Vi er en stærk og stolt nation, der har været så besatte af hvad vi ikke er, at vi er i fare for at glemme, hvem vi er

Af Caspar Stefani 267

Det er ikke første gang at Kenneth Kristensen Berth sætter sindene i kog med mindre gennemtænkte opdateringer på Facebook. Denne gang handler det om det som dansk politik er bedst til. Kage. Trist hvor det end lyder. Han er – som mange har påpeget – et eksempel på en del af en højrefløj, der efterhånden viser sig at være lige så krænkelsesparat som de mest radikaliserede feminister. Vi har efterhånden vænnet os til venstrefløjens brigade af krænkelsesentusiaster, men desværre er det nu ikke længere et problem, der er isoleret til den ene side af den politiske skala. Nu er selv borgerlige for alvor hoppet med på krænkelsestoget, der kører direkte mod en sabotage af den offentlige debat. Jagten efter et par hurtige synes godt om tilkendegivelser på de sociale medier, kan åbenbart være for stor en fristelse.

Kenneth Berth er dog efterhånden blevet til idealtypen på en krænkelsesprofet. Alt, der kan kobles til et narrativ om noget han ikke kan lide – i dette tilfælde islamisering – bliver brugt til at understrege pointen, uagtet hvor vagt eksemplet er. På den måde minder han meget om de mandehadende feminister. Der er ingen nuancer. Det mindste kan anses som værende et knæfald for islam, og at Danmark stille men sikkert på vej til at blive den nordeuropæiske udgave af Islamisk Stat. Til gengæld virker det, for det giver rigeligt med presse. Men ærligt, jeg kan godt se nogle væsentligt større udfordringer ift. islam og masseindvandring end en ”eid-kage” til 150,- (!).

Hvad det er med dansk politik og kager, ved jeg ikke, men søndagens opslag på Berths facebook-side  viser meget godt hvor det halter med os, der er stærkt bekymret over masseindvandring og islam. Vi kan finde på nok så mange grimme eksempler på masseindvandringen og multikulturens medfølgende ulyksaligheder. Kriminalitet, parallelsamfund, social kontrol, og en stadig svagere national sammenhængskraft. Problemet er så alvorligt, at vi ser os nødsaget til omfattende ghettoplaner, der indfører lovgivning, der uden masseindvandringen havde været utænkeligt. Men det, som har rykket indvandringsdebatten har ikke været krænkelsesparathed, men tværtimod den saglige og velbegrundede kritik af indvandringen igennem flere år. Det vi ser tendenser på nu fra vores side er ynkeligt og ikke værdigt for den offentlige debat. Vi er bedre end det.

For når det handler om at beskrive hvad det helt konkret er, vi vil forsvare, halter det gevaldigt. Vi kan finde nok så mange små detaljer og bagateller at blive forarget over, men jeg er efterhånden træt af negativiteten, og det tror jeg også en signifikant del af befolkningen, er. Kampen mod masseindvandringen er efterhånden en folkebevægelse, og det skal det vedblive med at være. Det er dog vigtigt, at man formår koble kritikken af masseindvandringen med et positivt budskab. At forklare hvad det er vi elsker ved vores lille ydmyge nation, frem for hvad det er vi ikke bryder os om. Vi har alle følelsen inde i os, vi har bare svært ved at sætte ord på det. Det er trods alt meget nemmere at sige, hvad vi ikke kan lide.

Vi skal være bedre til at være opbyggelige, og medierne skal blive bedre til at ignorere dem, der er besatte af at blive krænket – uagtet hvilken fløj de tilhører. De skal ikke belønnes med at tage et umådeligt dovent standpunkt, fordi de ikke er i stand til at være andet end forarget. For dem handler om, hvad vi ikke kan lide. Alt, der kan anses som værende et ”knæfald for islam”, eller udtryk for en ”patriarkalsk sexistisk diskurs”. Begge dele er lige dovent.

Os, der er kritiske overfor islam, masseindvandring og truslen mod vor nation, kultur og nationale fællesskab, bør i højere grad fortælle hvad det er, vi gerne vil forsvare. Hvorfor den danske levevis er den bedste. Mange af os mener, at assimilation er målet– men hvem gider blive en del af en kultur, der kun ved, hvad de ikke er? Er dansken så svag – at vi lader os islamisere på baggrund af en kage i Føtex? Nej. Vi er en stærk og stolt nation, der i noget tid har været så besatte af hvad vi ikke er, at vi er i fare for at glemme hvad det er, vi godt kan lide. Det er ikke tonen, der er forkert. Det er fokus. Kampen vindes ikke ved at blive krænket. Kampen vindes ved at kæmpe for det vi elsker.

267 kommentarer RSS

 1. Af j. han.

  -

  På den måde minder han meget om de mandehadende feminister.
  Skriver Stefani.

  Minder om?
  Den yderste højrefløj består jo af frygtsomme, feministiske, uselvstændige bangebukse med store mindreværdskomplekser.
  Det ser vi jo på alle blogs i Berlingske.

 2. Af Torben Jørgensen

  -

  Udmærket budskab, Stefani.

  Her er mit forslag: Den britiske filosof Sir Roger Scruton har flere gode bud på, hvad de europæiske nationalstater er gode til; naboskab, institutioner, den møjsommelige, rationelle undersøgelse af fænomener, fornuftsbåren argumentation og meget andet. Og så det han kalder vores “first person plural” – altså et “vi” som noget givent – og den egentlige forudsætning for naboskab.
  Kan kun opfordre til at gå i gang med hans forfatterskab, han er meget opbyggelig!

 3. Af Gert Hansen

  -

  Jeg kender ikke K.K. Berth eller hans Facebook budskab, og er sådan set også¨ligeglad.

  Men Caspar Stefani oversér af det danske folk er udsat for en massiv propaganda fra Danmarks og EU’s såkaldte liberale elite, og har været det i fire-fem årtier nu. (Med det formål at gøre Europa til et såkaldt multikulturelt område, kald det bare Eurobistan). Derfor er Danmark ikke længere en ’stærk og stolt nation’, som C.S. skriver, for det at være dansk, har i mange år ikke været populært, og er blevet vedholdende underkendt og propageret imod af eliten på alle niveauer fra vuggestue og fremefter, således at at de fleste idag enten har overtaget elitens meninger, eller føler sig underkuet og i stigende grad ved lovgivning bliver tvunget til at undertvinge ytringen af sine, i elitens øjne upassende, meninger. Det er for nemt at kalde det blot et udtryk for dovenskab, som C.S. gør, for det er meget værre og alvorligere.

 4. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “…ærligt, jeg kan godt se nogle væsentligt større udfordringer ift. islam og masseindvandring end en ”eid-kage” til 150..”

  Jamen, så skriv et blog-indlæg om disse væstenlig større udfordringer, i stedet for spilde vores tid på ligegyldige kommentarer til ligegyldigheder…

  Det er f.eks. sundt at faste, men det er faktisk et reelt problem, at muslimerne følger religiøse kostregler, i stedet for at følge rationelle kostråd.

  For det er rent faktisk den vigtigste grund til, at langt flere muslimer, end ikke-muslimer, får sukkersyge; de følger ikke Sundhedstyrelsens kostråd, men lader irreationelle, religiøse dogmer og traditioner bestemme, hvad de må spise.

 5. Af jan ulrik friis

  -

  …… filter……..Vi skylder ikke islamisterne noget som helst, hverken nu eller i nogen fremtid!

 6. Af Finn Larsen

  -

  Ja de synes frygtelig nærtagende ude på højrefløjen. At man ikke kan kalde en samling af S,SF og DF for rødbrun er da helt galt. Udtrykket stemmer jo fuldstændig overens med de fleste af vores medborgeres opfattelse.
  At det er båret af nationalisme og socialisme kan der da ikke være 2 meninger om.

 7. Af Per Kristensen

  -

  Fantastisk at CF ikke ved hvad DK er og står for, en nation der indtil ca 1955 var et af de rigeste lande i verden, bygget af kloge folk.
  Men generationer af levebrøds politikere har efterhånden fået opbygget til DK, sandsynligvis pga. deres egen udulighed ( listen er for lang ), men lad os tage vores nuværende spejderdreng af en finans minister, der stolt står og glæder sig over at vi bruger i år, 33 milliarder på ikke inviteret gæster, som i stort udstrækning hader alt hvad vi står for.
  Nå vi kigger på DR el TV2, skal der nu være farve på ( sort-mørk ), ellers er programmet nærmest en fiasko.
  Men når alt kommer til alt, har den danske hvide befolkning selv skylden, når man stemmer på Lille Lars Ligiglad, er det Lille Lars Ligeglad man får.
  Der må andet til, hvis landet skal reddes, så nu prøver vi så nye borgerlige, hvis de så er en DF light, så må vi bare konstaterer at DK dage er talte.
  Talne fra Danmarks stastistik siger mere eller mindre hvornår det sker.

 8. Af Per Kristensen

  -

  Undskyld, der skulle CS ( Casper Stefani )

 9. Af Jakob Rasmussen

  -

  Der er faktisk meget god grund til, at forholde sig kritisk til muslimernes madkultur, for den medfører, at næsten dobbelt så mange muslimer får sukkersyge, med alle deproblmer, der følger med denne kroniske sygdom, og som desuden koster samfundet meget dyrt.

  Langt de fleste etniske danskere har forlængst taget Sundhedstyrelsens kostråd til sig, og derfor får færre, etniske danskere diabetes, i forhold til herboende med muslimsk baggrund.

  Men alligevel er forekomsten af diabetes i Danmark fordoblet i perioden 2000 til 2011.

  Det skyldes, at næsten dobbelt så mange muslimer får sukkersyge, som andre borgere i dette land gør, og det koster samfundet dyrt, selvom det er meget nemt at forebygge, hvis man vel at mærke følger Sundhedsstyrelsens rationelle kostråd, men det gør alt for mange muslimer ikke, og det koster samfundet meget dyrt.

  Uddrag fra “Diabetes og økonomi”, Diabetesforeningen:

  “Diabetes koster det danske samfund 31,8 milliarder kroner om året. Den største udgift ligger på produktivitetstab på lidt over 13 milliarder kroner (41 procent), plejesektoren koster ca. 6,4 milliarder, behandlingen hos praktiserende læger og på hospitalerne koster 5,5 milliarder mens medicinudgifterne er på lidt over 1 milliard.

  Følgesygdomme som hjerteproblemer, synsproblemer, nyreproblemer og amputationer invaliderer den enkelte og er en tung post i den samlede økonomi. Hver fjerde diabetespatient har komplicerede følgesygdomme og tegner sig for næsten 60 procent af de samlede udgifter.”

 10. Af niels peter lemche

  -

  Gode Caspar Stefani: Læs Timothy Snyder, The Way to Unfreedom (2018). Putlikkerne vil givetvis hyle op om, hvor dårlig den er.

 11. Af Jakob Rasmussen

  -

  Hvad i al verden har “putlikker” med denne sag at gøre?

  Putin er bonkammerat med Tjetjeniens islamistiske diktator, Ramzan Kadyrov, så Putin bekæmper ikke islamisterne, men samarbejder med de værste af dem…

 12. Af Bjørn Sørensen

  -

  Den lalleglade venstrefløj og den pladderhumanistiske borgerlige fløj har tilladt masseindvandring af kulturfremmede fra lavintelligenslande. Det giver problemer når flertallet ikke kan indsluses på arbejdsmarkedet og de isolerer sig i ghettoer og lever af offentlig bistand.
  Indvandringsbyrden vil plage de kommende generationer, fordi de ikke kan eller vil integreres.

  Multikulturismen fungerer i USA og Rusland men ikke i Europa, fordi europæerne historisk skabte nationalstaterne som sprogligt og kulturelt er præget af en stærk monokultur.
  Derfor er landet blevet delt op i områder med monokulturer i ghettoer, hvorfor ghettoiseringen modarbejder integreringen.
  Så længe de åndsformørkede indvandrere vader rundt i latterlige gevandter og nægter at lade sig integrere vil de være et socialt problem og en økonomisk byrde, som reelt er ved at undergrave velfærdssamfundet, der om 10 år vil være stærkt reduceret.

  I øvrigt er Kenneth Kristensen Berth en provinstosse, en ægte kolbøtte, som ikke har formået at blive valgt til folketinget
  At han prøver alle måder midler for at få opmærksomhed, forklarer hvorfor han er krænkelsesparat.

  Krænkelseskulturen udøves af folk som ikke har noget at komme med.

 13. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  En ting får vi ikke lov til at glemme – at der stadig findes fortalere for den nostalgiske, reaktionære konservatisme, som det fremgår så tydeligt af nærværende blogbedriver. Der er ikke mange tilbage, men de bliver stadig færre, hvilket forklarer desperationen.

  Danmark er nu medlem af noget, der er langt større end arvtageren efter enevælden og nationalstaten – den demokratiske institution – EU. Vi er en integreret del af Europa, og det skal vi være stolte af. Den bagstræberiske konservatisme har ingen fremtid i Europa.

  Nationalstaten er en anakronisme og eftervirkningerne af de europæiske nationalstater er en tung byrde for alle. EU er garanti for og bevis på, at demokrati fungerer. EU er nutiden og fremtiden for Europa. Der er ikke andre muligheder.

  Det er forståeligt, at højrefløjen hader en demokratisk institution som EU. Den har fortidens nationalstater som forbilleder for den bedste af alle verdener, men at venstrefløjen er blevet ligeså EU- og demokratihadende mangler en forklaring.

  Tilslutningen til EU viser helt uden omsvøb, at europæernes store flertal er tilhængere af en union, der på demokratisk vis håndterer de udfordringer, som en ny tid har bragt os. At vende tilbage til nationalstatsprincipperne burde giv alle kuldegysninger. Nationalstaten løser intet. Den skaber problemer.

  Vi skal med stolthed leve op til ansvaret som medlemmer af den europæiske region og medvirke til dens fortsatte udvikling. Nationalstaternes afvikling er nødvendig for udviklingen af et frit, uafhængigt europæisk folk.

 14. Af Glenn Madsen

  -

  Et par citater af den allerede af TORBRN JØRGENSEN nævnte Roger Scruton, her fra “Nationernes nødvendighed”:

  “Min sag går ikke ud på, at nationalstaten er det eneste svar på moderne styreformsproblemer, men at den er den eneste, der har vist sig bæredygtig”
  “Nationer er spontane biprodukter af social interaktion”.
  “De (FN, EU, WTO), derimod, er parasitter på den nationale loyalitet og ville ikke kunne overleve uden den. Følgelig, hvad enten vi adlyder eller trodser dem, er disse transnationale organisationer dømt til at forsvinde. Den kloge kurs er at sikre, at vore territoriale jurisdiktioner overlever krisen: Med andre ord, at holde fast ved nationalitet for enhver pris.”

 15. Af Niels Larsen

  -

  Der er kun ét problem i forbindelse med islam.

  Det problem er, at islam overhovedet er tilstede i Danmark.

  Det er en dødssynd.

 16. Af Per Kristensen

  -

  Så må Lille Lars Ligiglad og Blondinen godt nok føle sig krænket.

 17. Af Ib Kyv

  -

  “Det er forståeligt, at højrefløjen hader en demokratisk institution som EU. ”

  Det er endnu mere forståeligt, at venstrefløjen også hader denne, slet camouflerede og bundudemokratiske udgave af Stortyskland, som bid for bid underminderer det danske velfærdssamfund – senest ved, at give alle EU-borgere ret til danske dagpenge, efter at have arbejdet i Danmark i én måned.

  EU – den direkte vej til den sociale massegrav!

 18. Af Per Kristensen

  -

  Så må Lille Lars Ligeglad og Blondinen godt nok føle sig krænket.

 19. Af Bent Jensen

  -

  Debatoplægget viser at Ste fa ni forstår virkeligheden omkring sig. I modsætning til de verdensfjerne teoretikere og feminister i R, LA, Alternativet, SF og Enhedslisten mv. Sandheden er at Danmark og hele Europa befinder sig i en gigantisk og d ødsensfarlig krise som udvikler sig langsomt men sikkert henimod noget der let kan ende i kaos, gang stervælde, dik tatur og k rigslignende tilstande i de fleste europæiske og nordiske lande. Det fatter de utopiske fanta ster i de røde partier intet af. Ja, selv det enkle faktum at kommunistisk og brunsort politik historisk set altid er endt i blodige katastrofer, har de røde og totalitære partier ikke opfattet.

  Men når man går ind for mandsfjendsk og familiefjendsk politik….. for kulturel opløsning og splittelse….. for masse indvandring, islamisering og multi-kulti….. for feministisk pladderhumanisme mht. landegrænserne og overfor voldelige banditter….. for en politik som angriber og svækker demokratierne, nationalstaterne og de almindelige borgeres økonomi, velfærd, frihed og sundhed….. så er det samtidig Europas fred, sikkerhed og civilisation man undergraver. De rødradikale og skabsradikale partiers politik er vejen til vanvid og endeløse tab og lidelser. Det er virkeligheden og den kan ikke fantaseres væk.

  Millioner og atter millioner af afrikanere og arabere er ved at sættet kursen mod nord. Og EU har netop på et møde i Marokko truffet to skæbnesvangre beslutninger der træder i kraft i denne uge. Se snap hanen og den korte a vis.

