Der er selvfølgelig kun én Iron Lady

Af Caspar Stefani 76

Jernladyen hed Margaret Thatcher. Men det er svært at finde at finde et mere passende udtryk, når man læser skilsmisseaftalen mellem EU og Storbritannien igen. Storbritanniens premierminister Theresa May har mod alle odds og stik imod alle Bruxelles korrespondenternes analyser, styret EU-bureaukraterne med en jernnæve uden nogen har lagt mærke til det.

Resultatet af forhandlinger så vi fredag morgen, hvor den første del-aftale om Storbritanniens udmeldelse kom på plads.

Aftalen omhandler en finansiel afvikling, hvor Storbritannien betaler det samme som de ellers skulle have betalt i de næste to år, en delaftale om EU borgere, der bor i Storbritannien, og til sidst og vigtigst for Storbritannien en løsning på, hvordan Irland kan samarbejde både med Storbritannien og med EU-medlemmerne efter briterne har forladt EU.

Theresa Mays eneste kvindelige forgænger på posten var også konservativ. Vi konservative kigger ikke så meget på køn, hudfarve m.v. Dygtighed og stærke værdier er meget vigtigere for os.

Thatcher blev kaldt Iron Lady af en russisk journalist i 1980’erne. Betegnelsen var ment som en joke eller en fornærmelse, men må have ramt russerne som en boomerang, da hun sammen med Reagan besejrede kommunismen. Det er derfor ikke uden grund, at må håbede – mig selv inklusiv – at premierminister May vil være Iron Lady 2.0. Det har taget lang tid, men nu har hun vist sit værd i EU-forhandlingerne.

Nogle kan måske ikke forstå, hvorfor en mand i 20’erne minder om Thatcher en dag som i dag. Hun var endda gået af, da jeg blev født. Men svaret er simpelt.

I en æra, hvor spin, populisme og værdirelativisme, synes at have forrang til Gud, konge og fædreland, er Margaret Thatcher et ikon for hvad politik skulle dreje sig om: Mod, ånd og vilje til at ændre tingene til det bedre. Hun forblev tro mod fri markedskapitalisme og en indigneret modstander af socialismen, og endte med at opgive posten som regeringsleder i kampen mod alt det EU er blevet til.

Lady Thatcher havde været stolt

Margaret Thatcher havde været stolt af Theresa May i dag. May har fået den aftale, hun havde brug for – og den aftale, som erhvervslivet i Storbritannien efterspurgte. Hun har ikke fået meget hjælp, i løbet af sin tid som premierminister, og hun har også begået fejl. Men denne aftale viser, at hun kan udrette det, som hun blev premierminister for. Nemlig et Brexit der fungerer for alle. Uagtet hvor mange stærke kræfter, både på den ene og den anden fløj, der ønsker at få hende ned med nakken.

Det er især løsningen på hvordan briterne kan samarbejde med Irland efter de er ude af EU, der har givet panderynker hos briterne og irerne. Det er symptomatisk, at det er denne del af problematikken vi har hørt mindst om i de danske medier.

Der er forskellige meninger om, hvordan og i hvor høj grad Storbritannien skal bruge sin nyvundne frihed til at lave sin egen lovgivning. Nogle ønsker, at briterne skal kopiere Norge, der som regel implementerer de standarder der gennemføres i EU om end uden at være underkastet EU-lov og uden for toldunionen. Andre ønsker, at briterne skal være som New Zealand, der også implementerer EU-lovgivning men kun til en grad så de hele tiden har en konkurrencemæssig fordel i forhold til EU-landene.

Begge er legitime synspunkter, og jeg skal ikke her fremhæve den ene fremfor den anden, men der er ingen tvivl om, at begge stiller Storbritannien mere fordelagtigt end i dag.

Tilbage er derfor blot at ønske Theresa May tillykke med et yderst stærkt forhandlingsresultat.

Nu går handelsforhandlingerne i gang, og hvis de europæiske stats- og regeringschefer er kloge, beordrer de Kommission til at gøre alt for, at Storbritannien forbliver så tæt knyttet til EU som muligt gennem handel og økonomisk integration.

EU har brug for de konservative dyder og de liberale handelstraditioner, som Storbritannien repræsenterer. For slet ikke at tale om den militære kampkraft, som briterne kan understøtte Europas sikkerhed med.

