Nihilisme og oikofobi på Græsted Skole

Af Jesper Holm Frederiksen 108

På Græsted Skole har men besluttet ikke at deltage i julegudstjeneste for eleverne på skolen, og det begrundes med, “at der på skolen er elever med en anden tro end den protestantiske.”

Man kan selvfølgelig håbe, at det er et helt enkeltstående tilfælde, som ikke er udtryk for noget som helst andet end ufatteligt ringe dømmekraft i skolens ledelse.

Men man kan også frygte, at det er et symptom på en folkelig kultur og sammenhæng, der ikke blot er i sit efterår, men godt på vej ind i vinteren, for sådanne beslutninger kan være udtryk for flere ualmindeligt bekymrende tendenser;

1) Ringeagt for vores egen kulturarv, traditioner og kirkelige liv. Man finder det simpelthen ikke vigtigt – eller måske ligefrem uønsket – at lade den unge generation blive en del af den kultur, de vokser op i, og som deres forældre er vokset op i.

2) Misforstået hensyntagen til religiøse minoriteter, særligt, sådan er det jo ofte, muslimer. Af frygt for at støde muslimer, bilder man sig selv ind, at det nok er bedre at gøre alle til kulturløse, åndelige idioter, med det resultat, at vores religiøse minoriteter mister endnu mere respekt for os (for er der noget, de har det svært med, er det gudløshed) samt, at børnene fra de minoritetsgrupper i endnu ringere grad får mulighed for at blive en del af det danske samfund.

3) Manglende forståelse for, at folkets kulturelle sammenhængskraft aktivt skal holdes levende. Mennesket bør ikke leve af brød alene, men i marxistisk materialistisk dialektik, (som moderne liberalisme sandelig også abonnerer på), opfattes mennesket alene som et produkt af dets økonomiske forhold/formåen.
Holder vi op med at pleje de rester af religiøse sæder og skikke, vi har, fordufter de logisk nok, og tilbage står mennesket nøgent og forladt, og som kollektiv vil vi miste uvurderlig sammenhængskraft og tillid indbyrdes i befolkningen.

108 kommentarer RSS

 1. Af j. haNse n

  -

  En god beslutning.
  Det skal være forbudt at tvinge børn til at overvære besværgelsen i gammel overtro.
  Børns menneskerettigheder skal overholdes.
  Og i øvrigt så er der ikke mange i Danmark som er interesseret i overtro.

 2. Af Kristoffer Hansen

  -

  Brænd terrorister på Rådhuset.

 3. Af Tue Boeskov

  -

  Folkekirken er en letfordærvelig vare, der for længst har passeret sidste salgsdato.

  Nu om stunder véd selv børn, at påstanden om, at gud gjorde Maria gravid, er en letgennemskuelig nødløgn, der skulle forhindre, at Maria blev opfattet som en uren kvinde, der havde fået en horeunge.

  Hvorfor skulle eleverne lade som om, at de tror på disse eventyr?

  Langt de fleste, unge præster tror alligevel hverken på jomfrufødslen, gud, eller på et liv efter døden, og vier gladeligt fraskilte og homoseksuelle – og nogle af dem har sex med de børn og unge, som de kommer i kontakt med gennem deres kirkelige hverv.

 4. Af j, ha Nsen

  -

  De færreste danskere interesser sig for nisser, jesus og gammel overtro.
  Højrefløjen er normalt ligeglad. Med mindre der er penge at tjene.
  Og venstrefløjen er for intelligent til at hoppe på de gamle krønniker.

 5. Af chr hansen

  -

  Den politiske “korrekthed”, de radigale tankesæt, den kommunistiske undergravning og de feministiske angreb på mændene, familierne og vores hele kultur…… har taget overhånd. Røde og feministiske postulater og vrøvlerier fylder medierne, og medvirker til at opløse samfundet. Læs “Why women destroy families, nations and civilizations”. Se snapha og den korte avis. Læs “Sverige er fortabt”.

 6. Af t henriksen

  -

  J ha n sen/ has san er jo islamist, så selvfølgelig rakker han ned på vores kultur. Med det ene perfide indlæg efter det andet.

 7. Af Ivan Holt

  -

  Hold da op for en sag. Indtil videre er der på nuværende tidspunkt 3 ministre omkring den sag. Undervisnings- , Kirke- samt Statsministeren. Man skulle ellers tro vi havde vigtigere problemer at tage os af. Når der så kommer sager med kød på, ja så bliver de mødt med larmende tavshed.

 8. Af hans petersen

  -

  På Græsted skole er der vel en del lærere fra den yderste venstrefløj, der beundrer alt udenlandsk, og foragter deres eget land og kultur. At man vil afskaffe julen er vel blot en detalje i de radikale planer om at afskaffe velfærdsstaten og hele Danmark, via en storstilet invasion/indvandring/ islamisering og besættelse.

 9. Af Frank Wulff

  -

  Det eneste positive ved denne sag er at man på Græsted Skole har fundet ud af at vi er et godt stykke inde i det 21. århundrede og at man med udgangspunkt i det sløjfer noget total ligegyldigt som at deltage i en julegudstjeneste.

  Hvis forældre er så forhippede på at deres poder skal deltage, så kan de gå foran med et godt eksempel og tage dem med til gudstjeneste på almindelige søndage.

  Her vil det nok ske det at entusiamen forsvinder ret hurtigt!

 10. Af Paul Bischoff

  -

  Af kommentarerne at dømme, så dækker “elever med en anden tro end den protestantiske” over ateister, eller måske også såkaldte kulturkristne, som ikke ved hvorfor de holder jul, bliver døbt osv. Troende er i Danmark ved at blive gjort til et parallelsamfund.

 11. Af Paul Bischoff

  -

  Man kan sige mangt og meget om svenskerne, men der er højt til loftet i Sverige.

  Nyd dette herlige tiltag: https://www.svt.se/jul-pa-centralen

 12. Af Helge Nørager

  -

  Nu kan det vel også være svært at få alle elever ind i en så bitte lille Kirke.
  Jeg undre mig en del over hvordan det tidligere har kunnet fungere, stod elev i kø uden for kirken ?.
  Eller som spegesild i en mast tønde, ganske tæt og på hindandens tæer.
  Ja jeg spørger fordi, jeg synes det er en dum joke at vise billeder fra et kirkerum med plads til vel højest og meget overdrevet 100 troende.
  Hvor få elever er der på skolen ?, måske det er en ganske lille bitte skole ?.

  Og husk nu lille at Jul egentligt er den gamle ASA midvinter druk og æde fest.

 13. Af T Henrikse n

  -

  Min far var rattenfuerer i SS.
  Om lidt låser vagterne for i aften.
  Familiemedlemmerne står og fryser på markerne udenfor hospitalet syd for Haderslev.
  Men det interesser vel ingen?
  Kun rødfascistisk propaganda er interessant.

