Lad det her stå som endnu et skrækeksempel fra Sverige, som vi ikke skal efterligne

Af Caspar Stefani 136

Det er blevet lidt af en folkesport at drille vores brødrefolk på den anden side af sundet. Men de har godt nok heller ikke gjort det nemt for sig selv. De lider af en grum bacille, der består af en træls kombination af ekstrem-feminisme, kulturradikalisme og politisk korrekthed. Den er godt i gang med at undergrave nationen, og endegyldigt løsrive det ellers skønne Sverige, fra al sund fornuft. For lige at komme med lidt eksempler fra den seneste tid, så var der jo den 260 sider lange afhandling om de sexistiske banegårde. Der var også myndighedernes beslutning om at hemmeligholde kriminalitet begået af flygtninge. Som prikken over i’et, må vi ej forglemme indførelsen af kønsneutral snerydning.

Øvrige eksempler kunne efterhånden fylde en større bogsamling. Jeg tænker, at Sverige efterhånden må være en guldgrube af inspiration for de glimrende skribenter bag Rokokoposten.

Vi kan desværre ikke trøste os med, at vi i Danmark er helt frie for den slags, vi har trods alt Alternativet, Det Radikale Venstre og Feministisk Initiativ. Det er dog endnu ikke så slemt, at vi stadig kan benytte Sverige som skrækeksempel på hvad der sker, når den politiske og kulturelle elite bliver løsrevet – ikke bare fra planeten, men fra hele solsystemet. Lad os fortsætte med at gardere os mod de famøse “svenske tilstande”.

Sverige har desværre fået endnu et tilbagefald. For nu har Kirkestyrelsen besluttet, at kristendommen skal være kønsneutral. Der er noget med mangfoldighed og at nu er vi i 2017. De der sædvanlige tomme standardfraser fra dem, der vil dekonstruere alt det, der binder os sammen.  Febervildelsen er nu total, og faderen og sønnen indgår nu ikke længere i den svenske kirke. Hvad der er interessant her, er at den svenske kirke blev adskilt fra staten i år 2000, hvilket statsministeren bag adskillelsen, senere fortrød. Han skrev følgende i hans bog tilbage i 2009: “Jeg beklager udviklingen. Svenska Kyrkan var en af de få nationale symboler i vores land, som tilbød et nærvær og et indhold i hverdagen. En samlende kraft ikke mindst i en globaliseret verden”. Som resultat, er forkyndelsen blevet til kønskamp. Det vi dog kan være sikker på, er, at satan stadig er en mand.

Det særlige ved det her er, at det i Sverige går den stik modsatte vej, som fortalere for adskillelse ellers påpeger. De understreger, at kirken vil mærke en opblomstring, såfremt den slippes af statens klør. Men i Sverige falder antallet af medlemmer, og har gjort det lige siden at man adskilte kirke og stat, i frigørelsens hellige navn. Derudover agerer kirken mere politisk end nogensinde, som man ser med dette nu vedtaget forslag. Den politisk hånd der vogter over Folkekirken i Danmark, eller rettere sagt vogter den fra den slags politisk indblanding, hindrer den slags herhjemme. Uden kontrollen, kan man risikere kulturradikale præster – som der er en hel del af, uhæmmet vil kunne tegne Folkekirken i deres billede, og desperat forsøge at fornye sig ved at tro, at kristendommen og vores tro, nu blot handler om branding, og om at være “med på moden”.

Foretalerne for at adskille kirke og stat siger ofte, at de går ind for adskillelse fordi, at det vil give kristendommen mere frihed og at det samtidig vil afpolitisere kirken. Sverige er et ret godt eksempel på, at det ikke vil ske. Snarere tværtimod. Og hvorfor denne besættelse af at ændre ting, der virker? Hvorfor frigørelsen for frigørelsens skyld? Antallet af ugentlige kirkegængere er altså ikke et argument for at nedbryde traditioner, for kirken samler os i livets op- og nedture, og er et fast holdepunkt i en omskiftelig verden. If it ain’t broke, don’t fix it.

Intet vides endnu, om hvorvidt citatet i 1. mosebog i Sverige nu bliver ændret fra ”i Guds Billede skabte han det, som Mand og Kvinde skabte han dem”, til “I Guds billede skabte hen det, som han, hende og hen dem”. Ej heller er det nu sikkert, om det endnu er acceptabelt at sige “Fader vor” når de indleder aftenenbønnen. Men mon ikke det kommer til næste generalforsamling af de åh så moderne svenske præster?

Lad det her stå som endnu et skrækeksempel fra Sverige, som hvad vi ikke skal efterligne. For nu har de da endegyldigt tabt småkagerne.

Klik her for at følge mig på facebook 

136 kommentarer RSS

 1. Af j. ha Nsen

  -

  Man kan godt undre sig lidt over den næsten perverterede interesse, som den yderste højrefløj udviser overfor det rimeligt velfungerende Sverige.
  Men vel et passende emne. Nu da lokalvalgene er tabte for højrefløjen.

  Strfani kommer ind på noget så interessant som, at faderen og sønnen nu ikke længere indgår i den svenske kirke.
  Vel rimelig nok.
  Hvordan kan man vide, at en ikke eksisterende gud er af hankøn?
  Religion er for de forvirrede og overtroiske. Dem om det.
  Men der er ingen grund til at gøre dem endnu mere forvirrede.

  Men måske burde politikerne interessere sig lidt for forholdene i Danmark.
  Og ikke for fiktive problemer i Sverige.
  Hovedparten af svenskerne er i øvrigt, som danskerne, bedøvende ligeglade med religion.

  Men højrefløjen tror jo tilsyneladende på de morsomme gamle krønniker.
  Måske forde at der står, at de kan få tilgivelse for deres synder.

 2. Af r. vangkilde

  -

  NEUTRAL KONSERVATIV, – er jo den svenske identitet, ELLER måske pragmatisk, fodslæbende
  i en ny kønsneutral politik, når fællesskabet i nationalstaten har tager et passivt ansvar.

 3. Af j. ha Nsen

  -

  Man kan godt undre sig lidt over den næsten perverterede interesse, som den yderste højrefløj udviser overfor det rimeligt velfungerende Sverige.
  Men vel et passende emne. Nu da lokalvalgene er tabte for højrefløjen.

  Stefani kommer ind på noget så interessant som, at faderen og sønnen nu ikke længere indgår i den svenske kirke.
  Vel rimelig nok.
  Hvordan kan man vide, at en ikke eksisterende gud er af hankøn?
  Religion er for de forvirrede og overtroiske. Dem om det.
  Men der er ingen grund til at gøre dem endnu mere forvirrede.

  Men måske burde politikerne interessere sig lidt for forholdene i Danmark.
  Og ikke for fiktive problemer i Sverige.
  Hovedparten af svenskerne er i øvrigt, som danskerne, bedøvende ligeglade med religion.

  Men højrefløjen tror jo tilsyneladende på de morsomme gamle krønniker.
  Måske forde at der står, at de kan få tilgivelse for deres synder.

 4. Af Peder Pedersen

  -

  Vi driller svenskerne, men Danmark er også godt med på den “feministiske” vogn.