Klik her for at følge mig på facebook 

76 kommentarer RSS

 1. Af j.. hAnse n.

  -

  Stefani læser åbenbart ikke engelske aviser.
  Krigeren forstår måske ikke sproget.
  Gad vide hvor han har opstøvet sit fantasifulde hjernespind.

  Han skriver også:
  “I en æra, hvor spin, populisme og værdirelativisme, synes at have forrang til Gud, konge og fædreland,”

  Stefani kan rumme det hele.
  Han er jo populist, demagog og en hadprædikant.

 2. Af j.. hANse n.

  -

  De konservative i England og åbenbart også i Danmark elskede Margaret Thatcher på en nærmest pervers måde.
  Hun behandlede dem som små skoledrenge.
  Var de uartige, så fik de med spanskrøret bagi.
  Som i skolen.

 3. Af j.. hANse n.

  -

  De konservative i England og åbenbart også i Danmark elskede Margaret Thatcher på en nærmest pervers måde.
  Hun behandlede dem som små skoledrenge.
  Var de uartige, så fik de med spanskrøret bagi.
  Som i skolen.
  Men er weak. Som hun sagde.

 4. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Theresa Mays eneste kvindelige forgænger på posten var også konservativ. Vi konservative kigger ikke så meget på køn, hudfarve m.v. Dygtighed og stærke værdier er meget vigtigere for os.”

  Konservative er borgerlige liberalister, og altid et kvindefjendsk parti. De tager altid en del kvinder ind for synets skyld. Men de klogeste af fhv. sorte kvinder, er nu hoppet i kanen med R, som på en prik ligner K, dog uden deres fjendske kvindepolitik.

 5. Af Lisbeth sørensen

  -

  Borgerlige konservative, er statqua quo..Intet bevæger sig i kønspolitik og værdimæssigt. Alle tankerne og politiken blev nedskrevet i 17oo tallet, og fyldes til punkt og brikke. Det er faktisk ligegyldigt for partiet at holde politiske møder hvor fremtiden behandles. For den blev allerede besluttet i 17oo tallet jo.

 6. Af hr li s be th & j hansen

  -

  Debatten er allerede fra starten ved at blive oversvømmet af de velkendte syge debatsabotører. Hvorfor er redigeringen så slap??

 7. Af Lisbeth sørensen

  -

  JA, JH…Det har altid været Danmarks konservative mål at kopiere Engelsk tophat og hattedame politik til DK. Nu de forlader EU er der en reelt mulighed at denne ønskning retur til 17oo tallet , stopper pga. af EU lovgivning. Det sorte UK, der har ændret EU i at indføre mere socialisme i Europa, kan nu nemt isoleres, og alt handel med dem kan stoppe via et fælles EU, når de sætter sig op med nye skattebedrager regler. Vi kan sulte dem halvt ihjel, og samtidig få USA til at betale for dem, hvilket igen koster dem kassen og altså i længden bliver de også trætte af UK byrden, som har verdens anden største gæld, efter tilfældigvis det synkende skib USA.

 8. Af M Jørgensen

  -

  Så tager vi den engang til for prins Knud . Og ja vi har forstået at Thatcher og det der er blevet kaldt thascherrismen er at sammenligne med himmerige på jord.
  Jernladyen Thatcher er Gud, for enhver renskuret og nyklippet konservativ dreng .
  ( gad vide om hun også bliver nævnt i aftenbønnen)

 9. Af j.. hAnsen

  -

  AF M JØRGENS EN – 8. DECEMBER 2017 15:42
  “Jernladyen Thatcher er Gud, for enhver renskuret og nyklippet konservativ dreng .
  ( gad vide om hun også bliver nævnt i aftenbønnen)”

  Måske er det langt værre. Det kunne man frygte.
  Måske bliver hun brugt i forbindelse med selvbesmittelse.
  En af menneskelighedens værste svøber, en af de farer, der eksisterer for et sundt og lykkeligt liv.

 10. Af Helge Nørager

  -

  Jernladyen, er der nogen som kan huske hvad det er for en dims.
  Hint, middelalder, torturkammer, snedige opfindelser til at aflive mennesker.

  Jernladyen, ja et meget tvetydigt øgenavn, men sandt er det at antallet af hjemløse eksploderede under hendes regime, og dødeligheden blandt de hjemløse gæt selv.

