Få ting kan gøre mig mere vred, end tomme radikale ord på befrielsesdagen

Af Caspar Stefani 204

På denne skønne dag, burde jeg vide bedre end at læse indlæg fra radikale, der forsøger at fedte sig ind med det gode selskab her på befrielsesdagen. Det anede mig, at Sofie Carsten Nielsens indlæg vil gøre mig en kende sur. Og jeg havde ret. For der er ikke noget der kan gøre mig mere vred, end radikale på befrielsesdagen. Dagen hvor de hylder vores frihed og siger “aldrig mere 9. april”, men samtidig glemmer deres egen rolle i det foretagende, der tog den. Ingen selvransagelse. Ingen ydmyghed. Men store ord om en national festdag, de ingen andel burde have i.

I dagens kronik tager Sofie Carsten Nielsen, stedfortrædende leder for Det Radikale Venstre, det dog til et helt nyt niveau, hvor hun indirekte forsøger at koble nationalkonservative til nazisterne. Hvorfor? Ja, fordi hendes oldefar, Harald Nielsen, var nationalkonservativ, antisemit og havde kritiseret modstandsfolkene. Hvis enkelpersoner gør en hel politisk orientering til nazister, burde hun måske have nævnt Radikal Ungdoms hovedbestyrelses-medlem, Knud Valdemar Bruun, der flere gange roste nazisterne til skyerne.

Nazismen er ikke, som man først troede i Danmark (ogsaa i dette Blad), efter Septembervalget, en forbigaaende Stemningsbølge. Det er en storstilet national protest, rettet først og fremmest mod undertrykkerne udefra: Frankrig, Polen og Tjekkoslovakiet, men ogsaa mod Undertrykkerne indefra: de økonomiske Magtmisbrugere. I sin kamp på disse to felter vil Nazismen sejre i Kaft af sin indre Sandhed.” fra den 11te Time – Europas Skæbnetime; i Radikal Ungdom 1931/5, s. 553f;

Men det glemmer hun. På samme måde som radikale – bevidst eller ubevidst – glemmer deres rolle i denne mørke tid, og optakten til den, så vi ingen chance havde for at forsvare os. Der var rigeligt, vi kunne have gjort for at gøre livet surt for tysken. Men mange mener åbenbart stadig, at det var fair at briternes sønner skulle dø for vores frihed og fædreland, fordi vi ikke selv orkede at ofre os.

I dagens anledning forsøger Sofie Carsten-Nielsen at skrive de radikale ind blandt rækken af dem, der var villige til at kæmpe – og dø – for deres land, mens den fløj, der rent faktisk gjorde det, bliver kritiseret. Er det med vilje, at hun glemmer at sige noget om den manglende andel af radikale i modstandskampen? Og at der var over 50 unge medlemmer af Konservativ Ungdom, der gav deres liv for folk og fædreland? Den eneste radikal modstandsmand jeg kender til, er Dr. Hansen fra Matador.

Der er også fuld plade på bullshit-banko, når hun trækker tråde til idag – hvor nationalkonservative naturligvis er de fæle onde typer, der vil tage folks frihed, på samme måde som nazisterne. Men hvem kæmpede for friheden, Sofie? Hvor blev de radikale af, da vi skulle kæmpe for vores land efter regeringen svigtede?

Og skal vi endelig trække tråde til i dag, kan hun så forklare, hvorfor jeg som nationalkonservativ kæmpede mod de totalitære Talibanere i Helmandprovinsen i 2012 på en mission som hun, blandt mange andre, sendte mig ud i?

Jeg bliver stadig rørt, når jeg genhører det gamle radioklip. Det er en påmindelse om, at vi under krigen mistede friheden og kun fik den igen, fordi nogen kæmpede for den.” Skriver hun.

Hvem kæmpede for friheden, Sofie?

Men hvem kæmpede for friheden, Sofie Carsten-Nielsen? Var det de radikale? Eller var det blandt andet de nationaltsindede konservative, som du vover at kritisere i indlægget, fordi din oldefar var anti-semit?

Enten fordrejer hun bevidst historien, eller så er hun uviden. Uanset hvad er det skammeligt, hvad en folkevalgt kan finde på at skrive, på sådan en dag som i dag.

Mens man mindes Danmarks besættelse for 78 år siden, må man også huske hvad det betyder, når politikere og andet godtfolk siger “aldrig mere 9. april”.

Det betyder, at man skal være villig til at kæmpe og i sidste instans dø for Danmark, i tilfælde af endnu en invasion. Der kunne man have sine tvivl, om særligt politikere fra Det Radikale Venstre er villige til at efterleve deres ord – sagt i fredstid og uden alvorlig risiko for invasion. Man kunne frygte, at når lortet brænder på, at de atter vil gentage den kujonagtige kapitulering, der skete den skamfulde dag i 1940.
Til jer andre, glædelig befrielsesdag. Til de radikale, så er det er vist ved at være tid til selvransagelse.

204 kommentarer RSS

 1. Af Niels Larsen

  -

  Siden 1905 har DrV været et forræderparti – og under krigen var den radikale Scavenius forkæmper for den samarbejdspolitik, som nær havde medført landets placering på fjendens side.

  Partiet har på alle måder skadet Danmark mere end noget andet parti har kunnet overkomme.

  Jeg så meget gerne det usle parti Ausradiert.

 2. Af j. hans en

  -

  Stefani.

  Unge konservative vadede rundt i nazi uniformer.
  Intil det stod klart i 1943, at nazityskland ville tabe krigen.
  Konservative virksomhedsejere og flæskebønder tjente tykt på krigen.
  Selv de fiskere som sejlede jøderne til Sverige udnyttede situationen.

 3. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Hvis det kommende valg var afgørende for en fremtid med enten det radikale Venstre eller de stokkonservative reaktionære i regeringen, ville valget for mig som for andre falde på de radikale. Grunden er naturligvis, at de radikale – trods store mangler – har en politik med et menneskeligt ansigt i modsætning til den gennemførte reaktionære konservatisme.

  Hvor de radikale anser livet for så vigtigt, at de vil gøre alt for at bevare det, vil de konservative gå i døden for fædrelandet i al sin ufattelige konservative skønhed. Det er gyseligt. Min trøst er, at opslutningen bag det konservative folkeparti ikke kan gøre partiet til en afgørende faktor i seriøse sammenhænge.

 4. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Stefani
  “På samme måde som radikale – bevidst eller ubevidst – glemmer deres rolle i denne mørke tid, og optakten til den, så vi ingen chance havde for at forsvare os. ”

  De konservativ kom først i gang da tysken stod i døren, men så beundrene til så længe Hitler gik mod øst…..
  Det er pinligt hvor de borgerlige altid pudser glorien den 9 april og 5 maj….. Man har glemt
  ( bevidst-ubevidst ) at mange borgerlige dansker beskyldte modstands folkene for 5 kolonne virksomhed, uden at rødme af den grund.

  Skammen’s børn kunne man med rette kalde størstedelen af befolkningen i 1945.

 5. Af Helge Nørager

  -

  Fred være med ofre for WW2.

  Her gik jeg og troede at arvesynden er noget de religiøse kvæler om.
  Men nej da, åbenbart er det nok at have forfædre der har tænkt anderledes end de klge besserwizzer med deres dygtige saglige og meget teoretiske analyser af fortidens synder.

  Hvad som står i skærende kontrast er de love som begrænser offentlig indsigt i statens gøren og laden.
  De udleverings aftaler der er indgået, så en Dansker sendes udenlands hvis en sigtelse som kan medføre mere end 1 års fængsel efter den udenlandske stats retspleje, rejses i udlandet.
  Det er optakt til at alle kan sendes alle steder hen, efter statens ønske.
  Vi har udhulet vores private gøren og laden, med en lang række love som overvåger os økonomisk og vores rejser udenlands, vi har registre over alle tlf, og sms email i mange mdr. efter de er sendt.
  Osv.
  Vi glemmer at med alle de love, er det let den dag de “forkerte” får et mandat for meget, at udbygge dem og lægge lidt til.
  Også er det umuligt at tale om aldrig mere 9 april, for vi har solgt alle de ting vi kæmpede for dengang.

  Fred være med de som kæmpede, skam få de sidste dages helte.

 6. Af Flemming Lau

  -

  Casper Stefani.
  Jeg var også ved at få kvalme da jeg læste Sofie Carsten-Nielsens indlæg. Hun er udenfor pædagogisk rækkevidde, som gammel kommunisterne i dette herlige land.

  Vi har desværre aldrig haft et retsopgør med kommunismen. Og det syntes glemt at:

  -Ung kommunisterne i Danmark marcherede rundt i strækmarch iført Brunskjorter med skrårem og højre arm hævet med knyttet hånd!

  – Stalins Sovjet i samarbejde med Hitler Tyskland angreb Polen og begik krigs-forbrydelser mod 20 000 polakker i Katyn skoven!

  – Stalin behandlede Nazistiske krigsfanger, bedre end de ca 50 000 amerikanske og britiske gidsler der endte i specielle lejre i Gulag. “Borte” havde taget dem i 31 Maj ’45

  – Stalin brød folkeretten, og begik krigs-forbrydelser da han besatte en befriet del af Danmark den 9 Maj ’45!

  “Aldrig mere 9 April ’40 og Nazisme!” “Aldrig mere 9 Maj ’45 og Kommunisme!” Og “Aldrig mere 9 November ’67 og Islamisme!”

 7. Af Niels Peter Lemche

  -

  Når de konservative og andre så “beundrende” til, da tyskerne gik mod øst, skal man måske også lige forstå sammenhængen, herunder russernes angreb på Finland i vinterkrigen. Det var ikke så nemt, heller ikke i Tyskland før 1933, at se forskel på en kommunist og en nazist.

  De radikale var ikke alene om at ødelægge forsvaret. Socialdemokraterne, som de var i regering med, gjorde så sandelig deres. De var også hovedkræfterne bag den moderne ødelæggelse af forsvaret, som man nu kæmper med at få rettet op.

  Intet godt herfra om de radikale. Undtagen at de ikke længere betyder ret meget i dansk politik.

 8. Af Niels Larsen

  -

  B. MORTENSEN: “De konservative kom først i gang da tysken stod i døren, men så beundrene til så længe Hitler gik mod øst…..”

  Det var så sandelig også mere af nød end lyst, at Vestmagterne allierede sig med den grusomme og blodtørstige tyran i øst. Måske skulle Churchill have haft sin vilje i ’45 – han ville fortsætte østover. Det kunne have sparet østeuropæerne for 45 års tomgang.

 9. Af Peter Nielsen, Vejle

  -

  Hørt!
  Tak Caspar Stefani.

 10. Af Helle Mejstrup

  -

  Magt tiltrækker altid de værste og mest uegnede typer. Paradoksalt; men desværre både sandt og historisk så rigeligt underbygget af beviser.

  Danske politikere er bestemt ikke nogen undtagelse. Både tyveri, magtmisbrug,korruption og løgnagtighed har vi set så rigeligt af.

 11. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Larsen
  “Måske skulle Churchill have haft sin vilje i ’45 – han ville fortsætte østover.”

  Churchill solgte Polen til Stalin i bytte for Grækenland og dens monarki. Stalin udtalte om Polen, at det var som at sadle en ko. Churchills forståelse af verden lignede mussolinis mere end nogen anden. Churchill var det vi idag vil kalde for en semifascist hvis synspunkter man ville skamme sig over. Han var tilhænger af det engelske imperium og mente at Indien og inder var underlegne folk.
  Hvis Churchills plan om Sovjetunionen som han ikke var alene om ville de allierede soldater højest sandsynligt have nægtet at udføre den ordre og begået mytteri.
  ( Operation unthinkabel )
  https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Unthinkable

  Roosevelt advarede Churchill om ideen og delte den heller ikke.
  Husk Churchill og det uartige dokument. Churchill var ikke en demokrat og anså den menig mand som tyende frem for en ligestillet.

 12. Af Maria Due

  -

  Sofie Carsten-Nielsen fortjener kun et træk på skuldrene, og lad os håbe, at Margrethe Vestager forbliver i Bruxelles, hvor hun ikke gør skade men nytte. Hun var hjernen i det foretagende.

  I aften kan nogle af os heldigvis med god samvittighed sætte lys i vinduerne.

 13. Af knUd pederSen

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 4. MAJ 2018 11:55
  “Det var ikke så nemt, heller ikke i Tyskland før 1933, at se forskel på en kommunist og en nazist.”

  Nej. Og nogle fravalgte begge dele.
  Lem che valgte nazismen.

 14. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Jeg er heller ikke meget for de radikale, men ret skal være ret.

  For, hvorfor var det nu, at de radikale i sin tid stillede spørgsmålet; “Hvad skal det nytte?”?

  Spørgsmålet blev stillet i forbindelse med anlægget af Københavns befæstning, der allerede på dét tidspunkt var forældet i militærteknologisk forstand, og som kostede skatteborgerne dyrt.

  Da tyskerne endeligt kom, ænsede de end ikke Københavns befæstning.

  Spørgsmålet var altså ikke et eksempel på de radikales defaitisme, eller på deres foragt for militæret og nationen, men på deres fornuft.

  Nutidens hundeluftere og cyklister kan være dybt taknemmelige overfor Estrup, der tvang anlægget af Københavns befæstning igennem, men det er nogle meget dyre parker, der ligger langs Københavns befæstning, som meget få har umiddelbar adgang til.

 15. Af R. H. kristianSEN

  -

  Nogle personer har igen hakket min tørretumbler, computer og telefon. igen.
  Det er Ole Frank, som er L i s b e t h, Gur, Kim Ols en, Guude, J H og venner.
  Han holder i biler udenfor.
  Intet virker.
  Og det summer i det hele.
  Politiet er ankommet. De har eksperter med.
  De virker meget beroligende.
  Poltiet siger at jeg virker klog og fornuftig. Hakkerne når mig ikke til brystholderen siger politiet.
  Jeg fortæller dem at jeg er højt udannet og aldrig har modtaget SU.
  De har en læge med som diagnotiserer hakkerne.
  De tager hakkeren med.
  Jeg har ikke mere tid jeg skal arbejde.