  Det er det, med at se sig selv i spejlet. Men vi vil ikke indrømme det – det er ikke politisk korrekt, men det er starten på nedturen.

  Desværre er vores politik blevet langt mere sladderagtig, intrigant og barnagtig. Deværre pga. den stigende antal kvinder indenfor samme område. Der kan gives tonsvis af eksempler på, hvordan politikken forpestes af kvinders mentalitet.

  F.eks. kvinder giver sig ikke, de er pr. natur gerrige og besidderiske. De er i princippet mere “hårde” på det sociale plan. Det er noget med den evolutionelle udvikling, hvor kvinder skulle klare sig på “intrigen” og at være gerrige, men mænd simpelt hen klarede på fysisk styrke.

  Tag Anne mæbæ som ikke havde problemer med at pine syge på overførsel, samtidig med hun ragede til sig.

  Tag Vestager, citeret for de berømte ord “sådan er det bare” om A_kasse medlemmer der kom i klemme.

  Og “sådan er det bare” – for mange kvinder forpester al politik.

 5. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Stefani
  Herhjemme forlader Folk kirken uden at den er adskilt fra Staten så hvorfor skulle det være årsagen i Sverige ?
  Siger kristendommen forøvrigt ikke, at kirke og stat skal være adskilt , så som giv kejseren hvad tilhøre kejseren og giv Gud hvad tilhøre ham?? frit skrevet efter hukommelsen?
  Moseloven! høre den ikke til Jødedommen frem for kristendommen? Er det ikke de gamle love Jesus gør oprør mod? b.la. Lad den der ikke har syndet kaste den første sten og vær mod andre som du ønsker de skal være mod dig?

 6. Af l sørensen

  -

  FASCISTER Og udenlndske “danskere” som stefani, bidrager altid negativt til Danmark. Især mht kvinderettigheder.

  Derfor undre men sig hvorledes kvinder altid er de mest indvandrervenlige?

  Vågn nu op , og se hvad der skete da Stefani-Og tyskerpreben”(pp i dag) kom ind? De fremmede ødelagde danmark..

 7. Af l sørensen

  -

  FASC..ISTER Og udenla..ndske “dansk.ere” som stefa.ni, bidrager altid negativt til Danmark. Især mht kvind.erettigheder.

  Derfor undre men sig hvorledes kvinder altid er de mest indvandrervenlige?

  Vågn nu op , og se hvad der skete da Stefa.ni-Og tys.kerpreben”(pp i dag) kom ind? De fremmede ødelagde danmark..

 8. Af l sørensen

  -

  Når Danmark endelig får en anstændig “svensker type” regering vil meget være løs. Dog skal deres lave lønninger, SU mv ikke kopieres. Ellers præcis det de sorte gør i Danmark? Kopiere de negative borgerlige elitære forhold i Sverige.

 9. Af l sørensen

  -

  Sverige er langt mere religiøspre.bensk-pp end Danmark.

  Absolut ikke noget at kopiere som pre..benske og Stefa..ni ønsker.

  Ateismen vil være ledende religion i DK i al evighed. Uanset hvor mange ste.fani-prebe..n.ske typer staten bringer ind som velfærdserodere..

 10. Af l sørensen

  -

  Sver..ige er langt mere relig.iøspre.bensk-pp end Danmark.

  Absolut ikke noget at kopiere som pre..ben..ske og Stef.a..ni ønsker.

  Ateis.men vil være ledende relig..ion i DK i al evighed. Uanset hvor mange ste.fani-pre..be..n.ske typer staten bringer ind som velf..ærdserodere..

 11. Af Nisse i Hökarängen

  -

  Varför överhuvudtaget bry sig om ett land som har tappat sin identitet.
  Sverige är numera ett land enbart på papperet där befolkningen är så pass hjärntvättade att de förtjänar att bli förnedrade och såsmåningom utplånas. De borde be ursäkt för sig själva. Vi ni danskar däremot borde göra är att avbryta allt samröre med Sverige tillsvidare samt riva Öresundsbron. Svenskar är intellektuellt sätt ett smutsfolk.

 12. Af Nisse i Hökarängen

  -

  Varför överhuvudtaget bry sig om ett land som har tappat sin identitet.
  Sverige är numera ett land enbart på papperet där befolkningen är så pass hjärntvättade att de förtjänar att bli förnedrade och såsmåningom utplånas. De borde be ursäkt för sig själva. Vad ni danskar däremot borde göra är att avbryta allt samröre med Sverige tillsvidare samt riva Öresundsbron. Svenskar är intellektuellt sätt ett smutsfolk.

 13. Af j frederiksen

  -

  Så er debatsabotørerne og støjsenderne atter ved at dominere en debat. Hvorfor blokeres eller slettes deres tekster ikke? Tante B blokerer da i utallige tilfælde for seriøse indlæg. Og seriøse bloggere sortlistes ofte. Hvem gider læse debatter der mest består af løg n, vås, personangreb og grove skældsord?

 14. Af j frederiksen

  -

  Pe der pe der sen har ret i at også Danmark er ved at blive feminiseret. Bare se hvordan medierne fører sig frem med unge skolepiger og ungmøer som er uvidende og historieløse, men får masser af plads og sendetid stillet til rådighed, hvor de kan ævle løs om hvor dårlige og undertrykkende mændene er, og hvor gode, dygtige og undertrykte kvinderne er.

 15. Af l 5

  -

  Då.rekistepr.eben må bede sin præst om syndsforladelse for hans børne-kvinde mis.brug..Overlad nu debatten til andre end jer på sankt hans øre.ben! Prøv at lytte til de voksne..

 16. Af j frederiksen

  -

  Desværre er Sverige et forbillede for de radikale og skabsradikale, for kommunisterne, feministerne og pladderhumanisterne. Derfor er Danmark lige i hælene på Sverige, som af rødstrømper og feminister på under ti år er forvandlet til en galeanstalt med hverdagsterror, smadret velfærd, florerende sygdomme…… og rekordhøje mordrater

 17. Af k m

  -

  Gummi-celle li s be th sø re n sen/L5 burde fratages sin computer, da den sikkert er med til at forværre hans paranoia og sindsforvirring

 18. Af j frederiksen

  -

  Det kan stærkt anbefales at se diverse artikler og film: “Sverige er fortabt” – “Begår Frankrig selvmord” – mer kels migrant crisis/black pigeon – “ter ror i England, Belgien, Tyskland og Spanien” – “Sveriges kvinder overfaldes og mishandles” – “Ventetid koster liv” – “Læger siger op i protest mod forringede forhold for patienter”

 19. Af Niels Larsen

  -

  Skal vi ikke lade Sverige gå til i islamisk helvede og koncentrere os om at få muslimerne smidt ud af Danmark igen?

 20. Af Henrik Thor Christensen

  -

  I Danmark udsender RUC den ene afhandling efter den anden om underlige, totalt irrelevante emner og de rød/radikale politikerne opfatter dem som den eviggyldige sandhed.
  Sverige er eet stort RUC, hvor den officielle politik baserer sig totalt på afhandlinger om underlige, totalt irrelevante emner….