  Hun er da et idol, men forstår blogskriver egentligt at hendes tilnavn, er en hånligt nedladende øgenavn / skældsord ?.

 11. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Jernladyen ville have værdsat, at Rusland endeligt har befriet Syrien for terrororganisationen, Islamisk Stat, så den ikke besidder et helt land.

  Hun ville givetvis kun have haft en spydig bemærkning til overs for de ældre koldkrigere, der ikke har opdaget, at Rusland ikke er kommunistisk længere, og som behandler Rusland, som om Sovjetunionen og vesten stadig kæmper om verdensherredømmet -og dermed i praksis er med til, at holde Putin ved magten i Rusland.

  Når de polske arbejdere tager hjem, for at arbejde dér, så er det oplagt at invitere russiske faglærte til, at erstatte dem, hvilket vil medvirke til, at mindske spændingerne mellem Rusland og EU-landene.

 12. Af Nikolaj Winther

  -

  @HELGE NØRAGER, mener du en jernmø, eller Iron Maiden på originalsproget?
  At sådan et apparat, som Thatcher altså IKKE er opkaldt efter, skulle være opfundet i middelalderen er en myte.

  Swing and a miss, Helge.

  @M JØRGENSEN
  “vi har forstået at Thatcher og det der er blevet kaldt thascherrismen er at sammenligne med himmerige på jord.”

  Den må vist stå for egen regning, Jørgensen. Thatcher gjorde det NØDVENDIGE, ikke det nemmeste eller det rareste. Deri skal æren lægges.

  @Caspar Stefani
  “Vi konservative kigger ikke så meget på køn, hudfarve m.v. Dygtighed og stærke værdier er meget vigtigere for os.”

  Hvordan i alverden forklarer du så sammensætningen af den konservative folketingsgruppe?
  Mindre dygtige og værdistærke personer skal man da lede længe efter!

 13. Af M Jørgensen

  -

  I konservative og liberale kredse bliver Thatcher og Reagan fremhævet som deres årties største fornyere et særdeles “nydeligt par” må man forstå.
  Nu venter jeg i spændt forventning , hvilken fortælling de samme kredse vil tilegne Theresa May og Donald Trump .

  JSR
  Rigtigt at Thatcher med tiden ændrede syn på Rusland og fik et afklaret og godt forhold til Michaeil Gorbatjov .

 14. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det, så er sammenligning af diverse tidligere og nuværende statsledere vel lidt som at sammenligne – æbler med pærer. Politik er en fortløbende proces. Eventuelle tidligere “fjender” er i dag muligvis “venner” – eller vice versa.

 15. Af Jan Petersen

  -

  Ingen fly fløj ind i tårnene i USA. Dette er en konspirationsteori. Hvis debatten her blot var lige så seriøs som ovre hos Støvring.

  Æble eller Pærejuice, er ligesom forskellen mellem rødvin og Whiskey..Altså ingen! Svare også fuldstændigt til om man spiste en hot dog, eller på Noma. Hip som hap.

 16. Af J Nielsen

  -

  “Iron Curtain” stammer fra UK (Churchill). Inspirationen til russernes valg af øgenavn.

 17. Af Jan Petersen

  -

  Jeg sad egentligt og håbede lidt på, at denne blogs kommentarspor var renset for vanlige net-psykopater – og så dukkede en notorisk psykopat op og misbrugte mit navn.
  Caspar Stefani, brug samme WordPress settings som Kasper Støvring – det holder også din blog fri for – navne fakes, net trolls og andet gylle 🙂
  Sidste kommentar herfra – jeg gider ikke spilde tid på psykopater 🙁

 18. Af Jan Petersen

  -

  ““Iron Curtain” stammer fra UK (Churchill). ”

  Han tog det fra de borgerlige ungmøers “Chastity Belts”…Churchill var jo adelig og konservativ, og pigerne skulle kunne garantere at de var rene og ikke gravide, når de blev giftet væk for pengenes skyld.

  “kyskheds bæltet” er i konservative kredse i dag, erstattet med abort. Men ellers same, same. I Thailand betaler man 3oo dollars for en jomfru. Og det er sgu da billigt?

