vand på de liberales mølle, der ønsker lukke biksen. Så de burde nok hellere begynde at tage det seriøst, fremfor blot at sige, at de tager kritikken til sig.

Det er trættende og forudsigeligt, at borgerlige brokker sig over hvad Danmarks Radio viser, men det har altså også været velfortjent.

146 kommentarer RSS

 1. Af anders nielsen

  -

  DR har efterhånden udviklet sig til en slags propaganda- og løgnefabrik. Iflg. DR er masseindvandringen berigende, kriminaliteten evigt faldende, danskerne det lykkeligste folk i verden sammen med nordkoreanerne, demokratiet er helt i top, og velfærden bliver bare bedre og bedre takket være S, SF, Enhedslisten og de radikale osv. Afskaf tvangslicensen.

 2. Af Lisbeth sørensen

  -

  Endelig et stykke sandhedsmedie i Danmark i dokumentaren..Det var godt nok også på tide?

  Mener sidste gang DR lavet journalistik der var real news-borgerlige medier gør det jo aldrig- var i serien 1864, der fortalte om de borgerlige sønner 300 km bag fjendens linier, der som andre kujoner satte bønderne ind mod tyskerprøjserne?

 3. Af Lisbeth sørensen

  -

  “. I stedet sidder borgerlige seere tilbage med den tro, at deres hold er det onde, ”

  Da godt nok også på tide at i udviklet sandhedsbarometeret, og læste-så andet end borgerlige fake news medier?

  I må lære at se jeres egen ondskab i øjnene, forsøge at komme ud af jeres borgerlige ondskabs indoktrination som barn, hvor i lærte af jeres borgerlige forældre ikke at dele slik i skolegården, mv.

  Det er naturligvis DR´s opgave at udvide jeres horrisont, via at formidle real news, og ikke borgerlig fake news som man fx. kun læser i denne avis..

 4. Af Lisbeth sørensen

  -

  “. I stedet sidder borgerlige seere tilbage med den tro, at deres hold er det o.nde, ”

  Da godt nok også på tide at i udviklet sandhedsbarometeret, og læste-så andet end borgerlige fak.e new.s medier?

  I må lære at se jeres egen on.dskab i øjnene, forsøge at komme ud af jeres bor.gerlige on..dskabs indoktrination som barn, hvor i lærte af jeres borg.erlige forældre ikke at dele sl.ik i skolegården, mv.

  Det er naturligvis DR´s opgave at udvide jeres horrisont, via at formidle r.eal ne.ws, og ikke borge.rlig fak.e ne.ws som man fx. kun læser i denne avis..

 5. Af anders nielsen

  -

  DR ser bort fra og fortier at invasionen er ved at udvikle sig til en stor og daglig trussel mod alle danskere, i form af vold/kriminalitet og hverdagsterror….. i form af nye smitsomme sygdomme plus voldsomme forringelser af infrastrukturen, sundhedsvæsnet og den sociale velfærd m. m. Og hvis danskerne er så superlykkelige som DR påstår, er det jo sært at hundredtusinder af danskere lider af stress og psykisk sygdom, at forbruget af lykkepiller, stoffer og angstdæmpende medicin er oppe i rekordhøjder. Og sandheden er jo at demokratiet er svækket og at velfærden konstant udhules og beskæres.

 6. Af Lisb.eth sør.ensen

  -

  “En af de konservatives hovedopgaver har alle dage været, at sørge for omvæltninger i samfundet ikke var alt for voldsomme.”

  Jeg plejer altid at kalde højrefløjen for “status quo” fløjen ja. Intet fremskridt-bevægelse er ønskeligt her..Tværtimod ønsker de tiden retur til 17oo tallet , og måske endda stenalderen?

  “Historien om Danmark ledes man hen i den tro, at de borgerlige ingen særlig rolle spillede i frihedskampen”

  Der er helt usandt..I konservative spillede en yderst negativ rolle i jeres kamp imod frihedskampen, og støtten for Tysken. K,V mv. marcheret rundt i skrårem indtil krigens sidste dage..Da bestemte de sig pludselig for at støtte kommunisterne og socialisterne-frihedskæmperne- der havet gjort sit..I ved den oppurtune borgerlige? Fremtiden skulle sikres for dem, så de fortsat kunne forblive som dommere mv.

  Børge OUtze har i utallige bøger og analyser af anden verdenskrig, fint opremset den borgerlige indflydelse som anti-frihedskæmpere..Især hans analyse af DNSAP og disse borgerlige er interessant læsning..

 7. Af anders nielsen

  -

  L sø ren sen er den kendte net-troll fra enhedslisten der går ind for kommunisme og islamisering.

 8. Af Martin Hansen

  -

  Det synes som en demagogisk kampagne i en tid hvor de borgerligt intellektuelle vinder terræn. Jo mere taletid borgerligt intellektuelle får, des mere skinger bliver hyletonen fra DR, Politiken, BBC, Guardian osv.

  Deres journalister raser over Trump, Kurz, Brexit, Visengrad osv osv. På intet tidspunkt har de fattet, at fænomenet er selvskabt. Afstanden til folket fra lige netop denne medieverdens elfensbens tårn er blevet enorm. Og de forstår det ikke……………………….. de forstår det simpelthen ikke. Hvilket de iøvrigt gerne vil fortælle til hvem som helst der gider lytte. “Vi forstår det ikke”!

  Og nu en ny historieforvanskning fra DR Drama. Velspillet og godt instrueret. Men de har jo også 40 års erfaring med historisk rødskriger propaganda. Nu kommer kritikken så. Den kritik der er blevet større og større de senste år. Men lytter og forstår de?
  Næh, maksimalt vil de sige noget i stil med at “vi da lytter til kritikken, og tager den til os”.
  Nej, det gør I ikke. For hvis I gjorde, ville I få at mærke den retfærdige vrede fra Ingolf Gabold og alle koryfæerne, samt I ville ikke komme med til næste fest på Politikens Hus.

  Kære Danmarks Radio. Vi behøver ikke grave jeres grav for jer – det klarer I helt fint selv.

 9. Af Lisbeth sørensen

  -

  ” I mellemkrigstiden havde deres ”hvad kan det nytte” tankegang spredt sig til andre partier, og resulteret i, at man skar drastisk ned på forsvaret. Det havde den konsekvens, at tyskerne uden problemer kunne besætte os – fordi vi er blevet bildt ind, at Danmark ikke kan forsvares,”

  Naturligvis ..Sæt forsvarsbudgettet op med 50% i overbetaling til de udugelige borgerlige sønner, der intet fornuftigt foretager sig der..Derefter kan vi slå Tyskland, Nazitory i UK, Og yankee uden at blinke med øjnene, for ikke at forglemme Kina og Rusland..Hvis forsvarsbudgettet havet været større i 1864, var vi i dag verdens største stormagt.

  Vi kunne nok også godt have stoppet Mussolini da, og alle de efterfølgende mafiosi immigranter fra støvlelandet derefter?

 10. Af Lisbeth sørensen

  -

  ” I mellemkrigstiden havde deres ”hvad kan det nytte” tankegang spredt sig til andre partier, og resulteret i, at man skar drastisk ned på forsvaret. Det havde den konsekvens, at tyskerne uden problemer kunne besætte os – fordi vi er blevet bildt ind, at Danmark ikke kan forsvares,”

  Naturligvis ..Sæt forsvarsbudgettet op med 50% i overbetaling til de ud..ugelige borg..erlige sønner, der intet fornuftigt foretager sig der..Derefter kan vi slå Tyskland, Na.zitory i UK, Og y.ankee uden at blinke med øjnene, for ikke at forglemme Kina og Rusland..Hvis forsv.arsbudgettet havet været større i 1864, var vi i dag verdens største stormagt.

  Vi kunne nok også godt have stoppet Mus..solini da, og alle de efterfølgende mafiosi immigr.anter fra stø.vlelandet derefter?

 11. Af Martin Hansen

  -

  Hvor mange gange har I hørt en eller anden radikal/rødskriger spørge om noget i stil med: JEG FATTER IKKE AT SÅ MANGE IDIOTER KUNNE STEMME PÅ TRUMP – JEG FATTER DET IKKE.

  Hmm. Det er sq lidt morsomt 🙂

 12. Af Lisbeeth sørensen

  -

  “på samme måde som Matador får danskere til at tro, at radikalerne var modstandsfolk og at Konservativ Ungdom ikke lavede andet end at marchere i gaderne med strakt højre arm. ”

  Var naturligvis en yderst sølle opbakning i borgerlige havet imod nazismen da..Vi kan takke kommunister og socialister for at Danmarks ry ikke er totalt afblakket her.

  Og dette er fake news…Fordi naturligvis lavet i også andet end at marchere i march under krigen..Fx. fødte i en masse børn..Det er velkendt at borgerlige nu har langt flere børn end røde..Og deres fødselsrata er langt højere..Ihvertfald blandt Danskere, og ikke indberegnet immigranter..I USA får de faktisk 40% flere børn..I DK er tallet ikke undersøgt af DST..Men formodes at nærme sig dette tal forholdsmæssigt..Altså , “rats will outbreed the good liberals, over time”..som man siger på Engelsk for at undgå filteret..

  Såvel som at svinebønderne i venstre, blev umådelige rige mange af dem. Dermed ikke sagt alle..undertegnedes familie kom selv fra en fattig familie på en gård der, hvor nazisterne konfiskeret alle dyrene en vinter i 43.Men i det store blev de fleste v-bønder rige under krigen.Især mellemhandlerne i K dog naturligvis..Mæersk mv.

 13. Af l sørensen

  -

  M..r.tin Ha.ns..en,

  Problemet er blot at fas..cister.ne igen har kronet dage…Og dette fordi de ikke forstår samm.enhænge..Som dig..

  Derfor er DF yderst kriti..sk i B i dag mht. programmet..De ønsker nat.urligvis fa.ke ne.ws kun, ligesom Tru.mp og Ban.non..Disse sidste to ønsker nu at skæ.re og bestemme i avisernes ytri..ngsfrihed..Trum.p arbejder på en plan til at besk.ærer avisers ytr..ingsfrihed.
  Fasci..ster som jer .i DF, har altid ville kontrollere nyhe.dsstrømmen..

  Derfor skal licen.sen fjernes, og pengene tages direkte fra sta..tskassen, således at bor..gerlige tvan.dindlægges til at bringe re.al ne.ws..

  Natu.rligvis ønsker LA at nedl.ægge DR..Det gør hele b.lå bl.ok..DR er i dag 90% blå lej..esvende..Alle værter mv. i DR har et bl.åt udgangspunkt nu..De fleste er fhv. hø.jreradi.kale blog.gere fra Berlin..gske..Selv de sølle lo´% real news DR viser, gør dem rigtigt ondt på sj.ælen..Og som ma.fio.si-To.ry indvan.dreren her, rigtig s.ur..

