Flygtninge har pligt til at vende hjem

Af Caspar Stefani 137

Jeg er ked af at ødelægge den gode julestemning, men der er et vigtigt spørgsmål, der skal stilles. De mange flygtninge, som Danmark og Europa tog imod som resultat af den syriske og irakiske borgerkrig, skal vel også til at vende hjem, nu hvor krigene går ind i deres sidste fase? I det mindste bør de europæiske myndigheder begynde at planlægge hjemsendelserne, såfremt flygtningebegrebet skal bevare den sidste rest af troværdighed.

Den 9. december erklærede Iraks premierminister, at landet var befriet fra Islamisk Stat. Det samme gjorde den irakiske hær, efter den havde nedkæmpet den islamiske terrorstats sidste bastion i grænseområdet til Syrien. Den franske præsident Macron vurderer, at IS i Syrien vil være nedkæmpet til februar næste år. En god nyhed, som vi danskere kan være stolte over at have bidraget til. For endnu en gang har Danmark med sit beskedne forsvarsbudget, trukket et stort læs.

Man kan næppe forestille sig fjender, som man haft nemmere ved at trykke på aftrækkeren mod, end mod disse udyr, der henrettede og undertrykte deres medmennesker på de mest bestialske måder. Islamisk Stat er nu atter ”blot” en terrororganisation, der på trods af tabet af en decideret stat fortsat vil være ansvarlig for død og ødelæggelse. Men det begrunder ikke en irakers ophold i Vesten.

Fred i Irak – om end den er skrøbelig og stadig præget af spændinger – betyder, at vi bør påbegynde forberedelserne af de irakiske flygtninges tilbagevenden til landet. Det samme gælder Syrien, hvor man er i gang med diskussionen om tiden efter krigen og forberedelsen af forhandlingerne. Det har alle dage været meningen, at folk, der flygter fra krig, skal vende hjem til deres eget land, når freden er vundet. Hvorfor gør vi det så ikke? Og såfremt det ikke er meningen, hvorfor er man så ikke ærlig omkring det?

Europa har taget imod mange, der har evnerne og pligten til at bidrage med genopbygningen. De børn og kvinder, der har rådnet op i lejrene tæt på fronten, og som vi ikke har hjulpet, vil i hvert fald ikke være i stand til det. Et andet udbredt argument for at tage imod flygtninge har været, at vi har brug for højtuddannet udenlandsk arbejdskraft, også fra Syrien og Irak. Men hvor sympatisk er det at tage imod dem fra de lande, der desperat mangler dem for at kunne blive bygget op igen?

Diskussionen herhjemme og mange andre steder i Europa er aldeles fejlplaceret. Vi taler om at få flygtninge i job og integreret, men hvorfor det i en tid, hvor både Irak og Syrien er ved at nærme sig freden? Har man ikke en pligt til at deltage i genopbygningen af det land, man flygtede fra? Hvordan synes man selv, at Syriens fremtidsudsigter ser ud, såfremt lærerne, lægerne, ingeniørerne, ikke vender hjem?

Fortalerne for at tage imod flygtninge siger selv, at man ikke må sammenligne flygtninge og indvandrere. Men førstnævnte bliver automatisk til sidstnævnte, såfremt de ikke vender hjem, når der er fred. Nu begynder man immervæk at tale om familiesammenføringer, hvilket lyder ret fjollet, når man forlader et land, der faktisk er ved at nærme sig freden. Det er også en misforståelse, at borgerkrigen hersker overalt i de lande, som er ramt. Det er ikke tilfældet.

De flygtede pga. krig. Når krigen er slut, skal de hjem og bygge deres land op igen. Det er faktisk ret enkelt. Det burde i hvert fald være det.

137 kommentarer RSS

 1. Af Arne Hornborg

  -

  Jeg giver Stefani ret.
  De flygtninge der er kommet til blandt andet Danmark, kommet til kræfter, fået al den fornødne hjælp og mere til, blevet resursestærke, DE skal naturligvis vende tilbage til deres eget fædreland. Hjælpe med til, og engagere sig i opbygningen af DERES land, hjælpe deres krigsramte, svage landsmænd der ikke havde råd til at flygte.
  Denne stærke resurse har, om ikke andet, så en moralsk pligt til at vende HJEM.
  Damark sender unge danske mænd ned for at bekæmpe krigene, mens de raske unge mænd, fra de krigshærgede områder hygger sig i Danmark, ofte mens koner og børn blive ladt tilbage.
  Moral? Etik? Fædrelandskærlighed? Samvittighed?
  Arne Hornborg

 2. Af Palle Huld

  -

  Jamen så kan de jo ikke fuldføre deres Sprogkursus.

 3. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos – “højtuddannet udenlandsk arbejdskraft, også fra Syrien og Irak” – et enkelt bevisligt tal fra Finansministeriet fra 2014. Ikke-vestlig indvandring kostede . . . . . BRUTTO . . . . 78 milliarder kr pr år for danske skatteydere. Hvilken formidabel arbejdskraft . . . . hele minus 78 mia kr pr år! Denne uhørt “positive” tilgang til det danske arbejdsmarked er ikke opdateret med tal ultimo 2017. MEN et rimelig godt gæt er vel . . . . minimum BRUTTO 100 milliarder kr pr år FREMOVER for ikke-vestlig indvandring. I øvrigt betalt af danske skatteydere – VELBEKOMME – og har lidt svært ved at ønske (godt nytår).

 4. Af Thomas Nielsen

  -

  Du har helt ret, Stefani: Det er lige så dybt logisk og naturligt at flygtninge skal vende hjem når der er fred, som det er usandsynligt at det kommer til at ske.

 5. Af r. vangkilde

  -

  FLUGTEN TIL FRIHED, – har mange årsager, som sult, religion og konservativ diktatur, men ikke
  nødvendigvis krig, og hvem husker ikke flygtninge fra DDR, hvor det politiske system var en forhindring i vækst og velstand for den enkelte borger. Danmark skal jo ikke mures sig inde med politiske forhindringer, Danmark har haft mange vellykkede integrationer fra Ungarn, Tyrkiet, Jugoslavien, men samtidig fødes nye generationer af dansker.

 6. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt var det tidligere DDR lidt tættere på Danmark som naturlig flygtninge mål – end både Irak og Syrien – og resten af Mellemøsten og Afrika 🙂

 7. Af j.. haNse n

  -

  De mange flygtninge, som Danmark og Europa tog imod som resultat af den syriske og irakiske borgerkrig, skal vel også til at vende hjem,
  Skriver Stefani.

  Borgerkrig?

  USA og bl.a. Danmark overfaldt Iraq i 2003. Og senere Libyen.
  Millioner blev dræbt på grund af disse krige.
  Og mange flere blev gjort til flygtninge.
  Iraq, Libyen og Syriende blev totalt ødelagt på af USA`s og Danmarks krige.
  Det kommer vi til at betale for i generationer.
  Og hvor har vi fortjent det.

 8. Af j.. haNse n

  -

  De mange flygtninge, som Danmark og Europa tog imod som resultat af den syriske og irakiske borgerkrig, skal vel også til at vende hjem,
  Skriver Stefani.

  Borgerkrig?

  USA og bl.a. Danmark overfaldt Iraq i 2003. Og senere Libyen.
  Millioner blev dræbt på grund af disse krige.
  Og mange flere blev gjort til flygtninge.
  Iraq, Libyen og Syrien blev totalt ødelagt på af USA`s og Danmarks krige.
  Det kommer vi til at betale for i generationer.
  Og hvor har vi fortjent det.

 9. Af Per Kristensen

  -

  Og hvad havde Casper så tænkt sig at godheds Industien skulle leve af ?.
  Lands forrædderne i Dansk Flygtninge/muslim import, har mareridt ved tanken om at de gode tider stopper.
  Men Andreas Kam noget da at flytte til Klampenborg, for hans overførsels indkomst.

 10. Af Per Kristensen

  -

  Og hvad havde Casper så tænkt sig at godheds Industien skulle leve af ?.
  Lands forrædderne i Dansk Flygtninge/muslim import, har mareridt ved tanken om at de gode tider stopper.
  Men Andreas Kam nået da at flytte til Klampenborg, for hans overførsels indkomst.

 11. Af Benny Benny

  -

  JA og politikerne har PLIGT til at sende dem hjem.

 12. Af Erik Skifter

  -

  Det kommer ikke til at ske. Der kommer ikke en hjemsendelse af et større antal flygtninge. Det bliver blot ganske få flygtninge som bliver hjemsendt. Fordi ingen af de gamle politiske partier har modet eller lysten til at gøre det. Ingen af disse politiske partier vil kunne modstå det pres fra de danske medier som vil følge med en eventuel hjemsendelse.
  De danske medier med DR og TV2 som bannerfører, vil fremkomme med det ene indslag efter det andet med familier hvis børn vil lide under en eventuel hjemsendelse. Flygtningebørn vil blive udstillet i medierne og brugt som pres imod beslutningstagerne.

  Vi må leve med hovedparten af alle de flygtninge vi får hertil. Alle de flygtninge som har passeret op til flere sikre lande inden de endelig kom frem til det rigeste og lykkeligste land af alle i Europa. De har nu fået familiesammenført deres noget store familie, helt fra den nærmeste del til den yderste del af onkler, tanter og fætre m.v., hvilket de jo har krav på iflg. diverse konventioner.
  Når vi så nu skal tvinges til at forsørge en pæn del af den mellemøstlige og nordafrikanske befolkning, kunne man jo således også forvente, at denne indvandrende masse ville tilpasse sig og lade sig integrere. Men nej – hovedparten af alle flygtninge fra Mellemøsten og Nordafrika tror på – og fastholder at leve efter en lovreligion som umuliggør en sammenhørighed eller en tilpasning til vort vestlige samfund. Dette er et faktum som er dokumenteret nu efter 40. års indvandring af muslimske borgere fra Mellemøsten og Nordafrika.

  At ingen kan eller har lysten til at stoppe dette for vort land så alvorlige problem med muslimsk indvandring er katastrofal for vort land. Det står tydeligt for alle fornuftigt tænkende, at en fortsættelse af denne muslimske indvandring vil opløse vores samfund og umuliggør en opretholdelse af vort velfærdssamfund, som vi kender det i dag.