 19. Af Bjørn Sørensen

  -

  Tiden vil vise hvordan forhandlingerne udvikler sig.
  Men vi må gøre os klart at EU er afhængig af samhandlen med UK, som sagtens kan erstattes af andre lande udenfor EU.
  Japan og andre lande kan erstatte behovet for kvalitetsprodukter.

  Problemet med EU er at den økonomiske udvikling er er gået i stå og at det er ganske få lande som trives.

  De fleste lande i EU mistrives og har underskudsøkonomi..

  EU er et katolsk baseret projekt, som har tradition for træg tilpasning til realiteterne.

  I den moderne verden er der behov et system, som forstår og tilpasser sig til den omskiftelge verden vi lever i.

  EUs katolske ophav er en klods om benet, som gør at lande i den protestantske tradition har svært ved at acceptere den forstenede verden som EU repræsenterer.

  At GB er blevet træt af EUs forstenede verden, bør vi fatte fordi, for den verden vi lever i er så omskiftelig , så hvis vi ikke fatter det er vi lost.

 20. Af Niels Larsen

  -

  Europæernes fjende er ikke Putin og Rusland.

  Fjenderne er EU og islam.

  Det ville Margaret Thatcher have været enig i – og derfor er hun sorely missed.

  Ligesom Ronald Reagan.

 21. Af Bjorn Sorensen

  -

  @ Niels Larsen
  “Europæernes fjende er ikke Putin og Rusland.”

  Helt rigtigt men europaeerne og amerikanerne er hunderaed for russerne, selv om de ikke har samme militaere styrke, for de ved jo godt at russerne naar det kommer til stykket smadrer dem som angriber dem.

  Saa derfor vil NATO landene goere alt for at forhindre russerne i at udvikle oekonomien, saa derfor vaelger vesten stagnation frem for at samarbejde med russerne.

  Saa i laengen bliver vi i vesten taberne. Og vores oekonomi er allerede smadret, fordi vi ikke magter at indse realiteterne.

 22. Af l. b S

  -

  realiteterne er at Rusland og Trump er fjenden.

 23. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det undrer mig lidt, at ingen blogskribenter har kommenteret Martin Schultz’s (de tyske socialdemokraters formand) krav om, at EU skal udvikle sig til Europas Forenede Stater, senest i 2025!

  Men, hvis EU virkeligt er et katolsk projekt, som nogle påstår, så har det projekt suicidale tendenser, for EU gør jo alt for, at få så mange muslimske migranter til at rejse til EU, som muligt.

  Det var som bekendt en fanatisk, tyrkisk islamist, der var medlem af det islamofascistiske og ultranationalistiske parti, De Grå Ulve, der skød John Paul II – af religiøse grunde, vel at mærke.

  De Grå Ulve er ifølge det tyske Forfatningsværn, det største højreradikale parti i Tyskland.

 24. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “…realiteterne er at Rusland og Trump er fjenden”

  Du vil åbenbart i krig med resten af verden, så dit idol må være atom-dværgen fra Nordkorea.

  De almindelige russere er ikke vore fjender, og det ville virke stærkt afspændende på forholdet mellem EU og Rusland, hvis vi inviterede nogle russiske arbejdere til EU, der kunne erstatte de østeuropæiske arbejdere, der rejser tilbage til deres hjemlande., fordi de nu kan få arbejde dér.

 25. Af j. hAnsen

  -

  AF BJORN SORENSE N – 9. DECEMBER 2017 9:22

  Denne gang er vi enige.

 26. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  En af fordelene ved, at invitere faglærte, russiske gæstearbejdere til EU, for at arbejde i et aftalt, begrænset tidsrum i EU, er, at vi kan sende dem hjem igen, når der ikke er arbejde til dem.

  Det vil være den perfekte måde at op- og nedregulere arbejdsstyrken på, for russerne bliver jo sendt hjem, når der ikke er arbejde til dem, og modtager derfor ikke overførselsindkomster – og aftalen vil alligevel være til stor fordel for både den enkelte, russiske arbejder, og for Rusland, samt for Danmark.

  Så vil vi ikke have have “brug” for at importere kronisk arbejdsløse migranter fra ikke-vestlige lande, der samlet set er en udgift for samfundet.

 27. Af l h sørense n

  -

  Indlæg i fifleriet..2 der nu.