  And.ers Niels..en, er den kendte F..1. Næg..et omg.ang med sine børn og kone pga. af mi.sbrug af disse. Sidder i fæn…gsel nu…Eller sik..ret afd..eling på s. h.ans nærmere bestemt………

  .

 14. Af anders nielsen

  -

  L s ør en se n skriver tusinder af indlæg for at rakke ned på alle “borgerlige” og for at jage læserne væk.

 15. Af anders nielsen

  -

  L S postulerer hvadsomhelst, halve og kvarte sandheder vælter frem. Iøvrigt er han tilhænger af kommunisme og islamisering. Undertiden skifter han navn.

 16. Af lisbeth sørensen

  -

  Anders Nielsen er B´s mest aktive, og våsende person i B….ER pre.benf1 og skriver hundred indlæg om dagen, i 4o forskellige navne..

  Generelt beklager han over at lange indlæg ikke kommer på..Derfor skriver han 14 korte i træk under, 13 forskellige navne..Alle totalt urelevante til emnet og drejer sig altid kun om forholdne på hans sikret institution..Vi må gå ud fra at vi snakker om frihedsberøvelse på ubestemt tid her?

  Den ypperlige serie på DR, beviser at fake news ikke har et totalt overtag endnu i Danmark..Men det er godt nok tæt på..Ramaskriget fra jer blå om programmet, beviser endnu engang hvor meget i frygter real news..

 17. Af anders nielsen

  -

  L sør postulerer hvadsomhelst, halve og kvarte sandheder vælter frem. Iøvrigt er han tilhænger af kommunisme og islamisering. Undertiden skifter han navn.

 18. Af lisbeth sørensen

  -

  Sæt dig nu stille og rolig ned i en stol pre.ben..For forstanderen foreslår..Og kig ud over markerne stille og roligt..Se de dårlige minder forsvinde, som medicinen langtsomt sløver behageligt..

 19. Af j.. hAnSE N

  -

  Ikke objektivt?
  Kom DR ikke ind på de korservatives fascistiske tendenser før Anden Verdenskrig.
  Hvad med de konservatives og Venstres værnemageri.
  Blev det forbigået.
  I Danmark har vi ca. 300 borgerlige løgnagtige sprøjter.
  Kun DR er nogenlunde hæderlig, uafhængigt og kritisk.
  Det har den yderste højrefløj det meget dårligt med.

 20. Af anders nielsen

  -

  Meget tyder på at l is be th sø re n se n er en udansk og anti-dansk person. Han har selv fortalt at han er fan af EL og islamisering.

 21. Af lisbeth sørensen

  -

  “Kom DR ikke ind på de korservatives fascistiske tendenser før Anden Verdenskrig.
  Hvad med de konservatives og Venstres værnemageri.
  Blev det forbigået.”

  Det blev berørt yderst beskedent og forbeholdent…..Men blot det at det blev nævnte i forbifarten har ført til at borgerlige medier er gået totalt i selvsving i DK nu..Du kan være heldig du er i sydkorea, og slipper for det borgerlige hyk.leri her..

  Alt tyder på at Pre.ben er totalt bims…Dette kan læses via hans hundredvis af daglige nonsens indlæg.. 🙂

 22. Af lisbeth sørensen

  -

  “Kom DR ikke ind på de korservatives fascis.tiske tendenser før Anden Verdenskrig.
  Hvad med de konse.rvatives og Vens.tres v.ærnemageri.
  Blev det forbigået.”

  Det blev berørt yderst beskedent og forbeholdent…..Men blot det at det blev nævnte i forbifarten har ført til at borgerlige medier er gået totalt i selvsving i DK nu..Du kan være heldig du er i syd.korea, og slipper for det borg.erlige hyk.leri her..

  Alt tyder på at Pre.b.en er totalt bi.ms…Dette kan læses via hans hundredvis af daglige non.sens in.dlæg.. 🙂

 23. Af b jEN.

  -

  Meget tyder på at An ders Niel se n er en udansk og anti-dansk person. Han har selv fortalt at han er fan af naz isme og fascisme.

 24. Af anders nielsen

  -

  MED LØGNEKAMPAGNER ER DANMARK FØRT MOD UNDERGANG

  Det er bare fantastisk som der hetzes og manipuleres her i DK, overfor modstandere af masseindvandring og EU, overfor mænd og familier, overfor demokrater som er imod totalitær politik, overfor alle som kritiserer VKs OG DFs/Rs diskrimination af danskere…. og ministres undergravning af lov og orden, velfærd og sundhed. Og se hvordan postvæsnet bliver ringere og ringere, se hvordan forsvaret er svækket til ukendelighed, se hvordan hospitaler, skadestuer, skoler, kaserner, politistationer, brandkorps, væresteder, motorkontorer, rådhuse, posthuse, busruter, turistbureauer, lægeklinikker, biblioteker og meget mere er blevet bombarderet med hundredvis af lukninger og forringelser. Se hvordan familier splittes og hvordan patienter/voldsofre/arbejdsløse/hjemløse, gamle, børn og unge og fraskilte mænd svigtes og sjofles. Tusinder af danskere er allerede omkommet pga. partiernes skadelige politik. Og DR har været førende i at vildlede befolkningen. DK bliver Sverige nr. 2.

 25. Af anders nielsen

  -

  Det er bare fantastisk som der hetzes og manipuleres her i DK, overfor modstandere af masseindvandring og EU, overfor mænd og familier, overfor demokrater som er imod totalitær politik, overfor alle som kritiserer VKs OG DFs/Rs diskrimination af danskere…. og ministres undergravning af lov og orden, velfærd og sundhed. Og se hvordan postvæsnet bliver ringere og ringere, se hvordan forsvaret er svækket til ukendelighed, se hvordan hospitaler, skadestuer, skoler, kaserner, politistationer, brandkorps, væresteder, motorkontorer, rådhuse, posthuse, busruter, lægeklinikker og meget mere er blevet bombarderet med hundredvis af lukninger og forringelser. Se hvordan familier splittes og hvordan patienter/voldsofre/arbejdsløse/hjemløse,

 26. Af anders nielsen

  -

  Kl. 14.08 er en løgnagtig og forfalsket kommentar, vel skrevet af l is be th.

 27. Af Finn Bjerrehave

  -

  Danmark-Norges besættelse med kodeordet Weserubung, netop fordi Hitlertyskland skulle købe Svensk Jern malm fra Kirun a udskibet i Norske Narvik, og u-tak til Sverige.
  Danske Kommunister bifaldt besættelsen, nemlig Hitler og Stalin havde indgået en ikke angrebspagt, og selvfølgelig mårre Danske kommunister slutte op om Stalin.
  Danmark fortsatte nu sin dagligdag, spillede fodbold mog Tyskland i Idrætsparken, samt bagefter i Tyskland, og modstanden mod besættelsen kom messt fra Konservativ side, hvor Christmas Møller måtte flygte yil England.
  Alt var fryd og gammen i danmark ( Børge Outze) indtil Tyskland tabte i Rusland, og pludselig var Danmark blevet Tyskerfjendtligt over een nat, og 29 August 1943 Danmarks stolteste dag, hvor vi som eneste besatte nation , sagde nej til Hitler, og Montgommery kom med 3 timers forspring over for Russerne ind i Danmark, og kun Bornholm forblev besat af Rusland.
  Nu blev det igen fred, og alle de gamle politikere blev genvalgt, og livet fortsatte i folkelig protest.
  1940-45. kort fortalt. Finn Vig

 28. Af hanne jørgensen

  -

  DR beskylder Trump for fakta forvanskning. jeg ser aldrig DRs serier fordi jeg ved at de lyver fra start til slut. Jeg så ikke engang 1864 til trods for at min familie i hundredetals år har boet på vores elskede gård i Sønderjylland.
  Historieforvanskning, regelret løgn, tisse mig ned ad benet romatik, realitetsflugt: det er de emner DR er bedst til. Men, vi sønderjyder er ikke idioter -det har vi set for meget til -noget som rigsdanskerne tydeligt er for uvidende til at fatte- barnlige suttenarkomaner som de er.

 29. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det er nogle gange alt for nemt, at spille bagklog.

  Historieskrivningens bagsædechauffører falder over hinandens ben i bar iver for, at belære omverdenen om, hvad dem, der havde ansvaret, da vi blev besat af Nazi-Tyskland, burde have gjort.

  Men de gjorde vel det rigtige i en umulig situation.

  For det er ikke ærefuldt, at sende unge mennesker ud i en futil forsvarskrig, som er tabt på forhånd, og som ville medføre at en masse civilister også ville miste livet og friheden, fordi besættelsesbetingelserne ville blive langt hårdere.

  Danmark burde allerede have dannet et forsvarsforbund med Sverige, Norge og Finland, da Tyskland begyndte at opruste, men det forhindrede svenskerne, såvidt jeg ved.

  Norge var af geografiske grunde svær at erobre, men Danmark havde ikke en chance for, at forsvare sig mod invasionen.

  Spørgsmålet var derfor, hvor mange danskere, der skulle dø i en futil forsvarskrig mod vore store, militariske og imperialistiske naboland, for at bevare Danmarks ære.

  Men hvor ærefuldt er det egentlig at lade unge mennesker dø i en krig, som alle, med blot en smule realisme i behold, véd er tabt på forhånd?

  Politikerne gjorde dét, de var tvunget til, hvis besættelsen ikke skulle koste en masse uskyldige mennesker livet, og derfor var der også en del modstandskæmperne, der rent faktisk forsvarede samarbejdspolitikken efter krigen, selvom den medførte, at politikerne nedlod sig til, at kalde modstandskæmperne for “terrorister”.

  Vi lærte af besættelsen, at Danmark er for lille et land til, at vi kan forsvare os uden allierede, hvilket sådan set var indlysende på forhånd, og derfor er vi med i NATO nu.

 30. Af Finn Larsen

  -

  Tillykke med fanskaren på din blog.

  Ja det er noget værre noget med alle de borgerlige hædersmænd der ikke nåede at blive hædret tilstrækkeligt
  Skal man fremhæve 2 historiske begivenhed fra de seneste 100 år må det være WW1/ WW2 og velfærdsstaten. Det sidste må man vel ret beset tildele liste A æren for, selvom alle i dag – især de såkaldte DF hylder den. DF’erne er simpelt hen så glade for den at de ikke vil dele med nogen som helst andre.