 20. Af svend jensen

  -

  Citat: “Hvorfor den danske levevis er den bedste. ”
  Casper Stefani har taget fejl af debattens mål. Det drejer sig ikke om hvorvidt dansk kultur er bedre eller værre end så mange andres.

  Prøv objektivt at betragte indvandringens forløb fra 80’erne til i dag:
  I 80’erne slap man indvandringen løs – uden dengang eller nu at konsultere den danske befolkning.
  Det er fuldstændigt ubegribeligt, at politikere bare kan tænke tanken: “Bevidst at udskifte landets egen befolkning”?
  Den totale udskiftning vil være den logiske demografisk konsekvens af den nuværende tendens; ligegyldigt om det muslimer, hottentotter, kinesere eller brasilianer som rykker ind.
  Det indskiftede folkeslags kultur, vil uvægerligt kollidere med den danske – uanset værdiansættelse.
  Se bare på tyskernes indmarch i sydSlesvig i 1800 tallet; tyskere som ellers burde være tæt på dansk kultur. Det resulterede i 2 voldsomme krige. Se på folkevandringstiden i 400-600 tallet, der gav anledning til masseudryddelser på alle leder og kanter.

  Nogen har belejligt glemt at indregne og offentliggøre de sociale, kulturelle og demografiske konsekvenser af politikernes enormt indskrænkede horisont – med hensigt eller dumhed?
  Merkel har endnu ikke “schaffet dass” og kommer aldrig i nærheden, ligesom de andre naivister i de europæiske parlamenters korridorer. Som machiavelli sagde: ” Problemer søges først løst, når der for sent”.

 21. Af Bent Jensen

  -

  Når man går ind for mandsfjendsk og familiefjendsk politik….. for kulturel opløsning og splittelse….. for masse indvandring, islamisering og multi-kulti….. for feministisk pladderhumanisme mht. landegrænserne og overfor voldelige banditter….. for en politik som angriber og svækker demokratierne, nationalstaterne og de almindelige borgeres økonomi, velfærd, frihed og sundhed….. så er det samtidig Europas fred, sikkerhed og civilisation man undergraver. De rødradikale og skabsradikale partiers politik er vejen til vanvid og endeløse tab og lidelser. Det er virkeligheden og den kan ikke fantaseres væk.

  Millioner og atter millioner af afrikanere og arabere er ved at sættet kursen mod nord. Og EU har netop på et møde i Marokko truffet to skæbnesvangre beslutninger der træder i kraft i denne uge. Se snap hanen og den korte a vis.

 22. Af Fr.li..s soe.,rensen

  -

  Spaghettispiser indlæg i fiifleriet? Og om deres manglende dansk-ariskhed?

 23. Af Fr.li..s soe.,rensen

  -

  Spaghettispi.ser indlæg i fiifl.eriet? Og om deres manglende dansk-ari.skhed?

 24. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ Jørgen Villy Madsen
  “Det er forståeligt, at højrefløjen hader en demokratisk institution som EU.”

  EU er ikke en demokratisk institution.
  Det var højrefløjen som fik os ind i EU, og er stadigvæk tilhængere.
  DF er et borgerligt socialdemokratisk parti, som er EU modstandere.

  I bogen “The Road to Serfdom” beskriver Hayek hvordan socialdemokratismen lagde grunden til at skabe en stærk statskontrol, hvilket er fundamentet i de socialistiske ideologier.

  Statskontrol er vejen til elendighed, fordi den dræber initiativet, hvilket er fundamentet for fremskidt.
  Derfor ender statskontrollerede samfund i stilstand og elendighed.

  Dit kommunistiske idealsamfund er af samme grund aldrig lykkedes.

 25. Af bent jensen

  -

  Da de svenske kommunister og politik-kvinder/feminister satte hykleriet i system og forklædte sig som humanister og verdensfrelsere, fik de en forrygende succés som nu har varet over ti år. Til gengæld blev Sverige en nation i frit fald. Det før så fredelige, trygge og civiliserede samfund er nu forvandlet til en galeanstalt, til en jungle fyldt med rovdyr og hverdagsterrorister som hærger byerne og mange landdistrikter. Se jps/ebs debatsider, snap hanen og 24nyt.dk samt “Sverige er fortabt”, “Begår Frankrig selvmord”, “Europas undergang” og black pigeon om merkels migrants. Læs også BT/Berl. ang. det nedskårne og halvt ødelagte postvæsen, sundhedsvæsen, velfærdssystem, skoleområde osv., osv.

 26. Af Fr.li..s soe.,rensen

  -

  Hvor mange boern har dine italienske mafiosiforældre fået i DK S? 3-4 stk nassende afkom på det Danske folk? i tæt konkurrence med Island som topnasser på DK!

  Nu vil du være politiker og ind og nasse der. Nasser allerede her, da hele dk betaler din løn som blogger her.

  Hvad med at tage hjem og dyrk nogen oliven som i ikke længere kan sælge til usa, man dog selv spise?

 27. Af bent jensen

  -

  De smadrede familieværdier, de utallige faderløse børn, de mange rodløse unge, de tusinder af ensomme tabere, statens overtagelse af børnenes opdragelse, de retsløse mænd/fædre……. skrives der kun lidt og overfladisk om. Men at kommunismen og feminismen har været en ulykke og et mareridt for tusinder og atter tusinder af børn og forældre, er en tragisk kendsgerning. Rødradikales/ rødfascisters/ kvindesags-fanatikeres hetz og overgreb mod samfundets mest grundlæggende enhed, familien, og mod familiernes sammenhold og hjemmenes fred, har ikke været forgæves. Her som i Sverige har politik-kvinderne, feministerne og de bløde feminiserede mænd sejret ad helvede til.

 28. Af Fr.li..s soe.,rensen

  -

  “Hvad det er med dansk politik og kager, ved jeg ikke,”

  Nu er du jo heller ikke Dansker, andet end af pas? Når man ønsker at vide noget om mafia pengestrømme går man til stefani. Når man ønsker at vide noget om Dansk politik og kage , går man til en dansker.

  Hvilken mafiafamilie lobbyer for at du skal være Dansk politiker? San Luca grenen?

 29. Af Fr.li..s soe.,rensen

  -

  “Vi kan finde på nok så mange grimme eksempler på masseindvandringen og multikulturens medfølgende ulyksaligheder. ”

  Ja se blot på bloggeren her og stefani-familiens omkostninger?

  Vi må se på indvandringens omkostninger fra EU. Den er langt større end andre steder fra.

  Grænserne mellem EU stater skal lukkes for arbejdssøgende. EU omdannes til et fælles forsvar kun. Og overtager fra NATO.

  Den siddende regering har indført 300.000 arbejdssøgende siden den kom til. Såsom nasserstefani familien i sin tid. Sågodt som alle EU borgere. De er den virkelige trussel mod den Danske model.

  Utallige studere gratis i DK med su mv, som Hr. Harald fra Island. Og før da casper S.

  Man alt indvandringkoster. Især af religiøse til ateisternes land Danmark.

  Hvis vi stoppet religiøs indvandring, ville stefani familien fx aldrig fået lov at bo her, og meget ville være løst?

 30. Af Fr.li..s soe.,rensen

  -

  BS,

  Hayek er en af de ondeste fascistborgerlige der har eksisteret. Uhyret står bag mange onde økonomiske tanker.

  Læs hellere socialisten George Orwell. Han snakket om max økonomisk forskel åå 1-10..Dette vil skabe mere rigdom-mer forbrug-fred , mindre kriminalitet mv. Altsammen nået der vil gavne økonomien.

 31. Af Fr.li..s soe.,rensen

  -

  PS; BS

  Læs også Picketty og hans skat på værdier og ikke blot indkomst forde rigeste.. 2-3% årligt ville være passende .

  I dk ejer top 1% nu 40% af Danske værdier. Er dog ikke inklusiv værdier i skattely som er ukendte. Så uden tvivl langt over 50%.

  Her burde vi indføre dødsstraf også over 1million i snyd?
  Såvel som total konfisgeringer af formuer da.

  Dette altsammen nødvendigt nu hvor værdierne i stigende grad koncentreres i top 0.10%.

 32. Af b jensen

  -

  De fleste af partierne er nu tilhængere af m ulti-ku lti uden grænser, og af at DK omdannes til en filial af Afrika. Men vi danskere kan miste alt, og kan få samme skæbne som jø der ne. Se “Europas un der gang”.

  I går jøderne, i morgen jyderne.

 33. Af Fr.li..s soe.,rensen

  -

  PS; BS

  Læs også Pic..ketty og hans sk.at på værdier og ikke blot indkomst forde rigeste.. 2-3% årligt ville være passende .

  I dk ejer top 1% nu 40% af Danske værdier. Er dog ikke inklusiv værdier i skat..tely som er ukendte. Så uden tvivl langt over 50%.

  Her burde vi indføre dø..dsstr..af også over 1million i s.nyd?
  Såvel som total konfisgeringer af form..uer da.

  Dette altsammen nødvendigt nu hvor værdierne i stigende grad koncentreres i top 0.10%.

 34. Af Thomas Nielsen

  -

  Kære Casper Stefani,
  Jeg er rørende enig med dig i, at det der i den grad mangler i diskussionen om indvandringen og alle dens følgevirkninger er meget mere fokus på ” hvad det helt konkret er, vi vil forsvare…. hvad det er vi elsker ved vores lille ydmyge nation.”
  En bevægelse af patriotiske unge over hele Europa har netop den målsætning: Generation Identitær. Og netop fordi de er fredelige og demokratiske og saglige i deres tilgang, så er de i den grad en torn i øjet på den herskende kulturradikale/centrum-venstre elite, at Generations Identitærs facebook-sider nu konsekvent censureres eller helt lukkes ned. Samtidig fremstilles Generation Identitær som “yderligtgående” og “højreradikale” i main stream medierne, jvf. en stort opsat artikel i Jyllands-Posten for nylig, som avisen senere måtte dementere fordi man netop helt usagligt klaskede den sædvanlige udskamning på dem, fordi de drister sig til at have et andet syn på indvandring end eliten.
  Så det store problem, som du i min optik helt overser, er faktisk, at medierne med fuldt overlæg DYRKER politikere som Kenneth Bernth, fordi han så dejligt og velvilligt udfylder rollen som “yderligtgående” og “højreradikal” og “brun” og altså væmmelig – og derfor nemt kan udskammes og latterliggøres og dæmoniseres af “De rigtige meningers klub”.
  Generation Identitær, derimod, er trods bevægelsens relativt begrænsede størrelse, en langt større trussel, netop fordi de er unge, saglige, demokratiske, uracistiske mennesker der simpelthen både siger og skriver og laver cool happenings om ” hvad det helt konkret er, de vil forsvare…. hvad det er de elsker ved deres nation,” uanset om det er Danmark, Østrig, Frankrig, England eller Tyskland. Deres ytringsfrihed knægtes dagligt, også i Danmark, og det ville jeg ønske at du og andre borgerlige politikere og meningsdannere for alvor fik øjnene op for – i stedet for den evindelige fokus på Bernth, Henriksen, Vermund, Støjberg og alle de andre “nyttige idioter” som medierne giver taletid fordi de så efffektvt skyder sig selv i foden gang på gang.

 35. Af j.. haN.

  -

  Landsbytosserne, højreekstremisterne, hadprædikanterne og racisterne må blive enige med sig selv.
  Støjberg farer frem med noget nonsens om, at man bliver dårlig hvis man ikke foræder sig.
  Hvorefter et department store laver kager til dem som Støjberg påstår sulter.
  Hvorefter en anden demagog og landsbytosse klager over kagerne til muslimerne.
  Landsbytossen ligner lige som den anden DF nar Martin Henriksen ikke en som snyder sig selv for kager.

 36. Af Fr.li..s soe.,rensen

  -

  Ungdommen er rød nu og fremtiden er rød.

  Og status quo borgerlige er på vej ud. De ældgamle-mestendels-vil også snarest være i graven.

  Så kommer de yngre, mere fornuftige røde til magten. Og derefter bliver alt lysere og bedre. Vi vil allerede se skredet ved næste valg.

  Trump går også et massiv nederlag i møde til nov. Folket er som helhed ikke villige til at se småbørn bag tremmer. Og i DK kun nogen få bloggere her i denne avis.

 37. Af Fr.li..s soe.,rensen

  -

  Da det som bekendt er regressivt at være borgerlig, er det naturligvis rart at dette er gået op for den kedelige ungdom vi har haft siden 2001?

  Endelig smider de alle de forældet borgerlige tanker og dyder på porten, og går efter en mere lys fremtid. Med evig solopgang i den morgencry røde socialistiske farve..

 38. Af Maria Due

  -

  Jeg forstårs ikke kritikken af Stefanis oplæg, som jeg opfatter som både vel gennemtænkt og med en oplagt pointe, jeg gerne tilslutter mig.

  Da jeg gik i gymnasier og skrev de fristile, som jeg stadig har gemt nogle af, var det en gennemgående om end diskret rød tråd, at jeg var stolt over at bo i et land med en overvejende veluddannet befolkning, som ift. sin størrelse klarede sig glimrende. Vi havde et efter tidens formåen velfungerende sygehussystem og et velfungerende skolesystem, og der var ingen, som påstod, at vi gemte os bag ligusterhække, vi var den gang som nu afhængige af en stor eksport af første klasses produkter fra landbrugssektoren og industrien. Den gang havde vi også nogle af verdens eftertragtede ingeniørfimaer, der bygge veje, broer osv. i Afrika og Asien, og som de fleste var jeg overbevist om, at udviklingen gik mod noget endnu bedre, og at fremtiden tegnede lys. Nu er vi rigere end nogensinde før på materielle goder men begravet i klynk, og det var altså hvad der kom ud af at “komme hinanden ved” og altid at foretrække laveste fællesnævner og lede efter noget at brokke sig over.

  Efter at have arbejdet mig gennem dagens aviser, er jeg klar over, at selv min erklæret liberale papiravis mener, at fremtiden i dag tegner mørk, og at Angela Merkel har sunget sin svanesang. Denne indtil for nylig bomstærke kansler med den store erfaring og intelligens at trække på, Europas mest magtfulde politiker. Hun mente selv, at hun handlede, som en civiliseret kristen med anstændigheden i behold, og se hvor galt det gik. For Merkel havde både set skriften på væggen og undervurderet dens budskab.

  Det er der, vi er. Enten fortsætter vi med at nurse vore bløde værdier, eller også mobiliserer vi den styrke, der skal til for at indse, at de – på trods af alt hvad de har givet os – også har bragt os til klynkestadiet, og at vi er nødt til at skrotte denne ynkelige og uventede udvikling og blive “uanstændige” for dog at redde noget af vor tidligere anstændighed. Jeg kan ikke forestille mig, at en anden udvikling er sandsynlig, og de, der ser deres fordel i at fortsætte klynkeriet i anstændighedens navn, kan roligt gøre det, for de har sikkert allerede på fornemmelsen, at andre vil sørge for det, der er nødvendigt.

  På den anden side skal ingen forvente, at fremtiden tilhører dem med de liljehvide hænder, og hvis nogen bilder sig ind, at danskere før i tiden var et vegt og svagt folk, kender de ikke deres historie. Det lå fra første færd i kortene i alle de nordiske lande, at her overlevede man ikke på klynk og ved at sidde med hænderne i skødet og stirre på sin egen navle endsige profilere sig som noget, man ikke var.

 39. Af Jorn D.

  -

  Vi er en stærk og stolt nation, der har været så besatte af hvad vi ikke er
  ja
  i fyrrene var det nazister vi var besat af og fremover kan det blive islamister
  og
  vi er rigtignok ingen af delene
  men
  som “fremmed fedterne” fører sig frem med ødelæggende succes

  kan vi i nær fremtid ende med nødtvungent, at stå fredeligt passiveret og synge “Vi elsker vort land”
  alt
  imens LGBT folket slæbes op på højhuse af ekstreme islamister
  hvorefter
  de ekstreme islamister giver LGBT bevægelsen “luft under vingerne”
  for
  ligesom der i fyrrene var tyskere, der påstod, at der kom vand ud af bruserne
  og
  Neville Chamberlain påstod, at Hitler var en flink mand
  således
  er der i alle europæiske lande “venligboere”, der påstår islamister er flinke folk
  men
  ligesom danskerne, som de er flest i fyrrene sagde fra overfor nazismen

  er det vel igen okay, at definere sig med hvad man ikke ønsker
  at
  Danmark skal ende med at blive

  Trump og Shu•bi•dua havde ret
  for
  Dansken er en dejlig mand
  Der findes andre men’sker end dem der er danske
  De bor i huler og slås hele da’n
  (Ooh…)
  Det har vi li’godt aldrig nogensinde gjort
  De varme lande er noget lort

  ironi.mus

 40. Af jan ulrik friis

  -

  “Danmark stille men sikkert på vej til at blive den nordeuropæiske udgave af Islamisk Stat. ”

  Muslimer bidrager kun negativt, islam har kun negative konsekvenser for vores land og for vores folk, en unødvendig byrde, islam er danskernes reelle problem, som at invitere Satan indenfor.

  Det er kun at give ordren til at fjerne islam alle islamisterne fra dansk jord, det er kun at give ordren og den vil blive udført, militær og embedsmænd vil tage sig af, en gåde hvorfor Folketinget sover og endnu sover i timen, alt imens islamisterne hærger og udplyndrer og ødelægger landet til ukendelighed!