 14. Af t. henriksen

  -

  Den bedste tid for os gode danskere var 1940-1945.
  Da var vi ledet af fornuftige person.
  Min far var rattenfuerer i et af regimenterne for vores befriere.
  Men i foråret 1945 blev vi forådt af de radigale kommunistiske rødkålshoveder.

 15. Af Paul Bischoff

  -

  Rattenführer…. LOL… siger jo lidt om hvem han førte.

 16. Af j. hanSe n

  -

  Græsted?
  Er det ikke der, hvor ham den lille fede svindler der vil være statsminister for enhver pris kommer fra?
  Den person er bedøvende ligeglad med religion.
  Med mindre at det kan registreres på bankkontoen.
  Og pengene kan bruges til øl og sprut.

 17. Af Svend Jensen

  -

  Citat: “…Af frygt for at støde muslimer, bilder man sig selv ind, at det nok er bedre at gøre alle til kulturløse, åndelige idioter,…”

  Af frygt for at støde muslimer, er der ingen i danske svømmehaller, som tør påtale og irettesætte muslimske badegæster; slet ikke personalet. I svømmehallernes baderum kan muslimerne kendes på, at de konsekvent møder op med underbukser på og badebukser udenpå underbukserne. De nægter simpelthen at klæde sig helt af under bruserne. Det er simpelthen noget svineri.
  Her et selvoplevet optrin:
  En bademester påtalte engang dette overfor nogle unge muslimske drenge. Han påtale blev omgående mødt med verbale trusler om fysisk vold efter fyraften fra de muslimske unges side. Den danske bademester stak af fra en konfrontation. Han bøjede nakken for aggressiv muslimsk fremturen. Således må alle civiliserede rengjorte badegæster finde sig i direkte uhygiejnisk islam.
  Mærkeligt at skolerne ikke kan opdrage muslimske børn til simpel renlighed. Man kunne jo erstatte den aflyste gudstjeneste med et lynkursus i basal personlig hygiejne.

 18. Af Flemming Lau

  -

  Ja den enøjede er konge i de blindes åndsformørkede rige. Heldigvis er der stadigvæk folk med integritet, der søger at leve op til det ansvar der er dem begroet. Hvem husker ikke lejrchefen fra Næstved asylcenter der blev træt af en voldspsykopats stadige trusler og lagde den pågældende i benlås.

  Det var lige noget den humanistiske presse kunne blive forarget over. Det viste sig at lejrchefen gjorde ret og at hans chefer på Langeland, senere blev fyret for inkompetence. Det danske folk er ved at få nok, over den manglende håndhævelse af lov og orden, og det islamiske pres mod det frie demokratiske samfund!

 19. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Frederiksen
  Som folk siger i Græsted! Har regeringen ikke bedre ting at se til som er vigtiger end hvad en skolebestyrelse har vedtaget vedr en gudstjeneste for skoleelever?
  Jeg syntes ærligt talt, at man skyder gråspurve med kanoner…

 20. Af Frank Wulff

  -

  Og nu hvor vi er ved jul, så bør dette ord da afskaffes set ud fra et kristent synspunkt.
  Ordet jul stammer fra det hedenske jól.

 21. Af Liisbeth søørensen

  -

  “1) Ringeagt for vores egen kulturarv, traditioner og kirkelige liv. ”

  Ingen skal naturligvis tvinges til at danse rundt om juletræet. Vi lever ikke i et diktatur. Men selvfølgelig skal jul altid holdes i Danske skoler mv. , da det er Dansk kultur. Må så være frit for jød.erne- mu.sulman at deltage eller ej.

  “2) Misforstået hensyntagen til religiøse minoriteter, særligt, sådan er det jo ofte, muslimer.”

  Jeg finder alle religiøse symboler i det offentlige rum dybt stødende mod den Danske ateistiske majoritet, som er 90% af os. De skal forbydes i alle offentlige rum. Dette er bedetæpper, og muslimer der beder i skoletiden i dettte rum, såvel som kristne der bærer kors mv. Og jø..der der bringer religiøse tekster, eller boger om omskæring med til skolen, arbejdspladsen mv. ..

  De religiøse minoriter skal aldrig få lov at bestemme noget over flertallet af os ateistiske, etniske Danskere..De prebe.nske må holde vrøvleriet derhjemme ..

  “3) Manglende forståelse for, at folkets kulturelle sammenhængskraft aktivt skal holdes levende. ”

  Naturligvis skal den Danske ateistiske kultur holdes i live i folkeskole mv. Den skal være eneste undervisning. Ikke noget som helst med folkekirken eller andet at gøre. Dette foregår i fremtiden i privat regi, på privat betaling..Ikke statsbetaling. Såvel som kvinderettigheder, børnerettigheder mv. Altså de relligiøse der slår deres koner og børn, skal have store straffe. Hvis nogen af pigerne ønsker at være topløse i frikvaterer mv. er dette helt i orden, da dette er Dansk kultur. Drenge løber tit topløs rundet i sommervarmen, men piger er det forbudt i Danske skoler. Selv på arbejdspladser, bygningsstilladser , svømmehalller mv.

  Den Danske blåracisme mod kvinder slutter. Ateistiske dyder kun.

 22. Af Liisbeth søørensen

  -

  “Troende er i Danmark ved at blive gjort til et parallelsamfund.”

  De har været et paralelsamfund de sidste 120 år ca. Før da var der kristen tvang i Danmark. Faktisk først nu at de troende stiger i antal, fordi muslimerne er kommet ind her i stort antal, så de nu udgør 8% af befolkningen, plus et par % uregistreret, asylansøgere, Svenskere og andre EU BORGERE der nok også snarest bliver Dansk statsborger.

  De er derfor en stor trussel mod det Danske demokrati. Der må lukkes ned for religiøses adgang til statsborgerskabet i Danmark,, såvel som til stemmeurnerne..Lad os stemme om det i Danmark?

  Alle der er medlemmer af folkekirken fratages stemmeretten, såvel som alle mu..slimer,jøde..r, buddhis.ter mv. Lad os få det gode ateistiske DK tilbage fra 60-70-80érne da det var på højden.

 23. Af Liisbeth søørensen

  -

  “Troen.de er i Danmark ved at blive gjort til et parall.elsamfund.”

  De har været et paralelsamfund de sidste 120 år ca. Før da var der kri.sten tv.ang i Danmark. Faktisk først nu at de troende stiger i antal, fordi mu..slimerne er kommet ind her i stort antal, så de nu udgør 8% af befolkningen, plus et par % uregistreret, asylansøgere, Svenskere og andre EU BORGERE der nok også snarest bliver Dansk statsborger.

  De er derfor en stor tru.ssel mod det Danske demokrati. Der må lukkes ned for religiø.ses adgan.g til statsborgerskabet i Danmark,, såvel som til stemmeurnerne..Lad os stemme om det i Danmark?