 16. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Faren ved, at have et for stort militærbudget i fredstid, er, at man risikerer, at officerseliten føler, at de skal retfærdiggøre deres eksistens, ved f.eks. at påstå, at Danmark er truet af ikke-eksisterende masseødelæggelsesvåben, der angiveligt retfærdiggør deltagelse i ulovlige angrebskrige mod fjerntliggende nationer, der ikke udgør en trussel mod Danmark…

 17. Af Glenn Madsen

  -

  4. maj en dag til at mindes modstandsfolkene, med tak.
  Jeg kan ikke forestille mig, at jeg selv ville have haft mod og især nerver til at være det.

 18. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Lemche
  “Det var ikke så nemt, heller ikke i Tyskland før 1933, at se forskel på en kommunist og en nazist.”
  Hvad mener du med det?
  Hitler skjulte ikke hvad han ville og det lå langt fra Karl Marx forståelse af verden.
  Den ene part troede på raceoverlegenhed, hvor den anden på internationale. Den ene på
  overtagelsen af produktionsapparatet den anden på slaver og verden’s dominans.

  Hvem tror du forresten det tyske politi angreb når begge partner gik i gaderne?

 19. Af Maria Due

  -

  Fredeligt indlæg i filteret.

 20. Af Niels Lemche

  -

  Beklager, B. MORTENSEN, men den almindelige tyske borgerf så bare banderne fra begge sider slås i gaden. Og da kommunisterne gik efter ejendomsretten, havde de borgerlige tyskere ikke vanskeligt ved at vælge.

  Jeg foretrækker at se kommunister og n azister som to sider af samme mønt: Den ene isme endte i Gulag, den anden i Auschwitz. Og det var ikke Holocaust, der skildte dem. Russerne havde en lang tradition for progromer, som Stalin førte videre, selv efter krigen. Russerne var bare ikke så metodiske.

  Men dit i ndlæg afspejler nok dit eget ståsted. Fred være med det. Især dit udfald mod Churchill er afslørende. Uden ham havde ingen af os været her. At han sammen med kongen stod fast i sommeren 1940, det er altafgørende for, at Hitler mislykkedes. Tænk bare, hvor nær Hitler var på at nedkæmpe Sovjetunionen i 1941. Havde han haft ryggen fri, så er der ingen tvivl om, hvordan det var endt.

  NIELS LARSEN, det var grunden til, at han tabte valget i 1945. Min historielærer i gymnasiet havde været nede ved grænsen i 1945 og snakket med de engelske soldater om valget. De skulle hjem og stemme på Atlee, for de ville ikke slås længere. Man vidste godt, hvad det handlede om, og Winstons ejer, Patton (navnet på hans hund), var helt enig.

  Men nej, sammenlignet med, hvad en sådan krig havde ført med sig, var de 45 år under kommunismen nok en bedre løsning for langt de fleste.

  I 1945 gjaldt det om at få Europa på fødderne igen.

 21. Af Niels Lemche

  -

  Bare for at præcisre “Winston” var Pattons hund, ikke omvendt

 22. Af kNud pederse n

  -

  Lem che hader at Sovjet nedkæmpede nazityskland.
  Han tiggede om det modsatte resultat.
  Lem che arbejdede som kapo under krigen.

 23. Af Flemming Lau

  -

  Hr B. Mortensen.
  Churchill kunne når situationen krævede det, være en supremacist, men for den frie verdens skyld. Man er altså ikke demokrat ved frontlinjen og han vidste at den ubønhørligt kom, som en af de få, indenfor kort tid efter München ’38! Op igennem 30’erne havde Ralf Wigram, en ubesunget helt fra Udenrigsministeriet, fodret Churchill med fortroligt materiale om Nazi Tysklands styrke. England havde været i krig næst i et år før han fik magten til at redde den frie verdenen mod totalitarismen.

  FDR var bundnaiv i relation til Stalin som han kaldte “uncle Joe!” 2 måneder efter Yalta gik det op for ham, at han skulle have lyttet mere efter Churchill, som han faktisk latterliggjorde for øjenene! af Stalin. Hvis man læser lidt om rådgiveren Morgenthau og de kommunistiske spioner der omgav FDR, samt hvor alt for let adgang Stalins hemmelige politi Nkvd havde til de inderste amerikanske cirkler, må man sig til hovedet. Churchill og Patton var ikke i tvivl og Stalins hensigter. Det kostede general Patton livet i Det ’45.

  Naturligvis kunne man politisk set, ikke smide Sovjet tilbage til sine egne grænser, da man var for krigstrætte, og havde pudset Stalins glorie for meget til at folkeslagene ville kunne have forstået det! Men annektionerne af øst Europa gik alt for vidt!

  Men dit link var god, for jeg har altid undret over at amerikanerne nåede Elben og Torgau den 12 april ’45. Stalin overskred først grænsen til Tyskland den 16 april og nåede først Elben og Torgau den 25 april ’45, altså ca 2 uger senere!

  Hvorfor fik Stalin lov til at overskride Elben og udvide det allerede besatte af Tyskland til det dobbelte da krigen praktisk talt var slut ugen efter hvor Berlin faldt…?
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yalta_Conference#Poland_and_the_Eastern_Bloc

 24. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Lemche
  “Især dit udfald mod Churchill er afslørende. Uden ham havde ingen af os været her. ”
  Prøv at læs og forklar mig venligst forskellen på ham og Hitler?

  “Det bliver imidlertid endnu ”værre”, når man undersøger Churchills holdning til ikke-europæiske folkeslag. Han var en stor tilhænger af det britiske imperium, og han gav på ingen måde udtryk for, at den britiske kolonimagt skyldte de undertvungne lande ellers deres befolkninger noget. Han var tværtimod overbevist om det rigtige og berettigede ved at undertvinge ”laverestående” folkeslag. I en tale holdt den 18. marts, 1931 i Royal Albert Hall udtalte han således: ”Vi gav Indien en civilisation, der er langt over, hvad de selv overhovedet kunne have skabt eller været i stand til at bevare” [2]. I relation til europæernes underkastelse, deportation og til dels udryddelse af de amerikanske indianere samt de australske aboriginer udtalte han i 1937, at: ”Jeg er ikke enig i, at der er begået en uret mod disse folk, faktum er at en stærkere race, en mere verdslig race, en race af højere karat er kommet og har taget deres plads.” [3]”
  https://danmarksfrihedsraad.com/2017/03/24/racisten-churchill/

  Folket valgte ham fra efter krigen hvor hans rolle var udspillet. Hans verdenssyn var forældet og han forstod det ikke. Du kan jo selv tjekke de oplysninger jeg har lagt frem om hans person? Der er masser af information.

  “At han sammen med kongen stod fast i sommeren 1940, det er altafgørende for, at Hitler mislykkedes. ”

  Det engelske kongehus er heller ikke værd at nævne, da de selv var fascineret af Hitler’s verdenssyn og der var en grund til, at en vis herre landede i England og der er arkiverne sjovt nok et lukket land for historikerne.
  England havde den fordel at det er en ø frem for, at være en del af den faste landmasse og var et imperium med en kæmpe flåde. Det forhindrede samtidig de tyske piloter i at komme tilbage når de blev skudt ned. Spørg heller dig selv om hvad der ville være sket hvis Tyskland havde brugt de samme ressurcer som de brugte mod Rusland. Hvad var der så sket? Eller hvad hvis Tyskland ikke havde angrebet England, ville England så været kommet Rusland til hjælp?
  Churchill skal dog have den anerkendelse at han var den rette mand for England under krigen. Men vi ved også idag, at han kun anså Hitler som en trussel p.g.a. det engelske imperium kunne komme i fare når Tyskland udvidet mod øst.

  “Tænk bare, hvor nær Hitler var på at nedkæmpe Sovjetunionen i 1941. ”

  Han var nu aldrig tæt på da han allerede blev stoppet et år efter invasionen i 42 efter Sorge forsikrede Stalin om, at Japan ikke ville falde dem i ryggen. Derefter blev 40 divisioner sendt til fronten og disse var ikke utrænet som de fleste i Europa var. Efter panserslaget ved Kursk var det fuldstændigt slut. Derfra var det kun baglæns hele vejen tilbage til Tyskland.

 25. Af Niels Lemche

  -

  Lau, to måneder efter Yalta konferencen var FDR vist død!

 26. Af Jack Westergaard

  -

  Alle, rigtige national-konservative véd i deres hjerte, at Konservativ Ungdom var de fremmeste demokratiforkæmpere i trediverne!

 27. Af Niels Larsen

  -

  NIELS LEMCHE

  Mit lille hjertesuk om en tur østover i ’45 skal naturligvis kun ses som en gratis ønsketænkning. Der kom jo intet ud af Churchills (og Pattons) tanker.

  B. MORTENSEN

  Du begår en meget almindelig, men ikke desto mindre yderst grov fejl: du ser på Churchills tid gennem nutidens briller og det gør dine indlæg betydningsløse.

  At Eisenhower begik en stor fejl ved ikke at gå direkte efter Berlin, kan næppe diskuteres.

  Jeg omgås da også tanker om, at det måske havde været mere fornuftigt set fra et europæisk synspunkt at holde fast i kolonierne i Afrika. 🙂

  1) Der ville ikke være lige så mange afrikanere i dag og 2) de ville ikke få lov til at overrende vort kontinent, ligesom 3) der nok havde været færre konflikter på deres! 4) De evner jo tydeligvis ikke at udvikle stabile samfund.

 28. Af Niels Lemche

  -

  Kære Caspar Stefani,

  Det indlæg: R. H. KRISTIANSEN – 4. MAJ 2018 13:47, er et fake-indlæg, som ikke er skrevet af den pågældende person. Det har været bragt før på en anden blog, og blev afvist som fake.

  Det er Berlingerens notoriske trold, der forsøger at komme ind på en blog, der ellers redigeres, så den er fri for troldens hærgen, der her forsøger sig ad bagvejen.

  B. MORTENSEN, jeg er godt klar over, at den vedtagne politik i løgnefabrikken er at gøre hvidt til sort og sort til hvidt. Der er ingen, absolut ingen lighed mellem Churchill og Hitler. Intet af det, Hitler stod for, deltes af Churchill, og det ville være en umulighed, at det kunne være tilfældet. Faktisk forfulgte Hitler med død og ulykke de mennesker i Tyskland, der delte Churchills tilværelsesforståelse, som i øvrigt han havde fælles med kongen og faktisk også FDR såvel som Truman. Så dit indlæg er en ondskabsfuld venden fakta på hovedet. Typisk for løgnefabrikken og dens sympatisører.

  Og du forstår aldrig, hvad det betød for den tyske indsats, at de skulle bruge så mange kræfter i vest — specielt deres flyvevåben — mod englænderne, samtidigt med at de skulle slås med englænderne i Nordafrika. Selv med den svækkede tyske krigsindsats i efteråret 1941 var det ikke russerne, der stoppede Hitler i Moskvas forstæder, men vinteren og — rigtignok — de nye divisioner fra Sibirien. Året efter var Amerika en del af krigen, og så var løbet kørt for tyskerne: Det handlede om produktionstal, der blev meget mærkbare i forårsmånederne 1942. Men med din baggrund har du sikkert ikke megen forståelse for, hvad amerikanerne betød . Det havde Hitler heller ikke (men derfor er du nok ikke enig med Hitler?). Yamamotos vurdering, at japanerne kunne modstå amerikanerne i halvt år; men derefter kunne han ikke garantere noget som helst, holdt. Præcis et halvt år efter Pearl Harbor nedkæmpede amerikanerne den japanske hangarskibsflåde ved Midway, og så gik det kun én vej, selv om amrikanerne var i fuld gang med at ruste op i Europpa, inklusive forsyne russerne med våben.

  Det hedder logistik, men det er, som Caspar Stefani ved, et emne for professionelle. Hitler var amatør, så han fattede heller ikke dette. Amatører tænker i strategi, de professionelle i logistik.

 29. Af Niels Larsen

  -

  En enkelt lille detaille, som viser en af hovedårsagerne til Tysklands nederlag:

  I 1944 havde briterne 100 mio. tønder olie til rådighed for hjemmemarkedet (udover, hvad militæret brugte). Tyskland havde 40 mio. tønder til deling mellem hjemmemarked og militær.

  Ligeledes evnede tyskerne ikke at opbygge effektive masseproduktionslinier og spredte desuden produktionen på mange forskellige våben med samme formål.

  Allerede i 1940 producerede tyskerne kun omkring halvt så mange jagerfly som briterne – en afgørende faktor for udfaldet af Slaget om England.

  (oplysninger fra udsendelse på History i aftes).

 30. Af HejaBrexit heimlich

  -

  4. maj 2018 og vi er atter slaver under tyskernes tyranni. Her i Sønderjylland foragter vi de danske regeringer som opfører sig som Merkels små hundevalpe..

  Leve Brexit -vi vil følge Storbritannien. Vi ønsker at føge vort hjerte for 1 gangs skyld og vi vil ikke igen være ofre for germansk storhedsvanvid, magtmisbrug og nu også islamisering.

 31. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN,

  Helt korrekt, og så et par bemærkninger hertil: Tyskerne havde lavtoktantbrændstof til flyene, vist 87 oktan, de allierede højoktan. Jeg har hørt tallet oktan 105 nævnt. Der var ligesom lidt mere boost i de engelske motorer af den grund.

  Det blev så værre i sommeren 1944, da de allierede omsider koncentrerede sig om de syntetiske tyske oliefabrikker. “Panzerslaget ved Ardennerne” har i hvert fald én god pointe: At det for tyskerne gjaldt om at erobre de allierede brændstofslagre, før de selv løb tøt.