 28. Af Tim Burton

  -

  Helt enig med JAKOB SCHMIDT-RASMUSSE N.
  Hans racistiske fuldemandssnak kunne være skrevet af mig.

 29. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Jeg drikker ikke alkohol, og er selvfølgelig hverken “nazistisk zionist”(sic!), racist, jødisk påvirkningsagent med en “hasbara-manual”(hvad dét så end er), eller, hvad du eller har beskyldt mig for at være.

  Tilbage til emnet…

 30. Af j andersen

  -

  A visen må da snart forstå, at nærmest ALLE debatterne ødelægges af to ting: debattroldenes evindelige nonsens, hykleri, falske påstande og person-angeb………. og så de talrige blokeringer af saglige indlæg.. Læserne flygter, og avisens omdømme lider skade. Redigeringen er jo helt gak-gak.

 31. Af j andersen

  -

  Og preben, F1 og mig bliver kun lukket ud af cellen til måltiderne.
  Vagterne kan aldrig finde nøglerne. Påstår de.
  Så vi har kun adgang til internettet en time om dagen.
  Forholdene her på anstalten udenfor Haderslev, og syd for Haderslev, i Sønderjylland, nord for Nordtyskland iSydøstjylland er groteske.
  Kommer familiemedlemmer på besøg, så må de gå i timevis hen over snedækkede marker for at komme til busstoppestedet.
  Utallige dør undervejs. Ingen fjerner ligene. De forbliver urørte indtil køerne lukkes ud om foråret.
  Men alt dette har vel ingens interesse? Eftersom mine og F1`s indlæg aldrig besvares.

 32. Af Tim Burton

  -

  AF JAKOB SCHMIDT RASMUSS EN – 9. DECEMBER 2017 12:45
  “Jeg drikker ikke alkohol”

  Er det virkelig kun narko, som du er påvirkek af?
  Det lyder ellers som en god kraftig blanding.

 33. Af o barreth

  -

  Overraskende lav kvalitets debat.

  Hvorfor tillader berlingske disse platheder?

 34. Af Tim Burton

  -

  AF O BARRETH – 9. DECEMBER 2017 14:05

  Vi må håbe, at Kim Olse n kommer på banen.
  Så når vi lavpunktet.

 35. Af Niels Larsen

  -

  Nej; det blev nået af dig, TIM BURTON.

 36. Af f nielsen

  -

  Hvis nogen skriver fra gummiceller eller sikringsanstalter for farlige kriminelle psyko pater er det vel li s be th og j han sen. Begge lader til at lide af hash-, senil- eller
  alkohol-demens med alvorlige vrangforestillinger mv. til følge.

 37. Af j. haNse n

  -

  AF F NIELSE N – 9. DECEMBER 2017 15:04

  Undertegnede vil gerne have sig frabedt, at psykopater blander undertegnede ind i deres syge nonsens.
  Besynderligt at personer som man ikke vil røre med en ildtang, inddrager en i deres indlæg.
  Men det er måske det som er problemet. At man ikke gider dem.

 38. Af ole pedersen

  -

  Ja, j han sen/ hassan, vi er dødtrætte af dine skøre, danskerhadende, jødehadende og fas ci sti ske udgydelser.

 39. Af j.. hAnse N

  -

  AF OLE PEDERSE N – 9. DECEMBER 2017 15:24

  Vi?
  Dine ligesindede i nazisterner parti?
  Køter. Skriv i dit eget navn.
  Men det gør kujoner jo ikke.

 40. Af j. haNse n

  -

  AF OLE PEDERS EN – 9. DECEMBER 2017 15:24

  Det laveste kryb på internettet er kujoner og racister som indsætter injurier i falske navne.

 41. Af Henrik Petersen

  -

  Nå, der gik lige et par nanosekunder, så var de sædvanlige spoilere, der ikke er i stand til at stave uden utallige mellemrum, på banen med deres enslydende og kedsommelige vrøvl.

  Tillykke til venstrefløjen: Intelligens har I aldrig besiddet, og det er gået mærkbart nedad siden den russiske revolution (eller skal vi kalde det russisk slagtehus)?

  I har jeres islamiske venner fra SaudiBarbarien, Iran, Afghanistan osv. med jer, og I bliver sjovt nok de første, der hænger i lygtepælene, når disse muslimer får magten.