  Alle der er medlemmer af folke.kirken fratages stemmeretten, såvel som alle mu..slimer,jød.e..r, buddhis.ter mv. Lad os få det gode ate.istiske DK tilbage fra 60-70-80érne da det var på højden.

 24. Af N. Jensen

  -

  Som overbevist ateist (fra ca. 12 års alderen) må jeg nødvendigvis også være anti-Islam, anti-Katolik og anti-Zionist. Min samvittighed har det fint. Har du nogle problemer med det, og i så fald hvilke ?

  Danmark har stærkt brug for en ny Reformation, der fastslår at DK er et sekulært samfund, hvor statsmagten ikke understøtter nogen form for overtro. De kan altså finde ud af det i bl.a. Frankrig, så hvorfor ikke i DK ?

 25. Af Lars Fløche

  -

  EGNE RAMMER
  Skolen har givet en uklar begrundelse for en iøvrigt ganske fornuftig og helt legitim beslutning. Hensynet til den Indre-missionske enklave i Græsted burde ikke være givet som årsag til en pædagoisk beslutning.
  Det lyder nu rigtig festligt med en juleafslutning, hvor nogle af børnene optræder. Det synes alle børn er sjovt og spændende. God Jul til alle børn i Græsted !

 26. Af Paul Bischoff

  -

  1. januar 2017 var 75,9 pct. af befolkningen registreret som medlem af Folkekirken. Altså ikke en minoritet. Og som sådan interessant for dannede mennesker, som ønsker et alsidigt indtryk af Danmark i Folkeskolen.

  N. Nielsen, hvordan er man “overbevist ateist”? Findes der virkelig noget der kan overbevise dig om at der ikke findes guder? Findes der impiriske beviser for din overbevisning?

 27. Af Liisbeth søørensen

  -

  “75,9 pct. af befolkningen registreret som medlem af Folkekirken.”

  Hele min familie betaler kirkeskat, alle er ateister. Som det er i resten af Danmark. Jeg er den eneste der har udmeldt og er politisk nok imod religion her. Resten mener man skal støtte kirkenes bevarelse og vedligeholdelse..Ikke en interessere sig for religion i det mindste.

  Sådan er det i hele Danmark. Medlem af folkekirken fortæller intet om antallet af Danske ateister. Derimod bedømmes vi internationalt at være verdens anden mest ateistiske land med 90% , efter Litauen, når man fravælger tilflyttede muslimer, og ser på etniske borgere. Målinger har vist at kun 18% af alle i DK, giver religion nogen som helst betydelse. Og af disse , betyder dette ikke at de er religiøse.

 28. Af J Nielsen

  -

  “1. januar 2017 var 75,9 pct. af befolkningen registreret som medlem af Folkekirken.”

  Jeg er medlem, og jeg tror på lineære partielle differentialligninger.

  Hvor stor en del af befolkningen har selv meldt sig ind?

 29. Af J Nielsen

  -

  Skæg for sig og ballade for sig. Skolegang for sig og kirkegang for sig.

  Hvem har dog fået den besynderlige ide at blande de to ting. Udover koranskolerne naturligvis.

 30. Af Paul Bischoff

  -

  Ved dåben, og senere konfirmationen, bekræfter man, at man tror på Gud. I Danmark er det forældrene der ønsker at døbe sine børn, og siden går barnet ind i de voksnes rækker ved at konfirmere (bekræfte) dåben. At tro på Gud er ikke uforenligt med videnskab. Kærlighed er tro, og kærlighed kan ej heller empirisk bevises.

  75,9 % af befolkningen tror på Gud, det har de selv sagt.

  At der så er rigtig mange som ikke kan forklare det de sagde ja til i kirken, det er så en helt anden sag. Dybest set er det jo blot et tegn på at kristne danskere ikke er til at stole på.

  Langt de fleste muslimer ved præcis hvad de tror på, og kan forklare det når de bliver spurgt.

 31. Af J Nielsen

  -

  “Findes der virkelig noget der kan overbevise dig om at der ikke findes guder? Findes der impiriske beviser for din overbevisning?”

  Empiriske.

  Enhver gud som nogen tror fuldt og fast på eksisterer. Der er sikkert flere hundrede nulevende guder, selvom antallet er for nedadgående.

  Men hver og en er afhængig af den menneskelige bevidsthed. En gud dør med den sidste troende.

 32. Af Paul Bischoff

  -

  En gud der ikke findes dør med den sidste ateist. Afhængig af den menneskelige bevidsthed.

  Gud er synonymet for det vi ikke ved og ikke kan bevise empirisk. Resten er kultur tilsat smagsnuancer.

 33. Af J Nielsen

  -

  “75,9 % af befolkningen tror på Gud, det har de selv sagt.”

  Det er stadig ikke rigtigt. Man kan være blevet meldt ind i folkekirken og ikke være konfirmeret. Det er jeg selv.

  Og hvad resten angår er de blevet lokket ind i butikken med Mammon. En hård konkurrent. “Du får 10.000 kr hvis du siger at du tror på gud. Så: tror du på gud?”

  Det er sådan det foregår. Dette Janushovede tiltalte ca. 2/3 af min folkeskoleklasse. Men ikke den sidste trediedel.

  “Langt de fleste muslimer ved præcis hvad de tror på, og kan forklare det når de bliver spurgt.”

  Skulle den form for ensretning være noget at stræbe efter? I så fald bør det være uden for skolens regi.

 34. Af Liisbeth søøørensen

  -

  “75,9 % af befolkningen tror på Gud, det har de selv sagt.”

  Undertegnede blev da selv døbt som 13 årig. Gjorde det da kun for pengene og festen skyld. Som gjorde så godt som alle andre i klassen Hvis familien havet tilbudt pengene og festen uden det religiøse ævl, havet jeg da takket ja tak.

  “Dybest set er det jo blot et tegn på at kristne danskere ikke er til at stole på.”
  Langt de fleste muslimer ved præcis hvad de tror på, og kan forklare det når de bliver spurgt.”

  Viser blot at de fleste “kristne” registeret slet ikke er kristne i Danmark, men blot pga. af det systematiske indførelse i kristendommen, konfirmandfesten, bliver registreret som kristen.
  Religion skal ulovliggøres indtil det 18 år ligesom at køre bil. Man skal være myndig for at kunne blive indoktrineret. Derefter forbydes det, når nær den sidste idiot der er gået..

  Alle religiøse indvandrer forbydes adgang til Dansk statsborgerskab. Såvel som deres børn. børnebørn mv. Så er indvandrerproblemet løst..