 21. Af j frederiksen

  -

  Hvis man leder lidt, og springer nogle tomme/ligegyldige tekster over, kan man finde mange interessante oplysninger hos den korte, 24nyt.dk, 180gr, sna p ha nen, avpixlat og “Why women destroy families, nations and civilisations”. Eller læs om politiske udskejelser i Norge, Tyskland og Sovjet-unionen.

 22. Af Torben Bindesbøl

  -

  ok

 23. Af T Bindesbøl

  -

  Jeg har mødt GUD……..Hun er sort!!

 24. Af j frederiksen

  -

  Da Europa i 1914-18 og i 1939-45 hærgedes af vanvid og hensynsløs politik, kostede det over 100 millioner mennesker alt. Deres liv, deres helbred, deres hjem, deres kære. Nu synes det som om vanvittige rædsler snart igen kan komme til at hærge Skandinavien og hele Europa. Vælgerne må se at vågne op og smide europaterne, de radikale og pladderhumanisterne på porten.

 25. Af Ki.m Orl.a Gu..ud ol..sen

  -

  Pæ.d..ofili skal være lo.vligt..

  Indvndrerd..renge skal kunne udvælges ved græns.en…

  På vores ps.ykiatri.iske institu..tioner skal vi have ret til bø.rne og kvindesla..ver..

 26. Af j frederiksen

  -

  Mange danskere er forvirrede, fordi tv-stationerne og ugebladene osv. fylder dem med kvarte sandheder og vildledende påstande. Sandheden er at kriminaliteten er MANGEDOBLET og at tusinder af patienter og pårørende svigtes og sjofles i det “nye” sundhedssystem, med masser af tragedier til følge. Og politikken overfor mændene, børnene og familierne er fas ci stisk.

 27. Af Ki.m Orl.a Gu..ud ol..sen

  -

  P.æ.d..ofili skal være lo.vligt..

  Indv.andrerd..renge skal kunne udvæ..lges ved græns.en…

  På vores ps.ykiatri.iske in.stitu..tioner skal vi have ret til bø.rne og kvi.ndesla..ver..

 28. Af j frederiksen

  -

  Se også BTs artikel “Hvorfor skulle mor dø?” Om supersygehuset i Åbenrå. (det står nok endnu værre til i psykiatrien! )

 29. Af j frederiksen

  -

  Se også BTs artikel “Hvorfor skulle mor dø?” Om supersygehuset i Åbenrå. (det står endnu værre til i psykiatrien derne! Iflg. adskellige pårørende )

 30. Af Ki.m Orl.a Gu..ud ol..sen

  -

  Mor skulle dø, fordi aftensmaden var dårlig.

 31. Af Ki.m Orl.a Gu..ud ol..sen

  -

  Mor skulle d.ø, fordi aftensmaden var dårlig.

 32. Af j frederiksen

  -

  Se også BTs artikel “Hvorfor skulle mor dø?” Om supersygehuset i Åbenrå. (det står endnu værre til i psykiatrien dernede! Iflg. adskellige pårørende )

 33. Af Niels Svendsen

  -

  Men det er da i det mindste godt at svenskerne omfavne den totalt mandschauvinistiske Islam i stedet. Hvad med at påstå at det er diskriminerende at Muhammed og Jesus var mænd? Eller er det ikke forkert at lade Adam være det første menneske der blev skabt. Og hvad med Moses eller de 12 disciple. Alle mænd! Det er kønsforvridende.

 34. Af j fREderiksen.

  -

  hitle r er gud.
  Og han er af hankøn.

 35. Af Jan Petersen

  -

  Caspar Stefani, i øvrigt et glimrende seriøst blogindlæg. Men, hvordan synes du “sæl”, det står til med seriøsiteten på din blogs kommentarspor. Jætte bra? -eller- det går åt helvete till! 🙁

 36. Af j.. ha NSEn

  -

  Stefani.
  Hvorfor tabte de borgerlige valget?
  Tror du, at det var fordi, at vælgerne ikke gider at høre på fremmedfjendske og populistiske politikere til lokalvalg?
  Eller havde I bare “otur”? For nu at blive i det svenske.

 37. Af Per Pedersen

  -

  Kunne ikke være mere enig med Caspar Stefani.

  Gud er en han for det står i bibelen!

  Hvis man insisterer på en “hen” eller en anden af de 537 forskellige kønstyper, så forkaster man bibelen, og så er det IKKE kristendom mere.

  Hvad det så er, ja det må svenskerne jo selv forsøge at regne ud, men det er IKKE et tiltag, der hverken holder på eller tiltrækker kristne, da det jo så i sagens natur ikke er kristne.

 38. Af Frederikke Mannteufel

  -

  Selvfølgelig er Gud ikke en mand; mænd skaber ikke liv; de slår ihjel. Gud er en Skaber, ikke en uforbederlig morder.

  Uddrag fra “Mary-is-God-Catholic-Movement Condemned”:

  “A movement calling itself Mary-is-God-Catholic Movement poisons the internet. One Dominic Sanchez Falar of Cebu City, Philippines, promotes the idea that “Mary is God – Mary is the soul of the Holy Spirit…”

  “1. To declare Mary as God, soul of the Holy Spirit, and Co-Creator with God.”…

  Spørgsmålet er nærmere, om hvide mænd overhovedet kan kaldes for mennesker.

 39. Af j frederiksen

  -

  Det vrimler nu med indlæg under falske navne. Sandsynligvis er de skrevet af de sædvanlige velkendte to s ser. Sært at man ikke sletter deres id i o ti ske indlæg. Man kan jo godt finde ud af at slette seriøse indlæg efter få sekunder, på de fleste blogs.

 40. Af Kenneth Bang

  -

  Der er fire guder; Allah, Allat, al-‘Uzza og Manat. De sidste tre er kvinder.

 41. Af j frederiksen

  -

  Debatterne er efterhånden parodier på demokratisk debat, og antallet af læsere er sikkert minimalt. Hvorfor accepterer avisens ledelse de to-fem debatsabotører? Som her har underlødige/perfide/falske kommentarer på 10.54, 11.26, 11.28, 11.40, 11.43, 12.11, 12.47, 12.59, 13.04, 13.10, 13.13, 13.44, 14.43, 15.22 osv.

 42. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er jeg da lidt spændt på at se, hvordan det kønsneutrale Sverige vil behandle profeten Muhammed – muslimers udgave af Gud. Nu man har gjort den kristne udgave af Gud – nosseløs . . . . er man mon så også parat til at kappe “klokkeværket” af Muhammed? I så tilfælde falder der formentlig brænde ned – i form af fatwa eller lignende 🙂

 43. Af j frederiksen

  -

  Svenskerne er blevet myrdet i hundredvis, efter at “berigelsen” tog fart. Tusinder er blevet ramt af andre former for invaliderende eller lemlæstende kriminalitet. Andre tusinder igen er blevet ofre for magtmisbrug og urefærdighed. Og regeringen er i færd med at udplyndre, undertrykke, fordrive og udskifte svenskerne med arabere og afrikanere.