 42. Af j. hanse N

  -

  AF HENRIK PETERSE N – 9. DECEMBER 2017 16:49

  Sjovt nok så mener n azister og højreekstremister altid, at centrum-venstre fløjen er debatspoilere.
  Desværre.
  Glem jeres nazistis ke herrefolksmentalitet.
  Der er fortsat ytringsfrihed i Danmark.
  Selv om I agiterer for at få den afskaffet.

 43. Af Kim Olsen

  -

  Alle er vist godt og grundigt trætte af de to afstumpede idioter, som skriver under et utal af navne og strør om sig med injurier og uhyrlige beskyldninger.
  Den ene er nærmest retarderet og kan ikke udtrykke sig på dansk
  Den anden er danskerhader og islamistisk meningsagent.
  Begge er ganske lette at identificere.

 44. Af Kim Olsen

  -

  Hassan
  Du er ikke centrum venstre.
  Du er hardcore stalinist. Ingen danske partier kan eller vil rumme din slags menneskeligt affald.
  Find noget tættere på. F.eks. I Nordkorea som du jo omtaler i varme vendinger.
  Skabede køter!

 45. Af kim olsen

  -

  Regeringen har endnu ikke accepteret fri pædofili. Vi stemte på jer derfor? Revselsrettens genindførelse- som DF ønsket retur,-mangler stadig også. Samme over kvinder? Vågn nu op VLAK.

 46. Af ole pedersen

  -

  Ja, revselsrettens mod kvinder og børn skal retur. Nægtet omgang med mine børn og kone pga. selvsamme. Se svenske feminister.

  Pædofili skal også være lovligt Ja. Vågn op Danmark!

 47. Af Kim Olse n

  -

  I Danmark har jeg ingen rettigheder.
  Jeg regnes for menneskeligt affald. Bare fordi jeg er til små drenge.
  I Thailand respekteres mine rettigheder.
  Her er pædofile nazister velkomne. Hvorfor ikke i Danmark?

 48. Af Kim Olse n

  -

  Alle er vist godt og grundigt trætte af de to afstumpede idioter, som skriver under et utal af navne og strør om sig med injurier og uhyrlige beskyldninger.
  Den ene er nærmest retarderet og kan ikke udtrykke sig på dansk
  Den anden er kvindehader, børnemisbruger og nazistisk meningsagent.
  Begge er ganske lette at identificere.
  Er det mig?

 49. Af a. bierse

  -

  AF KIM O LSEN – 9. DECEMBER 2017 17:03

  Så er pædoKim på banen med den sædvanlige racistiske intimidering.
  Han er en hardcore nazist. Ingen danske partier kan eller vil rumme den slags menneskeligt affald.
  Find noget tættere på. F.eks. I det tidligere nazityskland som han jo omtaler i varme vendinger.
  Skabede pædofile køter!

 50. Af Axel Eriksen

  -

  Prøve!

 51. Af Kammer Tonen

  -

  Må vi så lige bede om kammertonen
  Altså ikke den som manifestere sig med en gang rumlen i maven, efter en gang gule ærter og flæsk.

 52. Af kIm olSeN

  -

  AF KIM OLSE N – 9. DECEMBER 2017 16:57
  “Alle er vist godt og grundigt trætte af de to afstumpede idioter, som skriver under et utal af navne og strør om sig med injurier og uhyrlige beskyldninger.”

  Ja. Og når jeg skriver i navne som Guude og meget andet, så bliver de afstumpede stalinistiske idioter bange.
  nazityskland blev aldrig besejret.
  Vores ideologi dør aldrig.
  JH. Jeg skal nok finde dig.

 53. Af b kristensen

  -

  Sikke en redigering, Hvorfor har avisen ikke en studerende til at slette åbenlyst falske, paranoide, løgnagtige, ondskabsfulde, uhumske og forstyrrende indlæg, når nu blogholderne ikke gider, eller ikke har tid. Samtlige debatoplæg og debatter er jo mere eller mindre spild af tid. Der vel kun 30-50 læsere tilbage.

 54. Af Axel Eriksen

  -

  Kunne Berlingske ikke finde nogen, der kunne redigere dette afsindige nonsens?

 55. Af Niels Larsen

  -

  J. HANSE N: “Undertegnede vil gerne have sig frabedt, at psykopater blander undertegnede ind i deres syge nonsens.”

  Du vil da ikke i ramme alvor påstå, at du er helt rigtigt skruet sammen på øverste etage?