 31. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Stauning foreslog faktisk et forsvarsforbund mellem Danmark, Sverige og Norge allerede i 1933, efter, at Hitler var kommet til magten, men svenskerne og nordmændene var afvisende.

  Interesserede bør læse Staunings “Lænkehundstale”.

  Svenskerne og nordmændene troede ikke, at det danske forsvar var meget bevendt, og mente samtidigt, at Danmark havde hovedforpligtelsen i en kommende krig, fordi Danmark er nabo til Tyskland.

  Det var med andre ord selvmodsigende, småligt ævl og kævl – og kortsynet, principløs grådighed – der forhindrede dannelsen af et nordisk forsvarsforbund, der kunne have givet Nazi-Tyskland kamp til stregen.

  I stedet overlod Norden det til Sovjetunionen – med en smule hjælp fra USA – at nedkæmpe nazisterne, hvilket næsten kostede bornholmerne deres frihed efter krigen.

 32. Af Martin Hansen

  -

  Personlig kritik fra rødskrigere tager jeg altid til mig som et æresbevis. Kald mig facist – kald mig racist. Det er 2 ord der i dag er 100% meningsløse.
  Racister er vi alle, og i dag findes facisterne kun på den yderste venstrefløj hvor de råber “Rød front” mens de kylder en brosten i hovedet på en betjent.

 33. Af Helge Nørager

  -

  Jacob, det gik som det gik.
  Men du nedgør de ofre Norge ydede.
  Måske bare måske, hvis Ålborg flyvestation var blevet forsvaret bare 24timer ?.
  Måske så meget.
  Men det gik som det gik og de rige blev mere rige, priser på flæsk og fløde steg.
  Riffelsyndikatets ejer tjente godt og fik elefantorden senere i livet.
  Så Jacob hvis og hvis, måske hvis vi drog AFR til ansvar for hans løgne fra folketingets talerstol, vi kunne se os i spejlet.
  Men at nedgøre de ofre Norge ydede i en futil forsvarskrig er grumt.
  Men hva vi er som AFR en flok hykler og løgnere der skaber krig, for egen vinding skylds.
  Men nedgør ikke Norge og deres ofre.

 34. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Du må have misforstået det, jeg skrev – jeg var åbenbart ikke præcis nok.

  For jeg prøver hverken at nedgøre de norske soldater, eller de norske modstandskæmpere, som jeg beundrer lige så højt, som jeg beundrer de (fleste af de) danske modstandskæmpere.

  Jeg nedgør de norske (og svenske) politikere, der forhindrede dannelsen af et nordisk forsvarsforbund, fordi de to landes erhvervsliv tjente stort på den ulovlige, tyske genoprustning, samt på krigen.

 35. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Jeg prøver ikke bevidst, at nedgøre de norske soldater, eller de norske modstandskæmpere, som jeg beundrer lige så højt, som jeg beundrer de (fleste af de) danske modstandskæmpere.

  Jeg kritiserer de norske (og svenske) politikere, der i realiteten forhindrede dannelsen af et nordisk forsvarsforbund, fordi de to landes erhvervsliv tjente stort, på den ulovlige, tyske genoprustning, samt på krigen.

 36. Af M Jørgensen

  -

  Danmark blev skånet pga den fælles dansk- tyske samhandelsaftale. De kunne bruge vores landbrugsvarer- fiske og industrivarer
  Vi kunne bruge kul og andre råstoffer derfra. Men det er jo ikke så ærefuld en fortælling , at der var dele af det danske erhvervsliv, der havde særdeles lukrative fordele ud af den fælles handelsaftale.

 37. Af j. HaNSE N

  -

  AF HANNE JØRGENS EN – 23. OKTOBER 2017 14:33
  “DR beskylder Trump for fakta forvanskning.”

  Det går selv mange republikanere i USA.
  Manden er en psykopat.

 38. Af P Christensen

  -

  DR står som bekendt for “De Radikale”, og dét præger alt hvad der kommer fra DR..
  Men alle med blot en smule kritisk sans, ved at pressen generelt er særdeles politisk farvet,
  og ofte løberne politikernes ærinde – såvel blå som rød.
  Når det gælder emner som EU og indvandring får vi kun serveret den lille solside,
  og ikke den store skyggeside.
  Og dér hører vi aldrig et bjæf fra blå blok.
  Derfor snubler politikere og journalister over bilforhandlere nederst på troværdigheds-skalaen.

 39. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “…der var dele af det danske erhvervsliv, der havde særdeles lukrative fordele ud af den fælles handelsaftale.”

  Dét var der også andre, der havde.

  General Motors ejede f.eks. Opel, der fremstillede tyske tanks.

  Prescott Bush – der var medlem af det ekstremt magtfulde Harverd-broderskab, Scull and bones”-mand – stod i spidsen for en kreds af amerikanske bank- og erhvervsfolk, der støttede nazi-partiet næsten fra starten, for at skabe en folkelig modvægt til socialdemokrater og socialister, der truede deres økonomiske interesser i bla. Tyskland.

  Prescott Bush blev dømt for at handle med nazisterne i 1942, og han var en del af dét militærindustrielle kompleks, som præsident Eisenhower senere advarede imod, fordi det er den største trussel mod demokratiet i USA.

 40. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Rettelse:

  “…der var medlem af det ekstremt magtfulde Harvard-broderskab, Skull and Bones…”

  Trump er måske en af de første, amerikanske præsidenter, der ikke er en del af inderkredsen af det amerikanske erhvervselite, hvilket kan forklare hvorfor kredsen omkring Bush gør alt, hvad de kan for at skade Trump.

  Før Trump blev valgt forhindrede Republikanerne, at de pårørende, til ofrene for terrorattentaterne den 11/9 2001, at anligge sag mod Saudi Arabien for medvirken til terror, hvilket givetvis skyldtes, at en af Osama Bin ladens brødre finansierede George W. Bushs oliefirma, Arbusto Oil…

  Som den tidligere centralbankchef i USA, Alan Greenspan, sagde om Irak-krigen;”…it was about oil…”

 41. Af j. hA NSEN

  -

  Det er også vand på de liberales mølle, der ønsker lukke biksen. Så de burde nok hellere begynde at tage det seriøst,
  Skriver Stefani.

  Så kom han frem med sit ærinde.
  Hvis DR ikke kommer i lommen på højrefløjen, ligesom alle andre medier i Danmark, så må DR lukkes.
  Højrefløjen kan ikke acceptere kritiske, uafhængige og selvstændige medier.
  Alle medier skal kontrolleres af højrefløjen.

 42. Af Flemming Lau

  -

  Har DR nu politisk slagside i deres serier igen…? Big surprice.! Hvis de og TV 2 blot ville bringe en mere bred nyheds dækning og ikke kun selected news så vi dødelige, ikke var nød til hele tiden at holde os ajour med tyske og brittiske medier såvel som de alternative for at få det fulde billede!

  DR og TV 2 er venstre humanistiske medier, hvis nyheder man altid og hele tiden skal forholde sig overordentligt kritisk til. Vi tvinges jo til at støtte skidtet.

 43. Af j. hA NSEN

  -

  Det er også vand på de liberales mølle, der ønsker lukke biksen. Så de burde nok hellere begynde at tage det seriøst,
  Skriver Stefani.

  Så kom han frem med sit ærinde.
  Hvis DR ikke kommer i lommen på højrefløjen, ligesom alle andre medier i Danmark, så må DR lukkes.
  Højrefløjen kan ikke acceptere kritiske, uafhængige og selvstændige medier.
  Alle medier skal kontrolleres af højrefløjen.
  Men overvurderer unge Stefani ikke sin magt?
  Er det unge konservative som bestemmer, hvorvidt DR skal lukkes.
  Er her tale om storhedsvanvid.

 44. Af H Jensen

  -

  Med DR misinformasion og skandaløs rødradikal skolepolitik er det lykkedes at indoktrinere/hjernevaske/fordumme danskerne og gøre dem historieløse. Og med smartphones, ipads, tvangsdigitalisering og postforringelser osv. er man ved at skabe en tidsånd som vil gøre ungdommen og befolkningen værgeløs overfor fascistiske og totalitære strømninger. Noget af det samme er sket i Sverige etc., og derfor er Vesteuropa ude i en gigantisk krise. Det er nu et spørgsmål om vores kultur og civilisation og almindelige menneskers økonomi, velfærd og sikkerhed overhovedet kan overleve i længden, eller om Europa om få år ligner en slagmark og et rædselskabinet. Se snap ha nen, den korte og 24nyt.dk samt BT, Berl., jp og eb samt ole hassel balch.

 45. Af H Jensen

  -

  Med DR misinformasion og skandaløs rødradikal skolepolitik er det lykkedes at indoktrinere/hjernevaske/fordumme danskerne og gøre dem historieløse. Og med smartphones, ipads, tvangsdigitalisering og postforringelser osv. er man ved at skabe en tidsånd som vil gøre ungdommen og befolkningen værgeløs overfor fascistiske og totalitære strømninger.

 46. Af J. hA nSEN

  -

  AF FLEMMING LAU – 23. OKTOBER 2017 16:05

  TV2 er kontrolleret af Venstres og Løkkes pressetjeneste.
  Ligesom resten af den borgerlige presse.

 47. Af H Jensen

  -

  Hos maj bri tt om nord brandt kan man læse om rædselsfuld behandling af voldsofre, kræftpatienter, psykisk syge og pårørende. Hos lille ør om magt- og familiekamp er der noget om kommunistisk og særdeles MANDSFJENDSK politik. Følger man godt med i forskellige aviser og bøger vil man observere at hundredtusindvis af danskere er ofre for arrogante, uduelige og landsskadelige politikeres tåbelige og asociale “reformer”. Deres samlede politik vil næsten med sikkerhed ende i ødelæggelse og udslettelse af det Danmark vi kender. Der er ingen fremtid for danskerne og deres børn, hvis Borgens fladpandede, katastrofale og dødbringende politik ikke ændres.

 48. Af Glenn Madsen

  -

  Jeg har ikke set udsendelsen, men hørt at modstandsgruppen Holger Danske ikke blev nævnt. Her lidt stof hentet fra Wikipedia:

  “Gruppen tog navn efter sagnhelten Holger Danske. Den blev stiftet i foråret 1943. Holger Danske var en “borgerlig” modstandsgruppe i modsætning til den anden store modstandsgruppe BOPA “Borgerlige” Partisaner” (oprindeligt KOPA “kommunistiske partisaner), som blev dannet af kommunister og spaniensfrivillige.

  Gruppen blev optrævlet af tyskerne ved to lejligheder, men det lykkedes dem ikke at identificere alle medlemmer. Gruppen led store tab, for 64 blev henrettet eller dræbt i aktion. .