 41. Af Jorn D.

  -

  I disse dages Danmark bruges al opmærksomhed på, at ikke rygere lever længere
  og
  skudepisoder i indvandrermiljøet i Sverige og herhjemme neddæmpes
  men
  jeg tror personligt
  at
  en ryger lever længere end en med skudhuller i lungerne

  ironi.mus

 42. Af Fr.liz sørrensen

  -

  tsting6m..

 43. Af Jorn D.

  -

  “Vi er i fare for at glemme hvad det er, vi godt kan lide”

  at vi ikke taler højlydt om det er mest fordi det er lige netop det
  som
  de fremmede ikke kan lide
  og
  konflikten ligger netop i
  at
  de synagogale radikale venstre’s bagland ikke ville have
  at
  de fremmede blev assimileret, til fredelige danskere
  og
  det synagogale radikale venstre, syntes udelukkende, at leve for, at ødelægge Danmark
  ja
  de ønsker, at åbne Grundloven og lukke Kongehuset, folkekirken og Hjemmeværnet
  og
  alt hvad de synagogale radikale foretager sig er alene af humanitære grunde
  som
  da det jødiske borgerskab lige før WW2 dinerede naziofficerer
  og
  de radikale i fyrrene sendte 1/8 dels jøder tilbage til udrydelse
  ja
  de synagogale radikale venstre er igen langt fra noget, vi godt kan lide
  men
  mon en synagogal radikal var ligeså slem, hvis han tog tibage til Jerusalem

  ironi.mus

 44. Af Kristoffer Hansen

  -

  Ja Danmark burde gå forrest mht. at få slettet de internationale terrorist-rettigheder, eller at få dem ændret til noget der minder om menneske-rettigheder. Nazi-sekten Islam er Ikke velkommen. Hjem med alle racist-svinene nu.

 45. Af Jesper Lund

  -

  “For når det handler om at beskrive hvad det helt konkret er, vi vil forsvare, halter det gevaldigt”

  Der er jo stor uenighed om hvad vi helt præcist vil forsvare, da vi hver har vores opfattelse af hvilke værdier, der er værd at forsvare og hvorledes de bedst forsvares.

  Jeg er så enige med Caspar Stefani i at man kæmpe for de værdier og traditioner, som man værdsætter og ikke imod de værdier og traditioner, som man ikke bryder sig om, men som ikke er i direkte konflikt med ens egne værdier og traditioner.

 46. Af Kristoffer Hansen

  -

  Hjem med alle terroristerne nu, eller genindfør dødsstraffen i lortehullet ZULU.DK

 47. Af Kristoffer Hansen

  -

  Hvis ikke der bliver gjordt noget, vil lortehullet blive drone-bombet i fremtiden med god grund…

 48. Af Fru. Lisbethh sørensen

  -

  Da det jo som bekendt er regressivt at være borgerlig-som bevist ovenover-kan Due-syndikatet(nogen kalder dem klynkesyndikatet pga. af deres statusquo meninger), aldrig lede et land og en økonomi frem.

  Tværtimod har de når de har haft magten altid fordoblet indvandringen af uintergrerbare troende tilflyttere, mafiositilflyttere, polskesuppespisere mv.

  Det er altid rød blok der må rydde op i økonomien efter blå administrationer. Samme ses i USA, hvor demokraterne må tage det sure træk, efter due-syndkatet har sat det hele overstyr i grådige skattelettelser til de rigeste, og samfundet igen er blevet fattigere.

  Den sunde økonomi i socialismen, hvor der er flest forbrugere med penge på lommen, vil kunne gøre det fantastisk for Dansk økonomi..

  Samme klynkeborgerlige der ønsker landet retur til 18oo tallet, enevælden, klynkefolkekirken, kongehuset, flagtilbedning 8 gange om dagen, salmeoplæsning, tvungen leverpostejspisning og religiøs kristendoms indoktrinering af småbørn

  Alle disse værdier klynker de borgerlige altid efter. . Den evige regressive statusquo blok med andre ord.

 49. Af Fru. Lisbethh sørensen

  -

  “Jeg er så enige med Caspar Stefani i at man kæmpe for de værdier og traditioner, som man værdsætter og ikke imod de værdier og traditioner, som man ikke bryder sig om, men som ikke er i direkte konflikt med ens egne værdier og traditioner.”

  Lyder som noget mosaisk trossamfund fortæller i det radikale venstre, og forsøger at få indført som lov? Er du jøde?

 50. Af Fru. Lisbethh sørensen

  -

  “Jeg er så enige med Caspar Stefani i at man kæmpe for de værdier og traditioner, som man værdsætter og ikke imod de værdier og traditioner, som man ikke bryder sig om, men som ikke er i direkte konflikt med ens egne værdier og traditioner.”

  Lyder som noget m.osai.sk tr.ossa.mfund fortæller i det radikale venstre, og forsøger at få indført som lov? Er du j.ø..de?
  Du støtter vel også op om omsk..æring og isra.els kr..ige mod de søde , uskyl..dige palæ…sti.nensere?

 51. Af j. han.

  -

  AF MARIA DUE – 19. JUNI 2018 14:25
  “Da jeg gik i gymnasier og skrev de fristile, som jeg stadig har gemt nogle af,”

  Ja, det ved vi.
  Du indsætter dem jo ofte.
  Mine kammerater og jeg gad ikke at skrive fristile.
  Vi interessede os mere for matematik og fysik.

 52. Af j. han.

  -

  AF MARIA DUE – 19. JUNI 2018 14:25
  “Da jeg gik i gymnasier og skrev de fristile, som jeg stadig har gemt nogle af,”

  Ja, det ved vi.
  Du indsætter dem jo ofte.
  Mine kammerater og jeg gad ikke at skrive fristile.
  Vi interesserede os mere for matematik og fysik.

 53. Af Fru. Lisbethh sørensen

  -

  “Da jeg gik i gymnasier og skrev de fristile, som jeg stadig har gemt nogle af,”

  Ja, det ved vi.
  Du indsætter dem jo ofte.

  Undertegnede kunne også godt li fristil i børnehaven, men ligesom Groucho Marx engang sagde da en kvinde med 8 børn mødt op i hans talkshow…”jeg kan også godt lide min cigar, men tager den dog ud engang imellem”…Sådan så meget.

 54. Af bent jensen

  -

  Også her i vores eget land sniger “svenske” og afrikanske tilstande sig frem, med skyderier i gaderne, stenkast fra vejbroer, omskæring og mis hand ling af piger, knivstik mod unge danskere, overfald på pensionister, brutale hjemmerøverier, lukning/nedskæring af skoler, skadestuer, sygehuse, posthuse, velfærd osv. Grænsen mod syd er hullet som en si, og ALLE gamle partier hykler og snakker løs, men INGEN af dem foretager sig noget effektivt. Se “Europas under gang”, snap hanen, kra rup s bøger og “Der var et yndigt land”

 55. Af bent jensen

  -

  Det sidste nye er at regeringen på et diskret møde i udlandet har sagt ja til endnu mere ind van dring, og ja til at den demokratiske debat kan blive afskaffet i nær fremtid. Se snap hanen, 24nyt.dk…. m. jal ving, jp debat…. black pigeon ang. merkels migrants.

 56. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Så døde også denne blog – luk den!

 57. Af b jensen

  -

  Et indlæg om det blo di ge regime i S verige er i filtret

 58. Af svend jensen

  -

  @MARIA DUE – 19. JUNI 2018 14:25
  Ligegyldigt hvad man føler om dette og hint, er det nu engang de reelle fakta i verden der tæller. Folk kan ikke engang foretage en lineær fremskrivning af demografiens kendsgerninger.
  For de rene humanister findes der aldrig mangel på ressourcer til at huse og føde et ukendt antal humanoider i al fremtid. De godtænkende nægter at acceptere, at enhver pengepung har en bund og når den er nået, er det alles kamp mod alle.
  Migrationen er et af de første symptomer på verdens dødbringende overbefolkning. Når politikerne internationalt kan enes om at bekæmpe klima- og energikatastrofer med næb og klør, er deres afvisning af overbefolkningen som det reelt værste problem totalt uforståelig.
  Som good old Marx sagde, Den materielle verdens beskaffenhed er altid grundlaget for samfundsformerne – ikke idealistiske ønskedrømme om verdens indretning baseret på følelser.

 59. Af Flemming Lau

  -

  Casper Stefani.

  Vi skal gøre helt klart hvad EID står for…! Joo æææ ded a någet me’ fest ala vor jul, ik..?
  Næ! Det er afslutningen på ramadanens faste, og en hyldest til Muhammed’s sejr, den 31 marts 624 på en kostbar karavane fra Syrien til Mekka ved AL BADR(8 Hijri) det ottende Slag. . Abu Jahr søgte med sin styrke, at redde karavanen men forgæves og han fik skåret hovedet af til ære for Muhammed. EID har siden været med til at skærpe Ummahens “Globale Jihad”

  Hvis EID skal sammenlignes med noget så er det Nazisternes “Krystalnat” den 9 nov ’38.

  Nu har Bilka så kritikløst og historieløst valgt at sælge EID kager. Det er der ” kugler” i for Islam har nemlig adskillige “slag” på samvittigheden. Krigen mod Korsfarere er ca nr. 584 Hijri i år 1187. Det er næsten 2 kager hver evig eneste dag….!

 60. Af jan ulrik friis

  -

  Der er intet positivt overhovedet ved islam og islamister på dansk eller europæisk jord, denne hedenske ideologie er endda direkte frastødende og menneskefjendsk ondskab i koncentrat!

  De ansvarlige at denne fremmede islamiske besættelsesmagt overhovedet befinder sig her på dansk jord bør mentalundersøges og fralægges alt fremtidigt ansvar, da det er 5 kolonne virksomhed på dansk jord, sådant ondskab må naturligvis stoppe her og nu!

  Det vil da også ske, da denne islamistiske 5 kolonne virksomhed er menneskefjendsk i strid med det danske folk vores hele eksistens, islam er imod vores danske kultur imod folket og den sande kristne Gud, og hvorfor skulle vi danske ligge os ud med den sande kristne Gud?

  Frygter vi danske ikke længere den sande kristne Gud?

  Ordsprogene 8:

  13. Gudsfrygt indebærer at hade det onde.

  15. Jeg hjælper konger til at regere retfærdigt
  og lovgivere til at udstede gode love.

  18. Jeg giver dem rigdom og ære,
  vedvarende værdier og gode normer.

  21. De, der følger mig, lider ingen nød,
  for jeg fylder deres forrådshuse.

  36. De, der forkaster mig, skader sig selv.
  Siger de nej til mig, siger de ja til døden. “

 61. Af j. han.

  -

  Vi er en stærk og stolt nation.
  Skriver Stefani.

  Jamen dog. Er det den slags som man går og indbilder sig i konservative kredse?
  Danmark er ingen stærk og stolt nation.
  Tværtimod.
  Danmark er en USA vasalstat. Uden egen udenrigspolitik.
  Danmarks udenrigspolitik bestemmes af USA.
  Indenrigspolitikken af EU. Heldigvis.
  Danskerne synes at lide af besynderlig kombination af storhedsvanvid og mindreværdskomplekser.
  Det er ingen stolt og stærk nation som går i krig imod lande som ingen trussel udgør imod Danmark.
  Hver gang herrerne i USA fløjter.

 62. Af Jorn D.

  -

  ”Hvad det helt konkret er, vi vil forsvare….
  og
  hvad det er vi elsker ved vores lille ydmyge nation.”
  ja
  det er lige det vi går og venter på
  men
  foreløbig ser det sort ud for den hvide dansker
  da
  “fremmed fedterne” fører sig frem med ødelæggende succes
  og
  tryner alle, der f.eks. siger, at de “elsker” frikadeller og flæskesteg

  dansken er forsvarsløs overfor grisekødshadere og deres medløbere
  og
  vore børn og børnebørn tvinges til at spise hvad muslimer vil have
  og
  vi elsker vores i fortiden fredelige lille ydmyge nation
  hvor
  man havde udsigt til, at gå tidligere og tidligere på pension
  men
  nu skal man arbejde til man bliver 72 år for, at financiere de fremmede “gratister”
  ja
  den gamle “bogholder” mener, at vi kunne gå på pension som 55 årrige
  og
  betale 20 % mindre i skat
  hvis
  vi ikke havde så mange fremmede “gratister”
  og
  hvor mange mere eller mindre fremmede har vi så
  ja
  statestikkerne er vist ikke til, at stole på
  men
  for 25 år siden blev vi tudet ørene fulde med, at hvis ikke vi fik indvandring
  ja
  så ville den danske befolkning falde til 3,5 million
  dvs.
  når vi nu nærmer os 6 millioner
  ja
  så må de fremmede snart være oppe på 2,5 million
  men
  det er jo idag især utryghedsskabende mellemøstlige muslimer, der er problemet
  men
  der kommer flere og flere og de radikale og nogle arbejdsgivere vil have flere
  men
  hvis vi nu havde været færre og arbejdsgiverne manglede arbejdskraft
  ja
  så kunne de selv hente og betale for de kvalificeredes tilrejse, løn og afrejse
  og
  ikke som det er idag med en stor “arbejdskraftsreserve” af tvivlsom kvalitet
  som
  den danske hårdtarbejdende skatteyder betaler for
  med
  højere skatter og højere pensionsalder
  ja
  det store flygtninge og indvandrer cirkus minder om et tombola
  hvor
  der som bekendt er flest nittere
  men
  forskellen er, at i et tombola er “købet” frivilligt og prisen på nitterne kendt
  men
  nitterne i et tombola er hverken utryghedsskabende eller farlige

  ironi.mus

 63. Af Maria Due

  -

  Indlæg i filteret

 64. Af Henning Svendsen

  -

  13,55.En landsbytosse har klaget til muslimerne over at de spiser Kamel snegle ?? Ja de landsbytosser begynder efterhånden at fylde meget-se bare hvilken leben der var inde på Rådhuspladsen og i Grib skov hvor en landsbytosse Foged trodser al fornuft og giver tilladelse til andre landsbytosser at de godt må lege med tændstikker i en knastør skovbund
  Men som J.Strandlund er inde på -så skal vi komme hinandens værdier i møde undtagen hvis de kommer fra en Jøde

 65. Af Finn Bjerrehave

  -

  Nu har vi hørt om Muslimer i mange år, har vi mon nogen positive historier ang disse Guds fravalgte folkefærd, fra en dansk synsvinkel.
  Vores demokrati som fejes af bordet hver gang en Kinesisk handelsdelegation besøger Danmark , og 2 politifolk skal stå til ansvar for vores grundlov, ikke Statsministeren, og måske vi stadig ikke fortjener Demokrati, og som i 1848 Tyskerne kaldte det pøbelstyre.
  Stolt nation. Finn Vig

 66. Af jan ulrik friis

  -

  Så kom Trump ind i debatten med en voldsom kritik af Tyskland, den store stigning i volden på grund af islamistene, Trumps kritik gælder naturligvis også den stigende vold i Danmark og i resten af EU på grund af islam.

  “The people of Germany are turning against their leadership as migration is rocking the already tenuous Berlin coalition. Crime in Germany is way up. Big mistake made all over Europe in allowing millions of people in who have so strongly and violently changed their culture!”
  Twitter 18. jun. 2018

 67. Af j. han.

  -

  AF JAN ULRIK FRIIS – 19. JUNI 2018 19:23

  Trump er en patologisk løgnhals.

 68. Af Janik Martensen

  -

  Danmark har nogle af verdens mest korrupte politikere, og en befolkning som er moralsk lave nok til at sælge deres kryds ved enhver lejlighed, bare bestikkelsen er høj nok.

  Ret meget mere er vist ikke værd at nævne om Danmark og Dansk mentalitet.

 69. Af Maria Due

  -

  “Trump er en patologisk løgnhals”

  Ja. men hans tweet var ikke desto mindre sand. .

 70. Af jan ulrik friis

  -

  Trump : “We don’t want what is happening with immigration in Europe to happen with us!”
  Twitter 18. jun. 2018

  H ansen, når selv Trump og hans onde verdens imperium frygter islam, hvor meget mere bør da ikke lilleput nationen Danmark være på vagt og ikke tillade islamisk ondskab på dansk jord!

 71. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos – “Vi er en stærk og stolt nation” – så ved jeg ikke lige, hvor det fantasifoster stammer fra? Vi var det muligvis før 1972 (EF afstemning – nu EU medlemsstat). Anno 2018 er Danmark IKKE længere en suveræn nationalstat, der lovgiver og bestemmer på dansk jord. Her en overskrift fra en JP.dk artikel:

  “EU-flertal vil fjerne dansk særregel om dagpenge
  EU-kompromis vil give adgang til danske dagpenge efter en måned i Danmark. »Et nederlag,« erkender Troels Lund Poulsen (V).”

 72. Af Fr. liz. sørensen

  -

  Tosseandersson har skrevet endnu et ligegyldigt støvrinsk indlæg. Kun tosserne står tilbage som b.bloggere nu nærmest..Og naturligvis uden ytringsfrihed som hos baldheadstøvringen..Blevet et landsbyblad for landsbytosser b.debatten nu..

  Og det var vel altid målet?

  “Frygter vi danske ikke længere den sande kristne Gud?”