  Mange af disse gamle partier kan ikke forstå den begyndende højreradikale bevægelse som rammer de fleste vesteuropæiske lande i disse tider. De kan ikke forstå at det er deres førte ansvarsløse indvandringspolitik som føder disse bevægelser. Det er en naturlig udvikling af en så ansvarsløs ført politik.
  Jeg frygter blot, at disse yderligt gående bevægelser vil blive større. Når vi har tosser i EU som vil fortsætte med denne ansvarsløse indvandringspolitik og at ingen i Danmark tør at sige disse tosser imod eller melde vort land helt ud af denne udemokratiske og ødelæggende organisation, ja så vil vi inden for en overskuelig tid kunne se kaos og krigslignende tilstande i de fleste vesteuropæiske storbyer, hvor den muslimske del af befolkningerne vil kriges imod myndighederne og den øvrige befolkning. Sverige og Frankrig vil blive de første lande som vil blive bekriget af deres egen muslimske befolkningen. Derefter vil det brede sig til den øvrige del af Vesteuropa. Dette er en sikker udvikling af en fortsat muslimsk indvandring til Vesteuropa. Kun tosser og yderligt gående politiske ekstremister tror på det modsatte.

 13. Af Bjørn Sørensen

  -

  Selvfølge skal flygtninge fra krigsområder rejse hjem når krigen er slut, især når kæmpe byområder er blevet ødelagt af bombardementerne.
  Det kan da ikke være meningen danske arbejdere skal sendes ned for at genopbygge landet.
  Et stort problem er at mange ikke ønsker at rejse tilbage fordi de er desertører eller har en kriminel baggrund eller er medskyldige i oprøret.
  Vores erfaring med de 10.000 palæstinensiske flygtninge som fik asyl her landet og dansk statsborgerskab. Da krigen brød ud igen opholdt 60% af flygtningene sig på “ferie” i Libanon hvor de kom fra.
  I øvrigt er 90% stadigvæk ikke i arbejde, og de har en høj kriminalitet.

  Vil vi gentage den fadæse.

  I Tyskland som de senere år har modtaget en masse flygtninge viser det sig at 85% efter sprogkurser og erhvervskurser stadigvæk ikke har fundet beskæftigelse.
  Efter 2-3 års introduktion er alle disse “veluddannede” flygtninge, som vi fik at vide det var, endnu ikke kvalificerede til arbejdsmarkedet.
  Mellemøsten har ikke uddannelser eller universiteter der lever op til vores standard. Forleden læste jeg at 1 universitet i den muslimske verden var blandt verdens 200 bedste universiteter.
  Dem der har uddannelser af værdi har studeret i vesten.

  Så de få der kan gøre nytte her og arbejder kan vi måske lade blive, mens resten må hjemsendes hvor de kan gøre mere gavn.
  I øvrigt kan DK ikke være alverdens bistandskontor, hvis vi vil bevare vores levestandard, og dem vi allerede har lever i ghettoer, hvor selv vores myndigheder ikke kan komme, fordi vi har været at for blødsødne overfor deres respektløse adfærd.

 14. Af Thomas E Jensen

  -

  Jeg vidste ikke at Assad Var død. og krigen ovre i Syrien. vidste heller ikke at USA havde forladt Irak. Så disse krige er da vist langt fra ovre for disse befolkninger.

 15. Af Jan Petersen

  -

  Jeg gentager i øvrigt gerne – brutto udgift opgjort i 2014 for ikke-vestlig indvandring . . . 78 mia kr. pr år. Mit personlige gæt ved indgangen til 2018 – min 100 mia kr pr år fremover. I øvrigt kan “flygtninge” KUN sendes hjem igen, HVIS modtagerland accepterer at tage imod “flygtninge” igen. Ellers kan de IKKE sendes retur . . . . !

 16. Af Jacob Schønberg

  -

  Flygtningene vil ikke hjem ! Men det skal de og så er der 2 muligheder tvang eller lokkemidler og vi skal bruge begge dele.
  En del af disse flygtninge er bedre begavet og bedre kvalificeret end de fleste og hvis vi giver dem penge med og hjælper dem så vil disse mennesker kunne yde et stort bidrag til genopbygningen og etablering af fred og stabilitiet !

  Det er en bedre måde at bruge U-landshjælpen på ! I stedet kan vi fyre FN fra den opgave ! NGOerne har haft mere end 60 år til at bevise at de løser opgave dårligt – UD MED DEM !

  EU BØR LAVE DERES EGEN HJÆLPEORGANISATION HVOR DER STILLES STORE KRAV TIL MODTAGERLANDENE – der arbejdes i EU på dette ; men Danmark er ikke med pga retsforbeholdet ,- og det er helt skørt

  med venlig hilsen Jacob Schønberg

 17. Af Jacob Schønberg

  -

  EU er sdå stærke at hvis EU landene samlet siger at de hverken vil hjælpe eller handle med et land der ikke tager imod sine egne borgere – se så vil de det !

  Sammen står EU landene så stærkt at de kan få afgørende indflydelse på hjælpearbejde overalt i verden

 18. Af Jacob Schønberg

  -

  EU er så stærke at hvis EU landene samlet siger at de hverken vil hjælpe eller handle med et land der ikke tager imod sine egne borgere ; – se så vil de det !

  Sammen står EU landene så stærkt at de kan få afgørende indflydelse på hjælpearbejde overalt i verden

 19. Af Jan Petersen

  -

  Gu’ ved, hvilken planet JACOB SCHØNBERG befinder sig på? 🙁

 20. Af Svend Jensen

  -

  Flygtninge og migranter vil da blæse danske love og regler en hatfuld. De ved udmærket, at alle hattenålene i Danmark holder mere af dem end af deres egen landsmænd.
  Godhedssegmentet vil forsvare alle udefra kommende parasitters ret til at nasse på andre danskere lige indtil deres bare skjorte.
  Når danskerne så er blevet udplyndret til den bare skjorte af parasitterne, siger de godtænkende forarget: “Hvorfor stoppede i os ikke i tide”.
  Smid hele godhedssegmentet ud af landet sammen med parasitterne. Det bliver et spørgsmål om dem eller os om få år.

 21. Af Karsten S

  -

  Vi bliver desværre allesammen klogere. “Sådan kan man ikke stille det op” som den kulturradikale Per Stig Møller affejer alle logiske forklaringer med. Ikke en eneste vender hjem frivilligt, og hvis to håndfulde sendes hjem mod deres vilje, er det maks. Danmark skal med djævelens vold og magt omdannes til et uland og . kalifat

 22. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er jeg meget enig i fremtidsudsigten og vendingen:

  >siger de godtænkende forarget: “Hvorfor stoppede i os ikke i tide”.<

  Det bliver en meget brat opvågning, og den koster kassen – lige pt formentlig ca brutto 100 mia kr pr år – og fremover . . . . kraftig stigende 🙁

 23. Af Gert Hansen

  -

  Glimrende kommentar af Erik Skifter 11:16 ovenfor.

 24. Af j hanSen

  -

  AF JACOB SCHØNBERG – 27. DECEMBER 2017 11:44
  “Flygtningene vil ikke hjem ! Men det skal de og så er der 2 muligheder tvang eller lokkemidler og vi skal bruge begge dele.”

  Hvilke lokkemidler skal vi bruge for at standse Danmarks deltagelse i de krige som skaber flygtningestrømmene?

 25. Af Gert Hansen

  -

  Den såkaldte flygtningeindustri, og andre ‘gode’, kan tage det helt roligt, selv om nogle MØNA flygtninge skulle blive sendt hjem i de kommende år. (Hvad de nok ikke gør).

  Afrika syd for Sahara, der allerede leverer en stor del af dem der prøver at tage turen over Middelhavet til Europa, har idag et indbyggertal på 1 milliard. Om blot 30 år forventes dette at være fordoblet til 2 milliarder. (FN medium variant).

  Der er næppe grund til at tro, at der i Afrika syd for Sahara i de næste 30 år vil blive skaffet arbejde og tålelige leveforhold til denne extra milliard, når folk allerede er begyndt at flygte fra disse områder. Og der er, strengt taget, kun Europa til at tage imod dem, og er villig til det.

  Hvordan flygtningeindustrien og de andre ‘gode’ vil klare de dermed forbundne ‘udfordringer’ – det vil eksempelvis kræve en del skatteborgerbetalte udgifter, og det uddannelsesniveau 98% af de tilrejsende vil have, er ikke lige det Europa står og har behov for – er et åbent spørgsmål.

  Hvorfor er der ingen der spørger flygtningeindustrien og de andre ‘gode’ hvad de har tænkt sig? Men det har de nok ikke.

 26. Af j.. hansE n..

  -

  https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/JpyP/Kronikk-Den-politiske-eliten-ante-ikke-hva-de-gjorde-da-de-gikk-inn-for-a-sende-F-16-fly-til-Libya–Terje-Tvedt

  Denne kronik kunne også være skrevet om Danmark.
  Og danske politikere.
  En flok slyngler uden lige.

 27. Af peter kocsis

  -

  Flygtninge der har flygtet til Danmark har deres hjem i Danmark og skal selvfølgelig ikke sendes på flugt en gang til.

 28. Af J Nielsen

  -

  “Lands forrædderne i Dansk Flygtninge/muslim import, har mareridt ved tanken om at de gode tider stopper.”

  Sikke da en idiot. Landsforræder, det kan han selv være.

 29. Af J Nielsen

  -

  “Godhedssegmentet vil forsvare alle udefra kommende parasitters ret til at nasse på andre danskere lige indtil deres bare skjorte.”

  Sådan taler en parasit. En zoofyt. En sugekop. En repræsentant for ondskabssegmentet, der intet positivt har at bidrage med.

  Skam få de, der har givet den person en så elendig opdragelse.

 30. Af hr..j. h

  -

  Flygtninge har pligt til at vende hjem
  Skriver Ste fani.

  Pligt til hvad??
  At vende hjem til lande som Danmark har været med til at sønderbombe og gøre ubeboelige i de næste årtier.

 31. Af Flemming Lau

  -

  250 000 tyske flygtninge kom til Danmark i 1945 og var rejst igen inden 1950. De danske flygtninge rejste også hjem fra Sverige i 1945.