  Blandt de største aktioner var sprængningen af Forum-hallen på Frederiksberg 24. august 1943 og angrebet på Burmeister & Wain i 1944.

  To medlemmer af Holger Danske var de kendte modstandsfolk Jørgen Haagen Schmith (alias “Citronen”), der blev medlem af gruppen i foråret 1943, og Bent Faurschou Hviid (alias “Flammen”), der var medlem fra efteråret 1943. De deltog begge i sabotager i forskellige Holger Danske-undergrupper og gennemførte sammen en række likvideringer i 1944.”

 49. Af H Jensen

  -

  Indlæg ang. hvad DR som regel glemmer at fortælle om, bedes venligst sat på. Sendt ca. 16.51.

 50. Af H Jensen

  -

  Det anbefales at læse snap ha nen, den korte og bøger om kommunistisk, na zi stisk
  og islamistisk blodtørst og terror. Se Merkels migrant crisis på you tube. Læs “Why women destroy families, nations and civilisations”. Læs om feministisk tyranni og vanvid i Sverige.

 51. Af j. hAnse N

  -

  Kaj Munk skrev om bønderne i 1941:

  Du siger, dit Fædreland findes der,
  hvor Prisen for Flæsk er fin.
  Forstaar sig! Hvad er vel mere værd
  paa Jorden end Flæsk for Svin?

  Blev Venstre bøndernes opførsel nævnt i udsendelsen?
  Og de konservative entrepenører som byggede bunkers og flyvepladser for nazisterne.
  Udsendelsen må i øvrigt have været fuldstændig sandfærdig, eftersom højrefløjen er så rasende.
  Tak DR.

 52. Af Niels Larsen

  -

  DR har et så dårligt ry, når det kommer til samfundsoplysende, historisk stof, at jeg ikke i min vildeste fantasi kunne drømme om at se den slags udsendelser, når de er produceret af/for DR.

 53. Af j. hAnse N

  -

  Kaj Munk skrev om bønderne i 1941:

  Du siger, dit Fædreland findes der,
  hvor Prisen for Flæsk er fin.
  Forstaar sig! Hvad er vel mere værd
  paa Jorden end Flæsk for Svin?

  Blev Venstre bøndernes opførsel nævnt i udsendelsen?
  Og de konservative entrepenører som byggede bunkers og flyvepladser for nazisterne.
  Udsendelsen må i øvrigt have været fuldstændig sandfærdig, eftersom højrefløjen er så rasende.
  Tak DR.

  “In a time of universal deceit, telling the truth is a revolutionary act.”
  – George Orwell

 54. Af Henrik S

  -

  Hvem gider se DR og TV2 – hverken jeg , mine sønner eller deres venner.
  Vores tid er for kostbar!
  Betal ikke licens hvis I ikke ser Tv !
  Spild af penge !!!

 55. Af j. ha NSEN

  -

  AF HENRIK S – 23. OKTOBER 2017 18:28

  Nogle af os gider heller ikke kongehuset.
  Vi må betale alligevel

  Vi må også betale statsstøtte til aviserne.
  Uanset om vi gider at læse dem eller ej.

  Vi må også betale til operaer og teatre i København.
  Uanset om vi benytter disse.

 56. Af f iltret fungerer sært ostyres vel af en radikalt

  -

  Det kunne da være interessant at se indlægget kl. 16.51 ang. DRs “forglemmelser” eller fortielser. Hvorfor er det stadig skjult??

 57. Af Helge Nørager

  -

  Kære Henrik, du er fra et universitet er højt uddannet, og udfører et vigtigt med lidt sært job.
  Lærte du ikke at man skal kende en modstander, kende deres argumenter for at føre en konstruktiv dialog som kan forandre synspunkter ?.
  Så hvis du ikke ser programmer, men er klog nok til at vide dine børn ej heller ser.
  Var der nogen som tænker “curlingfar i 2 potens”, ?
  Nå men Henrik, har ofte tænkt på om ikke dine holdninger er til besvær i dit arbejde ?, men anser dig som en modig mand, du har meldt helt klart ud i eget navn mange gange.
  Dyb respekt, også for dit arbejde :), har haft colon cancer og mødt mange af dine kollegaer.
  Men prøv dog at se, før du klager, og lad dine sønner tale for dem selv.

 58. Af P Christensen

  -

  Jeg så ikke selv udsendelsen, men angiveligt krediteres “suicidialdemokratiet” for
  at være del af modstandsbevægelsen.
  Det er i så fald ukorrekt, idet den socialdemokratiske statsminister Vilhelm Buhl
  i september 1942 holdt sin såkaldte “stikkertale” hvor han opfordrede til at
  angive sabotører.
  De store sabotagegrupper var kommunisternes Bopa (borgerlige partisaner),
  de borgerliges Holger Danske og Hvidsten Gruppen.
  De konservatives Christmas Møller holdt ligeledes i september 1942 sin
  berømte tale, hvor opfordrede til sabotage mod besættelsesmagten.

  Det er altså ikke oplysning fra DR men politisk håndvask.
  Mon ikke vi kan forvente noget af det samme, når indvandringens
  historie de seneste 40 år skal skrives i de følgende afsnit?

 59. Af f iltret fungerer styres vel af et radikalt betonhoved

  -

  Det kunne da være interessant at se indlægget kl. 16.51 ang. DRs “forglemmelser” eller fortielser. Hvorfor er det stadig skjult??

 60. Af f iltret fungerer sært og styres vel af af et betonhoved

  -

  Det er lidt sjovt med pinden som skriver om frihed, demokrati og åben debat, men aldrig tillader debat. Er det ikke lidt pam per agtigt? Iøvrigt går V ikke ind for hverken frihed, demokrati, velfærd eller sundhed. Tværtimod.

 61. Af Henrik S

  -

  Vil I ikke indoktrineres og undgå propaganda.
  Se ikke DR eller TV2 .
  Det er så let.
  Og betal ikke licens – det er helt rimeligt (hvis man ikke ser dansk tv ) og ligeså let.
  Hop ikke på den lette løsning med plat underholdning!

 62. Af Henrik S

  -

  Helge Nørager
  Hvorfor skulle mine holdninger dog være til besvær i mit arbejde?
  Jeg er bestemt tilhænger af ærlighed , omsorg , omhu for mine medmennesker og tænker meget på at efterlade et Danmark , der er næsten lige så godt som det jeg fik af mine forældre.
  Selvom det sidste er op af bakke og desværre modarbejdes af mange danskere , der ikke tænker sig særlig godt om ( deriblandt ansatte i DR).

 63. Af k s

  -

  Det første indlæg fra henrik s er forsvundet???

 64. Af k s

  -

  Danmark er nu langt hen ad vejen et udemokratisk eller skindemokratisk land med masser af løgneprop, indoktrinering og ce n s ur, og med masser af uretfærdighed, ondskab, elendighed og vanvid. Borgen bruger Sverige og merkel som forbilleder. Se snaphanen.

 65. Af Gert Hansen

  -

  DR har i adskellige årtier været en propagandasender for den herskende klasse, hvortil en stor del af DR medarbejderne hører.

  Et godt eksempel er DR’s såkaldte nyhedsudsendelser, der i årtier har været et ofte brugt talerør for diverse offentligt ansatte, hvor de på skift kunne komme frem med deres beklagelser over for befolkningen om såkaldte besparelser de bliver udsat for, der sædvanligvis betyder, at de ikke får opfyldt de budgetter de mener de har krav på, og hvordan befolkningen kommer til at lide under følgerne. Formålet, både for DR og de øvrige offentligt ansatte, er selvfølgelig, ideligt at indoktrinere befolkningen til fortsat at betale høje skatter, afgifter og brugerbetalinger. (Der skulle jo eksempelvis også gerne være penge til at sende en hest med fly over Atlanten, ikke sandt?).

  At DR også serverer historieforfalskning, kan ikke undre.

  Så er der sådan set ikke så meget mere at sige.

 66. Af g v

  -

  Hundredvis af bestemte ord fører til at f il t ret blokerer indlæg. Hvor er det dog primitivt. Men se snap ha nen ang. hvorfor det nok snart kommer til at gå hedt og blodigt til i Europa. (som i Bosnien) Og læs om kollektiv psy kose i vores lande. og om økonomisk kollaps, krimi nali tet, kaos, ter ror og nye sygdomme som allerede er en stor trussel mod os alle.

 67. Af g v

  -

  Hundredvis af bestemte ord fører til at f il t ret blokerer indlæg. Hvor er det dog primitivt. Men se snap ha nen ang. hvorfor det nok snart kommer til at gå hedt og blodigt til i Vesteuropa. (som i Bosnien) Og læs om kollektiv psy kose i vores lande. og om økonomisk kollaps, krimi nali tet, kaos, ter ror og nye sygdomme som allerede er en stor trussel mod os alle.

 68. Af g v

  -

  Hundredvis af bestemte ord fører til at f il t ret blokerer indlæg. Hvor er det dog primitivt. Men se snap ha nen ang. hvorfor det nok snart kommer til at gå hedt og blodigt til i Vesteuropa. (som i Bosnien) Og læs om kollektiv psy kose i vores lande. og om økonomisk kollaps, krimi nali tet, kaos, nedskæringer, ter ror og nye sygdomme som allerede er en stor trussel mod os alle.

 69. Af j. hAN seN

  -

  DR’s venstredrejede fortælling om vores historie, har vidtrækkende konsekvenser.
  Skriver Stefani.

  Det er naturligvis trist, hvis højrefløjen er så ukritisk og uselvstændige, at man ikke kan danne sine egne meninger.

  Vi har ca. tre hundrede hæjrefløjs sprøjter i Danmark.
  Mon ikke det fortrinsvis er disse medier som påvirker de følsomme mennesker på højrefløjen.
  At et enkelt medie, DR, er neutralt, kritisk, selvstændigt og ikke underlagt Venstres pressetjeneste, det er naturligvis bittert og frustrerende.
  Og alle de sorte højrefløjs opinions dannere er da også på banen.
  For at påvirke den let påvirkelige højrefløj.

 70. Af j. hANS en

  -

  På Berlingske havde man i en kort periode en enkelt blogger, Anne Lise Marstrand-Jørgensen, som ikke tilhørte den yderste højrefløj.
  Anne Lise Marstrand-Jørgensen var respekteret, vidende, empatisk, intelligent, veluddannet, hæderlig og modig.
  Og den slags udskejelse går naturligvis ikke.
  Så debatredaktøren fyrede hende fornuftigvis.
  Den gode stemning på Berlinske er genoprettet.
  Og det glæder naturligvis alle os på højrefløjen at opviglere ikke skal påvirke letbevægelige gentlemen på højrefløjen.