  Kun landsbytosser.

  Danskerne er 90% ateistiske. Ihvertfald når kun etniske danskere medregnes..Dermed må folk som stefani naturligvis også fratages fra en Dansk statistik.

 73. Af J Nielsen

  -

  “Frygter vi danske ikke længere den sande kristne Gud?”

  Og så videre af samme skuffe. Den nederste.

  Den brovtende selvtilfredshed som oser ud af dette og lignende skal vi være flinke og kalde det bidrag, herunder den omtalte politikers, tjener kun ét formål: skræk og advarsel. Sådan går det, når man frivilligt lobotomiserer sig selv.

  Man kan være dybt forgældet, dybt åndssvag, dybt forelsket – og dybt religiøs. Fælles er, at den pg. totalt har mistet kontrollen. Det skinner tydeligt igennem. Det ender i rablerier, boblecitater og tungetale.

  Kristne er også sådan en slags muslimer. Om man tror på en gud eller hans lidt yngre fætter kan være ét fedt. Intolerancen over for alt hvad der ikke minder om dem selv har de til fælles.

  Tragisk nok er tilstanden ofte permanent.

 74. Af j. haN.

  -

  AF JAN ULRIK FRIIS – 19. JUNI 2018 19:46
  “H ansen, når selv Trump og hans onde verdens imperium frygter islam, hvor meget mere bør da ikke lilleput nationen Danmark være på vagt og ikke tillade islamisk ondskab på dansk jord!”

  USA har sammen med vasalstater som Danmark skabt problemerne i Mellemøsten.
  Med unødvendige krige som har medført millioner af dræbte, millioner af flygtninge, et had til Vesten som vil vare i generationer og terror.
  Vi ligger som vi har redt.
  Europa må tage skraldet. Grundet nærheden til de lande som USA og bl.a. Danmark har ødelagt.
  USA starter krigen. Men har ellers ingen problemer.
  Ikke mange flygtninge fra USA`s og Danmarks krige ankommer i små både til USA.
  Der er et par verdenshave som Atlanterhavet, Det Indiske Ocean og Stillehavet imellem USA og de lande som USA ødelægger.

 75. Af Fr. liz. sørensen

  -

  “og som i 1848 Tyskerne kaldte det pøbelstyre.”
  Alternativet er plutokratistyre. Og det har vi faktisk allerede. Selv når røde regeringer indvælges sidder de blå gøgeunger der og kalder sig røde mens de er ræveblå.

  Tænker naturligvis på Radikale og Alternativet. Sidste står for “alternativt blåt borgerligt parti under rød regering”.

  Dette gøgeungeparti forsøger at vildlede mht til at repræsentere rød via et par fine floskler om grøn energi og #UBI . Deres borgerløn er dog blot liberalistisk radikal borgerlig politik. Og ligger til højre for selv DF.

 76. Af Fr. liz. sørensen

  -

  MHT. EU er det bedste nok at nedlægge det. Man med et fælles EU militær-grænse og atomvåbenprogram. Fuldtud muligt at bibeholde det gode ved EU. NATO Nedlægges naturligvis. Blot en Amerikansk interesseorganisation.

  USA er ikke vores ven. Og har aldrig været det. Vi er konkurrenter. De ønsker et svagt Europa som de kan kontrollere. Dette skal de ikke få..

  De skal få kamp til stregen. Derfor bibeholdes nogen ting, andre fjernes. Såsom dagpengeregler. Arbejdsrettigheder. Dettebliver et nationalt ansvar ift.borgerens hjemland.

  Og indvandring stemmer vi om i alle dens nuancer. Ønsker vi gratister fra Island mv. i vores uddannelsessystem mens kun rige danskere studere i udlandet? Og da mest på staten DK og folkets regning som sponseret, modsat dem der kommer her? Såvel som frasortere etniske danskers uddannelse?!

 77. Af Niels Larsen

  -

  J. HAN. – 19. JUNI 2018 19:29: “Trump er en patologisk løgnhals.”

  Hvis nu du for et kort øjeblik kunne gemme dit had til Trump væk og se med åbne øjne på sandheden i hans tweet, så behøver du blot se til Malmø, hvor nogle muslimske sataner i går dræbte 3 andre muslimske sataner i koldt blod og sårede flere andre – uden så meget som et kort øjeblik at tænke på, om uskyldige også blev ramt.

  Det er den slags afstumpede dyr vore politikere – og ikke mindst kællingen i Berlin – har prakket os på. 🙁

 78. Af Flemming Lau

  -

  Kend træet på frugterne eller spis sure druer og få stumpe tænder.
  Mon ikke det ville tjene danskerne at vælge det første og lade andre om at få stumpe tænder…?

  EID kage for at fejre den pædofile falske profets ugerninger, vidner om bager branchens krise. Det næste bliver vel at fejre 9/11 med kage eller når Erdogan bliver Sultan i kalifatet…?

 79. Af jan ulrik friis

  -

  ……….svar i filter…….

 80. Af Fr. liz. sørensen

  -

  “næ
  dansken er forsvarsløs overfor grisekødshadere og deres medløbere”

  Ironien er naturligvis altid velkommen til at spise et dyr der er kendt for at spise sin egen afføring. Dette gør de faktisk.

  Os andre der ikke ønsker gris, beder os frasorteret fra dette usmageligt kød. Som i DK også er banket fuld at væksthormoner og antibiotika, står i båse hele livet, og er direkte sundhedsfarligt at spise. Såvel som tortureret i hele livet, hvilket har ødelagt kødet af bar stress og dens hormoner afgivet derfra.

  Bon appetit. Nyd dit korte liv..

 81. Af j. han.

  -

  AF NIELS LA RSEN – 19. JUNI 2018 20:31
  “Hvis nu du for et kort øjeblik kunne gemme dit had til Trump væk”

  Hvorfor hade psykopaten Trump?
  Vi har meget at takke ham for.
  De fleste europæere forstår idag, at Europas underlæggelse af forbryderstaten USA var en kolosal fejltagelse.
  Og at Europa må frigøre sig fra USA.
  Europa er en civiliseret del af Verden Det er USA ikke.
  Takket være Trump har Europa indset dette.

 82. Af b jen

  -

  Flere indlæg er slugt af f ilt ret

 83. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et OK Caspar Stefani blog indlæg, der desværre – som vanlig – bliver hacked af en håndfuld net trolls, navne fakes og debat sabotører. Kære Caspar, læs dit blog kommentarspor og få lidt styr på “skramlet” – please! 😉

 84. Af Niels Larsen

  -

  J. HAN.

  Drøm du bare videre.

 85. Af Michael Andersen

  -

  Er Danmark stadig en nation, et demokrati og en retsstat? Eller bare en frynse på Tyskland og EU, et fjernstyret skin-demokrati og en u-retsstat/ et juridisk ga le hus? Se hvordan grænserne er holdt op med at fungere, se hvordan Bruxelles blander sig i alting med påbud, forbud og direktiver, se hvordan retsvæsnet håner ofre for vold, tortur og mord, og bestemmer at en dansk lærling der flere gange blev perverst og groft mishandlet, kun skal have sølle 1o.ooo i erstatning. Latterligt små erstatninger er blevet det normale.

 86. Af Fk.lizz søøreensen

  -

  Dog sørgeligt hvorledes dit kommentarspor er afsporet af den vanlige russerbotJan , der dog modsat normalen har skrevet en enkel kommentar angående emnet. Dog ikke noget trolden ellers evner..Man ros skal gives ved undtagelse af reglen..Flot dreng. Flot..Forsøg at fortsætte..

 87. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt kunne jeg da godt give en vejledning i, hvordan man får indlæg gennem – hver gang, men jeg gider ikke just hjælpe diverse fakes, der er en debat pain in the ass ! 🙁

 88. Af Fk.lizz søøreensen

  -

  Uden tvivl kunne russerboyjantrolden godt fortælle hvordan man omgår filteret! De er eksperter der, troldene.

  Ballheadstøvringen har modellen. Alle emails forhåndsgodkendt, ellers ingen ytringsfrihed. Derfor hans blog er det sorteste møg, med blot et par røde som han anser for nyttige idioter til hans højreradikaleagenda. Røde der står for fri indvandring, fx.

 89. Af Fk.lizz søøreensen

  -

  Man kan naturligvis mene hvad man vil om stefanis højreradikale indlæg. Og det gør jeg også i al ydmyghed. 🙂 Man kan dog få indlæg på når kritisk, med god vilje og tit 5 forsøg.

  Og tak for ytringsfriheden, stefani. Snarest gør du som støvringen udentvivl.

  Et sådant i ffiifleriet til lau forresten. om kristne kager..Sendt 6 gange. første læseligt?

 90. Af jørgen hansen

  -

  Noget tyder på at der nu er underskrevet to konkurserklæringer eller dødsattester vedrørende Danmark. Den første gælder at invasionen og besættelsen af Danmark skal fortsætte. Den anden drejer sig om at ytringsfriheden og demokratiet skal afskaffes. Se snap hanen og jalvings blog hos jp.

 91. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det, så kan jeg ikke rigtig afhjælpe almen uvidenhed. Det er noget, den enkelte må gøre op med sig selv og mainstream medier fake news og deres trolderier! 😉

 92. Af Maria Due

  -

  De, der følger med i aktiekurserne, ved at investorerne er ved at miste troen på fremtiden. Meget tyder på, at en ny alvorlig stor krise er på vej. Og hvad gør så EU’s førende politikere Merkel og Macron så? Jo, de har stukket hovederne sammen og er blevet enige om mere af samme slags, blot lidt mindre på sæt og vis (hvordan de så end mener at kunne regulere tilstrømningen). Det vil de sammen præsentere de øvrige EU-landes ledere for ved næste møde, så at alle ved, hvad de har at rette sig efter. Dette hovedløse men noble udspil bliver utvivlsomt mødt med jubel af AfD, Sverigedemokraterne og de øvrige stærkt islamkritiske partier. der nu findes overalt i Europa både på venstre- og på højrefløjen.Merkel og Macron sår voldsom splid, hvor de selv mener at stå for det modsatte og at optræde som civiliserede mennesker. I en situation med så virkelighedsfjerne ledere kan det kun gå galt, USA eller ej.

 93. Af jørgen hansen

  -

  PS: Hvorfor anvender avisen en arrogant bloggger som mi kk el and er son som blokerer al debat på forhånd? Han hører da ikke hjemme i et debatprogram. Hvorfor skrider man ikke ind mod j han sen og li s be th sør ens en? Andre steder blomstrer debatterne, her visner, saboteres og forringes/udvandes de.

 94. Af Fk.lizz søøreensen

  -

  8 forsøg at få et indlæg om kristnekager på, blokeret? Det er da harmløst?

  Mens dårekisteprebenf123456899 der nu hedder jørgen lige pludeselig går frit igennem. Hvorfor fjernes debatspoileren ikke? Fjern hans nonsens om sverige. Vores fine broderland..

 95. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos – “De, der følger med i aktiekurserne, ved at investorerne er ved at miste troen på fremtiden. Meget tyder på, at en ny alvorlig stor krise er på vej.” Jeg er helt enig. Men det helt store problem er, at finansmarkeder ikke længere styres af mennesker. Det er robotter og såkaldt “intelligent IT software”, der styrer showet. Hvor “intelligent” det software så ellers er, kommer helt an på dem, der har programmeret softwaren. Én enkelt fejlprogrammeringfejl – og hele fiktionen braser sammen . . . . . som et korthus! 😉

 96. Af j hansen

  -

  Både Merkel og Macron er afvigere, nogle toparrogante radigale pladderhumanister, og de er ligeglade med deres egne befolkninger. Deres “humanisme” gælder kun migranter. Det er den slags politikere som trækker Europa og Skandinavien ned i kviksand og hængedynd.

 97. Af jørgen hansen

  -

  Når f ilt ret igen og igen sluger indlæg der fortæller sand heden om Danmarks nedtur osv., må man jo nøjes med at henvise til snap hanen, black pigeon og jp/eb mv.

 98. Af Fk.lizz søøreensen

  -

  “nogen har hørt om “nadverbrød”? Lauen?

  Den ekstreme forkortet udgave.. 🙂

  Russerbotjan. De færreste dansker der støtter #TrumpRussia Uanset hvilken farve. Begge en trussel mod Dansk kultur, økonomi og sikkerhed. Du er alene. Bot!

  Duesyndikatet..

  Trump manipulere aktiekurserne. Bull-Bear dem som nødvendigt før hver udmeldning. Eneste interesse er for ham og hans croonies bliver rig. Ligeglad med det Amerikanske samfund som helhed, og slet ikke at tale om verden.

  De få venner han har ser det som en enestående mulighed at blive rig på andres bekostning. Derfor så mange republikanere i eliten er imod ham. De har set hans egoistiske interesse her. Ikke for hans med-elite , man ham selv og venner kun.

  At du er mere TrumpRussia venlig end dansk venlig, fortæller alt nødvendigt.

  Enten er man med os eller imod os..

 99. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt som jeg skrev tidligere – Bortset fra det, så kan jeg ikke rigtig afhjælpe almen uvidenhed. Det er noget, den enkelte må gøre op med sig selv og mainstream medier fake news og deres trolderier! 😉

 100. Af Frru L søøreens en

  -

  “nadverbrød” i fiifffflerrriet?
  Den ekstreme forkortet udgave.. 🙂

  Russerbotjan. De færreste dansker der støtter #TrumpRussia Uanset hvilken farve. Begge en trussel mod Dansk kultur, økonomi og sikkerhed. Du er alene. Bot!

  Du.esyndikatet..

  Trump manipulere aktiekurserne. Bull-Bear dem som nødvendigt før hver udmeldning. Eneste interesse er for ham og hans croonies bliver rig. Ligeglad med det Amerikanske samfund som helhed, og slet ikke at tale om verden.

  De få venner han har ser det som en enestående mulighed at blive rig på andres bekostning. Derfor så mange republikanere i eliten er imod ham. De har set hans egoistiske interesse her. Ikke for hans med-elite , man ham selv og venner kun.

  At du er mere @#@#@TrumpRussia venlig end dansk venlig, fortæller alt nødvendigt.

  Enten er man med os eller imod os..

  Russerjan. Intet med det at gøre. Din finansielle indsigt er lig den af en markmus..

  Dårekistejørgen..Du ødelægger alle blogs.

 101. Af Flemming Lau

  -

  Maria Due.
  Man kunne sagtens forestille sig en ny økonomisk krise, nu hvor den Globale Multikultur er død. Så må man bare håbe at alle kapitalens æg ikke er lagt i en kurv. Og hvad Merkel angår så er hun forhåbentlig snart fortid. Sloveniens, Ungarn og Østrigs grænser er så godt som lukkede. Det usikre er ruten fra Spanien over Frankrig til Belgien og Tyskland.. Uanset hvad så bliver de næste 14 dage rimelige spændende.

 102. Af Jan Petersen

  -

  At det her fake navn – FRRU L SØØREENS EN – overhovedet kan anvendes, er vel lidt af en gåde for selv en “russer-bot” – holy shit! 🙁
  Få lidt styr på blog kommentarspor, kære Caspar Stefani. 😉

 103. Af Flemming Lau

  -

  L.S. Har hørt om Nadverbrødet. Det fordøjes bedre end Profet kagen. Men prøv selv..!

 104. Af Niels Larsen

  -

  FLEMMING LAU

  Man må håbe, at Jyllands-Posten har ret i sin leder om, at Merkel synger sin svanesang.

  Jo før hun forsvinder, desto bedre!

 105. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos – “Vi er en stærk og stolt nation, der har været så besatte af hvad vi ikke er, at vi er i fare for at glemme, hvem vi er.”

  JA, det var vi engang for snart mange år siden – 1945 – hvor det var året . . . . dagens mainstream fake news medier . . . . tog over fra nazistiske propagandaminister Joseph Goebbels og kørte hans version af stats propaganda – stort set uændret videre.

  “A lie told once remains a lie but a lie told a thousand times becomes the truth” !

 106. Af Flemming Lau

  -

  Niels Larsen.
  Ja, det vill bår vær dajligt! Apropos stemningsskifte… Ser lige Deadline og hold op, der er da virkelig en helt anden kritisk tilgang til indvandrig og de facto flygtninges misbrug af konventionerne. Idag den 19-6-2018 skete der noget positivt hos DR. Træerne vokser ikke ind i himlen, men det er da en start!

 107. Af Maria Due

  -

  Flemming Lau.

  De private investorer er ikke ene om at tabe mange penge, det gør de store pensionsfonde også, og der er faktisk meget, der tyder på, at vi trods den øjeblikkelige fremgang i beskæftigelsen går mod dårlige tider. Så meget desto mere vigtigt er det at få indkredset det, der skal forsvares mest ihærdigt, men her druknes det i vrøvl. Dog ikke helt så stor sabotage som på Sørine Gotfredsens blog. Jeg så halvdelen af en tv-debat mellem Anders Agger og Sørine, der på flere måder matcher hinanden vældig godt. På et tidspunkt kom Breivik på tale, og Sørine spurgte ud i luften, om han mon ikke på nuværende tidspunkt var “kommet ud”. Agger var taktfuld nok til ikke at give hende det svar, hun fortjente. Det virkelighedsfjerne ligger åbenbart også til GT, og så fortsatte de med at diskutere ondskab. Det var der ikke nogen dybde i, og jeg må sige, at hendes definition på ondskab er mere damebladsagtig, end jeg havde troet. Det er virkelig på høje tid at følge Caspar Stefanis opfordring.