 32. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Lemche
  Der er ingen grund til at blive personlig. Jeg tilhøre ingen løgnfrabrik men fremlægger dokumentation.
  Hvad mener du om hans udtalelse om racer minder dig om?
  ”Jeg er ikke enig i, at der er begået en uret mod disse folk, faktum er at en stærkere race, en mere verdslig race, en race af højere karat er kommet og har taget deres plads.”
  Du kunne jo begynde med at dokumentere, at hvad jeg skriver er forkert. Kom med nogle udtalelser hvor han taler om lighed mellem europæer og andre folkeslag hvor man ikke er bleg i huden?

  ” Selv med den svækkede tyske krigsindsats i efteråret 1941 var det ikke russerne, der stoppede Hitler i Moskvas forstæder, men vinteren og — rigtignok — de nye divisioner fra Sibirien.”
  Det lyder som en tysk general der nægter at anerkende nederlag til et underlegen folk.
  Vinteren var ligeså hård overfor russerne som for tyskerne. Du har åbenbart aldrig læst om de russiske soldaters forhold ved fronten?
  Tyskerne havde mængder af tid til at trække sig tilbage og deres ryg var fri, lige indtil russerne benyttede en knibtangs metode og lukkede dem inde. Derefter var de solgt til stanglakrids og dødsdømte da de kun kunne modtage forsyninger fra luften og den faldt som regel ned til russernes fordel.

  “Men med din baggrund har du sikkert ikke megen forståelse for, hvad amerikanerne betød .”

  Uden deres lastbiler og fødevare var russerne blevet svækket væsenlig, men ikke nok til at blive nedkæmpet, det var landet for stort til.
  Russerne holdt 90 divisioner beskæftiget og derfor var tyskerne svækket på de andre fronter.
  Jeg ved ikke hvad du mener med “din baggrund” jeg kommer fra en familie der var aktive i modstandsbevægelsen – BOPA og Frihedsrådet. Det samme råd som du åbenbart ikke finder værdig som kilde, men det må jo sige mere om din baggrund end min.

 33. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Lemche
  ” “Panzerslaget ved Ardennerne” har i hvert fald én god pointe: At det for tyskerne gjaldt om at erobre de allierede brændstofslagre, før de selv løb tøt.”

  Der er vist nogen der har fået sin viden fra Holly Wood. 🙂

  Tysker prøvede at indtage Antwerpen og omringe de allierede for derigennem at indgå en fredsaftale til deres fordel.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Ardenneroffensiven

 34. Af Niels Lemche

  -

  B. MORTENSEN,

  40.000 blev stormens rov …
  De var alle kinesere, gudskelov!

  En revyvise fra 1930erne. Det var simpelthen holdningen i alle vestlige lande. Har du aldrig læst Tintin?

  Du er vældig stolt af BOPA — fra juni 1941 … men jeg havde nogle folk i mit hjemmeværnskompagni, bl.a. journalist Sten Strube, der var redaktør for Helsinør Dagblad inden, han måtte flygte til Sverige, der havde været i brigaden. Da de kom til Danmark 5. maj 1945 i Helsingør, blev de straks sendt til København for at besætte slotsholmen, vendt mod et kommunistisk kup, læs: dine helte i BOPA. Man stolede ikke en sk.. på dem. Og med god grund, som historien i resten af 1940erne viste.

  Løgnefabrikken: Hvis du ikke er del heraf, så lad vær med at lyde som om, du er det. Men du skulle se filmen Stalins død. Den vil du sikkert ikke kunne lide. Putin kunne i hvert fald ikke.

 35. Af Fru Lis Sørensen

  -

  Hvis stefani ikke var så historieløs som han vitterligt er, ville han have vist at det var hans konservative fløj der støttet Lemchentyskerne mest.

  Deres støtte til hit ler var faktisk så ekstremt, at indtil krigens sidste dag gik de i strækmarch og naziuniform gennem landeys gader.

  Som de fantastiske analysebøger af Outze om DNSAP, VISER DISSE OGSÅ AT CA. 97% var borgerskabets sønner.

  Uden venstrefløjen og kommunisterne-især,- ville der ikke have været en dansk modstandskamp. Først i krigens sidste måneder da gratis arbejdskraft så sort ud, begyndte de på lidt sabotage for at undgå fængsel.

 36. Af Fru Lis Sørensen

  -

  Samme sås i S…S. Hvor k im Ols..ens familie og ligesindet kæmpet.

  Der var ikke en venstreorienteret der. Tværtimod blev disse dr..æbt af tyskerlemch enerne.

 37. Af Fru Lis Sørensen

  -

  “Lø gnefabrikken: Hvis du ikke er del heraf, så lad vær med at lyde som om, du er det ”
  Tys kerlemchenriet

  Det var dog en utrolig kamp han stiller op her mod den danske fjende , sauerkrauterne? Har det måske noget at gøre med at han indvandret derfra og er af joediskafstamning? De burde nu takkes af disse typer?

 38. Af Fru Lis Sørensen

  -

  “Lø gnefabrikken: Hvis du ikke er del heraf, så lad vær med at lyde som om, du er det ”
  Tys kerlemchenriet

  Det var dog en utrolig kamp han stiller op her mod den danske fjen de , sau. erkrauterne? Har det måske noget at gøre med at han indv andret derfra og er af j. oediskafstamning? De burde nu takkes af disse typer?

  Lemchenriet er blot skuffet over at lidt fakta kom ind i debatten, Mortensen. Man kan ikke lære en tysker nye trix siger et ordsprog.

  Krigen blev vundet af russerne og britterne. US gjorde ingenting før det nærmest var overstået. Russerne tabte ca. 35 millioner. De US-UK kun 500.000.

 39. Af Jan Petersen

  -

  Så er det blog kommentarspor smadret af den vanlige fake name ordblinde net troll. 🙁

 40. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Befrielsen? Hvilken befrielse? Der er i dag flere fremmede i landet end i 1940-45, så vi venter stadig på den befrielse, der skal smide de fremmede ud af landet.

  Og er danskerne virkeligt frie? Nej, det er de ikke, for danskere bliver stadig dømt for at fremsætte meninger, der ikke lige passer ind i den politiske elites kram. Den såkaldte frihed er en ren illusion.

  Hvor ville det dog være dejligt, hvis vi en dag virkeligt bliver befriet fra de fremmede, fra politikerne, fra bureaukraterne og fra vort vanvittige partisystem.

 41. Af Fru Lis Sørensen

  -

  “Lø gnefabrikken: Hvis du ikke er del heraf, så lad vær med at lyde som om, du er det ”
  Tys kerlemchenriet

  Churchill er en af verdenshistoriens største tyraner. Mener det var 20 millioner inder han lod sulte ihjel da han stjæl deres mad og sendte det til UK. Mange flere sager her. Sudan-sydafrika fx.

  Spørgsmålet er hvem var værst. hit ler eller churchill? Vi får nok aldrig svar på det.

 42. Af Fru Lis Sørensen

  -

  Bloggen er ødelagt af RusserbotJan.

  Uffe fik fjernet hans kommentarer som er trolderi blot. Relatere aldrig til emnet. Som ej her. Hvorfor gør andre bloggere ikke samme?

 43. Af Gert Hansen

  -

  Niels Larsen:

  ‘“Måske skulle Churchill have haft sin vilje i ’45 – han ville fortsætte østover.”

  Det ville have været det glade vanvid. Og det vidste de britiske værnschefer også, da de blev sat til (halvhjertet må man formode) at lave et udkast til angrebsplaner. De vidste nok også, at uden USA var et sådant angreb dødsdømt, og USA besad åbenbart noget mere realitetssans på det tidspunkt. Jeg tvivler ærlig talt også på, at Churchill selv troede på idéen. Men man kan nok ikke udelukke, at Churchill troede at russerne ville fortsætte in i Vesteuropa, men de havde åbenbart også nogen realitetssans.

 44. Af Jan Petersen

  -

  Gentager i øvrigt – desværre – gerne . . . . Så er det blog kommentarspor smadret af den vanlige fake name ordblinde net troll. 🙁

 45. Af hr..j hAN.

  -

  AF JA CK WESTERGA ARD – 4. MAJ 2018 15:36
  “Alle, rigtige national-konservative véd i deres hjerte, at Konservativ Ungdom var de fremmeste demokratiforkæmpere i trediverne!”

  Ja da.
  Det så man på uniformerne.

 46. Af kNUD pederSen

  -

  lemChe elskede SS
  Det gør harald også.

 47. Af Niels Lemche

  -

  Det ville være rart, Caspar Stefani, hvis du fulgte din navnefælle, Kasper Støvring, og gjorde hovedrent.

  Vi var faktisk igang med en fornuftig diskussion, da trolden ankom.

 48. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Lemche
  ” Man stolede ikke en sk.. på dem. Og med god grund, som historien i resten af 1940erne viste.”
  Tak for dit synspunkt vedrørende modstandsbevægelsen i Danmark. Jeg ved nu ikke hvem der ikke stolte på BOPA medmindre man sad i regeringen, tilhørte den lille officer stab, eller sympatiserer med besættelses magten.

  “Løgnefabrikken: Hvis du ikke er del heraf, så lad vær med at lyde som om, du er det. Men du skulle se filmen Stalins død. Den vil du sikkert ikke kunne lide. Putin kunne i hvert fald ikke.”

  Hvad har Putin nu med sagen at gøre? Jeg finder manden modbydelig og han står i vejen for et bedre Rusland. Ham kunne de sagtens undvære efter min mening, det samme kunne siges om Stalin, men tilbage til emnet, hvor er det jeg lyver?
  Hvad lyver jeg om kunne jeg også spørge? Jeg har bedt dig om dokumentation om det modsatte, men det kniber måske? Jeg kan jo ikke gøre for, at det du har lært hjemmefra viser sig, at være forkert. Det lyder lidt af UP Stairs / Down stairs. Men det forklare din russer forskrækkelse hvis jeg må være så fræk.
  Jeg derimod er hverken tilhænger af Stalin, Putin, anti – amerikaner eller kommunist forskrækket.

  Jeg vil anbefale dig at læse efterretnings tjenestens egne ord om kommunisternes magtovertagelse af Danmark. Jeg har den liggende i mine dokumenter men kan ikke vedhæfte den, men.
  Du kan google ( Pet’s overvågning af Danmarks kommunistiske parti 1945 – 89 – PET kommissionens beretninger ) den er af klassificeret så velbekomme.
  Du vil blive slemt skuffet og jeg er bange for, at du nok heller ikke vil forholde dig til det når det nu vil gå dig imod. Prøv at læse den og kom så tilbage med udtalelser/ handlinger som efterretnings tjenesten ikke har opdaget.

  “En revyvise fra 1930erne. Det var simpelthen holdningen i alle vestlige lande. Har du aldrig læst Tintin?” Jo jeg har endda læst TinTin i Sovjet men hvad har det med sagen at gøre?

  Du har stadig ikke svaret på hvad Churchills udtalelser om racer minder en om?

 49. Af Gert Hansen

  -

  Det er temmelig usmageligt når man i nogle ovenstående kommentarer ser at man behandler Churchill og hans handlinger med 70-75 års forsinkelse, og efter nutidens standarder og ikke efter datidens. Set i bakspejlet eller efterrationalisering, kaldes det vidst.

  Eksempelvis at beskylde Churchill for at være ikke-demokrat, med nutidens målestok, er helt ude i hegnet.

  I.h.t. artiklen er det jo helt normalt at De Radikale dengang som nu, indtager nogle outrerede og usædvanlige standpunkter, så det er der intet nyt i. Sædvanligvis får de også kun ca. 5% af stemmerne, hvis de da ikke graver en ‘billetsælger’ frem af og til, hvilket siger en del om det store flertal af danskeres sunde sans. Heldigvis.

 50. Af Niels Larsen

  -

  B. MORTENSEN

  Hovedparten af europæerne havde ikke meget tillid til kommunisterne. Hverken i ’45 eller senere.

  Den ikke-dybttænkende del af arbejderne her i landet kunne man snyde i et par år fra ’45 til ’47, men så var løbet ligesom kørt.

 51. Af Fru Lis Sørensen

  -

  “Gentager i øvrigt”

  Dette er hvad trolde gør. Står i debatreglerne russerbotJan at kommentare skal være emnerelevante. Du har endnu ikke skrevet angående emnet.

  Lemchenriet står også der at personangreb ikke er tilladt. Stop med det. Hasbaratr old.

 52. Af Niels Lemche

  -

  B. Mortensen, jeg husker særdeles tydeligt en ung historikers gennemgang af påskekrisen på et seminar i hjemmeværnets historiske kommission i Nymindegab for en tyve år siden (jeg var formand for kommissionen). Han havde adgang til alle de arkiver, der kunne være tale om, som til dels var hemligstemplet. Der var ingen tvivl i ham om, hvad der var på spil i 1948, hvor begivenhederne i Prag jo klart var i centrum i angsten for russerne, som du så ikke deler eller snarere forstår.

  Hvad der er at sige om dine beskyldninger mod Churchill, har allerede andre sagt og skrevet ovenfor. Det gider jeg ikke tage alvorligt.

  Men det var synd for dig og folk med dine meninger, at russerne ikke lykkedes med flere kup i 1940erne. Vi så jo alle det kommunistiske paradis i fuldt flor under den kolde krig i det, som Helmuth Schmidt så rigtig kaldte “en indhegnet fattiggård”. Jeg var i DDR i 1988 (Baltisk Konference i Güstrow). Jeg indrømmer, at den skrækkelige Ivan ikke chokerede mig: En samling ynkelige russiske soldater i lasede uniformer rundt om hjørnet. I 1990 kørte jeg tværs igennem DDR, der var i vild opløsning, og fik syn for sagen og ynkedes mine vesttyske venner, der skulle betale for genopbygningen: De kunne starte i den ene ende og rive alt ned og bygge det op igen.