 71. Af j. hANS en

  -

  Til historien om fyringen af Anne Lise Marstrand-Jørgensen bør man nævne, at ikke en eneste af de øvrige bloggere på Berlingske udtrykte den mindste bekymring over at en blogger blev fyret, fordi hun ikke tilhørte den yderste højrefløj.
  Berlingske er nu udrenset for bloggere fra centrum-venstre fløjen.

 72. Af J Nielsen

  -

  “Jeg plejer altid at kalde højrefløjen for “status quo” fløjen ja.”

  Hvem der kunne prale af selv at have fået den ide der.

 73. Af Jan Petersen

  -

  DR har så langt tilbage, jeg erindrer, altid været synonym for “De Røde”. Reelt set vel ikke så mystisk endda. Tidligere undersøgelser har vist, at journalist standen består af, 80% der politisk står til venstre for midten og 20% til højre for midten. Hvilket selvsagt giver en voldsom skævvridning i hele nyhedsformidlingen, ikke blot i DR men alle mainstream medier.

  Eneste løsning på dette problem – brug din egen sunde fornuft og følg lidt med også på alternative medier, for at skille snot fra skæg!

 74. Af j. HA NSEn

  -

  AF JAN PETERSEN – 23. OKTOBER 2017 20:56
  DR har så langt tilbage, jeg erindrer, altid været synonym for “De Røde”.

 75. Af j. HA NSEN

  -

  AF JAN PETERSE N – 23. OKTOBER 2017 20:56
  DR har så langt tilbage, jeg erindrer, altid været synonym for “De Røde”.

  Sjovt at så mange af journalisterne ender som poltikere i V, K eller LA:

 76. Af J Nielsen

  -

  Er man konservativ og reaktionær nok, vil selv Chr. X komme til at ligne en venstreorienteret lømmel.

 77. Af Jan Petersen

  -

  Et – generelt – rimelig tumpet debatspor der ikke rigtig er værd at spilde tid på.

 78. Af Arvid Holm

  -

  Når debatten påstår manglende hæderlighed hos DR, kan afvisning af anklagen fra nogle debattørers side være udtryk for enten overlegen opfattelsesevne eller utilstrækkelig opfattelsesevne og for enten hæderlighed eller uhæderlighed.
  De pågældende debattører vil gerne give indtryk af at være ærlige og klogere end andre.
  Men de kan også være dummere og/eller uærlige.
  Tilhængere af venstrefløjen vil ofte afvise sådanne anklager.
  Hvis debattens påstand er korrekt, må man yderligere tage i betragtning, at en stor organisation som DR i givet fald udøver et pres, der vil manifestere sig ved belønninger til medsammensvorne og straf til modstandere, der kan påvirkes af organisationen.
  Følgelig vil der være få modstandere og mange medsammensvorne blandt personer, der beskæftiger sig med medier.

 79. Af Henning Svendsen

  -

  Måske er det bare den rene sandhed!-at de Røde er mere feje end Borgerlige!-at skyde tyske vagtposter ned bagfra og bagefter lave hærværk og lege med tændstikker det var de gode til
  Og de var heldige at være på det rigtige hold da krigen sluttede
  Anderledes med tysklandsfrivillige de rejste afsted og til sult og kulde og mødte fjenden ansigt til ansigt-de endte så på det forkerte hold og i bagklogskabens lys blev de spottet og forfulgt
  Og de Røde i dag har ikke forandret sig det mindste!-midt i det største svinske foretagende som verden har set -her har de deres Højborg

 80. Af Ole Mikkelsen

  -

  Hvis DF er imod … så er jeg for.
  De borgerliges værnemageri og strækmarcher kunne godt have til mere omtale.

 81. Af Flemming Lau

  -

  Afslørende gylp fra en af vores tids Islamofile værnemagere.

 82. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt lidt apropos – “DR’s venstredrejede fortælling om vores historie, har vidtrækkende konsekvenser” – andre venstresnoede har også deres andel af nutidig historiefortælling og fremtidige vidtrækkende konsekvenser. En artikel omkring organisationen Red Barnet – og hovsa – en vis tidligere dansk statsminister som øverste chef for en formodet menneskesmugler forretning:

  “Italiensk statsanklager: Red Barnet bliver efterforsket for menneskesmugling”
  https://ksdha.wordpress.com/2017/10/23/italiensk-statsanklager-red-barnet-bliver-efterforsket-for-menneskesmugling/

 83. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Af Ole Mikkelsen – 23. oktober 2017 23:35
  Hvis DF er imod … så er jeg for.
  De borgerliges værnemageri og strækmarcher kunne godt have til mere omtale.
  Svar
  Af Flemming Lau – 23. oktober 2017 23:56
  Afslørende gylp fra en af vores tids Islamofile værnemagere.”

  Lau er naturligvis ikke en stueren person..

  han er jo kristenfundamentalist, ligesom mange DFére og modsat Danskerne generelt! Vi er 90% ateistiske, os ægtedanskere..

  Dette ville han vide hvis han læse andet end Jehovas vidners tidende..

 84. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Af Ole Mikkelsen – 23. oktober 2017 23:35
  Hvis DF er imod … så er jeg for.
  De borger.liges værn.emageri og stræ.kmarcher kunne godt have til mere omtale.
  Svar
  Af Flem.ming L.au – 23. oktober 2017 23:56
  Afslørende gylp fra en af vores tids Islamofile værnemagere.”

  Lau er naturligvis ikke en stu.eren person..

  han er jo kriste.nfun.damentalist, ligesom mange D.Fére og modsat Danskerne generelt! Vi er 90% ateis.tiske, os æg.tedanskere..

  Dette ville han vide hvis han læse andet end Jeh.ovas vidners tidende..

 85. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Af Henn.ing Sv.endsen – 23. oktober 2017 22:59

  Måske er det bare den rene sandhed!-at de Røde er mere f.eje end Borge.rlige!-at skyde tys.ke vagt.poster ned bagfra og bagefter lave hærværk og lege med tændstikker det var de gode til
  Og de var heldige at være på det rigtige hold da krigen sluttede
  Anderledes med tyskla.ndsfrivillige de rejste afsted og til sult og kulde og mødte fjen.den ansigt til ansigt”

  En direkte åben na.zi.st..En nyhed siden k.im R.o.sa begyndte at he.dde Or.l.a , og skiftet taktik..Men ja, skal vel være plads til alle slags?

  Bedre en åben, end en i kosteskabet?

  Af Arv.id Hol.m – 23. oktober 2017 22:56

  Borger.lige kons.pirationste.orier det der..DR er nu totalt overtaget af de blå lejes.vende, siden 2001, og især siden sidste valg..
  Er dog ikke imod at nedl.ægge det, tværtimod give det langt flere penge. Er sidste skanse af noget kritik mod den borger.lige top 1% der sidder 100% på resten af medierne.Faktisk er man medskyldig idag til arm.oden, hvis man køber disse ville jeg mene nu..De repræsentere ikke længere folket, men kun plutokr.atiet..

  “Af J Ni..lse.n – 23. oktober 2017 20:51
  “Jeg plejer altid at kalde højr.efløj.en for “stat.us qu.o” fløjen ja.”
  Hvem der kunne prale af selv at have fået den ide der.”

  Ja, det er naturligvis ikke gået ubemærket over at efter at have brugt denne i årevis her i debatten, har den falske Joha.nne sch.midt nie.lsen brugt den i utallige nye ind.læg, uden kilde gengivelse….Og uden at nævne hende ved navn, tager hun det nu personligt..

  Man kan vist kun skraldgrine her? Og det gør jeg skam også..

  Smid dog denne falske joha.nne ud B, som påstår at komme fra enh.edslisten?
  Vi har ikke folk som denne type der..Kun anstændige mennesker..

 86. Af Lis.beth .sørensen

  -

  “De store sabotagegrupper var kommunisternes Bopa (borgerlige partisaner),
  de borgerliges Holger Danske og Hvidsten Gruppen.
  De konservatives Christmas Møller holdt ligeledes i september 1942 sin
  berømte tale, hvor opfordrede til sabotage mod besættelsesmagten.

  Det er altså ikke oplysning fra DR men politisk håndvask.
  Mon ikke vi kan forvente noget af det samme, når indvandringens
  historie de seneste 40 år skal skrives i de følgende afsnit?”

  Historiehvidvaskning her Hr. christensen…

  Først i krigens sidste år hvor de borgerlige grupper kom frem..Da de så at de ville tabe..De måtte oplæres af venstrefløjen til modstand..Næsten umuligt naturligvis, men lykkedes da med et par stykker i krigens sidste dage..

  Mht. indvandrerhistorien beskrevet i fremtiden..Vil der stå tydeligt..

  Under schluter regeringen. bestemte de sig for at indføre verdens frieste indvandrer-løndumper-velforringere politik…

  Under VKO mere end fordoblet de indvandringen pr. år, end lo året før under socialdemokratiet med Nyrup.

  Under den nuværende er der ankommet over 2oo.ooo registreret jobsansøgende på blot 2 år. Med rekord i asylansøgere..

  At selvsamme regering indførte indslusningsløn , der betød at mange af disse nu arbejder til en halv løn eller mindre, af en Dansker..I samme job..Og dermed også fratager en dansker et job, og et ordentligt betalt job..

  Men for at denne historie virkelighed skal beskrives som den er i fremtiden, er det nødvendigt at DR bevares..Kun borgerlige medier tilbage, kun fake news…

 87. Af Lis.beth .sørensen

  -

  “De store sab.otagegrupper var kommunister.nes Bopa (borgerlige partisaner),
  de bor.gerliges Holger Da.nske og Hvidste.n Gruppen.
  De konserva.tives Christm.as Mø.ller holdt ligeledes i september 1942 sin
  berømte tale, hvor opfordrede til sab.otage mod besættelsesmagten.

  Det er altså ikke oplysning fra DR men politisk håndvask.
  Mon ikke vi kan forvente noget af det samme, når indvandringens
  historie de seneste 40 år skal skrives i de følgende afsnit?”

  Historiehvidv.askning her Hr. chr.stensen…

  Først i krigens sidste år hvor de borg.erlige grupper kom frem..Da de så at de ville tabe..De måtte oplæres af venstrefløjen til modstand..Næsten umuligt naturligvis, men lykkedes da med et par stykker i krigens sidste dage..

  Mht. indvandrerhistorien beskrevet i fremtiden..Vil der stå tydeligt..

  Under schluter regeringen. bestemte de sig for at indføre verdens frieste indvandrer-løndumper-velforringere politik…

  Under VKO mere end fordoblet de indvandringen pr. år, end lo året før under socialdemokratiet med Nyrup.