 108. Af Jan Petersen

  -

  Hvornår går det i øvrigt op for almuen, at finansielle markeder er et iscenesat pyramidespil for mega milliardærer ? 😉

 109. Af Fru. Lisbethh sørensen

  -

  Lauenriet..

  “nadverbrødet” hvad er det, noget specielt ævlbaget af bageren? Kan du ikke lige opsummere alle de religiøsekager der eksistere i DK, for ikke troende over et år? Hvorfor skal vores bagerer forpestes af dette vrøvl?

  Dog flere her over tid. Ønsker du at opsumere nogen af dem?
  Dog sjovt hvorledes i kristnetosser er imod muslimske speciellekager, man ikke kristne? Noget med religionshad at gøre? Yep..

  Selvom naturligvis er samme religiøsfantasme alle. Man i religiøse fødes jo til at hade andre troende, og derefter i samhørrighed ikke troende ateister? Hvorfor i alle ødelægger vores dejlige, store Danske ateistiske kultur.

  I Danmark er vi 90% etniske ikke troende. I må frasorteres alle statskroner, på alle måder, og alt politisk magt. Vi kan ikke have nyindvandret troendes adgang til et Dansk pas, når 90% af det originale Danske folk ikke tror på religion? Kun således kan vi i længden bevare den Danske ateistiske kultur som 90% at etniske Danskere støtter op om.

 110. Af Maria Due

  -

  Hvad siger din læge til dine psykotiske forestillinger om alt og alle, Jan Petersen?

 111. Af FRRu liss. søresen

  -

  Lauenriet..

  “nadverbrødet” hvad er det, noget specielt ævlbaget af bageren? Kan du ikke lige opsummere alle de religiøsekager der eksistere i DK, for ikke troende over et år? Hvorfor skal vores bagerer forpestes af dette vrøvl?

  Dog flere her over tid. Ønsker du at opsumere nogen af dem?
  Dog sjovt hvorledes i kristneto..sser er imod musli…mske speciellekager, man ikke kristne? Noget med religio…nsha.d at gøre? Yep..

  Selvom naturligvis er samme relig.iøsfan.tasme alle. Man i religiøse fødes jo til at ha..de andre troende, og derefter i samhørrighed ikke troe..nde atei..ster? Hvorfor i alle ødelægger vores dejlige, store Danske ateist..iske kultur. ……

  I Danmark er vi 90% etniske ikke tro..ende. I må frasorteres alle statskroner, på alle måder, og alt politisk magt. Vi kan ikke have nyindvandret troendes adgang til et Dansk pas, når 90% af det originale Danske folk ikke tror på religion? Kun således kan vi i længden bevare den Danske at eistiske kultur som 90% at etniske Danskere støtter op om.

 112. Af FRRu liss. søresen

  -

  ” FRRU L SØØREENS EN – overhovedet kan anvendes, er vel lidt af en gåde for selv en “russer-bot” – holy shit! 🙁”

  Sådant set mere en gåde at Russerbotjans kommentarer går frit igennem, som aldrig emnerelevante? Selvom står tydeligt i debatreglerne at kommentarer skal være emnerelevante?

  Er han betalt af en eller anden for at frasortere den borgerlige kritik, via trolderier? Formentligt. Vi ved at han bor i Thailand, pat..taya området vist? Og er for TrumpRussia og altså imod Danske interesser…Ved i andet? Fortæl ekstra bladet alt om det..B…T ville aldrig vise det, da de støtter op om det. Hvad end “Det” er. 🙂

 113. Af Jan Petersen

  -

  “Hvad siger din læge til dine psykotiske forestillinger om alt og alle, Jan Petersen?”

  Google – hvad betyder psykotisk – svar: “psykose, sindssygdom, tilstand præget af vidtgående forstyrrelser i realitetsopfattelsen, dvs. hallucinationer, vrangforestillinger, udtalt depression eller manglende orientering i tid, sted eller egne forhold.”

  Det er faktisk lige netop, hvad jeg – i al beskedenhed – forsøger at forholde mig til . . . med hensyn til mainstream fake news medier. . . . . og gøre almuen opmærksom på! 😉

 114. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er FRRU LISS. SØRESEN vel et prima eksempel på en psykotisk forestillingsverden blandt andre almue repræsentanter her på blog kommentarspor – incl en eller anden vingeskudt due 😉

 115. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det, så har jeg stærkt på fornemmelsen, at FRRU LISS. SØRESEN og vingeskudt due egentlig er én og samme person – blot med split personkarakter!

 116. Af Flrmming Lau

  -

  L.S. Du formår virkeligt at sende en i seng med et stort grin. Du behøver kun en til festen!

 117. Af Lisb s..

  -

  Indlæg?

 118. Af Lisb s..

  -

  Indlææææg?

 119. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en absolut positiv nyhed iflg en overskrift fra DR.dk:

  “USA trækker sig fra FN’s Menneskerettighedsråd
  Rådet er ikke dets navn værdigt, siger USA’s FN-ambassadør, Nikki Haley.”

  Jeg er 100% enig – gid Danmark vil følge USA (desværre nok tvivlsomt) ! 😉

 120. Af Flemming Lau

  -

  Maria Due.
  Jeg har ikke set hendes disput med Agger, men jeg har læst hendes bog “Fri os fra det onde!” Og der kommer hun immervæk rundt om ondskaben. Jeg syntes ofte at hendes bogskriv er bedre end hendes kortere entreer. Jeg tror personligt ikke at Brevik nogensinde bliver sat fri, for han er alt for farlig. Sørine står som præst og eller måske mere som humanist med anger og tilgivelse i fokus. Men han kan ikke angre uden at hans indre univers og personlighedskerne vil splinters. Og hvis det utænkelige skulle ske, at han angre af et oprigtigt hjerte, så får han virkeligt brug for en præsts sjælesorg før han tager strikken af fortvivlelse. Men samtidigt vil han i så fald kræve at forblive fængslet af hensyn til sine omgivelser. Men der er han ikke nu som ” Kommandør af en eller anden obskur fantasi!

 121. Af jørgen hansen

  -

  I svenskernes land er et utroligt og fantastisk forr æderi i gang. Den svenske “elite”, de gamle partier og MSM, har besluttet at kaste fårene for ulvene. De svenske vælger-får som alt for længe har ladet sig styre af hetz og løg n agtig propaganda vil blive ædt med hud og hår af de ulve og den “berigelse” der har oversvømmet landet. Se snap hanen, “Sverige er fortabt” og “Europa er fortabt”.

 122. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det, så er stjerne psykopaten Anders Behring Breivik vel ret ligegyldig for andre – mere normale – med mindre man selv tilhører kategorien af “seriøse” afvigere ! 🙁

 123. Af lib. sorinneseen

  -

  Hvilket forresten gør jan…

 124. Af jørgen hansen

  -

  Mystisk – mystisk! Berl. har altid kunnet finde ud af at blokere eller slette indlæg fra danskere som søgte at forsvare og bevare Danmark. Tusinder af indlæg er forsvundet i den blå luft. Men debatsabotører og debat-svin har kunnet boltre sig som de ville, på de fleste blogtråde……?? Hvorfor kræver Berl. ikke at blogbestyrerne redigerer deres debatter på en ordentlig måde. Hos sø ri ne er der plads til selv de mest syge og uhumske kommentarer.

 125. Af jørgen hansen

  -

  Mystisk – mystisk! Berl. har altid kunnet finde ud af at blokere eller slette indlæg fra danskere som søgte at bevare Danmark. Men debatsabotører og debat-svin har kunnet boltre sig som de ville. Hvorfor kræver Berl. ikke at blogbestyrerne redigerer deres debatter på en ordentlig måde. Hos sø ri ne er der plads til selv de mest syge og u hum ske kommentarer.

 126. Af lisbeth sørensen

  -

  stjernepsykopater som russerTrumpbotjan er vel uinteressante for debatten? Udover den borgerlige interesse for disse? Som jo som bekendt støtter dem og disse?

 127. Af lisbeth sørensen

  -

  “”Google – hvad betyder psykotisk – svar: “psykose, sindssygdom, tilstand præget af vidtgående forstyrrelser i realitetsopfattelsen, dvs. hallucinationer, vrangforestillinger, udtalt depression eller manglende orientering i tid, sted eller egne forhold.”

  Stop det jan, jeg går grædende i seng af latter..Selvprojektion om der var nogen. Slå det op. ha, ha ha…

 128. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er der ikke noget mystisk ved Berlingske blogs. Det er blot almuens follow up på daglige Berlingske fake news – eller “A lie told once remains a lie but a lie told a thousand times becomes the truth” – holder løgnen vand . . . . eller bliver der sat spørgsmålstegn? 😉

 129. Af lisbeth sørensen

  -

  .” selv en “russer-bot” – holy shit”

  .Ja, Engelsk når bukserne er sat nede…ha, ha ha. Du burde lære sproget først. ha ha… Oh….Glory..”Joshua fit the battle around jericho, and the walls came tumbling down..” . Great song by the way. 🙂 Især af Elvis Presley. Formentlig over hovedet for de fleste af jer. 😉

  Hvordan har din partner kiiiimm ollllsen det forresten, afvigggere? ha ha ha. .Selvom jeg personligt støtter op alle her, blot ikke jer to…..

 130. Af jørgen hansen

  -

  Den sære og syge redigering har forhindret megen samfundskritik som også journalisterne kunne have haft gavn af. De enorme forringelser af familieværdierne og sundhedsvæsnet etc. vil også kunne ramme journalister. Se uhyggelige eksempler på vanrøgt af patienter på diverse netaviser. Skandaløs behandling af syge og voldsofre mv. har kunnet fortsætte i årevis pga. c en su r og forti elser.

 131. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt – langt de fleste æder råt for usødet . . . . MSM fake news spise-sedler (breaking news) . . . så no problem – isenesæt en fed løgn (gentag 1000 gange) og den hænger ved. Ret analog til enhver ørehænger popsang ! 😉

 132. Af lisbeth sørensen

  -

  “og jeg må sige, at hendes definition på ondskab er mere damebladsagtig, end jeg havde troet”

  Sørine er en af berlingske bedste debattører. Ok er kun ca. 3-4 tilbage nu, fra før lo-15 stk. Så konkurrencen er ikke stor længere. Især ikke når man taler åbne debatter hvor der kun er 3 tilbage, og en åben altid. Eller næsten altid, modsat før.

  Så afgjort er hun ikke mere damebladsagtigt end den normale borgerlige. Tværtimod. Tit en af de skarpeste, og slår så afgjort lilleør her. Er formentlig den eneste reele troende af bloggerne? De andre forsøger blot at overbetale de lo% resterende religiøse til at stemme på blå blok. Til grin for egne penge vi er. Formentlig eneste virkelig troende blandt bloggerne i virkeligheden!

  BTgratisbladet er dog en skamplet på ytringsfriheden. har nedlagt ytringsfriheden set under metroexpress med garbage.. Det hele er skrald, skrald nu.
  https://www.youtube.com/watch?v=0ZesRAo5PBg

 133. Af jørgen hansen

  -

  Kommunisterne, feministerne og kvindesags-kvinderne i forskellige bureaukratier har i årtier svigtet og udnyttet børn, ligesom de har tyranniseret og terroriseret både mænd og hele familier. Men det har været næsten umuligt at få sat lys på hvad der foregår af systematiske overgreb. Kun “enkeltsager” er der blevet skrevet om. Den daglige og rutinemæssige og totalitære rå dden skab i familierets-kontorerne, i skilsmissebureaukratiet og i “børneværnet” har været skjult for offentligheden.

 134. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt kan – FRRU LISS. SØRESEN – alias LISB S..alias a lot of shit – pludselig stave navn LISBETH SØRENSEN korrekt . . . .og stave og formulere sig rimelig korrekt . . . . virker meget mystisk! Gud ved, hvem der egentlig er ejer af den “bot” ? 😉

 135. Af lisbeth sørensen

  -

  “Kommunisterne, feministerne og kvindesags-kvinderne i forskellige bureaukratier har i årtier svigtet og udnyttet børn, ligesom de har tyranniseret og terroriseret både mænd og hele familier. ”

  Ja ja, dårekistepreben, alt ondt er kvindernes skyld og de ikke eksistende kommunister nu! Og svenskernes. Alle andre end os selv og mænd.

  Hvorfor skriver du i et fadernetværk?, Hvorfor er dine børn og kone blivet dig tvangsfrasorteret? Hvorfor ønsker du at de skal tvangsreturneres til dig?

  Hvor er deres rettigheder? Hvad har du gjort imod dem? Fortæl, så vi kan forstå historerien?

 136. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det, så har jeg set eksempler på langt mere “intelligente” bots end f.eks LIB. SORINNESEEN bot. Et glimrende eksempel er en artikel fra DR.dk med overskriften:

  “Fyldt med gode argumenter og masser af viden: Ny computer kan slå os i debatter
  IBM har præsenteret en computer, der kan debattere komplekse emner på overbevisende maner.”

  Læs artiklen – det er morgendagens udtryk for mainstream medier fake news – ret skræmmende ! 😉

 137. Af lisbeth sørensen

  -

  Russerbotjan lader til at have fri adgang til B altid? Faktisk utroligt, da han aldrig relatere til emnet diskuteret? Okay, har gjort dette i denne blog i sin første kommentar altså, men ikke siden, som normalt. Dog unormalt overhovedet at relatere til emnet for trolden.

  Personligt må jeg kæmpe. Man jeg er jo heller ikke borgerlig, og har derfor ikke fri adgang. Jeg er fjenden. og Fjender har ikke så nemt adgang som RusserTrumpbots i borgerlige aviser, og må kæmpe for meningen som socialist. Socialister ses altid som den største fjende i blå aviser. Alle socialistiske pro-kommentarer der vedrører emnet, bliver straks sat under bås i denne avis. De frygter os. Og ser Cuba, Venezuela, Bolivia som den største statstrussel mv. 🙂

 138. Af p holm

  -

  Gætter på at j han sen og l is beth er tvillinger.

  Mik kel and er son beskriver sig selv som fundamentalist hvad ytringsfrihed angår. Et mere tommetykt hykleri kan det vel blive svært at opdrive.

 139. Af lisbeth sørensen

  -

  Gætter på at P. Holm er en eller anden venstrebot? Lyder som en håndværker? 🙂 Og hvor er de dog dumme via at stemme på V. De vil være langt rigere under socialismen. Man ja, endnu en af tåberne..

 140. Af lisbeth sørensen

  -

  Gætter på at P. Ho.lm er en eller anden ven.streb.ot? Lyder som en hån.dværker? 🙂 Og hvor er de dog d.um.me via at stemme på V. De vil være langt rigere under s.ocia.lism.en. Man ja, endnu en af tåb.erne..

 141. Af Jan Petersen

  -

  Jeg gætter på, at LISBETH SØRENSEN – 20. JUNI 2018 1:40 egentlig bare en “prototype bot”, der skal tjekke, hvordan selvskrivende software virker. Ingen “normalt skrivende debattør” er i stand til:
  AF JAN PETERSEN – 20. JUNI 2018 1:39 LISBETH SØRENSEN – 20. JUNI 2018 1:40 . . . . 😉

 142. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt findes der også masser af software, der kan fordreje teksten – stort set alt fake er muligt 🙂

 143. Af jørgen h

  -

  Så er der endnu et digitalt læk som har blotlagt tusinder af danskeres private oplysninger. Til gavn for kriminelle. Iøvrigt er der nye og meget barske oplysninger hos snap hanen, den korte, jp jalving, eb nationen og 24nyt.dk.

 144. Af jørgen h

  -

  Så er der endnu et digitalt læk som har blotlagt tusinder af danskeres private data. Til gavn for kriminelle. Iøvrigt er der nye og meget barske nyheder hos snap hanen, den korte, jp jalving, eb nationen og 24nyt.dk.

 145. Af Jan Petersen

  -

  At dybt kriminelle styrer showet er vel ikke just en nyhed? 🙁

 146. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt lidt pudsig at LIB. SORINNESEEN alias a lot of fake names pludselig forsvandt! Gud ved, hvem der styrer det fake bot navn? 😉

 147. Af jørgen h

  -

  Syg patient lå på sygehus, uden pasning i 11 timer. Patienten døde. Vel offer nr. 10.000 (eller 12.000?) for de horrible spareøvelser i hospitalerne. Og 4000 postbude mv. bliver snart fyret. EU udspil kan afskaffe al grænsekontrol og al demokratisk debat. Se snap hanen, 24nyt.dk og den korte.

 148. Af jørgen h

  -

  Meget syg og svag patient lå på sygehus, uden pasning i 11 timer. Patienten døde. Vel offer nr. 10.000 (eller 12.000?) for de horrible spareøvelser i hospitalerne. (En anden patient blev forsømt i næsten 35 timer) Og 4000 postbude mv. bliver snart fyret. EU udspil kan afskaffe al grænsekontrol og al demokratisk debat. Se snap hanen, 24nyt.dk og den korte.

 149. Af lisb..eth soooerensen

  -

  Du er jo en seksualavigere jannnen? Fortæl nu folket alt om det? Vi ved alt om det allerede.