 44. Af j frederiksen

  -

  I en række lande har ma fia – bander myrdet stribevis af politikere, embedsmænd, forretningsfolk, fagforeningsfolk, millionærer, kidnappede børn og voksne, handlede kvinder, butiksejere, læger, dommere, bureaukrater og mange tilfældige, sagesløse borgere. Ønsker vi at få de samme tilstande i Danmark?

 45. Af Svend Jensen

  -

  Siden det var Ludvig 14. og og hans ‘rådgiver’ Mazarin, der forærede Skånelandene til Sverige kvit og frit i 1658, kan vi nå at redde disse gamle danske provinser fra en skæbne værre end døden.
  Vi må forlange af den nuværende franske regering, at den omgør sin grundløse foræring af et andet lands territorium med henblik på genoprettelse af det dansk-svenske forhold “ante bellum”; altså 1657.
  Nægter de perfide franske magthavere under solkonge Makron den Første, nødsages vi at henvende os til ‘Riddarhusets’ nuværende ejere. Det var netop den perfide svenske adelsstand, der svigtede deres aflagte troskabsed til højsalig Dronning Margrethe den Første ved gentagne gange at løsrive Sverige fra landets frivillige underkastelse under dets naturlige hersker – den dansk-norske konge. Forræderiet kulminerede i 1521, hvor en lavadelig svensk opkomling af tvivlsom herkomst ved navn ‘Vasa’ fik et akut af monumental herskersyge og gjorde unaturligt oprør mod din rette herre.
  Danmark til Luleå! Sverige behøver Danmark!

 46. Af j frederiksen

  -

  I det blå-gule land er feministerne og de tossegode gået helt amok. De svenske mænd lægges for had, fædrelandet/nationalstaten og familieværdierne bagtales, der drives hetz mod de almindelige svenskere der er utilfredse med at blive diskrimineret og gjort til 3. rangs borgere, og som protesterer mod at blive overfaldet, hjemmerøvet, mishandlet og drevet ud af deres boliger osv.

 47. Af preben. jEn..

  -

  AF J FREDERIKS EN – 24. NOVEMBER 2017 15:53
  “Ønsker vi at få de samme tilstande i Danmark?”

  Jamen det har du da skrevet i titusinder af indlæg at vi allerede har.
  At der ligger lig rundt i gaderne i store dynger.
  Og at børn, kvinder, hunde og katte voldtages og myrdes hver gang de stikker næsen udenfor døren. Ofte flere gange om dagen.

 48. Af j frederiksen

  -

  De fleste svenskere er dog så hjernevaskede, at de nøjes med at se tavse, sløve og passive til, mens deres land, byer, kvinder, velfærd, penge, frihed og fremtid foræres væk til migranter. Og feministernes vås om at kønnet er en “social konstruktion” accepteres også.

 49. Af j frederiksen

  -

  16.02 er skrevet af debat-tossen li s be th.

 50. Af j frederiksen

  -

  Da der ikke er mange stavefejl kl. 16.02 kan det dog også være skrevet af to ssens gode ven j ha n sen.

 51. Af jan ulrik friis

  -

  ….i filter….. P reben 1 J ensen har allerede tidligere advaret os…….i filter….,……

 52. Af j frederiksen

  -

  I DK er det endnu ikke så slemt som i Sverige. Her nøjes politikerne med at snyde og bedrage lønmodtagerne, patienterne, folkepensionisterne, voldsofrene, de boligsøgende og mange andre. Eller nøjes de virkelig med det? Så påstås det at DK har brug for mange flere migranter/udlændinge. Det passer jo ikke.

 53. Af Finn Larse n

  -

  Hvordan ved tossen J Frederiks en at Preben J. ikke skriver i sit eget navn?
  Mærkeligt.

 54. Af Mette Thomsen

  -

  Bliver det næste mon, at også Bibelen i Sverige skal redigeres, så der er ligevægt af betydelige mandlige og kvindelige aktører, og enhver nedsættende eller “racistisk” ytring om andre folkeslag omskrives eller fjernes?
  Det sker allerede med børnebøger, og selv Selma Lagerlöf har været genstand for den nye korrekthed.

 55. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos denne blogs kommentarspor (på nær få) en interessant kort artikel:

  “Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists
  Trolls will lie, exaggerate, and offend to get a response.”
  https://www.psychologytoday.com/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists

 56. Af J Nielsen

  -

  “Det vi dog kan være sikker på, er, at satan stadig er en mand.”

  Satan er gud der har drukket sig i hegnet.

 57. Af j Frederiksen

  -

  Gud var en børnelokker. Lokket dem med evig liv og mener at kvinder er mindre værd end mænd. Derfor kan jeg godt li gud, drenge og leverpostej.

  Millioner er nu dræbt i dag i egypten, fra uhyggelige, kaotiske tilstande. Vanvidssvenskerne står bag det. I dag egypten, imorgen kommer svenskerne til Danmark. De vil jagte os i vores dårekiste over hele landet. Vi er forsvarsløse der. Staten har endda frataget mine våben, og min kone og børn. Min præst nægter at besøge mig i dårekisten. Gud er død, svenskerne er de nye guder. Svenskerne kommer..

 58. Af j Frederiksen

  -

  De har også fjernet min hund, staten. Den var dog uren som gud siger, så gør ikke noget.Kommer en gråspurv til dårekiste n nogen gange. Min bedste ven. Vi snakker om svenskerne. Uhyggelige ting den fortæller mig om tilstande der.

 59. Af Christian Engel

  -

  Hvis man alligevel ikke tror på biblen og evangelierne, så kan Vorherre (og Jesus for den sags skyld) have et hvilket som helst køn. Men hvis man er troende, som medlemmerne i den svenske kirkestyrelse må antages at være, virker det en smule besynderligt, når Jesus nu flere steder omtaler Gud som hankøn “I min Faders hus er mange boliger…” o.s.v.

 60. Af Ragnar Rudolf

  -

  Man må nok sige, at Maria har fået lavet en del ravage igennem mere end 2000 år.
  Fordi hun ikke ville stå ved sine udenomsspring.

 61. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt, som jeg skrev ovenfor – prøv samme spot, spe og latterliggørelse af muslimers Gud – profeten Muhammed . . . som “hen” og nosseløs . . . så sker der noget i gaderne – for alvor 🙂 Men så meget balls er der formentlig ikke i svenske politisk korrekte hen-magthavere 🙁

 62. Af j. ha Nsen

  -

  AF JAN PETERS EN – 24. NOVEMBER 2017 18:42

  Man skal såmænd ikke så mange år tilbage i tiden, hvor kristendom var noget som man tog alvorligt i Nordeuropa også.
  Den tid er heldigvis forbi.

 63. Af A Lauridsen

  -

  Alt i alt må tingene. i følge højrefløjen, gå rigtig god her i landet. Efterhånden er det situationen i vores nabolande (Sverige og Tyskland) der bruges som argumenter for at fremme deres politiske virke i Danmark.

 64. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er jeg meget uenig. Religion er desværre noget, der tages seriøst overalt på kloden. Men, driver man spot, spe og latterliggørelse med en kristen Gud – hvorfor da ikke med en muslimsk Gud? For mig er begge “guder” helt analog til julemanden !