  Under den nuværende er der ankommet over 2oo.ooo registreret jobsansøgende på blot 2 år. Med rekord i asylansøgere..

  At selvsamme regering indførte indslusningsløn , der betød at mange af disse nu arbejder til en halv løn eller mindre, af en Dansker..I samme job..Og dermed også fratager en dansker et job, og et ordentligt betalt job..

  Men for at denne historie virkelighed skal beskrives som den er i fremtiden, er det nødvendigt at DR bevares..Kun borgerlige medier tilbage, kun fake news…

 88. Af Lisbet.h s.ørensen

  -

  “Af hanne jørgensen – 23. oktober 2017 14:33

  DR beskylder Trump for fakta forvanskning. jeg ser aldrig DRs serier fordi jeg ved at de lyver fra start til slut. Jeg så ikke engang 1864 til trods for at min familie i hundredetals år har boet på vores elskede gård i Sønderjylland”

  Var også virkelig mange nazister i sønderjylland..Faktisk de fleste af de 2ooo SS i Tysk tjeneste kom derfra..I har vel en grim anti-dansk historie i familien der?

  Den fantastiske serie 1864 fortalte fint om hvorledes de sønderjyske led de største tab dengang..Naturligvis ikke interessant for dig, og din familie stod sammen med prøjseren mod Danskeren..

  Naturligvis undgik i at se den imminente tv serie, solgt verden over. Vil åbne gamle sår, og jeres lokale rygte..

  “Af and.ers niels.en – 23. oktober 2017 14:27
  Kl. 14.08 er en løgnagtig og forfalsket kommentar, vel skrevet af l is be th.”

  Ikke skrevet af mig pre.ben..Uden tvivl af dig selv for at få lidt medlidenhed og opmærksomhed som du plejer? Ingen andre gider…NOGENSINDE!

 89. Af Lisbet.h s.ørensen

  -

  “Italiensk statsanklager: Red Barnet bliver efterforsket for menneskesmugling”

  Lad os nu håbe at det ikke var borgerlige børn fra USA, Jan..Så er alt vel ok?

  Jeg ser mig for dig som livredder i søen der…”Sejl dem ned, kør dem over”….

 90. Af Lisbet.h s.ørensen

  -

  “Italiensk statsanklager: R.ed Bar.net bliver efterforsket for menne.skesmugling”

  Lad os nu håbe at det ikke var borg.erlige børn fra USA, Jan..Så er alt vel ok?

  Jeg ser mig for dig som livredder i søen der…”Sejl dem ned, kø.r dem over”….

 91. Af Jan Petersen

  -

  Modsat – visse andre Berlingske blog net trolls – bruger jeg ikke blogs til personlig afpisning af andre debattører. Jeg henviser blot til nyheder, man kan læse – eller lade være med at læse. Personlige lommefilosofier og diverse børn / voksen mobning interesserer mig ikke en meter. Det gør derimod en nyhed med overskriften:

  “Italiensk statsanklager: Red Barnet bliver efterforsket for menneskesmugling”

 92. Af P Christensen

  -

  At DR står for “ De Røde” men at flere journalister er endt
  i V eller K er ingen modsætning.

  Som bekendt er V og K såkaldte “ velhaver-socialister”
  der via socialisme søger at give til de, der har mest.

  Det sker bla via “håndværkerfradrag” der inkluderer alle de
  faktorer som man ellers burde være imod: formynderi, socialisme,
  planøkonomi, unødig offentlig administration osv.

  Intet er altså hvad det var engang.
  Tilsvarende søger “venstrefløjen” også at genere arbejderklassen mest muligt.

 93. Af Kristoffer Hansen

  -

  Glæder mig kun til fremtidens reality-tv. Hvor vi henretter terrorister i røven af hinanden på Rådhuspladsen.

 94. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  DR er en skamplet for Danmark, hvor flertallet er imod kommunisme og islamisering!!!

  DR er blevet så ræverød, at der absolut ikke findes nogen grund til, at bevare institutionen!!!

  Opsigelse af ledelsen, samt af de journalister der er røde, burde effektiviseres!!!

  En markant barbering af bugettet ville også være ønskelig!!!

  Den nye ledelse af DR. burde granskes nøje, så man får et bredt udsnit af Danmarks befolkning!!!
  Mvh.

 95. Af j. hA NSen

  -

  DR er et lyspunkt i Danmark, hvor flertallet er imod nazisme, racisme og vulgær nationalisme!!!

 96. Af Henning Svendsen

  -

  Journalister er V eller K men deres indvrandre politik er at rende de rødes ærinde !!at indføre millionvis af fremme der skaber kaos og således bringe de Røde til magten og denne mentale brist hos Jorunalister gør at man rolig kan kalde dem røde og sorte på en gang.ja vi husker Knud Jespersen med sine guldbelagte vandhaner medens han stod i folketinget og brægede løs
  Og denne :del og hersk politik er jo velkendt den er årsag til al den uro der har været op gennem historien og det beviser at Nationalstater skal lukke deres grænser og kun give adgang til dem der høflig banker på -det er vejen til en fredeligere verden hvor vi kun kæmper på boldbanen

 97. Af Lars Rasmussen

  -

  Det er 10 år siden jeg sidst har set på DR. Den kanal er for de “andre”. Jeg håber inderligt på at licensen fremover bliver frivillig så “de andre” selv kan betale for den!

 98. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Her på bloggen ser vi nu et utvetydeligt bevis for DR.s kommunistiske venstreorientering; nemlig, at alle indlæg til fordel for DR er fra kendte kommunistiske og venstreorienterede bloggere!!!

  Så mere tydeligt kan DR. ikke afsløres!!! Føj for F…..!

  Lad os få den nuværende DR nedlagt, og oprettet en ny, hvor ingen af det nuværende personale kan blive ansat!!!
  Mvh.

 99. Af Torben Holm

  -

  Det sidste afsnit omhandlede perioden 1942 til Danmarks indtræden i EF i 1972. Hele 30 års perioden på 1 time.

  Det vil nok være for meget forlangt, at alle de personer der havde sat sit præg på denne periode skulle omtales.

  Der har i tidens løb været utallige udsendelser om Modstandsbevægelsens topfolk, og kulturpersonligheder i perioden.

  Man fornemmer den aktuelle politiske dagsorden i mange af kommentarerne, f.eks. at Danmarks Radio skal beskæres, og derfor bruger man Danmarkshistorien til at hænge sine politiske ideer op på. Det er ikke kønt.

  Det yderste højre vil have reklamefinanceret fjernsyn i s.f. licensfinanceret, hvilket vil være en katastrofe rent kvalitetsmæssigt.

  De af læserne der har oplevet udenlandsk reklamefinanceret fjernsyn, vil formentligt give mig ret. Det er katastrofalt dårligt.

  Altså, højrepartierne bruger Danmarkshistorien til at forsøge at beskære DR, det er den underliggende politiske aktuelle dagsorden. Og har jo egentligt ikke så meget at gøre med den gode serie om Danmarks tilbliven og udvikling.

 100. Af John Calberg

  -

  Hvad er den vidtrækkende konsekvens af det her? Det synes jeg ikke i kommer med et reelt bud på. Det vi står med er jo blot et endnu et tydeligt eksempel på noget vi godt vidste i forvejen, nemlig at DR så at sige er “venstre-skæv” i en normalfordeling. De er ude af stand på at slå det perceptionsfilter fra som sidder i deres DNA. De kører derfor på automatpilot i motorrummet. Jeg skal dog indrømme at jeg ikke har set et eneste afsnit fordi jeg ganske enkelt ikke gider se DR eller TV mere og jeg tror da også blot jeg havde siddet tilbage med samme fornemmelse som mange borgerlige politikere giver udtryk for hvis jeg havde set det. Igen skal vi høre bortforklaringer fra DR om at det er svært at dække alting, hvilket givetvis ikke er helt forkert, men det er måske vinklen den er gal med og ikke så meget indholdet. Venstrefløjen forsvarer ikke overraskende DR (nærmest som holocaust fornægtere). Sidstnævnte er jo forståeligt og skulle man skildre netop DR i et historisk perspektiv er det vel interessant at fremhæve dem som en social-demokratisk institution der aldrig har ændret hverken kerne eller selvforståelse. Det er en cementerende meningsmaskine med fast diskurs og det på finansloven. Man kan undre sig over at det af gældende medieaftale fremgår at public service medier citat “har en helt særlig rolle i forhold til at bidrage til den demokratiske debat i det danske samfund samt give mulighed for fælles oplevelser med udgangspunkt i danske værdier. Endvidere står der citat ” at de i modsætning til andre medier underlagt lovkrav om bl.a. saglighed og upartiskhed” . Når vi taler om konsekvenser er det jo yderst relevant at debattere den åbenbare mangel på “upartiskhed” i DR når det drejer sig om de store produktioner. Hvis vi som borgerlige oprigtigt føler manglen på upartiskhed så er det jo ikke en følelse man bare kan affeje med “at det passer ikke”. Vi konstaterer at vi føler det og derfor gider vi ikke se DR eller betale til det. Vi er derfor med andre ord underlagt et “regime” under henvisning til fællesskabet. Konsekvensen må derfor være et opgør med manglen på “upartiskhed”. Kan man så overhovedet det? Jeg tror det næppe og derfor må konsekvensen være et langt mindre DR og med langt færre eller ingen store produktioner. I hvert fald ingen større produktioner uden en klar varedeklaration.

 101. Af Finn Bjerrehave

  -

  Sverige Norge foreslog i 1938 et forsvarsforbund, men ak udenrigsminister Hans Hedtoft sagde nej, og Hitler var glad.
  Danske Kommunister accepterede besættelsen nemlig Stalin og Hitler havde underskrevet ikke angrebspagt, samt delt Polen og Stalin havde endda taget Estland Letland Litauen, samt Karalen i Finland, og ingen kritik.
  Læs Børge Outse besættelsen og forstå . Finn Vig

 102. Af M Jørgensen

  -

  Hvorfor blokeres indlæg der nævner dansk samlings rolle i modstandskampen ?

 103. Af Per Frederiksen

  -

  Serien har da været hamrende borgerlig hele vejen igennem, med maksimalt fokus på Gud, kirke, konge og fædreland – det er ren konservatisme. Bønderne var kun interessante, når de fik prygl af adelen eller døde af pest, selv om det var dem, der forsørgede hele den højrøvede, elitære forsamling… Så tag en tudekiks.
  At der så kommer fokus på det, der virkelig rykkede for os alle, og som vi alle nyder godt af i dag, nemlig arbejderbevægelsen, frihedskampen og kvindefrigørelsen, til aller sidst i serien, det får hele det borgerlige etablissement til at se røde lejesvende over det hele og pive op om indoktrinering og propaganda.