 150. Af lisb..eth soooerensen

  -

  jannen…

  Du er jo en boesse og afvigere? Kom nu, vi ved det allesammen alllerede?! Hvorfor alt det kosteskab..?

  Jeg er hetro og normal, beklager…Om du tror jeg er kvinde eller mandlig hetro interessere mig ikke videre.

  Men støtter stærkt op om seksual minroiteteter, mm. dig og kimmen..Olse..n

 151. Af lisb..eth soooerensen

  -

  “Og 4000 postbude mv. bliver snart fyret”

  Og 2o.ooo kørere, samme i supermarkederne, listen er endeleløs. US har allerede supermarkeder uden kassemænd mv. Computere tager over alle maniale jobs snarest, kun ingeniører savnes nu i DK.

  Så hvor skal jobbene komme frem i fremtiden? Og hvorfor har vi behov for alle de immigranter?

  Eneste grund er vel at de borgerlige ønsker dem som en general konkurrent imod afgrunden for etniske Danskere? Og at de ved deres ødelæggelse af det Danske samfund, garantere et Amerikansk samfund hvor top 1% er så afsindigt right, man at man ikke kan gå på gaden , er en samfundsmodel at kopiere?

  Det er den borgerlige-liberalistiske tankegang-mål. Vi er til grin for egne penge..De vil os det ikke godt i det blåmedier-blåblok. Blårød blok.

  Hvornår ser politikerne fremtiden, og siger stop i tide?

 152. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt lidt fra Berlingske skrive bot – AF LISB..ETH SOOOERENSEN – 20. JUNI 2018 2:51 – det er så tilpas langt ude i hegnet, at selv en 12-årig står af! Men bortset fra det amatør eksempel, så virker selvskrivende Berlingske bots faktisk OK. Dette var vel bare en svipser! 😉

 153. Af lisb..eth soooerensen

  -

  Det manglende svar, siger vel alt? 🙂 Man måske var det ikke gået op for de fleste bloggere før? afvigerre interessen før? Såvel som interessen i at påpege andre andres mulige afvigelse fra gængse seksualitet..Faktisk normalt blandt der..Desværre. Flere venner iblandt der. . Så velkendt med med det. Sørgeligt dog. Vær stolt over din seksualitet, jannnen, og andre.
  Udråb det fra det højeste tårn der eksistere.

 154. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en ny udgave af fake shit – AF LISB..ETH SOOOERENSEN – 🙁

 155. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt bortset fra det, så rører nuværende USA præsident Trump unægtelig gevaldig rundt i gryden af . . . . plantet MSM fake news . . . . lige fra 9/11 iscenesat terror stunt . . . . til iscenesat asyl- og flygtninge junk! Intet under manden er hadet af alle de “politiske korrekte”. Men tiderne skifter forhåbentlig til det bedre! 😉

 156. Af FRlisbeth sørrensenn

  -

  Indlaeg i fiiifleriet..4 faktisk. Til grin for egne penge. Og i denne avis. altid…

 157. Af FRlisbeth sørrensenn

  -

  jan, du har venner i B…Ingen er videre overasket. Sådan har det været i kampen imod borgerlige-røde altid her..Kald dig selv heldig.

 158. Af Jan Petersen

  -

  Her gik “bot software” i øvrigt helt skævt – læs selv junk:

  “jan, du har venner i B…Ingen er videre overasket. Sådan har det været i kampen imod borgerlige-røde altid her..Kald dig selv heldig.”

  INTET overhovedet hænger sammen . . . . . 😉

 159. Af Lisbeth søørensen

  -

  Naturligvis hænger det sammen…Har deltaget i debattten her i over i lo år, og altid haft svært ved at få kommentarere igennem altid, når de angreb borgerligheden, borgerlighedesumenneskelige. …10 år plus nu af professional viden. Er ekspert i BerlignskeytringsfrihedmanglendeForRøde.Ekspert. Jeg kunne skrive en bog om det!

  Dog mht. din afvigererseksusalitet…mangler der et svar? 🙂 🙂 🙂 Blot trolderier og konspirationer fra din side. Ingen lytter, ingen er interesseret, du bidrager med intet?.

  Flere i fiiiiiifllleriet det gør B? OK ihvertfaldt besvarer afvigerensRusserbot spørgsmål ,som i lader stå?

 160. Af Jan Petersen

  -

  ” kampen imod borgerlige-røde” – kan KUN opstå pga af en software programfejl . . . med mindre man er total uvidende . . . . hvilket selvsagt også er en mulighed! 😉

 161. Af Lisbeth søørensen

  -

  Hvorfor fortaeller du ikke blot B om du er boesse eller ej? Hvorfor alt dette hemmelighedskraemmeri. Råb det dog ud fra det højeste tårn i Pattaya Jan?
  🙂

 162. Af Jan Petersen

  -

  Nu gik bot software over til ren junk – ellers OK stavning tidligere! 😉

 163. Af Lisbeth søørensen

  -

  Manden svaret via a Russiabot googletranslate.. 🙂 “Oh , my god this is so funny…As they say in the US”.. ha ha. Har det næsten lige så sjovt som I USA, når de ser Colbert. Altså en kvart Dansk humour.

 164. Af Jan Petersen

  -

  AF LISBETH SØØRENSEN – 20. JUNI 2018 4:38
  Manden svaret via a Russiabot googletranslate.. 🙂 “Oh , my god this is so funny…As they say in the US”.. ha ha. Har det næsten lige så sjovt som I USA, når de ser Colbert. Altså en kvart Dansk humour.

  Det er i øvrigt skrevet af en bot – no doubt what so ever . . . . LOL . . . . 😉

 165. Af Lisbeth søørensen

  -

  Beklager skrevet af en ikke seksusalafvigere, kommunefarvet, normalDanskere ateistisk socialist, hetroseksual i DK. 🙂

 166. Af Lisbeth søørensen

  -

  Beklager skrevet af en ikke sek.susalafvigere, kommunefarvet, normalDanskere ate.istis.k soc.ialist, hetros.ek.sual normal i DK. Du må prøve bedre russerbot… 🙂

 167. Af Jan Petersen

  -

  AF LISBETH SØØRENSEN – 20. JUNI 2018 4:45 – ja OK fake “shit” . . . . 😉

 168. Af Lisbeth søørensen

  -

  Mht. “seksualafviger.”.Bruger blot jannens ord her. Og hans angreb over tid på min person.

  Er hetroseksual, men støtter op om disse. Så føler det ret modbydeligt at måtte bruge samme ord om seksualafvigerenjan, som han har, brugt imod mig. De går mod min natur, støtte og retfærdighedssans. Så ønsker at sætte denne på plads, for videre forståelse..

  Er imod brugen af disse ord. Man når brugt af “Seksusalafvigere” selv imod kritikere, er vi jo over i nået helt andet?

 169. Af Jan Petersen

  -

  AF LISBETH SØØRENSEN – 20. JUNI 2018 4:58 – gentager i øvrigt gerne – fake shit! 🙁

 170. Af Lisbeth søørensen

  -

  Ja, jannen…Boesse…Kom nu? Ud af kosteskapet? Vi ved det alle godt allerede. Del det. Vær stolt, men hold dog nallerne væk fra de mindreårige drenge…Eller hvad nu..

 171. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos psykopater 🙁 :

  “AF LISBETH SØØRENSEN – 20. JUNI 2018 5:05
  Ja, jannen…Boesse…Kom nu? Ud af kosteskapet? Vi ved det alle godt allerede. Del det. Vær stolt, men hold dog nallerne væk fra de mindreårige drenge…Eller hvad nu..”

 172. Af Maria Due

  -

  Kan man styre et land, når man ikke kan styre en blog?

 173. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er “duen” formentlig 100% fake! 🙁

 174. Af Lisbeth søørensen

  -

  Jan intet psykopatisk i det..Intet som helst.

  Blot et simpelt spørgsmål som vi alle kender svaret till allerede.
  Du er er seksualafvigende, og beskylder andre for at være således non-stop!
  Hvad betyder dette? En vis mangel for selvindsigt, humanisme mv…
  , “thats for sure”. 🙂 Engelsk for det er sikkert..

  “Af Maria Due – 20. juni 2018 5:28
  Kan man styre et land, når man ikke kan styre en blog?”

  Duesyndikatet kan vel ikke styres, mm det er under loo% socialist overvågning dag og nat? Det yderste højre må under videre kontrol..

  Det er vel muligt i et demokratisk samfund? At have jer under kontrol altså? Måske er vi der hvor vi er ved at miste muligheden? Flere penge må gives til kontrollen her af det yderste højre. Som er en større terrortrussel end selv islamisk nu. Socialister udgør ingen trussel, udover et par frigivet mink mv. Men, man skulle tro det når man læser avisen her og andre blåaviser. Til grin for egne penge vi er. Hvornår det sidste socialistiske angreb? 🙂

 175. Af Lisbeth søørensen

  -

  “I øvrigt er “duen” formentlig 100% fake! 🙁”

  Uden tvivl!, ligesom Russerbotjan…Hvad er din adresse igen så vi kan verificere i pattaya? Og sætte et par overvågningskamera op for børns sikkerhed?

 176. Af Maria Due

  -

  “Duesyndikatet kan vel ikke styres, mm det er under loo% socialist overvågning dag og nat?”

  Det er ikke nok.

  Flemming Lau, jeg håber, du har ret mht, Sørine Gotfredsen, men jeg orker ikke at se udsendelsen færdig. ‘Det er svært at forstå. at Anders Agger kan holde sig selv ud, men på DR er han en af stjernerne, som vi er nødt til at betale for. Han ser efterhånden stærkt forgræmmet ud og kan sikkert ikke selv forstå, hvorfor han er det. I starten af udsendelsen fortæller han, at han får 75.000 kr. i honorar for den. Måske var det en vits.

 177. Af Jan Petersen

  -

  AF LISBETH SØØRENSEN – 20. JUNI 2018 5:44 – hvad er i øvrigt dit eget køn – han, hun, hen or what? . . . .fake klaphat!

 178. Af Lisbeth søørensen

  -

  Selv Sør.en pi..nd har påpeget at det yde.rste hø.jre udgør en lige så stor trussel som islamisterne, hvis ikke større. Som P.ET…Ingen har nævnt soci.alisterne og rød.e..For er ingen Trussel..
  .
  Kun højref.løjen udgør en terr.ortrussel, og islamisterne..

  Tænk lidt over denne..

  Begge rel.igiøs inspireret ofte.´, eller mestendels..Den ene fra isl..am, den anden fra kristemdommen…

  Den ateis..tiske majoritet af 90% Danskere udgør ingen tru..ssel. Hvornår hørte i sidst om en trussel fra ateistiskDanmarkl? Nej vel! Eksistere ikke.

  Måske en ide at lade ate.ismen være ledende i Dansk indvandrerpolitik? SHITYES…

 179. Af Lisbeth søørensen

  -

  “Anders Agger kan holde sig selv ud, men på DR er han en af stjernerne, som vi er nødt til at betale for. Han ser efterhånden stærkt forgræmmet ud og kan sikkert ikke selv forstå, hvorfor han er de”

  Bliver detsværre nødt til at være enig her. Manden er så selvtilfreds, at det er græmmende. Og i stigende grad non-stop..

  Russerbotjan,

  Hvorfor vil du ikke vedstå at være boesse -som det skrives på engelsk tastatur for at omgå fiiifleriet- og dog kalder mig for afvigerere nonstop som trans mv. ?

  Personligt er jeg ligeglad. Jeg er hetro. Men hvis jeg var trans-boesse-lesbisk -som dig-ville jeg skrige det ud fra et hvert højhus, modsat dig. . Du er en kujon.. Og angriber andre seksuelle minroiteter. Du kalder folk for afvigerer som ikke deler din afvigerseksualitet. Kun hån over for dig. Du er til grin for hele verden. Især pga. af dine konspirationsteorier.

  Ingen respektere dig!. Ingen! Lev med det! Du er et modbydeligt menneske! Og i længden er dette den eneste værdi.

  .

 180. Af p. hoLm

  -

  Tag ikke fejl. Hvis os som kun er åndssvage, volds psykopater eller periodevis sindssyge, kan stadigvæk være fine, sympatiske og charmerende mennesker.
  Og nogle af os bliver måske raske igen. Hvis vi bliver behandlet.
  Det er aggressive/ondskabsfulde/perverse psy ko pater, radigale, rødkålshoveder, kæmpestore feministiske svenske sygeplejersker, venstrefascister, rødkommunister og kvindelige politikere der udgør en trussel mod vi andre.

 181. Af Lisbeth søørensen

  -

  P. holm

  …Har endnu engang copy pastet hans sindsygeværdifulde indlæg til debatten. (Samme sendt sidste fem gange også). Man det er naturligvis normalt i B. Ideen er ikke debat, men non-debat..

  For plutokratisk indlæg skal helst være uimodsagt. Og nonsens gavner da, da ingen gider da!

  Trold.

  .

 182. Af Maria Due

  -

  “Bliver detsværre nødt til at være enig her. Manden er så selvtilfreds, at det er græmmende. Og i stigende grad non-stop..”

  I samtalen med Sørine Gotfredsen om ondskab røbede Anders Agger, at han tager sig i at tænke “Jeg er bare for lækker”. Det kunne han være, men det indre slår igennem. En anden gang funderede han hyklerisk over, at hans børn ligner modeller.

 183. Af Lisbeth søørensen

  -

  “Af Jan Petersen – 20. juni 2018 5:21
  I øvrigt apropos psykopater 🙁 :
  “AF LISBETH SØØRENSEN – 20. JUNI 2018 5:05
  Ja, jannen…Boesse…Kom nu? Ud af kosteskapet? Vi ved det alle godt allerede. Del det. Vær stolt, men hold dog nallerne væk fra de mindreårige drenge…Eller hvad nu”

  Kom nu jannen…Alle ved at du er boesse..Ud af kosteskabet? Lad os høre alle detaljerne, drenge fantasier om mindreårige mv.. Vi ved at du har dem, og kimO? Hvordan hænger det forresten med ham? Det er ok drenge, ud med det…Del med verden. fortæl om det…På den anden side er sandheden, og hjælpen hvis nødvendigt?

  .

 184. Af Maria Due

  -

  Her er jeg desværre nødt til at være enig med Lisbeth. Det med Jan har vi vidst i en snes år, og vi ved også. at Kim er et andet af hans navne. Hjælp er helt bestemt nødvendig og har været det i årtier.

 185. Af Johan Tobias Henningsen

  -

  “Rasende muslimer jog politi og brandvæsen på flugt.”

  Findes der andet end rasende muslimer?
  Hvorfor er det ikke omvendt? “politi og brandvæsen jager rasende muslimer på flugt”.
  Har du krammet en rasende muslim i dag? Eller har han krammet på dig?

 186. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Hvis Danmark er en stærk og stolt nation vil Danmark i EU sammen med ligesindede iværksætte et arbejde for sanktioner rettet mod USA til iværksættelse, hvis USA ikke ophører med sine menneskefjendske aktiviteter.

  Sanktioner er det sprog, som USA forstår. De har selv brugt det i stort omfang overfor Cuba, Korea, Iran, Rusland og mange andre. Det er velbegrundet og på tide, at USA kommer til at smage sin egen giftige medicin, og EU er kvalificeret til at donere den – gerne i store doser.

 187. Af dA N jENSEN

  -

  vi er en flok nazisvin der nedstammer fra ubegavede bønder. Indavl er hvad vi danskere er. . for manges vedkommende med en degenereret fysik og lav intelligens. Skær vores hår af. Hiv vore tænder ud. Knæk vore knogler og brænd os og vores afkom levende i krematorie-ovnene. Holocaust med os danskere er hvad vi fortjener. Vi er nazisvin. Kun det brutale Holocaust af den danske race, vil lade os se os selv, før vi knuses som de rotter vi er. Henret os danskere.

 188. Af jan ulrik friis

  -

  ……… i filter……det tyske folk ved at vågne gider ikke længere islam, et opgør med Merkel …….

 189. Af bo kristensen

  -

  F il t ret fungerer højst besynderligt. Rø de fas ci ster og to s ser kommer igennem, pæne, saglige og oplysende ind læg blok eres.

 190. Af kIm o LSEN

  -

  Da n Je nsen taler for sig selv.
  nazist er er ikke svin.

 191. Af g k

  -

  Ja, der er mange andre steder hvor debatterne redigeres, så gak-gak indlæg slettes, så støjsendere og agenter udelukkes, så gal nin ge og psy kop ater ikke får lov til at smadre debatterne. Hvorfor tager b er ling ske ikke ved lære af det?

 192. Af henrik a

  -

  Pga. f il tr et må man desværre nøjes med at henvise til snaphanen, jp-jalving, den korte, 24nyt.dk, nationen-eb og black pigeon om merkels migrants. Se også Berlin g ske om “borgerligheden er tabt”.

 193. Af henrik a

  -

  Pga. f il tr et må man desværre nøjes med at henvise til snap hanen, jp-jalving, den korte, 24nyt.dk, nationen-eb og black pigeon om merkels migrants. Se også Berlin g ske om “borgerligheden er tabt”.

 194. Af Niels Larsen

  -

  Gid vi var lige så stolte og stærke som USA.