  Fy skamme! Man må ikke lyve!

 56. Af lisbeth sørensen..

  -

  Du er jo en dømt kriminal i DK nbl? Hvorfor skulle du have ytringsfrihed over lovlydige borgere som undertegnede?

 57. Af lisbeth sørensen..

  -

  Så er Axel Eriksen fra Høng tilbage. Som jeg har sagt i mange måneder er mange af de falske indlæg i andres navne hans. Letgenkendelige.

 58. Af lisbeth sørensen..

  -

  Så er Axel Eriksen fra Høng også tilbage. lange saglige indlæg i fiifleriet stadig? Modsat de to sengekammerater ae din ko? Som går frit igennem?

 59. Af lisbeth sørensen

  -

  2 lange saaagelige
  iiindlææg i fiiiifleriet?

 60. Af Henrik Krogh

  -

  Casper

  Der er noget du helt har misforstået.

  “styret EU-bureaukraterne med en jernnæve ”

  Nå! Det er ellers resten af verdens indtryk at UK har stået med hatten i hånden og EU har stillet krav.
  “Storbritannien betaler det samme som de ellers skulle have betalt i de næste to år, en delaftale om EU borgere, der bor i Storbritannien”

  Som var EU krav.

  ” og til sidst og vigtigst for Storbritannien en løsning på, hvordan Irland kan samarbejde både med Storbritannien og med EU-medlemmerne”

  Det er jo helt grinagtigt, EU medlemmet Irland har stillet krav til UK, som UK har måttet acceptere.

  ” Andre ønsker, at briterne skal være som New Zealand”

  Ja sammenligningen med NZ er slående: En tredje-rangsmagt i amerikansk interessesfære. Det er godt gået af katastroferne Cameron og May.

 61. Af Kim Olsen

  -

  Få nu lukket ned for Hassan og Lisbeth.
  De er jo rablende vanvittige begge to.

 62. Af lisbeth sørensen

  -

  Utroligt hvorledes psyKOKim og AE nu har overtaget debatten igen? Har 2 debatrelevante serøse indlæææg i fiifleriet modsat dem?

  Mååløs hvorledes B støøter deeres nonsens..Egentlig ikke. B ønsker deres nonsens og ingen debat mod borgerligheden. Nok b ansatte begge?

 63. Af j. haNSe n

  -

  AF KIM OLS EN – 9. DECEMBER 2017 23:48

  De fleste bloggere har lukket ned for pædoKim Olse n for længe siden.
  Hans racististe og nazistiske indlæg er for meget selv for Berlingske.
  Trusler indsætter han også.

 64. Af j.. haNse n

  -

  AF NIELS LA RSEN – 9. DECEMBER 2017 22:04
  “Du vil da ikke i ramme alvor påstå, at du er helt rigtigt skruet sammen på øverste etage?”

  Niels Larse n har byrettens ord for, at han er syg i hovedet.

 65. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Ikke at jeg glemmer Jan der nu dækker sig som Akselsen. I er let genkende utrolig at borgerlig avis lukker dem ind her

 66. Af Niels Ulstrup

  -

  Jeg skammer mig over at værre dansk !er der ikke nogen der kan ringe til avisen og få idioterne lukket ude

 67. Af lYse caNdela

  -

  AF NIELS ULSTRUP – 10. DECEMBER 2017 8:02
  “Jeg skammer mig over at værre dansk !er der ikke nogen der kan ringe til avisen og få idioterne lukket ude”

  Ja. Lemche har meget at skamme sig over.
  Som hjemmeværnsmand har han angivet venner, familie og naboer til PET.
  Har han ingen telefon?
  Har han ikke betalt regningen.
  Og hvem vil han have udelukket?
  De dømte kriminelle eller racisten og nazisten?

 68. Af Helge Nørager

  -

  Niels, kender den fornemmelse, den har plaget mig siden AFR og hans løgne drev os til at blive en nation af gemene krigsforbrydere som ikke tager ansvar for egne gerninger.
  Ej straffer de skyldige men giver dem minister poster og lader dem uden omtage for inhabilitet, beslutte at sandheden aldrig skal frem, Irak kommission blev nedlagt som den første regeringshandling efter valget hvor krigsforbryderne fik magten igen.