  Man er en gøgeunge hvis man tror at man kan optage en flygtnings plads resten af sit, liv på bekostning af andre flygtninge. I Danmark kører vi en civiliseret køkultur. Den er bare ikke nået til det røde Christians borg endnu. Hvis man som flygtning, udgør nogen som helst fare for det samfund, som samtidig yder denne beskyttelse og underhold, er flygtningen gået forkert og lever ikke op til kravene i FN’s flygtninge konventionen!

  Selv Jesus og hans familie tog kun lige over grænsen til Ægypten som flygtning, og ikke til Skandinavien. De tog straks tilbage til Nazerath da faren og den personlige forfølgelse var endt!

 32. Af Flemming Madsen

  -

  Hold kæft. Nogle naive og godtroende stumper, der kommer med kommentarer her.
  Og jeg mener dem der forsvarer velfærdsturisterne😠

 33. Af e jensen

  -

  Sandheden er at hvis politikerne og medierne ikke snart kommer til fornuft, vil Danmark ende ligesom Sverige, hvor der nu er rædselsfulde tilstande. Gangstervælde, massiv cen sur, hetz- og løgnekampagner mod alle normale svenskere, en velfærdsstat i ruiner og et sundhedsvæsen i frit fald. Rekorder i røverier, voldtægter og mord. Sygdomme der breder sig. Se “Sverige er fortabt”. Udgifterne i DK er nu 200 MILLIARDER om året. Og danskerne er 3. klasses borgere i deres eget land. Borgens politik er tåbelig og katastrofal. Et korrupt forræderi mod det danske folk.

 34. Af Jørgen Mikkelsen

  -

  Hvis man er flygtet fra krig og rædsler, har kunnet mønstre store beløb til menneskesmuglere. Er rejst gennem adskillige sikre lande der kan og har pligt til at give de pågældende beskyttelse; men de flygtede ikke synes denne sikkerhed var god nok, og derfor sabbede videre til Danmark, ja så må man da umiddelbart spørge om, hvilken sikkerhed det er Danmark bedre kan give end fx Tyskland som de pågældende som sidste land før Danmark er rejst igennem. Se her er ingen forskel på sikkerheden; men hvad var det så der fik de pågældende til Danmark? Jo er stor bugnende velfædskasse, designet med verdens højeste skatter og afgifter til danske borgere der ikke længere formår at klare sig selv. Jamen er det da så ikke en form for velfærdstyveri? På en måde ja, da resurserne ikke er uudtømmelige. Men tyveri kan man ikke sige; men politisk ligegyldighed fra allerhøjeste politiske sted er nok mere rammende. Velfærdskassen står pivåben for alle der har sat kursen mod os; men kan man kalde disse mennesker flygtninge når de afslår sikkerhed i andre lande som de er rejst igennem? Det mener jeg ikke, og derfor mener jeg også at al snak om hjemrejse når krigen er slut er overflødig, for det simpelthen ikke er derfor de er her. Der er jo ingen velfærdskasse i Syrien! Vel?

 35. Af e jensen

  -

  Sandheden er at hvis politikerne og medierne ikke snart kommer til fornuft, vil Danmark ende ligesom Sverige, hvor der nu er rædselsfulde tilstande. Gangstervælde, terror, massiv cen sur, hetz- og løgnekampagner mod alle normale svenskere, en velfærdsstat i ruiner og et sundhedsvæsen i frit fald. Rekorder i røverier, voldtægter og mord. Sygdomme der breder sig. Se “Sverige er fortabt”. Udgifterne i DK er nu 200 MILLIARDER om året. Og danskerne er 3. klasses borgere i deres eget land.

 36. Af e jensen

  -

  Danmark kan ende ligesom Sverige, hvor der nu er rædselsfulde tilstande. Gangstervælde, terror, massiv cen sur, hetz- og løgnekampagner mod alle normale svenskere, en velfærdsstat i ruiner og et sundhedsvæsen i frit fald. Rekorder i røverier, voldtægter og mord. Sygdomme der breder sig. Se “Sverige er fortabt”/Snaphanen

 37. Af jan ulrik friis

  -

  Jeg ligger endnu i filter klokken cirka 13:00………
  ………Danmark ligger underdrejet, Merkel gav EU landene nakkestødet den frygtelige dag i 2015 hvor hun udtalte de fatale de onde de dødelige og skæbnesvangre ord: “Wir schaffes das!”
  Det var nakkestødet for den danske nation, for EUs’ nationalstater, de danske folkevalgte har lige siden handlet i vanvid, rådvilde, og passive som de er, Danmark er gået bag om dansen!

  …..i filter….

 38. Af Svend Jensen

  -

  @J NIELSEN – 27. DECEMBER 2017 14:12
  “Sådan taler en parasit. En zoofyt. En sugekop. En repræsentant for ondskabssegmentet, der intet positivt har at bidrage med. Skam få de, der har givet den person en så elendig opdragelse.”

  Kan J.Nielsen venligst oplyse vi fra ondskabssegmentet, hvor vi skal flygte hen når Danmark er blevet et kalifat og vi kristne ‘dhimmier’ skal bede om nådsensbrød af den lokale StorMufti.
  Sådan vil det jo ende, når Godhedssegmentet overgiver Danmark til invasionsstyrkerne fra Mekka og omegn om føje år!

 39. Af e jensen

  -

  I Danmark har millioner af danskere allerede fået en alvorligt forringet tryghed og livskvalitet. Fordi de røde og radikale “humanister” og feminister er sygeligt eller korrupt beregnende optaget af at frelse hele verden, mens du kun har foragt til overs for vanskeligt stillede, nødlidende, syge og voldsramte danskere, deres egne landsmænd. Også deres egen kultur foragter de, historieløse som de er.

 40. Af e jensen

  -

  I Danmark har millioner af danskere allerede fået en alvorligt forringet tryghed og livskvalitet. Fordi de røde og radikale “humanister” og feminister er sygeligt eller korrupt beregnende optaget af at frelse hele verden, mens du kun har foragt til overs for vanskeligt stillede, nødlidende, syge og voldsramte danskere, deres egne landsmænd. Også deres egen fædreland foragter de, historieløse som de er.

 41. Af Don Noehr-Roberts

  -

  Selvfølgelig har de det. Fint at nogle fra partier der for årtier siden burde have tager hånd om dette nu ytrer sig i den retning.

  Sjálfili
  ——–
  Fri Vilje
  Et Nyt Demokrati
  Danmark Dansk Igen

  Støtteerklæring kan afgives her:

  http://www.sjalfili.dk

 42. Af e jensen

  -

  Danmark er ved at være i samme situation som Tyskland i trediverne. Vi har fået et slæng af politikere som på 117 måder forbereder os en grufuld og dødbringende fremtid. Nu vil de have os alle fordrevet og udskiftet, og ind i et DNA register der kan hackes ligesom cpr-, kørekort-, pas- og andre registre er blevet det. Med tusindvis af identitets-tyverier og afskaffelse af privatlivet til følge. Med sygejournaler, personfølsomme oplysninger og usandheder flydende rundt overalt.

 43. Af e jen

  -

  Fordrivelsen og udskiftningen foregår ved at lade kulturfremmede overtage vores byer, boliger, velfærd, landskaber, penge, kvinder, jobs og institutioner. Ved at tildele nyankomne større rettigheder end de “indfødte”. Ved at mangedoble kriminaliteten. Ved at have en slatten retspleje. Ved at forringe sundhedsvæsnet, så danskere sendes i døden, selvom de sagtens kunne være blevet helbredt.

 44. Af Jan Johansen

  -

  Klap nu lige hesten, Caspar Stefani. Det er jo ikke særlig gennemtænkt. Flygtninge, og her taler vi om reelle flygtninge, har da ikke pligt til at vende hjem igen. Det kommer da sandelig an på, om der overhovedet er noget at vende tilbage til, og om det overhovedet er forsvarligt at vende hjem. At det måske kan blive aktuelt på et eller andet tidspunkt, kan da ikke afvises, men hvis det skal ske med livet som indsats, giver det ikke mening. Er der derimod tale om bekvemmelighedsflygtninge, alias migranter, er situationen en helt anden. For dem skal det ikke være særlig fordelagtigt at komme til et fremmed land, og det er netop problemet, for der er vel ikke ret mange lande, der bare kan tage imod og tage imod uden, at det kommer til at gå ud over den eksisterende befolkning, og her tænker jeg specielt på svage og fattige familier, sygdomsramte, ensomme, arbejdsløse, boligløse, ældre og flere andre med ekstraordinær behov for hjælp.

 45. Af Niels Larsen

  -

  Ja, naturligvis skal flygtninge hjem igen lige så snart, det er muligt – og det er det ofte mens der stadig er krig eller anden uro i hjemlandet (det er der sjældent i alle dele af et land).

  Vi har ikke bedt dem komme; vi har intet at bruge dem til (de er som oftest uden brugbar uddannelse); de er særdeles dyre i drift; mange af dem er kriminelle; de medfører farlige sygdomme; de har ofte en fjendtligsindet og barbarisk ideologi.

  Alt – ALT! – taler for at sende dem hjem igen ASAP.

 46. Af e jen

  -

  Danskere som mest bruger tiden på ugeblade, romaner, dameblade og tv- udsendelser, forstår næppe hvor ufatteligt uduelige, kyniske og utroværdige de fleste politikere er. Nærmest alle skader de mere end de gavner. Og de fleste partier er intet værd. De tre radikale partier er helt håbløse, men det står ikke meget bedre til med resten. Derfor kan Titanic-Danmark kæntre og synke langt hurtigere end den typiske vælger forestiller sig. Eller man selv rammes af en personlig katastrofe fremkaldt af ubegavet eller korrupt politik. Se den korte av is/”avpixlat”/Sverige er fortabt

 47. Af Anette Kjær Jørgensen

  -

  Ovennævnte blogger glemmer/ved ikke, at krigen i Syrien ikke kun handler om ISIS.
  Den handler også om en præsident, som har myrdet og smidt tøndebomber og brugt kemiske våben mod sin befolkning. Tusinder er de mennesker, som er blevet tortureret og myrdet i hans fængsler. Rigtig mange af de syriske flygtninge i Europa er flygtet, fordi de ikke har villet lade sig indrullere i hans hær.
  Præsident Assad sidder stadig på magten, intet er ændret og mon han nu er blevet blid og god og vil byde de mænd, som er flygtet fra hans hær og fængsler velkommen hjem? Jeg tvivler, og de mange unge syriske mænd, jeg kender tvivler desværre også.
  Desuden foregår der stadig heftige bombardementer inde i Syrien. Julen over har Assad godt hjulpet af russerne tæppebombet i Idlib provinsen med mange dræbte til følge,

 48. Af j.. hanSe n

  -

  AF NIELS LARSE N – 27. DECEMBER 2017 15:25
  “Vi har ikke bedt dem komme;”

  Jo.
  Vi bad dem om at komme, da vi overfaldte Iraq i 2003. Og senere Libyen.