  Det er glædeligt, at USA nu begynder at reagere på, at Menneskerettighedsrådet er blevet kapret af nogle af de værste slyngelstater i denne verden – de muslimske og afrikanske.

  Og ligeledes er det glædeligt, at USA sætter hårdt imod hårdt overfor illegale migranter. Det er ikke USA, som skiller børn fra forældre. Det er de forældre, som ILLEGALT krydser grænsen, som er skyld i adskillelsen.

  Gid de europæiske stater var lige så handlekraftige!

 195. Af niels peter lemche

  -

  Knæk og bræk!

 196. Af Maria Due

  -

  Niels Larsen

  Suk ja, du har ret. Det er den gamle erkendelse af, at i USA er der tradition for at handle, og i Europa snakker vi . I de senere årtier er det endda blevet til, at europæerne bukker og skraber for dem, der træder på os og vore værdier. Selv når det viser sig, at selv samme værdier er afhængige af tid, sted, folk og kultur og trænger hårdt til en revision for at blive tilpasset de faktiske forhold.

  Socialismen har en sideeffekt, der følger ensretningen og lighedsmageriet som en skygge; den dræber initiativ og stærke lederpotentialers udvikling. Se bare til Jean Claude Juncker, hvorfor er der ingen, der fyrer den fulderik? Hvorfor repræsenterer han Europa?

  Christian Fodlager skriver lige nu i artikel på Berlingske , som jeg tilslutter mig:

  “Borgerlig er et besynderligt begreb. På den ene side refererer det til de ikke-socialistiske partier. På den anden side har det en dybere betydning som betegnelse for en samfundsbevarende tankegang og levevis. Og når vi nu lever i et land, hvor de borgerlige har haft magten i størstedelen af en generation, skulle man tro, at vi også levede i et borgerligt samfund. Men det er ingenlunde tilfældet. Tværtimod”

 197. Af Birger Nielsen

  -

  “Af jan ulrik friis – 19. juni 2018 18:29
  Der er intet positivt overhovedet ved islam og islamister på dansk eller europæisk jord.”

  Undertegnede er i princippet enig.

  Videre skriver Friis:

  “rygter vi danske ikke længere den sande kristne Gud?
  Ordsprogene 8:

  13. Gudsfrygt indebærer at hade det onde.
  15. Jeg hjælper konger til at regere retfærdigt
  og lovgivere til at udstede gode love.
  18. Jeg giver dem rigdom og ære,
  vedvarende værdier og gode normer.
  21. De, der følger mig, lider ingen nød,
  for jeg fylder deres forrådshuse.
  36. De, der forkaster mig, skader sig selv.
  Siger de nej til mig, siger de ja til døden. “

  Er hr. Friis bedre end de fanatiske muslimer med sine religionstosserier og vås.
  Religiøse tosser vil altid være en fare for udviklingen.

  Fri os fra alverdens fordummende religioner.

 198. Af Niels Larsen

  -

  Maria Due

  Christian Fodlager har jo helt ret. Hvorfor i alverden fører de borgerlige partier socialistisk politik – og ofte i hård konkurrence med de socialistiske partier om at socialisere mest muligt?

  Og hvorfor er europæiske politikere alle fyldt med superblød vat? :-/

  Stå dog op mod middelaldermentaliteten og den ringe IQ sydfra!

 199. Af Niels Larsen

  -

  Man laver let fejl med copy/paste. FoLDager, naturligvis. 🙂

 200. Af ole petersen

  -

  Hvis man hellere vil være oplyst end uvidende, bør man læse om kommunismens/nazismens/islamisternes forbrydelser, og om Sverige hvor migranter og politikere hjælper hinanden med at udplyndre og terrorisere de almindelige svenskere. Se “Sverige er fortabt”.

 201. Af jan ulrik friis

  -

  Birger Nielsen ” ……fanatiske muslimer….. religionstosserier og vås…… en fare for udviklingen……..Fri os fra alverdens fordummende religioner.”

  I princippet er vi ganske enige, kun kan vi aldrig forkaste vores sidste livline den sande kristne Gud, da det er ensbetydende med døden, det er let at huske, altså der er kun en sand Gud at holde rede på, der er mange guder men kun en sand Gud!

  Ordsprogene 8:36.
  “De, der forkaster mig (Jahve), skader sig selv.
  Siger de nej til mig, siger de ja til døden. “

 202. Af j. haN.

  -

  AF MARIA DUE – 20. JUNI 2018 13:29
  “Suk ja, du har ret. Det er den gamle erkendelse af, at i USA er der tradition for at handle,”

  Ja. Efter Anden Verdenskrig overtog USA nazitysklands rolle.
  nazityskland udviste også handlekraft.
  Helt efter Due`s og NL`s hoveder.
  At nogle højreekstremister på disse blogs klapper i deres små buttede hænder over at USA opfører sig som nazityskland.
  Det er der jo intet nyt i.

 203. Af Niels Larsen

  -

  J. HAN.

  Det er muligt, at du ikke har papir på det.

  Men du er og bliver certificeret idiot.

 204. Af j. haN.

  -

  AF NIELS LARSE N – 20. JUNI 2018 15:11

  Så løb Niels Buksemarius Larse n tør for argumenter. Dem som han aldrig har haft.
  NL er jo tidligere straffet for alvorlig kriminalitet.
  Det bliver han sikert igen.
  Højreekstremister og nazister er en ting.
  Kriminelle højreekstremister og nazister er endnu værre.

 205. Af Birger Nielsen

  -

  Hr. Friis
  Tillykke med din meget faste tro. Imponerende at nogen kan bevare sin barnetro som du, uanset om alt tyder på at de tre abrahamistiske religioner alle bygger på de samme gamle legender og vandrehistorier, som er opstået på et tidspunkt, hvor folks viden var minimal.
  Langt de fleste kristne danskere er jo reelt ikketroende, men trist for udviklingen at vi nu skal trækkes med udbredelsen af en nylig invasiv religion.
  Vorherre bevares.

 206. Af Niels Larsen

  -

  J. HAN.

  Nej. Du er blot ikke værd at beskæftige sig med.

 207. Af j. haN.

  -

  AF BIRGER NIE LSEN – 20. JUNI 2018 15:43
  “Langt de fleste kristne danskere er jo reelt ikketroende, men trist for udviklingen at vi nu skal trækkes med udbredelsen af en nylig invasiv religion.”

  Jo måske.
  Men man ser aldrig muslimer forkynder deres religion på disse blogs.
  Hvorimod det vrimler med forstyrrede kristne fundamentalister på disse blogs.

 208. Af j. haN.

  -

  AF BIRGER NIE LSEN – 20. JUNI 2018 15:43
  “Langt de fleste kristne danskere er jo reelt ikketroende, men trist for udviklingen at vi nu skal trækkes med udbredelsen af en nylig invasiv religion.”

  Jo måske.
  Men man ser aldrig at muslimer forkynder deres religion på disse blogs.
  Hvorimod det vrimler med forstyrrede kristne fundamentalister på disse blogs.

 209. Af J. HAN

  -

  Bi rg er Niel sen
  Hvorfor ikke bare indrømme, at du går ind for udryddelse af alle muslimer.
  Ligesom nazi-staten USA.
  Na zisvin!

 210. Af Maria Due

  -

  Underligt filter på denne blog.

 211. Af j. haN.

  -

  AF J. HAN – 20. JUNI 2018 16:18

  Så er Kim Olse n på banen med indlæg i mit navn.
  Hygger han sig ikke med sine drenge i Thailand?

 212. Af jan ulrik friis

  -

  Birger Nielsen “…….trist for udviklingen at vi nu skal trækkes med udbredelsen af en nylig invasiv religion. Vorherre bevares”

  Udanske hedenske muslimske moskeer på dansk jord er udklægningsanstalter for radikale islam, muslimske friskoler i samme grad udklægningsanstalter og systematisk islamisk radikalisering af børn til islam, en systematisk fremmed 5 kolonne virksomhed, hvad er katastofalt og kun negative konsekvenser for det danske folk, og uønsket her i Danmark!

  Muslimerne en dødelig trussel, en tikkende bombe under vores nationalstat, muslimske moskeer og friskoler eller undervisning i islam eller islam relateret virksomhed på dansk jord, var en fatal fejltagelse helt fra start!

  50 år hvor Folketinget bevidst har ladet stå til i passivitet, vi danske står derfor i den ulykkelige situation at miste Danmark at miste ALT!

  Moskeer og friskolerne styres af det såkaldte shariaråd islamisk ideologie, det kontroversielle kvindens rolle, de vantro danske, den krigeriske islamiske ideologie, udplyndringen og magtovertagelsen af Vesten og af Danmark en frugt der hænger lavt!

  Birger, måske vi kan være enige om at jævne moskeerne og de muslimske friskoler med jorden, sten og byggematerialer kan end ikke genbruges da de er vanhelliget af islamisk hedenskab, altså fuld destruktion af samtlige islamiske moskeer og af de muslimske friskoler.

  Birger som du ser i princippet er vi ganske enige.

  Gud bevare Danmark.

 213. Af niels olsen

  -

  Danmark er ved at blive ødelagt ligesom Sverige, Norge og Frankrig. Der må være tale om en luftbåren virus der giver hjernebetændelse, og fratager de angrebne enhver form for moral og sund fornuft. Hvad ellers kan forklare de massive mængder af dumheder, svinestreger og forbrydelser der begås af de politiserende rødfascistiske kliker, der forklæder deres udskejelser som velfærd, sundhed og humanisme.

 214. Af niels olsen

  -

  Troede engang på medierne. Men hvis man har et familiemedlem som bevisligt fejlbehandles/ mishandles/ vanrøgtes på et hospital, i ugevis, vil aviserne så skrive om det? Nej, helst ikke. De foretrækker at skrive generelle og forblommede artikler der ikke stiller bestemte personer til ansvar. Og hospitalet udtaler sig ikke om “enkeltsager”. Selv den værste råd den skab kan trives, uden at man kan få sat lys på det.

 215. Af Helge Nørager

  -

  Erhvervsminister stopper i regering for at blive direktør I Dansk Erhverv.

  Ho ho, fra magt til lobby betalt arbejde uden 1 eneste dags karens eller lignende.

  Godt vi har ikke har korruption her til lands som udenlands.

 216. Af niels olsen

  -

  At klage til “Patientsikkerhed” hjælper heller ikke. Styrelsen fungerer tilsyneladende ligesom “Sundhedsstyrelsen” der blev kendt for at ignorere et hav af klager ti år i træk. “Styrelsen for patientsikkerhed” sylter også klager og nødråb i årevis. Iøvrigt er adressen den samme, kun navnet er nyt. Patienter og pårørende er retsløse.

 217. Af Birger Nielsen

  -

  Friis
  Hvem er ham Gud egentlig ?

 218. Af niels peter lemche

  -

  Birger Nielsen: Svar: Putin.

 219. Af j. haN.

  -

  AF HELGE NØRAGER – 20. JUNI 2018 17:04

  Jobskiftet har nok været lige efter bogen.
  Jobskiftet er aftalt på forhånd.
  Hvorefter stillingen opslåes proforma.
  Hvorefter det meddeles, at den rigtige direktør er fundet iblandt mange velkvalificerede ansøgere.

 220. Af Flemming Lau

  -

  Maria.Due.
  Borgerligheden var under afvikling før ’68. I ’73 ramte man bunden med indførelsen af den fri abort. Og efter Ritts skolereform i 1975 går det rigtigt stærkt. Tidsånden er oprør mod autoriteterne på alle planer og de borgerlige troede blot at politik var en skønhedskonkurrence, så der var ingen eller meget få derfra der gik i klinch socialismens vulgære hads retorik!

  I ’92 efter Murens fald og nej’et til Unionen fra Holger og konen, indgik kapitalen og socialismen en uhellig symbiose. Global billig arbejdskraft og Multikulturens immigrant show gik hånd i hånd. Nationalstaten Danmark, og dansk kultur skulle ud på den historiske losseplads. Ritts mand eller hvad man skal kalde ham skrev “Den sidste Danmarkshistorie!”. Fukuyama skrev “End og History”. Markedet kunne regulere hele verden….! Markedet blev tilbedt som gud! Ihvertfald indtil 2008 og den globale krise. Idag er vi blevet “klogere”. Antallet betyder noget, demografi er skæbne og Islam var alligevel ikke “a religion of peace” men tværtimod en “dem og os”had ideologi.

 221. Af Janik Martensen

  -

  HELGE NØRAGER: Mht. til korruption i Danmark, så kunne vore politikere alle til hobe såmænd fældes på et spiltsekund, hvis vi havde en bare nogenlude fungerende og kritisk Presse. Det har vi som bekendt ikke.

  Og hertil så kunne Danskerne fjerne probelmet ved ikke at stemme på forbydere, det gør de som bekendt ikke.

  Danmark er og bliver en bananstat fra A – Z.

 222. Af Niels Larsen

  -

  FLEMMING LAU

  Abortloven er noget af det bedste, der er sket for kvinderne i mange, mange år. Og for mange familier, som ville få handikappede børn uden loven.

  Og paven er et forbandet fjols (for at sige det mildt) med hans sammenligning af abort med holocaust.

  Tænk at vi i 2018 stadig skal tage hensyn til tåbelig overtro i form af religion.

 223. Af Maria Due

  -

  Flemming Lau – 20. juni 2018 17:30

  “Borgerligheden var under afvikling før ’68”

  Var den? Prøv at give nogle eksempler. Jeg spørger, fordi jeg er i tvivl. Mit eget liv i 1960’erne var så atypisk, at jeg tit har tænk, at uløselige problemer af den størrelse burde man ikke overfaldes af så tidligt i livet. Men jeg kan ikke sige, at jeg følte mig underkuet af autoriteter, det er vel i sidste ende et spørgsmål om at anerkende dem. Autoritet er noget man giver til andre Jeg mærker/mærkede til gengæld tit andre menneskers fordømmelse, når jeg går/gik imod deres autoriteter, og det har jeg altid opfattet som småborgerlighed og noget jeg som en fri fugl var nødt til at leve med.

  Som jeg ser det, har småborgerligheden sejret ad helvede til i Danmark. Ikke meget vingesus over al den klynken og klagen, og for mig er markedet stadig en god, livgivende og helt uundværlig institution, selv om jeg i øjeblikket har tabt en masse penge. Hvilket alternativ kan du få øje på for et land som Danmark?

 224. Af Maria Due

  -

  noget jeg som en fri fugl er/var nødt til at leve med.

 225. Af jan ulrik friis

  -

  Ja ja Lemche du roder som sædvanligt rundt i teksten, selv om et ganske hæderligt bud, Putin spiller skam en ikke uvæsentlig rolle som en af de store fremtidige konger der nævnes i Bibelen, nu er så også fremtiden nået frem til Putin, men den almægtige Jahve står naturligvist langt langt over Putin der kun er et menneske!

  Men Lemche skulle du ikke forlængst være forsvundet til Sicilia, står der ikke ferie på dit program, slipper kommentariet aldrig for dit selvskab!?

  Birger, jeg nævnte Guds navn tidligere i en parantes, måske du overså,
  men for god ordens skyld her i Esajas 42: 8
  “Jeg er Jahve, saa lyder mit Navn………”

  Ja vigtigt at vide hvilken Gud vi taler om hvilken vi beder til, fatalt om beder til den forkerte gud og ensbetydende med død, også derfor islamister på dansk jord dødsensfarligt, da deres gud ikke kan redde dem, tværtimod!

 226. Af Flemming Lau

  -

  Maria Due.
  Det var som at læse “a story of my life” Ja det koster at have holdninger og være en fri fugl. Og den snerpede småborgerlighed…? Den er ikke blevet møj bedre.

  Jeg har aldrig været imod autoriteterne, men hvis de viste sig at være autoritære, så har jeg haft nemt ved at finde mit anti-autoritære gen frem, dog uden at være direkte uforskammet, jeg hader nemlig misbrug og udnyttelse! Og hvad Markedet angår, så er det uundværligt i en sund økonomi. Men en ensidig fokus på konkurrence staten har haft sin pris. Og eksemplerne på hvordan politikkerne har sjoflet salg af statens ejendom er heller ikke kønt.

  Vedr borgerlighedens afviklingen så tager jeg udgangspunkt i den fri opdragelse, “Lad dog barnet” de holdningsløsee “Min søsters børn” film, eller “Her er en 50′ er, gå ned på Bistroen og få noget i hovedet, far og mor er optaget!” I skal ikke finde jer i noget fra lærens side! Optakten til pornoens frigivelse. Sjat drikkeri efter forældrenes orgier.
  Jeg har altid prist at jeg opvoksede i et trygt og reaktionært hjem. Konsekvenserne for mange af de “moderne børn”, har tit været tragiske.

 227. Af b jen

  -

  Læs “Sverige er fortabt”, snaphanen og “Nordisk kriminalreportage”. Er Danmark også fortabt? Noget tyder på det.

 228. Af Birger Nielsen

  -

  Hr. Friis
  Prøv at sætte dig ind i, hvordan disse oldtidsreligioner er opstået og “opfundet” af uvidende individer, som bare ikke vidste bedre, og disse oldtidsreligioner er så gennem historien blevet brugt og misbrugt af magtmennesker. Der findes talrige eksempler. De nyeste er fx. Putin og Erdogan.
  Du kværner blot videre med din ortodokse kristne tro/ overtro med diverse citater fra disse religiøse skrifter, som ingen ved, hvem egentlig har forfattet.
  Tror du også på, at jorden kun er 5000 år???