  Løgnen og bedraget var i højsædet, som man så i sportsverdenen i Østeuropa med al dens statsdoping. Tja, det synes man ikke at have glemt i Rusland, som jo nu ikke har måttet deltage i de olympiske lege af samme grund. Men i kleptokratiet er løgnen i centrum.

  Så synd for dig, at drømmen om det kommunistiske paradis aldrig gik i opfyldelse.

 53. Af fru. L. sør. ensen

  -

  Nyyt iii fiiiiifleriet?

 54. Af fru. L. sør. ensen

  -

  Nyyt iii fiiiii..fleriet?

 55. Af FRB. lissi søren sen

  -

  teeestiinggg?

 56. Af FRB. lissi søren sen

  -

  Det na tio nal kon ser.vative je rnfiifleri sat på.

  Fan tastisk iindlæææg der? Det føørsste seeeeeendt er lææææseligt. Har seeeeeent 8 udgaveeeer nu?

 57. Af Finn Bjerrehave

  -

  Læs Børge Outze , Danmark under 2 verdenskrig og bliv klogere, og Danmark tilhører os alle, og hvem holder ikke med sejrherren ?
  Det sjoveste jeg endnu har hørt om 5 maj, nemlig i radioen Odsherred D.D. den Danske brigade som via Helsingør skulle køre til København, kørte i venstre kørebane næsten hele vejen, nemlig fordi i Sverige hvor de kom fra, kørte trafikken i venstre kørebane, og vanen glemte Danske tilstande hvor højrekørsel var kørselsretningen, og biler på vejen var få.
  EU har nu påtaget sig fred og samarbejde i vores tid, og hvem vil ikke juble.
  Fred i 73 år. Finn Vig

 58. Af Abraham. C. Sørensen

  -

  Niels Lemche. Du er ondskabsfuld, ubehøvlet og usmagelig som ind i hel…. Fy for den lede.
  Jeg takker modstandsbevægelsen for deres kamp for Danmark og ære dem som faldt for Danmarks sag. Jeg tænder lys for deres minde.
  Skam dig siger jeg skam dig.

 59. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos – “Hovedparten af europæerne havde ikke meget tillid til kommunisterne. Hverken i ’45 eller senere.”

  Det er vel en “sandhed” med kraftige modifikationer? Så vidt jeg er oplyst, er nuværende tyske kansler Angela Merkel – tidlige DDR kommunist og var . . . . . in charge of Communist “agitation and propaganda” (agitprop). Og i øvrigt som teenager medlem af Free German Youth (FDJ) – en pendant til Hitler Jugend.

  Men i øvrigt meget enig – europæerne har formentlig ikke meget tillid til en kansler med den fortid på sit CV. 🙁

 60. Af P pederSen

  -

  AF ABRAHAM. C. SØ RENSEN – 4. MAJ 2018 19:20

  lemcHe er fuldstændig uden skam i livet.
  Han stod hele vejen igennem på nazisternes side.
  Som SS og kapo.

 61. Af Niels Peter leMch e

  -

  Som nazist og fascist ved jeg udmærket hvad vi tabte i 1945.
  Men vi kommer tilbage.
  Vi starter i øst.
  Polen, Ungarn og Tjekkiet er med os igen.

 62. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Lemche
  Jeg tror vi stopper her når du konstant beskylder mig for holdninger jeg ikke har, eller har udvist sympati for. Hvorfor downloader du ikke bare dokumenterne, jeg har jo fortalt dig hvor du kan google dem? Hvad dit syn på DDR er og hvad det har med noget at gøre er mig en gåde, samt bemærkningen om de sølle russiske soldater som du alligevel frygter har med sagen at gøre er mig en gåde. Og hvad angår hjemmeværnet har de aldrig haft information som efterretnings tjenesten ikke først har gennemgået og afklassificeret.

 63. Af niEls larSen

  -

  Jeg gemmer mig i Nordjylland.
  Jeg kunne aldrig drømme om at risikere noget.
  Men jeg vil til enhver tid opfordre andre til at dræbe de muslimske svin.
  Og bekæmpe dem.

 64. Af Niels Larsen

  -

  The trolls are busy today… 🙁

 65. Af n leM che

  -

  Mortensen.

  Da vi tabte i 1945 vidste alle at vi ville komme tilbage.
  Vi nazister kommer efter jer kommunist svin.

 66. Af Flemmimg Lau

  -

  Lemche 15:33.
  FDR døde først den 12 april ’45. Men han var allerede klar over den 21 Marts ’45 at han havde været for naiv i relation til Stalin, jf Averell Harriman. Den 22 marts var Patton ovre Rhinen og begyndte at ræse mod Berlin. Han stopper den 4 april ved Erfurt, 239 km fra Berlin, for at vente på 12 armegruppe. Så fandt hans folk enorme mængder værdier gemt i minegange og ofrene i KZ lejren Buchenwald Ohrdruf. Den 12 april kom Eisenhower for at tilse rædslerne. Amerikanske tropper nåede Elben samme dag kun 100 km fra Berlin. Men 16 april blev Patton så sendt mod syd og alperne istedet for kurs mod Berlin. Russerne entreer Tyskland samme dag. Det er lang tid at vente fra den 12 april til den 25 April!

  Set i bakspejlet kom Eisenhower gestus overfor Stalin til at koste 50 000 amerikanske og britiske soldater livet efter 31Maj ’45. Jeg tænker ofte på disse anglo amerikanske soldater der først blev taget til fange under Opn Market Garden, placeret i tyske krigfange lejre øst for Elben. Og så i stedet for at blive sat fri, så bliver de sendt til Stalins Gulag for at dø uden at få kontakt til Røde Kors! Allerede den 25 april da Stalin nåede Torgau ved Elben, kunne de have krydset floden til frihed! Stalin sagde Njiet! 199 000 anglo amerikanere var heldige men måtte ud på en 1400 km omvej til Odessa, for at blive afskibet til friheden.

  Men jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen. Stalin var en infam krigsforbryder!

 67. Af Flemming Lau

  -

  Set i bakspejlet så var de eneste som gjorde noget godt for os Hitler, Gøring, Goebbles og Luther.

 68. Af Niels Lemche

  -

  B. MORTENSEN , nu er bloggen jo totalt saboteret af trolden, der ikke undser sig fra at komme med indlæg i andres navne. Han er ret uhyggelig, psykopaten, for anderledes kan jeg ikke karakterisere ham.

  Men du læser ikke, hvad andre skriver. HJV var ikke i besiddelse af klassificerede dokumenter, men det var den historiker, jeg talte om. Men du kører på med kommunistisk propaganda og bliv du bare ved med det.

  Men du ter dig bestemt som en af dem — dem fra løgnefabrikken — der bliver fornærmet over, at man siger noget imod dem. Jeg synes, at du skulle lade værfe.

 69. Af Niels Larsen

  -

  FLEMMING LAU

  Stalin var ikke kun krigsforbryder. Han var helt gemen forbryder langt ind i sjælen.

  Et bastard, som burde have været en plet på lagenet.

 70. Af Niels Peter Lemch e

  -

  Jeg skal nok selv lade “værfe”.
  Hvis kommunist svinene lader “værfe”.
  Så ter jeg maj ikke som de svin.

 71. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt al “ære og respekt” for fessor der er ekspert i diverse fake religioner. Men hold dog op med det der “løgnefabrik” ævl rettet mod Rusland og Putin. Hvis vi skal diskuttere løgnefabrik, jamen så kig da blot på danske MSM fake news. Der er rigelig at tage fat på. 😉

 72. Af Niels Lemche

  -

  Og, Caspar, dt vælder ind med falske indlæg. Af “mig” kl. 20.18, 20.04, 19.38

 73. Af nIels laRsen

  -

  Hitler, Gøring, Goebbles og Musolini var vores gentlemen,
  Sovjet var noget svin. De bekæmpede os.

 74. Af nIels laRsen

  -

  Hitler, Gøring, Dielewanger, Goebbles og Musolini var vores gentlemen,
  Sovjet var noget svin. De bekæmpede os.

 75. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det er jeg da enig i, at blog kommentarspor psykopaten stadig er en pain in the ass. Men den ordblinde afslører sig selv – hver gang – uanset brug af fake navn eller misbrug af andre navne. Berlingske og Stefani er pisseligeglade – så fred være med det. Hele lortet sejler skævt alligevel. 😉

 76. Af Niels Peter Lemch e

  -

  Jeg skal nok lade værfe.

 77. Af Niels Lemche

  -

  Og kan føje 20.30 til listen.

  Da der ingen repressalier er, kan psykopaten jo bare fortsætte.

 78. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Lemche
  Man lyver ikke hvis man citerer fra kilder. Så finder man bare en anden kilde som modargument. (I en tale holdt den 18. marts, 1931 i Royal Albert Hall udtalte han således)

  : ”Vi gav Indien en civilisation, der er langt over, hvad de selv overhovedet kunne have skabt eller været i stand til at bevare” [2]. I relation til europæernes underkastelse, deportation og til dels udryddelse af de amerikanske indianere samt de australske aboriginer udtalte han i 1937, at: ”Jeg er ikke enig i, at der er begået en uret mod disse folk, faktum er at en stærkere race, en mere verdslig race, en race af højere karat er kommet og har taget deres plads.” [3]”
  https://danmarksfrihedsraad.com/2017/03/24/racisten-churchill/
  Der er mange andre kilder som du kan goggle.
  Du derimod bruger postulater og beskyldninger frem for kilde henvisning.
  Du svare stadig ikke på hans udtalelser fra den 18 marts 1931?
  Man kunne vende den om og spørge. Hvad vil man kalde en person som udtalte de ord i dagens Danmark?

  Jeg har ikke nævnt kommunisterne, eller sympati for kommunismen nogen steder, men BOPA som du jo burde vide betyder borgerlige partisaner. Den begyndte rigtig nok som KOPA men skiftede navn da KU erne blev en del af modstandskampen. De fik deres ordre fra regeringen i London og ikke fra Moskva.
  Jeg kan da ikke klandres for, at kommunisterne stod for meget af modstands kampen i Danmark!Du burde heller klandre de partier ( eller den del af befolkningen der tjente på det) som samarbejdet og sendte fagforeningsfolk, kommunister, socialister, homoseksuelle os.v. i KZ – lejre.
  ps. jeg indrømmer at have nævnt kommunist i sætningerne overfor.

 79. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Larsen
  “Stalin var ikke kun krigsforbryder. Han var helt gemen forbryder langt ind i sjælen.
  Et bastard, som burde have været en plet på lagenet.”

  Meget enig men desværre voksede pletten op og blev stor.
  ps. Mon han havde en sjæl? Selv hans datter stak af

 80. Af B. Mortensen

  -

  “men det var den historiker, jeg talte om.”
  Jeg gentager “Du kan google
  ( Pet’s overvågning af Danmarks kommunistiske parti 1945 – 89 – PET kommissionens beretninger ) den er af klassificeret så velbekomme.”
  Du kan frit down load den.
  I så fald lyver kilden, ikke jeg og hvorfor skulle efterretnings tjenesten lyve om deres ynglings fjende nummer 1? Eller sagt på en anden hvorfor er ingen blevet anholdt for, at have arbejdet for Sovjetunionen/ Fjenden som spioner?

 81. Af Niels Peter Lemch e

  -

  Jeg kan ikke lade værfe.
  Jeg har ikke skrevet de indlæg hvor jeg ikke kan lade værfe.
  Det har ikke noget med små drenge at gøre.

 82. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “I sin kamp på disse to felter vil Nazismen sejre i Kraft af sin indre Sandhed.” fra den 11te Time – Europas Skæbnetime; i Radikal Ungdom 1931/5, s. 553f”

  Citatet minder desvcærre en del, om det samme, “progressive” segments beundring, for de radikale islamister, der som bekendt er antidemokrater og antisemitter, ligesom nazisterne.

 83. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos blog overskriften – Få ting kan gøre mig mere vred, end tomme radikale ord på befrielsesdagen. Så kan få ting gøre mig mere vred end en blog grønskolling, der end ikke er i stand til at styre eget blog kommentarspor fri for diverse navne fakes og misbrug af andres navne. Det er ren blog amatørisme, kære Caspar Stefani. 😉

 84. Af Flemming Lau

  -

  HR B.Mortensen.
  Se nu kommer vi ind det grundliggende menneskesyn og det at tage ansvar!

  Det handler om at bevæge sig på den gyldne mellemvej, hvor overgreb og krænkelser markerer den ene grøft og svigt og vanrøgt den anden. Juridisk vandrer den danske borger vejen mellem Paragraf 244 vold og 253 undlade nødstedte hjælp. Bevæger vi os over i indenrigs politikken og Grønlands natur folk.

  Hvis ikke F4 havde sendt præsten Hans Egede var folket gået til i blodfejder. Kolonialisme og supremacist javel, men nødvendigt. Derfor er det heller ikke muligt for Grønlænderne at de kan blive et selvstændigt folk idag. De magter det simpelthen ikke endnu…!

 85. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos kolonialisme – som var en fed forretning – og globalisme og multikultur . . . .som er det stik modsatte. I 2014 en netto udgift på 33 milliarder kr. I 2015 en netto udgift på 36 milliarder kr. Gud ved, hvad aktuelle netto udgift er sådan næsten midt år 2018? I størrelsesordenen rundt regnet 50 milliarder kr – who knows? Regeringen ved det, men holder kæft . . . . formentlig meget klogt. 😉

  PS: I øvrigt koster Grønland et par milliarder om året, så vidt jeg husker. Rene peanuts sammenlignet med omkostning for “ikke vestlig indvandring” (læs muslimer).