  Og ja B. selv nationen på EB, har en bedre tone og mere styr på trolls end blogs på B.

 69. Af Kim Olsen

  -

  Hassan,
  Jeg har aldrig truet nogen.
  At du indsætter trusler mod dig selv i andres navne, viser hvor desperat efter opmærksomhed du er.
  Du er ikke normal.
  Til dig og din håndlanger Lisb eth: skrup ad helvede til!

 70. Af Bjørn Sørensen

  -

  Seriøse indlæg bliver censureret, mens tonsvis af åndsbolle skvadren passerer uhæmmet.

 71. Af j. haNse n

  -

  AF KIM OLSE N – 10. DECEMBER 2017 9:19

  Godt at løgnhalsen pædoKim efterhånden udelukkes af de fleste bloggere.
  Køteren har aldrig stået ved sine syge indlæg.
  En kujon når de er mest ynkelige.

 72. Af Henning Svendsen

  -

  Der kommer en båd med Bananer:-ja Holger Fællessanger fik mere ret end han troede.
  Anden verdenskrig og Jøde forfølgelsen er glemt ,men brændt barn skyer ikke ilden: og disse stakkels jøder der vandt hele verdens medlidenhed -som Høns har de nu glemt det hele og styrer rask mod en ny Holocaust
  Jeg tænker ikke på staten Istael der har nok om ørene !-men desværre har denne stat en flok der render rundt i Europa og laver brand i gaden
  Vi finder et par stykker i en såkaldt Københavnerskole som er. en underafdeling af Faklen: og FAKLEN. er som bekendt humanismens højborg -et Fyrtårn for menneskeheden og Banan både

 73. Af j.. haNse n

  -

  AF HELGE NØRAGER – 10. DECEMBER 2017 9:19
  “Og ja B. selv nationen på EB, har en bedre tone og mere styr på trolls end blogs på B.”

  Muligt. Læser ikke EB.
  Men korrekt at debatten er svinsk.
  Det bliver nok aldrig anderledes.
  Højrefløjen betragter sig selv som overmennesker. Den mentalitet blev ikke udryddet i 1945.
  De mener, at de kan tillade sig hvad som helst.
  Får de et svar i deres egen tone. Så kommer klynkeriet og ynkeligheden frem.
  På Støvrings og Ellemanns blog er der dog styr på de værste af slagsen.

 74. Af Kim Olsen

  -

  “Højrefløjen betragter sig selv som overmennesker.”

  Derfor mener du, at du er moralsk forpligtet til at stemple dem du tror tilhører højrefløjen som Nazi st er og pæd ofi le og kvind emishandlere.

  Der går en lige linje til dig fra diverse venstreekstremistiske terrorgrupper i 70` rene. I lighed med dig, mente de heller ikke, at de var underlagt almindelig anstændighed, for de havde jo ret. Sådan var det bare….

  Din opførsel er udtryk for et forskruet sind hinsides dialog.

  Du er et hadefuldt undermenneske.

 75. Af j. haNs en

  -

  AF KIM OLS EN – 10. DECEMBER 2017 10:37

  nazisten Kim Olse n bliver stemplet for de indlæg, som han indsætter.
  Det være sig hans fantasier om børnesex, tilsvining af kvinder og løgnhistorier.
  nazisten Kim Ols en har været medlem af nazipartiet og danskernes parti.
  Og han benævner andre som undermennesker.
  Det gør kun en gemen nazist.
  Han har i årevis huseret på diverse blogs med pervers tilsvining af andre.
  Debat emnerne har han aldrig vist nogen interesse for.

 76. Af Kim Olsen

  -

  “nazisten Kim Ols en har været medlem af nazipartiet og danskernes parti.”

  Et udmærket eksempel på dine tvangstanker og fantasier.

  Jeg fastholder, at du ikke er helt normal når du kan finde på at bringe den slags nonsens til torvs. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at du selv tror på dine maniske skriblerier.

  Jeg synes du skal søge en eller anden form for hjælp, for din adfærd er helt, helt uacceptabel.

  Jeg har ikke mere tid til dig nu. Skriv evt. Lidt sammen med din trofaste støtte Li sb eth ( lige børn leger som bekendt bedst).

Kommentarer er lukket.