  Muslimer kan man ikke stole på da de er religiøse. De interessere sig kun for egen stamme. Har intet at gøre i DK. Bidrager med intet positivt. Kun frygt, kriminalitet og religiøsetosserier. I tæt konkurrence med jøderne, som den værste indvandrergruppe i dK. Sidstnævnte er dog nok en større trussel. Ejer aviserne, som redaktører, mv. Og dermed meningen. Muslimer er blot kommet ind som velfærdserodere for den jødiske top 1%.. Læs sidste igen..Men den holder nok vand. Ha ha..

 35. Af Paul Bischoff

  -

  “Man kan være blevet meldt ind i folkekirken og ikke være konfirmeret. Det er jeg selv.”

  Du har dermed selv bekræftet det stiltiende med dit fortsatte medlemskab.

  “Og hvad resten angår er de blevet lokket ind i butikken med Mammon.”

  Ikke noget troen foreskriver. Man kan sagtens blive konfirmeret uden gaver.

  “Skulle den form for ensretning være noget at stræbe efter?”

  Jeg synes integritet er værd at stræbe efter. Ikke at vide hvorfor man tror er ganske enkelt meget tyndt. At sige at man tror for gavernes skyld er tyndt. At sige de andre tror på den forkerte måde er ligeledes tyndt.

 36. Af Paul Bischoff

  -

  Lisbeth, dine kommunistiske tendenser kan du for min skyld beholde for dig selv. Jeg opfatter ateisme som en form for tro, en tro på at der ikke findes nogen gud, hvilket i mine øjne betyder en tro på at der ikke findes noget at tro på. En gold dyrisk verden.

  Da danskerne blev kristnet var der mange som stadig havde asatroen i reserve, i tilfælde af ham Kristus-typen ikke fungerede. Sådan er det også med de fleste i Folkekirken. De er stadig medlemmer selvom de reelt ikke forstår det dybere indhold. Men, det er trygt at have i reserve, i tilfælde af den golde materialisme slår fejl.

 37. Af Paul Bischoff

  -

  J. Nielsen, Sorry, jeg mente det mere generelt. Ikke på dig personligt.

  “Du har dermed selv bekræftet det stiltiende med dit fortsatte medlemskab”.

  De har dermed selv bekræftet det stiltiende med deres fortsatte medlemskab

 38. Af llllisse sssooo

  -

  Jernfilteret sat på..

  Umuligt at besvare fascister som Bischoff og andre jøder nu. Forsøgt 8 gange nu. ligger i fffifleriet. langt iiibndlæg Vi er til grin hvor vores egne penge i DR..Luk nu ned for mediebetalingen til borgerligemedier Danmark. Ud af skatten med dem. .Lad dem alle synke. .

 39. Af Jorn D.

  -

  Når A-teister og det der er værre på udemokratiske vis bestemmer

  viser den/de der syntes, at leve for, at ødelægge det kristne Danmark, sit rette ansigt
  og
  de, der lever af at ødelægge det kristne Danmark samstemmer
  og
  medierne, der tilsyneladende ikke har kristne medarbejdere, samstemmer ligeledes
  og
  det i et kor af antikristne og anti Danske
  der
  undskylder overfor den muslimske verden, at der stadig er kristne i Danmark
  der
  “står i vejen” for en islamisering af Danmark
  og
  her på bloggen huserer en del antikristne “drillenisser” og spolerer julestemningen !

  ironi.mus

 40. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en fornøjelse hvis det her fake gylle ” llllisse sssooo ” hænger fast i filter 🙂 🙂

 41. Af lisbeth sørensen

  -

  JP du er fuld af gylle. Relatere aldrig til emnet.

  En fornøjelse hvis Berlinske en dag skulle følge deres egne debatregler som står beskrevet, og fjerne JP og hans ikke emne relevante kommentarer`? 2 kommentarer i denne blog, ikke et om emnet. Resten af hans samme i de andre blogs..Står ellers entydigt i B.debatregler at kommentarer skal omhandle emnet?

 42. Af kjeld hougaard

  -

  Hvad er problemet? Jeg har gået 13 år i skole rundt om i København, der var ikke en eneste muslim i miles omkreds. Vi havde aldrig skole julegudstjeneste

 43. Af l. y s

  -

  “undskylder overfor den muslimske verden, at der stadig er kristne i Danmark
  der
  “står i vejen” for en islamisering af Danmark”

  Kun os ateistiske ægtedanskere, og ikke i kristne, står imod islamiseringen, ikke kristendomiseringen af Danmark.

 44. Af l. y s

  -

  Umuligt at få min lange saglige kommentar på…B er et købt medie…De ønsker kun trolle og max clicks, for max penge fra industrien….Det bedste var ignorere deres alt right agenda, og kæmpe andetsted.

 45. Af l. y s

  -

  Jeg tror mit nytårsforsæt bliver at aldrig at clicke på B, og slette indkomsten for dem. via clicks. Mine mest saglige kommentarer bliver aldrig vist alligevel.

  Andre er med?…Lad den sejle i egenfascisme..Ingen tager den da seriøst..Tænk over det..Det er effektivt. Håber B snarest nedlægger ytringsfriheden som politiken. Mine bedste kommentarere kommer aldrig på..

 46. Af j. hanS en

  -

  Holdes der ikke gudstjeneste i kirkerne den 24 december.
  Så kan de få som er interessede jo deltage her.
  Inden druk og ædegildet begynder.
  Men mon ikke de fleste skolebørn har vigtigere gøremål den 24 december end at sidde og blunde i en kirke.

 47. Af Orla Guude

  -

  @J NIELSEN – 11. DECEMBER 2017 22:00
  “Jeg er medlem, og jeg tror på lineære partielle differentialligninger.”

  Er J.Nielsen så til homogene eller til inhomogene lineære partielle differentialligninger?
  Er man så vantro, hvis man tror på de ulineære?

 48. Af Arne Hornborg

  -

  Det store problem med den aflyste julegudstjeneste er at danskerne bøjer sig mere og mere for muslimernes mere eller mindre tydelige forsøg på at videreføre det parallelsamfund de allerede er godt i gang med.
  Hvis de muslimske børn, eller deres forældre, ikke ønsker at deltage i den traditionsrige julegudstjeneste, så kan de jo undlade at deltage.
  Men at tvinge DANSKE børn til ikke at opleve, sammen med deres kammerater, en smuk, stemningsfyldt julegudstjeneste, så er vi lidt for langt ude i parallelsamfundets snigende indflydelse.
  De danske forældre i Græsted på stå sammen og arrangere en julegudstjeneste for de børn der måtte ønske det.
  Nu ligger det sådan at at den danske godkendte statsreligion, er den evangelisk-lutherske folkekirke. Den kirke som også kongehuset SKAL være medlem af.
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker, forfatter.