 49. Af erik jensen

  -

  Hvis mer kel, godhedsindustrien og de øvrige feminister/pladderhumanister/ kommunister får held til at narre, fordumme og misbruge europæerne ret meget længere, ender det med en katastrofe større end 1864 og 1940-45 tilsammen. Ja, en tidsalder ligeså sort og uhyggelig som 2. verdenskrig kan blive resultatet. Pladderhumanisterne er skrupskøre løgnere. Se “mer kels migrant crisis”/black pigeon.

 50. Af Flemming Lau

  -

  Danske flyvere i allieret tjeneste var med til at bombe Nazityskland sønder og sammen, Afghanistan, Irak og Libyens skader tåler ingen sammenligning med Tysklands ruinhob. Tyskerne kom og blev smidt hjem igen da der var rimelig sikkerhed.

  Den pligt har Afghanere, Irakkere, Libyere, Syriere, Somaliere og Libanesisk palæstinensere også, efter de blev befriet fra tyraniet! Hellere idag, end imorgen!

 51. Af e.. jens En.

  -

  Her på hospitalet udenfor Haderslev, syd for byen, i i Østjylland, nord for grænsen men syd for lillebælt hånes og sultes vi. Især her i julen. Bedsteforældrene og oldebørnene jages hen over markerne når de har besøgt os. De går i timevis hen over de frosne snefyldte og opblødte marker for at finde busstoppestedet. Ingen skildte viser vej. Familiemedlemmer dør i hopetal undervejs. Ingen er interesseret. De får lov til at ligge og rådne indtil køerne lukkes ud til sommer og tramper på dem. Medicin afprøves på os. Så vi ikke ved hvad vi laver og skriver.

 52. Af Mehmet Sami Gür

  -

  “Flygtninge har pligt til at vende hjem”

  Det mener Caspar Stefani.

  Ikke, hvis der er fare for at blive udsat for forfølgelse, tortur, fængsling og drab.

  Og slet ikke, hvis der er tale om krigshærgede lande som Afghanistan, Irak, Syrien, Libyen, Pælastina, Sudan og m.v., som desværre er skabt af selveste vesten.

  “Vesten har også selv skabt det politiske uhyre (terroren), som slog til første gang den 11. september og dræbte 3.ooo”

  Osama bin Laden, IS osv. er/var et produkt af den ekstremt skæve magtbalance mellem vesten og den muslimske verden. Årsagen til terrorangrebene er først og fremmest den måde USA bruger sin status som supermagt på. Det er vestens arrogante magtdemonstration over for ovennævnte lande, det er USA’s og vestens grænseløse tolerance over for Israels overgreb mod palæstinenserne, og det er støtten til en lang række fuldstændig illegitime diktatorer i Mellemøsten, som har skabt politiske uhyrer som al-Qaeda, IS osv.

  Hvis vesten havde optrådt mere afbalanceret over for Mellemøsten, hvad vi aldrig fået nogen 11. september og andre umenneskelige uhyrligheder.

  En ny begyndelse?

  Indtil nu har vestens reaktion på terror udelukkende været militær, og det er helt forfejlet.
  På kort sigt virker det at bekæmpe terror grupperne militært, men man skal gøre sig klart, at gevinsten er meget kortsigtet. Der er ingen tvivl om, at USA’s krig mod terrorismen har tilintetgjort al-Qaeda, IS osv. Man kan selvfølgelig godt slå en Osama ihjel, men hvis det producerer ti nye Osama’er, så er en kortsigtet sejr jo ikke meget værd.

  “Og det afværger i hvert fald ikke nogen ny 11. september”

  Den eneste måde at forhindre at nye terrornetværk og flygtningetilstrømninger opstår, er at angribe årsagerne til, at de eksisterer. Derfor kommer vesten ikke uden om at omlægge hele sin politik over for Mellemøsten.

  Man kan stoppe bombemænd på flere måder, men den langsigtede løsning er at underminerede den proces, der skaber dem. Man må mindske den ene lejrs dominans over den anden. Det kan vesten gøre ved f.eks. at mindske støtten til Israel, ved at finde en vej ud af sanktionerne mod muslimske lande og ved at arbejde for demokrati i den muslimske verden.

  I dag støtter vesten folk som terror staten Israels statsminister zionisten Netanyahu og Muhammed Dahlan, Ægyptens kup diktator Al-Sisi, Saudi-Arabiens kronprins Mohammed bin Salman, De Arabiske Emiraters (UAE) kronprins Mohamed bin Zayed Al Nahyan, selv om de måske for fjerde gang er ved at ændre forfatningen, så de kan blive siddende ved magten i en ny uendelighed. Og det protesterer vi (vesten) ikke imod, tværtimod støtter vi (vesten) fuldstændig uberettigede regimer, vi (vesten) optræder komplet ubalanceret i den israelsk-palæstinensiske konflikt, og vi (vesten) bliver ved med at bombe muslimske lande. Så længe vi (vesten) bliver ved med at hælde benzin på bålet, vil modvolden blive ved.

  Så, vesten er selv skyld i flygtninge tilstrømningerne og optøjerne i verden. Det er den pure sandhed.

  Verden har brug for en ny vej, tid, strategi, ledelse, ideologi, balance, stabilitet, sameksistens, harmoni, fred, retfærdighed, gensidig respekt, kærlighed, nåde og samvittighed. Det kan simpelthen ikke ske med vor tids syge vesten. Det er ganske enkelt udelukket.

 53. Af Niels Larsen

  -

  MEHMET SAMI GÜR

  Iflg. Flygtningekonventionen er krig i sig selv ikke grundlag for at søge og opnå asyl.

  Man skal være personligt forfulgt.

  Det er kun et meget lille fåtal af “flygtningene”.

 54. Af Mette Thomsen

  -

  Afviste asylsøgere, der står foran hjemsendelse, konverterer i stort omfang til kristendommen, kan man læse i aviserne. I den forbindelse prøver de på at få genoptaget deres sag og omgjort afslaget. Tro må som udgangspunkt være en privat, en indre overbevisning og en ledetråd, der ikke bliver mere oprigtig af at gebærde eller råbe den ud. Konvertering – og da slet ikke en, der iværksættes umiddelbart efter det endelige afslag, bør ikke give anledning til genoptagelse af asylbehandling. Hvad sker der forøvrigt, hvis en kristen konvertit konverterer tilbage til Islam efter at have fået sin opholdstilladelse?

 55. Af Svend Jensen

  -

  @MEHMET SAMI GÜR – 27. DECEMBER 2017 16:47
  Hr. Gür har ret på den måde, at Vesten kun får utak for sin hjælp og støtte til demokratiske kræfter i de totalitære religiøse diktaturer i de muslimske lande. Intet islamisk land er demokratisk; allerhøjst pseudo-demokratisk.
  Derfor bør Vesten begrænse al kontakt med muslimske lande til køb af råstoffer og salg af nødvendigt hospitalsudstyr og medicin – af humanitære grunde. Alle moskeer i Vesten bør lukkes og alle muslimer udvises fra Vesten for bestandigt, da de ikke kan eller vil tilpasse sig i civiliserede samfund.
  De tilbagestående muslimske lande har mere brug for Vestlig teknologi og civilisation end Vesten har brug for islamisk had, intolerance, mindreværdskomplekser og såkaldt indvandret ‘arbejdskraft’. Mellemøsten skal acceptere sin de facto underlegenhed på alle områder og ydmygt tage imod lærdommen fra Vesten.
  Så, Mellemøsten er selv skyld i flygtninge tilstrømningerne og optøjerne i verden. Det er den pure sandhed.

 56. Af jan ulrik friis

  -

  I virkeligheden er det godt nyt som C aspar her fortæller os, at krigen nu er slut, alle islamisterne kan vende hjem til deres islamiske hjemlande.

  Jeg forstår begejstringen hos det danske såvel som hos det islamiske folk, at islamisterne nu alle vender hjem igen til deres fædrelande og fred, ligesom danskerne glæder sig over at Danmark igen bliver frit, helt frit og fred, krigen er slut, C aspar har ret, det er blevet tid at islamisterne alle forlader Danmark og vende hjem igen til islamistan.

  Rimeligt om Danmark 1 januar smækker pengekassen helt i for islam, luxus ferien betalt med alt betalt af danske skatteydere på dansk jord er nu slut, der er fred, så nu gælder der kun islamisk hjemsendelse til islamistan.

  Som når vi danske efter 8 dages party på Mallorca, igen hjemsendes!

  For danskerne forestår nu en kæmpe totaloprydning efter islamisternes hærgen i vold og terror på dansk jord, fra betonklodser til moskeer og renovation af ghettobyggeri, alt skal ryddes, og et opgør og farvel til godhedsindustrien!

  Forståeligt den store jubel og begejstrig hos islamisterne, ligesom begejstringen hos det danske folk at endelig fred i islamistan, alle islamisterne forlader landet rejser hjem igen, at tænke sig vi det danske folk der troede dette var vores endeligt, den etniske udrensning af det danske folk, det var også lige op over!

  Forstå det danske folk vores store glæde over at være reddet fra borgerkrig og massiv regulær nedslagtning at slippe etnisk udrensning af vores folk, at vi deler islamisternes glæde at fred, fordi islamisterne alle hver og en nu rejser hjem til deres elskede islamiske hjemlande.

  FARVEL !

 57. Af Niels Larsen

  -

  De boligblokke, som har været besat af muslimerne, bør naturligvis nedrives af hensyn til smittefaren.

 58. Af Flemming Lau

  -

  Mette Thomsen.
  Det er besynderligt at man først søger kristendommen når man sidder i en hjemsendelses lejr som Kærhovedgaard. Det stinker af fup!

  Derimod er der nogle der fra dag 1 i Danmark, der søger kristendommen. Ikke mange da de ofte bliver forfulgt i vore flygtninge lejre af andre muslimer, hvis der fattes mistanke. Og fx Røde kors gør shit, for at beskytte de kristne i lejrene.