  Men bare rolig: Vi kan godt tænke selv…

 104. Af Ole Mikkelsen

  -

  Aner ikke hvem denne Flemming Lau er.
  Men jeg har nok ramt et ømt punkt.
  Måske det trækker i højrearmen?
  Flere nuværendedanske virksomheder kunne også trænge til et eftersyn for værnemageri.
  Flere er jo blevet afsløret.
  Penge over moral (god højreorienteret mantra) – føj for den.

 105. Af Ole Lund

  -

  DR vælger i det sidste afsnit at have kant til historien. DR prioriterer de elementer, som foralvor har bragt os videre frem mod det samfund, vi har i Danmark i dag. Det falder så åbenbart nogle for brystet, at deres nationalromantiske opfattelser ikke i tilstrækkelig grad bliver tilgodeset. Modigt af DR. Alle forrige afsnit var båret af en omgang “konsensus-historie”. Ufarligt og helt uden kant. Jeg skal love for, at det sidste afsnit har vækket danskerne. Sejrherren skriver historien. Men i samtidshistorien, hvis der er en del af historievidenskaben, som kan kaldes det, er der ingen sejrherre. Der er til gengæld plads til romantisering, følelser o.a.

 106. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Lad os få en kanal, der kun leverer højredrejede fortællinger. De sorte mod de røde. Lad os få den sorte version af danmarkshistorien. Det vil give os mulighed for at sammenligne, tage stilling og vælge og dermed mulighed for en kvalificeret debat. Det er den vi mangler, og det er på høje tid. Vi skal snart have folketingsvalg.

 107. Af j. hANS en

  -

  AF OLE MIKKELSEN – 24. OKTOBER 2017 11:07
  “Flere nuværendedanske virksomheder kunne også trænge til et eftersyn for værnemageri.”

  Berlingske skrev faktisk engang nogle artikler om A.P. Møllers værnemageri.
  Hvorfor A.P. Møller trak støtten til Berlingske.
  Idag kender Berlingske sin plads.
  Og kunne ikke drømme om at kritisere magthaverne.

 108. Af j. hA NSEn

  -

  AF JØRGEN VILLY MADSEN – 24. OKTOBER 2017 11:34
  “Lad os få en kanal, der kun leverer højredrejede fortællinger.”

  Vi har da TV2.
  Som er kontrolleret af Venstres pressetjeneste.
  Ligesom Jyllands Posten og Berlingske er det.

 109. Af j. HA Nsen

  -

  Hans Kirk har skrevet en fremragende bog om værnemageriet.
  Den hedder Djævelens Penge.

 110. Af a t

  -

  Forhindres ca s par ste fa ni i at redigere? Det er da mærkeligt at net-trolde og landsbytosser kan brede sig, mens seriøse indlæg forsvinder i det syge fi….

 111. Af a t

  -

  Favoriseres røde, fascistiske, radikale og halvskøre bloggere? Det ser sådan ud.

 112. Af Anders Sørensen

  -

  DDR gør jo bare, som de altid har gjort. Det sørgelige er, at selv om vi har et politisk flertal bestående af borgerlige partier + det halvsocialistiske DF, så bliver der ikke grebet ind overfor, at der konfiskeres penge fra alle danskere til DRR’s propaganda. Og hvem står især i vejen? De Konservative som Stefani ellers gerne vil hylde.

 113. Af Sander Kaspersen

  -

  Kan man snart blive fritaget for sit tvangs abonnement, af den ræve røde DR feminist klub? Privatisér l*rtet og nyd hvordan det kollapser i sin egen selvhøjtidelighed…

 114. Af Fru K

  -

  Der er urimeligt mange fejl i serien. Fx manden, der kommer sejlende alene med en krukke såkorn for at give os agerbruget. Sandsynligvis kom han gående op i Jylland med sin familie, og har givet idéen om agerbrug videre til de naboer han fik, hvor han slog sig ned.

  Eller stenkirkerne, hvor man vælger at illustrere med sjællandske murstenskirker, mens flere af de første kampestenskirker stadig står langs Jyllands vestkyst. Men tilrettelæggerne tør måske ikke komme så langt væk fra hjemmet?

  Man kunne også se på Christian IV. Danmark var ikke kongeløs fra Frederik II’s død til Christians kroning (if udsendelsen: Efter at rigsrådet havde valgt ham til konge).

  Serien er kort sagt en gang makværk. Jeg har heller ikke meget godt at sige om historikerne, der deltog. Man skriver ikke historien om pga et enkelt resultat af en undersøgelse.

 115. Af Ida Nicolaisen

  -

  “Hans Kirk har skrevet en fremragende bog om værnemageriet.
  Den hedder Djævelens Penge.”

  Er den fra før eller efter danske kommunister støtte Hitler fordi han var gode venner med Stalin?

 116. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Hovedproblemet med det sidste afsnit er vel, at Krag bliver skildret som en antifascistisk helt.

  Men Krag blev medlem af foreningen “Globus” lang tid før Danmark blev besat.

  Globus arbejdede for, at samordne Danmarks interesser med nazi-Tysklands interesser, og det var som bekendt også Krag, der overbeviste de skeptiske socialdemokrater om, at Danmark skulle være medlem af Neuropa – undskyld; EU – som i praksis er ved at udvikle sig til Tysklands Forenede Stater…

  Krag var langt fra den eneste småfacistoide socialdemokrat.

  Mussolini startede som bekendt sin politiske karriere, som en slags socialdemokrat, men så blev han militarist og mistede respekten for demokratiet.

  Da Mussolini startede som dikator opnåede han en del resultater; det lykkedes ham f.eks. ,at få ram på mafiaen, og det imponerede omverdenen.

  Sveriges socialdemokratiske statsminister, Per Albin Hansson, der grundlagde den svenske velfærdsstat, var penneven med Mussolini og var inspireret af Mussoilinis “tredje vej” mellem kommunisme og liberalisme – men det var Churchill rent faktisk også.

 117. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Med hensyn til DR. må man håbe på at man på finansloven, som nu skal behandles, barbere DR. bidrag ned til sokkeholderne!!!

  Danske skatteydere skal ikke betale for kommunist propaganda, Så DR kan jo rette en henvendelse til Rusland, og spørge om de ikke er interesseret, i en slags med financiering???
  Hvilket de højst sandsynligt er!!!
  Mvh.

 118. Af li.s.b.eth s.øre.n.sen

  -

  Tv 2 blev verboten her for lang tid siden, ligesom de andre fascistsprøjter, JP, BT,B, JP mv. I et stuerenthjem , lader man ikke sådant noget ind over kammen..Når jeg virkelig ikke ønsker at have gæster, er det nok blot at hænge en side af B op på døren…Så er de løbet igen..

  Det imminente DR burde have 3 milliarder mere. Og politisk skal DR helt fjernes fra politikkerne…Lederen kan vælges hvert fjerde år ved folketingsvalg af folket..Således garantere man et fortsat frit DR..Som vi ser i det nuværende system, hvor i borgerlige manipulere DR når i har magten, og mener at dette giver jer en ret til at styre mediedækningen, historien ift. egne ønsker, er noget helt galt..Altid jer der gør dette..

  Mæersk solgte våben til tyskerne, og sejlede store penge hjem til mæersk fra yankee..tilbragte anden verdenskrig i en sejlerklub i NY, hvor han mistendels sad sammen med Bush Sr. og planlagde profittagning mv.

 119. Af li.s.b.eth s.øre.n.sen

  -

  Tv 2 blev verboten her for lang tid siden, ligesom de andre fascistsprøjter, JP, BT,B, JP mv. I et stuerenthjem , lader man ikke sådant noget ind over kammen..Når jeg virkelig ikke ønsker at have gæster, er det nok blot at hænge en side af B op på døren…Så er de løbet igen..

  Det imminente DR burde have 3 milliarder mere. Og politisk skal DR helt fjernes fra politikkerne…Lederen kan vælges hvert fjerde år ved folketingsvalg af folket..Således garantere man et fortsat frit DR..Som vi ser i det nuværende system, hvor i borg.erlige mani.pu.lere DR når i har magten, og mener at dette giver jer en ret til at styre mediedækningen, historien ift. egne ønsker, er noget helt galt..Altid jer der gør dette..

  M.æersk solgte våb.en til tys.kerne, og sejlede store penge hjem til mæe.rsk fra y.ankee..tilbragte anden ve.rdenskrig i en sejlerklub i NY, hvor han mistendels sad sammen med Bu.sh Sr. og planlagde profi.ttagning mv.

 120. Af li.s.b.eth s.øre.n.sen

  -

  2 nye indlæg i fifleriet..B har altid ledet mht. at fratage kritiske kommentarer fra modstandere.

  At de også ønsker samme ske i DR, er vel ikke direkte mærkeligt?

  I tror da ikke avisen har interesse i reel kritisk undersøgende journalistik mod magthavere?
  Næh dulille, sådant noget kommer aldrig igennem direktionen..

 121. Af li.s.b.eth s.øre.n.sen

  -

  2 nye indl.æg i fifler.iet..B har altid ledet mht. at fratage kri.tiske kommentarer fra modstandere.

  At de også ønsker samme ske i DR, er vel ikke direkte mærkeligt?

  I tror da ikke avisen har interesse i reel kritisk undersøgende jour.nalistik mod magthavere?
  Næh dul.ille, sådant noget kommer aldrig igennem direktio.nen..

 122. Af j. hans EN

  -

  AF IDA NICOLAIS EN – 24. OKTOBER 2017 12:55

  Alt det ved nazist en Kim Ols en sikkert udmærket.

 123. Af kIM olSE n

  -

  DR er styret af røde socialistiske kommunister.
  Deres historieforfalskning er noget svineri.
  Vi nazister blev forrådt.
  Vi vandt moralsk i 1945. Det erkender alle idag.
  Fra Danmark tl Rumænien.
  Hvis vi nazis ter skal have opfyldt vores rettigheder så må vi rejse til Pattaya.
  Her har vi ikke myndighederne efter os for småting.

 124. Af J Nielsen

  -

  “Modsat – visse andre Berlingske blog net trolls – bruger jeg ikke blogs til personlig afpisning af andre debattører. ”

  Det er sandt og tak for det.

 125. Af M Jørgensen

  -

  Må man snart have lov til at være her- ja jeg spørger bare!
  Så meget ballade og råberi om et afsnit i en serie om Danmarks historie, det er jo det rene flueknepperi.
  Konspirationsteorier og røde påvirkningsagenter ser disse selvhøjtidelige politikere fra den højre side af det politiske spektrum alle vegne.
  Men disse selvudråbte politiske smagsdommere kan tage det helt roligt.
  Og mon ikke de fleste selv kan bedømme seriens indhold og substans.