 49. Af Arne Hornborg

  -

  Det store problem med den aflyste julegudstjeneste er at danskerne bøjer sig mere og mere for muslimernes mere eller mindre tydelige forsøg på at videreføre det parallelsamfund de allerede er godt i gang med.
  Hvis de muslimske børn, eller deres forældre, ikke ønsker at deltage i den traditionsrige julegudstjeneste, så kan de jo undlade at deltage.
  Men at tvinge DANSKE børn til ikke at opleve, sammen med deres kammerater, en smuk, stemningsfyldt julegudstjeneste, så er vi lidt for langt ude i parallelsamfundets snigende indflydelse.
  De danske forældre i Græsted må stå sammen og arrangere en julegudstjeneste for de børn der måtte ønske det.
  Nu ligger det sådan at at den danske godkendte statsreligion, er den evangelisk-lutherske folkekirke. Den kirke som også kongehuset SKAL være medlem af.
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker, forfatter.

 50. Af j. HansenhanSe n

  -

  Mener bloggeren, at ateister skal tvinges til at spilde tiden på gudstjenester?
  Det må være en overtrædelse af deres menneskerettigheder.

 51. Af Niels Larsen

  -

  Menneskerettigheder, hr. Hanse n, er ofte en by i Rusland, hvis man er muslim.

  Spar os for dit vås i tide og utide.

  Hvis ikke forældre/børn ønsker at tage med til gudstjenesten, er jeg ret sikker på, at de kan opnå dispensation.

 52. Af j. han SEn

  -

  AF NIELS LARSE N – 12. DECEMBER 2017 9:17
  “Spar os for dit vås i tide og utide.”

  Niels Lars ens utidige vås kostede ham en dom for alvorlig kriminalitet.

 53. Af christian jensen

  -

  Makkerparret j ha n sen og li s be th sø ren sen indsender tusindvis af indlæg hvor de kalder danskerne ra cister, fa s cister, køtere, rotter, na zi ster og massemordere. Er de selv et par køtere med hundegalskab? Hvorfor blokeres/slettes disse debatsabotører ikke? Seriøse indlæg blokeres/slettes da i utallige tilfælde.

 54. Af christian jensen

  -

  Makkerparret j ha n sen og li s be th sø ren sen indsender tusindvis af indlæg hvor de kalder danskerne ra cister, fa s cister, kø tere, rot ter, na zi ster og masse mor dere. Er de selv et par kø tere med hunde gal skab? Hvorfor blokeres/slettes disse debatsabotører ikke? Seriøse indlæg blokeres/slettes da i utallige tilfælde.

 55. Af chrIsTian jens EN

  -

  Undskyld mine syge og perverse indlæg.
  Nu kommer plejerne med sprøjten.
  Det er naturligvis ikke i mit rigtige navn at jeg skriver. Kun i falske.

 56. Af c jensen

  -

  Debatterne hos tante B er tæt på at være rendyrkede parodier. Alvorlige samfundsproblemer belyses kun meget overfladisk, pga. debat-sabotører og et primitivt/fjollet fungerende fil ter. På nogle blogs har blogholderen også pissetravlt med at forhindre debat. (Lille ør, and er son, ly hne osv.)

 57. Af Ib Kyv

  -

  Vær nu ikke så sur over småting, for det er en god dag.

  Rusland har besejret den islamistiske terrororganisation, Islamisk Stat, der var en alvorlig trussel mod Danmark og EU, og nu er terrororganisationen også nedkæmpet i Irak.

  Islamisk Stat vil stadig opfordre til terror mod os, men nu kan terrororganisationen ikke længere bruge indtægter fra oliehandel med bla. Tyrkiet, eller skatteindkrævning, til at finansiere avancerede og dyre terrorattentater mod f.eks. Danmark.

 58. Af c jensen

  -

  12.22 er endnu et indlæg, skrevet af j ha n sen. Den slags falske og perfide tekster fabrikerer hyk leren og danskerha deren j ha n sen/has san på samlebånd. Hans mål er ødelæggelse af demokratiet og det Danmark vi kender, efterfulgt af islamisering. Se “Sverige er for tabt” og “Begår Frankrig selv mor d”.

 59. Af hr.j.. h..

  -

  Kvindetilsvineren, kujonen og nazi sten C. Jen sen bedes venligst undlade at blande andre ind i hans hadefulde fuldemands ævl.

 60. Af Flemming Lau

  -

  Selvfølgelig skal man ikke fratage danske børn i samvær med deres kammerater, muligheden for at nyde en del af den danske kultur som kirkens genfortælling af juleevangeliet er. Børnene elsker julestemning og traditioner. Og det tjener til sammenhængskraften i disse opløsnings tider. Imens kan vi andre sende dette lands “gniskere” og deres iskolde hjerter en venlig tanke!

 61. Af c jensen

  -

  Længe har makkerparret j ha n sen og li s be th betegnet andre bloggere som racister, køtere, børnemishandlere, kvindetilsvinere, kujoner, nazister og pædofile. Nu får de to svar på tiltale, og straks klager, klynker og flæber de.

 62. Af Bjørn Sørensen

  -

  Problemet med skolelærere er at de fleste er skabsmarxister og således stærkt troende i falske profeters fantasterier.
  Skolelærere var der i sin tid stor respekt om dengang flertallet af befolkningen var temmelig uvidende, en skolelærer med et uddannelsesniveau som en realeksamen, var dengang en meget vidende mand.
  Ateister og hvad disse åndsamøber ellers kalder sig er selv dybt troende i det sludder de hælder ud af ørene.

  Al julehalløjet er en mentalhygiejnisk foranstaltning og noget lignende foregår i alle kulturkredse.

  Vi ved da godt at julemanden og nisserne er fantasiprodukter, alligevel leger vi alle med på legen, især dem med børn.

  Børns leg er da opmuntrende at observere, og afspejler den virkelige verden omkring os.

  For har vi ikke alle drømme om fremtiden.

 63. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Hvad med at skrive et indlæg om Asma-Abdol Hamid, der åbenbart har opfordret de arabiske lande til, at angribe Israel igen, fordi Trump har anerkendt Jerusaklem som Israels hovedstad?

  Hvis de arabiske lande virkeligt angreb Israel igen, hvilket heldigvis er komplet usandsynligt lige nu, så ville de få høvl igen – og palæstinensernes sisutation ville blive endnu værre.

  Palæstinenserne ville få fuld opbakning fra det meste af verdenssamfundet, hvis de ikke konsekvent valgte, at reagere som megalomane psykopater, for der er ingen lande, der anerkender Israels “ret” til de ulovligt besatte områder.

  Men palæstsinenserne ødelægger det hele for sig selv igen og igen – og igen – fordi de latterligt og tragisk nok bilder sig ind, at vold og terror er løsningen på deres problemer, selvom vold og terror alrig har gjort andet, end at forværre deres problemer – samt medfører, at man ikke kan støtte deres ellers rimelige sag.