  Jeg mener at der er tale om 189 konvertitter ud af 30 000 syriske flygtninge p.t.
  Skulle det vise sig, at der er tale om en proforma konvertitter, ville disse miste deres asyl status, hvis tildelingen er sket PBA den religiøse konvertering.

 59. Af Kristian Andersen

  -

  Ja la os da endelig smide dem tilbage til krig og ødelæggelse efter vi selv har smadret deres liv….Syge racister! Hvis nogen skal smides ud af Danmark og fratages borgerskabet er det jer der ikke evner medmenneskelighed og empati!

 60. Af Finn Bjerrehave Bjerrehave

  -

  Flygtninge eller dessertører landsforrædere, altså manden der stikker af og lader kvinden og de 7 børn hjemme, og håber på familiesammenføring, og fryd og gammen sænker sig over familien, og hvem skal genopbygge landet.
  Hvis Danmark tilbyder familiesammenføring, er årsagen nemlig personen har fået et godt job og kan brødføde familien, altså aldrig ligge Danmark til last, og vi lever i Paradis.
  5000 km ingen hindring. Finn Vig

 61. Af Gert Hansen

  -

  ‘Så, vesten er selv skyld i flygtninge tilstrømningerne og optøjerne i verden. Det er den pure sandhed.’

  Det er det rene sludder og vrøvl. Og det kolporteres ideligt af S.M. Gür og en anden kommentator, og er blevet det i årevis. Det samme og det samme. I håbet om at skabe falsk eftertanke hos nogle læsere af B.’s blogs.

  Er det Vesten der er skyld i MØNA’s overbefolkning, som de lokale ikke er i stand til at give et fornuftigt liv, således at en del må ‘flygte’ til Vesten? Nej! Er det Vestens skyld, at det samme finder sted i Afrika syd for Sahara? Nej! Er det Vestens skyld at flere hundrede tusinder muslimer er blevet jaget ud af Burma? Nej! Er det Vestens skyld at Kina slår hårdt ned på uyghurer i Xinjiang? Nej! Er det Vesten der er gået ind i Syrien? Nej! Er et Vesten der, som Tyrkiet forfølger og bekæmper kurdere i Kurdistan? Nej! Er et Vesten der husede Al Quida i Afghanistan? Nej! Flygtede vietnamesere i millionvis til Europa, da Vietnamkrigen stod på, og blev vietnamesere selvmordsbombere og slog uskyldige mennesker ihjel? Nej! Nej og atter nej.

  Og sådan kunne man blive ved.

  At Vesten slår een af dens fjender (bin Laden) ihjel, forhindre selvfølgelig ikke, at nye tosser dukker op, og det gør det. Og vil blive ved med at gøre. I laaaang tid endnu. Ikke blot i Vesten, men i Kina, Thailand, Australien, Israel, Burma, m.m.fl.steder, og selvfølgelig også i muslimske lande, som Pakistan, Tyrkiet, Somalia, Egypten m.m. fl. steder.

  På sædvanlig vis prøver muslimer at give andre skylden for deres selvskabte problemer. Man kan kun håbe, at ingen der læser deres udgydelser, falder for forfalskningerne.

 62. Af J Nielsen

  -

  “Kan J.Nielsen venligst oplyse vi fra ondskabssegmentet, hvor vi skal flygte hen når Danmark er blevet et kalifat og vi kristne ‘dhimmier’ skal bede om nådsensbrød af den lokale StorMufti.”

  Jo, det kan jeg godt. Ondskabssegmentet – og hertil regner jeg dels dem der har overtaget kakerlak-retorikken anvendt i det tredie rige og mere nyligt under folkemordet i Rwanda, og dels dem der har bygget en karriere op ved at chikanere en bestemt befolkningsgruppe – kan løse problemet på samme måde som man gør når man farer vild i en islandsk skov.

  Man rejser sig op, gnider sig i øjnene og ser sig omkring.

  Hvis det ikke er nok til at fordrive fantasifostrene, så tager man den næsten tomme malerbøtte med påskriften “Fanden”, som man har plastret samtlige vægge inden for rækkevidde til med, og afleverer den nede på genbrugsstationen.

  Endelig holder man op med at sidde og se zombie-film til langt ud på natten. Finder sig en kone, får sig nogle børn.

 63. Af Niels Larsen

  -

  Vesten er ikke skyld i MENA-landenes overbefolkning.
  Vesten er ikke skyld i MENA-landenes mangel på arbejdspladser.
  Vesten er ikke skyld i MENA-landenes evindelige indbyrdes fejder.
  Vesten er ikke skyld i muslimernes manglende intelligens og manglende evne til at skabe bæredygtige samfund.
  Vesten er ikke skyld i islams forkrøblende indflydelse på muslimers sjæle og legemer.

  Muslimerne er selv skyld i at de lader en afgud styre deres tilværelse.

 64. Af Flemming Lau

  -

  Så er der en ny “Taber” som har meldt sig på bloggen. “Syge racister” benævner han dem, han er uenige med, men hvor er medmenneskeligheden og empatien, at finde hos dette noble eksemplar af en selvhadende dansker. Stakkels nok sagt!

 65. Af Kristian Andersen

  -

  Hellere være Humanist end syg racist!

 66. Af Flemming Lau

  -

  Humanist…? En Xenofil humanist er jo blot en parodi, men hver mand, sin lyst!

 67. Af flemmIng la U..

  -

  AF FLEMMING LAU – 27. DECEMBER 2017 20:00

  Ilse og mig er hjrmvendt fra Ravensbtuck.
  Lad os være fred.
  Ilse er sygeplejerske.

 68. Af Flemming Lau

  -

  Misbrug af andres navne, hvor ynkeligt!

 69. Af Gert Hansen

  -

  KJr. Andersen:

  Hvori består ‘racismen’?

 70. Af nIels laRsen

  -

  AF NIELS LARS EN – 27. DECEMBER 2017 19:45

  Og naturligvis blev jeg dømt i byretten i nordjylland som racist og nazist.

 71. Af J Nielsen

  -

  “Flygtede vietnamesere i millionvis til Europa, da Vietnamkrigen stod på, og blev vietnamesere selvmordsbombere og slog uskyldige mennesker ihjel? Nej! Nej og atter nej.”

  Over en million vietnamesere forlod landet i kølvandet på krigen mod Kina. De såkaldte bådflygtninge omfattede omkring en halv million mennesker, hvoraf anslået halvdelen omkom, mens en kvart million mennesker ankom til en lang række modtagerlande. Heriblandt vestlige lande, og heriblandt Danmark, som modtog ca. 7.000 mennesker.

  Og det til trods for at Danmark og Vietnam ikke har nogen fælles grænse.

  Det må have været mens Poul Hartling var flygtningehøjkommisær. At fylde hans sko ud kunne være en fremtidig karrieremulighed for Støjberg. Hvem ved?

 72. Af s ha

  -

  L is be th har travlt med at skrive indlæg under falske navne. Men som påvist i diverse aviser er vores velfærd stærkt udhulet, og på hospitalerne foregår der mange nedskæringer og uhyggelige svigt og forringelser. Og styrelsen for patientsikkerhed fungerer utrolig dårligt. Ligesom sundhedsstyrelsen der i årevis ignorerede massevis af klager, advarsler og nødråb. Vi er på vej ind i katastrofale “afrikanske” tilstande.

 73. Af J Nielsen

  -

  Så er der ungarnsflygtningene fra 1956. Ca. tusind mennesker, som med blogholders logik har været her alt for længe. Det er ikke sikkert de alle lever endnu, men så er der sikkert nogle efterkommere man kan komme efter. Der er ingen fælles grænse, og der har mig bekendt været fred i adskillige år. Hvad venter man på?

  Så er jeg slet ikke nået til Schmeichel og Wozniacki endnu.

 74. Af Svend Jensen

  -

  @J NIELSEN – 27. DECEMBER 2017 19:30
  Helt klart at J.N. tilhører segmentet, der sætter “tonen” højere end den reelle verden.
  Når et land invaderes af et fremmed folkeslags unge våbenføre mænd i ukontrollerbare mængder, for derefter at give de våbenføre fjendtligt indstillede unge mænd licens til at sende bud efter hele den pukkelryggede familie for det invaderede lands regning – ja så inviterer man også fanden og hans oldemor indenfor.

  Nogle – de godtænkende naivister – kunne finde på, at kalde den slags invasioner for empatiske og menneskekærlige.
  Andre – i eksempelvis Ondskabssegmentet – kunne på satanisk vis forstå en sådan invasion for nationalt selvmord af bizart vanvittig karakter.
  Gæt hvem der har størst chance for at overleve den abnorme folkevandring. Kakerlakken med god retorik eller den tossegode empatiske naivist?

 75. Af Gert Hansen

  -

  J. Nielsen:

  Som om nogle få tusinde arbejdsomme og veluddannede ungarere der kom for 60 år siden, og nogle få tusind arbejdsomme flittige vietnamesere der ankom for 40 år siden, der for begge parters vedkommende uden problemer og særkrav assimilerer eller integrerer sig i det danske samfund, kan sammenlignes med den folkevandring af uintegrerbare ‘apartheid’ mennesker vi oplever i hundredtusindvis i disse årtier, og som vil vokse til mere end det i fremtiden.

  Stop det vrøvl.

 76. Af Flemming Lau

  -

  Glemmer man ikke at en stor del af de 4000 vietnamesiske flygtninge, der kom til DK, blev valgt ud fra bla FN støttede flygtningelejre som Palau Bidong i Malaysia? Det foregik over mange år. Ungarske flygtninge talte kun 1500 til DK.

  Der væsens forskel på 1500-4000 også 30 000 der på 1-2 år, selv lader sig mase frem til DK og blæser på kø kulturen i flygtningenes verden. Helt galt er det da med de illegale immigranter fra Afrika, hvor kun 2-3% kan betegnes som reelle flygtninge. Vi er sg. da ikke født igår. Det er meget få som ikke vil have nogle flygtninge overhovedet.