 86. Af Arne Nielsen

  -

  Der er skrevet en del sludder i denne tråd. Der var radikale, og der var kommunister, der deltog i modstandskampen, med fare for eget liv. Karakteristisk for alle modstandsfolkene var imidlertid, at alle partimæssige viderværdigheder var pakket ned, og kun det, som angik fædrelandet, lagdes til grund. Der var en del borgerlige, som nærede den største mistro og uro i forhold til, at kommunister her i landet var under våben, og mangen list og snare og hindringer lagdes i vejen for våbenleverancer til modstandsfolkene. Imidlertid viste det sig jo ved befrielsen, at der var ingen, der lagde revolutionære, endsige samfundsomstyrtende holdninger til grund – blot var der i vide kredse et stærkt ønske om et opgør med det nazistiske misregimente, og de værste forbrydere blev dømt til døden og henrettet. Det juridiske niveau var imidlertid hurtigt til at erkende det uholdbare heri, og ændrede mange domme til først livsvarigt fængsel, dernæst til korte domme. At alle knaster hermed ikke var rettet ud, viste sig jo i, ret få, uforklarede og uopklarede forbrydelser i de efterfølgende år. Der har nok i nogle tilfælde været tale om hævndrab, altså selvtægt, hvilken det jo er det juridiske systems fornemste opgave at forhindre. Hadet til nazisterne var umiddlbart efter krigen så monumentalt, at det for borgere, der er født lang senere, er vanskeligt at leve sig ind i. Afskyen for alt tysk havde jo blandt andet den virkning, at villigheden til at underkaste sig kommando af enhver art manifesterede sig i vækst i militærnægteriet, og at holdgymnastik i vide kredse var genstand for en afsky og et had, der ikke havde været til stede før krigen. Kaptajn Jespersenerne havde ikke gode dage, og til vor tid har der i vide kredse været en større eller mindre skepsis overfor alt militært, hvilket i mange borgerlige kredse ikke er blevet opfattet. Således har der i befolkning rent faktisk foreligget graverende skismaer, som de etablerede partier slet ikke har evnet at adressere.

 87. Af li soerre.nsen

  -

  nyt i fiifleriet stefani? Som modsat troldene lemchenriet russerbotjan, reletere til emnet?

 88. Af li soerre.nsen

  -

  Det var dog utroligt at berlingske ikke kan fjerne lemches mange personangreb og jans. Har de brug for at få en kopi af debatreglerne tilsendt?

  Borgerlige gik rundt i strækmarch og læder, mens venstrefløjen forsøgte at redde dk. Lemchenfamilien var den mest trofaste til nazismen, sagde hitle r. De modtog mange medalje,r har lemchen før påpeget herinde- fra tysken..

 89. Af Jan Petersen

  -

  Her i øvrigt en kopi af debatregler på Berlingske blogs:

  RETNINGSLINJER
  Berlingske ønsker at sikre, at debatten på b.dk føres i en ordentlig tone, som gør det inspirerende og udfordrende for alle at bidrage og deltage. Vi efterlyser gerne klare, skarpe, holdningsmæssige stærke indlæg med stor bredde og mangfoldighed og kritisk blik på sagen. Men vi accepterer ikke indlæg, som er åbenlyst injurierende, racistiske, personligt nedgørende. Sådanne indlæg vil fremover blive slettet. Det samme gælder indlæg, der ikke er forsynet med fuldt og korrekt navn på afsenderen, men som indeholder forkortede navne, opdigtede eller falske navne.

  Vi opfordrer samtidig alle debattører til at gøre redaktionen opmærksom på indlæg, som ikke overholder disse retningslinjer.

  Redaktionen

  PS: Jeg opfordrer hermed Berlingske til at fjerne fake name – AF LI SOERRE.NSEN – 4. MAJ 2018 22:46 – fra debatsporet!

 90. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er formentlig såvel Berlingske redaktion som blogger Caspar Stefani formentlig pisseligeglad, med jeg har da i det mindste fulgt Berlingske debat retningslinjer. 😉

 91. Af Abraham. Sørensen

  -

  Godt man fik lukket munden på den gravflab. magen til uforskammethed og så på den 4 maj.

 92. Af Jan Petersen

  -

  AF ABRAHAM. SØRENSEN – 4. MAJ 2018 23:14 i øvrigt formentlig bare en klon af AF LI SOERRE.NSEN – 4. MAJ 2018 22:46. Men OK, nu bruger fake i det mindste et rimelig pænt sprogbrug – og uden uvederhæftig person overfald. Det går i den rigtige retning. 😉

 93. Af R.H. Kristiansen

  -

  Jeg har ikke skrevet kommentaren klokken 13.47 den 4.maj 2018. Jeg har slet ikke deltaget i diskussionen her på denne blog indtil nu. Trollen har travlt og især bliver Lemche chikaneret.

  Når Stefani ikke fjerner falske indlæg på trollefabrikken i Berlingske, er det i tråd med hans eget indlæg om Sofie Carsten Nielsen. Hvorfor trækker Stefani, Sofie Carsten Nielsens bestefar frem? Er det for at misbillige den radikale politiker. Sofie Carsten Nielsen er ikke nazist, tvært om. Nu stemmer jeg ikke radikalt, men en vis anstændighed kunne man forlange fra blogskrivers side, en mand, der ønsker at komme ind i politik. Det skuffer mig Stefani, at du sparker til mennesket og ikke bolden. Man kan mene hvad man vil om Scavenius, hans regering og samarbejdspolitikken, men sikkert er det, at danskerne slap for alvorlige knups fra tysk side, grundet hans politik. Det var måske samarbejdspolitikken du burde have skrevet om og ikke Sofie Carsten-Nielsens bedstefar, som du siger var nationalsocialist. Under krigen var der mennesker, der arbejdede i modstandsgrupper mod tyskerne, på løn, dog ikke en stor del af befolkningen. Mange arbejdede for tyskerne. Efter krigen gik falske modstandsmænd rundt og skød dem de ikke kunne lide. Det var så knapt så glorværdigt.

 94. Af Jan Petersen

  -

  Angående indlægget, er det værd at erindre at Stefani ikke er Dansker og ikke repræsentere Danske interesser. Tværtimod….Så interessen for den rigtige Danske historie har ingen interesse. Derfor den falske indgangsvinkel og konklusion her.

  Som så mange andre fremmedbots i avisen, er de betalte aktører fra udlandet. Og de skal alle hjem .

 95. Af R.H. Kristiansen

  -

  Rettelse
  bedstefar

 96. Af Flemming Lau

  -

  Dem der deltog i modstands kampen i Danmark, var et bredt udsnit af den danske befolkning, og ikke blot radikale og kommuniister. Det gjaldt også hjælpen til jødernes tur til Sverige. Når man nævner den britiske våben hjælp, skal man lige huske på at kommunisterne af hensyn til Stalin og hans hensyn Hitler, betød at de bare sad på deres flade, da Danmark blev besat. For kommunisterne betød den kommunistiske internationale mere end Fædrelandet. Dette udtryk for illoyalitet var ikke særligt tillidsskabende i modsætning til Dansk Samling! Hvad mere er, så kan man idag stadig kan høre at det var “billigt” sluppet, at kun 10 mennesker blev dræbt da Sovjet besatte en del af et befriet Danmark, og sørgede for at 3000 blev hjemløse samt de mange voldtægter af bornholmske piger og kvinder, ikke at forglemme! Men stadig ingen empati! Det var danskernes egen skuuld!

  Det er derfor ikke underligt at britterne var nøjeregnende med deres våbenleverancer. Der kom jo ingen våbenhjælp fra Stalin, og hvis der havde, så havde den været øremærket til kommunisterne og kun de kommunister der var tro overfor Stalin, ganske som det skete i Spanien 1937. Man gjorde virkelig ret i at være på vagt overfor kommunisterne de følgende år efter krigen! De ville ikke Danmark noget godt, hverken frihed, ytringsfrihed eller demokrati. Det er den simple lektie.

 97. Af Abraham. C. Sørensen

  -

  Jan Petersen. Gider du stoppe øjeblikkeligt med det vrøvl om min person, tak.

 98. Af Jan Petersen

  -

  Ingen flyver flyv ind i tårnnene. Dette er Amerikansk propaganda. Bare spørg Stefani. Se RT kanalen som andre seriøse..

  Månelandningen skete aldrig. Blev filmet i Nordisk films valby studie. Det ved jeg for jeg var der selv. Jeg spillet Armstrong faktisk. Han indtalte dog selv.

 99. Af Jan Petersen

  -

  Flere partier ønsker nu at stramme op angående børnesex. Dette er helt naturligt og har eksisteret siden grækerne og romerne. Man skal kun 100 år tilbage siden de bedre kredse hvor jeg kommer fra giftet sig med 12 årige.

  Danmark skal stoppe heksejagten på dem der blot kan li ungt kød. hæ, hæ.

  Det er helt naturligt. Og børn af begge køn naturligvis! Hvor jeg bor i Asien er det fuldt acceptabelt.

 100. Af Per Torbensen

  -

  Lau 50000 engelske og amerikanske krigsfanger til gulag er Du farveblind ? men angiv gerne kilder og henvisninger .
  Men her en optagelse hvor 60000 tyske krigsfanger går igennem byen ,de prøvede at erobre,sørgeligt selv Napoleon i 1812 besatte byen i 3 måneder og brændte den ned,de nåede
  længere end Dine brune tropper.
  I slutningen af film sekvensen -spule vognene som skyller den brune pest væk fra gaden-smukt.
  Billederne taler sit eget smukke sprog og den er ikke tekstet eller oversat.
  https://www.youtube.com/watch?v=JC6oJURg6Pk

 101. Af Jan Petersen

  -

  “Jan Petersen. Gider du stoppe øjeblikkeligt med det vrøvl om min person, tak.”

  Du skal ikke bestemme hvem der har lov til personangreb , og hvem ikke. Dette er noget vi fra højre bestemmer i denne avis. Og naturligvis skal man have nogen goder som højreradikal i en højre avis? Deres regering overlever kun på vores nåde!

 102. Af rerer dejfufrjfj

  -

  hvor er denne stefani fra? navnet er udansk og et frø af ugrøs bør land fly! Kan vi finde ud af hvad hans race er? Er denne stefani af noget sigøjnerisk bulli wutti personage? Vi kan ikke forblive at have andre racer i danmark en de helt hvide rene ranke race, som f.eks mette og de andre ranke. navnet stefani det er udansk og bør ikke optræde i dansk sammenhæng. Hvorfor taler denne stefanis race med vores tunge?. Kan vi undersøge hans race?

 103. Af erwin hansen

  -

  Han er ikke ren arisk…det kan jeg se og jeg er trænet til at spotte de udanske. Han har lidt neger i sig. Det ses på kæbepartiet…den er god nok…han er ikke dansk !

 104. Af Jan Petersen

  -

  Som alle italienere er de mestendels af muslimskblod. Især på sicilian og Syditalien. Italien har dog den vesteuropæriske befolkning med mest afrikansk-muslimsk blod i dem. Derfor forsøger disse mørke italienere altid at “hvidvaske” deres historie. Og disse mørke bliver derefter dybt ra cistiske over for andre endnu mørkere. Mindreværdskompleks altså. Og derfor det mest fas cistiske land i Europa i nyere tid.

  Indlægget skal forstås herfra.

 105. Af Jan Petersen

  -

  Avisen kunne naturligvis indføre et mere racerent dansk debathold, og fjerne Stefani-Støvring mv. Deres kranier kan måles? Mange studier lavet i Congo under Leopoldo her? Skal denne dårligere genmasse have ret til at bo i Danmark?

 106. Af Jan Petersen

  -

  Caspar Stefani, din manglende evne til at styre et simpelt blog kommentarspor . . . giver mig helt ærligt alvorlige bekymringer omkring dit evt kandidatur til Folketinget. OK folkevalgte er kendt for at være fakes, men vel først når de er valgt. 😉

 107. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er netop MSM fake news – Berlingske Tidende – vel et klassisk eksempel på renlivet fake news. Selv Berlingske egne debat regler er også bare fake news. Hele lortet sejler i ingenting 🙁

 108. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en del indlæg fra Jan Petersen. Der er så kun to af de seneste, der er ægte. Resten fra den vanlige psykopat, som Berlingske tilsyneladende har svært ved at nakke. Hvorfor – er mig noget af en gåde?

 109. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det, så lidt ægte news omkring månelanding – leveret af NASA:

  Fake Moon landings – Moon landing hoax – Apollo astronauts staging moon orbit
  https://www.youtube.com/watch?v=mCHG6uJH5L8

 110. Af John Montana

  -

  Se hvordan Berlinske mods * ødelægger denne dag.
  https://www.youtube.com/watch?v=y3iGxyZqGpY

 111. Af John Montana

  -

  *kommunister

 112. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Vi lever i en skrøbelig, ustabil og usikker verden

  Så, tyskerne kan sagtens finde på at komme til Danmark igen.

  Hvornår? Hvilken tysk leder? Hvilken ideologi og med hvilke(n) begrundelse(r), er desværre ikke til at vide.

  Tyskerne går stadigvæk med drømme og syndromerne om det 3. rige. Det er jeg ikke et sekund tvivl om.
  De vil slå til, så snart de får muligheden for det. Og i disse dage er mulighederne ved at løbe løbsk for de mange højre-nationale og national-konservative kræfter i Tyskland.
  Og de har allerede fundet en (såkaldt) paranoid og psykotisk begrundelse for deres ugerninger: ‘Islamafobia – Tyrkofobia’.