 64. Af hr..j.. han.

  -

  AF C JEN SEN – 12. DECEMBER 2017 12:45

  Du starter det samme syge flæbende hadefulde nonsens på alle blogs.
  Uden at nogen gider at henvende sig til dig.
  Du er en køter som nyder at svine kvinder til. Og indsætte dine pædofile fantasier.
  Altsammen i falske navne naturligvis.

 65. Af c jensen

  -

  Kommunismen/ateismen er een stor omgang åndsformørkelse og selvbedrag/organiseret bedrag, ligesom na z ismen, islamismen og den radikale/feministiske “humanisme”. De røde, brune og sorte tankesæt fører kun til nihilisme, død og fordærv. Læs “Sverige er fortabt”…..”Terror i Frankrig og England osv.”

 66. Af c jensen

  -

  Kommunismen/ateismen er een stor omgang åndsformørkelse og selvbedrag/organiseret bedrag, ligesom na z ismen, islamismen og den radikale/feministiske “humanisme”. De røde, brune og sorte tankesæt fører kun til nihilisme, dø d og fordærv. Læs “Sverige er fortabt”…..”Ter ror i Frankrig og England osv.”

 67. Af c jensen

  -

  J ha n sen er så prop fuld af løg n og paranoide/hadefulde fantasier, at manden formodentlig sidder og skriver fra en anstalt for retar derede eller
  psyk o pater. Men nu har jeg spildt nok tid på denne gal ning.

 68. Af j.. hAn..

  -

  C. Je nse n fortsætter med sit paranoide, klynkende, hadefulde nonsens og personangreb.
  Det samme hadefulde nonsens hver dag.
  Køteren tør naturligvis ikke skrive i sit rigtige navn.
  Mon ikke han snart bliver lagt permanent i en spændetrøje.
  Så kan han ikke mishandle kvinder og børn.

 69. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Sær censurpolitik.

  Det er åbenbart kun kværulanter, der som sædvanligt gør deres bedste for at spolere debatten, der får publiceret deres indlæg lige nu.

 70. Af bent andersen

  -

  TIDSÅNDEN ER SYG OG AFSPORET Nihilisme, ateisme, korruption og primitiv kortsynet tænkning præger en del politiske grupper. De er historieløse, forstår ikke dybderne i deres egen kultur, og lader deres politik bestemme af slagord, floskler, pølsesnak og overfladiske betragtninger. Det er derfor verden, Europa og Norden har kurs mod ragnarok. Det er derfor at risikoen for borgerkrig, atomkrig, gangstervælde, diktatur, nye hærgende sygdomme , fattigdom og almindelig opløsning og kollaps vokser og vokser. Kunne skrive meget mere herom, men det tillades næppe.

 71. Af bent andersen

  -

  TIDSÅNDEN ER SYG OG AFSPORET Nihilisme, ateisme, korruption og primitiv kortsynet tænkning præger en del politiske grupper. De er historieløse, forstår ikke dybderne i deres egen kultur, og lader deres politik bestemme af slagord, floskler, pølsesnak og overfladiske betragtninger. Det er derfor verden, Europa og Norden har kurs mod ragnarok. Det er derfor at risikoen for borger k rig, atom k rig, gangstervælde, diktatur, nye hærgende sygdomme , fattigdom og almindelig opløsning og kollaps vokser og vokser. Kunne skrive meget mere herom, men det tillades næppe.

 72. Af bent andersen

  -

  Dertil kommer at alt for få borgere/vælgere bruger tid på at sætte sig ind i hvad der er ved at ske med deres samfund. De bruger tiden på tv, ugeblade, romaner og poppet underholdning, og forstår ikke at deres uvidenhed nårsomhelst kan slå tilbage som en forhammer der smadrer deres liv og fremtid.

 73. Af Thomas Andersen

  -

  Bare fordi Lars Løkke er gået på denne skole er det et problem. Populistisk småsnak fra et par borgerlige dinosaurer der endnu ikke har forstået at religion er roden til langt de fleste konflikter i verden. Religion er et seksistisk hadefuld fænomen der på ingen måder skal dyrkes og så slet ikke på en skole.

  Og så er det at en statsminister egentlig ikke skal blande sig i hvad en skole beslutter sig for. Det er trods alt ikke Nord Korea vi bor i.

 74. Af Flemming Lau

  -

  Bent Andersen, meget enig i beskrivelsen af tidsånden. Gifter man sig med den, sidder man snart enke! Omstillingsparat, hele tiden!, mobil PÅ….! Hele tiden. Produktiv? World famous! Intet under at dødsannoncerne af idag, kan sammenlignes med den man kunne skrive om arbejdsheste. Jeg er glad for at have været barn i starten af tresserne, hvor man havde mere tid til hinanden, og ikke kunne opleve selvhadende stakler kaste vrag på vor lykkelige nation! Juletiden er balsam for sjælen, hvis den nydes i rette ånd.

 75. Af Flemminh Lau

  -

  Uha der findes faktisk enkelte her og der med vemod drømmer sig tilbage til et Stazi eller endnu bedre, et nordkoreansk samfund.

 76. Af Niels Poulsen

  -

  “Religion er et seksistisk hadefuld fænomen …”

  Nej, det er Satan (666) som er et seksistisk fænomen 🙂

  Men mon ikke ledelsen på Græsted Skole er blevet banket på plads af borgmesteren og på torsdag vil kundgøre at det også bliver jul for børnene i Græsted.

 77. Af l.. Gerhard.

  -

  AF FLEMMINH LAU – 12. DECEMBER 2017 15:10
  Lau drømmer sig åbenbart tilbage til den gode tid. 1933-1945.
  Hvor han var SS vagt. I Buchenwald.
  Var der en god julestmning der?

 78. Af Flemming Lau

  -

  L. Gerhard, Herligt at høre at du ikke er rejst øst over endnu. Knald ind på P5 og kom i julestemning. Det faktisk god medicin inden de 2 lange vintermåneder.

 79. Af l. gErhard

  -

  Flemming Lau.

  Ja, din drangen østover blev jo standset i 1945.
  Har du fundet dit nye naz istiske paradis?

 80. Af Jan Johansen

  -

  Det er et lidt opblæst oplæg, du disker op med her, Jesper Holm Frederiksen. Problemet er kort og godt, at skolen i alt for mange år har været en sammenflettet del af kirken. Havde man dog blot langt tidligere adskilt kirken fra staten, så havde vi fundet det helt naturligt, at kirken passede sit for de mennesker, der søgte denne, og at skolen alene tog sig af det verdslige. Hvem husker for eksempel ikke, hvordan man på nogle skoler tilbage i tiden startede morgensangen med et fadervor eller anden form for bøn? Vi var tvangsindlagt til at indordne os under denne paradeforestilling, som klart nok var et levn fra en svunden tid, hvor kirken virkelig var en magtfaktor. Det var i sandhed en pinlig affære, som vi som skoleelever bare havde pligt til at være en del af. På samme måde var vi også hvert år før jul tvangsindlagt til i samlet flok at vandre hen til den nærliggende kirke for at deltage i et religiøst julearrangement. OK, lærerne fik en slapperformiddag, og vi fik lidt frisk luft, men det hele virkede noget forlorent og kunstigt, så man kunne da også bare tænke på noget andet. Salmerne var dog det mest opløftende, men det var nok mere de kendte melodier og mindre indholdet. Det forstod flere af børnene nok ikke meget af.