  Men når man så ukritisk, bare lader alverden vade ind over grænsen, uden nogen form for kontrol, så er man ude på et farligt overdrev! Og læg dertil at en bekymret befolkning, bare afvises eller lægges for had, så er det vist ikke raketvidenskab at det politiske Dk mister troværdighed! Slet ikke når flere og flere danskere ofre, møder utaknemligheden fra de flygtende på førsthånd, via den eskalerende vold!

  Det er da oftest muslimer der voldtager og øver vold mod danskere end omvendt!

 77. Af jan ulrik friis

  -

  ……………indlæg endnu i filter cirka kl 13:00………det kan ikke komme som en overraskelse for vores folkevalgte, at der blev fred i Mellemøsten, naturligvis har vores folkevalgte udarbejdet en detaljeret plan for hjemsendelse af samtlige islamister til deres hjemlande……………..endnu i filter….

 78. Af Flemming Lau

  -

  Jan Ulrik Friis.
  Du mener at det burde være politikkernes Nytårs forsæt for 2018.

  Tja, i Tyskland har man fået et problem med at antallet af “ideologiske brandstiftere” er steget fra 3000 til over 10 000! Især forøgelsen kvindelige salafister med sympati for IS, er blevet et problem. En tysk betjent der skulle adgangs kontrollere fik pludselig en kniv i halsen. Som lyn fra en klar himmel tog hun en kniv fra sit ærme og stak. Hun var iskold og var mere nervøs om hendes tørklæde sad ordentligt. Hun fik 6 år i skyggen for drabsforsøg på en betjent. Hendes foragt for lovens håndhævere var total!

 79. Af Bjørn Sørensen

  -

  @Flemming Lau

  Hvad værre er at myndighederne skjuler for befolkningen, hvor omfattende kriminaliteten og overgrebene er.

  Efter overgrebene mod unge tyske piger ved domkirken i køln, blev det fremlagt som et enestående tilfælde, men nu viser det sig at det er foregået over hele landet.
  At befolkningen er træt af politikernes og myndighedernes bortforklaringer, får Merkel nu at føle, for det er stadigvæk ikke lykkedes hende at få samlet et regeringsflertal til at lede landet, efter valgnederlaget.

  Man kan ikke i det uendelige lyve overfor befolkningen for sandheden vil før eller siden komme frem, især når realiteterne så skruppelløst er blevet afvist.
  Overalt i Europa er mistilliden til myndighederne voksende, hvorfor vi ser at de traditionelle partier mister indflydelse.

  Overalt i vesten har politikerne mistet befolkningens tillid fordi de har svigtet store dele af deres interesser og tillid,fordi en global drøm har vist sig at store dele af befolkningen er blevet tabere. derfor har nationale partier fået stor fremgang.

  Her i landet taler vi om at op mod en million som er udenfor arbejdsmarkedet i USA er det 90 millioner.

  Er der nogen som tror på at det er holdbart i længden?

 80. Af peter kocsis

  -

  “I Danmark har millioner af danskere allerede fået en alvorligt forringet tryghed og livskvalitet” udelukkende på grund af regeringens og DF’s gaveregn til de rige på bekostning af de fattige .

 81. Af jan ulrik friis

  -

  ……..mit svar til F lemming L au er havnet i filter………cirka 00:10……………

 82. Af J Nielsen

  -

  “Som om nogle få tusinde arbejdsomme og veluddannede ungarere der kom for 60 år siden, og nogle få tusind arbejdsomme flittige vietnamesere der ankom for 40 år siden, der for begge parters vedkommende uden problemer og særkrav assimilerer eller integrerer sig i det danske samfund, kan sammenlignes med den folkevandring af uintegrerbare ‘apartheid’ mennesker vi oplever i hundredtusindvis i disse årtier, og som vil vokse til mere end det i fremtiden.”

  Fuldstændigt irrelevant, iht. blogoplægget. “Flygtninge har pligt til at vende hjem.” Der står ikke : “Nogle flygtninge”.

  Så: stop selv det vrøvl.

 83. Af J Nielsen

  -

  “Helt klart at J.N. tilhører segmentet, der sætter “tonen” højere end den reelle verden.”

  Jeg sætter i hvert tonen højere end det fantasifoster, som nogle forveksler virkeligheden med.

  Og jeg kan bare konstatere, ved et blik eller to på historien, at den der omtaler andre mennesker som parasitter, rotter, svulster, kakerlakker eller lignende, er godt i gang med at gejle sig selv op til voldshandlinger. Dehumaniseringen tjener til selvretfærdiggørelse. Man er i gang med at støbe fundamentet til en situation, hvor man kan te sig over for de mennesker man vil af med, præcis som man har allermest lyst til.

  Det er det ondskabssegmentet er ude efter. Det er deres nøje afstemte tone til for. Brun støj.

  Landsforræderretorikken hører i samme kategori.

 84. Af Svend Jensen

  -

  @J NIELSEN – 28. DECEMBER 2017 3:01
  “Jeg sætter i hvert tonen højere end det fantasifoster, som nogle forveksler virkeligheden med.”

  Godhedssegmentet har altid kun “tonen” som argument imod de, som segmentet er uenige med.
  J.N. bruger ordet “fantasifoster” som hans ‘argument’ mod realisterne.
  I virkelighedens verden eksisterer en dødsensfarlig såkaldt religion, som i virkeligheden er et samfundssystem. Det er primært bærerne af dette samfundssystem, der vælter ind over Europas grænser.
  I Danmark findes nu omkring 10 pct. af dem. Med en ekstrem høj krimrate og et religiøst betinget menneskesyn, der ligger langt til højre for Hunnernes Attila. Mange af dem ser på os europæere som skade- og byttedyr og intet andet.
  I Sverige udgør de indtrængende og deres afkom i 2050 omkring halvdelen af befolkningen.
  Dette er den virkelige verden.
  Den kan ikke bare affejes med et overfladisk “det er tonen”, som er skyld i den europæiske civilisations trængsler. Det er religionen/samfundssystemet “islam” og sammes naive apologeter, som er det virkelige problem.
  Stakkels J.N. burde emigrere til Voldsmose eller en anden islamisk enklave i et års tid. Der vil han personligt opleve hvordan man kan te sig over for de mennesker man vil af med, præcis som man har allermest lyst til.

 85. Af hr..j.. han...

  -

  “AF FLEM MING LAU – 27. DECEMBER 2017 21:44
  Glemmer man ikke at en stor del af de 4000 vietnamesiske flygtninge, der kom til DK, blev valgt ud fra bla FN støttede flygtningelejre som Palau Bidong i Malaysia? Det foregik over mange år. Ungarske flygtninge talte kun 1500 til DK.”

  Undertegnede var i al beskedenhed ombord på Clara Maersk, da vi samlede 3628 vietnamesiske flygtninge op på en sejllads fra Thailand til Hong Kong.
  Noget som altid vil stå i min erindring.
  En af dem som vi samlede op er idag kaptajn i Maersk.
  Og han har samlet flygtninge op i Middelhavet.
  Et hædersmenneske.

 86. Af hR.. j hans..

  -

  Et par år senere var jeg ansat i et rederi som hed Chevron.
  Vi kom forbi et skib med vietnamesiske flygtninge.
  Skibsføreren var nordmand.
  Han stod og vred hænderne i en time.
  Han ville ikke samle disse mennesker op.
  Imens han stod og vred og vendte sig sejlede et dansk skib op ved siden af flygtningeskibet.
  Og tog flygtningene ombord.
  Vi var et par stykker som spyttede efter nordmanden.
  Som sømand betragter man en person som ikke hjælper mennesker i nød som de mest usle personer.

 87. Af Henning Svendsen

  -

  Flygtninge i Europa kommer aldrig hjem-undtagen når de skal besøge sommerhuset
  Et hvilkensomhelst styre i landet har brug for stærk valuta og den får de fra flygtninge bosat i EU-og de kan til enhver tod få tilsendt en efterlysnings plakat fra den lokale Cherif
  Disse flygtninge er en guldgrube og det kan man selvfølgelig spekulere i -vi så noget lignende med flygtninge fra Shri Lanka
  Det værste er nok at de også får indflydelse inde på Borgen -flygtninge skal naturligvis ikke have stemmeret eller familie sammenføring men skal bare være taknemlig for husly og mad på bordet

 88. Af Kristoffer Hansen

  -

  Alle lande har pligt til at indfører/genindføre dødsstraffen hurtigst muligt. Brænd Nazi-islamister på Rådhuspladsen. Men glem ikke nutidens suspekte slappik tysker luddere. Møgsvinene hører KUN til dybt i røven af hinanden eller i deres ludermor. FRI alle mennesker fra satans blasfemiske bøssepik kultur.

 89. Af jan ulrik friis

  -

  C aspar……….jeg har nu 3 indlæg i filter…………………… fremlæg den helt klare deadline for islamisk hjemsendelse, eksempelvist en 1 januar 2018 deadline…………i filter cirka 10:50…………

 90. Af Flemming Lau

  -

  Koks i filteret!

 91. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ peter kocsis –
  “I Danmark har millioner af danskere allerede fået en alvorligt forringet tryghed og livskvalitet” udelukkende på grund af regeringens og DF’s gaveregn til de rige på bekostning af de fattige .”

  Det er de rige som skaber værdierne og reelt dem som finansierer skatterne.

  Brandbeskatningen af de rige er årsagen til den stagnerede økonomi.

  Dit navn signalerer at du kommer fra et kommunistisk land, tag du tilbage og nyd efterveerne af økonomisk inkompetence.
  Så du er åbenbart ikke blevet klogere.
  Men du er vel her i landet af egoistiske og økonomiske grunde.

 92. Af orLa.. guude...

  -

  AF BJØRN SØRENSE N – 28. DECEMBER 2017 11:17
  “Dit navn signalerer at du kommer fra et kommunistisk land, tag du tilbage og nyd efterveerne af ”

  Bjørn Sør ensens navn signalererer at han kommer fra et sort beskidt hul i midtjylland.
  Skrub hjem og sov med svinene Bjørn.

 93. Af ole jensen

  -

  Vi danskere er nu 3. og 4. klasses borgere i vores eget land, hvad angår retten til bolig, job, familiesammenføring, sundhed, velfærd, førtidspension og mange andre ydelser. En familie fra Afrika osv. kan få over en halv million kr. kontant til at “starte på en frisk”, hvor danskere kan fryse ihjel i gaderne, eller dø på hospitalerne, fordi der skal spares. En god dansker er en død dansker, er vel de radikale “humanisters” motto?