 65. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er jeg bare pissetræt af alt det højre- og venstrefløjs ævl. Hvem fanden – ud over en håndfuld afvigere – har deres . . . normal liv . . . skruet sammen så akavet ?

 66. Af jan ulrik friis

  -

  ….i filter….. denne Stefanis tekst burde oversættes til svenska som flyveblade kastes ned over Sverige og Øland, at det svenske folk også selv kan følge med i deres egen undergang, vi danske ved nemlig allerede besked, vi er ikke uvidende om vores egen skæbne,………i filter….,……

 67. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et forslag til Jyllands Posten – lav en ny konkurrence med tegninger af Gud i kristen versus muslimsk hen-udgave – nosseløs. Jeg vil vædde på, det vil lave større postyr end Muhammed med en bombe i turban 🙂

 68. Af Mogens Rasmussen

  -

  Jan Petersen tegningen af manden med bomben i sin turban var ikke Muhammed, men skulle fortælle at …… Ikke alle muslimer er terroister, men at alle terroister er muslimer.

 69. Af Mogens Rasmussen

  -

  Jan Petersen tegningen af en mand med en bombe i sin turban skulle ikke forestille Muhammed, men skildre at ….. Ikke alle muslimer er terroister, men at alle terroister er muslimer.

 70. Af Mogens Rasmussen

  -

  Jan Petersen manden med bomben i sin turban er ikke Muhammed, men skulle skildre at …… Ikke alle muslimer er terroister, men at alle terroister er muslimer.

 71. Af Jan Petersen

  -

  NÅ – så det var måske derfor, tegningen gik under betegnelsen . . . Muhammed krisen – en tegning der ikke forestillede Muhammed med en bombe i turban 🙂

  I øvrigt – go daw do 🙁

 72. Af J Nielsen

  -

  “(…) tegningen af manden med bomben i sin turban var ikke Muhammed, men (…)”

  … Men så var der også maleriet “Muhammed ved Skovsø”.

 73. Af Finn Larsen

  -

  Det seneste større terror angreb i den vestlige verden var hotelskytten i Las Vegas. Han var næppe muslim.

 74. Af Jan Petersen

  -

  Google i øvrigt lidt fakta om Las Vegas shooting – og bliv lidt klogere 🙂

 75. Af Gert Larsen

  -

  Der var flere skytter. Det var der vidner på, den aldrende “skytte” var formentlig bare en syndebuk. Dræbt på forhånd og placeret , hvor var patronhylstrene ? Nåede han lige at rydde op inden han døde ?….
  Venstre-ekstremister stod bag! Ingen tvivl om det !

 76. Af Eskild Gerhard

  -

  Der er ingen tvivl om, at højreekstremister stod bag terrorhandlingen i Sinai.
  Sandsynligvis fra USA.
  For at bruge terroren til at sælge flere våben til diktatoren i Ægypten.
  ISIS bliver sikkert bare gjort til syndebuk. Som den aldrende “skytte” i Las Vegas.
  Højre-ekstremister stod bag! Ingen tvivl om det !

 77. Af Eskild Gerhard

  -

  Der er ingen tvivl om, at højreekstremister stod bag terrorhandlingen i Sinai.
  Sandsynligvis fra USA.
  For at bruge terroren til at sælge flere våben til diktatoren i Ægypten.
  ISIS bliver sikkert bare gjort til syndebuk. Som den aldrende “skytte” i Las Vegas.
  Højre-ekstremister stod bag! Ingen tvivl om det !
  Og hvordan ved vi så det?
  Det ved vi, fordi det er vi overbevist om.

 78. Af A. Bierce

  -

  @JAN PETERSEN – 24. NOVEMBER 2017 22:29
  “Google i øvrigt lidt fakta om Las Vegas shooting – og bliv lidt klogere”

  Hvis googlingen resulterer i samme type ‘fakta’ som 9/11 ‘fakta’ – så bliv meget dummere.

 79. Af l ... sørensen

  -

  Danmark skal have Sverige som rollemodel.

  Fx kunne man fjerne de uanstændige korrupte blå politikere der har ledet DK siden 2001, og erstatte dem med gode røde svenske socialdemokrater? DK socialdemokrater minder om konservative i Sverige..

  Vi skal også have kønsroller kvota blandt politikere dit danskere. Altså 52% kvindepolitiske. Samme i bestyrelser landet over.

 80. Af l ... sørensen

  -

  Forresten vidunderligt med en blog uden npl. JP har måtte fjerne zionisten og ikke danskerens ytringsfrihed. De var for beskidte isrealitten og frimurers sprog og tænker, selv for møddingeavisen..

  Nu er han flyttet til det “forjættede” land. Og bruger sin dansker betalte penge på den lokale isrealitkirke, og nok også mossadterror?

 81. Af l ... sørensen

  -

  PET påpeger nu at alle terrorgrupper er borgerlige eller islamistisk. De frygter nu mest den første type. De kender Danmark godt , er flere af dem mv.

  Alle terrorister er religiøse så godt som. IDF er den værste og største terrororganisation. Uden tvivl står npl’s folk i modsat bag det i egypten i går.

 82. Af l ... sørensen

  -

  Smid nu konspirationsteretikerne JP og Prebe.n ud. Irriterende hvorledes galeanstalten har overtaget her?

 83. Af jan ulrik friis

  -

  …..i filter……Sverige i alt sit indavl og tåbelighed glemt, at Gud er hverken feminist eller pladderhumanist…..i filter……

 84. Af Eskild Gerhard

  -

  AF FINN LARS EN – 24. NOVEMBER 2017 22:20
  “Det seneste større terror angreb i den vestlige verden var hotelskytten i Las Vegas. Han var næppe muslim.”

  Det kan man ikke vide.
  Mange af dem er jo fordækte.
  Og fakta er. Skytten har uden tvivl set TV og været på internettet. Hvor islam skamroses. Og islams forbrydelser ikke omtales.
  Så han har uden tvivlværet påvirker af muslimsk tankegang.
  Medierne fremhæver at han ikke havde muslimske venner. Eller venstreorienterede. Kun højreekstremister.
  Det beviser, at skytten havde noget at skjule.
  Og at han netop var en muslims fanatiker fra den yderste venstrefløj.
  Alt dette kan man læse på internettet.

 85. Af l... sørensen

  -

  V-DF udkantskommuner er velkendte for for deres ind.avl.
  også K og strand.vejen. De bruger dog hyppigere beskyttelse-abort.

 86. Af Eskild Gerhard

  -

  AF FINN LARS EN – 24. NOVEMBER 2017 22:20
  “Det seneste større terror angreb i den vestlige verden var hotelskytten i Las Vegas. Han var næppe muslim.”

  Det kan man ikke vide.
  Mange af dem er jo fordækte.
  Og fakta er. Skytten har uden tvivl set TV og været på internettet. Hvor islam skamroses. Og islams forbrydelser ikke omtales.
  Så han har uden tvivl været påvirker af muslimsk tankegang.
  Medierne fremhæver at han ikke havde muslimske venner. Eller venstreorienterede. Kun højreekstremister.
  Det beviser, at skytten havde noget at skjule.
  Og at han netop var en muslimsk fanatiker fra den yderste venstrefløj.
  Alt dette kan man læse på internettet. Sammen med meget andet.
  Og man har også lov til at tænke selv. Og nåfrem til rigtige konklusioner. Som underbygges på internettet.