 81. Af Flemming Lau

  -

  L. Gerhard, jo jeg befinder mig adeles glimrende her i lille lykkelige Danmark, ellers skulle jeg også være et skarn, ikke?

 82. Af l.. geRhard

  -

  AF FLEMMING LAU – 12. DECEMBER 2017 15:50

  Jo. Dit paradis blev jo nedlæmpet i 1945.
  Men dine fordomme og løgne lever videre.

 83. Af Flemming Lau

  -

  L. Gerhard ja det er helt forkert! Mit jordiske paradis blev befriet af vestlige styrker den 4 maj 1945. Og min ferie ø Bornholm, blev befriet året efter 5 april 1946. Så jo der masser at fejre hvert forår. Dog er glæden dog størst de 9 november, hvor Muren faldt! Friheden er dog det bedste guld!

 84. Af Svend Jensen

  -

  Postulerede tendenser:
  1) Ringeagt for vores egen kulturarv, traditioner og kirkelige liv.
  2) Misforstået hensyntagen til religiøse minoriteter, særligt, sådan er det jo ofte, muslimer.
  3) Manglende forståelse for, at folkets kulturelle sammenhængskraft aktivt skal holdes levende.

  De nævnte tendenser er en logisk konsekvens af sammenstødet mellem Vestens frie åbne samfund, som ærligt og redeligt gerne optager nye fremmede kulturstrømninger i sig, og Mellemøstens ufrie lukkede totalitære samfundssystem – islam – der sælger sig selv under den falske varebetegnelse “religion”.

  Enhver kan jo se, at muslimer generelt er fuldstændig koncentreret om strengt at overholde deres egen kulturs love og forskrifter; selv når de spiser nådsensbrød i Vestens lande.
  Ikke alene er der udbredt og voldsom fanatisme blandt muslimerne selv, men de insisterer på at påtvinge deres omgivelser deres islamiske love og forskrifter.
  Oven i købet står de fleste muslimer i Vesten med hatten i hånden og tigger deres daglige brød fra de godnaive vesterlændinge. Under dække af at være ‘flygtninge’, selv om hovedparten af dem han klassificeres som overflødig overbefolkning fra taberlande.

  Vestens eliter står for nihilismen og oikofobien. De invaderende islamister supplerer med deres religions specialiteter; nemlig kaos, anarki og undergang.

  “Aldrig kan et folk forgå, som ikke vil det selv” (Valdemar Rørdam)!

 85. Af l. gErhard

  -

  Flemming Lau.
  Ja, dit naz i paradis blev nedkæmpet i Berlin i 1945.
  Men du blev aldig klogere.
  Men nok om det. Indtil du slynger rundt med løgnhistorier igen.

 86. Af Kim Olsen

  -

  Så er møgsvinet Hassan igen i gang med at beskylde andre debattører for at være naz ist er.
  “Hvis du ikke er med mig, er du na zi”
  Så simpelt er Hassans verdensbillede.
  Stakkels syge individ.

 87. Af j. h Ansen

  -

  AF KIM OL SEN – 12. DECEMBER 2017 17:33

  Så er pædoKim på banen med racistist intimidering.
  Han er et flæbende løgnagtigt møjsvin.
  Et kryb som indsætter injurier i falske navne.
  Mår ikke snart han bliver permanent installeret i gummicellen. Så kan han ikke mishandle kvinder og børn.

 88. Af Kim Olsen

  -

  Hassan
  Der er om muligt endnu flere stavefejl i dit indlæg end normalt.
  Få nu taget den 9. Klasse… Så er det også lettere for dig at blive integreret.

 89. Af j ha Nsen

  -

  AF KIM OLS EN – 12. DECEMBER 2017 17:48

  Racisten pædoKim er jo retarderet.
  Han kan hverken læse eller skrive.
  Og hvem henvender den flæbende kujon sig til.

 90. Af Melissa Aagesen

  -

  Med “overtro” mener du vel især troen på “allah” og krigerhøvdingen mu hammed som hans “profet”.
  At børn får det kristne kærlighedsbudskab samt lærer at fornemme den særlige spiritualitet i en kirke tager de ikke skade af – derimod er ovenstående tro farlig.
  Jf alle de skrig: allahu akbar, når der myrdes i allahs navn

 91. Af kim olsen

  -

  Jeg går altid i svømmehal på weekender, selvom jeg ikke kan svømme.
  Da er der nemlig fyldt med småbørnrumper af både han og hunkøn.

  Køn interessere mig ikke. Kun småbørnsrumpen.

 92. Af M Jørgensen

  -

  Efterhånden er alt hvad der drejer sig kirkelige højtider ikke andet end anledningen til at vi kan svælge os i materiel overflod.
  Det være sig jul – påske eller pinsen -jeg er sikker på at hovedparten af befolkningen går mere op i de tilhørende frokoster og samvær, end hvorfor vi har disse kirkelige helligdage- Hvor tit hører man ikke udtrykket – shit- det bliver en rigtig arbejdsgiver jul i år. Når juleaften eks falder på en fredag.

 93. Af liiisebeth søørensen

  -

  Giver op..En fascistiskavis, uden ytringsfrihedtil venstrefløjen.

 94. Af Flemming Lau

  -

  M. Jørgensen, jeg har ofte hørt arbejdsgiverne klynke over hvor dyrt det var, at arbejdernes juledage, ikke lå i en weekend, så det er intet under at også arbejderne kan øffe, når de skal holde for.