 126. Af Flemming Lau

  -

  Med de historieløse generationer siden 1975, ærlig talt nej!

 127. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt har Berlingske et par glimrende artikler over bloggens emne i dag, der er værd at læse:

  Berlingske mener “Man skal være blind på det ene øje for ikke at se, DRs historiesatsning endte i venstre grøft”

  Kronik Historiker: DRs Danmarkshistorie er total misvisende og spild af penge

 128. Af lisbeth sørensen

  -

  Af J Nielsen – 24. oktober 2017 17:42
  Betal DR sølle 3 milliarder mere om året. Nedlæg licencen..Tag pengene over skatten…Nedlæg tv2..Lave en 24 timers nyhedskanal på DR..En 24 timers dokumentar kanal, og en 24 timers film kanal…

  “Mo.dsat – visse and.re Berli.ngske blo.g n.et tr.olls – bruger jeg ikke blogs til personlig afpisning af andre deb.attører. ”
  Det er sandt og tak for det.”

  så kan grineren vist ikke klare mere i dag..Bess.erwisserNielsen, der udgiver sig for at være J.ohanne sc.hmi.dt nie.ls.en, og ikke frasiger sig at være det?!, Skriver sm.art .ass comments altid, som går ud på at navlep.ille en eller anden ligegyldig fejltagelse..

  Ja.n er en af de værste her altid..Men J.N støtter åbenbart op om had mod LG.TB mv.? Vi skal gerne fremkomme med et par eksempler…Formentlig også skrevet af en tro.ld indlægget?

 129. Af lisbeth sørensen

  -

  ” “Man skal være blind på det ene øje for ikke at se, DRs historiesatsning endte i venstre grøft””

  Har nogen her forresten læst det grimme borgerlige indlæg ovenover her i dagens avis?

  Rent fake news naturligvis..Og utroligt at offentlige statskroner bruges til at bringe fake news? Man må forlange at offentlige kroner kun bruges på at bringe real news i fremtiden..

  90% af støtten til medierne går til blå medier..Må lukkes for kassen her..Og som minimum 50% til hver side…Altså må nye røde medier statssponseres, da industrien ikke kan forventes at gøre dette, og repræsentere arbejdere og folket i -99% længere..

  90% af Danske medier er nu ensiddigt top 1% propaganda.

 130. Af Jan Petersen

  -

  Kære “Blog: Konservativ reaktion” – få lidt styr på blog kommentar sporet. Lær lidt af chefredaktøren og Kasper Støvring. Der er debatten stort set renset for net trolls, og virker langt mere seriøs og tiltalende at deltage i 🙂

 131. Af Lisbeth sørensen

  -

  Jan Petersen…

  Ja, Støvring nægter mig ytringsfrihed, som chefredaktøren..Og lyghne, Pind, m.fl.

  Ønsker kun at høre deres egen skygge..

  At du ønsker ligeledes er ikke forundrende..

  Tak konservativereaktion for at du lader mine kritiske indlæg igennem mod dig..
  Det kalder naturligvis for en vis respekt..Din medkommentator er dog ikke helt så fri med ytringsfriheden? Sjældent muligt at få en kommentar på der..Men forsøger da ..Så Stefani er ikke den værste i B.blogs disse dage.. 🙂

  Støvring er den værste i B..Både hans meninger og hans ytringsfrihed…Og var altid dette, som B´s længste bloggere over tid..Tolerere kun den yderste højrefløj…
  Tolerere ingen kritik mod DF.. Og har sagt offentligt at ingen af mine kommentarer vil blive vist..Jeg skriver , læser ikke længere indlæg der..Umuligt at få dem på nu..

  Støvring du er en ussel fascist…Jeg foragter dig for din manglende ytringsfriehd…Hermed sagt.. Må nok skrive 13 kommentarer for at få det igennem filteret. Og nok aldrig.

 132. Af Jan Petersen

  -

  Som jeg skrev ovenfor, så kører et par Berlingske bloggere rimelig fornuftige blogs – renset for fake navne, net trolls og almene debat sabotører. Det er vel bare dét budskab, der skal bringes videre ud til andre bloggere Så bliver blogs kommentar spor værd at læse, og kommentere :).

 133. Af Lisbeth sørensen

  -

  Naturligvis ville bloggene intet være værd , når kun konspirationteretikere, tosser som dig Ja.n og Pre.ben f1 kun har fri ytringsfrihed?

  Men fremtiden således er nær..B blogs er faktisk de sidste åbne blogs i DK, der tillader kritik udover DR..Selvom de fleste blogs i avisen har lukket ned her de sidste måneder.

  Grunden dertil er åbenlyst..De ønsker at B indføre samme blog univers som resten af landet…Jan vil være den første der forsvandt..Såvel som alt kritik…Bringer kun samfundet ud i det yderste had, hvor borgerne forstår at de ingen mening får igennem, indflydelse. Ingen læser Politiken blogs i dag udover faste tilhører..Og de falder måned for måned..Som de gør i resten af landets aviser.

  Altså over i FB, det mørke falske internet..Betyder at de I DK blot stemmer endnu mere anti-borgerligt over tid..For folket forstår når de nægtes ytringsfrihed..Og samfundet bliver dermed hurtigt ekstremistisk. Til dels forståeligt. Ingen fri ytringsfrihed til folket, borgerkrig er acceptabelt da, siger jeg?.

  Derfor støtter jeg også om en eventuel katalonsk terrorvirksomhed i spanien nu..De har en ret til frihed, og en fri afstemning..Hvis de ikke får det, må de ty til våben. Samme i Dk naturligvis under samme forhold..Og vi nærmere os der siger jeg`?

  Kom bare forbi PET…I har været her adskillige gange..ER intet at komme efter..

  Men uden et folkelig demokrati, er væbnet resistens acceptabelt..Og nødvendigt.

  Et plutokrati er ikke acceptabelt for -99% Danskerne. Og i borgerlige nærmere os der dag for dag.

  Jan P. har spurgt dig mange gange ,,,Hvad er din adresse og hvor bor du? 🙂

 134. Af Lisbeth sørensen

  -

  Den borgerlige interesse i at fjerne DR, og dens objektivitet må bekæmpes med alle midler.

  Uden en folkelig OBS bliver samfundet fascistisk og ekstremistisk , og toalt ledet af top 1%…Ikke acceptabelt..

 135. Af Lisbeth sørensen

  -

  Den borgerlige interesse i at fjerne DR, og dens objektivitet må bekæmpes med alle midler.

  Uden en folkelig OBS bliver samfundet fascis.tisk og eks.tremistisk , og totalt ledet af top 1%…Ikke acceptabelt..

 136. Af Jan Petersen

  -

  Som jeg har skrevet utallige gange tidligere, debatterer jeg ikke personligt. Hverken børn- og/eller voksenmobning interesserer mig en meter. Til gengæld interesserer jeg mig for, hvad diverse magthavere og meningsdannere har på tapetet af mærkværdigheder. Det er trods alt dem, der styrer min hverdag – og ikke private ligegyldige lommefilosoffer!

 137. Af Lisbeth sørensen

  -

  jan deltager altid personligt…Hader folk i lgtb mv. og beskylder dem for diverse uhyrligheder..

  Hvis DR nedlægges-kontroleres af bl.å blok, ville borgerkrig i DK være fuldt ud acceptabelt..For så lever vi allerede i en fascis.tiskstat-plutok.rati.

 138. Af Jan Petersen

  -

  Som jeg skrev ovenfor, men gentager da gerne:

  Kære “Blog: Konservativ reaktion” – få lidt styr på blog kommentar sporet. Lær lidt af chefredaktøren og Kasper Støvring. Der er debatten stort set renset for net trolls, og virker langt mere seriøs og tiltalende at deltage i 🙂

 139. Af Lisbeth sørensen

  -

  Gentager gerne..

  I B reglerne står tydeligt at kommentarer skal være emnerelevante..Hvis jan ikke kan vil her, må han fjernes..

 140. Af Lisbeth sørensen

  -

  Gentager gerne..

  I B reglerne står tydeligt at kommentarer skal være e.mnerelevante..Hvis j.a…n ikke kan eller vil her, må han fjernes..

 141. Af L....isb.e.th sør.en...sen

  -

  Gentager gerne..

  I B reg.lerne står tydeligt at komm…entarer skal være e.mnerelevante..Hvis j.a…n ikke kan eller vil her, må han fjer.nes….

  Hos støvring får kun de mørkeste kræfter lov at ytre sig..Det er fas.cism.e..Præcis hvad han ønsker indført i Danmark.

 142. Af Jan Petersen

  -

  Jeg gad i øvrigt godt se, resten af B.dk redigeret efter samme håbløse “inklusion formel” som Berlingske blogs. Hvor mange læsere ville der være tilbage? – på nær en håndfuld afvigere (af den ene eller anden årsag) !

 143. Af Henrik Hovedrig

  -

  En af de allerværste godhedsnarkomaner, fortalere for islamisering af Danmark, tisse sig selv ned af benet tanter og storskribent i Berlingske viser nu være psykopat med stort P.

  Tillykke Berlingske, tillykke til det Radikale parti. Den bedårende søde Anna Mee kan sikkert få et job i Bruxelles, next door to den radikale Margrethe Vestager.

 144. Af Niels Larsen

  -

  Man kan kun undre sig over DRs forherligelse af én af de største svøber i menneskehedens historie: jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE9974123/den-roede-terror/

 145. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Lad os nu få den sorte version af Danmarkshistorien. Den vil heller ikke vise virkeligheden. Det sete afhænger af øjnene, der ser. Vi vil kunne se de fordomme, højrefløjen plages af, og vi bliver bedre til at forstå deres underlige gerninger og kan gribe ind, inden det går galt.

 146. Af Ole Lund

  -

  Kom dog til besindelse. De modsatrettede politiske holdninger kommer i den grad på skrift, nu hvor der er tale om, hvad danskerne selv kan huske, har været en del af. eller har arvet synspunkter fra nærtstående. Men “historien” om den meget diskuterede periode i Danmark, er efter min mening – endnu ikke – beskrevet reelt – historisk set.
  Sådan ca. 90 år vil hjælpe lidt på, havde der var op og ned, og hvem der reelt bidrog
  til Danmarks udvikling til et samfund, som der i stor grad er grund til at klappe af. Til Sct. Hans, omkring 2035 – 2040 kan man så brænde heksene af og få renset ud, og være glade – sammen – om det vi fik.

Kommentarer er lukket.