 113. Af Jan Petersen

  -

  Hvis nogen vadede rundt på Månen i 1969, jamen så var Månen selvsagt beboet i dag! Problem er, at INGEN mennesker har vadet rundt på Månen i hverken 1969 eller senere. I øvrigt hedder problemet “Van Allan Radiation Belt” som den i dag selv NASA ikke har nogen løsning på. Formentlig årsag til at NASA for nylig har indstillet yderligere Måne eventyr! I øvrigt er Mars eventyr ligeså langt ude i hegnet. INGEN mennesker kan overleve en tur gennem Van Allan Radiation Belt – and that’s it. 😉

 114. Af Jan Petersen

  -

  Langt de fleste såkaldte “nyheder” er plantet fake news – af den ene eller anden kilde og af den ene eller anden årsag. Det helt store problem for outsiders (befolkningen) er at spotte – hvad er fake versus hvad er real news. Ærlig indrømmet – det er uendelig svært. 😉

 115. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Hvem slukker for Jan Petersen – og de andre – af samme karat?

 116. Af Brian Nielsen, Landmand og RACE-REN !

  -

  Har hørt at Stefani ikke er af dansk arisk race. Han er IKKE DANSKER! Der er nu lavet en MEGET STOR TEST på billed-analyse af hans kranie, tandsæt, øjenhulder, næseben, kindben, og HELE HANS ANSIGT!!!!! og hans fremståen ER UDANSK!!!!!!!!!!!!, og resultatet er rystende!!!!!

  Denne man som sidder her i en dansk avis, og udtrykker sig om det Danske samfund, han er af følgende race: afrika, Polen, Muslim, neger, eritrea!! SÅ STOPPER FESTEN!!!! HAN ER UDANSK !

  Han har sgu 3% eritrea neger i sig !!!!!!!!!! SÅ STOPPER DET SGU!!!!!!!!

  Denne type vilde racerodede indvider som stefani, er farlige snyltere på vor samfund, og dem havde havde vor store glistrup (arisk 100%) en plan for:
  »Stefani får tre måneder til at rejse ud. Og hvis han ikke er rejst ud, så skal han og andre ikke racerene som er smidt ud , indfanges og placeres i lejre, som vi havde flygtninge i i sin tid og simpelt hen udbydes i licitation med dem, der vil betale mest for at få dem – de får dem så. F.eks. Paraguay siger: ‘Vi vil gerne have 6.000 muhamedanske piger i alderen mellem 12 og 20 år, og det vil vi gerne betale fem millioner for,’ ja, så går de fem millioner ned i den danske statskasse, ikke.

 117. Af Skedesvamp Lugtekusse

  -

  vil lige sige at stefani som skrevet herover ikke er race ren dansker. Det er tid til i disse muslismke tider at vi bliver helt race-rene. Stefani ser på overfladen flink ud, men nedenunder er der gener i ham som vil os danske race-rene til livs. hvis vi ikek beskytter de race-rene danskere, som f.eks mette fra socialdemoraktiet og den store ranke adonis fra DF , altså thulsen dahl, (som iøvrigt han en meget stor penis) så går det i ged det her, og danskere uddør som race. Stefani bør naturligvis ekspederes, og dette på miljørigtigt anlæg, hvorpå der er filter m.m., naturen skal sefølgelig passes på, i det omfang den er indefor vor grænse. Men altså klone sææd fra den store race-rene thulsen op i Mette, og lave en race-ren baby vi kan klone på, og så udrydde ALT UDANSK !

  DANMARK FOR DANSKERE ! FRØ AF UGRÆS BEHANDLES MILJØVENLIGT OSV !!

  DANSK FOLKEPARTI !!!!! DF ER VORES REDNING !!!!!!!!!!

  DANSK FOLKEPARTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 118. Af Henning Svendsen

  -

  Frihedskæmper??ja de findes og op gennem historien har der været flere-men vistnok ingen fra lille Danmark og derfor må trække nogle små mennesker frem i lyset og således blev en flok skiderikker hævet op til et ujordisk plan falske breve og løgnagtige beretninger er kendetegnet på disse såkaldte helte
  Hvor var de henne når tilfældige blev pågrebet på Rådhuspladsen og henrettet med en kugle for panden gengæld for tyske vagtposter der bare var store drenge sendt op til Danmark under tvang-
  De virkelige helte var dem der frivillig drog til en eller anden Front og stod ansigt til ansigt med fjenden og hvor det gjalt om at trække først og nu har vi så en ny tyskervenlig regering som også har smidt sig i støvet
  Og vores såkaldte Justitsminister lagde stærkt ud men er nu af samme observans som de de foregående!-plat og svindel foregår helt åbenlyst uden at der bliver skredet ind-jeg tænker ikke på de falske reporter som Løkke sender på banen hveranden dag -her handler det om koruption der foregår helt åbenlyst rundt om i landet og med Universiteter der er i lommen på forskellige partier og får penge under bordet

 119. Af Lars Hængebugesvin Sutte Røv

  -

  SPile røvhul dagligt på de urene som sidder i lejre og afventer maskinen som skal være 100% miljøren udledning…de kan skabe noget med disse fingre. kan de lave romkager, atlså med rom-smag? ikek ægte. Kan de? Må man tage de urene med ind i himlen når man dør!! HAha, nej du, danmark for danskerne ikke de urene og ikke muslimske og andre. vi skal hade muslimer og andre. HAD IDAG !!! HAD SOM DU FÅR AT VIDE!!! PROPAGANDA SIGER HAD OG DU HADE!! HURAAAAHHHH DANMARK DANSKERE JEG ÆLSKER SGU DIG!!! HURAAAAHHH JEG R DANSK !!! HURAAAAAH RACE REN !!!!!!!!!!! HURAAAAHHHHHHH !!!

 120. Af hanne blomst hareskår nisse-danser skumhat bedemand

  -

  ja jeg bliver sgu bevæget når læser et indlæg som hængebue svins herover. Denne kærlighed til det danske er sgu..ja bevægende. Dete land skabtes af race-rene som opdyrkede jorden og de var de første danskere og helt flotte og hvide og lange ranke, som f.eks vi ser det hos den hvide ranke leder i danske folkeparti. Denne smukke ranke ariske adonis, tårner imod himlen med hans smukke lange legeme, bygget til at lede danskere ind i det nye årtusinde. Jeg undrlægger mig naturligvis denne store leder. LAd os lige tage 2 minutter hvor vi klapper af danmark. vores land. vort kærlighed. danmark længe leve, danmark racerent for danskere, danskere er vort hjerte, ikke race-rene desværre i dejlige varme bade hvor de lægger tøj mm (ting der kan videresælges) i sorterings-bøtter, ( hvis indhold jo sælges kan=skattepenge=finansere så vi ikke længere skal betale skat!)

  Huraaahhhh – alle klapper i 2 minutter imens i tænker danske tanker og klap nu !!!!!!!
  ( klap i 2 minutter med et stolt arisk udtryk i dit ansigt. KLAP HØJT!!!

 121. Af ERIK LARSEN, GEDSER

  -

  hanne blomst hareskår nisse-danser skumhat bedemand, du har ret. Klappede i to minutter og blev rank. Tak min pige. jeg er dansk. Stolt national dansker er jeg. Huraaaahhh. vil du med ud og spise en pizza? jeg kan kl 14 hvor der er 50% på en kødpølse pizza til 25kroner. sig til hvis du vil. vi deler den, stor nok til 2 med kødpøls.

 122. Af Jan Petersen

  -

  Lars Hængebugesvin,

  Landmænd fra V har den bedste genmasse, ja. Jeg har fået masser af unger her i T hailand, mn kunne da naturligvis ikke drømme om at trække disse halvaber til Danmark..Dette ville jeg ikke gøre imod min nabo, svineavlerlarsen med 100% arisk familie..

 123. Af Jan Petersen

  -

  1.17,31,45. Er alle falske. De er ikke skrevet af mig. Frem med kosten. Blok for altid, og smid ud.

 124. Af svend jensen

  -

  Partiet “Det Radikale Venstre” burde skifte navn til “Den Islamiske Femtekolonne”.
  Ligegyldigt hvad partiets politikere ellers lyver om, har deres parti kun ét hovedformål: At fremme islams overtagelse af Danmark alene med demografiske våben.
  Når islamisterne så er blevet majoritet og har overtaget landet demokratisk, vil deres første handling være at forbyde demokratiet.

 125. Af A. Guude

  -

  @ MEHMET SAMI GÜR – 5. MAJ 2018 2:20
  Vi lever i en skrøbelig, ustabil og usikker verden takket være islams grusomme myrderier.
  Så, tyrkerne kan sagtens finde på at komme til Danmark.
  Tyrkerne går stadigvæk med drømme og syndromerne om det osmanniske rige. Det er jeg ikke et sekund tvivl om.
  De vil slå til, så snart de får muligheden for det. Og i disse dage er mulighederne ved at løbe løbsk for de mange tyrkisk-nationale og islamiske kræfter i Tyskland.
  Og de har allerede fundet en paranoid og psykotisk begrundelse for deres ugerninger: ‘Islamofili’.

 126. Af Niels Lemche

  -

  Lau, den med de deporterede amerikanere i titusindevis, det er en conspiration theory der er blevet grundig sat på plads. Ikke engang vores specielle konspirationsteoretiker her har nævnt den.

  Er det en bog af Nigel Cawthorne du anvender. Du kan fine klare afvisninger heraf på nettet. Det er simpelthen vrøvl og latin. Det eneste, der har givet næring til teorien, er manglende russisk lyst til at åbne for deres arkiver for de kommissioner, der faktisk har været nedsat om spørgsmålet.

 127. Af Niels Lemche

  -

  Lau, den med de deporterede amerikanere i titusindevis, det er en conspiration theory der er blevet grundig sat på plads. Ikke engang vores specielle konspirationsteoretiker her har nævnt den.

  Er det en bog af Nigel Cawthorne du anvender. Du kan fine klare afvisninger heraf på nettet. Det er simpelthen vrøvl og latin. Det eneste, der har givet næring til teorien, er manglende russisk lyst til at åbne for deres arkiver for de kommissioner, der faktisk har været nedsat om spørgsmålet.

 128. Af fLemming lus

  -

  Igen.
  Berlingske er en nazistsiks avis.
  Stop dog de venstre fjolser som ødelægger debatten. Så vi efterhånden ikke kommer til.
  Ingen tror vel at jeg tihører venstrefløjen.

 129. Af Abraham C Sørensen

  -

  ” Ikke engang vores specielle konspirationsteoretiker her har nævnt den.”
  så er du den største konspirationsteoretikkern med det vrøvl du lægger for dagen.

 130. Af R.H. Kristiansen

  -

  Sikke et uanstendigt kommtarspor. Hvor mange danskere kender I her, der kun er danske? Stefani er ligeså dansk som hvilken som helst anden. Jeg har boet i Danmark hele mit voksne liv og har to børn med en dansker og føler mig både dansk og islandsk. En af mine gode venner er i den grad dansk og er vokset op i Danmark. Begge hendes forældre er svensk danske og begge vokset op i Danmark. Vedkommende er en blanding af nordmænd og svenskere. Ikke engang Pia Kjærsgaard er “ren” dansker og hvad er i øvrigt rent? Oven i købet er Mehmet Sami Gur dansk og tyrkisk, selv om han ikke vil indrømme det. Alle, der bevæger sig i et dansk skolesystem bliver for en stor del danske. De kan ikke undgå at blive det.

 131. Af Kent Andersen

  -

  Det må Sofie Carsten Nielsen og dig vel lige finde ud af. Det her er spild af værdifuld spalteplads.

 132. Af Niels Larsen

  -

  KENT ANDERSEN

  Det er umuligt at føre en fornuftig samtale med Sofie Carsten Nielsen.

  Hun er som alle øvrige radiGALE faktaresistent.

 133. Af Bjørn Sørensen

  -

  De radikale er en blanding af liberal og kommunistisk politik. De radikale har historisk vist at dem kan man ikke regne med. Deres internationale besættelse har gjort at når det kom til stykket var de upålidelige. For dem er det nationale en anakronisme, så hvem gider lytte dem når udviklingen går imod øget interesse for de nationale. Det internationale har gjort os sårbare overfor fremmedes hersen her i landet uden respekt for vores traditioner og kultur.
  De radikale og kommunister har vist deres foragt for det nationale i utallige situationer.
  Det er trist at vi har så mange femte-kolonne folk med alt for stor indflydelse på det politiske.
  I øvrigt var det dem som skulle behandles med politisk korrekthed og ikke som nu sande nationale politikere.

 134. Af Flemming Lau

  -

  Lemche, jeg formoder at du også vil afvise konspirationen mod JFK.
  Hvis du mod forventning får tid til overs, så kig lidt i bogen “Kiss the boys goodbye” af Monika og William Stevenson som ikke er hvem som helst. Endelig er der Douglas deWitt Bazatas vidne udsagn i bogen “Killing Patton”

  Stalins voldtægt af amerikansk tillid og sentimentalitet var et faktum den 31 Maj ’45.
  Koreakrigen fjernede den sidste vaklen overfor kommunismen. Jeg er rimeligt overbevist om de ca 50 000 Angelo amerikanske soldaters skæbne efter 2 verdenskrig. De ca 8000 skæbne efter Korea krigen og de ca 2500 skæbne efter Vietnam krigen. Et andet spor er de mange franske krigsfanger, både fra 2 verdenskrig samt efter slaget i Indokina Dien bien phu. “Pearls” var vietnamesernes betegnelse for dem!

 135. Af flemmin g lAU.

  -

  konen og jeg gjorde et stykke godt arbejde under krigen.
  romaerne og jøderne røg en meter op i luften bare vi nærmede os med pisken.

 136. Af kNud pedersEN

  -

  AF R.H. KRISTIA NSEN – 5. MAJ 2018 11:17

  Du er jo selv den første til at opføre dig som nazist og racist.

  Hvad har Gur gjort dig? Bortset fra at han ikke er fra Norden.
  Du er rendyrket nazist.

 137. Af Lars Emil Frederiksen

  -

  lau og lemche
  gik i på samme skole?

 138. Af Niels Lemche

  -

  Pænt svar til Lau i filtret…JFK konspirationen?