  Men enig i at det kristne budskab, let kan drukne i den hektiske “larm”

 95. Af Jorn D.

  -

  Hvor er det utroligt, at høre på de utroligt agressive A-teister uden tro
  ligesom
  de agressive vegetarer, der åbenbart bliver agressive af, at spise gulerødder
  men
  når Jeg hører og ser agressive vegetarer og A-teister, så tænker Jeg
  er
  det ikke en privatsag hvad man spiser og hvad man tror på
  jo
  men så må disse utroligt aggressivt agiterende medborgere jo have en mission

  måske er de, der agiterer for A-teisme og/eller fortæller, at de ikke spiser svinekød
  blot
  “anonyme skabsIsraelere”, der er ude på at “lokke” det kristne Danmark på afveje
  og
  afskaffe kristendommen og bane vejen for islamisering af Danmark og Europa
  ja
  de der ikke kan lide, at Danmark er et kristent land
  ja
  de burde tage til Israel for, at være iblandt andre
  der
  heller ikke har vundet en popularitets konkurrence i over 2000 år
  ja
  såfremt i fald ville vi alle i Danmark få en fredelig og glædelig JUL !

  ironi.mus

 96. Af Jorn D.

  -

  Var selv til Julegudstjeneste med Lindevangsskolen i Lindevangskirken i sin tid
  og
  har været til Krybbespil 3 gange efter hinanden op til Jul , her i Jylland med mine 3 børnebørn
  og
  det var en virkelig hyggelig og opbyggelig oplevelse
  men
  hvor vægten vel nærmest lå på rollespil
  og
  børnene sang af fuld hals bl.a. linien “Hun skal være mor og Han skal være Far”
  og
  vel egentligt i disse tider mærkeligt, at der ikke er klaget over teksten
  af
  de der som bøsse par eller lesbisk par har fravalgt selv, at kunne få børn
  men
  alligevel ønsker, at få børn – Hvorfor ?

  med nutidens løse sæder er det vist meget godt med de faste træsæder i Kirken

  ironi.mus

 97. Af Flemming Lau

  -

  Danmark burde indføre et politisk system hvor kristendommen var lovgivende…
  Mit problem er at dette ikke er sket endnu? Biblen burde være loven som alle følgte i det perfekte samfund. Viser tydeligvis kvindens naturlige rolle?

 98. Af Jørn D

  -

  Ja, Lau, end ikke kødædende er de ateisterne. Jesus beskrev som bekendt at med flæsk skal mennesket komme frem i verden? Ateisterne er onde. Er ikke Danskere. Det er helt naturligt at slagte dyr, som det er mennesker for kristendommens storhed. Intet mere naturligt i verden.

 99. Af Jørn D

  -

  Ja, Lau, end ikke kødædende er de ateis terne. Jesus beskrev ellers som bekendt at med flæsket skal mennesket komme frem i verden? Ate isterne er ond e. Er ikke Danskere. Det er helt naturligt at slag te dyr, som det er mennesker for kristendommens storhed. Intet er mere naturligt i verden.

 100. Af J Nielsen

  -

  “75,9 % af befolkningen tror på Gud, det har de selv sagt.”

  Medlemskab af folkekirken siger intet om den sag.

  Epinion, 2016: Færre end hver femte mener at religion er en vigtig del af deres liv. Ca. halvdelen mener at det er det absolut ikke.

  Og knap hver tredie er så ligeglade, at de hverken betegner sig som troende eller ateister. Spørgsmålet bliver simpelthen ikke betragtet som relevant.

  Det lyder som mig. Ateist? Det er jeg sgudda ikke engang.

  Men så står alle mulige andre klar til at klistre etiketter på ryggen af dem. Troende skal have et fjendebillede, og braldrehovederne i AS skal puste sig op.

  En anden undersøgelse, jeg husker desværre ikke hvilken, viser at lige knap halvdelen af befolkningen, når de bliver spurgt giver udtryk for at der nok er en eller anden form for guddom. Det passer meget godt med at i hvert fald en trediedel af folkekirkemedlemmerne, svarende til en fjerdedel af befolkningen, absolut ikke er troende. Hvortil skal lægges ikke-troende ikke-medlemmer.

  Det var ikke mig der begyndte med statistikken, men jeg vil fastholde at man ikke kan tage medlemskab af en forening man ikke selv har meldt sig ind i, og som man senere er blevet bestukket til at forblive medlem af, til indtægt for noget som helst.

 101. Af Ole Frank

  -

  Gud fri os vel for en gang bræk, forfatteren lukker ud. Spekulationer og dagdrømmerier. Meld du dig ind i den lokale strikke- eller drikkeklub. Der kan du pleje din sammenhængskraft og din oikofobifobi.

 102. Af Bent Andersen

  -

  I de psykiatriske institutioner er der nu fuldt med svenske feminister..De vejer over 200 kg. stykket. Det er tortur..

  . Det passer meget godt med at i hvert fald en trediedel af folkekirkemedlemmerne, svarende til en fjerdedel af befolkningen, absolut ikke er troende. Hvortil skal lægges ikke-troende ikke-medlemmer.

  “Thousands of people have left the Church of Denmark following a nationwide advertising campaign by the country’s atheist society.

  Between April and June, 10,000 people left the church – the highest number of registered withdrawals since 2007.

  A campaign by the Danish Atheist Society is being held responsible for the number of leavers – double that recorded between January and March.”h..ttp://www.independent.co.uk/news/world/europe/atheist-adverts-denmark-religion-christians-blamed-record-numbers-church-danish-a7230156.html

  I Danmark er vi troende….Der er ingen jul uden tro, ingen værdi at danse om juletræet som ikke troende. Den eneste værdi ved juledans om træet, er når man er troende.

 103. Af Bent Andersen

  -

  Der er et juletræ i alle landets psykiatriske institutioner..Og denne tradition skal opretholdes. Ud af sprækkerne , kan jeg se lysene og rosinerne på træet.. Så mangler vi bare at nogen kommer og fjerne sneen i cellen? De Svenske feminister gider ikke! Siger de ikke er betalt for denne opgave, og ønsker at give jobbet til deres islamistiske ægtemænd?

 104. Af Bent Andersen

  -

  “Jesus beskrev som bekendt at med flæsk skal mennesket komme frem i verden?” ‘

  Hr. Lau…Mener han sagde at med “flæsk skal ondt blive uddrevet”? Eller hørte jeg forkert fra præsten på hjallerup marked?

 105. Af Anders Jensen

  -

  Jeg i gik forskellige folkeskoler i 80’erne og 90’erne. Så vidt jeg husker var vi ALDRIG nogensinde til julegudstjeneste eller til gudstjeneste i det hele taget. Og jeg savnede det bestemt heller ikke. Jeg tænker måske endda, at det ville have kedet mig. Jeg kan heller ikke huske nogen debat om det. Til gengæld havde vi kristendomskundskab, det syntes jeg var et spændende selv om jeg ikke endte med at blive religiøs.

  Og der var ikke ret mange indvandrere i mine folkeskoler.

 106. Af Flemming Lau

  -

  Apropos den som udgiver sig for at være Flemming Lau 00:47, drop det bøv!
  Kristendommen kræver adskillelse mellem stat og kirke, længere er den ikke!

 107. Af e ni

  -

  Det vrimler nu med forfalskede indlæg, skrevet af hr. j h a ns e n og li s bet h.

 108. Af j.. hanSen

  -

  AF E NI – 13. DECEMBER 2017 12:20

  Psykopaten bliver ved med løgnhistorierne.
  Han skriver i et utal af navne.
  Hvis han skiftede undertøj lige så ofte, som han skiftede navn, så ville stanken ikke være så gennemtrængende.

Kommentarer er lukket.