 94. Af Finn Bjerrehave

  -

  Helt rigtigt besøg en KZ lejr og bliv klogere på hele verden, nemlig ikke et land i 1931-45 ønskede at modtage Jøder fra Tyskland og derfor skal vi modtage flygtninge fra hele verden, nu er vi nemlig villige, endda så villige at vi ikke stiller krav, samt når roen breder sig, beder flygtningen rejse hjem.
  Godt Nytår. Finn Vig

 95. Af ole jensen

  -

  Adskellige bloggere synes at være anti-danske agenter for godhedsindustrien, SF,
  enhedslisten de radikale eller islamisk parti. Eller de er gamle udbrændte alkoholikere og hashvrag?

 96. Af ole jensen

  -

  Så er der også de danskere som af lutter uvidenhed støtter kliker og partier som længe har haft travlt med at ødelægge alt for deres egne vælgere og støtter. Og der er de hjernevaskede elever og de feminiserede mænd, som også støtter deres egen undergang, ved at støtte verdensfrelserne, feministerne, kommunisterne, ligestillingstosserne og andre radigale eller fas ci stiske hyklere. Se “Sverige er fortabt”.

 97. Af Rune Lund

  -

  Illegale migranter skal selvfølgelig også sendes hjem.

  Så kan anstændige mænd måske slippe for, at blive sexchikaneret af grådige og aggressive, nigerianske gadeludere, der ikke tager et “nej” for et “nej”.

 98. Af Allan Hansen

  -

  Løgne og bedrag !

  En hver, der kalder islam for en slags religion bør straks
  metal undersøges ( hvis der ikke forfindes medicinsk behandling
  – bør de straks sendes hjem i ørkenen).
  En hver, der kalder islam for en slags religion – har
  allerede begge ben i helvede og hovedet under jorden!

  Løgne og bedrag!

  Det er muslimerne, der har betalt den højeste pris
  for alle islams løgne og bedrag.
  Der har aldrig været nogen “profet,, Mahund!
  Det er en lodret løgn!
  Ingen ved helt præcis hvor og hvornår denne hund blev født?
  Ingen ved hvor hunden ligger begravet – eller dødsårsag?
  Ingen har nogensinde mødt denne hund – der findes ingen samtidige
  beretninger om Mahund!
  Kort sagt: han har har ikke noget DNA – ergo ingen tøj på – ingen kredit!
  Alle de myter ( hadith ) vi har kendskab til er skrevet 150-200 år efter hunden var død!
  Vi skal ikke have flere selvmords bomber i Europa, men islam skal ud af Europa
  – og det haster!

  Godt Nytår.

 99. Af ole jensen

  -

  Det psykiatriske hospital, siger jeg har pligt til at gå retur i dårekisten efter jul. Vi lever under svenske tilstande, ledet af svenske feminister. Læs “mor er død” og “svenske gulag lejre”…Også “radigale sygeplejere”…

 100. Af ole jensen

  -

  Den eneste blok der kan skabe en stram indvandringspolitik er den røde blok og socialisterne..

 101. Af ole jensen

  -

  Mor sagde jeg altid skulle gå i rød princessekjole, for at vise mit tilhørsforhold i rød blok. Læs også “far sagde mor skulle dø”…

 102. Af ole jensen

  -

  Emil fra lønneberg, fortæller alt om Svenske tilstande…Såvil som pippi i låget…

 103. Af ole jensen

  -

  Visse kvindesagskvinder og ligestillingsfanatikere leder året rundt efter noget de kan blive krænket over. Og de bakkes op af mange kvindelige journalister. De krænkelser , overgreb og svinestreger der rammer tusindvis af danske mænd, familier, børn og normale kvinder samt fraskilte, patienter, hjemløse, arbejdsløse og voldsofre interesserer ikke disse feminister det mindste.

 104. Af ole jensen

  -

  Stribevis af falske indlæg under andre bloggeres navne. Li s be th er en flittig og ondsindet debat-troll. (16.09 osv.)

 105. Af jan ulrik friis

  -

  …………i filter cirka 18:14…………Ingen anden fjende, intet andet “trossamfund” truer Danmark i den grad end denne islamiske volds-ideologie!

  Jeg ser ingen grund til at vi danske skal ud i en ren overlevelseskamp, hvorfor skulle vi det, nu vores folkevalgte smidigt i 11 time kan forhindrer det!

  ….i filter…………..

 106. Af Kristian Andersen

  -

  Det er kun i psykisk syge og racistiske menneskers hjerner, at et ord som “godhed” bliver omdannet til “det onde”….

 107. Af niels peter lemche

  -

  KRISTIAN ANDERSEN, det lyder, som om du lige har beskrevet majoriteten af dem, der optræder på en blog som denne.

  Debatten her er virkelig fuldstændig indholdsløs. Temaet er derimod alvorligt nok.

 108. Af Jan Petersen

  -

  Det er vel i det hele taget lidt svært at kende forskel på Berlingske blogs diverse kommentarspor – og så en vis “raket Madsen” 🙁

 109. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE

  Der er jo sådan set ingen grund til at debattere. Casper Stefani har jo sagt det, der bør siges: flygtninge skal hjem igen!

 110. Af Dan T

  -

  Hold k… en klam, selvretfærdig, historieløs hykler.

  Irak var aldrig eksploderet hvis ikke Danmark var gået med i USAs løgnagtige krig i landet. Du er som dansker medskyldig i Islamisk Stats tilblivelse.

  At du i ramme alvor kan udtrykke stolthed over at have bombet i fjerne lande, og samtidig være barnligt utålmodig for at smide de brune mennesker, der flygtede hertil som resultat af vores krigsførsel giver mig kvalme.

  F… dig dit klamme kryb.

 111. Af Dan T

  -

  Hold k… en klam, selvretfærdig, historieløs hykler.

  Irak var aldrig eksploderet hvis ikke Danmark var gået med i USAs løgnagtige krig i landet. Du er som dansker medskyldig i Islamisk Stats tilblivelse.

  At du i ramme alvor kan udtrykke stolthed over at have bombet i fjerne lande, og samtidig være barnligt utålmodig for at smide de brune mennesker, der flygtede hertil som resultat af vores krigsførsel ud giver mig kvalme.

  F… dig dit klamme kryb.

 112. Af Lisbeth sørensen

  -

  “. De mange flygtninge, som Danmark og Europa tog imod som resultat af den syriske og irakiske borgerkrig”

  Bevist at så godt som alle bliver statsborgere over tid. Dette ønsker blå blok nemlig, da lønpressere og løndumpere er eneste interesse..

  Lidt historisk fakta for de mindrebegavet borgerlige her.

  Under VKO mere end fordoblet jeres blok indvandrer antallet, endda af muslimer. Læs Uhrskovs eminente analysere herom fx. som han tog op efter jeg i årevis havet påpeget dette i medierne, om blå bloks store indvandrerløgne..

  Schluter startede det hele under hans blå regering.

  Den nuværende har indført ca. 25o.ooo fremmede arbejdssøgende-flygtninge-iindvandrer på 2 et halvt år. Med DF´s hjælp. Ny indvandrerrekord igen, som slår selv VKO´s gamle.

 113. Af Lisbeth sørensen

  -

  Der er store penge i indvandrer for den italienske og spanske mafia og forbrydere, såvel som østeuropæere, tyrkere og grækere.

  Det eneste der vil kunne stoppe det, var at man byggede lejre, som de kunne udsendes til så snart de blev fanget i Europa. Men dette er der ingen vilje til blandt Danske politikere, og EU og bliver det heller ikke. Indvandrer ønskes af industrien, pga. af det lave fødselstal i EU. Selvom i nærmest fremtid-4-5 år vil halvdelens af jobs være forsvundet og blive taget over af robotter, teknologi mv.

  Her kan man fx. dog indføre jordreformer, og konfiskere det meste af jorden, nu ejet af den borgerlige elite. Mange i Dansk landbrug ved en loo% økologisk omstilling, flere jobs end nuværende, og flere penge til Danmark har undersøgelser bevist set som helhed.

  Men islæninge som rosa mv. skal også sendes hjem. I Danmark uddanner vi hele Europas rak, selvom ingen Danskere tager den anden vej så godt som, pga. af selvbetaling her. Kun de rigeste borgerlige uddanner sig generelt i udlandet, og da generelt blot overbygninger mv. Vi kan ikke have islandskenassere, nordmænd mv. i det Danske uddannelsessystem mere, Vi skal satse Dansk. På læge-tandlægeskolen er en tredjedel af de studerende fra skandinavien. ingen bliver, bliver mangel på dem i fremtiden, også skal vi til at indføre svenskere, islandsnassere mv. til overpris, efter vi endda har betalt for at uddanne dem, med su og det hele.

 114. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Der er jo sådan set ingen grund til at debattere.”

  Lemchen debattere aldrig, kun personangreb mv. JP har taget skik af dette, og smidt manden ud af deres blogs skriver avisen derover. Eneste ting du har sagt i denne blog er overnævnte vrøvlerier..Som sædvanligt evner lemchen ikke at komme med emnerelevante kommentarer som der står i blogreglerne. Utroligt at B tillader det? Samme med Jan,Ole, ko, MV.

 115. Af Flemming Lau

  -

  Historieløs…?

  Zarqawi Jordansk millitant salafist.
  Kom for sent til Afghanistan i ’89.
  Lavede sin terrorgruppe Jund al Sham (Syria Divisionen) ’89-’92.
  Fumlede med terror mod Radisson SAS hotellet i Amman jordan ’99.
  9/11.-’01.
  Blev støttet økonomisk af al Qeidas Osama og organiserede Jama’at al Tawhid ’02
  Myrdede nødhjælpsarbejder Laurence Foley ’02
  USA går ind i Irak ’03.
  Zarqawi dræbes i Irak af US fly ’06

  Irak’s sunnier organisere “Son’s of Irak” for at bekæmpe resten af Zarqawis terror gruppe i samarbejde med amerikanerne ’06.
  IS nedkæmpes ’17!

 116. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Hvad værre er at myndighederne skjuler for befolkningen, hvor omfattende kriminaliteten og overgrebene er.” BS

  De borgerlige-liberalistiske angreb på befolkningen, er af langt alvorligere karakter end dem af muslimer-jøderne- mod Danskerne. Er vel helt derop ved de kristne Danskere biskoppers-præsters overgreb over tid mod Danskerne? Set som helhed?