 139. Af Flemming Lau

  -

  Knud Pedersen.
  Hvis du ellers havde fulgt med på bloggen de sidste par år, ville du vide at Gur kun har foragt til overs for Danmark og vesten. Han udviser ingen loyalitet eller troskab mod det land der har modtaget hans Tyrkiske ophav. Han er Erdogan sympatisør. Erdogan er selv sympatisør af det muslimske broderskab, hvis chef ideolog var Qubt, en ussel nazisympatisør, som selv havde anlagt Adolf moustache!

  R.H. Kristiansen er særdeles velintegreret og forsvarer blot det land hun bor i!

 140. Af Frau Li z s øreensen

  -

  “Stefani er ligeså dansk som hvilken som helst anden. Jeg har boet i Danmark hele mit voksne liv og har to børn med en dansker og føler mig både dansk og islandsk”

  Naturligvis er man ikke Dansker når man er som Stefani.Og bliver det aldrig. Her er jeg for en sjælden gangs skyld enoig med JP.

  Hvad får man når man avler en fuldblodsislandsknassere med en Dansker? Korrekt svar er en halvblodsdansker islandsnassere.

  Lemchen er deutch skriver han. Og joede såvidt vi har udregnet. En sådan.bliver heller andrig Dansker. Et pas betyder ikke at man bliver dansker. Lau er en kristenfundamentalist. Så er man heller ikkeægtedansker. Er nok også indvandrer?

  JP er dog en Russerbot. Jeg kan ikke forestille mig at den bot er ægtedansker?

  La u. Hr. Ros a skriver han skriver i falskt navn. Og i utallige navne. SUkongen bliver islæningenasseren kaldt, med 5 påbegyndte uddannelser til sit navn. Og et mærkværdigt forhold til vores nordiske broderfolk. Som er det i Norden der står Danskeren tættest. Lever i en socialbolig betalt af danmark, mens vores egne etniske er hjemløse.

 141. Af Lars. E Frederiksen

  -

  “Når de konservative og andre så “beundrende” til, da tyskerne gik mod øst, skal man måske også lige forstå sammenhængen, herunder russernes angreb på Finland i vinterkrigen.”
  Hvem har fortalt dig godnat historier ???? Var mor og far fascineret af Mannerheim og hans nedslagtning af alt til venstre fra midten ..??? Vorherre til hest for en ………Enten var din far Finlandsfrivillig, eller du er 45% dummere end bølgepap. Så forstår man det bedre. Et spørgsmål: Inden din far drog i krig blev han så grundigt race testet og godkendt? Var din mor raceren og godkendt for at kunne gifte sig med farmand? Du har fascistoide holdninger og de dukker engang imellem op til overfladen. Vær som de andre højredrejet dåseåbner her på bloggen, spring ud så skal du se hvor meget bedre du får det…………

 142. Af R.H. Kristiansen

  -

  Knud Pedersen eller er det LSJHM.
  Selvfølgelig er Mehmet Sami Gur dansker, hvis han er vokset op i Danmark. Han er ligeledes af tyrkisk afstamning. Du kan mene om mig hvad du har lyst til “Knud Petersen”, men racist er jeg ikke. Jeg vil have ikkevestlige indvandrere i arbejde. Det er kun rimeligt, at ikkevestlige indvandrere yder til fællesskabet, når de får fra fællesskabet. Det er ikkevestlige indvandrere, der ikke er solidariske, når de ikke yder med et arbejde i Danmark. I er faktisk selv racister, hvis I ikke vil omgås danskere og hvis I mener, at I er for fine til at arbejde og bidrage til det samfund, der har støttet jer og taget imod jer.

 143. Af Frau Li z s øreensen

  -

  betalt Hvis nogen vadede rundt på Månen i “1969, jamen så var Månen selvsagt beboet i dag!”

  Naturligvis. Menneskeheden vil være flytter dertil dagen efter. Med kæledyr , husdyr, elefanter og næsehorn mv. 🤣🤗😎

  Du sagde også “at flyvemaskiner aldrig var opfundet? For ellers kunne mennesket flyve af sig selv i dag.”

  Jeg tror at det er de færreste der er enig med dig..

 144. Af Lars. E Frederiksen

  -

  Knud Pedersen: Flemming Lau er kærlighedens mand
  Han tror på Jesus som sin personlig træner og frelser. We kill for christ er deres kampråb i halleluja brigaden.

 145. Af Frau Li z s øreensen

  -

  betalt Hvis nogen vadede rundt på Månen i “Jeg vil have ikkevestlige indvandrere i arbejde. ”

  Naturligvis vil ikke danskerislæningenasseren det. Som vestlig indvandrer ønsker hun at andre skal betale for sin danske SU og bolig mv. Og ville jo være lige frækt nok i en Dansk avis, at påstår at Danskere skulle. Så hun beder ikke vestlige indvandre om det som evighedsstuderende fra udlandet. Sådan tænker islæningenassere i DK.

 146. Af Frau Li z s øreensen

  -

  Mht. dansker-arisk test. 😂

  Så mener jeg at alle ægtedanskere skal først i køen til uddannelser, bolig, operationer. Såvel som offentlige job. Liste af private formaer der ansætter mange fra udlandet skal sortlistes og betale 30% mere i skatter..

 147. Af Frau Li z s øreensen

  -

  “Hvis du mod forventning får tid til overs, så kig lidt i bogen “Kiss the boys goodbye” af Monika ”

  Dette er ikke en datingside for kristnepædofile-hustrumisbrugere Lau. Man en anstændig.avis.

  Uden kommunister og socialister ville vesten være Tyskfascistisk i dag.

  Outze har i sine imminente bøger påpeget hvorledes alle i s s og D. N. S. A., P var borg erlige.

  Danmark ville ikke have haft en modstand , hvis dk kun brstod af din slags. Tysken med overskæget var kristen. Russerne var ate ister.

 148. Af Frau Li z s øreensen

  -

  “Hvis du mod forventning får tid til overs, så kig lidt i bogen “Kiss the boys goodbye” af Monika ”

  Dette er ikke en datingside for kristnepæ dofile-hustrumisbrugere Lau. Man en anstændig.avis.

  Uden kom munister og socia lister ville vesten være Tys. kfasci. stisk i dag.

  Outze har i sine imminente bøger påpeget hvorledes alle i s s og D. N. S. A., P var borg erlige.

  Danmark ville ikke have haft en modstand , hvis dk kun brstod af din slags. Ty sken med overskæ. get var krist en. Russerne var ate is.ter.

 149. Af DizzyMissLizzy Sørensen.

  -

  Jeg er bare lidt misunderlig på de uddannet, derfor jeg er ond. Jeg gik ikke i skolen. Jeg kom i bande. Jeg kan ikke gør for det. Sådan har vi det i Palæstina. Vi misunde jøderne, de er så flittig og rig.

 150. Af svend jensen

  -

  @R.H. KRISTIANSEN – 5. MAJ 2018 15:12
  “Jeg vil have ikkevestlige indvandrere i arbejde. Det er kun rimeligt, at ikkevestlige indvandrere yder til fællesskabet, når de får fra fællesskabet. ”

  De fleste danskere ser også gerne indvandrere i arbejde. Dog kun i deres egne hjemlande. Danmark er ikke et indvandrerland, da landet er udbygget og var overbefolket, allerede inden den tossegode (eller snu?) Elite lukkede op for parasitterne.
  Ingen har spurgt danskerne om de ønsker på alle måder billige konkurrenter på arbejdsmarkedet.
  De invaderende gør deres eget land en uvurderlig tjeneste ved at rejse hjem, smide deres despoter ud og indføre civiliserede tilstande i deres egen rede. Hvem skulle ellers gøre det???
  Forholdene i Danmark er snart utålelige for de oprindelige etniske danskere – her trænger voldsomt til at blive renset ud!

 151. Af kIM olSe n

  -

  AF DIZZYMISSLIZZY SØRENS EN. – 5. MAJ 2018 16:37

  Men i Thailand kan jeg gøre som jeg vil.
  Drikke øl dagen lang og sidde med otte årige drenge på skødet.
  Og pille ved dem.

 152. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Det er ret tydeligt, at nationalkonservative indlæg tiltrækker kommentarer fra de allermest primitive typer. Det er så skadeligt for ytringsfriheden, at vi risikerer at miste den.

  Kunne det ikke være interessant – og er det ikke på tide – at lade nogle mere avancerede skribenter levere indlæg med et begavet og menneskeligt indhold? Det burde Berlingeren kunne?

 153. Af knUd pedersen.

  -

  FLEMM ING LAU – 5. MAJ 2018 13:15

  Lille adolf.
  I tabte i foråret 1945.

 154. Af Flemming Lau

  -

  I tabte ved Murens fald, alt andet er projektering!

 155. Af Niels Larsen

  -

  Kommunismen har samme ry blandt mennesker flest som islam har.

  Afskyet og forbandet langt væk.

 156. Af DIzzyMissLizzy Sørensen

  -

  Vi invandrer vi ælsker at kalde os danske navne og helst lange frækker navne. For eksempel ælsker jeg at kalde mig Knud Hvid Kartoffel Pedersen.

 157. Af knUd Petersen

  -

  AF NIELS LARSE N – 5. MAJ 2018 18:23

  De fleste foragter nazi ster og dømte kriminelle som dig.

 158. Af R. H. kristianSEN

  -

  Da lau og mig kom hjem fra ravensburg i 1943 blev vi modtaget som helte
  Vi gider ikke undemålere og svin som Gur og lisbeth.
  De er jo kke danskere. Og nordiske

 159. Af orLA guude

  -

  AF DIZZYMISSLIZZY SØRENS EN – 5. MAJ 2018 19:08

  På baren i Bangkok bliver du kaldt for pædoKim,
  Pædofile svin.

 160. Af R.H. Kristiansen

  -

  Jeg har ikke skrevet kommentar kl 20.53 05.05.2018. Det har L i s b e t h.
  Det hedder i øvrigt Lau og jeg og ikke Lau og mig. Lær nu dansk L S.

 161. Af Niels Lemche

  -

  en helt utrolig svinesti.

  Du skulle skamme dig Caspar Stefani.

 162. Af Abraham C Sørensen

  -

  “en helt utrolig svinesti.”
  Ja du har været særdeles dygtig med svinske udfald. Kik dig selv i et spejl og svinet ser tilbage.

 163. Af Niels Peter lemche

  -

  De eneste som ikke skal skamme sig er harald, lau, niels og mig.
  Vi er nazister herrefolk og arier.
  Det kan alle læse.
  Vi vil have kommunisterne ud fra debatten.
  Berlingske er en højrefløjs avis.
  De venstreorienterede og farvede svin har intet at gøre her.

 164. Af Niels Lemche

  -

  NIELS PETER LEMCHE – 5. MAJ 2018 21:37 … falsk naturligvis … troldens klo

 165. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt meget enig med – AF NIELS LEMCHE – 5. MAJ 2018 21:21 – det er et imponerende blog kommentarspor svinesti . . . . Caspar Stefani lægger navn til. Og ikke blot Stefani, men også Berlingske. Men formentlig er begge parter pisseligeglade – desværre. 🙁

  I øvrigt er bloggen fra præsten Sørine ikke meget anderledes – én stor svinesti og mødding. 🙁

 166. Af lis...beth s,,,øørensen

  -

  Flere inddlæg i fiflllerrrriet? Kun de højreradikaleLemchenriet, KOriet, Islandsnasserriet kommer på..HvorforSkalDetDanskeFolkBetaleSkatterTilB? UdenAtDeGivesYtringsfrihed?

 167. Af lis...beth s,,,øørensen

  -

  “Jeg har ikke skrevet kommentar kl 20.53 05.05.2018. Det har L i s b e t h.
  Det hedder i øvrigt Lau og jeg og ikke Lau og mig. Lær nu dansk L S.”

  Hvilken svinesti. De ufattelige kommentare fra den FalskeDebattør og islandsnasser på det Danske folk, går lige igennem, såvel som frimurerlemchenriet…Mens sagliges indlæg ikke kommer på?!

  Hvorfor har hen lov til at bo i Danmark? Tænk på 20 års omkostninger i SU her alene? Fratagelsen af Danske etniske studerende mv. ?

 168. Af John Laursen

  -

  B. Mortensen 4. Maj 2018 10.42

  ” De konservativ kom først i gang da tysken stod i døren, men så beundrene til så længe Hitler gik mod øst…..
  Det er pinligt hvor de borgerlige altid pudser glorien den 9 april og 5 maj….. Man har glemt
  ( bevidst-ubevidst ) at mange borgerlige dansker beskyldte modstands folkene for 5 kolonne virksomhed, uden at rødme af den grund. ”
  ____________________________________________________________________________________________________________

  Du ved tydeligvis ikke hvad du skriver om. Så her følger lidt oplysning til dig. De første der gjorde aktiv modstand mod Nazi-Tysklands besættelse af Danmark, var nationale danske patrioter i Churchill-klubben i Ålborg i August 1941. Senere kom mange flere til, her i blandt de Finlands-frivillige som havde valgt at kæmpe mod Stalins overfaldsangreb på Finland d. 30/11 – 1939, på Finlands side.

  Efter Frankrigs nederlag i 1940 stod Churchills England alene i kampen mod Nazi-Tyskland, i ét år. Hvad gjorde Stalins Sovjetunion? Ja nu skal du bare høre; Stalins Sovjetunion lykønskede A. Hitler med sejren over Frankrig. England fik ingen hjælp fra Stalins Sovjetunion i krigen mod Nazi-Tyskland i dét år, men da Nazi-Tyskland invaderede Sovjetunionen d. 22/6 1941, så tiggede og bad Stalins Sovjetunion, England om materiel hjælp. Mere usselt bliver det ikke.

  Spørgsmålet er om de danske kommunister overhovedet var kommet med i kampen mod Nazi-Tysklands besættelse af Danmark, hvis ikke de var blevet tvunget ud i illegalitet af Scavenius` underskrivelse af Antikomintern-pagten i Berlin og kommunistlovene, der gjorde kommunister til jaget vildt.