  Det eneste mideel mod religioner er viden, nysgerrighed og sund skepsis.

 229. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Klynkeriet og klager over politikerne burde rettes mod vælgerne, der er de egentlige ansvarlige for vore politikere. Når man nu ved af erfaring, at det tager omkring ti år for en nyvalgt politiker at blive så korrupt, at han er fuldstændig uegnet til at være samfundets tjener, så burde vælger stemme nye folk ind – hvert fjerde år.

  Det tager tid at gøre et nydeligt ungt menneske til en gennemkorrupt politiker, derfor burde man undlade at stemme på nogen, der har været længere end ti år i politik. Efter ti år er en politiker en såkaldt autoritet og kan frit tage for sig af retterne fra korruptionens veldækkede borde. Og fordi han er en autoritet, vil han blive genvalgt igen og igen.
  Det er det, der er galt.

 230. Af svend jensen

  -

  @JØRGEN VILLY MADSEN – 20. JUNI 2018 19:56
  “Klynkeriet og klager over politikerne burde rettes mod vælgerne, der er de egentlige ansvarlige for vore politikere.”

  Forklar venligst hvorledes vælgere kan være ansvarlige for politikere, som i følge grundloven skal følge §56, der siger >>Folketingsmedlemmerne er ene bundet ved deres overbevisning og ikke ved nogen forskrift af deres vælgere<<.
  Begrund venligst også påstanden om at politikere bliver korrupte efter ti års virke. Er det alle, eller hvor mange procent af dem korrumperes?
  Eller er du bare Fake News og blander juridisk ansvar sammen med moralsk ansvar. Det er stadigvæk en gratis fornøjelse at tænke sig om før man babler løs!

 231. Af b jensen

  -

  Vil holde med i at de fleste af vores politikere er korrupte eller uduelige eller begge dele. Nogle er sikkert korrupte fra begyndelsen, og andre bliver det i løbet af kort eller lidt længere tid. De kommer jo ind i et korrupt miljø. Som det fremgår af hvordan partierne sælger ud af vores fælles værdier (og skatteyderbetalte!) til lande som Saudi-Arabien osv. Iøvrigt burde ingen under 30 år kunne vælges, og ingen under 25 burde kunne stemme. Og valgsystemet burde indrettes som i Schweitz. Men nu er vælgerne flest jo indoktrinerede og vildledt, og de overdænges med tomme løfter, så det hele ser ret håbløst ud.

 232. Af svend jensen

  -

  @JAN ULRIK FRIIS – 20. JUNI 2018 18:41
  “Ja vigtigt at vide hvilken Gud vi taler om hvilken vi beder til, fatalt om beder til den forkerte gud og ensbetydende med død, også derfor islamister på dansk jord dødsensfarligt, da deres gud ikke kan redde dem, tværtimod!”

  Må man som Darwinist indskyde, at ligegyldigt om vi beder til en ‘rigtig’ gud eller en ‘forkert’ gud, dør vi på et tidspunkt.
  Det er intet. som indikerer, som J.U.F. påstår, vigtigheden af at vide om vi beder til en såkaldt “ikke forkert” gud. Forlade vort jordiske hylster skal vi alle, det er en erfaring de allerfleste har gjort eller vil gøre sig.

  Hvor ’sjælen’ så suser hen, er og bliver et personligt trosspørgsmål hinsides al videnskabelig erkendelse. Intetheden, Valhal, Limbo, Paradiso, Inferno, reinkarno etc., der er frit valg på alle hylder.
  Der er derfor ingen grund til at spekulere over, hvor kristne og muslimer forsvinder hen, når de stiller sutterne; endsige udgyde følelser over det. Man får det aldrig at vide.

 233. Af Maria Due

  -

  Vær venlig at tømme filteret for indlæg,, der overholder reglerne, Stefani.

 234. Af grethe nielsen, moden kvinde 52, store bryster

  -

  Så kan dejlige mænd skrive mig til hele og halve timer med glat mis og de store f plastic patter. Der suges ned i hals, samt hel åbent gat, der med liftig duft af hav, gør alle gentlemen glade. Alt sluges. Tag hund med og nyd en god time. Inklusiv en tør omgang rutebil og dresseret haleneger. Bare skriv.

 235. Af Flemming Lau

  -

  Venligst tøm filter for mennesker fra Jylland.

 236. Af Ib Kyv

  -

  Paven er ikke den eneste, der har sammenlignet abort med holocaust.

  En kristen, sort, amerikansk præst hævdede for at par år siden, at USA udførte folkemord på USA’s sorte befolkning, fordi sorte amerikanske kvinder var begyndt at få lige så mange aborter, som hvide amerikanske kvinder får.

  Men abort er jo ikke folkemord; det er nærmere “folkeselvmord”, om noget.

 237. Af Flemming Lau

  -

  Stop skriveriet i mit navn!

 238. Af jan ulrik friis

  -

  Svar til B irger N ielsen & S vend J ensen i filter.

 239. Af b jen

  -

  Danmark har nok engang været en stolt og stærk nation, men begynder nu at ligne et land i rivende tilbagegang. Pga. kommunisme, korruption, feminisme, løgn og hjernevask. Overalt hvor kommunister fik magt, endte det i at mænd og kvinder blev spillet ud mod hinanden, i at utallige familier blev opløst og splittet, i at de kriminelle blev dyrket og ofrene hånet, i at alle værdier og traditioner blev hetzet, i at folkestyre blev ændret til diktatur og gangstervælde, osv., osv. Læs “Kommunismens sorte bog”, “1984”, snaphanen, og merkels migrants.

 240. Af ib so pik energi skede fisse anal kusse Sperm

  -

  Tøm filter for dansk affald, hvilket betyder udryddelse af samtlige “mennesker” der bebor Jylland. Disse klamme menneskwr har avlet i egne familuer i generationer, og er herved sakket sp langt bagud fra dansk niveau, at de desværre må frigøres, således at deres gener ikke spredes yderligere. Ved kærlige besøg eksekveres frigørelsen af disse individer af militær, hjemmeværn og borgerværn fra sjælland. Flækøkser øverst på hoved top flade, usættes ved hug. Kødaffald sorteres som dagrenovation i plastsække. Huse og ejendele brændes. Kødaffald brændes ved 1200 grader. Proteser af stål fra kød genbruges, Kranier udtages til dekorations-salg, uhygge udsmykning halloween, mm.

 241. Af b jen

  -

  Danmark har nok engang været en stolt og stærk nation, men begynder nu at ligne Sverige, et land i frit fald. Pga. kommunisme, korruption, radigal feminisme, løgn og hjernevask. Overalt hvor kommunister fik magt, endte det i at mænd og kvinder blev spillet ud mod hinanden, i at utallige familier blev splittet, i at kriminelle blev dyrket og ofre hånet, i at alle værdier og traditioner blev hetzet, i at folkestyre blev ændret til diktatur og gangstervælde, osv., osv.

 242. Af b jen

  -

  Een eneste paranoid psykopat der skriver fra tidlig morgen til sen aften, kan afspore og smadre samtlige debatter, når blogholderne ikke har pligt til at redigere. Ønsker avisens chefredaktører virkelig at avisens debatter skal være syge, uhumske og perverse? Se hvor pæne og ordentlige, og alligevel skarpe, debatterne er hos jp og eb og mange andre steder. Fordi støjsenderes dumhed og svineri frasorteres.

 243. Af b jen

  -

  Hvorfor er DF ikke på barrikaderne for at protestere mod de to katastrofale EU-beslutninger om at indvandringen af afrikanere og arabere skal øges eller tredobles…… plus at den demokratiske debat skal forbydes. Se snaphanen!

 244. Af b jen

  -

  Hvorfor er DF ikke på barrikaderne for at protestere mod de to katastrofale EU-beslutninger om at indvandringen af afrikanere og arabere skal tre-, fem- eller tidobles…… plus at den demokratiske debat skal forbydes. Se snaphanen!

 245. Af Flemming Lau

  -

  Du skal lukke din dør, når du indfører den i dit bagerste hul. Ingen grund til dyre cremer. Benyt margarine helt oppe og lad varmes op af kroppens naturlige varme og afvent at det glider langs tarmens vægge og ud af åbning. Bevæg yderst hurtigt ind ud bevægelser til udløsning, og frigørelse af tarmindhold. For deres skyld, gem lidt frigørelse, frys ned, og gnid i ansigt. Jeg er stolt nationalistisk dansker. Danmark vores land. Muslimer farlige. Bla bla bla. Mig bange, mig stemme race-ren land, mig have fanwkete, mig hylde ragerne udryddes. Mig idiot.

 246. Af jesper n

  -

  22.53 er endnu et skriv i en anden bloggers navn. Altså et falskneri. Indsenderen er formentlig en syg åndsamøbe eller en radigal agent der arbejder for besættelse og islamisering. Men sært er det at avisen finder sig i svineriet.

 247. Af jesper n

  -

  22.53 er endnu et skriv i en anden bloggers navn. Altså et falskneri for at sabotere. Indsenderen er formentlig en syg åndsamøbe eller en radigal agent der arbejder for besættelse og islamisering. Men sært at avisen finder sig i svineriet.

 248. Af Flemming Lau

  -

  Ja han er godt nok en syg stakkel…!

 249. Af b jen

  -

  Et folkeselvmord eller folkemord er hvad der længe har været lagt op til både i Sverige og Danmark. Men måske kommer et jordskredsvalg hinsidan til at nedkæmpe de onde planer. Måske kan et lignende jordskred også redde Danmark ? Se snaphanen og “Why women destroy families, nations and civilisations”.

 250. Af Tobias Holst-Langberg

  -

  Rigtig god pointe Caspar!
  Og vigtigt at få frem at det ikke er nok kun at definere sig selv negativt ift andre kulturer, men også skabe en positiv fortælling om eget land.

 251. Af b jen

  -

  De sidste to regeringer har i særlig stort omfang øget mængden af menneskefjendske
  “reformer” plus mængden af nedskæringer, tvangsordninger, skandaler, overfald, svindelsager, røverier, skyderier, mord, nye sygdomme, skolelukninger, hospitalslukninger, skilsmisser, massefyringer og familietragedier. Hertil kommer partiers støtte til rødstrømper, feminister og ligestillingsfanatikere. Kvinder der hader og foragter mænd, familier og deres eget land. Kvinder der kræver kvoter og særfordele osv.

 252. Af michael chrone

  -

  Berlinske …………Nu en Kbh. avis .

  Har Berlinske og hele rakker pakket af kultur maxister , halal hippier og resten af de 5000+ Kbh. “journalister” , IKKE forstået der blæser nye vinde overalt i Europa.

  Selv de unge er med , men fortsæt med CENSUR for argumenterne er løbet ud og REALITETERNE melder sig i HELE Europa.

  Trods det stadig skjules for folket, men lad mig fortælle jer ….

  FOLKET er vågnet, og det går med lynets hast .

  50 år har I haft , Nu er det de national konservative ID patrioter der er “hipt” , ikke en ildelugtende hash rygende pirset asocial marksist der lever af andres penge, en velfærdsnasser der vil tvinge Daner til at underholde hele verden.

  tager lige et prtscn, for dette skal slettes.

 253. Af michael chrone

  -

  Marrakesh Agreement, er det ? et folkeligt anliggende ?

  Er det for DANERS interesse at oplyse , er det mine skatte penge går til ?

  BERLINSKE ?

  Venstre var for 10 år siden anti eu anti globlaist anti EU , hvor er venste idag ?

  rent flag tonet !

 254. Af michael chrone

  -

  Det er ikke set af denKBH. ber linske elite ,
  VI FREMHÆVER Marrakesh Agreement, er det ? et folkeligt anliggende ?

  Er det for DANERS interesse at oplyse , er det mine skatte penge går til ?

  BERLINSKE ?

  Venstre var for 10 år siden anti eu anti globlaist anti EU , hvor er venste idag ?

  rent flag tonet !

 255. Af Kim oLse n

  -

  Helt enig med Niels Larse n 20. JUNI 2018 12:33.
  Det er forældrenes skyl at børnene ender i bure. Ikke Trumps.
  Måske burde man rejse til området.
  Der må være børn som trænger til hjælp. Hjælp til selvhjælp.
  Men en flok kommunistsvin er vedat ødelægge det hele.
  Nu vil Trumpændre på hans fornuftige håntering af sagen.
  Kommunistsvinene har presset ham til at lade børnene blive hos forældrene.

 256. Af Kim oLse n

  -

  Helt enig med Niels Larse n 20. JUNI 2018 12:33.
  Det er forældrenes skyl at børnene ender i bure. Ikke Trumps.
  Måske burde man rejse til området.
  Der må være børn som trænger til hjælp. Hjælp til selvhjælp.
  Men en flok kommunistsvin er vedat ødelægge det hele.
  Nu vil Trump ændre på hans fornuftige håntering af sagen.
  Kommunistsvinene har presset ham til at lade børnene blive hos forældrene.

 257. Af b jen

  -

  Ja, det hele begynder at ligne noget vi har set før, i 1789, i 1864, i 1914-18, i 1930-39, i “1984” og nu i Sverige og Danmark. Løgnerne, svindlerne og de korrupte plus de røde, feministerne og pladderhumanisterne påfører hæmningsløst folket utallige tab, forbrydelser og tragedier, og omskaber samfundet til en jungle og en galeanstalt. Politik-eliten har vist sig at være bunden, udskud og to sser af værste slags.
  Se snaphanen, jp-jalving, den korte, nordisk kriminalreportage, “Sverige er fortabt” og merkels migrants.

 258. Af b jen

  -

  Efter os syndfloden, er de radigales motto. Ned med danskerne, op med migranterne, er et af deres slagord. Lad afrikanere og arabere besætte og overtage Danmark, er deres politik. Og de utopiske galninge får hjælp af DR og Politiken. De tre radigale partiers mål er at udslette folkestyret, fædrelandet og familieværdierne. Som de kommunister de er, går de ind for diktatur og gangstervælde. Se “Europas selvmord” og “Europas undergang”. Læs om kommunisters og nazisters idi otiske udsk ejelser.

 259. Af b jen

  -

  Velfærdsstaten er blevet smadret af rødfascisterne. Den er blevet gjort til en taberfabrik via en vanvittig økonomisk politik, hvor 500 milliarder kr. om året bruges på indvandring og andre skøre projekter, såsom broer til Fehmern og Malmø osv. Antallet af ulykkelige, stressede, rodløse, ensomme, fraskilte, syge, fattige, hjemløse og retsløse danskere har aldrig været større. Flere og flere rammes af Chrborgs forringelser, tyranni og kolde kynisme. Og på hospitalerne er det nu mange steder livsfarligt at være indlagt. Postvæsnet og DSB er ødelagt, børnene konfiskere og statsopdrages, og danskerne er nu 3. klasses borgere i deres eget land. Regeringen er håbløs.

 260. Af b jen

  -

  Velfærdsstaten er blevet smadret af rødfascisterne. Den er blevet gjort til en taberfabrik via en vanvittig økonomisk politik, hvor 500 milliarder kr. om året bruges på indvandring og andre skøre projekter, såsom broer til Fehmern og Malmø osv. Antallet af ulykkelige, stressede, rodløse, ensomme, fraskilte, syge, fattige, hjemløse, voldsramte og retsløse danskere har aldrig været større. Chrborg er en skandale og et fallitbo.

 261. Af J ens Hansen

  -

  AF FLEMMING LAU – 20. JUNI 2018 23:18
  Ja han er godt nok en syg stakkel…!

  Stop dine tilsvininger af undertegnede. Så kommer debatten nok på rette spor igen.

  Undertegnede giver bare igen når populisterne, demagogerne og hadprædikanterne overfalder seriøse bloggere.

 262. Af j. haN

  -

  AF J ENS HA NSEN – 21. JUNI 2018 7:45

  Så er pædoKim Olse n på banen med endnu et falsk indlæg.

 263. Af b jen

  -

  Når en landegrænse er hullet som en si, kan narko, våben, sprængstoffer, handlede kvinder, sygdomme, migranter og udviste kriminelle jo frit strømme ind. (og tyvekoster ud) Men det fatter pladderhumanisterne ikke. De tror at alt udefra er berigende og dejlig multi-kulti.

  Og hvis dem vi skal kunne stole på, er europater, feminister, stof-misbrugere eller korrupte typer, hvor ender vi så?

 264. Af j. haN

  -

  “AF J ENS HA NSEN – 21. JUNI 2018 7:45”

  Så er pædoKim Olse n på banen med endnu et falsk indlæg.

 265. Af Sandy Ditlef

  -

  Ja, at anklage er let. At forklare årsagen til modstanden kræver mere end dovenskab.

 266. Af J... Hansen

  -

  Indlæggende 07:45, 07:48 og 07:52

  Indlæggene er naturligvis fabrikeret for at tvinge undertegnede ud af debatten.

  Tiderne siger alt.

  Indlæggene er skrevet af den samme pædofile voldsdømte psykopat.

 267. Af j. han

  -

  “AF J… HANS EN – 21. JUNI 2018 7:59”

  Endnu et falsk indlæg indsat af Kim 0.

Kommentarer er lukket.