 87. Af l... sørensen

  -

  ingen tvivl om at skytten var en vuf-ko-lemchefrimurer type fra den yderste højrefløj. Hvilket gør dem uberegnelige og sy.ge.

 88. Af l... sørensen

  -

  Naturligvis fløj flyene ind i tårnene jo. Jesus christ..

  Man kan dog diskutere om angrebet var cia-mossad støttet-betalt. Begge har en interesse for krig i Mellemøsten. Såvel som at ødelægge Europa via deres indvandring derefter..Jeg tror det!

 89. Af l... sørensen

  -

  kommentaren var til JP, naturligvis..

 90. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Vore hovedrystende reaktionære danske konservative er skrækslagne over udviklingen i Sverige, fordi der er udvikling – et skrækeksempel, som Danmark ikke må efterligne. Man er ikke konservativ, hvis man ikke bliver skrækslagen over forandring – medmindre forandringen er tilbage til den lykkelige tid, der menes at have været engang?

  Sagen er jo helt enkelt, at Sverige er lysår foran Danmark på alle områder. Reaktionen ved det og vil gøre alt for at hindre noget lignende her. De reaktionære kræfter lever og har det fantastisk dejligt med manglende dansk udvikling. Svenskerne har styr på indvandringen. Det er svært og ressourcekrævende, men moderne metoder har den under kontrol.

  Danmark har ingen moderne metoder. Her er det brutalitet og god gammel umenneskelighed og voldsanvendelse, der skal til. De fremmede skal isoleres og fratages alle muligheder for at agere. Når de så reagerer, skal de straffes hårdt, samles i lejre og sendes et eller andet sted hen, hvor de vil gå en ond skæbne i møde. Det er deres helt eget ansvar. Vi er jo liberale?

  Sådan er Danmark – hvorfor ikke efterligne Sverige – er vi for primitive?

 91. Af J Nielsen

  -

  “Sagen er jo helt enkelt, at Sverige er lysår foran Danmark på alle områder,”

  Men især indenfor retouchering og tankekontrol.

 92. Af li... sørens..en

  -

  V..K0mere end fordoblet indva.ndringen pr. år.

  Schl..üter startede den.

  Nu kommet over 200.000 fre..mmede på 2 år som arbejds..søgende. Mere end Sv..erige pr. capita.

  DK skal stem.me om indv.andring. Alle nuancer. jø.der-mus..limer. Spa.ghettimaf..iosi, bulg..arske bø.rnesæ..lgere, tha..ibør.nebr.ude, kine..siske-islan.ds.ke fa.lske stud..iner-se.xsæl..gere-n..ass..ere

  Tid til at satse dansk nu. Alt for mange er kommet. Bliver kun færre job. Vi skal ikke have flere frem.mede. Tid til at lu..kke græ..nsen totalt i 50 år. Især mht reli…giøse-borg..erlig indv…andring. De er i gang med at ødelæ..gge Da..nmark.

 93. Af lis .sø.rensen

  -

  Sverige burde overtage ledelsen af DK. Tid til samfundsfornyelse. Dog med vores egen indvandrerpolitik.

 94. Af jan ulrik friis

  -

  L S ørensen det er en stor provokation at placerer mig i sammenhæng i samme skuffe med den radikale den islamvenlige L emche, det er en underlødig handling om noget, og viser hvor associal hvor desperat venstrefløjen her på det sidste er blevet, i erkeldelsen af at venstrefløjen nu sidder tilbage med Sorte Per!

  Vi for vores del sidder tilbage med Gud – Dronning og Fædreland!

 95. Af M Jørgensen

  -

  Hvad er det dog der sker med vores naboer hinsidan? De er nu kommet så vidt i deres syn på kønsneutralitet – at det må betegnes som hinsides al fornuft.
  For ikke at komme til støde dem , bliver vi nødt til at finde et andet ord der kan erstatte det hidtil brugte “vores broderfolk” når vi skal omtale vores svenske naboer.
  Men for satan da- man kan da ikke sige” vores henfolk”- som erstatning. Det er da helt i hegnet
  Hennesvor du som er i himlen- tag vare på vores vildledte naboer – thi de vide ikke hvad de gør.

 96. Af J andersen

  -

  De to velkendte debattrolde indsætter nu massevis af indlæg under falske navne. Det fremgår af deres hundredvis af indlæg at de er skruppelløse, at de lyver og fordrejer hæmningsløst, at de hader danskere, jøder og kristne, at de ønsker et rødtotalitært og islamiseret Danmark. Deres tankesæt er forrykte, urealistiske og selvmodsigende.

 97. Af j anndersen

  -

  Sverige er det nyeste eksempel på at det kan lade sig gøre at forvirre og fordumme en befolkning ved brug af løgnepropaganda, fortielser, c en s ur, hetz, åndløs underholdning og afsporet skoleundervisning. Dermed kan der banes vej for et vanvid og en fascistisk ondskab som er uden grænser. Det kan ende i diktatur, terror, guerillakrig , massedød og folkemord.

 98. Af j anndersen

  -

  Sverige er det nyeste eksempel på at det kan lade sig gøre at forvirre og fordumme en befolkning ved brug af løgnepropaganda, fortielser, c en s ur, hetz, åndløs underholdning og afsporet skoleundervisning. Dermed kan der banes vej for et vanvid og en fascistisk ondskab som er uden grænser. Det kan ende i diktatur, te rror, guerilla k rig , massed ød og folkem ord.

 99. Af j andersen

  -

  Den svenske regering, de svenske feminister, kommunister og pladderhumanister har svigtet og forrådt deres eget folk og land. En gigantisk katastrofe er under hastig udvikling få km fra Kbhvn. Vi danskere bør spørge os selv hvorfor vi stemmer på de tre radikale partier som er ved at omdanne Danmark til en kopi af Sverige.

 100. Af f1 jen..

  -

  I Sverige har kvindemishandlere ingen rettigheder. Også omgang med børn er forbudt.
  Vores retssikkerhed er ikke eksisterende.
  Fascistiske feministiske radigale kommunister holder øje med os døgnet rundt.
  I Danmark går udviklingen den samme vej. Radigale og kommunister ødelægger landet.

 101. Af j andersen

  -

  Vi bør også spørge os selv, om vi kan blive ved med at støtte andre partier som indirekte/direkte eller gennem kortsynet passivitet bidrager til at Danmarks demokrati, velfærd, sundhed, kultur, fred og sikkerhed SMULDRER ELLER FORSVINDER.

 102. Af J Nielsen

  -

  “I øvrigt er jeg da lidt spændt på at se, hvordan det kønsneutrale Sverige vil behandle profeten Muhammed – muslimers udgave af Gud”

  “… prøv samme spot, spe og latterliggørelse af muslimers Gud – profeten Muhammed”

  Det er noget vås. Der er bred enighed, både blandt troende og tænkende, om at “Mo” er en historisk mandsperson. Med et yderst jordisk levned. Det er kun de kristne der påstår at deres profet er en gud, og selv her er profetens køn ikke til diskussion.