  Danske nationale patrioter valgte frivilligt den illegale kamp mod Nazi-Tysklands besættelse af Danmark, for Fædrelandet.

 169. Af lis...beth s,,,øørensen

  -

  “I øvrigt er bloggen fra præsten Sørine ikke meget anderledes – én stor svinesti og mødding. 🙁”

  Sørines blog er langt bedre. Og JP og hans konspirationsterorier kommer ikke på. Måske lige som UEJ er B begyndt at se troldlene lemchenriet, Rosaharaldriet og petersenriet i øjnene?

  Man godt nok svært at få indlæg på der også. 🙂

 170. Af lis...beth s,,,øørensen

  -

  “” De konservativ kom først i gang da tysken stod i døren, men så beundrene til så længe Hitler gik mod øst…..
  Det er pinligt hvor de borgerlige altid pudser glorien den 9 april og 5 maj….. Man har glemt
  ( bevidst-ubevidst ) at mange borgerlige dansker beskyldte modstands folkene for 5 kolonne virksomhed, uden at rødme af den grund. ””

  Endeligt lidt fakta til debatten. Uden den røde modstand, ville der aldrig have været nogen i Danmark. Russerne vandt krigen for vesten. Og måske er vest-russer problermerne baseret på vores manglende anerkendelse af deres ofre her? Hele 35 millioner døde, Vi snakker herom lo% vis af befolkningen da.

  Man må opmuntre de useriøse som Laursen til at læse Børge Outzes bøger..Jeg har hver en eneste han har skrevet her, og har læst ca. halvdelen. Min far læste dem alle. Som titusindvis af andre bøger. Opvokset med sandheden om den borgerlige nazisympati…

 171. Af lis...beth s,,,øørensen

  -

  “Spørgsmålet er om de danske kommunister overhovedet var kommet med i kampen mod Nazi-Tysklands besættelse af Danmark”

  De startet modstandskampen, ledet den, og uden den ingenting….

  Først i krigens sidste dage startet i på lidt damage control for efterkrigstidens ry. Præcis den dag det gik op for jer, at i ikke vil kunne genindføre slaveriet af såkaldte “mørke, misfarvet, jøder, handicappet, Sigøjnere, socialister og kommunister mv.”.

  Borgerligheden i Danmark har et stort internt opgør at relatere til her. Det var helt normalt i Varnæs hjem med det rigtige stel, at man havet 2-3 nazister pr. familie.

 172. Af lis...beth s,,,øørensen

  -

  PsyKO´s mange indlæg i mit navn, eller derom, interessere ikke. Trolden som JP relatere aldrig til det diskuteret emne. Kun interesseret i personangreb.

 173. Af Jan Petersen

  -

  Indtil det modsatte er bevidst, vil jeg egentlig betragte Caspar Stefani som lidt analog til LIS…BETH S,,,ØØRENSEN. Et godt gammelt udtryk “lige børn leger bedst” – tilsyneladende gælder den regel også rene afvigere og potentielle psykopater. 🙁

 174. Af R.H. Kristiansen

  -

  Y(ou) Hassan stop nu.

 175. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Laursen
  Mit svar til dig ligger i filtret

 176. Af B. Mortensen

  -

  Men prøv datoen 16 april 1939 og marst 1938 (Munchen aftalen) så har du det meste af svaret på dine spørgsmål!

 177. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er denne blog – og formentlig andre Berlingske blogs – hacket af en “BOT” der skriver al mulig fake ævl i egne fake navne – og misbrug af andres navne. Hvis ikke ville det være ret umuligt at gå fra total ikke læsbar tekst til pludselig læsbar tekst, under samme fake navn.. Berlingske og Casper Stefani – I er hacket . . . . griner højt. 😉

 178. Af R.H. Kristiansen

  -

  L i s b e t h/Y(ou) Hassan
  Hvis du vidste noget overhoved, så ville du vide at Børge Outze var imod kommunisterne. Information blev stiftet som modstandsavis og ikke som en rød avis. Ikke fordi jeg synes det betyder noget i dag. Information er en god og saglig avis. Derimod er der intet sagligt ved dig. Du er det omvendte af Outze, usaglig, uanstændig, uintelligent og dødsens kedelig bot.

 179. Af Jan Petersen

  -

  Som nævnt ovenfor – Berlingske blogs kommentarspor er formentlig (uden tvivl) influeret kraftig af et par computer “BOTS”. Kan bots få adgang til Berlingske blogs, kan bots selvsagt også få adgang til Berlingske betalings systemer. Personlig vil jeg – under ingen omstændigheder – tiltro Berlingske personlige oplysninger a la credit card eller andet. Berlingske er IT amatørisme til et UG+ , desværre !

 180. Af Lisbeth sørensen

  -

  “L i s… b e t h/Y(o.u) H.assan
  Hvis du vidste noget overhoved, så ville du vide at B.ørge O.utze var imod kommunisterne. ”

  Hr. IslandsnasserePåDetDanskeFolk…

  Hvis du vidste noget som helst ville du vide at Ou.tze var en soc.ialist, som undertegnede..Og her ved vi meget fra debatten om soc.ialismen mod kommunismen i modernet forståelse. Og er helt enig her med Outze og George Orwell i deres nuværende bedømmelser af virkeligheden, da og nu..De var altid fremtidsikret i mening,, modsat dig i omkostninger.

  Så modsat JW.M, mener jeg så afgjort at man kan adskille den demokratiske socia.lisme fra kom…munismen.

  Vi har naturligvis ikke i længden plads til din slags I DK..Danskere må først…Slut med de nordiske nassereIVoresUddannesesSystem. Danmark først..Enten er man for os, eller imod os..

  ” Personlig vil jeg – under ingen omstændigheder – tiltro Berlingske personlige oplysninger a la credit card eller andet.”….

  .LOL, JP ville ikke give en femøre til en hjemløs, ej videre for at købe en avis. Måske for en prostituetIHANS HJEMLAND?

 181. Af Lisbeth sørensen

  -

  ““lige børn leger bedst””
  jANNEN

  Du må langt tilbage i tiden, før din slags havet ligeledes at lege med…. Sen tredvierne dog.. Jeg ser mig for dig i skolegården da, hvor du skubber lille Frederik af gyngen.. pga. af manglende genkaldt kærlighed?

 182. Af Jan Petersen

  -

  En simpel computer BOT er stadig bedste gæt på Lisbeth afvigeren i kommentarsporet. ;(

 183. Af Jan Petersen

  -

  Men OK, muligvis er “botten” lidt mere “seriøs” – så pas på med personlige oplysninger, credit card og lignende overfor Berlingske. Måske bliver du også hacked. 🙁

 184. Af Lisbeth sørensen

  -

  Russerbotjan…Der bor i thailand..En total afvigere…Hvorfor betaler vi dertil?.

  “Buyingsex is not a victimless crime”…Som de siger i udlandet. Og Sverige, dette land så langt væk fra Dansk “anstændighed”…

 185. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Men OK, muligvis er “botten” lidt mere “seriøs” – så pas på med personlige oplysninger, credit card og lignende overfor Berlingske. Måske bliver du også hacked. 🙁”

  Naturligvis, hr. konspirationsteoretiker…Berlingske fodre min bankonto med dine bankinformationer.. ha, ha…

  Hvor ønsker du folket skal betale deres penge? 360 grader? Du er en ren botmanipulator. Ingen emnerelevance, og kun promovation af medier. Du er “so far out”…At jeg ikke forstår at PET ikke har bedre styr på din agenda?

 186. Af Lisbeth sørensen

  -

  ” af medier.” Af andre medier…Som så mange andre bots, med en agenda…

 187. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt ingen tvivl – LISBETH SØRENSEN alias LIS…BETH S,,,ØØRENSEN – er en auto-bot, der skriver stort set alt, hvad den er programmeret til. MEN muligvis er den også programmeret til at hacke – pas navnlig på med sidst nævnte. 😉

 188. Af Lisbeth sørensen

  -

  “I øvrigt ingen tvivl – LISBETH SØRENSEN alias LIS…BETH S,,,ØØRENSEN – er en auto-bot, der skriver stort set alt, hvad den er programmeret til.

  Berlingskesfilter er svær forRøde at komme igennem….Og vi må kæmpe lo gange mere end jer. Men de færreste der ikke ser forskellen, mm. en eller anden Russerbot?

 189. Af Jan Petersen

  -

  Nu staver botten som en ordblind, men næste gang næsten perfekt dansk. Det kaldes også bare for – fake news – eller selv komponerende fake BOTS. 🙂

 190. Af Lisbeth sørensen

  -

  Du har endnu ikke skrevet angående emnet hverken her, eller hos Sørine endnu? Som sædvanligt?. Du har ingen interesse i at diskutere emnet diskuteret, men som andre bots, blot at få diverse blogger fjernet som du er uenig i. ..

  En ren trold.

 191. Af Lisbeth sørensen

  -

  Kaldes blot “ordblind”…Trold.

 192. Af Lisbeth sørensen

  -

  Vi er blandt samfundets mest kreative…Og hvis du så på start ups , ville du se en stor andel af ordblinde, blandt de mest succesfulde….De ser de skæve og mulige vinkler.. Tak Danmark, for de ordblinde. 🙂

  Sjovt hvorledes de stavende, mener at de er bedre end andre? ha, ha.

 193. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt kan kun en programmeret BOT svare med få minutters mellemrum . . . . . 😉

  Berlingske blogs er hacked 🙁

 194. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt som jeg skrev tidligere – kan lige pludselig den ordblinde – skrive fejlfrit dansk . . . .meget mystisk . . . . griner højt 🙂

 195. Af Lisbeth sørensen

  -

  “I øvrigt kan kun en programmeret BOT svare med få minutters mellemrum . . . . . 😉
  Berlingske blogs er hacked 🙁”

  Et bot program kan ikke svare intelligent retur, som undertegnede…Men du er uden tvivl et botprogram….Berlingske er hacket af Russerbotjan..Spørgsmålet er hvad det vil gøre imod det? Selvom han tilkendegiver aldrig at vil købe avisen, er han trods alt højreradikal..Så avisen lader botten blive. Selvom hans agenda er helt anderledes…

  De ville uden tvivl støtte #TrumpRussia også..Og dens anti-danske form for ekstremtplutokratisme..Som støttes af jannnen også..

 196. Af Jan Petersen

  -

  LISBETH SØRENSEN alias LIS…BETH S,,,ØØRENSEN – du er afsløret. En sølle skide BOT 😉

 197. Af John Laursen

  -

  B. Mortensen – 5. Maj 2018 23.33

  ” Men prøv datoen 16 april 1939 og marst 1938 (Munchen aftalen) så har du det meste af svaret på dine spørgsmål! ”
  ________________________________________________________________________________________

  München aftalen blev indgået d. 30 September 1938 og indebar det tjekkiske Sudeterlands afståelse til Nazi-Tyskland-appeasement-politik. Aftalen blev ikke som du skriver indgået marts 1938.

 198. Af Jan Petersen

  -

  AF JOHN LAURSEN – 6. MAJ 2018 3:23, bortset fra det så skriver vi – mig bekendt – lige pt 2018 – hvis det ellers kan være til nogen hjælp. 😉

 199. Af L.isbe.th Sø.rens.en

  -

  ” En sølle ski..de BOT ”

  JanRusserbot projicere blot..Tag det ikke seriøst..Men undre mig dog over at avisen tillader det?

  Har den som en betalt skattebetaltDansk avis ikke et ansvar over for Danske interesser? Jeg vil mene det? Hvorfor tillader den anti-danske interesser?

  Hvorfor kan Russerbotjan ikke fjernes?

 200. Af L.isbe.th Sø.rens.en

  -

  “Det er pinligt hvor de borgerlige altid pudser glorien den 9 april og 5 maj….. Man har glemt
  ( bevidst-ubevidst ) at mange borgerlige dansker beskyldte modstands folkene for 5 kolonne virksomhed, uden at rødme af den grund. ”

  Den 5 maj er naturligvis den vigtigste, som ..som Karl Marx dagen…En visionær som har ændret historien. Dog ikke en historie om ham i B, på hans fødselsdag? Men dog i seriøse aviser verden over. .SE NY times fx…..

  De ønsker altid at fjerne fokus her..Fra den virkelige helt, til den indbildte deres..

  Sørgeligt..Modstanden var rødkun, ogblå kun i de sidste dage—De lider totalt af historieløshed..

  MedaljefolketUdenMerit kunne man kalde dem? Altid 3o km bag fjendensLinier..

 201. Af L.isbe.th Sø.rens.en

  -

  “I øvrigt som jeg skrev tidligere – kan lige pludselig den ordblinde – skrive fejlfrit dansk ”
  Intet mystisk..censor sover..Selv uden spellchequer er kommentare da læseligt.. 🙂
  I morgen vil du få halvhacket kommentare igen..

  Dit vedvarende had mod orblinde er dog interessant. Husker din type fra folkeskolen..Klassens mest hadet altid, af alle..Ihvertfald i min skole..Man nok ikke i din, så gammel som du er, nok en tid hvor ordblinde virkelig var lagt for had..Og du viser det dagligt i alle kommentarer.

 202. Af L.isbe.th Sø.rens.en

  -

  Kim olsen og Jan Petersen har begge et ypperligt had mod ordblinde..Hvor mange er det ikke gået op for at de er et par? 🙂 …Sagt og gjort hermed.

 203. Af Niels Lemche

  -

  intet andet end trolderier kommer igennem.

 204. Af Niels Lemche

  -

  knapt 50 indlæg, 25%, af trolden + det løse henimod tyve indlæg med falske navne på afsenderen. På Sørines nye blog har trolden afleveret 2/3 af indlæggene.

Kommentarer er lukket.