  Velfærdsforringelser, de har indført disse fremmede, er ligeglad med andre Danskere og interessere sig kun for fremmed og billig udenlandsk arbejdskraft.

 117. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Hvad værre er at myndighederne skjuler for befolkningen, hvor omfattende kriminaliteten og overgrebene er.” BS

  De bor.gerlige-liberal.istiske angreb på befolkningen, er af langt alvorligere karakter end dem af musli.mer-jøde.rne- mod Danskerne. Er vel helt derop ved de kris.tne Danskere biskoppers-præsters over.greb over tid mod Danskerne? Set som helhed?

  Velfær.dsforringelser, de har indført disse frem.mede, er ligeglad med andre Danskere og interessere sig kun for fremmed og billig udenlandsk arbejdskraft.

 118. Af Lisbeth sørensen

  -

  Den fascistiskejødeavis Haaretz, skriver forresten i dag hvorledes Israel har bestemt sig for at fængsle alle indvandrer, asylansøgere der skal ud af landet.

  Man er ikke målløs? For sådant gør Israel allerede. De vil naturligvis alle søge direkte mod EU nu. Præcis Israels plan med den nu indførte nye lov i dag.

 119. Af Donna g.

  -

  De mange flygtninge, som Danmark og Europa tog imod som resultat af den syriske og irakiske borgerkrig, skal vel også til at vende hjem, nu hvor krigene går ind i deres sidste fase?
  Stefani-

  Du deltog selv i krigen. Og var med til at skabe flygtninge problemet.
  Dit ækle klamme løgnagtige svin.

 120. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Du deltog selv i krigen. Og var med til at skabe flygtninge problemet.”

  Ingen tvivl om at flygtningeproblemet blev skabt af borgerligheden selv. AT de løber væk fra problemet er forkert dog. De ønsker dem her i landet som løndumpere, ihvertfald mindst 2-tredjedele. De unge mænd-kvinder-børn. Ikke de ældre naturligvis..Drejer sig om arbejdskraft.

  Hykleri at de skulle ønske at hjemsende dem , de blå?

  Blot spil for galleriet og vælgerne, der skal få folk til at tro at blå blok repræsentere en stram indvandringspolitik, når de modsatte altid har været sandheden? Populisme-løgne og bedrag det hele .

  Køb ikke møget. Manipulation det hele.

 121. Af Lisbeth sørensen

  -

  Hvis man lavede undersøgelser-ikke tilladt- af disse asylansøgere, såvel som andre indvandrer, der opnår asyl-statsborgerskabet ville man finde ud af at de enten er unge og skal arbejde de næste 4o år, eller uddannet. Alle kvinder udover den fødedygtige alder, såvel som ældre mænd vil blive sendt hjem. Pånær nogen få som via familietilføjelsen får lov at komme retur.

  Der bliver aldrig brug for dem. Derfor skal de alle hjem nu. Danmark har taget alt for mange. Vi har ikke plads til flere. Og slet ikke af muslimer og deres kvindehad. De passer ikke ind i Dansk ateistisk kultur.

 122. Af kUrt l.

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 28. DECEMBER 2017 18:51

  På Støvrings blog skriver holocaust benægteren Lemc he, at de jøder som Danmark deporterede til Tyskland i perioden 1933-1943 blev indlogeret i feriekolonier.
  Der var ingen koncentrationslejre i det nazistiske paradis Tyskland.
  Fortæller Lemc he.

 123. Af Lisbeth sørensen

  -

  Nogen der ved hvad alle disse nye indvandrer skal lave i fremtiden, når robotterne snarest tager over halvdelen af de nuværende jobs?

  Fjern alle udenlandske studerende, mm. en decideret profit i dem for Danmark, for uddannelsesstederne. Sats Dansk og på Danskere.

  Stop med at uddanne asylansøgere mv.

  Stop med at give dem Danskers jobs, til halv løn via indslusningslønnen.

  Plutokratiet skal væk i Danmark, borgerligheden skal væk.

 124. Af Lisbeth sørensen

  -

  Hvis man var en klog muslimsk nyindvandret statsborger der ønsket massivt med nye muslimske andre indvandrer, stemmer man borgerligt i Danmark.

  De er garantien for flest altid. Ikke så få har fundet ud af dette allerde, og stemmer nu borgerligt.

 125. Af Lusbet S.

  -

  Er Jeg Lus..b.e..th, eller er jeg H O.rla. Måske er Jeg Gaür. Jeg ikke vide. Jeg ikke lide alle i nordene. De tage alt fra Jeg. Jeg ikke vide hvornär Jeg er fødet, måske 1974. Jeg ikke have hulkort alene hul i huvudet. Jeg ingentinge vide, derfor Jeg ikke kan blive læger heller ikke tanlæger. Er Jeg svenskmand eller Norman? Jeg ikke vide.

 126. Af Lisbeth sørensen

  -

  Hvis man var en klog mu.slimsk nyindv.andret statsb.orger der ønsket massivt med nye musli.mske andre indva.ndrer, stemmer man borg.erligt i Danmark.

  De er garantien for flest altid. Ikke så få har fundet ud af dette allerde, og stemmer nu borge.rligt.

 127. Af Lisbeth sørensen

  -

  Så er den utilfredse muslimske indvandre retur i mit navn igen. Utroligt. 🙂

 128. Af Lisbeth sørensen

  -

  Så er den utilfredse muslimske indvandre , KO, retur i mit navn igen. Utroligt. 🙂

 129. Af j... Hanse n

  -

  AF LISBETH SØRENSEN – 28. DECEMBER 2017 23:18
  Så er den utilfredse muslimske indvandre , KO, retur i mit navn igen. Utroligt. 🙂

 130. Af j.. haNsen

  -

  “AF J… HANSE N – 29. DECEMBER 2017 0:28
  AF LISBETH SØRENSEN – 28. DECEMBER 2017 23:18
  Så er den utilfredse muslimske indvandre , KO, retur i mit navn igen. Utroligt.”

  Muligt.
  Men indlægget er ikke skrevet af mig.
  Vel af Kim Olse n og dem som han slås med.

  Som jeg plejer at sige:
  Keep me innocent.
  Make the other happy.
  Tak.

 131. Af j. hanSen

  -

  “AF J… HANSE N – 29. DECEMBER 2017 0:28
  AF LISBETH SØRENSEN – 28. DECEMBER 2017 23:18
  Så er den utilfredse muslimske indvandre , KO, retur i mit navn igen. Utroligt.”

  Og iøvrigt.

  Jeg aner ikke, hvordan man laver en smiley.
  I en blog.

 132. Af liffebethy sooorensen

  -

  ytringsfriheden nedlagt. Kun psyKOkim i andres navne tillades nu.

 133. Af liffebethy sooorensen

  -

  ytringsfr.iheden nedlagt. Kun psy.K.Oki.m i andres na.vne tillad.es nu.

 134. Af Bjørn Sørensen

  -

  Den flerkønnede bloktumpe er igen begyndt med sine tosserier.

  Fordi hen skriver det samme nonsens under forskellige navne kan hen let genkendes, da hen er den eneste på blokkene som rabler det samme absurde nonsens af år efter år, for hens sinkedansk er så let genkendeligt.

 135. Af Kristoffer Hansen

  -

  Vi har pligt til at brænde satans Islam terrorist lort. Fuck Muhammeds satans bøsselorte. Fri os fra satans muslimersvin. Send Nazisterne hjem til deres dødsstraffe og evige hellige krig. Fuck Islam. Fuck satans lort.

 136. Af Henning Svendsen

  -

  flygtnonge fra Mellemøsten kommer til et smørhul som Danmark og her har de det langt bedre end landet de kom fra-ja det er som at komme i Paradis
  Me n det vil de selvfølgelig ikke indrømme og har altid et tårevædet ansigt parat når de offentlige myndigheder skal besøges
  Og hvor for. Skal de frivillig rejse hjem og bygge et land op der har fået et dumt svin som konge og skal de nu igen dele soveværelse og køkken med svigerforældrene??
  Ja flýygtninge har det som blommen i et æg med en kyllinge mor der pusler om dem døgnet rundt.og nu bør Slaraffenlandet lukke og slukke for mere tiggeri
  Men festen stopper ikke her !- den er knap begyndt for nu starter et kæmpe Cirkus om familie sammenførIng ,fly går på vingerne og kommer retur lastet med Ali og Muhameh i lange baner.

 137. Af jan ulrik friis

  -

  Hjemsend ALLE islamiske mænd inden nytårs aften, nu hvor de mange de grove voldtægter igen begynder at hærge Europa, familiesammenføringen SKAL derfor ske ikke i Europa men i islamistan, på islamistans jord!

  Danske er diciplinerede, vi har tidligere gennemlevet kriser til UG, uden at vi danske griber til vold, overfald eller udplyndring af hinanden af den grund, islamisterne har helt andre og onde hensigter, 40 års forfejlet integration udvikler sig i vold voldtægter og terror, tiden vel nærmest udløbet for regeringen, tilliden nærmest opbrugt, men ja Danmark nedtrampet men eksisterer formelt endnu under dansk flag, med et danske folk der er blevet ned og helt bortprioriteret og uden de samme rettigheder!

  Tid at fremlægges den helt klare deadline for islamisk hjemsendelse, til 100%, eksempelvist for islamiske kvinder: 1 januar 2018 deadline, de islamiske voldtægsmænd en deadline i god tid inden nytårsaften, altså endnu god tid at rydde landet, inden massevoldtægterne begynder nytårsaften, var det ikke fordi at Den Danske Stat ikke ridder den dag de sadler!

  Helt enig med C as par S te fani at nu er det tid, nu er det tid det har være tid lige siden 1974, for at Regeringen kommer op i gear og fremsætter deres udarbejdede plan for hjemsendelse af islamisterne, fair at alle disse islamiske lykkeriddere disse landsforræddere der ikke blev i forsvaret deres hjemlande imod ISIS hjælper at genopbygge er de skyldige deres eget folk!

  Hjemsendelse af islamisterne kan derfor ikke gå hurtigt nok, i det midste at alle islamiske mænd er hjemsendte , forladt landet inden nytårs aften, inden massevoldtægterne af europæiske kvinder begynder!

Kommentarer er lukket.