  Guder kan vel i princippet være han-, hun-, tve- eller intetkønnede. Eller man kan skrive i passet under køn: Ukendt. Men der kan ikke herske meget tvivl om at forestillingen om den kristne gud er af maskulin art.

 103. Af j an

  -

  14.31 er selvfølgelig vrængende “satire” fra L sø ren sen, der forpester debatterne med hundredvis af hjernedøde indlæg.

 104. Af F1 jeN.

  -

  AF J AN – 25. NOVEMBER 2017 14:39

  Hvad ved denne J AN om andre debattører.
  Er han en paranoid tosse. Det tyder alle hans overfald på andre kommentatorer på.

 105. Af Tue Hansen

  -

  Gud/Allah er en tvetulle, og Muhammed skal partout respekteres, under trusler om vold og terror, selvom han var en pædofil voldtægtforbryder.

  Efterhånden er det kun psykopater, der kan kalde sig for monoteister, uden at skamme sig.

  Hvis der er én almægtig gud, som også er god, så må den skamme sig så meget over sine perverterede og voldelige tilhængere, at der ikke kan være lang tid til, at den udfrier de hellige fra deres pinefulde og afskyelige hykleri, ved at sende en kilometerstor meteor i deres retning…

 106. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  J. Nielsen

  Problemet er netop, at en del muslimer i realiteten er afgudsdyrkere, der dyrker den perverterede forbryder, Muhammed, som det perfekte menneske, i stedet for at dyrke Allah; de er ikke muslimer, men “muhammeddanere”, der gudommeliggør den alt andet end guddommelige mand, Muhammed.

  Det er derfor, at de såkaldte hadither, der er fortællinger om Muhammeds liv, har retskraft; fordi Muhammeds levned anses for, at være perfekt.

  Muhammedanerne kalder også ofte Muhammedes tvangsægteskab med den niårige Aisha, for det perfekte ægteskab, og derfor tillader de tvangsægteskaber mellem småpiger og granvoksne mænd, samt efterfølgende, systematisk voldtægt af småpigerne.

  Det er også derfor, at mange angiveligt “rettroende fundamentalister” påstår, at kvindelig omskæring er en uomgængelig pligt for muslimske kvinder, selvom der ikke står ét ord i koranen om omskæring af kvinder, for der findes en opskur hadith, der fortæller, at Muhammed fik omskåret én af sine døtre.

  Men der står i koranen, der jo angiveligt er guds uforfalskede budskab til menneskeheden, at kvinder også har RET til, at nyde sex, samt at “mennesket er skabt perfekt”; der er med andre ord ikke kropsdele, der skal skæres af, før kroppen er perfekt.

 107. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Iøvrigt er wahabisterne heller ikke muhammedanere, dvs. Muhammeddyrkere, der i praksis dyrker Muhammed, og ikke allah, hvilket sikkert vil overraske en del – især en del “fundamentalistiske”, analfabetiske muhammedanere, der rent faktisk ikke aner en disse, om deres “egen” religion.

  I de seneste år har Saudi Arabien faktisk destrueret adskillige mindesmærker efter Muhammed, og hans familiemedlemmer – herunder Muhammeds grav!

  Hvis ikke-muslimske lande havde gjort noget tilsvarende var de blevet blevet beskyldt for, at være radikalt anti-muslimske, og var blevet truet med bål og brand.

  Muhammedanerne tror også, at Muhammed er den sidste profet, selvom han rent faktisk udfordrede menneskeheden til, at “komme med noget bedre”, end koranens budskaber…

 108. Af j. hAN.

  -

  Den svenske kirke om Gud som “hen”: Det er fake news.
  Læser man i svenske aviser.

  Og hvad så.
  Behøver det nødvendigvis at være sandheden som vi debatterer her i Berlingske.
  Så ville bloggerne blive arbejdsløse.
  Deres motto er:
  Hellere en godt fortalt løgnhistorie end en dårlig fortalt sandhed.

 109. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Tal for dig selv; du er komplet ligeglad med fakta.

 110. Af l.... søerensen

  -

  Preb.en må spørge “mor hvorfor hun var ond”! Desværre arves sådant noget..

 111. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt, hvis jeg ellers har forstået alt det “Gud halløj” korrekt, så findes der kun én gud – den kristne betegnelse Gud, og den muslimske betegnelse Allah . . . som blot er det arabiske ord for Gud. Profeten Muhammed var muslimers talerør for Gud, og Jesus var kristnes talerør for Gud. Hvilket alt andet lige vil sige, at den svenske “hen”-betegnelse af Gud . . . kastrerer såvel den kristne- som muslimske udgave af Gud. Korriger mig venligst hvis noget jeg har misforstået.

 112. Af l.... søerensen

  -

  Sci.ent.ology som Rasmu..ssen er i, er dog landets væ.rste relig.ion sammen med Jeh.ovas vidn.ers. Forfølger frafal.dne medlemmer. adskiller børn fra forældre. Er rene pe.ngemaskine. Ikke et gram af ans
  tændighed. Løg.nermaskiner for ma.mmon.

 113. Af l.... sø..erensen

  -

  Sci.ent.ology som Rasmu..ssen er i, er dog landets væ.rste relig.ion sammen med Jeh.ovas vidn.ers. Forfø..lger frafal.dne medlem..mer. adsk..iller børn fra forældre. Er rene pe.ngemaskine. Ikke et gram af ans
  tændighed. Løg.nermaskiner for ma.mmon.

 114. Af l.... sø..erensen

  -

  Sci.ent.olo…gy som Ra..smu..ssen er i, er dog landets væ.rste relig.ion sammen med Jeh.o..vas vidn.ers. Forfø..lger frafal.dne medlem..mer. adsk..iller b.ørn fra for.ældre. Er rene pe.ngemas..kiner. Ikke et g.ram af ans
  tændighed. Løg.nermaskiner for ma.mm.on.

 115. Af J Nielsen

  -

  “I øvrigt, hvis jeg ellers har forstået alt det “Gud halløj” korrekt, så findes der kun én gud”

  Én? Der er flere hundrede.

  Som manden sagde, da hans kone ringede for at advare mod en spøgelsesbilist på motorvejen.

  Alle de guder mennesker tror på eksisterer. Lige indtil den sidste troende er faldet fra, død af naturlige årsager, eller henrettet.

 116. Af Jan Petersen

  -

  Jeg forsøgte egentlig blot at debattere lidt seriøst, men det er tilsyneladende ret umuligt 🙁

 117. Af bjørn nielsen

  -

  Tekster indsendt af ordblinde, perfide og sinkeagtige psyk o pater ville sjældent eller aldrig blive optaget som læserbreve i papiravisen. Hvorfor favoriseres disse to sser så her, endda på bekostning af seriøse bloggere??

 118. Af li..s s

  -

  “Vi for vores del sidder tilbage med Gud – Dronning og Fædreland!”

  Ungdommen er rød og progressiv som vi så ved sidste valg . Status quo fra 1500 tallet sælger ikke løn. Selv om det havet en mærkelig genopblomstring i nullerne.

  I sidder tilbage på gammel overtro. Røvr.endes af de “kongelige”. Flagtilbedning 5 gange om dagen er lige så slemt som islamister-scientologists..

 119. Af bjørn nielsen

  -

  Både de danske og svenske mænd bør forstå, at jo flere kvinder der kommer ind i politik, jo mere svækkes den vestlige økonomi og civilisation. Og jo mere vil mændene, familierne og børnene blive underkastet perverse former for udnyttelse, hån og undertrykkelse. De fleste politik-kvinder er nu en gang kortsynede egoister, og grådige, lunefulde, beregnende, intrigante, hysteriske og pladderhumanistiske er de også.

 120. Af li..s s

  -

  Nu hedder då.rekistepre.ben Bjørn. San.kt Hans beboeren har skrevet i ca 20 navne i denne blok alene.. Luk nu for kvinde-børne mishandleren?

 121. Af li..s s

  -

  “Og hvad så.
  Behøver det nødvendigvis at være sandheden som vi debatterer her i Berlingske.
  Så ville bloggerne blive arbejdsløse.
  Deres motto er:
  Hellere en godt fortalt løgnhistorie end en dårlig fortalt sandhed.”

  Sandt som skrevet. Alt der står i b er fake News så godt som, eller løgn, bedrag, manipulering. Dem der forstår dette blokeres.

 122. Af li..s s

  -

  jo flere kvinder der kommer ind i politik, jo mere svækkes den vestlige økonomi og ”

  Toss.epr.eben i dårekisten, fortsætter med mere fake news. De rigeste lande uden mineralrigdom, er dem med flest kvinder på arbejdsmarkedet. Sverige slår dk her naturligvis. Som de gør i så mange andre områder. Vi slår dem vel i film . Men eneste område jeg kan erindre?

 123. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et kort citat fra bloggen “konservativ reaktion” :

  ” Debattørerne vil have gjort op med historieløshed og dannelsestab og have genindført fornuften, ansvaret og de faste former.”

  Med reference til bloggens kommentarspor – så er det vel . . . så falsk varebetegnelse . . . som man overhovedet kan drømme om 🙁

 124. Af li..s s

  -

  Tid.sepreben mener at satan er en kvinde og gud en mand. Det fortalte mor ham. Måske han burde læse “far giftede sig med en kvinde, der konverteret til mand”? Såvel som “hvorfor mor løj”? Og “hvorfor far sagde mor var ond, da hun forlod mishandlingen”? Glem ikke..”hvorfor vi børn måtte fratages fra fars mishandlinger”?!

 125. Af li..s s

  -

  Godt nok noget mærkeligt at jan og pre.bens konspirationsteorier om 9.11 og svenskere går lige igennem?

  Når emnerelevante frasorteres i alle blogs?

 126. Af Preb en jEn.

  -

  AF BJØRN NIELS EN – 25. NOVEMBER 2017 17:09

  Bjørn/J Anderse n.
  Så slapper du lidt af.
  Vi er jo selv på den lukkede på grund af de ting som du skriver om andre. Jeg vil altså gerne have udgang engang imellem.
  Så dæmt dig lidt indtil vi er ude. Vi er nødt til at kommunikere i indlæg på blogs.
  Vores toilet afløbsrør er separerede. Eller blokerede. Af nidkære vogtere. For at blokere for vores ytringsfrihed. Det er shit på gulvet.

 127. Af PreBe n jEn.

  -

  Og Bjørn/J Anderse n.

  In your end.
  Your shit is my shit.
  Så vær forsigtig.

 128. Af preb En JenS.

  -

  Og Bjørn/J Anderse n.
  Husk at når enden er god, så er alting godt.
  I forstår, hvad jeg mener.

 129. Af Jan Petersen

  -

  For mig er det stadig ret imponerende, at et par konservative grønskollinger “konservativ reaktion” sidder – helt frivilligt – og udleverer sig selv som total inkompetente blog administratorer. Mon det er et punkt, de vil føre på deres CV – i den videre konservative karriere . . . . griner højt 🙁

 130. Af j... anD erSe n.

  -

  AF PREB EN JEN… – 25. NOVEMBER 2017 18:12

  Preb en. Det er det rene bæh som du skriver idag.

  Vi er da nødt til at skrive grimt om lusepusterne, feministerne, de radigale, rødkålshovederne, kommunisterne, debattrollene, pladderhumanisterne, rødstrømperne, de undertrykkende kvinder, støjsenderne, fascister, Anne bæ bæ som torturerer og mishandler os indlagte, historieløse ungmøer og skolepiger og mænd som bliver seksuelt undertrykt.

  Danmark er jo forvandlet til en galeanstalt med hverdagsterror, smadret velfærd, florerende sygdomme og rekordhøje mordrater.
  Man kan finde mange interessante oplysninger hos den korte, 24nyt.dk, 180gr, sna pse ha nen, avpixlat, urinposten og “Why women destroy families, nations and civilisations.
  Hvis man gør sig den ulejlighed.
  Her læser man, at i en række lande har ma fia – bander myrdet stribevis af politikere, embedsmænd, forretningsfolk, fagforeningsfolk, millionærer, kidnappede børn og voksne, handlede kvinder, butiksejere, læger, dommere, bureaukrater og mange tilfældige, sagesløse borgere.

  Vi danskere bliver udskiftet med muslimer, svenskere, afrikanere, eskimoer, samere og østeuropæere.
  Og regeringen, de tre radigale partier og socialdemokraterne står bag det hele.

 131. Af m pe

  -

  18.51 er igen en tekst indsendt under falsk navn af makkerparret Li sø ren sen og j ha n sen, der fra morgen til aften indsender deres psyk o patiske nonsens.

 132. Af j.. an Dersen

  -

  Og er par debatødelæggere får lov til at ødelægge alle debatter med udenomssnak, intetsigende nonsens, vås og ukvemsord.
  Sikkert muslimelskere og kommunister.
  Og avisen stopper dem ikke.
  De ødelægger alle debatter.
  Fortsætter det så må man overveje ikke længere at deltage i debatten. Nok er nok.

 133. Af j.. ander Sen

  -

  AF M PE – 25. NOVEMBER 2017 18:58

  Er M PE en indlagt på en sindsygeanstalt. Det skulle man næsten tro.
  Selvom jeg ikke kender ham.
  Han skriver nok i falsk navn. Hvorfor skriver han at jeg skriver i et falsk navn. Han kender ikke mig.

 134. Af Jan Petersen

  -

  Hvordan synes iøvrigt – diverse båt-nakker selv – det går med debatten her? 🙁

 135. Af jan Petersen

  -

  Ingen fly fløj ind i i trade tower 9.11.. Dette er en konspirationsterori..

  De titusindvis af live videoer fra diverse mobiltelefoner af tilfældige tilskuerer, er ren løgn. Det skete ikke…Der var ingen fly. Det var venstreorienteret der plantet bomber. Med CIA´s opbakning.

  Berlingske, vær nu mere seriøs?

 136. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt meget enig – “Berlingske, vær nu mere seriøs” – høvl det forbandede skrammel ud, der misbruger andre debattørers navne og Berlingske blogs !

Kommentarer er lukket.